zaba_sama Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 10:10 państwo kolesiów, bleeee.... Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_451 Mam nadzieje, że zdąży 01.12.05, 10:13 chociaż Ziobro robi miny jak mały sprytny łobuziaczek z piaskownicy, a po pisiorkach spodziewać się można wszystkiego. Odpowiedz Link Zgłoś
tades1 Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 10:18 Niestety jest to rzut na taśmę. Fatalny.Miałem nadzieję iż Kwachu jest ponad tego typu ...jak to nazwać ? Kończy prezydenturę w złym stylu , a nie musiał. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
robertpk Nie po słowach a po czynach .. 01.12.05, 10:20 ..ich poznamy Za miłą aparycją, wizerunkiem męża stanu, żoną z klasą,.... kryje się.... kto ??? odwróćmy a kogo chce ułaskawić ? PRLowskie Służby specjalne, Stasi i kto jeszcze ??? Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 10:31 Pierwszy znowu sie zeszmacil.On poprostu cojakis czas musi sie zeszmacic,bo inaczej to sie zle czuje.Kumpli chce ulaskawic,ale terenowe moherowe berety i tak beda go popierac.A propos:po czym poznac chlopa w lecie...po berecie.Ziobro jaki jest kazdy widzi,ale bylby frajer pompka,gdyby stoltzmanowi dal do reki akta.No coz,Kwas zostawi po sobie smrod,jak cala jego formacja. Odpowiedz Link Zgłoś
gdkj Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 10:34 ZŁODZIEJ ZŁODZIEJOWI rękę myje a ogłupiałe społeczeństwo patrzy na to i nie dowieża własnym oczom. a wczoraj oglądałem na tvn24 "szkło kontaktowe" do którego jakiś komunista wysłał sms-a "prezydent na koniec chce wykonać dobry uczynek" . oczywiście kalisz za to co powiedział zapłacić miał 8tyś. które poszły by na jakiś zbożny cel ale po co. po co bieda ma sięgać po pieniądze paniska kalisza? przecież on jeszcze za chudy jest i jego pusty łeb jeszcze go gdzieś poniesie jak zawieje ze wschodu. i w ten prosty sposób pan najjaśniejszy prezydent wszystkich polaków a zwłaszcza tych co kradną pozbawił byłego ministra jedynej szansy w zyciu żeby sie do jakiegoś bezinteresownego dobra przyczynił. pewnie mu to agnostyczna strona jego natury podpowiedziała (ta chytra i chciwa). z paieża też sobie jaja robił a potem lazł jak świnia na pogrzeb i pchał się w łapy "wałensie" który aż z radości podskakiwał. tak panie sobotka, albo prezydent pana ułaskawi albo będzie odstrzał. bo jak koledzy mówią ,że jednak może pan sypnąć to lepiej mieć się na baczności. jak czytałem w fakcie porównanie córek kwaśnieskiego i kaczyńskiego to z jednej strony widzę wychowanego w luksusie pieska a z drugiej strony normalna dziewczyne jakich wiele. to też o czymś świadczy... pozdrawiam. ps. a teraz michnik może se kasować he he he...niech idzie i jeszcze kwacha w cztery litery pocałuje...tak go zawsze bronił. Odpowiedz Link Zgłoś
yamaneko Wstyd mi ! 01.12.05, 10:36 i ja na tego człowieka oddałem swój głos - wstyd mi !!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Wstyd mi ! 01.12.05, 10:50 yamaneko napisał: > i ja na tego człowieka oddałem swój głos - wstyd mi !!! błądzić jest ludzką rzeczą ,poza tym -drugi kandydat był podobny lub jeszcze gorszy ,wszak ułaskawił innego członka grupy przestępczej ,niejakiego słowika Odpowiedz Link Zgłoś
kura46 Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 10:48 ku.. ku..e lba nie urwie Odpowiedz Link Zgłoś
mosznamnieboli Re: ku.. ku..e łba nie urwie 01.12.05, 10:56 A ja urwie to po ku..e! Odpowiedz Link Zgłoś
brutus_wojownik Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 10:54 A ty towarzyszu jeżeli masz już tyle lat aby pamiętać czasy PRL-u to przypomnij sobie sprawy sądowe oparte na poszlakach. Ja myślałem, że w III RP zapomniano o sprawach poszlakowych a jednak na zamówienie polityczne każda poszlaka bedzie traktowana jako dowów. Proszę państwa tutaj nie chodzi o pana Sobotkę a o to czy można w podobno funkcjonujacej demokracji jako podobno mamy w Polsce zezwolić na reaktywowanie zapomnianych już praktyk komunistycznych, gdzie nawet najdrobniejsza poszlaka wystarczała aby skazać człowieka. Jeżeli więc ocena sądu opiera się na poszlakach to wyrok jest zaprzeczeniemn demokracji i naruszeniem podstawowych praw człowieka i zapewniam tych co są oburzeni ewentualnym ulaskawieniem pana Sobotki, że niebawem przy podobnych sprawach będą reagować zupełnie odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 11:15 brutus_wojownik napisał: > A ty towarzyszu jeżeli masz już tyle lat aby pamiętać czasy PRL-u to przypomnij > > sobie sprawy sądowe oparte na poszlakach. Ja myślałem, że w III RP zapomniano o > > sprawach poszlakowych a jednak na zamówienie polityczne każda poszlaka bedzie > traktowana jako dowów. Proszę państwa tutaj nie chodzi o pana Sobotkę a o to > czy można w podobno funkcjonujacej demokracji jako podobno mamy w Polsce > zezwolić na reaktywowanie zapomnianych już praktyk komunistycznych, gdzie nawet > > najdrobniejsza poszlaka wystarczała aby skazać człowieka. Jeżeli więc ocena > sądu opiera się na poszlakach to wyrok jest zaprzeczeniemn demokracji i > naruszeniem podstawowych praw człowieka i zapewniam tych co są oburzeni > ewentualnym ulaskawieniem pana Sobotki, że niebawem przy podobnych sprawach > będą reagować zupełnie odwrotnie. co ty bredzisz ,większość wyroków zapada w oparciu o poszlaki Odpowiedz Link Zgłoś
mgasik Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 13:16 "W procesie opartym na dowodach poszlakowych trafność dokonanych ustaleń występuje dopiero wówczas , gdy ustalenia te nie mogą być podważone przez jakąkolwiek inną możliwą wersję zdarzenia. O zgodności ustaleń z rzeczywistym przebiegiem zdarzenia nie świadczy więc sama wielość poszlak, ale logiczne powiązanie całokształtu tych poszlak wykluczające realnie inne wersje danego zdarzenia. W doktrynie wskazuje się zasadnie, że dowód poszlakowy nie jest w żadnej mierze gorszą postacią dowodu, a jego zaletą jest trudność sfałszowania z uwagi na wielość różnorodnych faktów ubocznych."-Polskie postępowanie karne-Tomasz Grzegorczyk, Janusz Tylman-Wydawnictwo Prawnicze PWN-Warszawa 1998-strona 417. Odpowiedz Link Zgłoś
artur1009 Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 11:00 Wstyd ihańba. Kwaśniewski pokazał swoją prawdziwą twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
krzych60 Nie ułaskawi Sobotki... 01.12.05, 11:07 Gdyby jeszcze wybierał się na polityczną emeryturę i byłoby mu wszystko jedno, to może... Teraz byłby to wielki błąd polityczny i on o tym wie. Nigdy by mu nie zapomniano, że ułaskawił przestępcę z własnych szeregów partyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Nie ułaskawi Sobotki... 01.12.05, 11:16 krzych60 napisał: > Gdyby jeszcze wybierał się na polityczną emeryturę i byłoby mu wszystko jedno, > to może... Teraz byłby to wielki błąd polityczny i on o tym wie. Nigdy by mu ni > e > zapomniano, że ułaskawił przestępcę z własnych szeregów partyjnych. nie ułaskawi bo mu ziobro nie da papierów w odpowiednim czasie Odpowiedz Link Zgłoś
piotrprzekota Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 11:25 Dziwne. Czytałem w Wprost, że TYLKO 20% wniosków o ułaskawienie jest odrzucane. Pan Dorosz chyba nie wie, co mówi. Ale to tak, tylko dla "zmylenia przeciwnika". Odpowiedz Link Zgłoś
wc3 Patron czworokątnego stolika wchodzi do gry 01.12.05, 11:26 Rozpaczliwy ruch Kwaśniewskiego na koniec prezydentury potwierdza jedynie, że nie liczy się on ze społeczeństwem domagającym się przyzwoitości i uczciwości w życiu publicznym a jedynie ze swoim środowiskiem uwikłanym w przestępczość różnego rodzaju i kalibru (od pospolitych po przez gangsterskie a skończywszy na spec służbach rodem z PRL)."Zatańczyć i zaśpiewać" do tej pory nie chciał ale swoją ostatnią decyzją przekonuje tych którzy do tej pory wierzyli w jego brylantową postawę. Właściwie to sam sobie strzelił gola samobójczego. Odpowiedz Link Zgłoś
goliat100 Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 11:46 Komuniści to takie szcurki.Kwaśniewski też nim jest Odpowiedz Link Zgłoś
slimakk Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 12:05 moim zdaniem jest to coś co można nazwać skandalem! koniec kadencji konczy się koszmarnie. . . wcześniej też nie było różowo chociaż ten kolor pan acid i inni uwielbiają hm z drugiej strony jest jakis procen szans ze sobotko mówi prawdę płacząc prawie w kamerę. . . no chyba że się tego w Moskwie nauczył.... Odpowiedz Link Zgłoś
rop5 I to jest prawdziwa SOLIDARNOŚĆ. 01.12.05, 12:07 Nie wolno opuszczać towarzyszy w potrzebie. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 A czy ten lament premiera, nadęcie ministra i - 01.12.05, 12:10 - ujadanie na forum, nie są przedwczesne ? Odpowiedz Link Zgłoś
brynk Kwaśniecha - prezydent przestępców !!!!!!!!!!!!!!! 01.12.05, 12:26 Czas najwyzszy ze ten cham konczy sie . Zycze mu Trybunału Stanu , a pozniej siedzenia w wiezieniu razem z Sobotka , z Pęczakiem , moze z Millerem L i innymi zbójami z pod znaku sierpa i młota Odpowiedz Link Zgłoś
me-e PREZIO ...ULASKAWIA SWOICH... 01.12.05, 12:46 ...wa*esa tez ulaskawial swoich...nalezy miec tylko nadzieje ,ze era wa*sow i prezi odchodzi na zawsze...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
lukasz_lewinski Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 12:59 ehehehh jak Kwach ułaskawi to pojade do wawy i tez go ulaskawie ale troszke inaczej.Przeciez to jest paranoja w dalszym ciagu jest jedno wielkie bagno i raczka raczke myje dluzej tak nie moze byc namawiam na wyrazenie niezadowolenia spolecznego trzeba cos wkoncu z tym zrobic proponuje marsz na palac prezydencki osoby chetne prosze o kontakt e-mail: stefek_18@interia.pl lukalew@gmail.com lukasz_lewinski_@gazeta.pl wezmy sprawy w swoje rece!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
me-e Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 13:04 lukasz_lewinski napisał: > ehehehh jak Kwach ułaskawi to pojade do wawy i tez go ulaskawie ale troszke > inaczej.Przeciez to jest paranoja w dalszym ciagu jest jedno wielkie bagno i > raczka raczke myje dluzej tak nie moze byc namawiam na wyrazenie niezadowolenia > > spolecznego trzeba cos wkoncu z tym zrobic proponuje marsz na palac prezydencki > > osoby chetne prosze o kontakt e-mail: stefek_18@interia.pl lukalew@gmail.com > lukasz_lewinski_@gazeta.pl > wezmy sprawy w swoje rece!!!!! ...dokladnie...z checia bym sie przylaczyl...bo to wiecej niz marsz rownosci...to troska o demokracje wogole...jednak chwilowo jestem na wyjezdzie...a moze ...gazeta...pomoze...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
ndi Re: Kwaśniewski ułaskawi Sobotkę? 01.12.05, 13:15 Aleksander wcale nie Wielki a Łaskawy:. Odpowiedz Link Zgłoś