Dodaj do ulubionych

Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę

• imprezagt Oświadczam: Kwaśniewski NIE jest moim prezydentem 16.12.05, 23:01
      Nigdy nie był i wciąż nie jest. Wstydzę się jak cała Polska za tego próżnego i
      małego człowieka.
      • 1milosierny zapózno ,Sobotko ma juz odbyt rozwalony 16.12.05, 23:05
        hihi.
        teraz bedzie mógl w spokoju czekac az sie zagoi
      • 1milosierny odbyt Sobotki i tak do remontu 16.12.05, 23:07
        hihi, za pózno
      • 1milosierny pójdzmy na palac prezydencki,taczka go wywiezc 16.12.05, 23:09
        z dziesiec plonacych opon, kilka tysiecy ludzi, i nawet CNN bedzie nadawc Live,
      • leniu63 jaja 16.12.05, 23:27
    • wasermann SOBOTKĘ teraz POZWĄ 16.12.05, 23:08
      indywidualnie w sprawach cywilnych konkretni policjanci za spowodowanie
      zagrożenia utraty życia (chyba ze wcześniej rzeczony poslizgnie się na mydle i
      rozwali łeb o wannę - porażające, albo dzieci nie zdadzą do następnej klasy)
      • hilda1007 Re: SOBOTKĘ teraz POZWĄ 16.12.05, 23:22
        Nie chce mi się gadać. Nigdy na niego nie głosowałam, ale to żadna pociecha.
        Lechu, miałeś rację z tą nogą!
      • taziuta Re: Powtarzasz bzdury za wassermanopodobnymi :-) 17.12.05, 00:02
        wasermann napisał:

> indywidualnie w sprawach cywilnych konkretni policjanci za spowodowanie
        > zagrożenia utraty życia (chyba ze wcześniej rzeczony poslizgnie się na mydle
        > i rozwali łeb o wannę - porażające, albo dzieci nie zdadzą do następnej klasy)
    • jendrucha BALCEROWICZ MUSI ODEJŚĆ 16.12.05, 23:16
      bez szemrania
      • leniu63 Przeciez w aktach sa zajebiste dowody na jego winę 16.12.05, 23:24
        powinno sie natychmiast odtajnic te dowody oraz cale akta sprawy a wtedy to
        kwasa pod trybunał
    • pazio Kwach wyzbywa się resztek honoru 16.12.05, 23:24
      j.w.
      • helmuth33 kwaśne poczucie honoru he he 16.12.05, 23:34
    • me-e ...A GDZIE SIE PODZIALY TZW. AUTORYTETY 16.12.05, 23:32
      ...nie grzmia ,ze to zly przyklad dla mlodziezy...nie prawia o zamachu na
      demokracje...nabrali wody w usta...wiec macie jak na dloni...ze tzw autorytety
      to w wiekszosci taci sami jak kwasniewski...jak nie magister po szkole
      sredniej...to sb-k lub kapus...-)))
    • scyg Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 23:45
      Sobotka musi mieć haka na Kwacha. Nie ma innego wytłumaczenia.
    • anjos PREZIO=zgnilizna moralna 16.12.05, 23:54

• radio4u a Kwach będzie na Pucharze Świata w Zakopanem...? 16.12.05, 23:57
      to puści się go wolno jako przedskoczka z Wielkiej Krokwi i będzie po krzyku.
      Tylko, że Nasz Prezydent nie był taki plaskaty!
    • login997 Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 23:59
      sobotka to najpoczciwczy dzien tygodnia. I co nie podoba sie, lobuzy? Ja bym
      wsadzil poniedzialek na dozywocie, sobotke ulaskawic, a nawet rozmnozyc.
    • rafi13 wstyd 17.12.05, 00:04
    • silesius.monachijski KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:05
      POCZATKU BYL; DEBILEM I CHAMEM; I CHWALA MU ZA TO; TERAZ KAZDY W POLSCE
      WIE: "WHO IS WHO"
      • taziuta Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:17
        Nie chcę, ale muszę. Muszę stwierdzić (ponownie), że się kompromitujesz. Cała
        ogłada spływa po tobie i stajesz się takim, jakich słów używasz :-(

Autor: silesius.monachijski
        Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD
        POCZATKU BYL; DEBILEM I CHAMEM; I CHWALA MU ZA TO; TERAZ KAZDY W POLSCE
        WIE: "WHO IS WHO"

• silesius.monachijski Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:24
          bo ON tak sie zachowal; obojetniw, czy lewicowy, czy prawicowy prezydent; to co
          zrobil, to chamstwo, taziuta; nawet gdyby byl papiezem, to zdania nie zmienie;

taziuta napisał:

> Nie chcę, ale muszę. Muszę stwierdzić (ponownie), że się kompromitujesz. Cała
          > ogłada spływa po tobie i stajesz się takim, jakich słów używasz :-(
          >
          > Autor: silesius.monachijski
          > Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD
          > POCZATKU BYL; DEBILEM I CHAMEM; I CHWALA MU ZA TO; TERAZ KAZDY W POLSCE
          > WIE: "WHO IS WHO"
          >
          >
        • sclavus Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:28
          a może ON przy okazji ciągnie z gwinta coś mocniejszego... coraz mocniej mu
          odbija... pianę toczy ... nawet capslocka zablokował....
          Czyzby było to możliwe, że to tylko nienawiść??
          A może to taka nienawistna głupota??? W innym poście nazwałem mu
          to "paronoiczną zabawą", chyba jeszcze nie zdążył przeczytać...
          • major_bien Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:56
            sclavus napisał:

> a może ON przy okazji ciągnie z gwinta coś mocniejszego... coraz mocniej mu
            > odbija... pianę toczy ... nawet capslocka zablokował....
            I to jest większa ogłada niż użycie słow "ebil i cham" ?
            > Czyzby było to możliwe, że to tylko nienawiść??
            > A może to taka nienawistna głupota??? W innym poście nazwałem mu
            > to "paronoiczną zabawą", chyba jeszcze nie zdążył przeczytać...
            J.w.
            Tradycyjnie brak polemiki, tylko inwektywy.
          • silesius.monachijski Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 01:11
            naprawde, sclavusie: nie rozumiem kwacha, i chyba nigdy go nie zrozumiem; to po
            ludzku: swinstwo; moze i jestem przewrazliwony; ale tutaj zdania nie zmienie;
            mocno mnie zabolalo; za mocno

sclavus napisał:

> a może ON przy okazji ciągnie z gwinta coś mocniejszego... coraz mocniej mu
            > odbija... pianę toczy ... nawet capslocka zablokował....
            > Czyzby było to możliwe, że to tylko nienawiść??
            > A może to taka nienawistna głupota??? W innym poście nazwałem mu
            > to "paronoiczną zabawą", chyba jeszcze nie zdążył przeczytać...
            • uchachany Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 06:12
              Ależ silesiusie, zastanów się chwilę - jakby Kwach był jak piszesz "zwykłym
              debilem i chamem" to nie utrzymałby się na politycznym topie przez prawie 10
              lat, i to potrafiąc zorganizować dość zgodną współpracę różnych sił
              politycznych przy dwóch bardzo istotnych dla Polski sprawach - wejściu do NATO
              i UE.

I nie pisz proszę, że nie miał nic do gadania w tym zakresie - bo miał;
              prezydent jest bardzo istotnym elementem polityki zagranicznej.

Również jego rola w konflikcie ukraińskim świadczy o dużych umiejętnościach
              politycznych (szczególnie w kontekście umiędzynarodowienia tej sprawy i
              wciągniecia do niej UE).

Z kolei w różnego rodzaju konfliktach wewnętrznych zwykle pełnił bardzo
              moderującą rolę.

Naturalnie jego najgorszą cechą był ochoczy udział w animowaniu kapitalizmu
              politycznego, czyli "Republiki Kolesiów".

Co do meritum - na pewno dużą rolę zagrały więzy partyjnej solidarności, ale i
              z drugiej strony proces Sobotki był typowo poszlakowy, i nawet sąd tego nie
              krył, w uzasadnieniu ustnym podkreślając, że "aczkolwiek brak dowodów
              bezpośrednich, to poszlaki układają sie w logiczną całość".

Tak że pitolenie Ziobry o "żelaznych dowodach" to typowy bełkot propagandowy
              jednego partyjnego aparatczyka (szkoda, że i jednocześnie prawnika) przeciw
              drugiemu :-)).

Zwróć zresztą uwagę, jak sąd guzdrze się ze sporządzeniem pisemnego
              uzasadnienia wyroku; bo też i cienkie to uzasadnienie jak polsilver...

Tak że rekomenduję Ci piwko na uspokojenie - przykładów partyjnej i
              kolesiowskiej solidarnośc w naszej polityce jest i będzie na kopy, jako że
              jesteśmy jeszcze na plemiennym etapie uprawiania polityki, w myśl której dla
              każdego Hutu wszyscy Tutsi to uosobienie zła - i vice versa.

A uczciwszy uszy - żadne, nawet i najbardziej demokratyczne państwo od tego
              wolne nie jest, wystarczy sobie przypomnieć choćby historię ułaskawień
              stosowanych przez kilku ostatnich preziów amerykańskich...

Pozdrawiam.
    • leszeksa Ukamienować „Pana” Kwaśniewskiego 17.12.05, 00:06
      Ukamienować „Pana” Kwaśniewskiego, skoro może robić to chce my powinniśmy móc
      kamieniować... takich „łaskawców”
      • asmag Kaczor nas za to ułaskawi... 17.12.05, 00:14
        uu1, boi.mum, tzaiuta i sclavus będą na forum pisac, że to konstytucyjne
        uprawnienie prezydenta, może to zrobic bez czytania akt i uzasadnieia sądu i
        nie musi się z niczego tłumaczyc. A ci, kórzy go krytykująza nasze ułaskawienie
        to tłuszcza i plebs.
        • sclavus Re: Kaczor nas za to ułaskawi... 17.12.05, 00:32
          asmag napisał:

> uu1, boi.mum, tzaiuta i sclavus będą na forum pisac, że to konstytucyjne
          > uprawnienie prezydenta, może to zrobic bez czytania akt i uzasadnieia sądu i
          > nie musi się z niczego tłumaczyc. A ci, kórzy go krytykująza nasze
          ułaskawienie
          >
          > to tłuszcza i plebs.

A asmag i ferajna będą pisać, że ci którzy uważają to prawo za konstytucyjne,
          to lewaki, komuchy, Żydy i masony... i to tylko w najlepszym wypadku....
          Są jeszcze w zanadrzu u "tych" państwa epitety mniej wybredne a służące z
          reguły jako jedyne argumenty...
          Nic dodać, nic ująć...
          • asmag Nie zarzucaj mi własnych poglądów 17.12.05, 00:45
            Stosujesz moralnośc Kalego. Jak Wasz prezio ułaskawia Waszego kumpla skazanego
            prawomocnym wyrokiem przez niezawisły sąd, to dobrze. Gdyby to zrobił Wasz
            przeciwnik politycznny w stosunku do swojego kumpla, od razu krzyczałbyś, że to
            łamanie prawa etc. Nikomu nie zarzuciłem że jest lewakiem,komuchem, Żydem (to
            zresztą zaden zarzut) czy masonem. Za to Ty obrażasz wszystkich i nie
            zachowujesz elementarnych zasad uprzejmości i dobrego wychowania w postach (np.
            pisownia wielką literą). Jak brakuje Ci argumentów rzeczowych,uciekasz się do
            personalnych, atakując dyskutanta a nie polemizując z jego poglądami. Więc
            odpowiedz, czy krytykowałbyś Kaczora za ułaskawienie kogoś, kto np. pobiłby czy
            znieważył Kwacha i był za to skazany ?
          • silesius.monachijski Re: Kaczor nas za to ułaskawi... 17.12.05, 01:14
            za "zyda i masona" (pomijajac szwaba) robie ja; i to od lat; kto broni te
            dzisiejsze decyzje kwacha, powinien sie nad soba zastanowic; tu nic nie da sie
            obronic; nawet jako "lewak", "uyd", czy ktokolwiek inny,; prosze o przemyslenie

sclavus napisał:

> asmag napisał:
            >
            > > uu1, boi.mum, tzaiuta i sclavus będą na forum pisac, że to konstytucyjne
            > > uprawnienie prezydenta, może to zrobic bez czytania akt i uzasadnieia sąd
            > u i
            > > nie musi się z niczego tłumaczyc. A ci, kórzy go krytykująza nasze
            > ułaskawienie
            > >
            > > to tłuszcza i plebs.
            >
            > A asmag i ferajna będą pisać, że ci którzy uważają to prawo za konstytucyjne,
            > to lewaki, komuchy, Żydy i masony... i to tylko w najlepszym wypadku....
            > Są jeszcze w zanadrzu u "tych" państwa epitety mniej wybredne a służące z
            > reguły jako jedyne argumenty...
            > Nic dodać, nic ująć...
    • taziuta Re: Było 68/32 jest 71/29 :-( 17.12.05, 00:08
      Późna pora, pora duchów (nie przymierzając), do dyskusji włącza się coraz
      więcej mądrych z oddali (polonusów), i zmieniają się proporcje w sondzie GW.
      Już 71 jest zdegustowanych Kwachem :-(
      No to ja, będąc zdegustowany takimi proporcjami, życzę Wam wszystkim dobrej
      nocy. Przynajmniej tak radosnej, jaką ta noc jest dla Sobotki :-)
    • czerwony_zlodziej Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 00:14

Jakoś media zapomniały, a wyborcza w szczególności, że Kwaśniewski ułaskawia
      TYLKO bandytów z SLD. Wcześniej ułaskawił syna senatora SLD z Radomia, który
      został skazany za napady z bronią w ręku. Dla mnie zawsze był "bolącą golenią"
      a tym, którzy dali się nabrać na te jego łatwe sztuczki serdecznie współczuję.

• asmag Dzięki, że o tym przypomniałeś 17.12.05, 00:28
        tylkko trzeba było dac w tytule.
    • gekon1979 powracam z banicji, jaka otrzymalnem do 00:16 17.12.05, 00:19
      cenzorzy lewacy, zabanowali mnie
      a wiec powtarzam, to co sie dzis stalo to jest koszmar
      kazdy psychicznie zdrowy czlowiek, powinien zdawac sobie sprawe z tego, ze koles ochronil kolesia - w swietle prawa, zrobiono walek, i nie wazne czy jest ulaskawienie/uniewinnienie, tylko wazne jest to, ze facet ktory narazil zycie ludzi ktorymi mial sie opiekowac, jako wysoki urzednik panstwowy, nie poniesie kary, bo jego kumpel prezydent Panstwa Prawa go wypuscil!!!
      • asmag Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobotki 17.12.05, 00:27
        na tym forum, obrażający innych ? Adminie audiatur et altera pars.
        • login997 Re: Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobo 17.12.05, 00:30
          Jestes przekonany?
          • asmag Re: Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobo 17.12.05, 00:34
            nie, ale jakoś nikt się nie ujawnił ? Fakt, że jest ich mniej.
            • gekon1979 Re: Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobo 17.12.05, 00:41
              poprawdzie nei wiem czy dostalem akurat za ten temat hehehe
              ale dostalem ;)
        • soulworm dostali dostali :) 17.12.05, 00:46
          co prawda zaden ze mnie wielbiciel sobotki, ale moherowych podzegaczy troszeczke
          szypalem, ban na 5 godzin (jak prawie co dzien) :)
          • gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 00:55
            ja nie jestem moherowym podrzegaczem wiec pudlo
            mnie zbanowales, a sobotke wypuscili, i gdzie tu sprawiedliwosc??
            • soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:02
              "> mnie zbanowales, "

przyznajesz mi jakies nadprzyrodzone zdolnosci :)
              ja w tym czasie pogrywalem w doom3, nie mialem czasu na pierdoly :)
              • gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:10
                to w sumie kamien z serca mnie spadl, bo sie przerazilem ze jestes cenzorem lewakiem
                doom3 moglby byc lepszy, tak na marginesie
                za malo dreszczowy :P Space Hulk to byl horror ;)))))
                • soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:19
                  bylem kiedys ultra-lewakiem, ale teraz jestem ultra-nikim :) nienawidzilem
                  komunistow i prawicy, teraz nienawidze calej reszty spektrum. nienawidze
                  totalitaryzmu i nienawidze demokracji, a juz najbardziej niecierpie absyntu, bo
                  mi sie wlasnie skonczyl.

lubie za to siebie. "chwala nam i naszym kolegom" :D
                  • bio.mum Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:25
                    soulworm napisał:

> bylem kiedys ultra-lewakiem, ale teraz jestem ultra-nikim :) nienawidzilem
                    > komunistow i prawicy, teraz nienawidze calej reszty spektrum. nienawidze
                    > totalitaryzmu i nienawidze demokracji, a juz najbardziej niecierpie absyntu,
                    bo
                    > mi sie wlasnie skonczyl.

To co ty chcesz mi polać:)?

Pewnie byliby zdziwieni jakbym sie przyznała, że w drugiej turze prezydenckich
                    głosowałam na Tuska:)))) Buhahahaha. Ale ja naprawdę lubię robic na tym forum
                    za lewaczkę. Co poradzę>:)) Uwielbiam wywoływac swięte oburzenie:)) Ile to
                    mozna krwii ludziom napsuc zupełnie sie o to nie starając:)
                    • silesius.monachijski Re: dostali dostali :) 17.12.05, 02:23
                      ja mam i tak za duzo zelaza we krwi; juz nic napsuc nie mozna

bio.mum napisała:

• gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:27
                    zielona wrozka no prosze, bardzo fajna rzecz ;)
                    troche anarchizujesz?? musze przyznac ze anarchia ma pewien smak, aj ostanio lansuje teze ze pierdo-lnik musi zostac zniszczony, by budowac na nowo ;P(czyli potrzebna jest anarchia), co totalitaryzmu i demokracji to mam podobny poglad
                    tylko co zamiast(ja jestem za monarchia) ale coz
                    • soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:32
                      nie anarchizuje. nazwij to mizantropicznym autonomizmem albo oswieconym
                      faszyzmem :) prostu robie sobie dobrze (teraz tez). moja wola moim prawem, na
                      ile tylko to mozliwe, i na ile sie ktos nie wp... .
                      • gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:34
                        hedonizm, czy juz nihilizm :))))))))??????
                        • soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:36
                          juz nihilizm. ale kapka idealizmu jeszcze czasem atawistycznie sie pojawia...
                          • gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:40
                            on sie cieszy :P nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Szatan
                            • soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:45
                              'I stand in the rising of a new dawn,
                              watching Lucifer wander through the sweet dew of morning
                              ...
                              I give praise to the seven deadly sins
                              And I rather rule in hell,than serve in heaven'
                  • silesius.monachijski ZACZNIJ KOCHAC!! WARTO (NIEKONIECZNIE ADMINA) 17.12.05, 02:20
                    soulworm napisał:

> bylem kiedys ultra-lewakiem, ale teraz jestem ultra-nikim :) nienawidzilem
                    > komunistow i prawicy, teraz nienawidze calej reszty spektrum. nienawidze
                    > totalitaryzmu i nienawidze demokracji, a juz najbardziej niecierpie absyntu,
                    bo
                    > mi sie wlasnie skonczyl.
                    >
                    > lubie za to siebie. "chwala nam i naszym kolegom" :D
                    >
          • bio.mum Re: dostali dostali :) 17.12.05, 00:56
            soulworm napisał:

> co prawda zaden ze mnie wielbiciel sobotki, ale moherowych podzegaczy
            troszeczk
            > e
            > szypalem, ban na 5 godzin (jak prawie co dzien) :)

:))) Ja też Sobotki nie lubię..ale zauważ...czy ja gdzieś napisałam ze
            lubię?:))) To własnie o to chodzi. Ja nigdzie nie napisałam, że decyzja
            Kwasniewskiego była słuszna. Nigdzie:))) Ale zrobili ze mnie pomiot PZPR:)) Po
            prostu kocham takie klimaty;)) Własnie dlatego nie oburzam sie, że robia TU ze
            mnie lewaczkę ( co to qr**a znaczy swoja droga?)), bo wole byc postrzegana
            przez nich jako lewaczka niz miec z tymi betonami cokolwiek wspolnego;)
            • soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 00:59
              napijmy sie :D
              • bio.mum Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:19
                soulworm napisał:

> napijmy sie :D

Polewaj;)
                • soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:23
                  mamusia mnie rozpija ponad miare...
          • silesius.monachijski DO ADMINA: ZADNYCH BANOW! TO WOLNA POLSKA 17.12.05, 02:18
            , A NIE JAKIS PRL; ZABRANIAM BANOWANIA! KONIEC Z CENZURA!! AMEN

soulworm napisał:

> co prawda zaden ze mnie wielbiciel sobotki, ale moherowych podzegaczy
            troszeczk
            > e
            > szypalem, ban na 5 godzin (jak prawie co dzien) :)
            >
    • login997 Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 00:25
      kazen napisała:

> Polska republiką bananową, wstyd i hańba panie kwasniewski

Nazwisko Kwacha powinno sie pisac z duzej litery Kazen,
      inaczej ktos pomysli zes blazen
    • xxxxyyyyzzzz KWAŚNIEWSKI DO PIERDLA ZA SOBOTKĘ !!!!!!!!!!!!!! 17.12.05, 00:31
    • zenek68 to wiadomo teraz kto jest pierwszym kundlem PRL 17.12.05, 00:44
      wystawieni policjanci powinni teraz obu wystawić prokuraturze...
    • pedagoszka Ja Się Wam PONAWYDURNIAM 17.12.05, 00:45
      ...to na czym Oleczku skończyliśmy, jak Lesio mówisz...
      • oregano Re: Ja Się Wam PONAWYDURNIAM 17.12.05, 01:13
        jeden z drugim
    • gekon1979 aha, no to mam pytanko co z Dlugoszem, 17.12.05, 00:47
      Jagiellem???????????????
      jak juz Sobotke wypuscili, to jego tez!
      dlaczego narzedzia znowu maja cierpiec za reke!
      • zenek68 pomniejsze towarzysze odsiedzą za żont Muellera... 17.12.05, 00:52
        tak rieszył pierwyj sekretar mafii bolszewicko-ubeckiej...
    • tow1sekr Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 00:51
      esbek kwasnieski to taka sama szuja jak nihil urbach.
      proste.
      korzenie majo w złodziejskiej pzpr, więc są złodziejami i kłamcami.
      Polska to biedny kraj dlatego, że tacy zlodzieje nią rządzą.
      Kwasi-nieskiego z kolacji od urbacha zabiorą razem z urbachem do pierdla!
      Przy okazji zabiorą też GTW. Niech se pokiblują do końca zycia!
    • exruda badania pokazują, że 98% osób uważa się za osoby m 17.12.05, 00:52
      Najbardziej boli to, że badania pokazują, że 98% osób uważa się za osoby moralne... więc mała szansa na to, że do Kwaśniewskiego cokolwiek dotrze
      • soulworm "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:01

• gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:04
          to takie ktore uwazaja sie za moralne
          slowem pierdo-lnik
          • exruda Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:11
            Niektórzy przynajmniej wiedzą, co to tajemnicze słowo na "m" oznacza.
            • gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:20
              ja nie wierze w moralnosc(moze to zle bo oznacza to posrednio ze w ludzi nie wierze, ale coz mozna sie wyleczyc)
              kazdy ma pod skora taka Dulska, i wszystko ma swoje granice ;-D
              • soulworm Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:22
                ja zawsze dodaje jeszcze, ze kazdy ma tez swoja cene :D
                • gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:29
                  soulworm napisał:

> ja zawsze dodaje jeszcze, ze kazdy ma tez swoja cene :D
                  >
                  oj tak, hehehe
                  czasami sie zastanawiam za ile bym sie sku..l(ale nie w doslownym tego slowa znaczeniu heh jednak sa jakies granice, :P)
                  • soulworm Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:35
                    sk...enie to juz zaden dzis fetysz czy tabu :) pofantazjuj zamiast tego np., za
                    ile zjadlbys kupe! ja sam tego jeszcze nie zdolalem obliczyc... moze za niektore
                    plyty, ktorych szukam od 10 lat (ale tylko swoja!) :D hahahaha
                    panie jezu, ide spac, bo mam wid jakis.
                    • gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:42
                      myslalem o sku..eniu w innej kategorii
                      no ale nie wazne, nic materialnego w kazdym razie
                      • soulworm wiem :) ale ja dzis wszystko ku szambu... 17.12.05, 01:48
                        sprowadzam. taki spleen!
                    • gekon1979 a co to za plyty?? 17.12.05, 01:47
                      jesli moge spytac ;/
                      • soulworm Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 01:58
                        no przesadzilem, kupy za nie nie zjem, bo mam ebay w koncu :)
                        szukam: ship of fools "close your eyes", starych winyli z CMI i Tesco,
                        winylowych promosow Godflesh & related and much more. jesli siedzisz mocno w
                        muzyce, zalozmy sobie jakies forum priv., bo nas ta czenżura znow zbanuje.
                        • gekon1979 Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 02:04
                          hmm chyba nie moj klimat, to czego szukasz :>
                          a co to za rodzaj muzy??
                          • gekon1979 Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 02:09
                            dobra lece spac
                            dobranoc
                          • soulworm Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 02:16
                            anyways, poslalem ci zaproszenie na prywatne forum. nie wiem czy to ma sens, ale
                            jesli nie, to olać.
                            • gekon1979 Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 02:21
                              dobra dzieki
                              wszedlem i tam klinkalem :P
                              ale teraz to jzu narpawde ide spac :P:P:P
          • soulworm ufff, nie zaliczam sie :) 17.12.05, 01:12

• oregano Re: badania pokazują, że 98% osób uważa się za os 17.12.05, 01:10
        mądrość nie zawsze idzie w parze z moralnośćią
        • oregano Re: badania pokazują, że 98% osób uważa się za os 17.12.05, 01:16
          oregano napisał:

> mądrość nie zawsze idzie w parze z moralnośćią

zapomniałem dodać: i całe szczęście
    • kuala_lumpur Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 01:10
      Od łżemagistra, przez pijaństwo w Charkowie do uniewinnienia Sobotki.

Jestem dumny, że nie głosowałem na tego faceta.
    • israel Jestem tak zalamany, ze az nie wiem co napisac... 17.12.05, 01:28
      po prostu ch..jem wieje
      • soulworm bedzie dobrze, zjedz czekolady troche... 17.12.05, 01:37

• mika68 Kwachu ma od dziś nową lalunię - SOBOTKĘ! 17.12.05, 01:38
        czy Sobotka zrobi mu za to dobrze?
      • mika68 no i mamy dziś niemiłą SOBOTKĘ 17.12.05, 01:39
        dzięki Ci Wieleki Preziu bez mgr i ogłady!
    • fxvi po telefonie z Moskwy... 17.12.05, 02:36

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka