imprezagt Oświadczam: Kwaśniewski NIE jest moim prezydentem 16.12.05, 23:01 Nigdy nie był i wciąż nie jest. Wstydzę się jak cała Polska za tego próżnego i małego człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny zapózno ,Sobotko ma juz odbyt rozwalony 16.12.05, 23:05 hihi. teraz bedzie mógl w spokoju czekac az sie zagoi Odpowiedz Link Zgłoś
1milosierny pójdzmy na palac prezydencki,taczka go wywiezc 16.12.05, 23:09 z dziesiec plonacych opon, kilka tysiecy ludzi, i nawet CNN bedzie nadawc Live, Odpowiedz Link Zgłoś
wasermann SOBOTKĘ teraz POZWĄ 16.12.05, 23:08 indywidualnie w sprawach cywilnych konkretni policjanci za spowodowanie zagrożenia utraty życia (chyba ze wcześniej rzeczony poslizgnie się na mydle i rozwali łeb o wannę - porażające, albo dzieci nie zdadzą do następnej klasy) Odpowiedz Link Zgłoś
hilda1007 Re: SOBOTKĘ teraz POZWĄ 16.12.05, 23:22 Nie chce mi się gadać. Nigdy na niego nie głosowałam, ale to żadna pociecha. Lechu, miałeś rację z tą nogą! Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Powtarzasz bzdury za wassermanopodobnymi :-) 17.12.05, 00:02 wasermann napisał: > indywidualnie w sprawach cywilnych konkretni policjanci za spowodowanie > zagrożenia utraty życia (chyba ze wcześniej rzeczony poslizgnie się na mydle > i rozwali łeb o wannę - porażające, albo dzieci nie zdadzą do następnej klasy) Odpowiedz Link Zgłoś
leniu63 Przeciez w aktach sa zajebiste dowody na jego winę 16.12.05, 23:24 powinno sie natychmiast odtajnic te dowody oraz cale akta sprawy a wtedy to kwasa pod trybunał Odpowiedz Link Zgłoś
me-e ...A GDZIE SIE PODZIALY TZW. AUTORYTETY 16.12.05, 23:32 ...nie grzmia ,ze to zly przyklad dla mlodziezy...nie prawia o zamachu na demokracje...nabrali wody w usta...wiec macie jak na dloni...ze tzw autorytety to w wiekszosci taci sami jak kwasniewski...jak nie magister po szkole sredniej...to sb-k lub kapus...-))) Odpowiedz Link Zgłoś
scyg Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 23:45 Sobotka musi mieć haka na Kwacha. Nie ma innego wytłumaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
radio4u a Kwach będzie na Pucharze Świata w Zakopanem...? 16.12.05, 23:57 to puści się go wolno jako przedskoczka z Wielkiej Krokwi i będzie po krzyku. Tylko, że Nasz Prezydent nie był taki plaskaty! Odpowiedz Link Zgłoś
login997 Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 16.12.05, 23:59 sobotka to najpoczciwczy dzien tygodnia. I co nie podoba sie, lobuzy? Ja bym wsadzil poniedzialek na dozywocie, sobotke ulaskawic, a nawet rozmnozyc. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:05 POCZATKU BYL; DEBILEM I CHAMEM; I CHWALA MU ZA TO; TERAZ KAZDY W POLSCE WIE: "WHO IS WHO" Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:17 Nie chcę, ale muszę. Muszę stwierdzić (ponownie), że się kompromitujesz. Cała ogłada spływa po tobie i stajesz się takim, jakich słów używasz :-( Autor: silesius.monachijski Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD POCZATKU BYL; DEBILEM I CHAMEM; I CHWALA MU ZA TO; TERAZ KAZDY W POLSCE WIE: "WHO IS WHO" Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:24 bo ON tak sie zachowal; obojetniw, czy lewicowy, czy prawicowy prezydent; to co zrobil, to chamstwo, taziuta; nawet gdyby byl papiezem, to zdania nie zmienie; taziuta napisał: > Nie chcę, ale muszę. Muszę stwierdzić (ponownie), że się kompromitujesz. Cała > ogłada spływa po tobie i stajesz się takim, jakich słów używasz :-( > > Autor: silesius.monachijski > Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD > POCZATKU BYL; DEBILEM I CHAMEM; I CHWALA MU ZA TO; TERAZ KAZDY W POLSCE > WIE: "WHO IS WHO" > > Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:28 a może ON przy okazji ciągnie z gwinta coś mocniejszego... coraz mocniej mu odbija... pianę toczy ... nawet capslocka zablokował.... Czyzby było to możliwe, że to tylko nienawiść?? A może to taka nienawistna głupota??? W innym poście nazwałem mu to "paronoiczną zabawą", chyba jeszcze nie zdążył przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
major_bien Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 00:56 sclavus napisał: > a może ON przy okazji ciągnie z gwinta coś mocniejszego... coraz mocniej mu > odbija... pianę toczy ... nawet capslocka zablokował.... I to jest większa ogłada niż użycie słow "ebil i cham" ? > Czyzby było to możliwe, że to tylko nienawiść?? > A może to taka nienawistna głupota??? W innym poście nazwałem mu > to "paronoiczną zabawą", chyba jeszcze nie zdążył przeczytać... J.w. Tradycyjnie brak polemiki, tylko inwektywy. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 01:11 naprawde, sclavusie: nie rozumiem kwacha, i chyba nigdy go nie zrozumiem; to po ludzku: swinstwo; moze i jestem przewrazliwony; ale tutaj zdania nie zmienie; mocno mnie zabolalo; za mocno sclavus napisał: > a może ON przy okazji ciągnie z gwinta coś mocniejszego... coraz mocniej mu > odbija... pianę toczy ... nawet capslocka zablokował.... > Czyzby było to możliwe, że to tylko nienawiść?? > A może to taka nienawistna głupota??? W innym poście nazwałem mu > to "paronoiczną zabawą", chyba jeszcze nie zdążył przeczytać... Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Re: KWACH DZISIAJ W PELNI POKAZAL, KIM OD 17.12.05, 06:12 Ależ silesiusie, zastanów się chwilę - jakby Kwach był jak piszesz "zwykłym debilem i chamem" to nie utrzymałby się na politycznym topie przez prawie 10 lat, i to potrafiąc zorganizować dość zgodną współpracę różnych sił politycznych przy dwóch bardzo istotnych dla Polski sprawach - wejściu do NATO i UE. I nie pisz proszę, że nie miał nic do gadania w tym zakresie - bo miał; prezydent jest bardzo istotnym elementem polityki zagranicznej. Również jego rola w konflikcie ukraińskim świadczy o dużych umiejętnościach politycznych (szczególnie w kontekście umiędzynarodowienia tej sprawy i wciągniecia do niej UE). Z kolei w różnego rodzaju konfliktach wewnętrznych zwykle pełnił bardzo moderującą rolę. Naturalnie jego najgorszą cechą był ochoczy udział w animowaniu kapitalizmu politycznego, czyli "Republiki Kolesiów". Co do meritum - na pewno dużą rolę zagrały więzy partyjnej solidarności, ale i z drugiej strony proces Sobotki był typowo poszlakowy, i nawet sąd tego nie krył, w uzasadnieniu ustnym podkreślając, że "aczkolwiek brak dowodów bezpośrednich, to poszlaki układają sie w logiczną całość". Tak że pitolenie Ziobry o "żelaznych dowodach" to typowy bełkot propagandowy jednego partyjnego aparatczyka (szkoda, że i jednocześnie prawnika) przeciw drugiemu :-)). Zwróć zresztą uwagę, jak sąd guzdrze się ze sporządzeniem pisemnego uzasadnienia wyroku; bo też i cienkie to uzasadnienie jak polsilver... Tak że rekomenduję Ci piwko na uspokojenie - przykładów partyjnej i kolesiowskiej solidarnośc w naszej polityce jest i będzie na kopy, jako że jesteśmy jeszcze na plemiennym etapie uprawiania polityki, w myśl której dla każdego Hutu wszyscy Tutsi to uosobienie zła - i vice versa. A uczciwszy uszy - żadne, nawet i najbardziej demokratyczne państwo od tego wolne nie jest, wystarczy sobie przypomnieć choćby historię ułaskawień stosowanych przez kilku ostatnich preziów amerykańskich... Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
leszeksa Ukamienować „Pana” Kwaśniewskiego 17.12.05, 00:06 Ukamienować „Pana” Kwaśniewskiego, skoro może robić to chce my powinniśmy móc kamieniować... takich „łaskawców” Odpowiedz Link Zgłoś
asmag Kaczor nas za to ułaskawi... 17.12.05, 00:14 uu1, boi.mum, tzaiuta i sclavus będą na forum pisac, że to konstytucyjne uprawnienie prezydenta, może to zrobic bez czytania akt i uzasadnieia sądu i nie musi się z niczego tłumaczyc. A ci, kórzy go krytykująza nasze ułaskawienie to tłuszcza i plebs. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Kaczor nas za to ułaskawi... 17.12.05, 00:32 asmag napisał: > uu1, boi.mum, tzaiuta i sclavus będą na forum pisac, że to konstytucyjne > uprawnienie prezydenta, może to zrobic bez czytania akt i uzasadnieia sądu i > nie musi się z niczego tłumaczyc. A ci, kórzy go krytykująza nasze ułaskawienie > > to tłuszcza i plebs. A asmag i ferajna będą pisać, że ci którzy uważają to prawo za konstytucyjne, to lewaki, komuchy, Żydy i masony... i to tylko w najlepszym wypadku.... Są jeszcze w zanadrzu u "tych" państwa epitety mniej wybredne a służące z reguły jako jedyne argumenty... Nic dodać, nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
asmag Nie zarzucaj mi własnych poglądów 17.12.05, 00:45 Stosujesz moralnośc Kalego. Jak Wasz prezio ułaskawia Waszego kumpla skazanego prawomocnym wyrokiem przez niezawisły sąd, to dobrze. Gdyby to zrobił Wasz przeciwnik politycznny w stosunku do swojego kumpla, od razu krzyczałbyś, że to łamanie prawa etc. Nikomu nie zarzuciłem że jest lewakiem,komuchem, Żydem (to zresztą zaden zarzut) czy masonem. Za to Ty obrażasz wszystkich i nie zachowujesz elementarnych zasad uprzejmości i dobrego wychowania w postach (np. pisownia wielką literą). Jak brakuje Ci argumentów rzeczowych,uciekasz się do personalnych, atakując dyskutanta a nie polemizując z jego poglądami. Więc odpowiedz, czy krytykowałbyś Kaczora za ułaskawienie kogoś, kto np. pobiłby czy znieważył Kwacha i był za to skazany ? Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Kaczor nas za to ułaskawi... 17.12.05, 01:14 za "zyda i masona" (pomijajac szwaba) robie ja; i to od lat; kto broni te dzisiejsze decyzje kwacha, powinien sie nad soba zastanowic; tu nic nie da sie obronic; nawet jako "lewak", "uyd", czy ktokolwiek inny,; prosze o przemyslenie sclavus napisał: > asmag napisał: > > > uu1, boi.mum, tzaiuta i sclavus będą na forum pisac, że to konstytucyjne > > uprawnienie prezydenta, może to zrobic bez czytania akt i uzasadnieia sąd > u i > > nie musi się z niczego tłumaczyc. A ci, kórzy go krytykująza nasze > ułaskawienie > > > > to tłuszcza i plebs. > > A asmag i ferajna będą pisać, że ci którzy uważają to prawo za konstytucyjne, > to lewaki, komuchy, Żydy i masony... i to tylko w najlepszym wypadku.... > Są jeszcze w zanadrzu u "tych" państwa epitety mniej wybredne a służące z > reguły jako jedyne argumenty... > Nic dodać, nic ująć... Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Było 68/32 jest 71/29 :-( 17.12.05, 00:08 Późna pora, pora duchów (nie przymierzając), do dyskusji włącza się coraz więcej mądrych z oddali (polonusów), i zmieniają się proporcje w sondzie GW. Już 71 jest zdegustowanych Kwachem :-( No to ja, będąc zdegustowany takimi proporcjami, życzę Wam wszystkim dobrej nocy. Przynajmniej tak radosnej, jaką ta noc jest dla Sobotki :-) Odpowiedz Link Zgłoś
czerwony_zlodziej Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 00:14 Jakoś media zapomniały, a wyborcza w szczególności, że Kwaśniewski ułaskawia TYLKO bandytów z SLD. Wcześniej ułaskawił syna senatora SLD z Radomia, który został skazany za napady z bronią w ręku. Dla mnie zawsze był "bolącą golenią" a tym, którzy dali się nabrać na te jego łatwe sztuczki serdecznie współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
asmag Dzięki, że o tym przypomniałeś 17.12.05, 00:28 tylkko trzeba było dac w tytule. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 powracam z banicji, jaka otrzymalnem do 00:16 17.12.05, 00:19 cenzorzy lewacy, zabanowali mnie a wiec powtarzam, to co sie dzis stalo to jest koszmar kazdy psychicznie zdrowy czlowiek, powinien zdawac sobie sprawe z tego, ze koles ochronil kolesia - w swietle prawa, zrobiono walek, i nie wazne czy jest ulaskawienie/uniewinnienie, tylko wazne jest to, ze facet ktory narazil zycie ludzi ktorymi mial sie opiekowac, jako wysoki urzednik panstwowy, nie poniesie kary, bo jego kumpel prezydent Panstwa Prawa go wypuscil!!! Odpowiedz Link Zgłoś
asmag Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobotki 17.12.05, 00:27 na tym forum, obrażający innych ? Adminie audiatur et altera pars. Odpowiedz Link Zgłoś
login997 Re: Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobo 17.12.05, 00:30 Jestes przekonany? Odpowiedz Link Zgłoś
asmag Re: Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobo 17.12.05, 00:34 nie, ale jakoś nikt się nie ujawnił ? Fakt, że jest ich mniej. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Czemu zatem nie dostali bana wielbiciele Sobo 17.12.05, 00:41 poprawdzie nei wiem czy dostalem akurat za ten temat hehehe ale dostalem ;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm dostali dostali :) 17.12.05, 00:46 co prawda zaden ze mnie wielbiciel sobotki, ale moherowych podzegaczy troszeczke szypalem, ban na 5 godzin (jak prawie co dzien) :) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 00:55 ja nie jestem moherowym podrzegaczem wiec pudlo mnie zbanowales, a sobotke wypuscili, i gdzie tu sprawiedliwosc?? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:02 "> mnie zbanowales, " przyznajesz mi jakies nadprzyrodzone zdolnosci :) ja w tym czasie pogrywalem w doom3, nie mialem czasu na pierdoly :) Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:10 to w sumie kamien z serca mnie spadl, bo sie przerazilem ze jestes cenzorem lewakiem doom3 moglby byc lepszy, tak na marginesie za malo dreszczowy :P Space Hulk to byl horror ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:19 bylem kiedys ultra-lewakiem, ale teraz jestem ultra-nikim :) nienawidzilem komunistow i prawicy, teraz nienawidze calej reszty spektrum. nienawidze totalitaryzmu i nienawidze demokracji, a juz najbardziej niecierpie absyntu, bo mi sie wlasnie skonczyl. lubie za to siebie. "chwala nam i naszym kolegom" :D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:25 soulworm napisał: > bylem kiedys ultra-lewakiem, ale teraz jestem ultra-nikim :) nienawidzilem > komunistow i prawicy, teraz nienawidze calej reszty spektrum. nienawidze > totalitaryzmu i nienawidze demokracji, a juz najbardziej niecierpie absyntu, bo > mi sie wlasnie skonczyl. To co ty chcesz mi polać:)? Pewnie byliby zdziwieni jakbym sie przyznała, że w drugiej turze prezydenckich głosowałam na Tuska:)))) Buhahahaha. Ale ja naprawdę lubię robic na tym forum za lewaczkę. Co poradzę>:)) Uwielbiam wywoływac swięte oburzenie:)) Ile to mozna krwii ludziom napsuc zupełnie sie o to nie starając:) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: dostali dostali :) 17.12.05, 02:23 ja mam i tak za duzo zelaza we krwi; juz nic napsuc nie mozna bio.mum napisała: Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:27 zielona wrozka no prosze, bardzo fajna rzecz ;) troche anarchizujesz?? musze przyznac ze anarchia ma pewien smak, aj ostanio lansuje teze ze pierdo-lnik musi zostac zniszczony, by budowac na nowo ;P(czyli potrzebna jest anarchia), co totalitaryzmu i demokracji to mam podobny poglad tylko co zamiast(ja jestem za monarchia) ale coz Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:32 nie anarchizuje. nazwij to mizantropicznym autonomizmem albo oswieconym faszyzmem :) prostu robie sobie dobrze (teraz tez). moja wola moim prawem, na ile tylko to mozliwe, i na ile sie ktos nie wp... . Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:34 hedonizm, czy juz nihilizm :))))))))?????? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:36 juz nihilizm. ale kapka idealizmu jeszcze czasem atawistycznie sie pojawia... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:40 on sie cieszy :P nonsensopedia.wikicities.com/wiki/Szatan Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:45 'I stand in the rising of a new dawn, watching Lucifer wander through the sweet dew of morning ... I give praise to the seven deadly sins And I rather rule in hell,than serve in heaven' Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski ZACZNIJ KOCHAC!! WARTO (NIEKONIECZNIE ADMINA) 17.12.05, 02:20 soulworm napisał: > bylem kiedys ultra-lewakiem, ale teraz jestem ultra-nikim :) nienawidzilem > komunistow i prawicy, teraz nienawidze calej reszty spektrum. nienawidze > totalitaryzmu i nienawidze demokracji, a juz najbardziej niecierpie absyntu, bo > mi sie wlasnie skonczyl. > > lubie za to siebie. "chwala nam i naszym kolegom" :D > Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: dostali dostali :) 17.12.05, 00:56 soulworm napisał: > co prawda zaden ze mnie wielbiciel sobotki, ale moherowych podzegaczy troszeczk > e > szypalem, ban na 5 godzin (jak prawie co dzien) :) :))) Ja też Sobotki nie lubię..ale zauważ...czy ja gdzieś napisałam ze lubię?:))) To własnie o to chodzi. Ja nigdzie nie napisałam, że decyzja Kwasniewskiego była słuszna. Nigdzie:))) Ale zrobili ze mnie pomiot PZPR:)) Po prostu kocham takie klimaty;)) Własnie dlatego nie oburzam sie, że robia TU ze mnie lewaczkę ( co to qr**a znaczy swoja droga?)), bo wole byc postrzegana przez nich jako lewaczka niz miec z tymi betonami cokolwiek wspolnego;) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:19 soulworm napisał: > napijmy sie :D Polewaj;) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: dostali dostali :) 17.12.05, 01:23 mamusia mnie rozpija ponad miare... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski DO ADMINA: ZADNYCH BANOW! TO WOLNA POLSKA 17.12.05, 02:18 , A NIE JAKIS PRL; ZABRANIAM BANOWANIA! KONIEC Z CENZURA!! AMEN soulworm napisał: > co prawda zaden ze mnie wielbiciel sobotki, ale moherowych podzegaczy troszeczk > e > szypalem, ban na 5 godzin (jak prawie co dzien) :) > Odpowiedz Link Zgłoś
login997 Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 00:25 kazen napisała: > Polska republiką bananową, wstyd i hańba panie kwasniewski Nazwisko Kwacha powinno sie pisac z duzej litery Kazen, inaczej ktos pomysli zes blazen Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 to wiadomo teraz kto jest pierwszym kundlem PRL 17.12.05, 00:44 wystawieni policjanci powinni teraz obu wystawić prokuraturze... Odpowiedz Link Zgłoś
pedagoszka Ja Się Wam PONAWYDURNIAM 17.12.05, 00:45 ...to na czym Oleczku skończyliśmy, jak Lesio mówisz... Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 aha, no to mam pytanko co z Dlugoszem, 17.12.05, 00:47 Jagiellem??????????????? jak juz Sobotke wypuscili, to jego tez! dlaczego narzedzia znowu maja cierpiec za reke! Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 pomniejsze towarzysze odsiedzą za żont Muellera... 17.12.05, 00:52 tak rieszył pierwyj sekretar mafii bolszewicko-ubeckiej... Odpowiedz Link Zgłoś
tow1sekr Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 00:51 esbek kwasnieski to taka sama szuja jak nihil urbach. proste. korzenie majo w złodziejskiej pzpr, więc są złodziejami i kłamcami. Polska to biedny kraj dlatego, że tacy zlodzieje nią rządzą. Kwasi-nieskiego z kolacji od urbacha zabiorą razem z urbachem do pierdla! Przy okazji zabiorą też GTW. Niech se pokiblują do końca zycia! Odpowiedz Link Zgłoś
exruda badania pokazują, że 98% osób uważa się za osoby m 17.12.05, 00:52 Najbardziej boli to, że badania pokazują, że 98% osób uważa się za osoby moralne... więc mała szansa na to, że do Kwaśniewskiego cokolwiek dotrze Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:04 to takie ktore uwazaja sie za moralne slowem pierdo-lnik Odpowiedz Link Zgłoś
exruda Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:11 Niektórzy przynajmniej wiedzą, co to tajemnicze słowo na "m" oznacza. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:20 ja nie wierze w moralnosc(moze to zle bo oznacza to posrednio ze w ludzi nie wierze, ale coz mozna sie wyleczyc) kazdy ma pod skora taka Dulska, i wszystko ma swoje granice ;-D Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:22 ja zawsze dodaje jeszcze, ze kazdy ma tez swoja cene :D Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:29 soulworm napisał: > ja zawsze dodaje jeszcze, ze kazdy ma tez swoja cene :D > oj tak, hehehe czasami sie zastanawiam za ile bym sie sku..l(ale nie w doslownym tego slowa znaczeniu heh jednak sa jakies granice, :P) Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:35 sk...enie to juz zaden dzis fetysz czy tabu :) pofantazjuj zamiast tego np., za ile zjadlbys kupe! ja sam tego jeszcze nie zdolalem obliczyc... moze za niektore plyty, ktorych szukam od 10 lat (ale tylko swoja!) :D hahahaha panie jezu, ide spac, bo mam wid jakis. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: "osoby moralne"? co to takiego???? 17.12.05, 01:42 myslalem o sku..eniu w innej kategorii no ale nie wazne, nic materialnego w kazdym razie Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm wiem :) ale ja dzis wszystko ku szambu... 17.12.05, 01:48 sprowadzam. taki spleen! Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 01:58 no przesadzilem, kupy za nie nie zjem, bo mam ebay w koncu :) szukam: ship of fools "close your eyes", starych winyli z CMI i Tesco, winylowych promosow Godflesh & related and much more. jesli siedzisz mocno w muzyce, zalozmy sobie jakies forum priv., bo nas ta czenżura znow zbanuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 02:04 hmm chyba nie moj klimat, to czego szukasz :> a co to za rodzaj muzy?? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 02:16 anyways, poslalem ci zaproszenie na prywatne forum. nie wiem czy to ma sens, ale jesli nie, to olać. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: a co to za plyty?? 17.12.05, 02:21 dobra dzieki wszedlem i tam klinkalem :P ale teraz to jzu narpawde ide spac :P:P:P Odpowiedz Link Zgłoś
oregano Re: badania pokazują, że 98% osób uważa się za os 17.12.05, 01:10 mądrość nie zawsze idzie w parze z moralnośćią Odpowiedz Link Zgłoś
oregano Re: badania pokazują, że 98% osób uważa się za os 17.12.05, 01:16 oregano napisał: > mądrość nie zawsze idzie w parze z moralnośćią zapomniałem dodać: i całe szczęście Odpowiedz Link Zgłoś
kuala_lumpur Re: Kwaśniewski ułaskawił Sobotkę 17.12.05, 01:10 Od łżemagistra, przez pijaństwo w Charkowie do uniewinnienia Sobotki. Jestem dumny, że nie głosowałem na tego faceta. Odpowiedz Link Zgłoś
israel Jestem tak zalamany, ze az nie wiem co napisac... 17.12.05, 01:28 po prostu ch..jem wieje Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 Kwachu ma od dziś nową lalunię - SOBOTKĘ! 17.12.05, 01:38 czy Sobotka zrobi mu za to dobrze? Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 no i mamy dziś niemiłą SOBOTKĘ 17.12.05, 01:39 dzięki Ci Wieleki Preziu bez mgr i ogłady! Odpowiedz Link Zgłoś