ammon86 28.11.05, 21:53 Aż przykro słuchać tego bełkotu... brak przyzwolenia na chore gejowskie manifestacje łamaniem praw mniejszości... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
frank_drebin Niewatpliwie ten kuriozalny tekst nadaje sie do 28.11.05, 21:59 jakiejs nagrody w dziedzinie "najwieksza ilosc mozliwych klamstw i przeinaczen w kazdym zdaniu". Odpowiedz Link Zgłoś
kot.behemot Zgadzam się. To curiosum. 28.11.05, 22:16 "Postępowym" tak już odbiło, że przekraczają granice śmieszności. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta123 Re: Zgadzam się. To curiosum. 28.11.05, 22:26 Chyba jestes chory, albo smieszny. Wezsobie Dyrektora Rydzyka do lozka Odpowiedz Link Zgłoś
gustaw16 Ale tu je Polska, i nic nikomu do tego co tu robim 28.11.05, 22:38 rydz Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Stracili okazję by siedzieć cicho. 28.11.05, 22:44 No ale trudno. Jeszcze niejedną będą mieli. Odpowiedz Link Zgłoś
student_prawa1 następny donos i J.Kuczkiewicz zostanie pisarzem! 28.11.05, 22:55 Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Proszę podać jakiś przykład nierówności kobiet i m 28.11.05, 23:04 mężczyzn w Polsce? Bo ja nic takiego nie widzę. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Proszę - przykład nierówności kobiet i mezczyzn 28.11.05, 23:06 Kobiety tak nie robia wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3037510.html Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Re: Proszę - przykład nierówności kobiet i mezczy 28.11.05, 23:21 Nie robią, a to co? 25-letnia nauczycielkę języka niemieckiego jednej ze szkół w Elblągu uznano winną wykorzystywania seksualnego uczniów. Po wcześniejszym uniewinnieniu kobiety, tym razem sędzia wymierzył jej karę dwóch lat więzienia w zawieszeniu na pięć lat. - Ponadto oskarżona ma zakaz wykonywania zawodu nauczycielki przez okres 10 lat. Wyrok jest nieprawomocny - poinformowała rzeczniczka elbląskiego sądu Ewa Mazurek. Sprawa ta była rozpatrywana przez Sąd Rejonowy po raz drugi. Wcześniej 25-letnią Agnieszkę G. uznano za niewinną zarzucanych jej czynów. Po odwołaniu prokuratury, Sąd Okręgowy w Elblągu skierował sprawę do ponownego rozpatrzenia. Według prokuratury, w 2000 r. Agnieszka G. wykorzystała swoją pozycję nauczyciela i grożąc obniżeniem ocen lub uniemożliwieniem promocji do następnej klasy, zmuszała czterech uczniów do czynności seksualnych. Choć proces toczył się za zamkniętymi drzwiami, wiadomo że nauczycielka broniła się wyjaśniając, iż uczniowie mszczą się na niej, a do wykorzystywania nigdy nie doszło. Uczniów poddano badaniom psychologów, które nie potwierdziły ich "bujnej wyobraźni". (PAP)" A w ogóle co to jest za zarzut? To teraz ma być równość i dyrektorkom wolno będzie molestować uczniów? :) Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_bozena Przeczytajcie!Dewianci atakuja 29.11.05, 01:20 Dewiacje sekxusalne atakuja caly kraj.Slyszalam ze nawet w Toruniu (siedziba prawdy) u ojca Rydzyka atakuja te dewiacje.Nie pomylcie sie - im nie przyslugjua prawa czloweika bo to nie sa ludzie.To sa rozowe stwory z poirami wystajacymi z otworow roznych.Pani Leokadia z Mniejszej Gornej raz takiego spotkala na ulicy gdy akruat szla wplacic cala rente na rzecz RM i tak sie przerazlia, ze az zapomniala numeru konta.Tak tak owieczki moje.Te dweiacje to tylko leczyc mozna bo one powoduja straty moralne i finasnowe polskich mediow.Najgorsze ze im sie wydaje ze ich demokracja dotyczy a wszyscy wiemy ze demokarcja to rzady wiekszocsi.Dlatego komunsici ciagle rzadza bo przeceiz nie wolno sei buntowac przeciw wiekszosci rzadzacej.Tak tak.Sam Lech Walsea to powiedzial,chociaz on lzy sluchaczy RM i widzow TV Trwam jednakowoz madrze mowi o demokracji.Alleluja i od przodu!Aby Polska byla wolna od dewaicji i katolicka (choc biedna bo bez juro od UE). Wasza przyzwiotka Siostra Bozena. PS. PRawdziwa siostra Bozena (czyli ja) tylko w formie zalogownaej bez polskich znakow diakrytycznych! PPS. Unikajcei falszywek wysylnaych przez dewiantow i masonow z Obludnika! Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 [...] 29.11.05, 01:47 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
davidmors Kłamstwa i przewrotne przeinaczenia ! 29.11.05, 10:37 Najkrótsza recenzja artykułu z "Le Soir": Kłamstwa i przewrotne przeinaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
mojezdanie Re: Kłamstwa i przewrotne przeinaczenia ! 29.11.05, 10:54 Kiepski i tendencyjny z Ciebie recenzent. Odpowiedz Link Zgłoś
crp5 NAGONKA TRWA!! 29.11.05, 12:07 z perspektywy zagranicznej nie sposób nie zauważyć, że media prowadzą systematyczną nagonkę na nowy rząd -- gwoli śisłości - nie jestem zwolennikiek PiS Odpowiedz Link Zgłoś
leszekzi Ale jednak warto było doczekać takich czasów :-))) 29.11.05, 15:34 Popatrzcie jak pięknie wyglądają stare komuchy (Kalisz, Pastusiak, Siwiec itd.) których przymuszono do dawania twarzy i radosnego przytupywania na gejparadach. Może po '89 spodziewali się więzień, sankcji... a tymczasem los zgotował im coś bardziej uroczego :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
alatien Gdzie te klamstwa? 29.11.05, 12:48 Podasz jakies argumenty z ktorymi mozna dyskutowac czy mamy po prostu porzucac miesem? Gdzie widzisz klamstwa? Moze to ze zlamano prawa czlowieka? W cywilizowanych krajach, zabranianie pokojowych zgromadzen jest sprzeczen z prawami czlowieka, wiec nie moze tobie o to chodzic. Moze sprzymierzenie z prawica? Lepper i RM sa zdecydowanie prawica, a Kaczynscy coraz czesciej pojawiaja sie razem i wspolpracuja z nimi. tak wiec i to nie klamstwo. Moze likwidacja pelnomocnika? Jak sledzisz prase to wiesz ze i to prawda. Tak wiec gdzie te "potworne" klamstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Przeczytajcie!Dewianci atakuja 29.11.05, 13:14 belgowie oczywiscie nic nie wiedza o faszystach i jak czytaja doniesienia z polski to mysla ze to jak u nich. prosimy o wyrozumialośc - nasza demokracja jest troche defektowana, ale idziemy w dobrym kierunku. nie ma szans na totalitaryzm w warcholskiej polsce. skrajne mniejszosci poierajace rzad sa smieszne - nie sa niebezpieczne siostra_bozena napisała: > Dewiacje sekxusalne atakuja caly kraj.Slyszalam ze nawet w Toruniu (siedziba > prawdy) u ojca Rydzyka atakuja te dewiacje.Nie pomylcie sie - im nie > przyslugjua prawa czloweika bo to nie sa ludzie.To sa rozowe stwory z poirami > wystajacymi z otworow roznych.Pani Leokadia z Mniejszej Gornej raz takiego > spotkala na ulicy gdy akruat szla wplacic cala rente na rzecz RM i tak sie > przerazlia, ze az zapomniala numeru konta.Tak tak owieczki moje.Te dweiacje to > tylko leczyc mozna bo one powoduja straty moralne i finasnowe polskich > mediow.Najgorsze ze im sie wydaje ze ich demokracja dotyczy a wszyscy wiemy ze > demokarcja to rzady wiekszocsi.Dlatego komunsici ciagle rzadza bo przeceiz nie > wolno sei buntowac przeciw wiekszosci rzadzacej.Tak tak.Sam Lech Walsea to > powiedzial,chociaz on lzy sluchaczy RM i widzow TV Trwam jednakowoz madrze mowi > > o demokracji.Alleluja i od przodu!Aby Polska byla wolna od dewaicji i katolicka > > (choc biedna bo bez juro od UE). > > Wasza przyzwiotka Siostra Bozena. > > PS. PRawdziwa siostra Bozena (czyli ja) tylko w formie zalogownaej bez polskich znakow diakrytycznych! > PPS. Unikajcei falszywek wysylnaych przez dewiantow i masonow z Obludnika! Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: Proszę - przykład nierówności kobiet i mezczy 29.11.05, 06:53 cholera,czemu ja nie miałem takich dyrektorek Odpowiedz Link Zgłoś
olias przykład nierówności? 28.11.05, 23:43 owszem, służę przykładem. Dwie lesbijki, byle ładne - w moim łóżku - heh! rozkosz. Dwóch yyyy no, wiecie ... obrzydzenie. (a i tak w tej całej hecy najważniejszy był fundusz rzecznika prawa równych. Pani rzecznik lubiła sobie poszaleć w lokalach, oj lubiła) Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool haha... 29.11.05, 12:18 czy to nie znamienne (z przymrużeniem oka rzecz jasna): >>Do wrocławskiego sądu trafił w poniedziałek akt oskarżenia w sprawie Aleksandra D., byłego dyrektora XIV LO im. Polonii Belgijskiej we Wrocławiu<< zwrócmy uwagę na imie szkoły - takie cos zobowiązuje - wszak to w Belgii mielismy najwieksza pedeofilska aferę lat ostatnich;-))))))))) pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
mirmat1 A CZERWONA ZARAZA zamknela Polska wystawe w PE 28.11.05, 23:38 Bolszewicy z Le Soir nie musieli daleko chodzic by zobaczyc PRAWDZIWY przyklad nietolerancji i zamordyzmu. Wystarczylo by w Brukseli udali sie do Parlamentu Eurokolchozu by stwierdzic jak czerwone faszystki zdzieraja wystawe poswiecona obronie zycia poczetych dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: A CZERWONA ZARAZA zamknela Polska wystawe w P 29.11.05, 00:23 mirmat1 napisał: > Bolszewicy z Le Soir nie musieli daleko chodzic by zobaczyc PRAWDZIWY przyklad > nietolerancji i zamordyzmu. Wystarczylo by w Brukseli udali sie do Parlamentu > Eurokolchozu by stwierdzic jak czerwone faszystki zdzieraja wystawe poswiecona > obronie zycia poczetych dzieci. Nie przesadajcie z tymi napoczętymi dziecmi. Odpowiedz Link Zgłoś
adam_l27 Re: A CZERWONA ZARAZA zamknela Polska wystawe w P 29.11.05, 01:18 Widzisz ja czegoś tu nie rozumiem. Jak czarni pokazują aborcję to jest łamania prawa a jak czerwoni wystawiają dupy to to się nazywa manifestowanie poglądów. Niech żyje "Czerwone i czarne" :D Odpowiedz Link Zgłoś
aaargh Re: A CZERWONA ZARAZA zamknela Polska wystawe w P 29.11.05, 08:15 adam_l27 napisał: > Widzisz ja czegoś tu nie rozumiem. Jak czarni pokazują aborcję to jest łamania > prawa a jak czerwoni wystawiają dupy to to się nazywa manifestowanie poglądów. > > Niech żyje "Czerwone i czarne" :D > To w Poznaniu wystawiali dupy? No, nie mów... Zupełnie przemilczasz także takie szczegóły, że aborcja na owej słynnej wystawie była porównana z ludobójstwem w obozach koncentracyjnych. Ot, taki szczególik, a jak zmienia wymowę Twojego postu? Zresztą bardzo mnie śmieszy ciągłe przywoływanie tej euro-hucpy LPR-u, bo jest to argument z rodzaju "a u was biją Murzynów"... Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: A CZERWONA ZARAZA zamknela Polska wystawe w P 29.11.05, 06:03 Nie tylko w Le Soir są bolszewicy. W MSWiA też. Dla mnie Lutek zawsze był bolszewikiem. I to takim nowym, w wiec o wiele bardziej grożnym od tych starych:-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
alter50 Re: A CZERWONA ZARAZA zamknela Polska wystawe w P 29.11.05, 06:56 rzeczywiście mrmat masz rację,że to zauważyłeś,bo to już całkowitym kretynem trzeba było być ,żebytką wystawę zrobić.chorzy ludzie Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: A CZERWONA ZARAZA zamknela Polska wystawe w P 29.11.05, 07:26 Ty chory katolomatorypie. Odpowiedz Link Zgłoś
chacko Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 00:27 gratuluję dobrego sam(cz)opoczucia. jeśli potrzebujesz przykładów, to uznaj bardzo prosty do udowodnienia fakt, że nierówny status kobiet jest choćby widoczny w ich sporo niższych płacach, nawet jeśli zajmują te same stanowiska, co mężczyźni. równie niesprawiedliwe jest zrzucanie na kobiety całego ciężaru odpowiedzialności za niechciane ciąże - prokreacja jest często bardzo przyjemną czynnością dla obu stron, ale za "dzieciate" konsekwencje nigdy nie są obwiniani mężczyźni. a jeśli zechcieć spojrzeć na temat nierówności kobiet tak z ręką na sercu, i naprawdę uczciwie, - to niestety będziemy musieli przyznać, że żywy jest w społeczeństwie stereotyp, "głupiej baby"; po prostu. coby nie powiedziała, zrobiła, dokonała - to chłop i tak jest lepszy, i ma rację. tak niestety, naprawdę, jest w naszej Polsce. obecność rzecznika d/s równego statusu kobiet i mężczyzn nie jest, a właściwie nie była, zbędna. ale, co się będę rozpisywać.. zakompleksieni samczykowie chyba zwyczajnie obawiają się, że silniejsze kobiety uwydatnią ich słabość. i bez rzecznika może jeszcze przez jakiś czas radować się będąze swojej pozycji społecznej :) ale do czasu, .. Kopernik też była kobietą!!! :):):) Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 00:40 Dziewczyno, z wiekszoscia twoich wypowiedzi nie tylko jestem zgodna, bo doskonale wiem o tym.Przyklad z zycia wziety: jestem na stazu, ja i moj chlopak. On dostal o ca'1/15 wiecej niz ja, choc oboje mamy ROWNORZEDNE wyksztalcenie i rownorzedne stanowiska. Fakt, zostal przyjety do 'naszej pracy' 2 /dwa/ miesiace wczesniej. Coz, nie pojde na ulice protestowac. Wszystko zostaje w 'rodzinie'. Bede walczyla o swoje ~ swoja praca, i bedac optymistka ~ ufam, ze nadrobie! Wracam zas do nekajacego cie problemu rzeczniak. Odpowiedz mi z reka na sercu. Coz pani Sroda zrobila dla NAS??????? Prosze ....! Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 02:40 mysz_polna5 napisała: > Dziewczyno, > z wiekszoscia twoich wypowiedzi nie tylko jestem zgodna, bo doskonale wiem o > tym.Przyklad z zycia wziety: jestem na stazu, ja i moj chlopak. On dostal o > ca'1/15 wiecej niz ja, choc oboje mamy ROWNORZEDNE wyksztalcenie i rownorzedne > stanowiska. Fakt, zostal przyjety do 'naszej pracy' 2 /dwa/ miesiace wczesniej. > > Coz, nie pojde na ulice protestowac. Wszystko zostaje w 'rodzinie'. Bede > walczyla o swoje ~ swoja praca, i bedac optymistka ~ ufam, ze nadrobie! > > Wracam zas do nekajacego cie problemu rzeczniak. > Odpowiedz mi z reka na sercu. Coz pani Sroda zrobila dla NAS??????? Prosze .... > ! walczyła z reklamami SIMPLUSA ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ocisza Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 12:58 Trzeba rozroznic urzad od osoby go sprawujacej. Mozna uznac, ze Sroda nie zwojowala zbyt wiele, ale nie nalezy na tej podstawie oceniac czy stanowisko jest potrzebne czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
chacko Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 09:49 wiem, że Środa nie dokonała rewolucji. ale urząd jako taki wydaje mi się być potrzebny choćby po to, by stymulować dyskusję na temat płci, ich relacji i różnic między nimi. bez tego POPRAWNY stan rzeczy "w rodzinie" trwać będzie jeszcze długo, długo.. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza to jest tylko poczatek 29.11.05, 09:55 oj, beda sie smiac z nas, beda... bo u nas poziom demokracji to taki raczkujacy, dopiero musimy sie nauczyc. Kaczory nic wsplnego z demokracja nie maja a raczej dyktatura. Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Polska (podobnie jak Zimbabwe) nie zasluguje.. 29.11.05, 11:20 .. na czlonkostwo w EU i albo powinna przestrzegac zasad, albo wypierda(..)ac. Wybor nalezy do obecnej faszystowskiej 'elity'. Odpowiedz Link Zgłoś
mamablues Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 03:10 chacko napisał: > tak niestety, naprawdę, jest w naszej Polsce. obecność rzecznika d/s równego > statusu kobiet i mężczyzn nie jest, a właściwie nie była, zbędna. Niestety, pani Środa zrobiła niemało, aby udowodnić, że jest to niepotrzebny urząd. > zakompleksieni samczykowie chyba zwyczajnie obawiają się, że > silniejsze kobiety uwydatnią ich słabość. i bez rzecznika może jeszcze przez > jakiś czas radować się będąze swojej pozycji społecznej :) Zamiast takiego rzecznika jak Środa przydałyby się dobrze funkcjonujące sądy, które np. nie skazują kobiety katowanej przez męża na mieszkanie z oprawcą w jednym lokalu. > ale do czasu, .. Kopernik też była kobietą!!! :):):) Masz rację, że jest wiele do zrobienia. Ale IMO sedno nie w tym, żeby mnożyć fikcyjne urzędy i rozdawnictwo kasy na wożenie urzędasów służbowymi samochodami, ale np. wspieranie sensownych organizacji samorządowych, które robią naprawdę pożyteczne rzeczy. No i uporządkowanie sądownictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
neuromancer1 Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 02:50 Kobiety nie pracują na przodku w kopalni i na statkach przetworniach na morzu polnocnym Odpowiedz Link Zgłoś
neptus Re: Proszę podać jakiś przykład nierówności kobie 29.11.05, 10:13 Dysproporcje w zarobkach, przy tych samych, a często lepszych kwalifikacjach, brak urlopów opiekuńczych dla ojców, dyskryminacja przy przyjmowaniu do pracy, niewiele kobiet na kierowniczych stanowiskach, itd. Mało Ci jeszcze? Precz z kaczkolibanem!! Odpowiedz Link Zgłoś
politologist Re: Pi razy drzwi. Jaki naród, taka gazeta. 29.11.05, 02:41 ... bawarska??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kamad20 Re: Zgadzam się. To curiosum. 28.11.05, 23:16 W jakim to europejskim kraju postępowym były takie głośne afery pedofilskie ? Odpowiedz Link Zgłoś
gd-007 Re: Zgadzam się. To curiosum. 28.11.05, 23:36 W Niemczech mieszkamtu od lat Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: Zgadzam się. To curiosum. 29.11.05, 13:26 Ja myśle że w Polsce były głośniejsze niż w Belgii. Zresztą jakie to ma znaczenie. Czytając te posty mam wrażenie że nawet ci którzy popierają działania obecnej władzy czują że coś jest na rzeczy bo te argument brzmią jak usprawiedliwienia... Odpowiedz Link Zgłoś
galaxy2099 Frustrat ??? 29.11.05, 01:45 Synku, nie masz nic do powiedzenia to bijesz propagandowea piane. To raczej ty idz z burmistzrem Berlina albo krowka lub kozka do lozka a nie wciskaj komus ojca Rydzyka. Przeciez to takie nowoczesne i modne prawda ??? Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Zgadzam się. To curiosum. 28.11.05, 22:44 Dobry wieczor! Niestety to nie tylko smiesznosc, ktora tak jak Ty widzi czesc ludzi myslacych podobnie! Coz z tego, ze w naszych oczach to co pisze i co robi Gazeta Wyborcza, oraz jej chore odpowiedniki w Europie, jest zalosne? Spojrz na upor GW i upor europejskiego lobby homoseksualnego. Podejrzewam, ze to tylko poczatek. To wszystko juz Zachod przerabial i przegral z tymi "kolegami". Sadzisz, ze Kaczynscy maja szanse przechytrzyc Nieswiete Przymierze? Przeciez wiesz, ze chodzi tutaj o potezne grupy walczace o wplywy, a homoseksualisci sa tylko jedna z nich. Wszyscy oni uwazaja z cala pewnoscia, ze im predzej stary porzadek upadnie, albo przynajmniej oslabnie, tym szybciej tort bedzie do podzialu, a wiadomo, ze gdy balagan jest krolem, kawalki beda wieksze. Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
greg958 Re: Zgadzam się. To curiosum. 29.11.05, 07:28 a świstak siedzi sobie w Moskwie i odwija sreberka...... Odpowiedz Link Zgłoś
dox1 Re: Belgijski "Le Soir" MAMY DOSYC pl!!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 22:01 ammon86 napisał: > Aż przykro słuchać tego bełkotu... brak przyzwolenia na chore gejowskie manifes > tacje łamaniem praw mniejszości.. To zaden belkot, to jest wizja realna o polaczkach, niechodzi wylacznie o gejow. Wasze zciemnienie NAS NUDZI!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Juez wiemy na czym polega "tolerancja"? 28.11.05, 22:36 Marsze "wolnosci" sa prowokacja polegajaca na narzucaniu sie spoleczenstwu z wlasna orientacja seksualna. Problem polega na tym ze dla wiekszosci spoleczenstwa STOSUNKI HOMOSEKSUALNE SA NIE NATURALNE, NIE ETYCZNE, NIE HIGIENICZNE I NIEAPETYCZNE! Ale nie, wg. ich organizartorow trzeba "ciemnej wiekszosci" wmowic ze jest dokladnie odwotnie. A moze "ciemna wiekszosc" tez ma prawo do tego aby nie byc co rusz poszturchiwana przez gejow, lesbijki, Nieznalskie etc.? Ale nie "toreranci" tego nie "toleruja". Zostawy sprawy intymne pieleszom domowym a nie obosmy sie z nimi! Czmu nie obnosza publicznie z intymnymi narzadami? Zbyt szokujace? Tylko na razie... Niesty to jest tylko poczatek, potem wypromuje sie zgode na sluby homo i w koncu na homoeksperymenty z wychowaniem bogu ducha winnych adoptowanych dzieci dzieci. A potem jest juz etap naciekawszy : wymuszenie przez zwolennikow "tolerancji" prawnego nakazu "nietolerancji" polegajacej na zakazie i karaniu wszelkich przejawow "homofobii" - juz jest na ten temat dyskusja we Francji i predzej czy pozniej przejdzie. Zreszta jest to kuriozum bo jesli "fobia" to strach przed czyms , to bardzo demokratyczne ze chce sie karac za strach! Proponuje, aby karac ciezkim wiezieniem tez za klaustrofobie, manie przesladowcza, etc. Tak jak ma wygladac docelowa "tolerancja" w wydaniu tych co dzis sa podobno "przesladowani" i maszeruja z poparciem mediow. Odpowiedz Link Zgłoś
ukropp Re: Juez wiemy na czym polega "tolerancja"? 28.11.05, 23:08 wlacz trwam. tato mowi... Odpowiedz Link Zgłoś
olias fakt! środki masowego rażenia w niedzielę 28.11.05, 23:58 dostawały orgazmu relacjonując wiece parunastu głupków. (p.s. nie wiwecie - czy wolno jeszcze używać słowa "orgazm", czy też jest to słowo symbolizujące zniewolenie ble, ble,ble,ble ...?). Odpowiedz Link Zgłoś
terraya Re: Juez wiemy na czym polega "tolerancja"? 29.11.05, 08:06 W Kanadzie "wesolki" najpierw chcialy slubow cywilnych,gdy juz im to liberalowie tylnymi dzrzwiami zalatwili to teraz domagaja sie od roznych kosciolow (niektore protestanckie na to poszly) slubow koscielnych!!! Wciaz im malo praw..teraz chca wprowadzic przedszkolne i szkolne wychowanie homo-seksualne by dzieciaki, ktore sa mniej poinformowane wiedzialy. ze dwoch tatusiow albo dwie mamusie to absolutnie normalne nawet bardziej normalne niz rodziny heteroseksualne.Niektorzy pedzie juz nawet mowia ze "enough is enough" Sodomia i Gomoria!!! Odpowiedz Link Zgłoś
ammon86 Re: Juez wiemy na czym polega "tolerancja"? 29.11.05, 09:58 terraya napisał: > W Kanadzie "wesolki" najpierw chcialy slubow cywilnych,gdy juz im to > liberalowie tylnymi dzrzwiami zalatwili to teraz domagaja sie od roznych > kosciolow (niektore protestanckie na to poszly) slubow koscielnych!!! > Wciaz im malo praw..teraz chca wprowadzic przedszkolne i szkolne wychowanie > homo-seksualne by dzieciaki, ktore sa mniej poinformowane wiedzialy. ze dwoch > tatusiow albo dwie mamusie to absolutnie normalne nawet bardziej normalne niz > rodziny heteroseksualne.Niektorzy pedzie juz nawet mowia ze "enough is enough" > Sodomia i Gomoria!!! I własnie tego się boję... najpierw gadanie o wolności słowa i prawie do manifestacji, a potem, krok po kroku, coraz więcej i więcej, aż w końcu zrobią z nas drugą Kanadę... Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Juz wiemy na czym polega "tolerancja"? 29.11.05, 13:50 > W Kanadzie "wesolki" najpierw chcialy slubow cywilnych, gdy juz im to > liberalowie tylnymi dzrzwiami zalatwili to teraz domagaja sie od roznych > kosciolow (niektore protestanckie na to poszly) slubow koscielnych!!! Gejowski postulat slubow ... hm, a co, bez slubu nie mozna? Grzech? Coz to za Ciemnogrod ci geje, calkiem jak fundamentalisci, ktorzy wszystko chca po Bozemu. No prosze, juz nie moga bez slubow, a wydawaloby sie tacy swiatowi, europejscy, belgijscy, liberalni i wyzwoleni. Jak jednak co do czego przyjdzie to parafianszczyzna i koltuneria. > Wciaz im malo praw..teraz chca wprowadzic przedszkolne i szkolne wychowanie > homo-seksualne by dzieciaki, ktore sa mniej poinformowane wiedzialy. ze dwoch > tatusiow albo dwie mamusie to absolutnie normalne. Podobno w krajach pionierskiego eksperymentu, gdzie zezwala się gejom i lesbijka na adopcję dzieci (Szwecja),zaobserwowano juz pierwsze skutki. Lesbijki chetniej adoptuja dziewczynki, zas geje - chlopców. Konieczny chyba bedzie jakis urzad zwalczajacy pedofilie. Chyba ze tamtejszy ustawodawca zarzadzi, ze pedofilia dotyczy tylko orientacji hetero. To mozliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
jasia04 Święta racja euro 67! 29.11.05, 09:25 A le soir nie pierwszy raz posłużył się polskim nazwiskiem,żeby szkalować Polskę (patrz artykuły po śmierci papieża). A. Odpowiedz Link Zgłoś
paszczakowna1 Kto ma psyche tak delikatna 29.11.05, 09:54 ze ulegnie ona nieodwracalnemu uszkodzeniu pod wplywem widoku ludzi niosacych transparent z napisem 'Stop homofobii - Stowarzyszenie gejow i lesbijek'? Po lekturze postow tutaj mam paru kandydatow (euro67 na poczatek), ale przyznajcie sie wprost - prosze sie wpisywac. Moze zorganizujecie sobie grupe wsparcia? Odpowiedz Link Zgłoś
verushka1 Re: Juez wiemy na czym polega "tolerancja"? 29.11.05, 13:45 euro67 napisał: > Marsze "wolnosci" sa prowokacja polegajaca na narzucaniu sie spoleczenstwu z > wlasna orientacja seksualna. Problem polega na tym ze dla wiekszosci > spoleczenstwa STOSUNKI HOMOSEKSUALNE SA NIE NATURALNE, NIE ETYCZNE, NIE > HIGIENICZNE I NIEAPETYCZNE! Ale nie, wg. ich organizartorow trzeba "ciemnej > wiekszosci" wmowic ze jest dokladnie odwotnie. czesc spoleczenstwa ktorej tak sie wydaje nie musi uczestniczyc w marszach. komus innemu moze sie wydawac ze nieapetyczne sa wspierane przez solidarnosc rozroby gornikow rolnikow czy pielegniarek - ale nikt nie zabrania im wystepowania w obronie swoich praw. te demonstracje nie promuja homoseksualizmu jako takiego - tu chodzi o prawa mniejszosci istniejacych. bez tego nie bedziemy krajem w pelni demokratycznym (zreszta zakazywanie parady bylo wbrew konstytucji) A moze "ciemna wiekszosc" tez > ma > prawo do tego aby nie byc co rusz poszturchiwana przez gejow, lesbijki, > Nieznalskie etc.? Ale nie "toreranci" tego nie "toleruja". Zostawy sprawy > intymne pieleszom domowym a nie obosmy sie z nimi! Czmu nie obnosza > publicznie z intymnymi narzadami? Zbyt szokujace? Tylko na razie... osoby o pogladach konserwatywnych powinny domagac sie aby w jakichkolwiek paradach zabraniano zachowan obscenicznych czy wulgarnych (jakichkolwiek paradach!) natomiast nie moga nikomu odmawiac nikomu prawa do przeprowadzenia takiej manifestacji. to nie sa parady demonstrujace poparcie dla jakiejs formy seksu - jest grupa osob w spoleczenstwie, ktora potrzebuje akceptacji spolecznej, oni istnieja i maja prawo to manifestowac. tworzymy spoleczenstwo nie tylko dla katolikow i konserwatystow. panstwo jest takze dla mniejszosci, dla liberalow, dla socjalistow, ktorzy istnieja w jego ramach - w innym przypadku moglibysmy zafundowac sobie obozy odosobnienia dla ludzi ktorzy nie reprezentuja glownego nurtu. > Niesty to jest tylko poczatek, potem wypromuje sie zgode na sluby homo i w > koncu na homoeksperymenty z wychowaniem bogu ducha winnych > adoptowanych dzieci dzieci. A potem jest juz etap naciekawszy : wymuszenie > przez zwolennikow "tolerancji" prawnego nakazu "nietolerancji" polegajacej > na zakazie i karaniu wszelkich przejawow "homofobii" - juz jest na ten temat > dyskusja we Francji i predzej czy pozniej przejdzie. ani sluby ani prawo do adpocji nie sa celem. to raczej powinno zmierzac w kierunku tolerancji, spoleczenstwa w ktorym kazdy potrafi akceptowac innych. po co nienawisc do ludzi ktorzy czyms sie od ciebie roznia, czy strach przed nimi? Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Juez wiemy na czym polega "tolerancja"? 29.11.05, 13:59 "Osoby o pogladach konserwatywnych powinny domagac sie aby w jakichkolwiek paradach zabraniano zachowan obscenicznych czy wulgarnych (jakichkolwiek paradach!) natomiast nie moga nikomu odmawiac nikomu prawa do przeprowadzenia takiej manifestacji. " Konstytucja mowi o wolnosci manifestowania pogladow, nie zas postaw. To roznica. Dlatego zakazano pierwsza demonstrtacje w Poznaniu. Następne były juz pod hasłami wolnosci demonstrowania, wiec na nie zezwolono. Ale i tu sa ograniczenia, czy mozna wydac zezwolenie na demonstracje pod haslami faszystowskimi, komunistycznymi, albo żądaniami zalegalizowania tortur itp. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist [...] 28.11.05, 22:37 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Belgijski "Le Soir" MAMY DOSYC pl!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 22:46 Jak to? Opowiedz bliżej, jak to się odbywa, bo mnie zaciekawiło... Chłop chłopa w..? Co dokładnie się dzieje przy takim zbliżeniu? Odpowiedz Link Zgłoś
polon2 Re: Belgijski "Le Soir" MAMY DOSYC pl!!!!!!!!!!!! 28.01.06, 07:12 Jak jestes ciekawy chłopie jeden,to sam sprobuj i bedziesz wiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" MAMY DOSYC pl!!!!!!!!!!!! 28.11.05, 22:46 Pamietaj, ze kto sieje wiatr, burze zbiera! Nie uciekniecie przed nia! Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 [...] 29.11.05, 07:41 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
matador10 Re: Belgijski "Le Soir" MAMY DOSYC pl!!!!!!!!!!!! 29.11.05, 09:26 dox1 napisał: > To zaden belkot, to jest wizja realna o polaczkach, niechodzi wylacznie o gejow A jakiej ty jesteś narodowości? Nie wstydź się - podaj. Założe się, że z narodu wypranego. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:03 Stanowczo powinniśmy wystąpić z UE. Nie bedzie Belg pluł nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:04 Jaja przez łzy sobie robię. Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:05 Masz racje a ja w Europie nie musialbym sie wiecznie wstydzic za Wasz kraj. Tez jestem za wystapieniem Polski z UE. A najlepiej UE zrobi jak Polske z UE wyp.. Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon [...] 28.11.05, 22:22 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
singleman Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 06:07 No to ja też jestem zdrajcą. Ale coż znaczy słowo zdrajca? Tam moja ojczyzna , gdzie moja kasa, rodzina i fajne życie. Za Olszynkę Grochowską i jej przyszłego prezia elekta nie mam zamiaru umietrać.:-)) Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 07:57 nie pocieszę cię. jestem przeciwnikiem kaczek, ale to nie znaczy, że z tego powodu zmienię sobie ojczyznę. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:47 Ktos inny zrobi to tobie zamiast UE. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Szansa dla PL podniesc oplaty za tranzyt UE-Rosja 28.11.05, 23:16 _______________W OBIE STRONY___________ alterpars napisał: > Masz racje a ja w Europie nie musialbym sie wiecznie wstydzic za Wasz kraj. Tez > jestem za wystapieniem Polski z UE. A najlepiej UE zrobi jak Polske z UE wyp.. Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Belgia? To kraj? Jakiś wypierdek po Niderlandach.. 28.11.05, 22:18 Belgia? To kraj? Jakiś wypierdek po Niderlandach.. haen1950 napisał: > Stanowczo powinniśmy wystąpić z UE. Nie bedzie Belg pluł nam w twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
planeta123 Re: Belgia? To kraj? Jakiś wypierdek po Niderland 28.11.05, 22:29 anna-dark napisała: > Belgia? To kraj? Jakiś wypierdek po Niderlandach.. > > haen1950 napisał: > > > Stanowczo powinniśmy wystąpić z UE. Nie bedzie Belg pluł nam w twarz. Jestes chorym czlowiek, i gdzie bedziesz zyl ?????? W Ameryce, Ona jak potrzebuje to placi, a jak nie to nie. Dolar slaby, paliwo drogie i po to byli w Iraku Odpowiedz Link Zgłoś
anna-dark Re: Belgia? To kraj? Jakiś wypierdek po Niderland 28.11.05, 22:31 Cenzura GW = Białoruś + Łukaszenka Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: Belgia? To kraj? Jakiś wypierdek po Niderland 28.11.05, 22:36 Kiedy będzie jakaś akcja protestacyjna przeciwko cenzurze na forum GW? Niedawno się Białorusią przejmowali... Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgia? To kraj? Jakiś wypierdek po Niderland 28.11.05, 22:48 Cenzura tutaj zawsze byla, jest i bedzie! Nie wiem czy jestes naprawde zaskoczony, czy udajesz? Odpowiedz Link Zgłoś
janusz36 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:29 to nie Belg; to polska szuja na usługach; taki bezpaństwowiec, bez wartosci i honoru; włąsciwie nie polska, tylko w polsce zrodzona Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:50 Opowiedz coś o sobie, Polski Patrioto. Cóżeś takiego wielkiego dla tej swojej ojczyzny zrobił. Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 06:10 Czy ten dziennik współpracuje z Gazetą Wyborczą ?.Wiemy czyje to paszkwile. Opolskiego BARONA.Zgroza. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny_p Czy EU to (tylko) gay & lesbian club? 28.11.05, 22:05 Czy podstawowa idea Europy to to, by mozna bylo nie tylko od przodu, ale i od tylu, niezaleznie od plci, wieku i gatunku? Po to bylo tylu zabiegow, negocjacji, konstytucji? Robert Schuman przewraca sie w grobie. Odpowiedz Link Zgłoś
olias a to jedź tam i znajdź dziecie białe 28.11.05, 23:55 w tamtych krajach chyba faktycznie większość jest mniejszością, przynajmniej w społeczności europejskiej. Tam po prostu nie zobaczysz dziecięcia pochodzenie europejskiego. (proszę wymiar sprawiedliwości UE o wyrok w zawieszeniu za bezczelność rozróżniania ras; wiem że jestem bydlę, co na to poradzę). Odpowiedz Link Zgłoś
bajusz Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:06 Popieram "Le Soir". Coś trzeba zrobić z zakutymi łbami neo-Sarmatów i pseudochrześcijan. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon5 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:14 A moze by tak belgow wyrzucic z Uni,jak sie poslucha kawalow o belgach we francji to staje sie jasne kto jest kto.Kiedys szwajcaria budowala swoj mit,a w rzeczywistosci byla latami na kroplowce pokaznej dolarowej wstrzykiwanej przez ONZ,teraz role sie zmienily ,bruksela,instytucje unijne,czas kiedy karla poproszono do tanca,ZALOSNE!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Niejaki Kuczkiewicz krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:39 Prosze przeczytac dokladnie komentowany artykul. Ani Kuczkiewicz ani gazeta w ktorej Kuczkiewicz pracuje nie reprezentuje wiekszosci Belgow! "(...)najważniejszy francuskojęzyczny dziennik w Belgii, w redakcyjnym edytorialu pióra Jurka Kuczkiewicza, szefa działu zagranicznego w "Le Soir", domaga się od unijnych przywódców, by przywołali nowe polskie władze do porządku." Odpowiedz Link Zgłoś
julko Re: Kto zacz Kuczkiewicz, ze krytykuje Polske? 29.11.05, 06:14 Czy to współpracownik MICHNIKA ?. Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Kto zacz Kuczkiewicz, ze krytykuje Polske? 29.11.05, 14:08 > Czy to współpracownik MICHNIKA ?. Nie, to tylko przeciwnik demokracji. Zdaniem tego pana, niektóre kraje nie moga soobie wybrac rządu takiego jaki chcą. A po drugie, niektore lewicowe dogmaty awansowaly (prawem kaduka) do ogolnoeuropejskich standardow. Bruksela jest lewicowa. Gdyby było odwrotnie i w stolicy UE dominowała prawica, słowo Bruksela uzywane byłoby zamiennie z Ciemnogrodem. Odpowiedz Link Zgłoś
cynik9 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 00:58 zenon5 napisał: Kiedys szwajcaria budowala swoj mit,a w > rzeczywistosci byla latami na kroplowce pokaznej dolarowej wstrzykiwanej przez > ONZ,teraz role sie zmienily ,bruksela,instytucje unijne,czas kiedy karla > poproszono do tanca,ZALOSNE!!!!!!!!!!!!!!! zalosne to jest twoje pierzenie o kroplowce onz. szwajcaria jest czlonkiem onz dopiero od 2002 a te pare instytucji ktore sie tam ulokowaly wczesniej sa predzej altruistyczna dzialalnoscia niz zaplanowanym zrodlem dochodu. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:49 Podaj lapke temu homoseksualiscie noszacemu polskie nazwisko, ktory to napisal! Odpowiedz Link Zgłoś
janwu Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:10 SAM JESTES CHORY. Osobiscie brzydze sie gejowszczyzna. Ale to ich sprawa. W histori ludzkosci bylo wielu gejow ktorym zawdzieczamy kulture, cywilizacje i prawa dnia dzisiejszego. DAJ IM ZYC Odpowiedz Link Zgłoś
janusz36 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:22 co ty pieprz... a kto im nie daje żyć? ktoś komuś sprawdza stan osobowy w łóżku!!!!!! wsadza za kratki???? a niech robią co chcą!!!!!! jak facet idzie do łóżka z kobietą, to w imię swojej wolności nie robi chyba potem z tego manifesacji na ulicy skoro nikt im nie zabrania tej ich sodomii, mogą sobie ja rozstrzygać we własnych sumieniach, to po chu... ja czy moje dziecko mam słuchać na ulicach ich zwierzeń sexualnych!!!!! ale, tym ciotom nie wystarczy wolność uprawiania sexsu z osobą tej samej płci, muszą jeszcze wyjść na ulicę i wszystkim opowiedzieć z kim wolą się pierd...lić; czy nie naruszają wtedy mojej wolności w miejscu publicznym??? Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon [...] 28.11.05, 22:28 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:37 a podobno jakiegoś geja - ktoś mi mówił wyrzucono z pracy za molestowanie. A była to firma niemiecka! Odpowiedz Link Zgłoś
u2u2u2 no logo 29.11.05, 14:04 Dyskusja na GW sięgnęła rynsztoka. Jest gorzej niż na onecie. Kto ci na marszu równości pokazał d*pę? Kto ci opowiadał o swoich praktykach seksualnych? Kto? Jedynymi osobami używającymi odniesień do praktyk seksualnych i to wszyscy wiemy w jak wurgarny i agresywny sposób byli pseudokibole. Rozumiem, że to ich popierasz, że to ich i RM uważasz za ostoję zdrowia moralnego tego społeczeństwa? Co ci przeszkadza, że osoby, które rzekomo tolerujesz chcą mieć takie same prawa jak ty? Odpowiem ci: bo się boisz. Boisz się, że cię strącą z pozycji heteroseksualnego pana i władcy, że nie będziesz mógł bezkarnie obrażać innych. Tak jak kiedyś mężczyźni bali się, że kobiety będą chronione prawem, będą miały prawo głosu. No i stało się. I wielu jest z tego niezadowolonych, bo zamiast dyskutować, lepiej ciemiężyć. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: no logo? Raczej NO LOGIC 29.11.05, 14:27 u2u2u2 napisał: > Co ci przeszkadza, że osoby, które rzekomo tolerujesz chcą mieć takie same > prawa jak ty? Odpowiem ci: bo się boisz. Boisz się, że cię strącą z pozycji > heteroseksualnego pana i władcy, że nie będziesz mógł bezkarnie obrażać innych. Co to sa te rowne prawa? Dlaczego maja byc rowne dla "innych"? Indywidualne - prosze bardzo, glosu, kredytu, zrzeszania - a czemu nie? Rodzinne (nie dotyczy) - malzenstwa, dziedziczenia, adopcji, pracy z dziecmi i mlodzieza - na pewno nie! Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:27 człeku, czy ktoś nastaje na ich życie ? to nagonka. Wcale nie muszę popierać ich chorych wieców i to wcale nie znaczy, że jestem nietolerancyjny. Geje także wykorzystują moment wszyscy są bowiem wyczuleni na to jak zareagują konserwatyści/populiści. janwu napisał: > SAM JESTES CHORY. Osobiscie brzydze sie gejowszczyzna. Ale to ich sprawa. W > histori ludzkosci bylo wielu gejow ktorym zawdzieczamy kulture, cywilizacje i > prawa dnia dzisiejszego. DAJ IM ZYC Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil A propos Belgii 28.11.05, 22:14 Jak teraz próbuję skojarzyć sobie coś Belgią, to jedyne nazwisko jakie przychodzi mi na myśl to Marc Dutruox Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: A propos Belgii 28.11.05, 22:53 Być może geje nie muszą obnosić się ze swoją orientacją, ale Ty swoim wykształceniem - bezwzględnie. Odpowiedz Link Zgłoś
gem58 Re: A propos Belgii 28.11.05, 23:02 no rzeczywiscie, cale szczescie ze w polsce pedofilia nie wystepuje ... Odpowiedz Link Zgłoś
w11mil Re: A propos Belgii 28.11.05, 23:06 gem58 napisał: > no rzeczywiscie, cale szczescie ze w polsce pedofilia nie wystepuje ... Pewnie występuje ale na szczęście nie taka jak w Belgii Odpowiedz Link Zgłoś
pikot2 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:16 chyba w demokratycznym państwie każdy ma prawo do pokojowego gromadzenia się. Artykuł nie jest zbyt mądry, ale niech wszyscy się zastanowią czy to jest ok, że jedna osoba decyduje czy inni mogą urządzić demontrację w kraju demokratycznym. Odpowiedz Link Zgłoś
donkichot54 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:19 Jak sie czyta niektore komentarze ... to jedyny wniosek .. jednak Polska blizej Azji i Bialorusi. Cos w rodzaju drugiego Iranu czy Iraku. Oba kraje byly swego czasu bardzo zwiazane ale tylko politycznie z USA. Odpowiedz Link Zgłoś
janusz36 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:26 już może, niech ci intelektualiści skończą z mądościami o gorszej Azji i wspaniałym zachodzie do którego nam tak daleko; uważają się za takich mądrych i nowoczesnych a potrafią posługiwać sie tylko prymitywnymi stereotypami; w tej "lepszej Europie" całymi tygodniami palono ostatnio setki samochodów - to nie twoja Azja??? to nie wstyd? to ten wielki standard cywilizacyjny do którego ponoć tak am daleko??? Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:43 Dziennikarz "Le Soir "- Kuczkiewicz tego nie dostrzegl :-( Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:19 no nie to już przesada - mam kochać gejów, bo mi belgia tak karze - wolnoć tomku w swoim domku Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 23:52 Nic nie rozumiesz Rezoon ! Chodzi o WSZYSTKICH praw czlowieka i o przyslosci Unii Europejskiej ! I Belgia ma prawo tak mowic i nawet to tylko poczatek marginalizacji Polski na miedzynarodowej arenie ! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 05:03 gmanchuel napisał: > Nic nie rozumiesz Rezoon ! > Chodzi o WSZYSTKICH praw czlowieka i o przyslosci Unii Europejskiej ! > I Belgia ma prawo tak mowic i nawet to tylko poczatek marginalizacji Polski na > miedzynarodowej arenie ! Co mowi Belgia, to niekoniecznie co mowi Kuczkiewicz, czy jak mu tam, z dzialu zagranicznego Lesuara Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 15:18 > Chodzi o WSZYSTKICH praw czlowieka i o przyslosci Unii Europejskiej ! A gdzie jest powiedziane, że UE ma miec na wieki charakter skrajnie lewicowy? > I Belgia ma prawo tak mowic i nawet to tylko poczatek marginalizacji Polski na > miedzynarodowej arenie! A jaka Belgia konkretnie? A co mówi na ten temat np. prawica belgijska? Czy afery pedofilskie nie dały Belgom do myślenia na temat granic permisywizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq niedopsz... 28.11.05, 22:19 Ta propaganda lewicowych mediow zachodniej Europy zaczyna przypominać temat 'polskie obozy koncentracyjne'. Ciekawi mnie, kto za tymi informacjami stoi? Ja nic nie sugeruje :) Odpowiedz Link Zgłoś
bombay_saphire Re: pewnie beret Ci opadl na oczy .. i dlatego nie 28.11.05, 22:24 mozesz zobaczyc, kto za tym stoi ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
redsmoq Re: pewnie beret Ci opadl na oczy .. i dlatego ni 28.11.05, 22:33 bombay_saphire napisał: > mozesz zobaczyc, kto za tym stoi ;-)))) Mój beret jest bardziej 'trendy' niż Twoja czapka uszanka i walonki ;] Odpowiedz Link Zgłoś
zenon5 Re: niedopsz... 28.11.05, 22:25 spojrzmy troche dalekosieznie,zaczyna sie od demonstracji homoseksualistow,przebakuje sie juz o odbiorze prawa glosu krajom z rzekomymi tajnymi wiezieniami CIA,czy to was nie niepokoji???????????? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Moze nie byc potrzeby renegocjacji akcesji do UE 29.11.05, 04:51 jak sie ten caly burdel rozpieprzy w trzy dupy. Obcinanie budzetu i funduszy pomocowych - plac, plac, plac Odbieranie prawa glosu Czas Nicei uplywa - licznik tyka (cos tak w 2012 ? ) Konstytucja o kant ... potluc UK chce rabatow Francuskie auta latwo zapalne Niemcy kombinuja z Putinem w/s gazrurki Wlosi chca WYCHODZIC z Euro No, i co by tam jeszcze .... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
igel1 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:25 I bardzo dobrze brawo!!!!! nareszczie reakcja jakiej sie mozna bylo spodziewac...<<<Lamanie prawa przez populistyczne wladze polskie bedzie nie raz jeszcze gleboko niepokoily wolne narody europy zachodniej. Ma nadzieje ,ze zacznie sie tez oficjalna krytyka neofaszystowskiej MW odlamu LPR no skrajnie nacjonalistycznych pogladach . Przygladac sie mozna ale jak dlugo...trzeba tez wyciagac konsekwencje. Odpowiedz Link Zgłoś
krystin3 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:35 Jakoś nikt nie zauważył że artykuł w belgijskim "Le Soir" napisał nie Belg ale tylko Polak (ciekawe czy farbowany ?) Odpowiedz Link Zgłoś
ant07 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 15:26 > I bardzo dobrze brawo!!!!! nareszczie reakcja jakiej sie mozna bylo > spodziewac...<<<Lamanie prawa przez populistyczne wladze polskie b > edzie nie > raz jeszcze gleboko niepokoily wolne narody europy zachodniej. > Ma nadzieje ,ze zacznie sie tez oficjalna krytyka neofaszystowskiej MW odlamu > LPR no skrajnie nacjonalistycznych pogladach . > Przygladac sie mozna ale jak dlugo...trzeba tez wyciagac konsekwencje. Wypowiedź na poziomie materiałów agitacyjnych z czasów PRL. Czy ktos z twojej rodziny nie był aby lektorem KC? To wyjaśniałoby swobodę tej mentalnej migracji z totalitaryzmu politycznego w kierunku poprawności politycznej i dalej - ku granicom absurdu i lewicowego zidiocenia. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: nie wiem, co o tym sądzić !? 28.11.05, 22:29 Jestem za równymi prawami dla wszystkich niezależnie od rasy, płci, religii, ale nie mogę objąć umysłem o co w tym wszystkim "Europejczykom" chodzi ! Przysięgam, że mówię prawdę, nie wiem ! Moje poczucie przynależności do świata, w którym istoty ludzkie, przestrzegają norm (praw) boskich i naturalnych, nie przyjmuje, a wręcz odrzuca, że homofilia moze być sankcjonowana prawem do zwierania slubów, i adopcji dzieci, dla tych ludzi, przy całym szacunku do ich prawa wyboru partnera do życia. Jestem zdezorientowany, i nie wiem dokąd świat zmierza. Odpowiedz Link Zgłoś
gwoopie Chcesz zrozumiec siebie i innych???? 28.11.05, 22:39 Dawniej byly bajki Ezopa, ale z czasem tak zdziecinnialy, bo i swiat poszedl naprzod, ze dorosli malo z nich moga skorzystac. Poczytaj Idries Shah'a. Pare tytulow jest po polsku, w tym wydane przez wydawnictwo zakonne "Opowiesci derwiszy". Zrozumiesz siebie, a przez to i innych. Wszystko w jezyku praktycznej psychologii (w USA wiele uniwersytetow uzywa Shah'a na wydzialach psychologii). Wszystko bez polityki i ideologii. W ZADNA strone!!!! Ani na lewo, ani na prawo, ani w gore czy w dol. W innych jezykach (ponad 20), znajdz na Google. Jesli czytasz po angielsku zob. na www.Best.Book.Buys.com "Battle for the Mind" Williama Sargant'a. Podtytul duzo Ci powie. Odpowiedz Link Zgłoś
euro67 Belgo-pedo 28.11.05, 22:32 Jak pokazala najnowsza histori to wlasnie Belgia celuje w njgorszych bo mordeczych pedofilii. Ale aferom ukreca sie leb bo sa w nie zamieszani wysocy urzednicy rzadow krajow belgijskich, UE i NATO i innych sekretnych organizacji (tak troche jak mozna to bylo zobaczyc w ostatnim fimie Kubricka). Moze dociekliwy dziennikarz o polskobrzmiacym nazwisku najpierw pozamiatal by troche u siebie? Odpowiedz Link Zgłoś
zenon5 Re: Belgo-pedo 28.11.05, 22:40 I o tym trzeba glosno mowic,moze zamiast sie onanizowac umyslowo na przyglupawych forach zaczniemy wysylac emaile do le soir???? Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 zastanow sie - jaki moze byc cel tych manifestacji 28.11.05, 22:32 to czasami pozwala zrozumiec ten niedoskonaly swiat troche lepiej, wymysl takie praktyczne cele tych manifestujacych, potem sie zastanow ktore z nich moga byc osiagniete, skresl te nierealistyczne, bedziesz mial liste punktow ktore mowia o co wlasciwie tym "chorym" chodzi... moze np. o cos takiego abstrakcyjnego jak tolerancja? albo prawo do zycia tak jak sie chce? Dla wszystkich domoroslych milosnikow moralizowania, walki o czystosc bla bla bla bla bla ... ciekawy watek do rozwazan moze tez dodac list do Koryntian 13:1- 10 Polecam. Serdeczne Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: zastanow sie - jaki moze byc cel tych manifes 28.11.05, 22:42 Jednego kolegę zaczepiał homo na dworcu, ni w pięć ni w dziewięć podszedł i złożył propozycję. Kolega odparł mu : "spier..." - czyli był nietolerancyjny, bo powinien powiedzieć: "nie, dziękuję". Odpowiedz Link Zgłoś
monster1972 no wlasnie tak powinien odpowiedziec... 28.11.05, 22:48 i ja tez chyba 2-3 razy tak odpowiedzialem... powiedzialem.. nie, kolego.. nie ten adres nie pobilem tych ludzi choc przewagę fizyczną mialem nad kazdym znaczną wiem... prawdziwy maczo powinien "zboczenca" skopac i do krwi sprac... inaczej nie bedzie juz prawdziwym maczo... jak on sie kolegom pokaze, tym od "kur..a, co u ciebie heniek.. wyje..ales te kryske wczoraj czy nie"... rzeczywiscie, takim trudno inaczej... jak nie pobija "pedala" to i ksiadz moze niechacy z rozpedu odpuszczenia nie dac:-) zalosne z was palanty, tzw. prawdziwi faceci... jestem facetem hetero i ateistą...:-) i nie musze bic homoseksualistow, by sobie samemu udowodnic, ze jestem ok ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaruzel2 Re: no wlasnie tak powinien odpowiedziec... 29.11.05, 01:14 dobra, ale ja nie mówiłem o biciu! Choć gdybyś podszedł z bezpośrednią propozycją seksualną do laski nieznajomej na dworcu, a pech chciał, że trafiłbyś na les to dostałbyś po mordzie albo porządnie by Cię zwyzywała. A to znaczy, że les są nietolerancyjne!? :) Znam lesby i wiem, że facetów nienawidzą, więc.... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: nemo123 28.11.05, 22:57 piszesz "albo prawo do zycia tak jak sie chce" przecież nie jesteś na bezludnej wyspie !? Społeczeństwo wykształca normy, których musisz przestrzegać. Inaczej to chaos, moralny, prawny i w końcu walka wszystkich, przeciwko, wszystkim. Czy o to chodzi !? Dla mnie jesteś moim bratem (siostrą), i mnie nie musisz się bac, anie mnie przekonywać, że mam Ciebie szanować. To jest moja norma. O co Ci chodzi. Jeśli możesz wytłumacz ! Odpowiedz Link Zgłoś
nemo123 Re: nemo123 28.11.05, 23:45 > piszesz "albo prawo do zycia tak jak sie chce" przecież nie jesteś na bezludnej wyspie !? zgoda, ale jezeli jakies zachowanie nie szkodzi innym to dlaczego trzeba zaraz na bezludna wyspe... > Społeczeństwo wykształca normy, których musisz przestrzegać. hmm, zauwaz ze te normy "ktore musimy przestrzegac": 1. nie zawsze maja kontakt z rzeczywistoscia - np. spoleczenstwo, spolecznosc jak i pojedynczy ludzie ma sklonnosc do ignorowania pewnych zachowan, stad tolerowanie wielu patlogiczych zachowan jak ostatnio naglosniane katowanie dzieci itp. - okazuje sie, ze to nie pojedyncze przypadki 2. normy spoleczne zmieniaja sie (widze tutaj jakis konflikt - skoro sie zmieniaja to jak moga reprezentowac jakies wyzsze np. boskie, ponadczasowe czy jak je zwal wartosci?; a jezeli ich nie reprezentuja - to moze nie warto ich traktowac jako swietosc i je troche zreformowac jesli trzeba?) 3. wiele cywylizowanych spoleczenstw wychowalo sobie "wybitnych" przywodcow (Hitler np.) i jakos same normy nie pomogly; normy sa tylko spuscizna po poprzednich pokoleniach - podziekujmy im za dotychczasowy wklad, a potem zdecydujmy jak MY TERAZ chcemy zyc > to chaos, moralny, prawny i w końcu walka wszystkich, przeciwko, wszystkim. > Czy o to chodzi !? moze, ludzie rzeczywiscie by sie pozabijali gdyby nie bylo panstwa, prawa itp. mysle jednak, ze nie zawsze i nie wszyscy; zalozmy, ze normy sa potrzebne do zachowania ladu, porzadku itp. - ale moze nie wszystkie? moze mozemy sie pozbyc gorsetu tych niepotrzebnych? moze pewne normy sa tak z przezwyczajenia, albo pomimo walorow praktycznych sa niezbyt ludzkie; moze ludzie dorosli do troche wyzszego etapu - gdzie kwestie prokreacyjne ida na dalszy plan a bardziej istotne stanie sie szanowanie innch (ostatecznie jest nas coraz wiecej, mamy coraz wieksze mozliwosci, dobrze by bylo bysmy zaczeli sie szanowac i lubic nawzajem, zanim sie nie pozabijamy) > Dla mnie jesteś moim bratem (siostrą), i mnie nie musisz się > bac, anie mnie przekonywać, że mam Ciebie szanować. To jest moja norma. no tak, wiedzialem, ze sie tak skonczy :D a bardziej serio, gdyby wszyscy ludzie szanowali innych - prawdopodobnie nie bylo by manifestacji (podejrzewam, ze homoseksualisci nie roznia sie tak bardzo od reszty i wola siedziec w cieplym mieszkaniu lub pojechac na narty zamiast stac na mrozie, trzymac w rekach drewniane patyki i odmrazac sobie to i tamto) Odpowiedz Link Zgłoś
cubzas Re: nemo123 29.11.05, 05:27 Dziekuje Ci za Twa wypowiedz. Znaczy, ze sa na tym forum ludzie, ktorzy maja cos do powiedzenia i potrafia to uargumentowac, a nie tylko belkocza slogany i rzucaja wyzwiska. Dodalbym jeden punkt do Twoich trzech. 4. Spoleczenstwo moze myc nieswiadome lub obojetne wobec norm spolecznych ktore samo teoretycznie tworzy. Na przyklad istnieje norma nie kradnij, a i tak ludzie oszukuja wypelniajac podatki (okradajac tym samym innych) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: nemo123 29.11.05, 09:08 Pięknie piszesz - jestem za. Nawet możesz wziąć ze swoim partnerem ślub. Ale przyznać Ci prawo do adopcji ? To już narusza normy boskie i ludzkie. Pragnę nadmienić, że jak byłem dzieckiem, to z siostrą, a nie z bratem .....bawiłem się "w tatusia i mamusię". Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:34 Musisz sie przyzwyczaic! Lobby homoseksualne tak latwo nie odpusci! Spojrz na zawzetosc i upor Gazety Wyborczej. Zachod to wszystko juz przerabial, teraz nasza kolej. Tak przynajmniej rozumuja homoseksualisci i reszta towarzystwa z nieswietego przymierza. Odpowiedz Link Zgłoś
diabelek_x Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:48 Polska ma teraz szanse nauczyc sie czegos na cudzych bledach. Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist [...] 28.11.05, 22:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Belgijska histeria 28.11.05, 22:36 i lewacka bigoteria, ktora ma kogos wystraszyc? I co zabiora nam glos w Unii, czy co? Co to za obce naciski i pouczania. Poslak jest krajem suwerennym i zyje 16 lat w demokracji, wywalczonej wlasnymi rekami. Nie bedzie nam Le Soir wprowadzal nowych zasad demokracji, bo modle nasz sluszny i sprawiedliwy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Belgijska histeria a Sprawy i Prawiedliwy 29.11.05, 04:57 zygfryd.okrutny napisał: > i lewacka bigoteria, ktora ma kogos wystraszyc? I co zabiora nam glos w Unii, c > zy co? Co to za obce naciski i pouczania. Poslak jest krajem suwerennym i zyje > 16 lat w demokracji, wywalczonej wlasnymi rekami. Nie bedzie nam Le Soir wprowa > dzal nowych zasad demokracji, bo modle nasz sluszny i sprawiedliwy. Prawy i Sprawiedliwy - howgh! Berety mocherowe - tanio polecam Odpowiedz Link Zgłoś
homophob_and_racist [...] 28.11.05, 22:38 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
bogdantadus UTOZSAMIASZ SIĘ Z NIĄ? SLUSZNIE !!! 29.11.05, 06:00 (1) Moja sluzy mi rowniez do siedzenia. (2) Widzialem tez calkiem atrakcyjne do ogladania. (3) Jest tez czesto symbolem prymitywizmu, jak w Twoim wypadku. Sa na pewno jeszcze inne ciekawe zastosowania - ciekawsze niz popierdywanie na forach. Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:38 W pelni podpisuje sie pod komentarzem "Le Soir"... Kaczopolska staje sie jakims koszmarkiem. I to zarowno gospodarczo, jak ideologicznie. Kaczory gospodarczo lewicuja, ideologicznie faszyzuja. Makabra. Odpowiedz Link Zgłoś
gwoopie Jak zrozumiec siebie i innych 28.11.05, 22:41 Dawniej byly bajki Ezopa, ale z czasem tak zdziecinnialy, bo i swiat poszedl naprzod, ze dorosli malo z nich moga skorzystac. Poczytaj Idries Shah'a. Pare tytulow jest po polsku, w tym wydane przez wydawnictwo zakonne "Opowiesci derwiszy". Zrozumiesz siebie, a przez to i innych. Wszystko w jezyku praktycznej psychologii (w USA wiele uniwersytetow uzywa Shah'a na wydzialach psychologii). Wszystko bez polityki i ideologii. W ZADNA strone!!!! Ani na lewo, ani na prawo, ani w gore czy w dol. W innych jezykach (ponad 20), znajdz na Google. Jesli czytasz po angielsku zob. na www.Best.Book.Buys.com "Battle for the Mind" Williama Sargant'a. Podtytul duzo Ci powie. Odpowiedz Link Zgłoś
enskw Re: Jak zrozumiec siebie i innych 28.11.05, 22:56 moze pomocna w celu zrozumienia naszego miejsca w swiecie stanie sie ta ilustracja: HOLANDIA - dozwolona aborcja,eutanazja,malzenstwa homoseksualne EUROPA - tolerancja POLSKA - brak umiejetnosci samostanowienia o sobie, nieposzanowanie do idealow o ktore walczyli obywatele tego kraju przez ponad 200 lat (wolnosc slowa) BIALORUS,ROSJA - ogromna podatnosc na demagogie, sklonnosc do rzadow "silnorekich". CHINY - homoseksualizm pod kara smierci Nasze miejsce jest niestety blizej bialorusi niz europy z obecna mentalnoscia spoleczenstwa... bo blizej nam do sytuacji gdzie demagogia odnosi triumf nad zdrowm rozsadkiem, a fanatyzm religijny przybiera na sile. Na szczescie granice sa otwarte a mlodzi ludzie nie beda cierpliwi wiecznie. Pojada tam,gdzie beda lepsze warunki DO ŻYCIA W SWOBODZIE WYPOWIEDZI. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: enskw,owi 28.11.05, 23:10 czy na tym forum, brak swobody wypowiedzi !? Czy nie wolno Ci głosić poglądów, nawet krzyczeć, że jesteś homo ! Ale jeśli, chcesz manifestować, że chcesz mieć prawo adoptować dzieci, to masz we mnie przeciwnika. Nie będę protestował, jak zamieszkasz, ze swoim partnerem, nawet jako mój sąsiad. Natomiast jeśli ktoś powie Ci, że "do gazu", albo wyrzuci cię z pracy to będę bronił Twoich praw. Możesz na mnie liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
ammon86 Re: Jak zrozumiec siebie i innych 28.11.05, 23:11 Ta ilustracja powinna wyglądać trochę inaczej: USA - najbogatszy kraj świata, szybki wzrost gospodarczy, religijne społeczeństwo i "nie" dla "małżeństw" i związków gejowskich (ostatnio niemal we wszystkich stanach wprowadzono poprawki do stanowych konstytucji o małżeństwie jako związku kobiety i mężczyzny) CHINY - bardzo szybko rozwijająca się gospodarka, umiarkowanie konserwatywne społeczeństwo, brak "małżeństw" i tzw. paktów homoseksualnych, ale NIE KARANYCH śmiercią ani nawet więzieniem EUROPA ZACHODNIA - pogrążona w marazmie gospodarka, zepsute moralnie społeczeństwa i entuzjazm wobec małżeństw homoseksualnych i adopcji przez nie dzieci. faktycznie, wolałbym żeby Polska leżała daleko od Europy. Odpowiedz Link Zgłoś
case7 Re: Jak zrozumiec siebie i innych 29.11.05, 07:12 w Massechewschetts i Vermont malzenstwa homo sa legalne Odpowiedz Link Zgłoś
olias mała poprawka odnośnie Polski 29.11.05, 00:06 ... mojej ojczyzny. Wg. angielskiego historyka, Dewisa Normana twórcą obecnie rozumianej demokracji z instytucjami typu Prezydent, sejm - była Polska. Rzeczpospolita szlachecka. Z tym że wrogość do związków hetero nie jest już naszym wkładem. Odpowiedz Link Zgłoś
olias wyjazd młodych Polaków ... gdzie? 29.11.05, 00:09 tylko Anglia, Irlandia i Szwecja. Akurat te kraje, które nas nie szturchają. Inne kraje - w tym szczególnie uczące nas wolności Belgia, Holandia, Francja - jakoś nie zgadzają się na wolność zatrudnienia. Zabawne. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: wyjazd młodych Polaków ... gdzie? 29.11.05, 00:14 olias napisał: > tylko Anglia, Irlandia i Szwecja. Akurat te kraje, które nas nie szturchają. > Inne kraje - w tym szczególnie uczące nas wolności Belgia, Holandia, Francja - > jakoś nie zgadzają się na wolność zatrudnienia. Zabawne. No wlasnie! Ja wyjechalam troche dalej! Jestem na praktyce. Moze wroce?, zwlaszcza, ze chcialaby. Nie jestem lesbijka. Jestem normalna i tak traktuje zycie! Odpowiedz Link Zgłoś
meritum3 Re: wyjazd młodych Polaków ... gdzie? 29.11.05, 00:20 mysz_polna5 napisała: > olias napisał: > > > tylko Anglia, Irlandia i Szwecja. Akurat te kraje, które nas nie szturcha > ją. > > Inne kraje - w tym szczególnie uczące nas wolności Belgia, Holandia, Fran > cja - > > > jakoś nie zgadzają się na wolność zatrudnienia. Zabawne. > > > No wlasnie! > Ja wyjechalam troche dalej! Jestem na praktyce. Moze wroce?, zwlaszcza, ze > chcialaby. Nie jestem lesbijka. Jestem normalna i tak traktuje zycie! Jeżeli nie musisz nie wracaj dopuki rządzi Ryjdzyk - wielu , którzy wyjechali ongiś w pore uratowało swoje życie Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: wyjazd młodych Polaków ... gdzie? 29.11.05, 00:29 meritum3 napisał: > mysz_polna5 napisała: > > > olias napisał: > > > > > tylko Anglia, Irlandia i Szwecja. Akurat te kraje, które nas nie sz > turcha > > ją. > > > Inne kraje - w tym szczególnie uczące nas wolności Belgia, Holandia > , Fran > > cja - > > > > > jakoś nie zgadzają się na wolność zatrudnienia. Zabawne. > > > > > > No wlasnie! > > Ja wyjechalam troche dalej! Jestem na praktyce. Moze wroce?, zwlaszcza, > ze > > chcialaby. Nie jestem lesbijka. Jestem normalna i tak traktuje zycie! > > Jeżeli nie musisz nie wracaj dopuki rządzi Ryjdzyk - wielu , którzy wyjechali > ongiś w pore uratowało swoje życie Nie sadze, ze Rydzyk jest strachem na wroble, czy tez na inne ptactwo. Wyobraz sobie, ja uwazam, ze on w pewnym sensie pomaga! A wiesz dlaczego? Dla przeciwwagi! To wszystko! Odpowiedz Link Zgłoś
marianna_777 Re: Jak zrozumiec siebie i innych 29.11.05, 05:16 Gdzie nam blizej to jedno w ktora strone lepiej - drugie a trzecie - gdzie madrzej Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Re: Jak zrozumiec siebie i innych 29.11.05, 11:04 Najbardziej - gdzie mądrzej. I taktowniej. marianna_777 napisała: > Gdzie nam blizej to jedno > > w ktora strone lepiej - drugie > > a trzecie - gdzie madrzej Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:50 Nawet nie wiesz, ze byc moze podpisujesz wyrok na twoje dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:58 A jak się twoje mają może opowiedz najpierw. Zapewne szczęśliwe i kochane przez swoją heteroseksualną rodzinę jak ich tatuś. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 23:11 A jak myslisz? Odpowiedz Link Zgłoś
zenon5 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:59 chilijczyk napisał: > W pelni podpisuje sie pod komentarzem "Le Soir"... Kaczopolska staje sie jakims > > koszmarkiem. I to zarowno gospodarczo, jak ideologicznie. Kaczory gospodarczo > lewicuja, ideologicznie faszyzuja. Makabra. co ma homoseksualista do polityki i gospodarki? Odpowiedz Link Zgłoś
hr.mar Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:47 pan kuczkiewicz, fanatyk poprawnosci...pare tysiecy aut spalonych w paryzu nie wplynelo na tego pana, dalej... brnie slepo, kuriozalnym tekstem probujac cos osiagnac...prosze pana, polacy w demokratycznych wyborach wybrali swoich poslow i wara!!! tupet i glupota do kwadratu, czyzby na zamowienie jakiegos lobby? Odpowiedz Link Zgłoś
zenon5 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:51 hr.mar napisał: > pan kuczkiewicz, fanatyk poprawnosci...pare tysiecy aut spalonych w paryzu nie > wplynelo na tego pana, dalej... brnie slepo, kuriozalnym tekstem probujac cos > osiagnac...prosze pana, polacy w demokratycznych wyborach wybrali swoich poslow > i wara!!! tupet i glupota do kwadratu, czyzby na zamowienie jakiegos lobby? to jest lobby,tylko jakie?Bo nikt madry by sie nie zdobyl na takie wypociny. Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:52 Oczywiscie, ze jest to skoordynowana akcja lobby homoseksualnego, do ktorego ten pan nalezy, podobnie jak niektorzy redaktorzy z Gazety Wyborczej! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Z wzgledow na przyzwoitosc nie powiem, czym 28.11.05, 22:49 jest "Le Soir"; pare razy tam zagladalem; niech moje milczenie powie wiecej, niz to, co musialbym o tej "gadzinowce" powiedziec; "Milczenie jest zlotem" Odpowiedz Link Zgłoś
przypadek Re: Z wzgledow na przyzwoitosc nie powiem, czym 28.11.05, 23:05 Et qu'est-ce que c'etait, qui t'ai fait tellement mepriser ce magazine? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Za co ich odrzucam? Za caloksztalt! 28.11.05, 23:15 przypadek napisał: > Et qu'est-ce que c'etait, qui t'ai fait tellement mepriser ce magazine? Odpowiedz Link Zgłoś
filo_de_putino Jeśli taki Le soir jest ich największą gazetą 28.11.05, 23:12 to po co się przejmować takim szmatławcem. A jeśli ta gazeta jest przy okazji najbardziej opiniotwórczą siłą w Belgii, to po co się przejmować takim narodem. Kurdupelek ledwie go na mapie widać, a miesza się w nie swoje interesy. :) Odpowiedz Link Zgłoś
stan561 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:51 Po prostu zygac mi sie chce jak czytam te komentarze z ciemnogrodu. Cala ta PiS po pieniadze lapy do Unii wyciaga i w plaszczy sie Brukseli a potem pluje na Bruksele. Jak jestescie tacy Sarmaci to wystapcie z EU i radzcie sobie sami. A te wszystkie "jednomyslne" opinie pod artykulem brzmia tak jakby powstaly pod jednym rubasznym czerepem. Dobrze ze nie mieszkam w tym kraju "prawdziwych" chrzescian. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon5 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 22:54 stan561 napisał: > Po prostu zygac mi sie chce jak czytam te komentarze z ciemnogrodu. Cala ta PiS > > po pieniadze lapy do Unii wyciaga i w plaszczy sie Brukseli a potem pluje na > Bruksele. Jak jestescie tacy Sarmaci to wystapcie z EU i radzcie sobie sami. A > te wszystkie "jednomyslne" opinie pod artykulem brzmia tak jakby powstaly pod > jednym rubasznym czerepem. Dobrze ze nie mieszkam w tym kraju "prawdziwych" > chrzescian. Cieciu,najpierw wplaca!!Bo bez tego nie ma czlonkowstwa!Jasne!A unia Europejska to z zalozenia nie jest Soviet Union!!Dotarlo do tego zakutego lba?? Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 28.11.05, 23:56 Tak Stan561. Tez mi sie chce zygac jak czytam te durne komentarze, te cala histerie po demonstracjach ktore sa traktowane jak banalne w innych krajach i na ktorych tam nikt nie przywiazuje uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
gmanchuel Re: Masz racje Stan561 28.11.05, 23:47 Masz racje Stan561 ! Byc czlonkiem UE nie znaczy tylko miec prawa a tez miec obowiazki ! UE to nie wielka kasa albo zrodlo pieniedzach ! Trzeba zaslugiwac na UE a nie tylko ja wykorzystac ! Do teraz Polska duzo korzystala z faktu ze zostala czlonkiem UE i tego nie musi zapomniec ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
amdrzej11 Re: Belgijski "Le Soir" krytykuje władze Polski 29.11.05, 12:06 Rzeczywiscie dobrze, ze nie mieszkasz w Polsce! Dobrze i dla Polski i dla ciebie! Z UE Polska byc moze wystapi, ale jeszcze nie teraz! Musi kontynuowac wielka europejska mysl polityczna, wedle ktorej, pecunia non olet! Odpowiedz Link Zgłoś