Dodaj do ulubionych

Marszu Równości w Poznaniu: dużo policji

• rsrh Kto poda konkretny przykład dyskryminacji w Polsce 20.11.05, 11:16
      "kochajacych inaczej" w pracy , urzedzie ,szkole,uczelni itd. Nigdy o czymś
      takim nie słyszałem.
      Na mojej niewielkiej uliczce mieszkaja 2 osoby o orentacji homo.Są
      wykształceni,maja dobre posady ,wszyscy ich szanujemy i lubimy.Zapytani wprost
      czemu nie biora udziału w "Paradach" odpowiedzieli : " O co mamy "walczyć" i co
      chcemy zademostrować lub kogo do naszej seksualnej orientacji mamy nakłaniać ??"
      Problem jest sztucznie rozdymany w ramach rzekomej walki o "prawa człowieka" a
      tak naprawde chodzi o legalizacje związków i majątek ( spadki , rozdziały
      ,separacje ,adopcje dzieci itd).

• kaspera Re: Kto poda konkretny przykład dyskryminacji w P 20.11.05, 11:19
        Jest dokładnie, tak jak mówisz. Wszyscy moi znajomi, którzy są orientacji
        homoseksualnej są przeciwni manifestowaniu swojej inności na ulicach. To może
        im co najwyżej zaszkodzić, kolejną eskalacją nienawiści.
        • rsrh Werterze 6 zadano Ci pytania ? 20.11.05, 11:56
          Nie umiesz na nie odpowiedzieć? Przypomne je:
          - jaki akt niesprawiedliwości spotkał Cie ze strony "państwa kościelnego" ?
          - który to sztandar ma wypisana nienawiśc do homo i żydów?
      • werter-6 Re: Kto poda konkretny przykład dyskryminacji w P 20.11.05, 11:27
        "tak naprawde chodzi o legalizacje związków i majątek ( spadki , rozdziały
        ,separacje ,()adopcje dzieci itd)).
        między innymi chodzi nam też o to,(ale bez adopcji dzieci!!) ale chodzi nam też
        o zmianę stosunku do nas wladz państwa kościelnego które stalo się już faktem,
        a które nienawiśc do nas,zydów. ma wypisane na sztandarach!
        • rsrh Szanowny werterze 6! Jaki akt niesprawiedliwości 20.11.05, 11:47
          czy niezgodny z prawem spotkał Cie ze strony "koscielnego państwa" - podaj fakty!!
          Na którym sztandarze wypisano ta nienawiść do was i zydów-podaj fakty?
          Jesli ich nie podasz to dalsze zabieranie głosu w tej sprawie przez Ciebie jest
          bez sensu.
          Pozdrawiam!
    • patman Precz z kaczomuną!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!! 20.11.05, 11:22
      Kaczuch na Białoruś! PIS na Białoruś! Im się już całkiem w głowach pomieszało - przy pomocy zakazów administracyjnych walczą z częścią społeczeństwa, która waży się mieć inne zdanie niż oni. Chcą wyleczyć innych, niech lepiej zaczną od siebie!!!
    • magnusg WCZORAJ NIEMIECKA POLICJA ROZPEDZILA DEMONSTRACJE 20.11.05, 11:23
      PRZECIWNIKOW ENERGII ATOMOWEJ W GORLEBEN W DOLNEJ SAKSONII.ALE W TEJ UE SA
      NIETOLERANCYJNI.))ZERO POSZANOWANIA DLA PRAW OBYWATELSKICH.)))
      • critto Re: WCZORAJ NIEMIECKA POLICJA ROZPEDZILA DEMONSTR 20.11.05, 15:12
        ja tam bym sie nie smial.
        To, ze jakis kraj jest "demokratyczny" nie znaczy, ze wolnosc jednostki jest tam
        ciagle szanowana, niestety. Bicie pałami pokojowo demonstrujących ludzi to
        ZAWSZE zachowanie tyrańskie. Pałować to można chuliganów, którzy niszczą,
        podpalają itd.
        Poczytaj wyroki Trybunalu w Strasburgu (zdaje sie echr.coe.int) przeciwko
        państwom takim, jak Niemcy, Francja czy Austria... Jest ich całkiem sporo.
        "Ceną wolności jest wieczna czujność" - Th. Jefferson (zobacz, co dzieje się z
        wolnością w USA; nie słuchają Jeffersona i zmierzają w stronę dyktatury)

Pozdrawiam,
        Critto
        liberter.webpark.pl
    • wielbicieldrobiu Mamy drugą Białoruś! 20.11.05, 11:25
      Niech żyje KACZENKO!!!
      • werter-6 Kaczenko!!! gratuluję kupuję na "pniu" 20.11.05, 11:41
    • magnusg WCZORAJ NIEMIECKA POLICJA ROZPEDZILA DEMONSTRACJE 20.11.05, 11:28
      przeciwnikow energii atomowej w Gorleben(dolna saksonia).Ale w tej UE sa
      nietolerancyjnii:)))Zero pozsanowania dla praw obywatelskich:)))Nota bene-
      demonstracje te sa zabraniane od kilkunastu lat.
    • carlitos35 Panie Prezydencie Kaczyński ! 20.11.05, 11:36
      Pańska wizja demokracji nie jest moją wizją. Co Pan proponuje ?

Ja ze swej strony proponuję Panu powściągnąć swój zapęd do numerowania
      Rzeczpospolitej i poczekać na ocenę i numerecję - po. Przez tych którzy Pana
      osiągnięcia ocenią, docenią i - ewentualnie - stosowną numeracją wyróżnią.

Łączę ukłony,

c/.
      • ja_menda Re: Panie Prezydencie Kaczyński ! 20.11.05, 11:49
        Niestety (dla ciebie i tobie podobnym zwolennikom bzykania plci tożsamej)
        Kaczyński prezentuje w powyższej kwestii zdanie zbieżne ze zdaniem
        większości...
        • krzys23-1986 Re: Panie Prezydencie Kaczyński ! 20.11.05, 12:04
          ja_menda napisała:

> Niestety (dla ciebie i tobie podobnym zwolennikom bzykania plci tożsamej)
          > Kaczyński prezentuje w powyższej kwestii zdanie zbieżne ze zdaniem
          > większości...

Nikt nie wspominał o homosekualiźmie,Hitler też twierdził że mówi głosem
          większości :/ pomyśl troche demokracja jest dla wszystkich a nie tylko dla
          większości
          • ja_menda Re: krzys23-1986 20.11.05, 16:39
            Drogi Krzysiu,
            twoje porównanie tych dwóch postaci jest conajmniej nie na miejscu...Poza tym
            ma się ono ni jak do realiów, bo rzeczywistość nas otaczająca jest
            diametralnie odmienna od tej z blisko 70 lat wstecz. To, ze demokracja jest a
            raczej powinna być dla wszystkich to fakt niezaprzeczalny, są a raczej znowu
            powinny być, jednak granice akceptacji pewnych zachowań. A na manifestacje
            dewiacji przyzwolenia być NIE MOŻE!!!
            • krzys23-1986 Ja Menda 21.11.05, 00:05
              Moje porównanie jest na miejscu jak najbardziej bo Kaczyński reprezenuje tą
              samą niechęć do homoseksualistów,a ja osobiście uważam że jeśli ktoś chce
              manifestować jakiekolwiek poglądy które stoja w zgodzie z prawem to nie
              powinien mieć czynionych do tego żadnych przeszkód
    • milseog a kiedy przyszli po mnie... 20.11.05, 12:58
      przypominam:

when they came for the communists, I said nothing because I was not a communist.
      when they came for the Jews, I said nothing. I was not a Jew,
      When they came for the Catholics, I said nothing. I was a Protestant.
      When they came for me, there was nobody left to speak up for me...

macie co chcieliście - Iran w środku Europy. co następne? program atomowy?

• gmanchuel Re: a kiedy przyszli po mnie... 20.11.05, 13:30
        Gratuluje !
        Dokladnie tak mysle z Francji (jestem francuzem) skad patrze wystraszony na to
        co sie dzieje w Polsce !
        Poska krok po kroku sie robi wstyd Europy i nowy nazistowski kraj w srodku
        Europy !
        UE musi interwenowac dopoki jest czas !
        Niestety chyba beda sankcje przeciw Polski !
        Powodzenia demokracjio !
        • gniewko_syn_ryba Re: a kiedy przyszli po mnie... 20.11.05, 16:03
          Dlaczego francuska policja brutalnie rozpędza pokojowe demonstracje mniejszości
          etnicznych ?

Dlaczego francuski rząd wprowadza stan wyjątkowy i ZAKAZ ZGROMADZEŃ ?

Dlaczego AIR FRANCE anuluje zakupione i ZAPŁACONE bilety na samolot 2 dni przed
          lotem i nie raczy nikogo o tym powiadomić, a na interwencję osoby, która te
          bilety kupiła i za nie zapłaciła odpowiada, że... nie jest ona stroną ???

Dlaczego AF zatrudnia do odprawy pasażerów w Waszyngtonie osoby, które... nie
          znają angielskiego i nigdy wcześniej nie widziały na oczy komputera ???

Francja to wzorcowy demokratyczny kraj, prawda ?...
          • gmanchuel Re: wzorcowa demokracja 20.11.05, 17:04
            Nie, oczywiscie Francja to NIE "wzorcowy demokratyczny kraj". Zreszta, sam
            czesto krytykuje co u nas sie dzieje i nawet czesto mowie do moich polskich
            przyjacielach, ze czasami sie wstydze byc francuzem. I wlasnie dlatego teraz
            tak pozwalam sie krytykowac Polske. Zreszta, jest francuskie poslowie ktore
            mowi : "Kto dobrze kocha, ten dobrze ukara" !
            Ale nie mozesz porownywac rzeczach ktore wcale NIC nie maja wspolnego.
            A odosnie tych demonstracjach mniejszosci etnicznych we Francji, to raczej (w
            najwieszkosci przypadkach) demonstrancji ktorzy byli agresywne. I dobrze znajac
            Polske, zastanawiam sie co bymoglo sie stac jakby Polska tez miala imigrancje.
            Znacze te sama imigrancje jak my mamy a nie tylko kilka osob tu lub tam przede
            wszystkim z innymi europejskich krajach (czyli mniej wiecej z tej samej
            kultury, z tej samej religii). Zreszta te ludzi prawie nigdy i nigdzie sie nie
            widzi. Jak jade do Polski, prawie zawsze jestem jedynym obcokrajowcem na
            miejscu !
            • ja_menda Re: wzorcowa demokracja 20.11.05, 17:31
              No i właśnie na błędach Francji trzeba się uczyć i wyciągać wnioski. Sam
              doświadczasz skutków przyzwolenia i tolerancji...w tym przypadku chodzi o
              mniejszości etniczne...jednak mechanizm jest w obu przypadkach identyczny mon
              amis:-)
    • zasaniak [...] 20.11.05, 13:03
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • sekwana2005 teraz 1 Maja i procesje kościelne? 20.11.05, 13:53
      Zgodnie z logiką, iż należy zabronić manifestacji, jeśli może być zaatakowana
      przez przeciwników, jest od stu lat dość powodów, by zabronić w Polsce pochodów
      pierwszomajowych. Obecne władze powinny pamiętać, co się działo 1 maja w 1982
      roku i nastepnych, gdy bito Solidarność i NZS. Ktoś pamięta jeszcze, o co
      chodziło tym organizacjom?
      Jeśli nie wystarczą z tych samych czasów dowody incydentów 11 listopada,
      wystarczy iż ktoś zacznie rzucać jajami na Placu Piłsudskiego - i po państwowym
      święcie.
      A czy brak zadymiarzy, gotowych przyjść (choćby za parę złotych) narozrabiać na
      Procesji Bożego Ciała?
      Rozpędzić będzie można i wypałować ludzi na przystanku, jesli autobus się
      spóźni i będzie ich tyle, że powinni mieć zezwolenie na zgromadzanie - a jak
      nie mają, to są nielegalnie i sami sobie winni.
      Swoją drogą po zachowaniach policji widać, że dziś rządzi nie prawo i
      sprawiedliwość, lecz Dorn, Wasserman i Wszechpolacy.
      zawoła minister policji
      Sieg Hail, Ein Giertych und Zweikaczoren
      a chórek prawosprawiedliwych wszypolaków
      Hail, HAIL, HAIL
    • karol_dex Parodia równości vs POLSKA KATOLICKA 20.11.05, 14:32
      Niepełnosprawni, równo uprawnienie oraz walka z rasizmem to tylko przykrywka dla
      manifestacji dążącycej do akceptacji zboczenia i różnych perwersyjnych zachowań.
      Zorganizujmy marsze podofili i gwałcicieli.
      • anty.rydzyk A czy ktoś ci broni? Zorganizuj - pewnie będziesz 20.11.05, 16:05
        jedynym jej uczestnikiem :P
    • papyr Jestem szokowany 20.11.05, 14:32
      Demonstracje w Poznaniu ogladalem wczoraj w czeskich wiadomosciach TV. Jak to jest mozliwe? Jeszcze wiecej mnie zdziwilo, ze 17000 ludzi glosowalo w ankecie GW popierajac akcje policyjna i tylko 10000 bylo przeciw.

Czytajac niektore posty na tym forum czulem sie jakby spadlem z Marsu. Bic ludzi za to, ze maja odwage publicznie przyznac, iz sa homoseksualistami? I jeszcze demonstrowac za swoje prawa? TO GDZIE ZYJECIE?

Czy ktos sadzi, ze homoseksualisci maja szanse WYBORU swojej orientacji seksualnej? Jezeli tak, to kto przy zdrowym mozgu by wybral sobie byc homoseksualista? To sa cierpiacy ludzie! Czy nie dosc cierpia z powodu ograniczonej mozliwosci wyboru partnera? To treba ich jeszcze bic?

Ciekawostka: W czeskiej reality-show VyVoleni najwiekszemu poparciu widzow cieszy sie homoseksualista Vladko. W Polsce, jak tak czytam, by wypadl jako pierwszy.

Z ateistycznej, agnosticznej, obywatelskiej i demokratycznej Pragi pozdrawiam wszystkich, ktorzy zamiast mozgom mysla Biblia.
    • agekko Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 20.11.05, 16:06
      Proponuje opisać jak policja razem z katolicko - faszystowskimi chuliganami
      katuje uczestników marszu tolerancji i przesłać do władz miast partnerskich
      Poznania. Zainteresowanym podeślę listę sdresów mailowych. Jestem pewien że
      będą musieli sie tłumaczyć. Mój kontakt : gekko@o2.pl
      • gmanchuel Re: Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 20.11.05, 17:11
        Czesc agekko, pozdrawienia z francuzkiego internautu.
        A ja proponuje wyslac tych Wszechpolacy do Iranu.
        Bo krzyk "Polska katolicka" to dokladnie tak samo jak "Iran islamicki",
        prawda ?!
        Niech organizuja razem solidarnosc religijnych nietolerantow i solidarnosc
        ciemnoty !
        • ja_menda Re: gmanchuel 20.11.05, 17:21
          A Ty, "francuziku" to uważaj bo Jacques pomyśli, że go zdradzasz:-D.
        • doctorkidlerbuldog2 Re: Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 20.11.05, 17:43
          gmanchuel napisał:

> Czesc agekko, pozdrawienia z francuzkiego internautu.
          > A ja proponuje wyslac tych Wszechpolacy do Iranu.
          > Bo krzyk "Polska katolicka" to dokladnie tak samo jak "Iran islamicki",
          > prawda ?!
          > Niech organizuja razem solidarnosc religijnych nietolerantow i solidarnosc
          > ciemnoty !

Oni niedługo już, wam Francuskim liber-ciemniaką, urządzą Iran w Paryżu. Polska
          była, jest i będzie Katolicka, a Francja jak się nie otrząśnie to już niedługo
          będzie islamska. Wtedy zrozumiesz co to znaczy prześladowanie, którego nigdy
          nie doświadczyłeś, a z którym tak ochoczo walczysz. Zobaczymy jakie wtedy
          będziecie marsze urządzać.
          • nikodem123 Re: Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 20.11.05, 20:40
            A nie uważasz, że Polska powinna pozostać ani katolicka, i ani islamska? Nie
            uważasz, że Polska powinna pozostać / stać się krajem religijnoneutralnym?

Oczywiście dla ortodoksów religijnych nie ma takiej możliwości. Każde państwo
            musi być wyznaniowo - zorientowane.

Dla katolików - fanatyków: albo katolickie, albo... np. islamskie.
            • doctorkidlerbuldog2 Re: Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 21.11.05, 17:18
              > A nie uważasz, że Polska powinna pozostać ani katolicka, i ani islamska? Nie
              > uważasz, że Polska powinna pozostać / stać się krajem religijnoneutralnym?
              >
              > Oczywiście dla ortodoksów religijnych nie ma takiej możliwości. Każde państwo
              > musi być wyznaniowo - zorientowane.
              >
              > Dla katolików - fanatyków: albo katolickie, albo... np. islamskie.

Polska nie jest krajem wyznaniowym, ale skoro 90% obywateli naszego kraju
              przyznaje się do tego, że wyznaje wiarę Katolicką, to czy tego chcesz czy nie,
              jesteśmy krajem Katolickim, niezależnie od tego czy podoba się to pozostałym
              10% czy nie. Na przykładzie Francji możesz zaobserwować jak kończą
              kraje „religijno neutralne”. Nie podoba się żyć w kraju Katolickim to, kto Cię
              tu trzyma, jedź do Francji, szybciutko zostaniesz „rasistowską świni”.

• malpa-z-paryza Re: Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 21.11.05, 17:31
                Na przykładzie Francji możesz zaobserwować jak kończą
                > kraje ?religijno neutralne?. Nie podoba się żyć w kraju Katolickim
                > to, kto Cię
                > tu trzyma, jedź do Francji, szybciutko zostaniesz ?rasistowską świni?
                > 1;.
                Wybacz, ale Francja jest krajem laickim od 100lat!!! i kazdy polityk w dzisiejszych czasach nie odwazy
                sie dotknac systemu laickiego. zostal by "pobity" przez spoleczenstwo rowniez rzadzacych; fakt jest ze
                istnieje Le Pen, ( demokracja) ale kazde jego wystapienie jest ostro krytykowane przez media, prawice
                jak i lewice. a w PL mamy rzady typu Le Pen.. daleko do Europy, oj daleko...
                • doctorkidlerbuldog2 Re: Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 21.11.05, 18:24
                  > Wybacz, ale Francja jest krajem laickim od 100lat!!!

Już niedługo!!!!

fakt jest ze
                  > istnieje Le Pen, ( demokracja) ale kazde jego wystapienie jest ostro
                  krytykowan
                  > e przez media,

Dlatego mój drogi, że nie macie wolnych mediów. Nie żyjesz w kraju
                  demokratycznym, tylko w kraju dyktatorskim w którym władzę sprawują poprawni
                  politycznie pajace którzy zarządzają mediami. Tak zwana dyktatura mediów, w
                  Polsce niestety ( a raczej na szczęście) ten manewr też nie przeszedł. Ludzie
                  już się nauczyli, że to co słyszą w mediach jest odwrotnością prawdy.
                  Od niedawna mamy wreszcie w Polsce woly rząd, wolny od dyktatury masońsko
                  libertyńskich mediów. Daleko wam do Polski oj daleko....
                  • malpa-z-paryza niech bedzie pochwalony JCH. 21.11.05, 18:57
                    doctorkidlerbuldog2

amen...
                  • malpa-z-paryza do psedo dokrorka 21.11.05, 19:03
                    byles kiedys we Francyji??? znasz ten kraj i jego historie, tylko nie mow mi jak marszlek sejmu! Bo to
                    zgroza.. NIe NIe mozna odwroci laicyzmu za bardzo jest zakorzeniony.. za bradzo francuzi lubia
                    wolnosc!!
          • gmanchuel Re: Czrny PR dla Poznania - zróbmy to razem 20.11.05, 23:30
            A czy wiesz, ze sie mowi ze duzo ksiedzow sa homoseksualisci. Nawet na tym
            forum kilka dni temu przeczytalem, ze 60 pro cent.
    • krzysztof3 Jestem dumny, że znowu widzę aktywnych milicjantów 20.11.05, 17:06
      na ulicach. czekam na rozwinięcie tematu i portrety nowych przywódców państwa
      (najlepiej w blizniaczych pozach) w miejscach publicznych, w tym w szaletach
      • doctorkidlerbuldog2 [...] 20.11.05, 17:35
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • gmanchuel Re: RATUNKU ! 20.11.05, 23:26
          Jestem po prostu wystraszony widziec, ze na tym portalu faszysci i racisci -
          czyli przedstepcy wedlug miedzynarodowego prawa - moga otwartie pisac takie
          okropne i NIELEGALNE rzeczy bez reakcji moderatora strony.
          Myslalem, ze czytelnicy Gazety Wyborczej sa "wyswietlone", tolerancyjne i
          inteligentne ludzie ale widze teraz, ze niestety nie wszystkie !
          Powodzenia Polsko !
          Powodzenia demokracje !
          • gniewko_syn_ryba Re: RATUNKU ! 21.11.05, 11:37
            Na pewno wiesz, że jedną z podstaw demokracji jest WOLNOŚĆ SŁOWA, więc nawet
            rasiści i faszyści mogą głosić swoje poglądy jeśli nie łamią przy tym
            obowiązującego prawa. Zamykanie komukolwiek ust to CENZURA, która jest SPRZECZNA
            z zasadami demokracji. My mieliśmy w Polsce taką "demokrację" przez 45 lat -
            wtedy też można było głosić wszystkie poglądy pod warunkiem, że będą one zgodne
            z jedynie słusznym stanowiskiem partii komunistycznej (PZPR) - głoszenie innych
            było przestępstwem. Teraz ty nawołujesz do tego samego, czyli do cenzurowania
            poglądów niezgodnych z jedynie słuszną koncepcją poprawności politycznej
            (political correctness) i zamykania tych, którzy je głoszą - jak to nazwać ?...

Poza tym zdecydowanie więcej nienawiści i faszystowskich skłonności widzę tu po
            stronie zwolenników parady niż jej przeciwników - to oni rzucają obelgami
            (kaczyzm, faszyzm, IV Rzesza, katoland, ciemnogród itp. itd.). Poza paroma
            wypowiedziami wskazującymi na niezrównoważenie psychiczne (może celowa
            prowokacja redakcji ?...) NIKT tutaj nie nawołuje do dyskryminacji mniejszości
            rasowych, etnicznych, czy seksualnych, więc skąd przyszedł ci do głowy ten
            faszyzm i rasizm ?... Może najpierw pomyśl zanim coś takiego następnym razem
            napiszesz...

A poza tym moze jako Francuz, weź się najpierw za naprawianie swojego kraju (sam
            pisałeś, że daleko mu do prawdziwej demokracji..), a nie pouczanie innych co
            mają robić... Widzisz źdźbło w oku bliźniego swego, a belki w oku swoim nie
            widzisz ?... ;)
            • jawor023 W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 12:10
              Oto jak wygląda demokracja pod rządami PIS-u - można krzyczeć pedały do gazu a
              nie można przeprowadzić pokojowej demonstracji ulicami miasta.
              Dla ludzi ojca rydzyka mieniących sie katolikami faszyści i zwykli chuligani
              spod egidy Młodzierzy Wszechpolskiej są lepsi od homoseksualistów, antyrasistów
              i niepełnosprawnych? Aż mnie skręca od tej moherowej obłudy.
              A i jeszcze jedno. Wg konstytucji nawet brak mozliwości zaperwnienia
              bezpieczeństwa nie może być powodem odmowy przeprowadzenia pokojowej
              demonstracji.
              Ale widze po falandyzacji prawa bedziemy mieli kaczyzację a później może
              wprowadzimy prawo rydzyka i leppera?

• gniewko_syn_ryba Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 16:36
                Weź jakieś ziółka na uspokojenie (np. nervosol), prześpij się trochę, potem
                policz do 1000 i wtedy możesz pisać. Bo histeria nie jest najlepszym doradcą... ;)))
              • malpa-z-paryza Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 16:46
                Jawor023....
                masz racje!!!!
                i nie przejmuj sie histeria kraju i radami. I tak bedziemy gora, moze nie dzisiaj, ale jutro tak mowia
                statystyki!!
                • doctorkidlerbuldog2 Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 17:25
                  malpa-z-paryza napisała:

> Jawor023....
                  > masz racje!!!!
                  > i nie przejmuj sie histeria kraju i radami. I tak bedziemy gora, moze nie
                  dzisi
                  > aj, ale jutro tak mowia
                  > statystyki!!

A jakie to statystyki mówią, że pederaści będą górą?? Statystyki wyspy lesbos,
                  chyba.
                  • malpa-z-paryza Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 17:35
                    A jakie to statystyki mówią, że pederaści będą górą?? Statystyki wyspy lesbos,
                    > chyba.

po pierwsze nie pederasci, o w tym calym zamieszaniu wszytkim sie pomylilo: jakie podstawowe mialo
                    zalozenie Marsz Rownosci, bo w marszu jest tylko wspomnienie o jednej mozliwosci "rownosci" miedzy
                    nymi seksualnej..
                    chodzilo mi o demokracje europejska!
                    • doctorkidlerbuldog2 Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 18:02

>
                      > po pierwsze nie pederasci, o w tym calym zamieszaniu wszytkim sie pomylilo:
                      jak
                      > ie podstawowe mialo
                      > zalozenie Marsz Rownosci, bo w marszu jest tylko wspomnienie o jednej
                      mozliwosc
                      > i "rownosci" miedzy
                      > nymi seksualnej..
                      > chodzilo mi o demokracje europejska!

„Demokracja Europejska” ma z demokracją tyle wspólnego, co krzesło elektryczne
                      ze zwykłym. Gó.. prawda też przyjacielu, że w takich marszach chodzi o
                      jakąkolwiek równość, chodzi w nich o promocję homoseksualizmu, a w Polsce taki
                      manewr nie przejdzie. Nie jesteśmy tacy durni jak Francuziki, którzy pozwolili
                      ze swojego pięknego państwa, zrobić zdegenerowaną krainę.
                      • malpa-z-paryza Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 18:59
                        Nie jesteśmy tacy durni jak Francuziki, którzy pozwolili
                        > ze swojego pięknego państwa, zrobić zdegenerowaną krainę.

Francuzi sa bardzo DUMNi ze swego kraju, i jak co sie zle dzieje to mowia ze to nie oni tylko Sarko, Le
                        pen lub Mitterand etc..
                        • doctorkidlerbuldog2 Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 19:18
                          > Francuzi sa bardzo DUMNi ze swego kraju, i jak co sie zle dzieje to mowia ze
                          to
                          > nie oni tylko Sarko, Le
                          > pen lub Mitterand etc..

Którzy Francuzi, ci co palą samochody, Francuskie flagi i gwiżdżą na meczach,
                          kiedy grana jest Marsylianka?? 100 lat degeneracji zrobiło swoje, obudźcie się
                          Francuzi teraz, albo za kilka lat obudzicie się muzułmańskim Kalifacie.
                          Zginiecie od swojej własnej broni, „poprawności politycznej”.
                          • malpa-z-paryza Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 20:56
                            Mon Dieu, vous etes vraiement malade, gdzie jest lekarz, pilnie proszony..
                • koucz1 Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 24.11.05, 08:47
                  Przyłącz się do internetowego marszu równości i wpisz w swoim topiku na gadu-
                  gadu - "tolerancja".
              • doctorkidlerbuldog2 Re: W poznaniu podeptano demokrację!!!!! 21.11.05, 17:48
                jawor023 napisał:

> Oto jak wygląda demokracja pod rządami PIS-u - można krzyczeć pedały do gazu
                a
                > nie można przeprowadzić pokojowej demonstracji ulicami miasta.
                Nie można krzyczeć, pedeły do gazu i nie można przeprowadzać ulicami miast
                pedalskich pochodów.

> Dla ludzi ojca rydzyka mieniących sie katolikami faszyści i zwykli chuligani
                > spod egidy Młodzierzy Wszechpolskiej są lepsi od homoseksualistów,
                antyrasistów
                > i niepełnosprawnych? Aż mnie skręca od tej moherowej obłudy.

Dla „ludzi o. Rydzyka” faszyści są taką samą zakałą jak komuniści i pederaści
                których reprezentujesz. Mieszanie do swoich brudnych gierek osób
                niepełnosprawnych jest po prostu świństwem, osoby niepełnosprawne nie chcą mieć
                z wami nic wspólnego. To jest dopiero obłuda, zgoła nie moherowa, nazwał bym ją
                raczej analną.

A i jeszcze jedno, zacznij się przyzwyczajać do tego, że żyjesz w normalnym
                kraju. a w normalnym kraju, jak to kiedyś w kabarecie mówił Smoleń, normą jest
                ogół a nie margines.

• monik813 Marsz rownosci 21.11.05, 17:59
      I jak tu sie dziwic, ze mlodzi ludzie opuszczaja Polske... ze wstydem za takich
      rodakow. Kosciol i katolicy - nie badzmy smieszni. Od kiedy to polega na
      krzywdzeniu blizniego???tego uczy dzis kosciol katolicki???Ja nie wroce juz do
      kraju.Nie mieszajmy wiary do polityki. Ludzie niedouczeni ida owczym pedem.
      • doctorkidlerbuldog2 Re: Marsz rownosci 21.11.05, 18:11
        > I jak tu sie dziwic, ze mlodzi ludzie opuszczaja Polske...
        Ci wartościowi zostają.

Od kiedy to polega na
        > krzywdzeniu blizniego???
        A od kiedy reagowanie na łamanie prawa jest „krzywdzeniem bliźniego”

Ja nie wroce juz do
        > kraju.
        Strata raczej niewielka.

Nie mieszajmy wiary do polityki.
        A co marsze pederastów mają wspólnego z polityką??

Ludzie niedouczeni ida owczym pedem.( do „Unijnego raju”)

• duzygwizdek Re: Marsz rownosci 21.11.05, 19:10
          doctorkidlerbuldog2
          • doctorkidlerbuldog2 Re: Marsz rownosci 21.11.05, 19:34
            • rozejm Re: Marsz rownosci 21.11.05, 23:43
              Żenada nie miałem pojęcia, że mocher zawładnoł już nawet młodymi ludźmi.
              Wszyscy nietolerancyjni ludzie - LECZCIE SIĘ to wy się powinniście leczyć a nie
              Homoseksualiści.

A co do ostatniej wypowiedzi to wyobraż sobie że jesteś frajerem, że nie
              broniosz swoich praw skoro masz takie prawo. Jeśłi masz do czegoś prawo to
              korzystaj z niego.
            • duzygwizdek Re: Marsz rownosci 22.11.05, 03:30
              doctorkidlerbuldog2 napisała:

"a po drugie to gó.. kogokolwiek mogą interesować, podobnie jak mnie i
              przeważającą większość Polaków problemy kilku zboczeńców."

Poczekaj, twoj pierwszy post nadales o godz. 17:18, a ostatni o 21:32. Ponad
              cztery godziny nadawales obelgi w strone "zboczencow". Gdyby cie to tak nie
              interesowalo, to dlaczego poswieciles temu tyle czasu?
              Widzisz, sam sie gubisz w swojej hipokryzji. Twoja obsesja ma charakter
              chorobliwy i jestem przekonany, ze jestes skrytym "zboczencem". Idz sie lecz.
    • hubert82 parada tolerancji 29.11.05, 22:02
      szkoda straszna ze polska jest wciaz w sredniowieczu,zadzana przez stado osob
      zaszuflatkowanych przez kosciol ktory spowalnia,UNIEMOZLIWIA rozwoj polski.
      dzieki ogrome ze juz nie mieszkam w tym dole
      hubert

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka