Dodaj do ulubionych

Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu

24.11.05, 12:34
nie chronili wznoszacych hasla faszystowskie !!! Jestem dumny !!! Coz za
wiekopomny czyn!!!!

czy wszyscy juz zrozumieli jak wspaniale sie spisali??? nawet nie chronili
tych ktorzy wznosili hasla faszystowskie!!!

pogratulowac!
Obserwuj wątek
    • frogman Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:35
      modelowo pałowała kobiety i gejów ale bała się kilkudziesięciu rezerwistów-
      moje gratulacje panie Dorn
      • wlodekzpoznania witamy w IV RP - poczuli zew krwi 24.11.05, 13:24
        • wlodekzpoznania DZISIAJ JACYŚ ONI,JUTRO JA,POJUTRZE WY! Dlatego .. 24.11.05, 13:25
          w sobotę o 15-tej wszyscy się spotykamy. Będziemy z małym synem. Dla niego ta
          Polska w końcu.
          • jasiubleep Oto kraj, w ktorym faszystom wolno manifestowac,.. 24.11.05, 21:54
            .. a gejom nie. Co to za kraj?
            • tuski_urban Lewaccy Zboczeńcy Mylą Demokrację z Anarchią !!!! 25.11.05, 17:16
              dlatego musi wkroczyc panstwo prawa !
    • indianski Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:36
      A przyklad brali z gestapo ?
      • tragish Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:54
        indianski napisał:

> A przyklad brali z gestapo ?

co ty kajtek wiesz o gestapo? Poczytaj sobie jak rozpędza się pokojowe protesty w USA albo we Francji. Tam to dopiero są jatki.
        W porównaniu z nimi polska policja to dżentelmeni.
        • malpa-z-paryza do Tragish'a 24.11.05, 13:08
          jak rozpędza się pokojowe protesty
          we Francji. Tam to dopiero są jatki.
          > W porównaniu z nimi polska policja to dżentelmeni.

Wybacz ale we Francji mamy co tydzien jakies demonstracje, manifestacje, strajki, etc... ale policja
          przestrega porzadku aby nie dopusci do bojek, do prowokacji. takim przypadkiem byly manifestacje
          licealistow tej wiosny, gdzie w szeregi licealistow dostal sie "element" prowokacyjny. Rola policji jest
          wlasnie chronic manifestujacych przed ewentualna prowokacja. Ale w Poznaniu bylo odwrotnie, bo
          zamiast zamknac geby moherowym beretom, to doprowadzila do starcia z manifestujacymi.
    • tomeeeek Taktowni policjanci 24.11.05, 12:36
      No widzieliśmy ich takt i umiar. Po prostu modelowe działanie.

Witamy w Kaczogrodzie
      • koloratura1 Re: Taktowni policjanci 24.11.05, 12:43
        tomeeeek napisał:

> No widzieliśmy ich takt i umiar. Po prostu modelowe działanie.
        > Witamy w Kaczogrodzie

Nie tylko my widzieliśmy, ale i reszta cywilizowanego świata też zobaczyła. I
        odpowiednio skomentowała...
        • brrr3 Re: Cywilizowany świat ?? Ha ha ha 24.11.05, 13:43
          Jaki cywilizowany swiat ? Czy lewaki i innej maści grupy (lesby, geje,
          miłośnicy znaczków) są ponad prawem ? Mogą sobie blokować ulice miast bo takie
          jest ich zyczenie? POLICJA miała 100 % prawo do interwencji. Zrobiła to w
          białych rękawiczkach ( jak mozna inaczej użyć siły wobec nielegalnych
          demostrantów niż w sposób pokazny w mediach , przecież usłużnych wobec
          wymienionych wyżej "postępowych sił" ? Mają szczęscie ,że nie polali ich wodą
          (swoją drogą byłoby to najskuteczniejsze i dobrze wpływało na jasność umysłu
          protestujących) Lobby gejowsko-lesbijskie musi mieć długie rączki skoro
          wszystkie niemal dzienniki i pisma pokazywały jako wielkie wydarzenie "protest
          gejów amerykańskich" w liczbie...chyba 3-4 osobników pod ambasadą w
          Waszyngtonie. Uśmiałem się po pas. PIS ma racje walcząc z poczuciem dążenia do
          bycia ponad prawem tych grup. Narzucanie tzw poprawności politycznej,
          społecznej ( co to wogóle za pojęcia ?) doprowadza do takich paranoi jak
          oburzenie lewackich posłów parlamentu UE na widok zdjęc dziecka z obozu
          koncentracyjnego czy nazywaniem tak oczywistej rzeczy po imieniu jak fakt,że to
          NIEMCY mordowali Żydów, Rosjan, Polaków i innych w czasie II wojny światowej.
          Przyklady mozna by mnożyc i mnożyć. Brawo PIS I POLICJA
          • jasiubleep Przybysz z Zimbabwe.. 24.11.05, 21:57
            ..udzielil odpowiedzi powyzej. Robert 'Mugabe' Kaczynski mu wypral mozg. A
            Policja polska to niech sie uczy od Policji niemieckiej albo brytyjskiej. A ma
            jeszcze wiele do nauczenia.
      • finezja8 Re: Taktowni policjanci 24.11.05, 13:20
        tomeeeek napisał:

> No widzieliśmy ich takt i umiar. Po prostu modelowe działanie.
        >
        > Witamy w Kaczogrodzie

Ależ z tego Ludwisia to proporcjonalny i taktowny model!
        Kiedyś był taki płyn do zmywania naczyń o nazwie Ludwik
        oraz reklama "Ludwik do rondla".

PiSygnaturka:
        Tera Kurna Moherały!
    • giani77 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:37
      "wobec 3 osób prowadzone jest dochodzenie za wznoszenie rasistowskich okrzyków"
      3 osób??????????
      tylko 3 osób???

Dlaczego mnie to nie dziwi...
    • galba Cieszę się,że Policja w końcu stoi na straży prawa 24.11.05, 12:38
      Dość kpin z prawa.
      • util Taaak, na straży Prawa i Sprawiedliwości. 24.11.05, 12:42
        galba napisał:

> Dość kpin z prawa.

Tak, teraz zaczną się kpiny z konstytucji. Tzn. zaczęły się.
      • cinek08 Re: Cieszę się,że Policja w końcu stoi na straży 24.11.05, 13:21
        Powiedz mi prawicowy hipokryto jak to jest z jednej strony mówić o demokracji a
        z drugiej niszczyć ją na każdym kroku?
        • zkyc Re: Cieszę się,że Policja w końcu stoi na straży 24.11.05, 13:50
          To nic takiego!
          To tylko pisiaski zachłystnęli się władzą!:)))))))))))))))))))))))))))))))
          I oczywiście najlepiej wiedzą co społeczeństwu potrzeba, jak ma myśleć
          i jak postępować!
    • mobileinmobili Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:39
      swietni panie Ministrze, takich odpowiedzi oczekuje od Pana spoleczenstwo polskie. Nie wolno podkopywac autorytetu wybranej wladzy, nie moze byc powrotu do anarchii w kraju z okresu SLD, gdzie rzad sprawowaly uzurpujace sobie wladze egzotyczne organizacje.
      Brawo!!
    • block-buster "Modelowe dzialania"moga kosztowac miliardy euro 24.11.05, 12:39
      W dajacej sie przewidziec przyszlosci zadna zachodnia inwestycja nie wyladuje
      w Polsce-powiedzial dziennikarz BBC w dziesiejszym programie
      radiowym.Modelowe dzialania Dorn-owatej policji beda kosztowaly Polske
      skromnie biorac miliardy euro.
      Zeby rzadzic nie trzeba miec sil porzadkowych po swojej stronie.Wystarczy
      miec troche mozgu-odpowiedzial komentatorowi BBC prowadzacy program
      dziennikarz...
      Kaczorland+oszolomstwo+rydzyki=kilkanascie miliardow euro tylko w pierwszych
      tygodniach w plecy.W plecy Rzeczpospolitej.A WAAAADZA awanturuje sie o
      becikowe w Sejmie...
      • galba Hahaha! 24.11.05, 12:40
        Naprawdę myślisz, że inwestycje napływają do krajów z powodu swobód dla
        pedalstwa?

> W dajacej sie przewidziec przyszlosci zadna zachodnia inwestycja nie wyladuje
        > w Polsce-powiedzial dziennikarz BBC w dziesiejszym programie
        > radiowym.Modelowe dzialania Dorn-owatej policji beda kosztowaly Polske
        > skromnie biorac miliardy euro.
        > Zeby rzadzic nie trzeba miec sil porzadkowych po swojej stronie.Wystarczy
        > miec troche mozgu-odpowiedzial komentatorowi BBC prowadzacy program
        > dziennikarz...
        > Kaczorland+oszolomstwo+rydzyki=kilkanascie miliardow euro tylko w pierwszych
        > tygodniach w plecy.W plecy Rzeczpospolitej.A WAAAADZA awanturuje sie o
        > becikowe w Sejmie...
        • koloratura1 Re: Hahaha! 24.11.05, 12:46
          galba napisał:

> Naprawdę myślisz, że inwestycje napływają do krajów z powodu swobód dla
          > pedalstwa?

Owszem, tak, jak najbardziej: z powodu swobód dla WSZYSTKICH tam mieszkających i
          działających.
        • evald Re: Hahaha! 24.11.05, 12:59
          Nie z tego powodu, ale klimat wokol panstwa w prosty sposob przeklada sie na
          inwestycje. W Polsce sytuacje jest coraz bardziej chora i dlatego niedlugo
          bedziemy z zazdroscia patrzec na Czechy czy Slowacje. Juz teraz to widac :(.
        • vault1 !!Dajcie im życ normalnie, ci ludzie są u siebie!! 25.11.05, 03:59
          Polacy to w wiekszości naród bardzo niedojrzały o cechach skrajnie
          nacjonalistycznych. Mieszanka wybuchowa.
          Nietolerancja rasowa czy seksualna jest wytatułowana w sercach wielu Polakow.
          Zmian nie będzie z dnia na dzień, ale dobrze że jest dyskusja.
          Pozycja rządu jest nie do przyjęcia! A szkoda, bo oni już dzisiaj wiedzą że
          zdanie zmienią zanim kadencja się skończy.
          GROTESKA.
      • mobileinmobili dosc eksperymentow zachodnich prorokow 24.11.05, 12:42
        na ciele spoleczentwa polskiego, naraeszcie oddychamy polskim powierzem we wlasnym kraju, inwestorow na swoecoe nie brakuje, a najlepsi sa inwestorzy z Polski i Unii Europejskiej. Premier IV Rp wczoraj w Brukslei zrobil furore swoim poparciem dla polityki Unii!!
        • koloratura1 Re: dosc eksperymentow zachodnich prorokow 24.11.05, 12:49
          mobileinmobili napisał:

> najlepsi sa inwestorzy z Polski
          > i Unii Europejskiej.

Już ja ich tu widzę! Dzikie tłumy!
        • zkyc Re: dosc eksperymentow zachodnich prorokow 24.11.05, 13:02
          Znalazł się wróbelek (pisowaty) , co swój ogonek chwali!
          Lepsze jest polskie:
          Mamo, chwalą nas!
          Kto?!
          Ja ciebie, a ty nas!
    • maruda.r Lustro 24.11.05, 12:39

Panie Dorn, co się czuje, kiedy codziennie rano widzi się w lustrze coraz
      większą dupę?

• zkyc Re: Lustro 24.11.05, 14:16
        Że wadza dobrze wpływa na tuszę!:)))))))))))))))))))))))))))))))
    • zlyporucznik Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:41
      Pomijając kwestię "równości","gejostwa", "faszyzmu" i "masonerii" ;) Policja
      rzeczywiście zachowała się właściwie tzn neutralnie jeśli chodzi o poglądy,ale
      stanowczo jeśli chodzi o prawo.
      • evald Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:01
        a Czemu nie zaatakowali tych agresywnych? BO bali sie czy tez przykaz z gory od
        Rydzyka i PiSu?
        • zkyc Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 14:33
          Bo bali się dostać w ryj!
      • vault1 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 25.11.05, 04:04
        Policji nie ma co winic, dostali Dorn-owaty rozkaz, to wszystko.
        Rząd natomiast podejmuje fatalne decyzje.
    • venus99 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:44
      spokojnie,takie sprawne działania widziałem w 1968 roku jak zomo goniło
      studentów a starsi ludzi w Niemczech na początku lat 30 mogli obserwowac
      sprawną akcję policji w obronie moralności i porządku publicznego.nic nowego.
      prawda jest taka - nazizm stoi u drzwi.
    • nazgul7 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:45
      Skąd się biorą takie przygłupy, jak Dorn. Z PiSuaru ...
      • zlyporucznik Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:48
        Ja też jestem anty PiSem ale co jest winny poosterunkowy Kowalski temu, że Ktoś
        zakazał demonstracji a jednak ludzie przyszli. Czy pani w kasie jest winna,że
        płacicie za dużo za towar?
        • martishia3 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:57
          To prawda.Posterunkowy Kowalski nie jest niczemu winien.Winien w pierwszej
          kolejności jest prezydent Poznania,który zakazał demonstracji.W drugiej
          kolejności ten, kto wydał rozkaz rozpędzenia demonstracji, zamiast zachować się
          na poziomie jak poprzednio w Warszawie
    • cinek08 [...] 24.11.05, 12:53
      Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu.
    • sabina37 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 12:55
      faszystowskie bojówki??
      czy to jest rok 39???
    • smars [...] 24.11.05, 13:01
    • konskipsiinteres Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:02
      Dorn klamie, oto dowod:

video.indymedia.org/download/%5BIndymedia%5D_%282005-11-19%29_poznan051119marsz_rownosci.asf

Chyba, ze ma mylne informacje - ale niedoinformowany minister SWiA to zwykly
      szmaciarz.
      • konskipsiinteres Dorn - wpadnij na te tendencyjna stronke 24.11.05, 13:04
        pl.indymedia.org/pl/index.shtml
        Banda zamordystow.
      • vault1 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 25.11.05, 04:15
        konskipsiinteres napisał:

> Dorn klamie, oto dowod:
        >
        > video.indymedia.org/download/%5BIndymedia%5D_%282005-11-19%29_poznan051119marsz_rownosci.asf
        >
        > Chyba, ze ma mylne informacje - ale niedoinformowany minister SWiA to zwykly
        > szmaciarz.

Ale jak kłamie to tez szmaciarz.
        Szmaciarzem jest tak czy inaczej.
    • tragish sprawne zneutralizowanie ustawki pedo-kibolskiej 24.11.05, 13:02
      pomijam już to, że to nie była i być nie mogła pokojowa demonstracja.

To była zaplanowana prowokacja, zwykła ustawka pedzio-kibolska w centrum miasta.
      to tak jakby kibice Legii chcieli "pokojowo" przejść przez Poznań, albo chuliganie Arki urządzić pokojowy piknik we Wrocławiu.
      • evald Re: sprawne zneutralizowanie ustawki pedo-kibolsk 24.11.05, 13:07
        Nick Tragish powinienes zmienic na tragiczny. TAk jak Twoja powyzsza wypowiedz.
        Ja nie popieram praw gejow do zwiazkow, zwolniej podatkowych, adopchi dzieci,
        nie podoba mi sie tez taki sex itp itd. ALe mam coraz wieksza chec wyjsc tez w
        jakims marszu rownosci. Nie chce panstwa totaliternego gdzie prawa ludzi sa
        szargane. Za chwile szargane beda moje w "majestacie prawa. Hitlerowscy
        dzialacze PiS na smietnik historii..
    • tersta nie modelowe, ale MOHEROWE działania policji... 24.11.05, 13:03
      Dorn ma syndrom ofiary prześladowań ubeckich: jest ciagle w okresie
      identyfikowania się z katem...
      • symbolique Nowy model Dorna 24.11.05, 13:05
        pogonić "odmieńców" (niepełnosprawnych, feministki, ciotki i lesbijki).
        nie zwracać uwagi na wznoszącą faszystowskie okrzyki młodzież.
        • zkyc Re: Nowy model Dorna 24.11.05, 14:27
          No cóż.
          Koalicjantom, nawet tym cichym, trzeba się przypodobać!
      • zkyc Re: nie modelowe, ale MOHEROWE działania policji. 24.11.05, 14:26
        .........i widać, że nabiera rozpędu!!!!:))))))))))))))))))))))))))))
    • jkammer Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:04
      Może teraz doczekam się pochwały "modelowych działań sił represji" w 1968, 1970,
      1976 r. Przecież tamte demonstracje też były nielegalne w świetle obowiązującego
      wówczas prawa.
      • zlyporucznik Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:14
        Owszem były nielegalne w świetle prawa.Inne pytanie że były moralnie właściwe.
        A porównywanie reakcji służb porządkowych wtedy i dziś to trochę nie ten
        format.
        • wylkot Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:20
          zlyporucznik napisał:

> Owszem były nielegalne w świetle prawa.Inne pytanie że były moralnie właściwe.
          > A porównywanie reakcji służb porządkowych wtedy i dziś to trochę nie ten
          > format

Ejże, na pewno? A to niby dlaczego?
          • zlyporucznik Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:27
            Ja dostałem pałą przed 89 rokiem i to co widziałem w Poznaniu (na żywo)to było
            delikatne usunięcie stawiających bierny opór w porównaniu
        • venus99 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:42
          a czym się różnią?
          • zlyporucznik Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:58
            siłą użytych środków.
            W Poznaniu nikt nie ganiał ludzi kilometrami,żeby ich dobić w bramie, tutaj jak
            szedłeś grzecznie to nikt nie walił Cię pałą po nerach i nie widziałem ,żeby
            ktoś dostał "z buta" w twarz. Taka jest różnica.
            Policja wykonała zadanie.Czy powinna je otrzymać to jest właściwe pytanie
            • wylkot Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 14:02
              zlyporucznik napisał:

> siłą użytych środków.
              > W Poznaniu nikt nie ganiał ludzi kilometrami,żeby ich dobić w bramie, tutaj
              jak
              >
              > szedłeś grzecznie to nikt nie walił Cię pałą po nerach i nie widziałem ,żeby
              > ktoś dostał "z buta" w twarz. Taka jest różnica.
              > Policja wykonała zadanie.Czy powinna je otrzymać to jest właściwe pytanie

Czy ty naprawdę nie widziałeś ciągnięcia ludzi za nogi, z głową po ulicy? Jeśli
              nie, obejrz w telewizji lub w internecie. I wtedy odpowiedz, że to wszystko
              jest w porządku.
              • zlyporucznik Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 14:07
                Ci,których ciągnięto nie byli nieprzytomni,ciągano tych,którzy nie chcieli się
                podporządkować poleceniom, nie powinno tak być, ale jakby mi kazał policjant
                wypier... to bym sobie poszedł, a nie sądze żeby wtedy ktoś mnie po ulicy ciągał
                • wylkot Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 14:16
                  zlyporucznik napisał:

> Ci,których ciągnięto nie byli nieprzytomni,ciągano tych,którzy nie chcieli
                  się
                  > podporządkować poleceniom, nie powinno tak być, ale jakby mi kazał policjant
                  > wypier... to bym sobie poszedł, a nie sądze żeby wtedy ktoś mnie po ulicy
                  ciągał

Wiesz, niby dyskutujesz merytorycznie, ja jednak widzę, że naszej policji
                  bardzo łatwo ciągnąć demonstrantów stawiających bierny opór (a zgody na
                  manifestację nie było w trosce o ochronę mienia), a np. ustalić i ukarać np.
                  kiboli demolujących wszystko na swej drodze nie jest w stanie.
                  I tu przypomina mi się stary dowcip:
                  Policjant chwali się, że sam rozgonił kilkudziesięcioosobową demonstrację
                  bandytów. Mówi tak: "Uciekali przede mną wszyscy, a dwóch to nawet kredki
                  zgubiło".
                  Takich mamy policyjnych "bo(c)haterów"
                  • zlyporucznik Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 14:37
                    Wczoraj w Bydgoszczy sierżant po służbie sam bez broni i munduru obronił
                    napadniętą przez 4 gości kobietę mimo,że kopali go po głowie obezwładnił kilku
                    a za pozostałymi pobiegł. W policji jak wszędzie są porządni i kanciarze,ale
                    nie przykładaj jednej miary do wszystkich nawet w PiSie trafi się równiacha
                    (choć ja nie znam takiego ;)
            • venus99 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 15:33
              czasami się działa,że ci co "tylko" wykonują rozkazy też
              odpowiadaja.zestawienie policyjnych byczków z drobnymi dziewczynami było
              wymowne.zomo w 1968, Dorn dzisiaj.to zresztą nie powinno dziwic.jak sie ma
              takiego ojca....
    • luk1964 Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:05
      mam nadzieję ,że bez parasola ochronnego Kalisza "odmieńcy" seksualni nie będą
      już hasać po naszych ulicach
      • evald Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:09
        A moze lepiej debile. Takie jak Mlodziesz Wszechglopow i inne faszystowskie
        bojowki podpiete pod LPR i caly ten przejawiajacy ciagotki totaliterne rzad...
    • linouge Pokojowy marsz onanistów - zakazany! 24.11.05, 13:08
      Władze Poznania zakazały kolejnego pokojowego marszu przez miasto, łamiąc tym
      samym po raz kolejny prawa człowieka i zasadę wolności zgromadzeń.
      A tymczasem demonstracja miała mieć charakter antyksenofobiczny. Oto oficjalna
      notatka na ten temat:
      Uprzejmie zawiadamiam, że w dniu 18.11.2005. r. organizuję zgromadzenie - Marsz
      Onanistów.
      Organizatorem zgromadzenia jest Piotr Lisiewicz (...), reprezentujący Akcję
      Alternatywną Naszość. Będzie on także osobą odpowiedzialną za przebieg
      zgromadzenia.
      Cel manifestacji: protest przeciwko nietolerancji i dyskryminacji onanistów.
      Domagamy się zwolnienia usług internetowych z podatku Vat oraz reaktywacji
      kultowego pisma Sex Donosiciel. Sprzeciwiamy się pomysłom, by państwo
      dofinansowywało produkcję bezużytecznych dla nas prezerwatyw. Zwrócimy uwagę na
      fakt, że onanistyczna orientacja seksualna sprzyja zwalczaniu AIDS i ptasiej
      grypy. Żądamy zrównania w terminologii medycznej aktu samogwałtu ze stosunkiem
      seksualnym. Wystąpimy też z żądaniem prawa do adopcji dzieci przez onanistów.
      Od rządu domagać się będziemy sfmansowania „Kampanii Przeciw Ignorancji”,
      uświadamiającej społeczeństwu, że onanizm nie jest gorszą od innych orientacją
      seksualną. Wywalczeniu naszych praw powinno służyć powołanie Parlamentarnej
      Grupy Onanistów.
      Uczestnicy Marszu Onanistów posługiwać się będą językiem polskim, angielskim
      oraz mową ciała. Manifestacja rozpocznie się o godzinie 14.00. Przewidywany
      czas trwania - 6 godzin. Przewidywana liczba uczestników - około 400 tysięcy
      osób (według statystyk do onanizmu przyznaje się 90 procent mężczyzn i 60
      procent kobiet). Środki służące zapewnieniu pokojowego przebiegu: powołanie
      Straży Onanistycznej uzbrojonej w trzepaczki. Prosimy o liczną i dobrze
      uzbrojoną ochronę policyjną, gdyż boimy się ataku ze strony agresywnych bojówek
      homoseksualistów oraz heteroseksualistów.
      Miejsce zgromadzenia: Stary Rynek w Poznaniu. Program: Zbiórka o 14.00. we
      wskazanym wyżej miejscu rozpoczęcia zgromadzenia. Otwarcie zgromadzenia.
      Przemówienia działaczy onanistycznych z kraju i zagranicy. Przemówienie
      prezydenta Poznania Ryszarda Grobelnego oraz przekazanie onanistom kluczy do
      bram miasta (o ile prezydent wyrazi na to zgodę). Przemówienia przedstawicieli
      świata nauki, kultury i sportu. Wymachiwanie trzepaczkami - symbolem
      onanistycznej dumy.
      Przemarsz ze Starego Rynku jezdnią - ulicami Paderewskiego, Aleje
      Marcinkowskiego, Święty Marcin, 27 Grudnia, Fredry i Gwarną na Rondo Kaponiera.
      Piknik na rondzie. W specjalnych namiotach pokazy f1lmów Kina Onanistycznego
      Niepokoju oraz warsztaty onanistyczne. Powrót na Stary Rynek tą samą drogą.
      Około godziny 20.00. - zamknięcie zgromadzenia.

Piotr Lisiewicz
      • smars Re: Pokojowy marsz onanistów - zakazany! 24.11.05, 13:16
        Calkiem dowcipne, trzeba przyznac, ale problemu homoseksualizmu nie da sie
        rozwiazc sprowadzajac go do smiesznej fanaberii. Niestety.
      • evald Re: Pokojowy marsz onanistów - zakazany! 24.11.05, 13:18
        I co to ma wspolnego?
        • zkyc Re: Pokojowy marsz onanistów - zakazany! 24.11.05, 14:18
          Bo dorn by też chciał, ale wsydzi się publicznie!
    • idiotyzmy-kacze My wszyscy zapłacimy rachunek za działania 24.11.05, 13:11
      policji pana Dorna. Zdjęcia poszły w świat. Trudno będzie teraz walczyć o demokratyzację Białorusi jak standardy w Polsce okazały się takie same.
    • woocash7 Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:15
      Nie wiem skąd ale przyszła mi do głowy taka myśl że może Ludwiś się mści w
      jakiś sposób za czasy gdy sam był niepokorny i dostawał po tyłku.Teraz jest
      duży i sam może wszystkim pokazać. I nie wiem dlaczego,ale nawet moja ironia
      mnie nie śmieszy. pozdrawiam
      • evald Re: Dorn: modelowe działania policji w Poznaniu 24.11.05, 13:19
        Tez tak pomyslalem. To jak w sredniej szkole. Najpierw 1klasisci padaja ofiara
        pozniej sami mecza koty.

ALe niestety to nie liceum..
    • hirsh1 Prezydent Poznania złamał Konstytucyjne prawo 24.11.05, 13:23
      Prezydent Poznania złamał Konstytucyjne prawo do pokojowego manifestowania
      poglądów, orientacji itd.
      Konstytucja RP gwarantuje ludziom prawo do zgromadzeń i żaden urzędnik nie ma
      prawa go ograniczać.
      Poznaniacy wyszli zaprotestować przeciwko temu, że prawicowe władze ich miasta
      chcą ich pozbawić prawa do zgromadzeń i łamią przy tym Konstytucję RP.
      Obywatele mają prawo protestować jeżeli urzednicy naruszają prawo działając z
      ideologicznych racji swojej partii, ignorując przy tym konstytucję.
      Na pokojowy protest urzędnicy nasłali następnie policję, która brutalnie
      rozprawiła się z manifestantami.
      Policję wspierali młodzi sympatycy skrajnej prawicy wznoszący faszystowskie
      okrzyki: "Rozprawimy się z wami jak Hitler z Żydami. Pedały do gazu".
      Nikt na prawicy ich nie potępił do dzisiaj...
      Politycy PiS i LPR głoszą dziś prawie otwarcie, że "geje to zboczeńcy
      seksualni", proponuje się ograniczyć ich prawo do pracy w zawodzie nauczyciela
      itp.
      Słychać też głosy z prawicy o konieczności pełnego przejęcia przes PiS
      państwowych mediów.
      PiS ma już w swoich rękach rząd, Sejm, Senat, urząd Prezydenta RP, policję,
      wojsko, sądownictwo i prokuratury. Po przyszłorocznych jesiennych wyborach
      samorządowych zapewne przejmie też większość ośrodków władzy lokalnej.
      Diś PiS chce również przejąć media, urząd rzecznika praw obywatelskich,
      kierownictwo IPN itd. itd.
      Do czego taka koncentracja władzy w końcu może doprowadzić?
      Czy sympatia obecnego Marszałka Sejmu RP do Augusto Pinocheta i dowody
      solidarności z nim nie mogą nas dziś nrzerażać?
      Do czego zmierza Polska?
      Pamiętajmy, że Białoruś i jej system rządzenia są o rzut... moherowym beretem!

,
    • chris12 [...] 24.11.05, 13:25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka