Dodaj do ulubionych

Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dział...

21.11.05, 14:38
Chwila, chwila! Niech GW-niana gazeta się nie cieszy jeszcze. To nie koniec
procedury sądowniczej. Niech sobie gratulują czerwone młoty, a każdy wie, ze
jest przestępcza
Obserwuj wątek
    • zyks Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dział... 21.11.05, 14:39
      Zaraz bedzie krętactow i odwaracanie kota ogonem,tak chzrakterystyczne dla PiS
      i jego fuhrera...
    • waclaw_grzyb Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:42
      Bez nerw, Ziobro unieważni ten wyrok.
    • jerry21 Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:43
      przeciez to jest organizacja przestepcza - co nie znaczy ze nie ma tam
      naiwniakow
      • qfc [...] 21.11.05, 14:52
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:57
        W kościele katolickim jest mnówtswo pedofili. Czy moge więc nazwać go kościołem
        pedofilskim?
        • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 14:57
          mnóstwo, mnóstwo... sorry
          • qfc Podchodzisz od dupy strony do problemu 21.11.05, 15:01
            Nie chodzi o to - w tym wypadku - czy w SLD sa przestepcy (tak jak i w
            kosciele), bo sa w kazdej oragnizacji, ale o rodowod SLD, czyli PZPR (Platni
            Zdrajcy Pacholki Rosji - jakbys zapomnial).
            • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Podchodzisz od dupy strony do problemu 21.11.05, 15:15
              Ten rodowód mi nie przeszkadza.
              • qfc OK - to twoj wybor, nie zmienia to jednak faktu.. 21.11.05, 16:23
                .. ze SLD jest organizacja przestepcza.
                • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: OK - to twoj wybor, nie zmienia to jednak fak 21.11.05, 16:32
                  Głosowałem na nich. Dzieki za dobre słowo.
                  • malpa-z-paryza oko za oko 21.11.05, 17:09
                    zab za zab... jak dlugo?
                    a faktem jest ze kaczor powinien przeprosic za swoje pieniastwo, i niech sie nauczy czymac jezyk za
                    zebami.. to jest polityka a nie magiel.
                    • qfc A ja chcialem zalozyc partie nazistowska. 21.11.05, 17:46
                      I mi sie nie pozwala. W koncu druga wojna skonczyla sie troche dawniej niz
                      komuna (ktora nb. byla o wiele, wiele bardziej zbrodnicza) i nadal sie nazistow
                      przesladuje. Nie daje im sie zreformowac i przeobrazic jak komunie. Jak dlugo?
            • mlodygniewny1 to Ty dupa rozumujesz 21.11.05, 15:31
              qfc napisał:

> Nie chodzi o to - w tym wypadku - czy w SLD sa przestepcy (tak jak i w
              > kosciele), bo sa w kazdej oragnizacji, ale o rodowod SLD, czyli PZPR (Platni
              > Zdrajcy Pacholki Rosji - jakbys zapomnial).

Polskę wyzwalali sowieci i podporzadkowali sobie nas po zakonczeniu 2.wojny.
              A dlaczego? Bo nasi dzisiejsi kumple i przyjaciele czyli USA+GB nie chcieli za
              nas ginąć i sprzedali nas Stalinowi-nawet pozwolili Stalinowi nie zapraszać
              polskiego rządu w Londynie,kiedy omawiano nasze sprawy/granice etc.
              Także to Ty jesteś kompletnie zaślepiony i dupą swoją rozumujesz.
              A samo SLD zostało zarejestrowane jako partia bodajże w 1999 roku,to co ma
              wspólnego z PZPR? Po rozwiązaniu PZPR odnowiciel Kwaśniewski & Spólka utworzyli
              SdRP i przejęli mienie po PZPR włącznie ze składkami w gotówce nie pytając o
              zgodę nikogo.I za to Kwaśniewski,Miller,Oleksy,Szmajdziński,Janik,Jaskiernia,
              Wiatry...odpowiadają i powinni pójść do więzienia za te przekrety finansowe ze
              składkami 3milionów członków PZPR,lewą kasę od Gorbaczowa/także M.F.Rakowski...
              i nomenklaturowe uwłaszczenie/min.Kwaśniewski musi odpowiedzieć za kasę jaka
              dał jako minister w 1989 Kottowi do stworzenia prywatnego banku=dzisiaj bank
              Millennium.itd.itp. Ale "Ziobry" się do nich jeszcze dobiorą mimo przedawnień.
              • qfc A ty w ogole nie rozumujesz 21.11.05, 16:24
                ...twoj post to swietne uzasadnienie, ze SLD jest organizacja przestepcza.

PS. To, ze Brytole i Jankesi byli zdrajcami nie zmienia faktu, ze sowieci byli
                bandytami.
    • mlodygniewny1 Jak wyrok się uprawomocni,to J.K.musi go wykonać! 21.11.05, 15:14
      żaden Ziobro jako minister i prokurator generalny nie może tego zmienić,bo to
      decyzja sądu.Słuszna zresztą,bo SLD jako organizacja 80tysięczna (nie może) nie
      jest organizacją przestępczą.Co innego konkretni ludzie=członkowie SLD,to tak
      po wyrokach prawomocnych...Jarosław Kaczyński po uprawomocnieniu się wyroku
      będzie musiał go wykonać.Nie zmienia to mojej opinii,że PiS i osobiście Jarosław
      Kaczyński odnieśli wielki sukces wyborczy.I należą sie za to gratulacje.
      Ja nie jestem miłośnikiem PiS/Kaczyńskiego,ale życzę IM,by dużo sie udało zrobić
      z tych planów.Poza fanatyzmem religijno-obyczajowym nic złego nam nie grozi.
      Polska będzie dobrze rządzona.A ten zaścianek obyczajowy musi ulec zmianie,gdyż
      prawo konstytucyjne jest po stronie organizatorów Parady Równości.I tu kretyn=
      poznański prezydent Grobelny popierany przez Platformę i debilny wojewoda z SLD
      ponoszą osobistą odpowiedzialność,za brak zgody na manifestację.
      Kaczyńscy zarówno prezydent RP Lech jak i szef PiS Jarosław zrobią dużo dobrego
      dla Polski i moich rodaków.A te i inne wpadki będą im sie zdarzały.L.K+J.K./PiS
      nie są z mojej bajki,ale życzę im zdrowia i wszelkiego dobra dla...Polski i
      moich utrudzonych codziennością rodaków.
      A Tusk już się widział prezydentem państwa,a Rokita premierem=potwierdzili to
      na ulicznych billboardach wyborczych,ale także osobiście Tuska powiedział,to
      w Gdańsku 16 lipca 2005 roku Piotrowi Najsztubowi z Przekroju/wywiad poniżej:
      www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=48&limit=1&limitstart=3
      • mn7 wyrok SA jest prawomocny - to II instancja 21.11.05, 21:29
      • erg_samowzbudnik Re: Jak wyrok się uprawomocni,to J.K.musi go wyko 22.11.05, 08:25
        mlodygniewny1 napisał:

> żaden Ziobro jako minister i prokurator generalny nie może tego zmienić,bo to
        > decyzja sądu.Słuszna zresztą,bo SLD jako organizacja 80tysięczna (nie może)
        nie
        >
        > jest organizacją przestępczą.Co innego konkretni ludzie=członkowie SLD,to tak
        > po wyrokach prawomocnych...Jarosław Kaczyński po uprawomocnieniu się wyroku
        > będzie musiał go wykonać.Nie zmienia to mojej opinii,że PiS i osobiście
        Jarosła
        > w
        > Kaczyński odnieśli wielki sukces wyborczy.I należą sie za to gratulacje.
        > Ja nie jestem miłośnikiem PiS/Kaczyńskiego,ale życzę IM,by dużo sie udało
        zrobi
        > ć
        > z tych planów.Poza fanatyzmem religijno-obyczajowym nic złego nam nie grozi.
        > Polska będzie dobrze rządzona.A ten zaścianek obyczajowy musi ulec
        zmianie,gdyż
        > prawo konstytucyjne jest po stronie organizatorów Parady Równości.I tu kretyn=
        > poznański prezydent Grobelny popierany przez Platformę i debilny wojewoda z
        SLD
        > ponoszą osobistą odpowiedzialność,za brak zgody na manifestację.
        > Kaczyńscy zarówno prezydent RP Lech jak i szef PiS Jarosław zrobią dużo
        dobrego
        > dla Polski i moich rodaków.A te i inne wpadki będą im sie
        zdarzały.L.K+J.K./PiS
        > nie są z mojej bajki,ale życzę im zdrowia i wszelkiego dobra dla...Polski i
        > moich utrudzonych codziennością rodaków.
        > A Tusk już się widział prezydentem państwa,a Rokita premierem=potwierdzili to
        > na ulicznych billboardach wyborczych,ale także osobiście Tuska powiedział,to
        > w Gdańsku 16 lipca 2005 roku Piotrowi Najsztubowi z Przekroju/wywiad poniżej:
        > www.przekroj.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=153&Itemid=48&limit=1&limitstart=3

No popatrzcie dobrzy ludzie . Kowal zawinił a cygana powiesili.:)))
    • ksiaze.ciemnogrodu Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:15
      to są chyba jakieś kpiny!
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:21
        Jak smieli coś kazać Przewodniczącemu Mao-Kwa-Cze?!? To jego Prawo i jego
        Sprawiedliwość.
    • amdrzej11 Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:20
      Oczywiscie GW jest tego w pelni swiadoma, natomiast jej czytelnicy w duzej
      czesci, nie!
      • maruda.r Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 15:48
        amdrzej11 napisała:

> Oczywiscie GW jest tego w pelni swiadoma, natomiast jej czytelnicy w duzej
        > czesci, nie!

Zaklinanie na niewiele się tu zda.

• amdrzej11 Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 16:28
          Kto wie?
          • maruda.r Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 17:05
            amdrzej11 napisała:

> Kto wie?

W prcesie cywilnym kasacja nie przysługuje Prokuratorowi Generalnemu (Ziobro).
            Ponadto powinna być oparta na błędnej wykładni lub naruszeniu procedury.

• zzyxyryzzy Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 21.11.05, 17:31
      > "Mam nadzieję, że dzięki temu wyrokowi Jarosław
      > Kaczyński nie będzie więcej rzucał oskarżeń bez
      > posiadania dowodów" - powiedział Pużuk na konferencji prasowej.

Czy wybrażacie sobie, że mając prezia, premiera, służby i wszystkie
      ministerstwa nie znajdą się dowody?! Na cokolwiek?
      • block-buster Czy Jaroslaw Kaczynski to przewodniczacy... 21.11.05, 18:07
        ...przestepczej organizacji pod nazwa@Paranoja i Szachrajstwo@?To ten sam?
        • minimum1 ależ skąd... to nie ten sam 21.11.05, 23:48
          Jarosław K. to prezes masowego stowarzyszenia Piwo&Sex
    • wlodzimierz.ilicz To już oba Kaczory maja wyroki za zniesławienie 21.11.05, 23:30
      To rzeczywiście bliźniaki podobne do siebie jak dwie krople wody.
      • ubekkubek Czy Mietek Wachowski już wyemigrował? 22.11.05, 01:34
        Czy jeszcze na przeprosiny czeka?
    • absurdello A wy kto ... 21.11.05, 23:54
      Russkij sałdat ? Na polskim forum po rusku gadacie ? A dalej mi za wschodnią
      granicę, do siebie !
    • bloody_rabbit Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 22.11.05, 02:48
      Tak jakby koniec... wyrok jest prawomocny.

Tak to jest jak się ma jęzor dłuższy niż synapsy...
    • galt nie rozumiem, przeciez SLD jest org. przestepcza 22.11.05, 05:56
      to o co tu chodzi? Ze prawo broni przestepce?
      OK zartuje, ale musicie przyznac, ze jest to parodia.
      • erg_samowzbudnik Re: nie rozumiem, przeciez SLD jest org. przestep 22.11.05, 08:28
        galt napisał:

> to o co tu chodzi? Ze prawo broni przestepce?
        > OK zartuje, ale musicie przyznac, ze jest to parodia.

Gadaj tak dalej to też się doczekasz.
    • erg_samowzbudnik Re: Sąd Apelacyjny: J.Kaczyński ma przeprosić dzi 22.11.05, 08:20
      bedulek napisał:

> Chwila, chwila! Niech GW-niana gazeta się nie cieszy jeszcze. To nie koniec
      > procedury sądowniczej. Niech sobie gratulują czerwone młoty, a każdy wie, ze
      > jest przestępcza

Uważaj , nie jestes anonimowy . Kaczyński ma tylko przeprosić a taki bidulek
      jak ty moze pójść do pierdla.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka