Dodaj do ulubionych

Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja

• stefek2 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 19:53
      Tak wygląda miłość bliźniego i przesłanie Zchn ,Radio Ma-Ryja i PiS :
      Jezus powiedział: “Tych zaś, przeciwników moich, którzy nie chcieli, żebym
      panował nad nimi, przyprowadźcie tu, i zabijcie na moich oczach,.”

Ew.wg.Św.Łukasza.
    • buntownik_z_powodami Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia ? 06.11.05, 19:54
      Może ktoś wie, czy Pan Premier jeździ na nagrania do Ojca Tadeusza służbowymi
      BMWicami z pełną BORowską obstawą, czy też - zgodnie z postulowanymi przez PiS
      zasadami taniego państwa - skromnie, prywatnym samochodem ? Jakoś nie mogę
      znaleźć uzasadnienia, dla którego Kancelaria Premiera, a w gruncie rzeczy
      wszyscy podatnicy, mieliby finansować te wycieczki Premiera do Torunia. No to
      jak to jest, ktoś widział na własne oczy ?
      • friedmar Re: Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia 06.11.05, 20:01
        akurat pare razy widzialem RM. Tam jest taki przepych, że Marcinkiewicz w swoim
        prywatnym samochodzie mógłby nie byc wpuszczony, dlatego sądzę że pojechał tam
        BMką
        Sam nie wiem czy to dobrze ze i rzad i pasterze tak biednego społeczeństwa mają
        się tak dostatnio...

buntownik_z_powodami napisał:

> Może ktoś wie, czy Pan Premier jeździ na nagrania do Ojca Tadeusza służbowymi
        > BMWicami z pełną BORowską obstawą, czy też - zgodnie z postulowanymi przez
        PiS
        > zasadami taniego państwa - skromnie, prywatnym samochodem ? Jakoś nie mogę
        > znaleźć uzasadnienia, dla którego Kancelaria Premiera, a w gruncie rzeczy
        > wszyscy podatnicy, mieliby finansować te wycieczki Premiera do Torunia. No to
        > jak to jest, ktoś widział na własne oczy ?
      • me-e Re: Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia 06.11.05, 20:04
        ...a co sluzbowymi samochadami wypada jezdzic tylko do tzw tv publicznej
        rosianej po kraju...helikoptrami na iprezy-imieniny do walesy... ewentualnie
        do uszatka...-)))

...buntownik_z_powodami napisał:

> Może ktoś wie, czy Pan Premier jeździ na nagrania do Ojca Tadeusza służbowymi
        > BMWicami z pełną BORowską obstawą, czy też - zgodnie z postulowanymi przez
        PiS
        > zasadami taniego państwa - skromnie, prywatnym samochodem ? Jakoś nie mogę
        > znaleźć uzasadnienia, dla którego Kancelaria Premiera, a w gruncie rzeczy
        > wszyscy podatnicy, mieliby finansować te wycieczki Premiera do Torunia. No to
        > jak to jest, ktoś widział na własne oczy ?

• marwa_kuc Re: Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia 06.11.05, 20:26
          No i helikopterami witać ziemię kaliską...
        • buntownik_z_powodami Re: Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia 06.11.05, 20:30
          Służbowymi samochodami wypada jeździć w sprawach służbowych. Kropka. Jakie
          sprawy służbowe Premier załatwia w czasie nocnych audycji w RM? Żeby była
          jasność - nie wiem w z czyjej kieszeni finansowane są wycieczki do maryjnego
          radia, na które tak chętnie jeżdżą członkowie obecnego rządu. Mam nadzieję, że
          nie z kieszeni podatników, bo to byłaby kolejna niespójność pomiędzy tym co PiS
          głosi, a tym co faktycznie robi!
          • me-e Re: Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia 06.11.05, 20:39
            buntownik_z_powodami napisał:

> Służbowymi samochodami wypada jeździć w sprawach służbowych. Kropka. Jakie
            > sprawy służbowe Premier załatwia w czasie nocnych audycji w RM? Żeby była
            > jasność - nie wiem w z czyjej kieszeni finansowane są wycieczki do maryjnego
            > radia, na które tak chętnie jeżdżą członkowie obecnego rządu. Mam nadzieję,
            że
            > nie z kieszeni podatników, bo to byłaby kolejna niespójność pomiędzy tym co
            PiS
            >
            > głosi, a tym co faktycznie robi!

...jak mierzysz to mierz rownymi miarami bracie zagubiony ....i opetany rzadza
            nienwisci...bo jak ty mierzysz to i tobie wymierza a sprawiedliwosci stanie sie
            zadosc...-)))
            • buntownik_z_powodami me-e = bełkot 06.11.05, 20:47
              Nic nie rozumiem z Twojego bełkotu, zatem - end of discussions.
              • me-e Re: me-e = bełkot 06.11.05, 20:51
                ...jak glowki nie starcza ...to sie obraza ...jak pies ogrodnika ...-)))

> Nic nie rozumiem z Twojego bełkotu, zatem - end of discussions.
              • me-e Re: me-e = bełkot 06.11.05, 20:54
                ...jak glowki nie starcza ...to sie obraza ...normalnie jak pies
                ogrodnika ...)))

> Nic nie rozumiem z Twojego bełkotu, zatem - end of discussions.
          • marwa_kuc Re: Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia 06.11.05, 20:44
            I co z tego że do maryjnego?Do monisi olejnik to cacy?
            Tolerancyjny "demokrato"...
            Pewnikiem na odstrzał jestem bo słucham RM...demokracja wedle gwu...
            • buntownik_z_powodami Re: Ciekawe jak wyglądają te wycieczki do Torunia 06.11.05, 20:56
              O co chodzi z tymi: ..."trzykropkami"? Czy aby nie jakiś symbol, nie daj
              Boże...masoński ! :)))
    • buntownik_z_powodami Skąd PiSowcy wracali?Z nocnej wracali wycieczki! 06.11.05, 20:04
      Z nocnej wycieczki do Torunia rzecz jasna, gdzie mieści się wielce obiektywne
      radio, którego wiernym słuchaczom PiS zawdzięcza sukces(?) wyborczy :)))
      • marwa_kuc Re: Skąd PiSowcy wracali?Z nocnej wracali wyciecz 06.11.05, 20:21
        Nooo..a Popiełuszko też z Torunia wracał..znaczy mamy demokrację...
        jeszcze żyją...
    • jowitaa1 Re: do werter 6 06.11.05, 20:17

• halfliner Może PiS przyprawić sobie jeszcze gorszego ryja? 06.11.05, 20:22
    • jowitaa1 Re: do werter 6 06.11.05, 20:23

po przeczytaniu calego forum,zwwracam sie do wertera 6 o odpowiedz na pytanie
      czy jestes Niemcem nazista i nienawidzisz Polakow???

Z tego jak atakujessz polska niezaleana rozglosnie RM i jej sluchaczy za to ze
      to wlasnie radio Maryja broni polskosci,bo w tym radio bardzo sie mowi o
      patriotyzmie i polskosci wnosze ze jestea Polakozerca i Niemcem?czyz tak.?
      Twoj jezyk i nienawisc wrecz z jaka atakujesz polska rozglosnie rodzi we mnie
      tego typu podejrzenia.

Werter 6 czy jestes NIemcem-nazista??

A jesli tak,to dlaczego wchodzisz na polskie forum z ta nienawiscia???
      • silesius.monachijski Re: do werter 6 06.11.05, 20:51
        Jowita, ja tez jestem za kazdym razem, kiedy wczodze na to forum stakowany
        przez 2wyborna" pare: werter + phillips; przyzwyczailem sie do tego, wiec
        probuje od razu, na poczatek, sprowokowac ich do wylewania tego ich jadu
        nienawisci, ktorego poklady u obu forumowiczow sa zaiste niewyczerpane;
        kontynuajac moje dywagacje, okraszone nieco zlosliwoscia, chcialem zrocic Ci
        uwage na to, ze niejaki werter - i to wielokrotnie - przyznawal sie na tym
        forum do swoje heterofobii (innymi slowy: werter "kocha inaczej"); co wiecej,
        on - przy okazji "demonstracji" (a raczej hucpy) tego 100-osobowego stadka
        gejowskiego pod ambasada polska w Paryzu, przyznal, ze bardzo go ucieszylo
        zbeszczeszczenie katedry Notre Dame przez gejowskie bojowki; dlatego tez ciagle
        bede mu przypominac o korzeniach tej jego postawy, i o
        prawdopodobnym "patronie" tego heterfobicznego bojowkarstwa; otoz te moje linki
        do powaznych artykulow - nie pisanych przez katolickich "oszolomow", a
        wskazujace na bardzo silny wplyw homoseskualnych na postepowanie i myslenie
        pana Adolfa H. et cohortes, mialy(i maja) na celu uswiadomienie werterowi, co z
        takiego antykalockiego, bojowkarsiego potepowania i zachowania wynikac moze;
        stad tez Twoje pytanie do wertera, ktore tak wlasnie sformulowalas, jest tutaj
        jak najbardziej na miejscu; nie wierze, ze odpowie Ci szczerze; jego "patron",
        70-80 lat temu byl podobnie "szczery" jak kolega werter
    • zhk Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:23
      Coraz to lepsze widomości o PISkowcach bliźniakach. Kur.a! Tylko zawołać. Już
      nie wiadomo w któręstron ępluć. Wszystko do oplucia.
      • jowitaa1 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:26

a co konkretnie do oplucia,zhk??

co konkretnie???
        • zhk Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:32
          Wszystko. Słuchaj, czytaj, patrz. Jak masz wątpliwości. Szkoda mi czasy na
          wylicznkę. Żenada do kwadratu. Nie chce mi się nawet dyskutować.
      • jowitaa1 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:29

co konkretnie do oplucia ,zhk??

Co ?? I konkretnie???
    • kezsel5 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:44
      czy te oczy mogą kłamać? chyba.... tak!"premier" powinien pilnie poznać ostatnie
      raporty GUS-u.Czyżby stały wzrost gospodarczy to już wynik pracy nowego (nie)rządu?
    • grunio REDAKTORZY TOCZĄ SLINĘ 06.11.05, 20:54
      OBEJRZAŁEM PROGRAM RED. łASZCZ W TVN-24. DOBRANA PIATKA (PASSENT, MAJCHEREK,
      GABRYJEL I LIZUT + PROWADZĄCA) WYLAŁA SPORO ŚLINY NA NOWEGO PREMIERA, JEGO RZĄD
      I PROGRAM. WIDAĆ, ŻE LEWIZNA I LIBERALIZNA JESZCZE NIE MOŻE PRZEBOLEĆ PORAŻKI.
      RADZĘ POBIERANIE NAUK OD OJCA KRÓLA Z RADIA MARYJA I TELEWIZJI TRWAM - WARTO
      POSIĄĆ TRUDNĄ SZTUKĘ SZANOWANIA WIDZÓW I NIE EPATOWANIA ICH OBRZYDLIWOŚCIAMI W
      STYLU TVN-owskim.
      • silesius.monachijski A to rzeczywiscie "zacne grono" sie w TVN24 zebral 06.11.05, 21:11
        cha, cha, cha; Passent, usluzne pioro jaruzela i stanu wojennego (nawet
        Kaczmarski go w jednej ze swoich piosenek wysmiewal), Majcherek,
        wileki "besserwisser" i Gabryel z Wprostu, czolowa podpora pzpr-owskiego
        sejretarz krola; no i czego sie mogles xspodziewac? "jaki pan, taki kram";

grunio napisał:

> OBEJRZAŁEM PROGRAM RED. łASZCZ W TVN-24. DOBRANA PIATKA (PASSENT, MAJCHEREK,
        > GABRYJEL I LIZUT + PROWADZĄCA) WYLAŁA SPORO ŚLINY NA NOWEGO PREMIERA, JEGO
        RZĄD
        >
        > I PROGRAM. WIDAĆ, ŻE LEWIZNA I LIBERALIZNA JESZCZE NIE MOŻE PRZEBOLEĆ
        PORAŻKI.
        > RADZĘ POBIERANIE NAUK OD OJCA KRÓLA Z RADIA MARYJA I TELEWIZJI TRWAM - WARTO
        > POSIĄĆ TRUDNĄ SZTUKĘ SZANOWANIA WIDZÓW I NIE EPATOWANIA ICH OBRZYDLIWOŚCIAMI
        W
        >
        > STYLU TVN-owskim.
    • legrange Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:57
      Już nie wiadomo, śmiać się czy płakać? Rząd "ściany wschodniej" przechodzi na
      garnuszek ojca dyrektora. Biskupi recenzują projekty ustaw. Nie ma już pytania
      czy staniemy się Iranem Europy. Jest tylko pytanie kiedy?
      • silesius.monachijski Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 21:15
        zalezy. ktorzy biskupi; jesli Pieronek i Zycinski, dyzurni "opluwacze" RM w GW,
        to przeciez powinienes sie raczej cieszyc, a nie sie bac

legrange napisał:

> Już nie wiadomo, śmiać się czy płakać? Rząd "ściany wschodniej" przechodzi na
        > garnuszek ojca dyrektora. Biskupi recenzują projekty ustaw. Nie ma już
        pytania
        > czy staniemy się Iranem Europy. Jest tylko pytanie kiedy?
      • finezja8 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 21:57
        legrange napisał:

> Już nie wiadomo, śmiać się czy płakać? Rząd "ściany wschodniej" przechodzi na
        > garnuszek ojca dyrektora. Biskupi recenzują projekty ustaw. Nie ma już
        pytania
        > czy staniemy się Iranem Europy. Jest tylko pytanie kiedy?

Co różni Polskę od Iranu?
        Polska nie ma jeszcze bomby atomowej.
    • marwa_kuc Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 20:59
      Długośmy na ten dzień czekali...
      Ale się doczekaliśmy.Wreszcie Polska będzie Polską...
      A nie diskoololandem....
    • kozaczek3 Recykling pomników Jana PawłaII nastąpi niebawem 06.11.05, 21:24
      Tyle będą warte co materiał w skupie z którego zostały zbudowane.
      Amen.
      • silesius.monachijski agresja po-wocow wzrasta wraz z przyblizaniem sie 06.11.05, 21:27
        glosowania w selmie nad wotum zaufania dla rzadu marcinkiewicza; tak trzymac
        panowie; pewnie jeszcze nie raz zaskoczycie nas swoja "kultura i inteligencja"

kozaczek3 napisał:

> Tyle będą warte co materiał w skupie z którego zostały zbudowane.
        > Amen.
        >
        • czarnycenzor Twój post strzela w nicość,gdzie wypowiedź poprze 06.11.05, 22:10
          silesius.monachijski napisał:

> glosowania w selmie nad wotum zaufania dla rzadu marcinkiewicza; tak trzymac
          > panowie; pewnie jeszcze nie raz zaskoczycie nas swoja "kultura i inteligencja"
          >
          > kozaczek3 napisał:
          >
          > > Tyle będą warte co materiał w skupie z którego zostały zbudowane.
          > > Amen.
          > >
          • silesius.monachijski Re: Twój post strzela w nicość,gdzie wypowiedź po 06.11.05, 23:24
            wiem, ze trafiaja w "nicosc", ale nie w filozoficzna nicosc; a czegoz innego
            mozna oczekiwac w pustych glowach?
    • silesius.monachijski Kto popiera antypolska kampanie? "autorytety"; cha 06.11.05, 21:31
      cha, cha;
      .
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=50&w=31541065&a=31559838
      • b.6.1966 Re: Nie chce wystapic w cyrku?? 06.11.05, 22:08
        Nie robi szpagatow??
        Polska zachorowala.Zdarza sie.Ten czlowiek minal sie z powolaniem.W kosciele,
        wiekszy z niego porzytek.MARCINKIEWICZ----------pomodl sie!Nie rob gowna poza!
        PREMIER---------to polityk, nie MINISTRANT!!!!!!!!!!!!!!!
        • silesius.monachijski A co do "autotytetu" wielkiego Spiegla? 06.11.05, 23:26
          mowe odjelo?

b.6.1966 napisała:

> Nie robi szpagatow??
          > Polska zachorowala.Zdarza sie.Ten czlowiek minal sie z powolaniem.W kosciele,
          > wiekszy z niego porzytek.MARCINKIEWICZ----------pomodl sie!Nie rob gowna poza!
          > PREMIER---------to polityk, nie MINISTRANT!!!!!!!!!!!!!!!
    • michr Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 21:41
      Tam jego miejsce
    • tadesc Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 21:44
      Mamy przesrane. Ja wiedziałem,że tak będzie.
      • musy Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 21:59
        Lubu dubu,lubu dubu
        Niech nam żyje prezes klubu
        Niech żyje naaaaaam!!!!
    • czarnycenzor kozaczka3należy wycinać,to niebezpieczny ateista 06.11.05, 21:51
      "Byli tacy co ukradli most.
      Byli tacy co ukradli księżyc
      Nasrępni podpie****ą pomnik.
      Brąz jest cennym surowcem wtórnym.
      Jako II zaś jest bezcenny, czyli bez ceny.
      Butelka po jest więcej warta od tego co uciekł do zakonu przed złem w świecie, kiedy kwiat Polskiej młodzieży ginął za Polskę."
      Oto przykład diabelskiej wypowiedzi.
      Proszę o Dyrektora aby wydał na tego Kozaczka3 klątwe.
      Amen.

• grego5 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 22:08
      I co w tym złego, że Premier był w Radiu Maryja?
      Jeśli byłby u Michnika do byłoby w porządku? Ludzie opamiętajcie się,
      słuchaczami RM są Polacy, czego nie można powiedzieć o wszystkich czytelnikach
      GW i samym naczelnym.
      • friedmar Re:mocherowy szowinizm 06.11.05, 22:20
        silesiusmonachijski jest niemcem i czyta gw - przynajmniej tę internetową jak
        widać, ale naczelny GW i kilku znanych mi forumowiczów jesteśmy polakami. Czy
        coś się zmieniło u pana red. Michnika, współtwórcy wolnego kraju w którym piszę
        te słowa.

grego5 napisał:

słuchaczami RM są Polacy, czego nie można powiedzieć o wszystkich czytelnikach
        > GW i samym naczelnym.
    • kozaczek3 A kiedy pani minister finansów złoży hołd biskupom 06.11.05, 22:18
      I zapewni że:
      Konkordat wam zapewnia
      że nażarta ędzie chlewnia.
      Amen.
      • silesius.monachijski A kiedy kozaczek zlozy hold urbanowi i michnikowi? 06.11.05, 23:47
        bo prezentuje podobny poziom "inteligencji", i antyklerykalizmu tez pewnie
        u "mistrzow" sie uczyl

kozaczek3 napisał:

> I zapewni że:
        > Konkordat wam zapewnia
        > że nażarta ędzie chlewnia.
        > Amen.
        >
    • langston I BARDZO DOBRZEZ ZE BYL!!! 06.11.05, 22:24
      ...jesli lewackie media daja czas tylko politykom PO (Pelny Obciach)
      to dobrze ze jest radio ktore zaprasza Premiera RP!
      • alkud Re: I BARDZO DOBRZEZ ZE BYL!!! 06.11.05, 22:43
        > ...jesli lewackie media daja czas tylko politykom PO (Pelny Obciach)
        > to dobrze ze jest radio ktore zaprasza Premiera RP!

masz rację. to żenująca niekonsekwencja mediów pseudoliberalnych

Francja foto-story IV
        religiapokoju.blox.pl/html/1310721,262146,13.html?609008
      • a39dam Re: I BARDZO DOBRZEZ ZE BYL!!! 06.11.05, 22:53
        Lewackie media? Ale ci sie pokrecilo...Ty chyba poza Radio Rydzyka i Nasz
        Dziennik ne wysciubiasz nosa..Rydzyk opluwa wszystko dookola bo mu z tym
        wygodnie...jest latwiej macic pod stolem gdy nikt nie patrzy na rece. Rydzyk to
        palant i niech sobie rzepke skrobie. Oszukiwana jest ta czesc spoleczeństwa
        ktora mu wierzy, a on to bezwzględnie wykorzystuje...Byli juz tacy w
        przeszlosci ,ale on to robi na wielka skale. Kiedys go sprawiedliwosc
        dopadnie....
    • kra44 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 22:33
      czarna siła twierdząca, że Bóg jest polakiem, nienawidząca wszystkiego -
      przeciętny polski kleszka i jemu podobni są górą. Trzeba było ruszyć d. i iść na
      wybory drodzy rodacy. Strach zajrzał mi w oczy, a posiadam swój napletek i to mi
      nie poprawia nastroju.

Polak przez "p"
      • langston Mam dobra rade... 06.11.05, 22:42
        Poloz sobie na ten napletek troche lodu bo zapewne to jest czesc organu ktorym
        probujesz myslec.
        • kozaczek3 Przestań,Lód spowalnia myślenie.. 06.11.05, 23:00
          langston napisał:

> Poloz sobie na ten napletek troche lodu bo zapewne to jest czesc organu ktorym
          > probujesz mysleć.
          Ludu Polan powstań z kolan.
          Amen.
    • kozaczek3 Budujmy pomniki Jana PawłaII z cementu 06.11.05, 22:54
      Zapewni to nam trwałość budowli i niezniszczalność pod względem erozji.
      Natomiast nie lękajcie się myśleć.
      Tutaj trwałość myśli jest wątpliwa.
      Szczególnie biorąc pod uwagę dziennikarzy.
      Amen
    • wacek44 Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 23:03
      To jest w końcu tolerancja w P9olsce czy tylko pederastów ta tolerancja
      dotyczy ? Takiego szumu jakoś nie pamiętam kiedy 4 lata temu komuchy zawładnęły
      niepodzielnie tym krajem. Czyżby jedynie słusznym żurnalistom bliżej było do
      aferzystó L.Milera niż do normalnych ludzi ?
    • antarxis Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 23:04
      kler lapy precz od rzadow i polityki!
      • kewah Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 23:07
        Juz nam niedlugo do restytucji monarchii z rydzykiem na tronie!!!
        • krolroger Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 23:15
          Tyle ze GW nikogo tymi sensacjami nie przestraszy, normalni myslacy ludzie juz
          dawno przestali wierzyc w te ich diabły. NIe buj sie dziecko, zly kaczor, mlot
          na liberalow nie istnieje, to tylko wizja pana redaktora.
    • krolroger Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 23:12
      Milo ze wyborcza tak gorliwie donosi gdzie udzialal wywiadu premier
      Maricinkiewicz. Licze na to ze w nastepnych dniach na pierwszej stronie bede
      odnosniki do rownie sensacyjnych wiadomosci: "Premier w radio Z" , "Marinkiewicz
      w głosie wybrzeża", "Premier w gazecie Nasz Wilanów"...
      • krolroger Re: Premier Marcinkiwcz w Radiu Maryja 06.11.05, 23:17
        Co dzien mamy do czynienia z kompromitujacymi rzad faktami: Sedziowie parkuja na
        chodnikach !!! zgroza !!! Marcinkiewicz byl i udzielal wywiadu u samego Lucyfera
        !!! oj mamusiu ratuj. Panie redahtorze pieluszki !!1
    • panbuk1 O dyrektor jest pierwszym u dziewicy 06.11.05, 23:23
      On jest Tadeuszem Gołęłbicą.
      On jest ojcem Jezusa.
      Tylko jego skromność i pokora nie pozwala mu przyznać się (jak wielu księżą do potomka)do ojcostwa, chociaż jest w nazwie ojcem.
      Ja wiem że Maryśke pos***Ł.
      Amen

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka