antykretyn 24.11.05, 11:26 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maureen2 Pracownicy fabryki broni zaopatrywali mafię 24.11.05, 11:28 coraz lepiej,czego to ludzie nie zrobią dla pieniędzy,niech jeszce Labędy sprzedadzą gangsterom czołg. Odpowiedz Link Zgłoś
lub_czasopismo Żadnych zawiasów. Niech siedzą od deski do deski!! 24.11.05, 19:25 Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl To tylko były rządy SLD 24.11.05, 21:24 teraz kończą jeden po drugim w kryminale, czyli tam gdzie ich miejsce. www.upadloscian.org.pl - tutaj kolejna afera z czasów SLD / A.Kwaśniewskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pracownicy fabryki broni zaopatrywali mafię 24.11.05, 11:30 po co drugi,jak się ma jeden służbowy ? Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kub TT33 lub PMK 24.11.05, 11:33 TT33? PMK? Co ty kolego za głupstwa wygadujesz... tego się w Radomiu nie robi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
lukka12 Re: TT33 lub PMK 24.11.05, 11:49 ...i pracownicy chcieli sobie wynieść taką maszynę do szycia w częściach, ale co w domu złożyli, to im automat wychodził. Oddać trudno, trzymać w domu - strach, odkupić chcieli tylko chłopcy w dresach, co było zrobić? Odpowiedz Link Zgłoś
antykretyn Re: TT33 lub PMK(jak ubowi) 24.11.05, 13:22 ja-kub napisał: > TT33? PMK? Co ty kolego za głupstwa wygadujesz... tego się w Radomiu nie robi. > :) PMK tak nazywal sie w skrocie pistolet maszynowy Kalasznikowa jak ja bylem w wojsku.Obecnie to chyba AK47 ?? TT tridcat tri Tokariewa, to zerznieta do ostatniego detalu z amerykanskiego Colta 45 ,popularna Tetetka 7.62mm. Bardzo wygodna ,amunicja pasuje jak ulal od slawnej ruskiej pepeszy Odpowiedz Link Zgłoś
zyks Przykład idzie z góry.PiSiaki sprzedali ustawę dla 24.11.05, 11:57 SKOK, to radomiacy sprzedają pistolety dla gangów. Odpowiedz Link Zgłoś
rsrh To całkiem racjonalne działanie. 24.11.05, 12:04 Broń nowa ,jeszcze nie przestrzelona,nigdzie na razie nie notowana bo nie użyta jeszcze w kolejnym napadzie czy morderstwie. To kolejny przyczynek do działalności tzw "organów" typu WSI. Wynoszenie broni z zakładu który ja produkuje !!! Czy były w cywilizowanej cześci świata podobne wypadki ?? Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: To całkiem racjonalne działanie. 24.11.05, 12:39 Procedury w firmie zajebiste ;) Czekam niecierpliwie na podobne doniesienia z PWPW albo innej mennicy. Odpowiedz Link Zgłoś
wujek56 Czlonkowie grup przestepczych 24.11.05, 12:08 Rozpoznaje czlonka(!) mafii na towarzyszacym (!) artykulowi zdjeciu. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki sąd zdecyduje o "ewentualnym" (sic) 24.11.05, 13:14 aresztowaniu ?! To jest prawo, które ma chronić obywateli ?! Odpowiedz Link Zgłoś
ja-kub Może dajcie właściwe zdjęcie? 24.11.05, 13:15 ...z łaski swojej? To nie jest Glauberyt, tylko marker do paintballa. Szczegóły: forum.wmasg.pl/viewtopic.php?t=17769 Naprawdę, mam bardzo wysokie mniemanie o Gazecie, ale tu w portalu walicie takie dziennikarskie błędy, że aż się na płacz zbiera. Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: Może dajcie właściwe zdjęcie? 24.11.05, 13:46 Przesadzasz, nie podpisali przecież, że na zdjęciu jest glauberyt. Media tak mają - trzeba dać obrazek to dają pierwszy lepszy jakoś tam związany z tematyką. Jak w TV mówili coś o hakerach to dali "informatyka", który pisał "ping jakieśtamIP" :) Odpowiedz Link Zgłoś
konrad.ludwik02 No proszę: jeszcze chwila, a zatęsknimy za ... 24.11.05, 13:18 ... państwem policyjnym! I to nie tylko u nas, ale i we wszystkich demokracjach zachodnich: ścisła ewidencja obywateli i cudzoziemców, wymóg zobowiązania się tych ostatnich do przestrzegania praw kraju pobytu, ścisła ewidencja i kontrola przedmiotów (np.noży) i substancji potencjalnie niebezpiecznych (np. chloranu potasu i cukru), w ślad za tym inwigilacja bezmała wszystkich. Jednym słowem zbliża się to czego obawiał się Orwell: "Wielki Brat" - może tylko bez Ministerstwa Miłości. No bo jak się inaczej ustrzec już nie tylko terrorystów i fundamentalistów, ale i zwyczajnych gangsterów i mafiosów? Jest oczywiście alternatywa: terror państwowy typu Korea Północna, Chiny Ludowe, Kuba czy Białoruś; ale kto zechciałby w takim "raju" zamieszkać? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: No proszę: jeszcze chwila, a zatęsknimy za .. 24.11.05, 16:12 ale kto zechciałby w takim "raju" zamieszkać? niestety nikt sie mnie nawet nie spyta Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Łapać takich bandziorów a nie lustrować w kółko 24.11.05, 13:22 To ma sens. Odpowiedz Link Zgłoś
meerkat1 To pewnie produkcja dla mahmutow 24.11.05, 14:33 z obozu koncentracyjnego CIA w Klewkach! :-) P.S. To naprawde male piwo w porownaniu z tyn co robi Bumar w Iraku za posrednictwem polskich "zolnierzy"! ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
mr_71 coswampowiem 24.11.05, 15:54 przebywalem w latach 80 na terenie zakladow metalowych Łucznik i hehe niejedno sie widzialo pol miasta pod bronia wtedy z tego zakladu mozna bylo wyniesc wszystko Odpowiedz Link Zgłoś
werbus Re: coswampowiem 24.11.05, 16:22 dzisiaj jest jeszcze lepiej,wszystko na sprzedaż,trochę tylko ceny się zmieniły PG nie ma ,CBŚ to jest pikuś mały. Składasz konkretne zamówienie w spółdzielni,catering dobrze działa,banany,pesteczki,kapelusik na lufę ,worek do wychwytu łusek na miarę. mr_71 napisał: > przebywalem w latach 80 na terenie zakladow metalowych Łucznik i hehe niejedno > sie widzialo pol miasta pod bronia wtedy z tego zakladu mozna bylo wyniesc wszy > stko Odpowiedz Link Zgłoś
gocanowo poza obroncami ojczyzny wszyscy sa przestepcami 24.11.05, 18:06 ktorzy posiadaja bron i ja uzywaja Odpowiedz Link Zgłoś
saikokila Re: poza obroncami ojczyzny wszyscy sa przestepca 24.11.05, 18:54 gocanowo napisał: > ktorzy posiadaja bron i ja uzywaja ^^ Kogo używają? Bronię chyba, jeśli się zgodziła. W tym momencie się zastamawiam czy policjanci i myśliwi są obrońcami ojczyzny, czy mają może zasługiwać na miano przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś