grzchm 16.12.05, 20:31 ojcowie będą mieli na alkohol... tylko co potem z tymi dziećmi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mieszko27 Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 16.12.05, 20:38 Mówią, że bez zaświadzcenia proboszcza i kółka rózańcowego NICI Z TEGO. Odpowiedz Link Zgłoś
mieszko27 Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 16.12.05, 20:40 grzchm napisał: > ojcowie będą mieli na alkohol... tylko co potem z tymi dziećmi? NIE PYTAJ, CO POTEM ALE CHYŻO BIERZ SIE DO ROBOTY. Odpowiedz Link Zgłoś
annabannana Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 16.12.05, 20:42 Gratulacje!!! A teraz do roboty , zwiekszajmy ilosc najubozszych w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
betsy12 Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 16.12.05, 21:15 Pilnie poszukuje pana, ktory mnie zaplodni.Wysokie IQ mile widziane Odpowiedz Link Zgłoś
krzszy1 Re Pogrzebowe jest czterokrotnie większe .... 16.12.05, 21:24 Pogrzebowe jest czterokrotnie większe i nic Co debile- lepiej wspierać grabarza niż położną? Odpowiedz Link Zgłoś
oregano ale trzeba... 17.12.05, 00:19 trzeba mieć kasę, by dział marketingu opłacić: "W NASZYCH TRUMNACH CZUJESZ SIĘ JAK ŻYWY" Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Re Pogrzebowe jest czterokrotnie większe .... 17.12.05, 00:19 krzszy1 napisał: > Pogrzebowe jest czterokrotnie większe i nic Co debile- lepiej wspierać grabarza > niż położną? Tak? I, dodatkowo, po pogrzebie nie ma już żadnych więcej wydatków na zmarłego. No, może jeszcze stypa, ale to sama przyjemność. Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 16.12.05, 21:33 wiedziałam ,że z tym becikowym to jakiś kant .Znowu dochód na osobę .Wiadomo ,że w rodzinach najbiedniejszych jest najwięcej dzieci bo uświadomienie jest takie: Pan Bóg dał to i wychowa ! A rząd nasz to myśli już przyszłościowo tak? więcej niewykształconych robotników i bezdomnych ? Produkujmy , produkujmy tylko nie dzielmy w taki idiotyczny sposob dzieci i ich rodziców . A skoro nasze Janosiki są takie szlachetne to czas pomyśleć o finansowaniu rodzących się z powodu becikowego przez całe ich życie Odpowiedz Link Zgłoś
callafior BECIKOWE TO W OGÓLE PARODIA, ALE... 16.12.05, 21:46 juz logiczniejszy projekt PiSu, zależny od dochodów niż brednie ligi romusia. Według lpru bogata mamusia miałaby na nowy tusz do rzęs... Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: zbyt to małe becikowe,by zaprzątać sobie głowę 16.12.05, 21:52 W każdej spółce z celibatem mają wanny z automatem, zbyt to małe becikowe by zaprzątać sobie głowę, w wasserwannie są otworki, by masować wam PiSiorki, są bąbelki, ozonator, może to onanizator? Z myśleniem gorzej, z modlitwą lepiej! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud MAM NOWĄ NAZWĘ DLA "BECIKOWEGO" 16.12.05, 22:17 słuchajcie... 3... 2... 1... "BERECIKOWE" :-) religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
alterpars stary berecikowe juz dawno bylo 16.12.05, 23:12 a tak wogole to dlaczego moje dziecko mialoby byc dyskryminowane. Place wyzsze podatki wiec mi sie nalezy Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj Ci co sie wypowiedzieli w sondazu to lesby, pedaly 16.12.05, 23:12 i smierdzace lewaki (w 69%). To ze kazdy lewak ma malutkiego fiuta, ktory w dodatku nie staje (chyba, ze na widok meskiego odbytu) wiadomo nie od dzisiaj. Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: Ci co sie wypowiedzieli w sondazu to lesby, p 16.12.05, 23:31 ci w oko Odpowiedz Link Zgłoś
oregano Re: Ci co sie wypowiedzieli w sondazu to lesby, p 16.12.05, 23:32 pomyliłeś adresy, małe fiutki to są tutaj kaczynskimamalegofiutka.org/ Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Ci co sie wypowiedzieli w sondazu to lesby, p 17.12.05, 00:22 Wiesz o tym, Wuuuj, pewnie z autopsji. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 Re: Ci co sie wypowiedzieli w sondazu to lesby, p 17.12.05, 13:20 a ja jestem przeciwko becikowemu uwazam ze jest to zle pomyslanedla mnie becikowe to powinny byc ulgi podatkowe albo progi podatkowe w zaleznosci od liczby dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 17.12.05, 00:15 Benmaimo, to już kolejne forum, na którym podajesz ten link. Zaczynam uważać, że to, co piszesz, nie jest zawoalowanym dowcipem, a faktycznie sądzisz, że Kwaśniewski zarabia na reklamie Media Marktu. Otóż - przyjrzyj się wyrazowi jego twarzy; zdecydowanie jest to mina człowieka, który w pocie czoła stara się zrozumieć coś, co właśnie przeczytał. Napis "Nie dla idiotów" nie ma tu nic wspólnego z Media Markt, gdzie był użyty jako reklama sklepu. To właśnie tekst, który czyta i którego zrozumieć nie może, jest nie dla idiotów. Ma to być próba wyśmiewania się z Kwaśniewskiego. Taki dowcip - w moim odczuciu - inteligentny inaczej. I daj już sobie spokój z wklejaniem tego linku wraz z twierdzeniem o rzekomych występach Kwaśniewskiego w reklamie. Jeżeli dalej nie rozumiesz - to zdecydowanie należy zdjęcie Kwaśniewskiego zastąpić Twoim. I dalej nie będzie to reklama Media Marktu, tylko już tym razem - niezły dowcip. Odpowiedz Link Zgłoś
benmaimo Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 22.12.05, 14:56 oj, wiem, ze trudno zrozumiec. tu nie chodzilo o reklame mediamarktu, tylko ozonu www.album.com.pl/wyswiel_zdjecie.php?numer=176230 ale coz - nie dla idiotow Odpowiedz Link Zgłoś
michal.setlak Becikowe to przynęta 17.12.05, 00:24 Oferowanie 1000 złotych za urodzenie dziecka jest wyjątkowo niemoralne, szczególnie w stosunku do ludzi biednych, dla których taka suma to majątek. Tymczasem po urodzeniu się dziecka okaże się, że 1000 zł pęka jak bańka mydlana - trzy miesiące płacenia za tanie państwowe przedszkole i cześć! A gdzie pieniądze na wychowanie, wykształcenie? Komu potrzebni są głupcy?! "Becikowe" to tylko sposób generowania nowych parafian, im głupszych (dziedzicznie) tym lepszych, bo kupią kit Radia M... Odpowiedz Link Zgłoś
mircos Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 17.12.05, 08:01 nie każdy pije nawet jak jest ubogi najwięcej "łobuzów" wywodzi się z tzw.dobrych rodzin?. Odpowiedz Link Zgłoś
jkmm2 Re: Najubożsi dostaną tysiąc zł. "becikowego" 17.12.05, 09:40 Proponuję LPR najpierw adoptował dzieci z domów dziecka a dopiero póżniej mówił o polityce rodzinnej.Becikowe powinno byc płacone z kieszeni członków LPR i członków rządu Kazia a nie z naszych kieszeni.Dlatego teraz musi być podwyżka cen gazu,prądu,itd.aby spełnić wydumane zachcianki LPR i PiS.A może by tak wprowadzić bykowe w wysokości np.50 % zarobków przed opodatkowaniem dla np.członków rządu?Może wtedy by nie szastali tak publicznymi pieniędzmi?Co z tanim państwem z kampanii wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
el_bigos ludzie, trzeba odsunąć LPR od władzy zanim będzie 17.12.05, 11:00 za późno, władza jest od kilku miesięcy, a ten kretyn Giertych już zdążył zapewnić temu złodziejowi Rydzykowi automatyczną koncesję, tego nie idzie mianować nawet jako chore!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nicram112 teraz cie wsadza-obrazles glowe kosciola w polsce 17.12.05, 11:46 znaczy sie Ojca Dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Inna propozycja zatrzymania spadku demograficznego 17.12.05, 11:55 A może wzorem projektów LPR i PiS mających powiększyć demograficznie nasz kraj (coraz mniej nasz, coraz bardziej pseudo-katoli), wprowadzic ustawę ZABIERAJĄCĄ każdej rodzinie TYSIĄC złotych za ZGON OBYWATELA ! Zauważcie, że rząd miałby wówczas niewyczerpalne (no, może nie do końca niewyczerpalne) źródło dochodu, którym mógłby jednocześnie łatać dziurę budrzetową, i byłyby pieniądze na BECIKOWE !!! No no w końcu, skoro ktoś ODCHODZI z tego padołu, ZWALNIA sie jego miejsce, wiec jesli swoją trupo-osobą zmniejsza poziom demograficzny, to niech chociaz dołoży się do NOWONARODZONYCH ! A niech płaci nawet po smierci, skoro niepodobalo mu sie w tym miodem i mlekiem plynącym kraju... Odpowiedz Link Zgłoś
melan_cholia Re: Inna propozycja zatrzymania spadku demografic 17.12.05, 15:36 genialne kolego. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Inna propozycja zatrzymania spadku demografic 19.12.05, 19:34 Przepraszam, ale nie wiem czy mam odczytywać to sarkastycznie, czy jako głos przychylny propozycji...? ;) pz. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Inna propozycja zatrzymania spadku demografic 19.12.05, 19:37 Cześć, Sorry, że zawracam !@#$ ,ale możesz odpowiedzieć na moje pytanie dotyczące Twojego wpisu do wątku: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=902&w=33608954&v=2&s=0 Po prostu ciekaw jestem...;) Pozdrawiam. Tim7 Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 becikowe na dwa sposoby???!!!!!!! 17.12.05, 12:58 no przeciez w samej kamasutrze jest wiecej sposobow uzyskania becikowego a oni tylko dwa skandal! Odpowiedz Link Zgłoś
psionides nowela 17.12.05, 13:31 Ktoś mi może powiedzieć, co to znaczy nowela ustawy? Bo mnie się zawsze wydawało, że nowela to taka krótka książka, a do ustawy można zrobić co najwyżej nowelizację ... To że feministki zamiast manifestacji robią manify, a nastolatki zamiast "na razie" mówią "nara", to chyba nie znaczy że poważni dziennikarze też powinni wszystko skracać ?... Odpowiedz Link Zgłoś