brokowisko 06.11.05, 14:08 To bedzie problem: czy znowu poprzec klamcow PiS czy dawnych kolesi? Trzeba to przeanalizowac! Napewno nie PO ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
stagaz Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 14:30 To, że Stowarzyszenie Ordynacka będzie wspierać swoich w wyborach, to żaden news. Nikt sie od nich nie spodziewa przecież obiektywizmu, czy czegoś podobnego. Odpowiedz Link Zgłoś
brat187 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 14:33 No proszę, już nawet domyślają się o kogo chodzi. jeszcze nikt nawet w stół nie uderzył a nożyce już dzwonią Odpowiedz Link Zgłoś
andrzej.gadomski MAFIA KONSOLIDUJE SIĘ ?????? 06.11.05, 16:34 CIEŻKIE CZASY DLA GANGSTERÓW :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit ANTYPOLSKA KOALICJA PO-SLD ZWIERA SBECKIE SZYKI 06.11.05, 17:29 Obraz jest jasny, i nie pozostawia złudzeń nieformalne poeozumienie lidzi zawłaszczających Polskę przystąpiło do konfrontacji z Narodem Polski. Obowiązkiem każdego patrioty jest danie właściwej odpowieszi na ten zapowiadany zamach na Ojczyznę Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer [...] 06.11.05, 18:24 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: ANTYPOLSKA KOALICJA PO-SLD ZWIERA SBECKIE SZY 06.11.05, 18:42 polakmoronslayer napisał: > Fuck off from PO you stupid whore. To sie kwalifikuje na usuniecie Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo podobnie jak SLD i inne postPZPRowskie grupy 06.11.05, 19:56 też kwalifikują się na usunięcie Odpowiedz Link Zgłoś
azx ZSyP-y KONTRATAKUJĄ...Ciekawe, jakie to wartości 06.11.05, 21:08 niesie z soba stowarzyszenie cynicznych karierowiczów epoki stanu wojennego? Cóz takiego sobą reprezentują? Ich czołowym przedstawicielem jest oczywiście CZARZASTY ze swoja bezczelnościa wypisana na twarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal A co z poslem Borysiukiem z Samoobrony? 06.11.05, 19:09 powiedz Jolu. Wyczyny Ordynackiej na tle przeszlosci tego pana to kaszka z mleczkiem Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: ANTYPOLSKA KOALICJA PO-SLD ZWIERA SBECKIE SZY 06.11.05, 20:29 żal mi cię jola. Sądząc po bredniach, które wypisujesz, prawdopodobnie jesteś mocno opóźniona w rozwoju ... Odpowiedz Link Zgłoś
kapen Kryminalisci z Samoobrony i PiSu juz zwarli szyki 06.11.05, 22:53 PISUARY porzuciły mooralność i przeszły na stronę hochsztaplera Rydzyka i jego pseudopolskiej sekty. Odpowiedz Link Zgłoś
norton2005 Re: MAFIA KONSOLIDUJE SIĘ ?????? 06.11.05, 20:28 Trzeba było jednak zatańczyć przed komisją .... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: MAFIA KONSOLIDUJE SIĘ ?????? 06.11.05, 20:54 norton2005 napisała: > Trzeba było jednak zatańczyć przed komisją .... Przyjdzie zatanczyc przed Trybunalem Stanu Odpowiedz Link Zgłoś
burakiprlu panowie z ordynackiej zdjac okularki 06.11.05, 20:09 przede wszystkim bedziecie kopani w jaja i waleni w morde, zdejmijcie okularki panowie Odpowiedz Link Zgłoś
smok5 Ordynacka wie cos co ja nie wiem? 06.11.05, 14:35 Czyżby paru znanych kolesi z tej mafijnej organizacji szykowano do ciezkich przeżyć na 3m2? Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkadziwaczka7 Re: rozliczyc tych aferałów i to szybko ! ...... 06.11.05, 15:55 kto to zrobi? kaczka przegrana? Odpowiedz Link Zgłoś
toberson Re: rozliczyc tych aferałów i to szybko ! ...... 06.11.05, 19:04 SLD i Ordynacka to organizacja przestepcza ktora powinna byc rozwiazana i rozliczona!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: rozliczyc tych aferałów i to szybko ! ...... 06.11.05, 19:11 toberson napisał: > SLD i Ordynacka to organizacja przestepcza ktora powinna byc rozwiazana i > rozliczona!!! Ot, demokracja! Wiesz chociaz, na czym demokracja polega? ____________________________________________________________ Nie ma wolnosci dla wrogow wolnosci (Lenin) Odpowiedz Link Zgłoś
krzyyy Re: I dlatego bojąc się oczerniają kaczorków i PiS 06.11.05, 15:23 Ale zdecydowana większość narodu jest za rozliczeniem wszelkich ordynackopodonych układów mafijnych lub paramafijnych i jest za postawieniem przed wszelkimi trybunałami osoby okradające naród i państwo polskie . Naród czeka na jawne i sprawiedliwe procesy - nie ma prawa być nietykalnych aferzystów i złoczyńców . Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: I dlatego bojąc się oczerniają kaczorków i Pi 06.11.05, 19:14 krzyyy napisał: > Naród czeka na jawne i sprawiedliwe procesy Bardzo slusznie > nie ma prawa być nietykalnych > aferzystów i złoczyńców Nie ma winy bez orzeczenia sadowego Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Nie ma KARY bez sadu, a nie winy 06.11.05, 20:06 Prawo - prawem, a sprawiedliwosc musi byc. Odpowiedz Link Zgłoś
rojek40 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 15:36 Zycze powodzenia Ordynackiej. Nastal czas na wieksza aktywnosc.Nie mozna dopuscic aby ciemnogrod rzadzil Polska. Nie mozna dopuscic aby Polska stala sie drugim Iranem. Odpowiedz Link Zgłoś
posik Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 17:07 Oczywiście że lepiej jak Polską rządzi mafia (tylko komu jest lepiej???) Odpowiedz Link Zgłoś
borrus Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 18:39 rojek40 napisał: > Zycze powodzenia Ordynackiej. Nastal czas na wieksza aktywnosc.Nie mozna dopusc > ic aby ciemnogrod > rzadzil Polska. Nie mozna dopuscic aby Polska stala sie drugim Iranem. ja sie nie boję braci rojek. A Ordynacka, to taka sama mafia, taki sam ciemnogród- tylko że czerwony. Odpowiedz Link Zgłoś
jwarenn [...] 06.11.05, 19:05 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
koneser5 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 15:43 niech sie kaczory martwia...badz co badz w ordynackiej sa tylko ludzie z wyzszym wyksztalecenie.z ciemnogrodewmordynackiej nie po drodze.Tak trzymac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tomflo11 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 15:55 Zupełnie nieważnym faktem jest w jakich okolicznościach co poniektórzy te wyższe wykształcenie zdobyli, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 16:01 Wprawdzie z wyższym wykształceniem, ale skompromitowani:)) u. Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 18:17 > niech sie kaczory martwia...badz co badz w ordynackiej sa tylko ludzie z > wyzszym wyksztalecenie. Z wyjątkiem posiadacza legitymacji nr 1 Stowarzyszenia, niejakiego Aleksandra Kwaśniewskiego, o ile się nie mylę. z ciemnogrodewmordynackiej nie po drodze.Tak trzymac!!! Ale za co ,na Boga, teraz się tu trzymać? Baron Muenchausen trzymał się, podciągając do góry, za czuprynę, na co taki Oleksy czy baron Martens liczyć raczej nie mogą. Odpowiedz Link Zgłoś
jwarenn Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 19:07 koneser5 napisał: > niech sie kaczory martwia...badz co badz w ordynackiej sa tylko ludzie z > wyzszym wyksztalecenie.z ciemnogrodewmordynackiej nie po drodze.Tak trzymac!!! Następny mądry.. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Edukacja nie robi ludzi madrymi, ale edukowanymi 06.11.05, 20:59 Tylko tyle Odpowiedz Link Zgłoś
kap0 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 16:06 jezeli stowarzyszenie pruszkowska,wolominska i inne sa aktywne i dalej szykuja sie do samorzadow nie wiem dlaczego ordynacka mialaby zostawac z tylu Odpowiedz Link Zgłoś
szambonoorek Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 16:10 Coś obrzydliwego. "Stowarzyszenie" zakłamanych. Należałem też do ZSP, ale to czym oni się kierują, nam - normalnym nawet nie przewija się przez myśl. Zepsuli wszystkie możliwe zabawki i dalej bawią się w obsikanej i pełnej rzygowin piaskownicy, wyznaczając na "dowódcow" gó..arzy Czarzastych, Kwiatkowskich i podobny element. Obrzydliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
79er postPZPRowskie przedszkole wyroslo z czerwonych 06.11.05, 16:20 postPZPRowskie przedszkole wyroslo z czerwonych pieluszek, uczniowie przerosli mistrzow, ruch studencki - smiechu warte a efekty ich dzialania warte kryminalu, kreatury bez elementarnej godnosci i przyzwoitosci, teraz beda sie stroili w piorka obroncow demokracji i dobrych obyczajow, to tylko jeszcze jedna grupa realizujaca swoje prywatne materialne cele kryminalnymi metodami, Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 17:18 Cwansze skrzydlom SLD sie uaktywnia. Pomoc prawna to z pewnoscia niejeden z nich bedzie potrzebowal. Bardzo potrzebujacym jest juz Ungier i Siemiatkowski. Jak dla mnie to Ordynacka jest kwintesencja tego co rozumie sie pod pojeciem czerwona pajeczyna. Najgorsze, ze sa to typy bardzo inetligentne i do tego bez skrupolow. Oczywiscie jak w kazdej duzej organizacji znajdzie sie tam paru calkiem uczciwych, ale to nie oni nadaja ton. Odpowiedz Link Zgłoś
sasanka2411 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 17:31 Co Wy z tym wyksztalceniem Co to dzis wyzsze wyksztalcenie???? Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 18:09 Zastanawiam się, czy Stowarzyszenie Ordynacka (inna nazwa: Grupa Trzymająca Władzę)nie powinna byc, jako związek przestepczy, zdelegalizowane? Odpowiedz Link Zgłoś
adrem63 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 18:20 Jak będą bronić przekrętasów to marne ich szanse. Odpowiedz Link Zgłoś
77qwerty Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 18:21 mafia daje sygnał członkom jestesmy mocni ,pomozemy nie sypac towarzyszy ale sam ten apel juz oznacza ze zaczynaja sie bac I O TO CHODZI !!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl a gdzie szef tej mafii? ukrywa się, czy co? 06.11.05, 19:44 Jeszcze parę operacji twarzy i trudno będzie go namierzyć. Może warto wszczepić jakiś nadajnik? -- Tutaj www.upadloscian.org.pl pewna historia dotycząca próby przejęcia cudzego majątku z czasów rządów SLD i prezydentury A.Kwaśniewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
kralik11 Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 18:21 brokowisko napisał: > To bedzie problem: czy znowu poprzec klamcow PiS czy dawnych kolesi? > Trzeba to przeanalizowac! Napewno nie PO ! A co ma PO do waszych(PiS SLD) rozgrywak o posadki i stoleczki ??? PO sie oddzielilo od szumowin z PiS i SLD, i nie mocza sie w tym, to wy piski moczycie teraz swoje ryjki w szambie :))) Odpowiedz Link Zgłoś
co.ty.powiesz Dobry kawał!!! 06.11.05, 21:02 kralik11 napisał: > A co ma PO do waszych(PiS SLD) rozgrywak o posadki i stoleczki ??? > PO sie oddzielilo od szumowin z PiS i SLD, i nie mocza sie w tym, Albo masz wysublimowane poczucie humoru, albo nie jesteś na bieżąco. Bo przecież PO weszło w koalicję właśnie z SLD. Nie dziwota zresztą: i w jednej, i w drugiej partii pierwsze skrzypce grają ludzie z Ordynackiej, którzy zabezpieczyli się na wszystkich frontach. No, prawie na wszystkich, bo nie sądzili, że wygra PiS i że im dobiorą się do d.... Stąd właśnie takie nerwowe reakcje Ordynackie spod znaku PO... Odpowiedz Link Zgłoś
gklej Re: ordynacka ? - czy to sierpy i młoty ? 06.11.05, 18:49 a co to za twór ta Ordynacka? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re: ul.Ordynacka jest w innych miastach ? 06.11.05, 19:16 To bardzo pretensjonalna nazwa , tak jak nazwa pensji dla panienek z dobrego domu. To samo się skompromituje, jak ci panowie z legitymacją numer jeden. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl sprawdziłem.w więzieniach są jeszcze wolne miejsca 06.11.05, 19:33 Ze skierowaniem nie powinno być problemu. Wystarczy legitymacja partyjna SLD, która jak wiadomo "otwiera wszelkie drzwi" A tutaj kolejna afera z czasów rządów SLD i prezydntury A.Kwaśniewskiego www.upadloscian.org.pl Odpowiedz Link Zgłoś
abyss Areszt prewencyjny aby zapobiec matactwu! 06.11.05, 19:45 "Robert Kwiatkowski, Krzysztof Szamałek, Ryszard Kalisz, Włodzimierz Cimoszewicz i Józef Oleksy" już dawno powinni siedzieć! Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: Areszt prewencyjny aby zapobiec matactwu! 06.11.05, 19:49 Ubek ubeka nie ruszy. A kto rządzi od 15 lat? Oj, pardon, od 61... Odpowiedz Link Zgłoś
skandy5 Re: Areszt prewencyjny aby zapobiec matactwu! 06.11.05, 19:50 Do mnie dzieci wdowy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
krawat23 Chyba zapisze sie do Ordynackiej! 06.11.05, 20:03 Chyba zapisze sie do Ordynackiej!!! Studia skończyłem pod koniec lat 70-tych, doktorat w latach 90-tych. Mam na koncie malutki epizod funkcyjny w ZSP, później SZSP. Pasywna kilkuletnia przynależność do PZPR (pasywna raczej z lenistwa i checi zajmowania sie sprawanmi zawodowymi niz przekonań). Przekonania lewicowe (troche liberalne w gospodarce - pozorna sprzeczność) wyniosłem z domu i umocniłem później obserwujac uwaznie swiat, ludzi, przyrode. Ludzie Ordynackiej to sa ludzie mojego pokolenia i moich pogladów na swiat. Uwazam, że jestesmy pierwszym "normalnym" (bez przezyc wojennych, w relatywnie normalnych warunkach bytowych) pokoleniem Polaków. Gdy mówi ktos z Ordynackiej to ja wiem co mówi. Dla mnie Kaczyński, Rokita i im podobni to starcy polityczni (choć wiekowo czesto młodsi). U Ordynackich czuć z jednej strony wiare w swoje mozliwosci, z drugiej pewiem luz, tolerancję i zyczliwosc dla innych, brak zacietości. To sa ludzie doskonale rozumiejacy swiat (inne kraje), sa odwazni, nie boja sie nowych wyzwań. Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: Chyba zapisze sie do Ordynackiej! 06.11.05, 20:06 U Ordynackich czuć z jednej strony > wiare w swoje mozliwosci, z drugiej pewiem luz, tolerancję i zyczliwosc dla > innych, brak zacietości. To sa ludzie doskonale rozumiejacy swiat (inne kraje), > sa odwazni, nie boja sie nowych wyzwań. No ba! Z takim zapleczem! Nie dziwota, że towarzysze wierzą w swe siły! Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Ordynacka to wyjątkowa swołocz 06.11.05, 20:40 Studiowałem pod koniec lat 70-tych, zahaczając nieco o o osiemdziesiąte. I stwierdzam, że takiej swołoczy, złodziei i kanalii jak funkcjonariusze SZSP ze świecą szukać. Ja znałem tylko płotki, ale to, co wyrabiali, daje obraz tego, co mogła "góra" tej swołoczy. Oto kilka przykładów: ich złodziejska mafia opanowała spółdzielnie studenckie - jedyne dla wielu źródło zarobku. Żeby dostać nieco lepsze zlecenie, trzeba się było tym złodziejom opłacać - dosłownie. Byli tak bezczelni, że bez żenady wyciągali łapy po pieniądze. Inaczej - warowanie od 5 rano przy okienku i jakieś marne ochłapy, najcięższe i najbrudniejsze roboty... Wycieczki - najbardziej atrakcyjne (w owych czasach) obozy zagraniczne organizowane przez uczelnie, ale nie tylko, dofinansowywane nieraz i w 100% nigdy nie oglądały światła dziennego - jeżdzili na nie "zasłużeni" towarzysze z SZSP, często z kochankami, które nawet nie były studentkami. Funkcjonariusze z tej komunistycznej organizacji studiowali po 8-10 lat, to była norma. Byli świętymi krowami, mieli wszystkich gdzieś. Największe burdy i pijatyki w akademiku robili włąśnie oni - wielu z nich zresztą przez lata nie płaciło za dom studencki. Nie można im było nic zrobić, bo natychmiast podnosili larum i nasyłali na niewygodnych organizację POP (częś z nich zrresztą należała do partii). itd. itd.. Skur...syństwo, złodziejstwo, całkowity brak moralności, zupełna, absolutna degrengolada moralna.. i tacy teraz chlubia się przynależnością do Ordynackiej.. szkołę łajdactwa mieli przednią Odpowiedz Link Zgłoś
niemiec.niemiec Re: Chyba zapisze sie do Ordynackiej! 06.11.05, 21:49 Luzik fajnie, ale tolerancja to juz wylacznie tylko dla swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Chyba zapisze sie do Ordynackiej! 06.11.05, 22:15 krawat23 napisał: > Chyba zapisze sie do Ordynackiej!!! Studia skończyłem pod koniec lat 70-tych, > doktorat w latach 90-tych. Mam na koncie malutki epizod funkcyjny w ZSP, > później SZSP. Pasywna kilkuletnia przynależność do PZPR (pasywna raczej z > lenistwa i checi zajmowania sie sprawanmi zawodowymi niz przekonań). > Przekonania lewicowe (troche liberalne w gospodarce - pozorna sprzeczność) > wyniosłem z domu i umocniłem później obserwujac uwaznie swiat, ludzi, przyrode. > > Ludzie Ordynackiej to sa ludzie mojego pokolenia i moich pogladów na swiat. > Uwazam, że jestesmy pierwszym "normalnym" (bez przezyc wojennych, w relatywnie > normalnych warunkach bytowych) pokoleniem Polaków. Gdy mówi ktos z Ordynackiej > to ja wiem co mówi. Dla mnie Kaczyński, Rokita i im podobni to starcy > polityczni (choć wiekowo czesto młodsi). U Ordynackich czuć z jednej strony > wiare w swoje mozliwosci, z drugiej pewiem luz, tolerancję i zyczliwosc dla > innych, brak zacietości. To sa ludzie doskonale rozumiejacy swiat (inne kraje), > > sa odwazni, nie boja sie nowych wyzwań. Ćwierćinteligencja. Słuszałeś o takich??? Jesteś właśnie ich przedstawicielem. Ale nie martw się. Nie jesteś sam. Czytając posty w GW nie możesz poczuć się samotny.... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_buka Re: Chyba zapisze sie do Ordynackiej! 07.11.05, 21:11 A Czarzasty Ci się podoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Stowarzyszenie Ordynacka: startujemy w wybora 06.11.05, 20:33 :)))) ciekawe kto by chciał zagłosować na stowarzyszenie Ordynacka?? Podejrzewam, że Związek Wędkarzy Polskich lub Stowarzyszenie Artystów Tworzących z kału mogłoby mieć większe poparcie :)))) ---------- RMF FM : Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński : Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne. marzec 2005 Odpowiedz Link Zgłoś
3m05 Talia kart z asem pikowym na czele 06.11.05, 21:14 "Robert Kwiatkowski, Krzysztof Szamałek, Ryszard Kalisz, Włodzimierz Cimoszewicz i Józef Oleksy. Legitymacja nr 1 Stowarzyszenia Ordynacka należy do Aleksandra Kwaśniewskiego". Kwasniewski to chyba as pikowy. Tak zwany "pierwszy". PS. Ciekawe czy taka talia lezy juz na biurku Kaczynskiego? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas ORDYNACKA - WYLĘGARNIA BANDYTÓW 06.11.05, 22:12 Kiedy Polska wreszcie pozbedzie się raz na zawsze bandytów ,kłamców i złodzieji spod znaku PZPR-SLD??? Miałem nadzieję ,że po ostatnich kryminalnych rządach drani z PZPR- SLD Polacy wykluczą ich raz na zawsze . Stało się inaczej. Klub mafii PZPR-SLD ma swoją reprezentację w Sejmie i ma możliwośc dalszych kryminalnych działń w Polsce. Treaz słyszę że Ordynacka - wylęgarnia bandytów bierze się za politykę. Kiedy Polsko wreszcie pozbędziesz się tego czerwonego raka ,który toczy Twój organizm od zakończenia 2 wojny światowej. Co się jeszcze musi wydarzyć aby Polacy zrozumieli że PZPR-SLD to zgraja kłmców ,złodzieji i czesto pospolitych bandytów????? Co jeszcze??? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg czarzasto mi... 06.11.05, 22:21 > Co się jeszcze musi wydarzyć aby Polacy zrozumieli że PZPR-SLD to > zgraja kłmców ,złodzieji i czesto pospolitych bandytów????? musi pojawić się prawdziwy wolny rynek, i towarzysze będą mieć okazję wykazać się talentami biznesowymi. W uczciwym systemie ich szanse są zerowe, mimo obecnych wpływów. Ale dlaczego pomoc dla Tow.Tow. Pęczaka i Rywina się opóźnia? Może odbić Ich z więzień? Oni zupełnie jak Ludwik Waryński "Ja muszę... do mas... do roboty... do Partii..." Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re: ORDYNACKA - WYLĘGARNIA BANDYTÓW 06.11.05, 23:03 mordzinas napisał: > Kiedy Polska wreszcie pozbedzie się raz na zawsze bandytów ,kłamców i > > złodzieji spod znaku PZPR-SLD??? > > Miałem nadzieję ,że po ostatnich kryminalnych rządach drani z PZPR- > SLD Polacy wykluczą ich raz na zawsze . Stało się inaczej. > Klub mafii PZPR-SLD ma swoją reprezentację w Sejmie i ma możliwośc > dalszych kryminalnych działń w Polsce. > > Treaz słyszę że Ordynacka - wylęgarnia bandytów bierze się za politykę > . > > Kiedy Polsko wreszcie pozbędziesz się tego czerwonego raka ,który > toczy Twój organizm od zakończenia 2 wojny światowej. > > Co się jeszcze musi wydarzyć aby Polacy zrozumieli że PZPR-SLD to > zgraja kłmców ,złodzieji i czesto pospolitych bandytów????? > > Co jeszcze??? Witaj !!! Jak zniknie twoj nik M to bede uwazal ze Ordynacka jest wylegarnia bandytow.. Ze ciebie juz zamordowali.. To czekam na efekty tej bandy z Ordynacka., Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: ORDYNACKA - WYLĘGARNIA BANDYTÓW 06.11.05, 23:19 Czekaj biedaku na moją śmierć. Pewnie kiedyś się doczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
golota20 Re:Rozliczyc czerwona mafie oszustow!""!!!!!!!! 06.11.05, 21:55 Uprzejmie powiadamiam wladze polskie ze jestem czerwona Mafia.. Dobrowolnie sie zglaszam do odbycia 12 lat kary w osrodku do tego przeznaczonym. jesli mnie nie zaaresztujecie i nie posadzicie tam gdzie moje miejsce. ,,moje nastepne przestepstwa beda, na wasz rachunek policzone. Z pozdrowieniem wnuk boleslawa Bieruta. andrzej Golota z Chicago Odpowiedz Link Zgłoś
awprawo ORDYNACKA- to nie sa polscy patrioci 06.11.05, 22:15 Co oni zrobili dobrego dla Polski? Po co się zorganizowali? Płakać się chce...: ( Jak długo jeszce komuchy będą niszczyc nasz kochany kraj? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas DOBRZE ŻE WYGRAŁ PiS. 06.11.05, 22:22 Całe szczescie że wygrało Prawo i Sprawiedliwośc. Całe szczęście że mamy prezydenta Lecha Kaczyńskiego. Teraz kryminaliści z PZPR -SLD nie będą mogli już tak otwarcie uprawiać swojego przestępczego procederu. Jak to dobrze ,że Wygrał PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
miroslawlasak Re: DOBRZE ŻE WYGRAŁ PiS. 06.11.05, 22:24 jaka ta Polska wreszcie szczęśliwa... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: DOBRZE ŻE WYGRAŁ PiS. 06.11.05, 22:26 miroslawlasak napisał: > jaka ta Polska wreszcie szczęśliwa... Żebyś wiedział. Jaka szczęśliwa!!! Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg źle bardzo!!! PiS to kontynuacja socjalizmu 06.11.05, 22:26 źle bo nic to nie zmieni! Okopią się na pozycjach i wygrają następne wybory, to przecież łatwe: mieszkania dla młodych, lodówka, pluszaki, praca dla każdego, zasiłki... a kacze rządy zapewne będą takie że ogłupiały lud zatęskni do beznadziejnych typów w rodzaju Pierwszego czy Muellera. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: źle bardzo!!! PiS to kontynuacja socjalizmu 06.11.05, 22:29 qawsedrftg napisał: > źle bo nic to nie zmieni! Okopią się na pozycjach i wygrają następne wybory, to > przecież łatwe: mieszkania dla młodych, lodówka, pluszaki, praca dla każdego, > zasiłki... a kacze rządy zapewne będą takie że ogłupiały lud zatęskni do > beznadziejnych typów w rodzaju Pierwszego czy Muellera. Przecież sam dobrze wiesz ,że to nieprawda co piszesz. Powtarzasz bezmyślnie to co prawią niemogący pogodzić się z porażką politycy PO. Spróbuj raz pomyśleć . PiS nie zniszczy gospodarki. PiS nie wprowadzi socjalizmu. Wiesz o tym bardzo dobrze. Ale powtarzasz bzdury . Czemu to robisz? Z głupoty czy ze złej woli???? Odpowiedz Link Zgłoś
qawsedrftg wiesz co to jest emacs? 06.11.05, 22:32 to włącz emacsa, a następnie przejdź do trybu "doctor". I pisz swoje wynurzenia z większą korzyścią niż tutaj, będziesz wysłuchany i doceniony. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Niestety to jest prawda PiS to jest 06.11.05, 23:56 Prywata i Soscjalizm. W Europie socjalizm jest dominujacy i nigdy nie dogonimy USA. Socjalista to z idei i natury zlodziej. Nawet PO nie jest wolna od socjalistycznych nawykow. Odpowiedz Link Zgłoś
mosznamnieboli Ordynacka to stowarzyszenie popierajace nepotyzm!! 06.11.05, 22:45 Po prostu - republika kolesiów z własnym statutem dzałająca (o zgrozo) legalnie! Obecna władza powinna to gó..o natychmiast rozwiązać! Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos oby dla tych złodziei szybko skończył się czas 06.11.05, 23:14 ordynacja to "przestępczość zorganizowana" Odpowiedz Link Zgłoś
borsuk14 Cosa Nostra 06.11.05, 23:54 Trudno to nazwac stowarzyszeniem.To raczej Cosa Nostra.Po tym co ci panowie wyczyniali przez cztery lata , rzeczywisciwe istnieje prawdopodobienstwo skierowania sprawy do Trybunalu Stanu. Pierwszego poslal bym Millera.Ale sposob w jaki podchodza do sprawy wskazuje ze stanowia mafie.Sprawy dobra panstwa wogole nie biora pod uwage.A takie piekne mieli hasla.To zwykli gangsterzy.Nazwisk nawet nie oplaca sie wymieniac. Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: Cosa Nostra 07.11.05, 19:38 Re: Cosa Nostra (czyli wertepy na drodze pochodu zwyciezcow) borsuk14 napisał m.in.: > Trudno to nazwac stowarzyszeniem.To raczej Cosa Nostra.Po tym co ci panowie > wyczyniali przez cztery lata , rzeczywisciwe istnieje prawdopodobienstwo > skierowania sprawy do Trybunalu Stanu(...) Masz racje - z wyjatkiem tych czterech lat - nalezy je pomnozyc. Nawet jesli Trybunal Stanu ocenia ostatni okres, jednak korzenie sa mocno dojrzale i rozrosniete "towarzysko" i "rodzinnie" i chociazby podsumowanie od strony moralnej jest niezbedne. Na co wciaz mam nadzieje. fragment wiersza Krupinskiego: members.iinet.net.au/~miroslaw/Pegaz5.htm po trupach do raju ® © Mirosław Krupiński Idzie pochód ogromny rozległą doliną, której kraniec już bliski, chociaż w mgle się chowa. Nad pochodem sztandary wypłowiałe płyną i melodia natrętna, która mąci w głowach. W tej melodii są bębny, cymbały Jankiela, i czastuszki sowieckie i Szymborskiej rymy... Derwisz w mycce wśród tłumu narkotyk rozdziela aby łatwiej kierować i myśli i czyny... Gdy ktoś w tył się ogłada ten dostaje kijem - nawet nie wie od kogo, bo narkotyk działa, czasem mętnie pomyśli: – „serce partii bije” i się sennie zadziwi: - „wszak istnieć przestała”... Sto owczarków skundlonych pilnuje pochodu bo porządek być musi w pochodach do raju. Zgodnym chórem szczekają: - „do przodu... do przodu”... Tych co z drogi zboczyli cicho zagryzają. Z tyłu niosą przywódców w lektykach złoconych w śnieżnych togach spod których czasem czerwień błyska, senatorskich z wyglądu, zdrowych, wypasionych, kierujących ten pochód. W kierunku urwiska... (...) Czarna przepowiednia - moze sie nie sprawdzi. Moze... Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś
rakunica Re: Cosa Nostra 10.11.05, 09:36 borsuk14 napisał: > Trudno to nazwac stowarzyszeniem.To raczej Cosa Nostra. Tak na to wskazuja ustalenia komisji sejmowych. Raport Ziobry zawiera okreslenie GTW. Poeta na Sluzbie - Miroslaw Krupinski juz napisal wiersz na ten temat: szczurze prawa ® © Mirosław Krupiński, 8 listopad 2005 nadwiślańska Cosa Nostra zapowiada groźnie z góry - gdy się szczury w kat zapędzi - to się bronić będą szczury! bo nieważne w Polsce prawo, orzeczona przez sąd kara - szczurze zęby pozna każdy kto się karać szczura stara! Orleoni – Tutti Capo, co jest Szczurem Numer jeden, nie podlega innym prawom niźli prawa szczurzej mafii - każdy kto mu kraść zabrania napytuje sobie biedę. już Papala przecież poznał – mafia bronić się potrafi. więc nie będą szczurów karać żadne Dorny, Wassermanny, te Kaczynskie ni Leppery , Trybunały ni Sąd marny - w Magdalence ustalono że przez swoich szczur wybrany kraść ma prawo, kraj sprzedawać – i na zawsze jest bezkarny! (...) Calosc: www.wirtualnapolonia.com/teksty.asp?TekstID=9809 ------- Anna Kozlowska Odpowiedz Link Zgłoś