bedulek 21.11.05, 14:38 Chwila, chwila! Niech GW-niana gazeta się nie cieszy jeszcze. To nie koniec procedury sądowniczej. Niech sobie gratulują czerwone młoty, a każdy wie, ze jest przestępcza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zyks Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dział... 21.11.05, 14:39 Zaraz bedzie krętactow i odwaracanie kota ogonem,tak chzrakterystyczne dla PiS i jego fuhrera... Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:42 Bez nerw, Ziobro unieważni ten wyrok. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry21 Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:43 przeciez to jest organizacja przestepcza - co nie znaczy ze nie ma tam naiwniakow Odpowiedz Link Zgłoś
qfc [...] 21.11.05, 14:52 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:57 W kościele katolickim jest mnówtswo pedofili. Czy moge więc nazwać go kościołem pedofilskim? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:57 mnóstwo, mnóstwo... sorry Odpowiedz Link Zgłoś
qfc Podchodzisz od dupy strony do problemu 21.11.05, 15:01 Nie chodzi o to - w tym wypadku - czy w SLD sa przestepcy (tak jak i w kosciele), bo sa w kazdej oragnizacji, ale o rodowod SLD, czyli PZPR (Platni Zdrajcy Pacholki Rosji - jakbys zapomnial). Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Podchodzisz od dupy strony do problemu 21.11.05, 15:15 Ten rodowód mi nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc OK - to twoj wybor, nie zmienia to jednak faktu.. 21.11.05, 16:23 .. ze SLD jest organizacja przestepcza. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: OK - to twoj wybor, nie zmienia to jednak fak 21.11.05, 16:32 Głosowałem na nich. Dzieki za dobre słowo. Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza oko za oko 21.11.05, 17:09 zab za zab... jak dlugo? a faktem jest ze kaczor powinien przeprosic za swoje pieniastwo, i niech sie nauczy czymac jezyk za zebami.. to jest polityka a nie magiel. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc A ja chcialem zalozyc partie nazistowska. 21.11.05, 17:46 I mi sie nie pozwala. W koncu druga wojna skonczyla sie troche dawniej niz komuna (ktora nb. byla o wiele, wiele bardziej zbrodnicza) i nadal sie nazistow przesladuje. Nie daje im sie zreformowac i przeobrazic jak komunie. Jak dlugo? Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 to Ty dupa rozumujesz 21.11.05, 15:31 qfc napisał: > Nie chodzi o to - w tym wypadku - czy w SLD sa przestepcy (tak jak i w > kosciele), bo sa w kazdej oragnizacji, ale o rodowod SLD, czyli PZPR (Platni > Zdrajcy Pacholki Rosji - jakbys zapomnial). Polskę wyzwalali sowieci i podporzadkowali sobie nas po zakonczeniu 2.wojny. A dlaczego? Bo nasi dzisiejsi kumple i przyjaciele czyli USA+GB nie chcieli za nas ginąć i sprzedali nas Stalinowi-nawet pozwolili Stalinowi nie zapraszać polskiego rządu w Londynie,kiedy omawiano nasze sprawy/granice etc. Także to Ty jesteś kompletnie zaślepiony i dupą swoją rozumujesz. A samo SLD zostało zarejestrowane jako partia bodajże w 1999 roku,to co ma wspólnego z PZPR? Po rozwiązaniu PZPR odnowiciel Kwaśniewski & Spólka utworzyli SdRP i przejęli mienie po PZPR włącznie ze składkami w gotówce nie pytając o zgodę nikogo.I za to Kwaśniewski,Miller,Oleksy,Szmajdziński,Janik,Jaskiernia, Wiatry...odpowiadają i powinni pójść do więzienia za te przekrety finansowe ze składkami 3milionów członków PZPR,lewą kasę od Gorbaczowa/także M.F.Rakowski... i nomenklaturowe uwłaszczenie/min.Kwaśniewski musi odpowiedzieć za kasę jaka dał jako minister w 1989 Kottowi do stworzenia prywatnego banku=dzisiaj bank Millennium.itd.itp. Ale "Ziobry" się do nich jeszcze dobiorą mimo przedawnień. Odpowiedz Link Zgłoś
qfc A ty w ogole nie rozumujesz 21.11.05, 16:24 ...twoj post to swietne uzasadnienie, ze SLD jest organizacja przestepcza. PS. To, ze Brytole i Jankesi byli zdrajcami nie zmienia faktu, ze sowieci byli bandytami. Odpowiedz Link Zgłoś
mlodygniewny1 Jak wyrok się uprawomocni,to J.K.musi go wykonać! 21.11.05, 15:14 żaden Ziobro jako minister i prokurator generalny nie może tego zmienić,bo to decyzja sądu.Słuszna zresztą,bo SLD jako organizacja 80tysięczna (nie może) nie jest organizacją przestępczą.Co innego konkretni ludzie=członkowie SLD,to tak po wyrokach prawomocnych...Jarosław Kaczyński po uprawomocnieniu się wyroku będzie musiał go wykonać.Nie zmienia to mojej opinii,że PiS i osobiście Jarosław Kaczyński odnieśli wielki sukces wyborczy.I należą sie za to gratulacje. Ja nie jestem miłośnikiem PiS/Kaczyńskiego,ale życzę IM,by dużo sie udało zrobić z tych planów.Poza fanatyzmem religijno-obyczajowym nic złego nam nie grozi. Polska będzie dobrze rządzona.A ten zaścianek obyczajowy musi ulec zmianie,gdyż prawo konstytucyjne jest po stronie organizatorów Parady Równości.I tu kretyn= poznański prezydent Grobelny popierany przez Platformę i debilny wojewoda z SLD ponoszą osobistą odpowiedzialność,za brak zgody na manifestację. Kaczyńscy zarówno prezydent RP Lech jak i szef PiS Jarosław zrobią dużo dobrego dla Polski i moich rodaków.A te i inne wpadki będą im sie zdarzały.L.K+J.K./PiS nie są z mojej bajki,ale życzę im zdrowia i wszelkiego dobra dla...Polski i moich utrudzonych codziennością rodaków. A Tusk już się widział prezydentem państwa,a Rokita premierem=potwierdzili to na ulicznych billboardach wyborczych,ale także osobiście Tuska powiedział,to w Gdańsku 16 lipca 2005 roku Piotrowi Najsztubowi z Przekroju/wywiad poniżej: www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=48&limit=1&limitstart=3 Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Jak wyrok się uprawomocni,to J.K.musi go wyko 22.11.05, 08:25 mlodygniewny1 napisał: > żaden Ziobro jako minister i prokurator generalny nie może tego zmienić,bo to > decyzja sądu.Słuszna zresztą,bo SLD jako organizacja 80tysięczna (nie może) nie > > jest organizacją przestępczą.Co innego konkretni ludzie=członkowie SLD,to tak > po wyrokach prawomocnych...Jarosław Kaczyński po uprawomocnieniu się wyroku > będzie musiał go wykonać.Nie zmienia to mojej opinii,że PiS i osobiście Jarosła > w > Kaczyński odnieśli wielki sukces wyborczy.I należą sie za to gratulacje. > Ja nie jestem miłośnikiem PiS/Kaczyńskiego,ale życzę IM,by dużo sie udało zrobi > ć > z tych planów.Poza fanatyzmem religijno-obyczajowym nic złego nam nie grozi. > Polska będzie dobrze rządzona.A ten zaścianek obyczajowy musi ulec zmianie,gdyż > prawo konstytucyjne jest po stronie organizatorów Parady Równości.I tu kretyn= > poznański prezydent Grobelny popierany przez Platformę i debilny wojewoda z SLD > ponoszą osobistą odpowiedzialność,za brak zgody na manifestację. > Kaczyńscy zarówno prezydent RP Lech jak i szef PiS Jarosław zrobią dużo dobrego > dla Polski i moich rodaków.A te i inne wpadki będą im sie zdarzały.L.K+J.K./PiS > nie są z mojej bajki,ale życzę im zdrowia i wszelkiego dobra dla...Polski i > moich utrudzonych codziennością rodaków. > A Tusk już się widział prezydentem państwa,a Rokita premierem=potwierdzili to > na ulicznych billboardach wyborczych,ale także osobiście Tuska powiedział,to > w Gdańsku 16 lipca 2005 roku Piotrowi Najsztubowi z Przekroju/wywiad poniżej: > www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=48&limit=1&limitstart=3 No popatrzcie dobrzy ludzie . Kowal zawinił a cygana powiesili.:))) Odpowiedz Link Zgłoś
ksiaze.ciemnogrodu Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:15 to są chyba jakieś kpiny! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:21 Jak smieli coś kazać Przewodniczącemu Mao-Kwa-Cze?!? To jego Prawo i jego Sprawiedliwość. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:20 Oczywiscie GW jest tego w pelni swiadoma, natomiast jej czytelnicy w duzej czesci, nie! Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:48 amdrzej11 napisała: > Oczywiscie GW jest tego w pelni swiadoma, natomiast jej czytelnicy w duzej > czesci, nie! ******************************* Zaklinanie na niewiele się tu zda. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 16:28 Kto wie? Odpowiedz Link Zgłoś
maruda.r Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 17:05 amdrzej11 napisała: > Kto wie? ************************************** W prcesie cywilnym kasacja nie przysługuje Prokuratorowi Generalnemu (Ziobro). Ponadto powinna być oparta na błędnej wykładni lub naruszeniu procedury. Odpowiedz Link Zgłoś
zzyxyryzzy Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 17:31 > "Mam nadzieję, że dzięki temu wyrokowi Jarosław > Kaczyński nie będzie więcej rzucał oskarżeń bez > posiadania dowodów" - powiedział Pużuk na konferencji prasowej. Czy wybrażacie sobie, że mając prezia, premiera, służby i wszystkie ministerstwa nie znajdą się dowody?! Na cokolwiek? Odpowiedz Link Zgłoś
block-buster Czy Jaroslaw Kaczynski to przewodniczacy... 21.11.05, 18:07 ...przestepczej organizacji pod nazwa@Paranoja i Szachrajstwo@?To ten sam? Odpowiedz Link Zgłoś
minimum1 ależ skąd... to nie ten sam 21.11.05, 23:48 Jarosław K. to prezes masowego stowarzyszenia Piwo&Sex Odpowiedz Link Zgłoś
wlodzimierz.ilicz To już oba Kaczory maja wyroki za zniesławienie 21.11.05, 23:30 To rzeczywiście bliźniaki podobne do siebie jak dwie krople wody. Odpowiedz Link Zgłoś
ubekkubek Czy Mietek Wachowski już wyemigrował? 22.11.05, 01:34 Czy jeszcze na przeprosiny czeka? Odpowiedz Link Zgłoś
absurdello A wy kto ... 21.11.05, 23:54 Russkij sałdat ? Na polskim forum po rusku gadacie ? A dalej mi za wschodnią granicę, do siebie ! Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 22.11.05, 02:48 Tak jakby koniec... wyrok jest prawomocny. Tak to jest jak się ma jęzor dłuższy niż synapsy... Odpowiedz Link Zgłoś
galt nie rozumiem, przeciez SLD jest org. przestepcza 22.11.05, 05:56 to o co tu chodzi? Ze prawo broni przestepce? OK zartuje, ale musicie przyznac, ze jest to parodia. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: nie rozumiem, przeciez SLD jest org. przestep 22.11.05, 08:28 galt napisał: > to o co tu chodzi? Ze prawo broni przestepce? > OK zartuje, ale musicie przyznac, ze jest to parodia. Gadaj tak dalej to też się doczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
erg_samowzbudnik Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 22.11.05, 08:20 bedulek napisał: > Chwila, chwila! Niech GW-niana gazeta się nie cieszy jeszcze. To nie koniec > procedury sądowniczej. Niech sobie gratulują czerwone młoty, a każdy wie, ze > jest przestępcza Uważaj , nie jestes anonimowy . Kaczyński ma tylko przeprosić a taki bidulek jak ty moze pójść do pierdla. Odpowiedz Link Zgłoś