kicia_lovcia 07.12.10, 16:56 Jak myślicie?to forum jest ok? udało wam sie przeniesc znajomosci poza forum i pozytywnie kontynuowac?Znacie sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ind-ja Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 16:59 jeszcze masz szanse.Patrz wyzej. Odpowiedz Link Zgłoś
kicia_lovcia Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 17:00 chce sie wybrac na zlot forumowy ale chyba mnie nikt nie chce le Odpowiedz Link Zgłoś
menk.a Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 13:29 salma75 napisała: > Who are you?? > > > I'm troll. You love me.:P Odpowiedz Link Zgłoś
kombinerki.pinocheta Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 17:04 >mnie nikt nie chce a jakie masz wymiary? i rozmiar stopy od razu poprosze Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 17:06 kicia_lovcia napisała: > chce sie wybrac na zlot forumowy ale chyba mnie nikt nie chce le Kce, kce, nie martw się. Ne znam wszystkich którzy będą ,ale na 100% będzie kilka wspaniałych osób. Byłem na kilku zjazdach i kilka osób znam osobiście, więc wiem co mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 19:55 teletoobis napisał: > za to warto wypic :) To rusz doope i wpadniemy do dziewczyn na godzinkę:) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:00 To niemozliwe z przyczyn ode mnie niezaleznych. Zreszta - o kulach nie zrobilbym nalezytej furory. No i mialbym problem z powuszaniem sie " w stanie" Odpowiedz Link Zgłoś
cafem Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 17:02 Kiciu-lovciu, czasem jest ok, a czasem jest nie-ok. Ale na pewno nie jest słitaśnie:D Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 19:47 Dla mnie jest OK. Nie odczuwam potrzeby przenoszenia znajomości do reala, nie dlatego, że coś do kogoś mam. Zawsze trzymałam się z boku. Mam też nadzieję, że takie odludki nie są tu traktowane gorzej. A już Tubisiowego spijania się jako czegoś przyjemnego zupełnie nie pojmuję. Ja bym wolała posłuchać, co masz mi do powiedzenia na trzeźwo Tubisiu. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 19:51 a kto proponowal Tobie wspolne opicie sie? Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:04 To co sugerowalas z tym piciem? Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:08 Nie sugerowałam, że ze mną, tylko że ogólnie cały czas szafujesz tym opijaniem się, które jawić ma się jako coś wielce przyjemnego i tego właśnie nie rozumiem. Co w piciu przyjemnego? Ale broń boże nie polemizuję! Pijcie sobie na zdrowie! Jeden z drugim. Ty i Piotr lat 57. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:11 Widzisz dziecko- pic tez trzeba umiec. Ci co nie pija, to hipokryci albo kapusie. Poza tym, ja o WYpiciu mowilem do Piotra. Mie martw sie- jakos tak jest ze starannie dobieram sobie kompanie do picia. Byle kto sie nie zalapie :) A skoro do Piotra mowilem, to co sprokurowalo Twoje ustosunkowanie sie do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:25 Skoro ja jestem kapuś, to Ty śledczy. Przypniesz się do czegoś i męczysz a dlaczego a po co a na koniec zbluzgasz. Sprokurował a raczej sprowokował mnie do tego wolna, niczym nieskrępowana inwencja. Nie chcę się czepiać, a już na pewno nie Ciebie, bo nie chcę oberwać od Ciebie niczym kapciem, jakimś opie...m, ale czy Ty kilku głębszych nie jesteś upierdliwy. Skoro na trzeźwo tak męczysz i dociekasz? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:28 Uwierz mi, że w realu da się z nim pogadać. Umie i kawały opowiadać i opowiedziec coś ciekawego. Nie wiem co za diabeł wstępuje w niego na tym forum :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:48 taj jakby mi zalezalo w necie na takowej :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:35 Zawsze lubie klarowne sytuacje. I jesli ktos czepia sie tego, co pisze do osoby trzeciej, to chce wiedziec dlaczego. Ty jestes z tych, ktore wierza w to ze osobowosc w sieci= osobowosc w realu? :)Prosze, nie rozsmieszaj mnie. Poza tym, tak zupelnie prywatnie powiem, ze po gorzale jestem lagodniejszy od baranka. Jakos nie czuje w sobie agresji. No i nie objawiam jej. Co innego, kiedy ktos obrazi w mojej obecnosci moja matke, siostre, corke, lub moja kobiete. Wtedy czekalby mnie chyba nowy wpis do rejestru skazancow :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 23:37 teletoobis napisał: > tak zupelnie prywatnie powiem, ze po gorzale jestem lagodniejszy od baranka. znaczy na forum piszesz tylko na trzeźwo ;) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 12:33 kilejna co nie rozroznia forum od reala :) Ale fakt, jak wypije za duzo nie siadam do kompa Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 20:32 i kto to mówi :) a poza tym i tak wyszło na moje :D Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 20:45 Na nic nie wyszlo. cos se ubzduralas :) Odpowiedz Link Zgłoś
lacido Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 20:47 moje "znaczy na forum piszesz tylko na trzeźwo ;) " Twoje "Ale fakt, jak wypije za duzo nie siadam do kompa " nic sobie nie ubzdurałam :) potwierdziłeś moje słowa Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 12:45 A co zrobisz jak jedna skoczy na drugą? Siostra na Matkę, Mama na Twoją Kobietę, Kobieta na Mamę... Niech same się pozabijają? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_57 Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 19:57 Pij równo z nim:D a gwarantuję Ci, że nie zobaczysz go opitego :D:D:D Z nim nawet po wódce dobrze się rozmawia. Na pewno dużo lepiej niż to, co ostatnio prezentuje na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
chersona Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:00 Przecież z Tubisiem się nie rozmawia. Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:04 :) Blad- to Tubis nie ze wszystkimi gada :) Odpowiedz Link Zgłoś
teletoobis Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:02 bo w rozmowie live nie wpierdzielaja sie trolle :) Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:37 ja nawiazalam z 2 osobami kontakt prywatny i do dzis mamy kontakt telefoniczny. Odpowiedz Link Zgłoś
alessia27 Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:48 teletoobis napisał: > Dann ruf doch an :) mialam wlasnie dzis dzwonic, ale bylam w pracy i jakos zabiagana przed swietami jestem. Nawet robimy sobie prezenty na urodziny i swieta. Odpowiedz Link Zgłoś
r0k1984 Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 20:46 Ja nie znam osobiście nikogo z forum, rzadko także dotychczas się tu udzielałam, czytałam jednak od jakiegoś czasu, nie wypowiadałam się bo właściwie to co miałam do powiedzenia już zazwyczaj w danym wątku zostało napisane, a ja nie lubię powtarzać... co do osób z forum wirtualnie robią na mnie wrażenie (większość), ciekawy przekrój osobowości:) na co dzień spotykam rodzinę, znajomych- bliższych, dalszych, nadal jest to jednak mój własny ścisły krąg, bo faktem jest, że z obcymi zazwyczaj nie rozmawiam, a tu na forum jest coś innego całe małe społeczeństwo, trochę innego świata, trochę mojego własnego, w sumie to lubię sobie od czasu do czasu poczytać, pośmiać się, zirytować, czy co tam dany wątek da mi akurat odczuć. Po spotkaniu napiszę wrażenia:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozczochrany_jelonek Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 23:02 Dotychczas przeniosłem poza forum tylko jedną znajomość, było to kilka lat temu i kontakt utrzymuje się do dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
bijatyka Re: Jak to jest na forum 07.12.10, 23:44 Lubię to forum i zdążyłam już wirtualnie wiele osób polubić. Wybieram się na bibkę w sobotę, a tam będzie już sporo moich ulubieńców. Oczywiście najbardziej chciałabym poznać naszych forumowych herosów, ale sporo z nich ukryło się po jakichś pagórkach (za lasami, za górami, za rzekami mieszkał krasnal, który pewnego ranka wstał, przeciągnął się i powiedział: o kur.wa jak ja daleko mieszkam). Tych, którzy nie chcą przyjść na spotkanie, postaram się zachęcić na następne. Pozdrawiam Was z muzą na uszach: "te brudne dworce gdzie spotykam ja te tłumy które cicho klną ten pijak który mruczy coś przez sen że PÓKI MY ŻYJEMY ona żyje też" Odpowiedz Link Zgłoś
mala_mee Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 12:15 Udało przenieść i mi dziecko zrobił więc muszę kontynuować :))) Odpowiedz Link Zgłoś
trypel Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 12:49 ale może to był seks z zaskoczenia? i powinnas jeszcze kare zapłacić 700$. O! Odpowiedz Link Zgłoś
salma75 Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 12:59 Bardzo lubię to forum, a kilka osób z niego to wyjątkowo fajni ludzie :). Znam ludzi w realu z innego forum, spotykaliśmy się na spędach, kontakty utrzymujemy cały czas. Stąd nie znam nikogo - jeszcze nikogo ;). Cieszę się bardzo na sobotnią imprezę, nie mogę się doczekać żeby Was poznać :D. Odpowiedz Link Zgłoś
brzydal-is-me Re: Jak to jest na forum 08.12.10, 13:25 Pewnie, że jest ok. Pewnie, że się znamy. Tu jest jak..w domu! Odpowiedz Link Zgłoś