Dodaj do ulubionych

W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"?

• xsawer Ple, ple, ple... 24.11.05, 16:19
      plepleplepleplepleple........
    • slav35 Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 16:19
      Doskonały pomysł! Nauczyciele zapewne z ochotą zaczną uczyć patriotyzmu, bo
      szanują i kochają państwo polskie, tak jak ono ich. Moja praca w szkole
      wyceniona została na 940 zł netto. Najpierw niech państwo uszanuje mnie, wtedy
      ja nabiorę respektu dla niego. A tak poza tym, to jak można uczyć patriotyzmu w
      kraju, gdzie marszałkiem sejmu zostaje pospolity rzezimieszek - lepper, a
      policja stosuje ubeckie metody? Wszystko za rozkazaniem katolickich władz.
      Dobre sobie;)
      • wet3 Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 16:28
        slav35 napisała:

> Doskonały pomysł! Nauczyciele zapewne z ochotą zaczną uczyć patriotyzmu, bo
        > szanują i kochają państwo polskie, tak jak ono ich. Moja praca w szkole
        > wyceniona została na 940 zł netto. Najpierw niech państwo uszanuje mnie,
        wtedy
        > ja nabiorę respektu dla niego. A tak poza tym, to jak można uczyć patriotyzmu
        w
        >
        > kraju, gdzie marszałkiem sejmu zostaje pospolity rzezimieszek - lepper, a
        > policja stosuje ubeckie metody? Wszystko za rozkazaniem katolickich władz.
        > Dobre sobie;)

Piszesz, ze jestes nauczycielem. Masz niezle pomieszane w glowie. A co ma do
        patriotyzmu i milosci ojczyzny komuna, prezydentura Kaczora czy tez
        marszalkostwo Leppera? Wspolczuje Twoim uczniom. Tobie i wszystkim nauczycielom
        konieczne sa instrukcje na temat wpajania dzieciom patriotyzmu oraz milosci do
        ojczyzny.
    • gaijin123 mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)oslem) 24.11.05, 16:20
      "Minister jest zdania, że zamiast WOS-u musi pojawić się coś, co przygotuje
      młodych ludzi do życia w społeczeństwie demokratycznym."

To w polsce jest demokracja?

W ogole ostatnio fajnie sie czyta wiadomosci z polski. dawno sie tak nie ubawilem :)

pozdrowienia.
      • adas313 Re: mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)os 24.11.05, 16:25
        Oczywiście zmianę należy zacząć od zmiany szyldu.

Zamiast IIIRP - IV.
        Zamiast sprawnej policji - CUA.
        Zamiast WOSu - patriotyzm.

A wewnątrz to samo co zawsze.
        • zkyc Re: mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)os 24.11.05, 16:30
          Teraz to kaczki w buraczkach.
          Nie za darmo, ale teraz trzeba za nie zapłacić!
          • adas313 Re: mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)os 24.11.05, 16:48
            > Teraz to kaczki w buraczkach.

GENIALNE!!!!!
        • kiminohikari Re: mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)os 24.11.05, 16:30
          > A wewnątrz to samo co zawsze.

no nie... inaczej...
          kaczym dreptaniem wladza bedzie parla do przodu.
          patriotyzm,
          zamiast kultury dziedzictwo narodowe,
          kontrola nad telewizja (gomen... "odpolitycznienie"),
          kontrola nad firmami (gomen... znowu "odpolitycznienie")...

... a pozniej rewolucja kulturalna nad wisla
          (a "wewnatrz to samo" zapewni tytul "wroga ludu").
      • kiminohikari Re: mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)os 24.11.05, 16:27
        > To w polsce jest demokracja?

tak... od momentu dojscia do wladzy 2 od ksiezyca.
        do tej pory to prl-bis. ^^;

> W ogole ostatnio fajnie sie czyta wiadomosci z polski.
        > dawno sie tak nie ubawilem :)

to jest nawet zabawne, jak sie czyta bedac za granica (mam to szczescie),
        gorzej byloby to przezywac "live".
        • gaijin123 Re: mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)os 24.11.05, 16:36
          kiminohikari napisał:

> > To w polsce jest demokracja?
          >
          > tak... od momentu dojscia do wladzy 2 od ksiezyca.
          > do tej pory to prl-bis. ^^;
          >
          > > W ogole ostatnio fajnie sie czyta wiadomosci z polski.
          > > dawno sie tak nie ubawilem :)
          >
          > to jest nawet zabawne, jak sie czyta bedac za granica (mam to szczescie),
          > gorzej byloby to przezywac "live".

no wlasnie ja tez mam to szczescie. bo jakbym byl w dziwnym kraju nad wisla to
          przeje....

• kiminohikari Re: mature tez wyrzucic (wtedy mozna zostac (p)os 24.11.05, 16:38
            > no wlasnie ja tez mam to szczescie. bo jakbym byl w dziwnym kraju nad wisla to
            > przeje....

nick wskazuje lokacje, czy tylko hobby?

• mrotom Patriotyzm nie podlega ocenie. 24.11.05, 16:29
      Nikt nie ma prawa zmuszać mnie do bycia patriotą. Jest to fragment moich
      wolności obywatelskich. Mam pełne prawo nie darzyć sympatią mojego państwa, ani
      moich rodaków.

Wyobrażacie sobie na świadectwie maturalnym ocenę z patriotyzmu?
      Z resztą patriotyzm to stan wewnętrzny człowieka, uczucie niepodlegające ocenie.
      Po prostu albo się jest, albo nie patriotą. Zostawiliby WOS i w głupoty się nie
      bawili.
    • xs550 Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 16:33
      O matko, co sie dzieje z ta Polska? Dlaczego zdawaloby sie powazni ludzie
      wystrzeliwuja z takimi beznadziejnymi pomyslami? Czy naprawde brak nauczania
      patriotyzmu jest najwieksza bolaczka polskiego systemu szkolnictwa?
      • zkyc Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 16:35
        To wszystko po to, żeby nie mówić o braku pieniędz na oświatę i pensję
        nauczycieli!
    • agaklosek PATROTYZM ?! Następny przedmiot.. następne jedynki 24.11.05, 16:34
      Patriotyzm dla każdego znaczy co innego. MOżna Patriotyzm wsadziś w lekcje wos-
      u albo coś w tym stylu :/ Ale nie wprowadzać nowego prxedmiotu.. A może ktoś
      poprostu nie chce być patriotą ?! zxnaczy że orzez to mozę nie wiem.. nie zdać
      do następnej klasy ? Czy ma to wyglądać jak z relgią ? Kto chce chodzi,a kto
      nie zostaje zwolniony :/ beznadzieja.. lepiej sobie darować.
    • daavid Może jakieś inne katolickie przedmioty? 24.11.05, 16:39
      proponuję:
      bicie żony i psa
      przemoc domowa
      katolickie wychowanie
      "demokracja katolicka"
      picie wódy
      palenie na stosach dewiantów i sodomitów
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Może jakieś inne katolickie przedmioty? 24.11.05, 16:50
        Oraz "Jak zostać Pospieszalskim?"
        • zkyc Re: Może jakieś inne katolickie przedmioty? 24.11.05, 16:55
          To nie przejdzie. Ta lektura będzie zabroniona!!!!!:))))))))))))))))))))))))
    • rtd5rtd Przedmiot "Mądrość" -i wszystkie dzieci będą mądre 24.11.05, 16:41
      Albo sposób na walkę z bezrobociem "zakazać używania maszyn przy produkcji
      zapałek". Każdą zapałkę bedzie musiał wystrugać pracownik na co bedzie potrzeba
      miliony pracowników co w konsekwencji przyczyni się do zaniku bezrobocia.
      Jakie wszystko jest proste. Mam jeszcze pare sposobów na bogactwo i inne....
      Pozdrawiam
      • daavid Re: Przedmiot "Mądrość" -i wszystkie dzieci będą 24.11.05, 16:45
        może lepiej jednak powołać Leppera na ministra gospodarki, przy okazji zrobić go
        szefem NBP, niech dodrukuje pieniądze, a szkoly lepiej niech zamkną, bo i po co
        młodzi obywatele mają się męczyć. No i 265 dni w roku ogłosić świętem. Pozdr.
        • dyskutant81 PiS Porazka i Paradoks 24.11.05, 16:49
          jak mozna takie absurdalne pomysly w zycie wdrazac?
          • zkyc Re: PiS Porazka i Paradoks 24.11.05, 16:51
            A fe!
            Przecież to sztandarowe przedsięwzięcie PiS-u!
    • feliks-50 To jest chore !!!!!!!!!!! 24.11.05, 16:47
      Patriotyzmu nikt nikogo nie nauczy !!
      A pomysł takiego przedmiotu mógł urodzić się tylko w głupiej pale.
      • zkyc Re: To jest chore !!!!!!!!!!! 24.11.05, 16:53
        Nie wybrzydzaj!
        Kaczuszki są malutkie. Mają małe móżdzki. I tak już w życiu jest!
      • adas313 Re: To jest chore !!!!!!!!!!! 24.11.05, 17:12
        Nauczy.

Ale nie szkoła, tylko Tata i Mama ucząc:
        - prawdomówności
        - obowiązkowości
        - uczciwości.
        - zainteresowania własnym krajem i jego historią, kulturą itp.
        • davidmors Re: To jest bardzo potrzebne !!!!!!!! 24.11.05, 19:02
          Zbyt dużo w obecnej Polsce jest takich przypadków, że ani Mama, ani Tata
          nie mają czasu na dokształcanie swoich dzieci.
    • adas0 Totalny nonsens!!! 24.11.05, 16:51
      Najpierw kretyńska zapomoga - becikowe a teraz mamy przedmiot "Patriotyzm".
      Ciekawe czego będzie się uczyło na tych lekcjach? Wspaniałych zwycięstw
      polskiej armii wałkowanych w nieskończoność na lekcjach historii?? Po raz setny
      Grunwaldem bitwa o Anglię, Wiedeń? Czy może gole z Mundialu 74' ?? Ludzie jak
      mozna kogoś patriotyzmu nauczyć??? Zamiast zwiększyć pensje nauczycieli lub
      lepiej wyposazyć szkoły to chce sie wprowadzic idiotyczny przedmiotZresztą nic
      nowego, najlepiej rządzi się ciemnotą a już fanatyczną ciemnotą najlepiej.
      Wracając do "becikowego" - zamiast zapewnić pracę rodzicom dziecka zmarnuje się
      kilkadziesiąt milionów PLN po to, żeby rodzice kupili dziecku lepszy wózek albo
      pieluchy znanej firmy... To już zaczyna być śmieszne...
      • tara16 Re: Totalny nonsens!!! 24.11.05, 17:01
        Autentyczny przykład z mojej lekcji; na pytaie - jak się zachować w czasie
        burzy? dziewczę odpowiada: trzeba postawic w oknie święty obrazek. Jak
        zareagować? Wyprowadzić z błędu, to podpada się pod obrazę uczuć religijnych. Co
        oni ci dziecko zrobili - pomyślałam tylko sobie
        • kiminohikari Re: Totalny nonsens!!! 24.11.05, 17:05
          > burzy? dziewczę odpowiada: trzeba postawic w oknie święty obrazek.

w zasadzie nie ma problemu.
          nic sie nie stanie, obrazek sie sprawdzil.
          cos sie stanie, taka byla wola boska.
          • davidmors Re: Totalny nonsens!!! Polituk nauczał historii !! 24.11.05, 19:05
            Okres panowania żydokomuny w Polsce spowodował spustoszenie w umysłach
            młodych Polaków. Szkodliwa rola Gazety Wyborczej w tym zakresie też
            jest więcej niż oczywista.
            • davidmors Re: Totalny nonsens!!! Politruk nauczał historii ! 24.11.05, 19:07
              Przepraszam, miało być politruk, oczywiście.
              • t324911 A skala ocen ??. 24.11.05, 19:10
                Jakie beda oceny z tego przedmiotu ??
                Wielki patriota
                Narodowy patriota
                lokalny patriota

jakies sugestie ??.
        • adas0 Re: Totalny nonsens!!! 24.11.05, 17:07
          po lekcjach "Patriotyzmu" na których na pewno będzie poruszana tematyka obrony
          wiary katolickiej przez Polskę wszystkie dzieci będą tak robiły... Swoją drogą
          to brzmiało jak żywcem wyjęte z książki "Nietolerancja i zabobon w Polsce XVII
          i XVIIw." w tamtym okresie tez były podobne "rady"... W podręcznikach będziemy
          mieli "wujka dobra rada" Kaczyńskiego (albo dwóch wujków).
          • kiminohikari Re: Totalny nonsens!!! 24.11.05, 17:12
            > mieli "wujka dobra rada" Kaczyńskiego (albo dwóch wujków).

dwoch raczej dzieci nie przetrzymaja.
            szczegolnie jak przyjda z bulterierem.
    • wislok1 NIE MA LIKWIDACJI WOS !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.05, 17:03
      www.cke.edu.pl/index.php?option=content&task=view&id=272&Itemid=2
    • jejjor Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 17:04
      Z tego co mi się wydaje to to jest chytry plan, a to dlatego.... Ja miałem w
      liceum WOS i jako taką wiedze os połeczeństwie tzn. strukture sejmu, głosowania
      itd. , a teraz będzie patriotyzm na którym będziemy się uczyć dlaczego mamy
      kochac swój kraj i.... credo dlaczego to jest ważne !!!:))) to tak jak z
      religią w szkołach (farsa!) KACZKI NIOSĄ GROZE
    • oraw ZAMIAST PAŁY B A N I C J A !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 24.11.05, 17:09
      Religii też uczą we wszystkich KLASACH!!!
      Ale jakoś wykute na pamięć formułki nie przysparzają ŚWIĘTYCH!!!!!
      Widać,że KACZUSIE bardzo się paliły do WŁADZY
      i teraz każdy z nich chce choć na momencik
      poczuć się SOLISTĄ, żeby nie powiedzieć PRIMADONNĄ!

Ale TEATR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

TRAGIFARSA też może zaboleć!

Serdecznbie pozdrawiam VIATORES!
    • az100 W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 17:27
      Ciekaw jestem gdzie pan minister uczył się patriotyzmu?
      Czyżby na lekcjach w szkole? Sądząc po zdjęciu musiała być to szkoła z czasów
      stalinowskich.
      Uważam, że takie lekcje zarżnęłyby resztki polskiego patriotyzmu -podobnie jak
      komunizm akademie ku czci wujaszka Stalina.
    • roman_karoten Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 17:30
      dobrze sie stalo. niech bedzie to.
      gowniarstwo jest w dzisiajeszych czasach za bardzo rozszczekane na wszystkiue
      strony. zwrocisz takiemu uwage to cie jeszcze pobija albo zniewaza opluwajac.
      jak rodzic nie ma czasu porzadnie wychowac to szkola powinna sie za to wziac
      porzadnie. Dzisiejsza mlodziez to albo lobuzerka co niema szacunku dla historii
      i zajmuje sie tylko zlodziejka i mafijnymi sprawkami.Druga polowa to jacys
      delikwenci poprzebierani w modne fatalaszki co nie interesuja sie patriotyzmem,
      sprawami krajowymi. Dochodzi do takich sytuacji ze widzi sie jak jeden z drugim
      na obchodach pierwszomajowym nie potrafi oddac szacunku albo jeszcze gorzej jak
      sie caluja miedzy soba te pedaly. Dawniej nie bylo takich rzeczy a teraz
      rozprzestrzenia sie to jak nowoczesna dzuma. I dlatego dobrze jest z tym walczyc
      juz na poziomie szkolnym.
      • volksdeutsch1 Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 17:53
        roman_karoten napisał:

> dobrze sie stalo. niech bedzie to.
        > gowniarstwo jest w dzisiajeszych czasach za bardzo rozszczekane na wszystkiue
        > strony. zwrocisz takiemu uwage to cie jeszcze pobija albo zniewaza opluwajac.
        > jak rodzic nie ma czasu porzadnie wychowac to szkola powinna sie za to wziac
        > porzadnie. Dzisiejsza mlodziez to albo lobuzerka co niema szacunku dla
        historii
        > i zajmuje sie tylko zlodziejka i mafijnymi sprawkami.Druga polowa to jacys
        > delikwenci poprzebierani w modne fatalaszki co nie interesuja sie
        patriotyzmem,
        > sprawami krajowymi. Dochodzi do takich sytuacji ze widzi sie jak jeden z
        drugim
        > na obchodach pierwszomajowym nie potrafi oddac szacunku albo jeszcze gorzej
        jak
        > sie caluja miedzy soba te pedaly. Dawniej nie bylo takich rzeczy a teraz
        > rozprzestrzenia sie to jak nowoczesna dzuma. I dlatego dobrze jest z tym
        walczy
        > c
        > juz na poziomie szkolnym.

Ja zglaszam sie na ochotnika wykladac ten przedmiot bez zaplaty.
        Moge nawet sponsorowac szkoly ktore mnie zatrudnia!!!
        • davidmors Słowo "Patriotyzm" wywołuje białą gorączkę .... 24.11.05, 18:59
          Słowo "patriotyzm" wywołuje białą gorączkę u żydokomunistycznych
          internacjonałów i pianę na ustach redaktorów Gazety Wyborczej.
      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: W szkołach pojawi się przedmiot "Patriotyzm"? 24.11.05, 17:53
        Plwam na polskie!
    • lodz123 CO TAK LEWICA BOI SIE PATRIOTYZMU? 24.11.05, 17:47
      Bo moze ludzie wreszcie zobacza ze to zdracjy. Pierw kleczeli przed moskwa
      teraz chca kleczesc przed bruksela.
      • goldilock Re: CO TAK LEWICA BOI SIE PATRIOTYZMU? 24.11.05, 18:15
        Niwiele tu lewicy tluku. Lewica to wy pissy. A szkole patriotyzmu juz pokazali
        kaczkowie. Trzeba jednak miec choc troche szarej sustancj i wyrwac sie czasami
        z Klewek aby to zrozumiec....
        • davidmors Wystarczy omawiać białe plamy w podręcznikach hist 24.11.05, 18:49
          Wystarczy, jak na lekcjach patriotyzmu zaczną być usuwane białe plamy
          z podreczników histori dla szkół i nie tylko.
          Dotychczas podręczniki dla szkół produkowało żydokomunistyczne lobby,
          więc jest tam mnóstwo zawałszowań.
          Będzie dużo do zrobienia na lekcjach patriotyzmu.
          • adas313 Wystarczy się zastanowić 24.11.05, 21:07
            Nad przyczynami polskich sukcesów i porażek, wliczając do tych drugich
            WSZYSTKIE niewykorzystane szanse, począwszy od wojny z Krzyżakami z lat 1409-
            1411.

Można się będzie zdziwić...
      • krzys23-1986 Re: CO TAK LEWICA BOI SIE PATRIOTYZMU? 24.11.05, 18:16
        widać że nie masz kompletnie żadnego pojęcia o szkole.Plan jest przeładowany i
        naprawde niepotrzeba kolejnego przedmiotu.Jeśli już na siłe cos trzeba dodać to
        raczej powinna to być godzina extra matematyki czy czegoś w tych klimatach...
    • travel_wawa To kompletne kretyństwo. To będzie karykaturalne. 24.11.05, 17:51
      Patriotym to coś spontanicznego, to coś autentycznego.
      Mozna mówić o promowaniu postaw patriotycznych, ale na siłe uczynić sie tego
      nieda. Wprowadzajac to jako przedmiot mozna natomiast to młodziezy SKUTECZNIE
      OBRZYDZIĆ.
      • aktualne gdzie jest ta rubryka? 24.11.05, 18:29
        Do redakcji Gazety: co sie stalo z rubryka o patriotyzmie? Znikla z pierwszej strony.
      • davidmors Karykaturalne to jest uczenie hist. przez politruk 24.11.05, 18:52
        Politruk żydokomunistyczny nauczający historii w szkołach - to jest
        prawdziwa karykatura.
        • r0b0l w zamian będzie politruk rydzyka na kaczych łapach 24.11.05, 19:04
          jestem Polakiem i Patriotą. I dlatego uważam że ten kraj powinien trafić szlag.
          Lepiej z honorem skończyć to żałosne trwanie.
          Patriotyzm się kończy tam gdzie dochodzą do głosu debile i tam gdzie nie ma chleba.

Zapytaj wszystkich na emigracji czy gdy wyjeżdżali to czy czuli się patriotami. Bo Polakami na pewno się czuli i czują.
    • aniaczepiel Jestem patriotką i nie muszę się niczego uczyć! 24.11.05, 17:56

• karbat Re: Rydzyk juz buduje uczelnie 24.11.05, 18:39
        Kto bedzie wykladal Patriotyzm w Szkolach
        trzeba nowy kierunek studiow otworzyc
        najlepiej na Uczelni RYDZYKA

patriotyczna bezrobotna mlodziez bez pracy i mieszkan

bedzie marzyc o tym aby wyjechac na zachod na roboty

• davidmors Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 18:45
          Myślę, że to w znacznym stopniu podyktowane było lękiem żydokomuny.
          Teraz, kiedy żydokomuna niewiele ma do powiedzenia, można przystąpić
          do poprawy stanu rzeczy na tym polu.
          • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 18:48
            Do polski się nie przyznaję!
            • davidmors Re: Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 18:56
              Dzięki za szczerość. Tacy jak ty będą zwalniani z obowiązku obecności
              na lekcji patriotyzmu.

• kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 19:00
                Jak by mi becikowe dawali to bym nie przyszedł.
                • davidmors Re: Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 19:10
                  Nie wierzę. Tacy bezideowcy jak ty, zazwyczaj pierwsi ustawiają się
                  w kolejce do wypłaty. Na to wskazuje doświadczenie.

• kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 19:13
                    I tu twoje doświadczenie bierze w łeb. Jestem wodnikiem z pierwszej dekady a ci
                    nigdy nie gonią za osobistymi korzyściami.
                    • davidmors Re: Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 19:18
                      Tak myślałem. Nie dość, że pozbawiony kregosłupa ideowego, to jeszcze
                      wierzy w dyrdymały o wodnikach.
                      Chłopcze, z głupoty się wyrasta, mozesz mi wierzyć. Przed laty też
                      z zapałem wysłuchiwałem wykładów nawiedzonych mistrzów astrologów
                      o znakach zoodiaku.
                      Czytaj coś więcej, niż tylko Gazetę Wyborczą.
                      • kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Żydokomuna patriotyzmu wprost nienawidzi !!! 24.11.05, 19:21
                        Jaja se robię a ty w to wierzysz. To że mam gdzieś ten kraj nie znaczy że
                        jestem głupim materialistą.
            • karbat Re: Patriozyzm 24.11.05, 18:56
              Patriotyzm ,patriotyzmem
              najwazniejsze aby byl KATOLICKI

spieprzaj dziadu
          • r0b0l największymi patriotami polskimi są Żydzi 24.11.05, 19:06
            przynajmniej nie są skażeni debilizmem o nazwie polski katolicyzm
            • davidmors Patriotami polskimi bywają i Żydzi 24.11.05, 19:12
              • r0b0l Re: Patriotami polskimi bywają Polacy 24.11.05, 19:21
    • t324911 Straszne 24.11.05, 19:05
      To my co juz skonczylismy edukacje nie bedziemy mogli byc patriotami ??. Co
      nastepne ??. Patriota dyplomowany a moze "zrehabilitowany" . :))
      • r0b0l będą sprawdziany z patriotyzmu ;-)) 24.11.05, 19:12
        sprawdzian teoretyczny na piśmie:
        pisanie donosów na niepatriotycznych znajomych lub sąsiadów. Rodzina niewykluczona
        sprawdzian praktyczny w terenie: rzucanie kamieniami w obce sklepy i malowanie
        gwiazdy dawida na szubienicy.
        Matura z patriotyzmu: udział w pacyfikowaniu demonstracji gejów, feministek i innych kolorowych
        A kto obleje 3X z rzędu tego na obóz szkoleniowy do Korei PN
        • davidmors Re: będą sprawdziany z historii -tej odfałszowanej 24.11.05, 19:13
          • r0b0l wymień kilka białych plam i zafałszowań 24.11.05, 19:22
    • r0b0l jeszcze Polska nie zginęla ale niewiele brakuje 24.11.05, 19:16
      jeżeli ten kraj ma tak wyglądać to niech go trafi szlag. Przynajmniej nie będę musiał się dłużej wstydzić za Polskę.
      • karbat Re: jeszcze Polska nie zginęla ale niewiele braku 24.11.05, 19:25
        co ciekawe nie trzeba ani zyda ,ani komunisty ani cyklisty
        sami z siebie robimy durni, nasze elyty w awangardzie glupoty

• r0b0l Re: jeszcze Polska nie zginęla ale niewiele braku 24.11.05, 19:28
          i bardzo mnie to boli. Bo jestem Patriotą i jest mi wstyd za Moją Ojczyznę i Rodaków nader często za granicą.
          Niemal codziennie muszę tłumaczyć się z tego co wyprawiają moi >>rodacy<<
    • r0b0l Prawdziwi Polacy strzygą się na glacę ;-)) 24.11.05, 19:23
    • r0b0l Bij Żyda kto w Boga wierzy 24.11.05, 19:24
    • r0b0l Precz z zaplutymi sługusami UE 24.11.05, 19:24
    • r0b0l na pohybel liberałom i masonom 24.11.05, 19:25
    • r0b0l żaden homo nie może być Polakiem 24.11.05, 19:25

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka