znikad Ślub Eltona Johna 21.12.05, 14:52 Good luck, guys-gays ;) It's great to live in XXI century with loving people around. Congratulations to David and Elton! Odpowiedz Link Zgłoś
przejrzysty Re: Ślub Eltona Johna 21.12.05, 15:07 Ciekawe kiedy Elton zajdzie w ciaze? Odpowiedz Link Zgłoś
konryk Re: Ślub Eltona Johna 22.12.05, 06:45 Elton John JUŻ JEST w ciąży wystarczy spojrzeć na jego całkiem spory brzuszek... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets iiiii... 21.12.05, 15:32 A tobie "znikad" mowe odjelo? Nawet po polsku sie wypowiedziec nei potrafi, ah?? Lovin ppl around - great! But that depends on ur perception of love. If it's 4 u nothin but fuckin (no matter where nor with whom) - I'm sorry, man... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Looking for an ass to zip up!!! 21.12.05, 18:46 Looking for an ass to zip up!!! tut_ets napisała: > A tobie "znikad" mowe odjelo? Nawet po polsku sie wypowiedziec nei potrafi, > ah?? > > Lovin ppl around - great! But that depends on ur perception of love. If it's 4 > u nothin but fuckin (no matter where nor with whom) - I'm sorry, man... Odpowiedz Link Zgłoś
forresty Re: Ślub Eltona Johna 21.12.05, 17:14 jak bozia się wk..rwi i ześle nowy potop to po odszkodowanie zgłosże się do pani Elton John Odpowiedz Link Zgłoś
marakuja1 Re: Ślub Eltona Johna 22.12.05, 10:29 nie ma takiego zagrożenia, bo bozi nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
kamyck [...] 21.12.05, 15:07 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Czyli jest element normalności w związkach homo. 21.12.05, 21:31 Odpowiedz Link Zgłoś
przecinaki Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 15:11 i komu to przeszkadza? czy ktos z tego powodu cierpi? przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
naphta Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 23:41 Nigdy nie widzialem Twojej facjaty, ale boję się, że też jest obrzydliwa ... Odpowiedz Link Zgłoś
kedzier42 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 18:24 przeciez jak wspolzyjesz z psem to tez nikomu nie przeszkadza (chyba ,ze psu),ale czy to jest normalne???? Odpowiedz Link Zgłoś
xtrin Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 10:17 kedzier42 napisał: > przeciez jak wspolzyjesz z psem to tez nikomu nie przeszkadza (chyba ,ze > psu),ale czy to jest normalne???? No cały problem w tym, że przeszkadzać to może psu. W przypadku dwojga dorosłych ludzi - nie przeszkadza to NIKOMU. Ot, cała "tajemnica". Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Jak ci nie przeszkadza - to wystaw tyłek !!! 21.12.05, 18:47 Jak ci nie przeszkadza - to wystaw tyłek !!! przecinaki napisał: > i komu to przeszkadza? > czy ktos z tego powodu cierpi? > przeciwnie... Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Jak ci nie przeszkadza - to wystaw tyłek !!! 21.12.05, 18:53 A może przecinaki to kobieta? Miałbyś coś przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Jak ci nie przeszkadza - to wystaw tyłek !!! 21.12.05, 18:54 Ja bym tam kobitkę bzyknął. kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > A może przecinaki to kobieta? Miałbyś coś przeciw? Odpowiedz Link Zgłoś
marakuja1 Re: Jak ci nie przeszkadza - to wystaw tyłek !!! 22.12.05, 10:31 he he he więc skoro mi nie przeszkadzają zulusi w afryce to powinnam sobie lepiankę koło drogi postawić? jak już piszesz to pisz z sensem Odpowiedz Link Zgłoś
domix Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 15:21 To on robi za pannę młodą? Czemu nie jest w sukni ślubnej??? Odpowiedz Link Zgłoś
fenrisica Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 15:23 bleeeee.... niedobrze mi Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Bo głupia polska telewizja pokazuje dewiantów!!! 21.12.05, 18:48 Bo głupia polska telewizja pokazuje dewiantów!!! shygay napisał: > Noo..., po co?? > Odpowiedz Link Zgłoś
blond_kasi a tubylcy w polsce patrza i się dziwią... 22.12.05, 10:00 telewizorów nastawiali, a kobiety to w spodniach chodzą... kija na nich nie ma! oj, nie tak proboszcz uczył! nie tak! Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 [...] 22.12.05, 07:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
parmesan Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 15:42 To sie wyzygaj, na kolana i spadaj. Przeszkadza ci to, to nie patrz, czy ci zal ze tobie dupy nie ozlocil? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i obycza 21.12.05, 18:50 Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i obyczajów, anomia prawna, moralności, i religijna. parmesan napisał: > To sie wyzygaj, na kolana i spadaj. Przeszkadza ci to, to nie patrz, czy ci zal > ze tobie dupy nie ozlocil? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 21.12.05, 18:53 To porażające co piszesz! Aaaaaaaaach! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 21.12.05, 18:55 Zlej się zimną wodą po tym szoku ! kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > To porażające co piszesz! > Aaaaaaaaach! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 21.12.05, 19:00 Nie wystarczy. ogłosiłeś upadek obyczajów. To straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 21.12.05, 19:01 Jeszcze ci ten upadek dowali. kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Nie wystarczy. ogłosiłeś upadek obyczajów. To straszne! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 21.12.05, 19:02 Będę z was zbijał, palanty. Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 21.12.05, 20:02 business3 napisał: > Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i obyczajów, anomia prawna, moralnośc > i, i religijna. Nauczyliśmy się dziś nowego zwrotu? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
marakuja1 Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 22.12.05, 10:33 masz rację o niebo lepsze są gwałty w imię religii, panny młode w ciąży, katowanie rodziny, znęcanie się nad dziećmy w naszych prawych religijnych "normalnych" rodzinach Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Nie - ale brzydzi mnie zdziczenie kultury i o 22.12.05, 21:47 marakuja1 napisała: > masz rację > o niebo lepsze są gwałty w imię religii, panny młode w ciąży, katowanie > rodziny, znęcanie się nad dziećmy w naszych prawych religijnych "normalnych" > rodzinach W twojej tak było ?... Odpowiedz Link Zgłoś
papapapa1 [...] 22.12.05, 00:19 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:44 fenrisica napisała: > bleeeee.... niedobrze mi A mi nie dobrze jak wize lizące sie parki hetero...... Odpowiedz Link Zgłoś
hadassa79 ej fenrisica 21.12.05, 17:16 to sie wyrzygaj jak Ci nie dobrze. Dwa paluszki i ulga gwarantowana (tylko nie pobrudz sobie klawiatury) Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Gratuluje Wam panowie I zycze dlugich lat zycia 21.12.05, 15:27 we wzajemnej milosci. NIECH WAM BOZIA DAJE ZDROWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbytu! 21.12.05, 18:44 Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbytu! sarmata napisał: > we wzajemnej milosci. NIECH WAM BOZIA DAJE ZDROWIE! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 21.12.05, 18:54 Ty masz chyba hemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 21.12.05, 18:55 Moja dupka jest fajna - ale tylko moja. kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Ty masz chyba hemoroidy. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 21.12.05, 19:01 Samogwałt analny? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 21.12.05, 19:02 To chyba to co sam lubisz najbardziej ? (sądąc po nicku...) kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Samogwałt analny? Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 21.12.05, 19:04 Znowu się nicka czepiają. Ja się nie zachwycam własnym tyłkiem. Uważam że większość populacji ma ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 21.12.05, 19:05 Przynajmniej masz zdrowe odruchy... kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Znowu się nicka czepiają. > Ja się nie zachwycam własnym tyłkiem. Uważam że większość populacji ma > ładniejsze. Odpowiedz Link Zgłoś
romek76 Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 22.12.05, 09:21 No cóż dobrze,że głupota nie lata bo byś fruwał jak gołębica!!! Czyżbyś nie wiedział,że HIV i potem AIDS obecnie w zastraszającym stopniu rozwija się i atakuje heteroseksualistów?. Widać,że nie masz pojęcia o tej sprawie a z Twej psyche jedynie sączy się jad i nienawiść. Żyj tak dalej aż Twa włąsna żółć Cię zabije i zeżre. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Życzę wam AIDS i popuszczenia zwieracza odbyt 22.12.05, 21:50 Ale kto te cholerną zarazę przytargał ???... Poza tym heteryków atakuje głównie w Rosji i Afryce - w "oświeconej" Europie nadal homo przodują... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Ślub Eltona Johna 21.12.05, 15:29 Iiii... Bleeeeeeee... Czemu panna mloda nie jest w sukni?? I czemu pan mlody nie niesie panny? Ale byla by zlewka... ;) Taaaaa, takiego wstydu boja sie dopuscic... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 18:51 Where is Elton's clitoris ??? tut_ets napisała: > Iiii... Bleeeeeeee... > > Czemu panna mloda nie jest w sukni?? I czemu pan mlody nie niesie panny? Ale > byla by zlewka... ;) > Taaaaa, takiego wstydu boja sie dopuscic... Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 18:54 Tam gdzie pryszcz na twojej gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 18:56 Wycisnę ci go prosto w oczy !!! kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Tam gdzie pryszcz na twojej gębie. Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 19:01 Upadek obyczajów! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 19:03 Nie - siusiaki miękkimi robieni... kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Upadek obyczajów! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 19:04 Anomia prawna! Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 19:07 Okropne, prawda? anomia stan społeczeństwa wynikający z rozpadu powszechnie przyjętych norm postępowania; sytuacja, w której normy moralne a. wzorce zachowania się są nieobecne, niejasne a. są z sobą wzajem w konflikcie; stan alienacji, dezorientacji, zagubienia się jednostki. Anomia jest to stan społeczny, w którym jednostki społeczne wobec narzucanych przez społeczeństwo celów czy wartości, które należy realizować, nie mają możliwości zrealizowania tych celów czy uzyskania wartości za pomocą społecznie akceptowanych środków czyli zgodnie z przyjmowanymi w społeczeństwie normami. W szerszym rozumieniu anomia oznacza pewnego rodzaju stan niepewności i zagubienia w systemie aksjonormatywnym spowodowany najczęściej jego transformacją. Jednostka społeczna w stanie anomii nie potrafii ocenić, zgodnie z którymi normami należy działać i jakie wartości internalizować. Anomia dotyczy bardzo często całych grup społecznych, społeczności lub pewnych kategorii społecznych. Prowadzić może do pojawiania się w społeczeństwie zachowań dewiacyjnych, takich jak bunt czy wycofanie, a w konsekwencji do różnych przejawów patologii społecznych. W ujęciu Durkheima anomia może przyczyniać się do zachowań samobójczych. Etym. - gr. 'bezprawie'; zob. a-; -nomia. Termin fr. socjologa Emila Durkheima (1897). kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Anomia prawna! Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 19:09 Brak norm moralnych! Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 23:35 rzecz o anomii katoli chyba Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: Where is Elton's clitoris ??? 21.12.05, 23:53 Dziękuję w imieniu swoim i współobywateli za niezwykle poprawną definicję nas, Polaków. Anomia nas dotyka, gnębi, toczy, dusi i będzie z nami zawsze, po wieki wieków. Odpowiedz Link Zgłoś
pe1 Re: Where is Elton's clitoris ??? 22.12.05, 02:15 a wsadź sobie w tyłek te swoje katolickie normy moralne kogo dzisiaj obchodzi ta czarna doktryna śmierci? tylko moherowy ciemnogród! Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Where is Elton's clitoris ??? 22.12.05, 21:52 "AIDS AIDS co to jest AIDS AIDS to ŚMIERĆ"... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 Re: Where is Elton's clitoris ??? 26.12.05, 16:46 gniewko_syn_ryba napisał: > "AIDS AIDS co to jest > AIDS AIDS to ŚMIERĆ"... ;))) A to co jest??? Ułożyłes wierszyk, czy jak? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Where is Elton's clitoris ??? 26.12.05, 23:43 cahir8 napisał: > gniewko_syn_ryba napisał: > > > "AIDS AIDS co to jest > > AIDS AIDS to ŚMIERĆ"... ;))) > > A to co jest??? Ułożyłes wierszyk, czy jak? Nie ja... ;))) To piosenka... Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Where is Elton's clitoris ??? 22.12.05, 08:25 I DO wander... ;) Zauwaziliscie, ze na poczatku wczoraj tytul artykulu byl:"Elton sie zeni", a od rozwoju wczorejszej dyskusji na tym formum - ze wychodzi za maz???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
barylo1 Uwaga przy odczepinach.... 21.12.05, 15:34 ...kto zlapie wianek ten gej do konca zycia Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 to jest gruby blad tego spoleczenstwa 21.12.05, 15:35 skaflok napisał: > SODOMA I GOMORA www.rzeczpospolita.pl/teksty/wydanie_051220/publicystyka_a_5-1.F.jpg Wychodzi na to ze Bog Izraela jest homofobem. To wyjasnia kwestie ewentualnego czlonkostwa Izraela w UE. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: Będą mieli małe HIV-ki... 21.12.05, 19:15 Nie chce Cie martwić, ale heteroseksualisci maja czesciej hiv niz geje... Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: Będą mieli małe HIV-ki... 22.12.05, 09:30 Ale od pederastów ta cała historia z HIV się zaczęła. Dziękujemy wam geje! Odpowiedz Link Zgłoś
maciej971 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 15:51 Kto w tym związku jest mężem a kto żoną? Odpowiedz Link Zgłoś
sarmata Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:17 Niech sami zadecyduja. Co ci do tego? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszb1 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 07:34 przecież napisane: Elton wyszedł za mąż, czyli on robi za ???? samicę gayową ???? i to on jest od udostepnienia swojego rowu do parkowania temu ???? męzowi ???? Odpowiedz Link Zgłoś
szamot1 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 08:26 skąd to dziwne zainteresowanie szczegółami? Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 21:55 Nic co ludzkie nie jest nam obce... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
swift073 Ale "nowoczesny" i "postepowy" kraj z tej Anglii ! 21.12.05, 15:54 Nareszcie! Oto kolejne zwyciestwo prawdziwego postepu ludzkosci i awangardy nowoczesnosci na froncie walki z Ciemnogrodem i zacofaniem! Niech wielka radosc ogarnie nas wszystkich uwielbiajacych postęp! Cieszmy sie i radujmy! Odpowiedz Link Zgłoś
juziek68 Re: Ale "nowoczesny" i "postepowy" kraj z tej Ang 21.12.05, 18:14 Wolę postępowego raka Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re: Ale "nowoczesny" i "postepowy" kraj z tej Ang 21.12.05, 23:36 to zlapiesz go z tej nienawisci ktora cie zzera od srodka Odpowiedz Link Zgłoś
the_dzidka Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:02 Eeee, myslałam, że Elton wystąpi w jednym ze swoich odlotowych strojów :))) Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:02 nie rozumiem gejów ale ich akceptuje jeżeli tym facetom sprawi to przyjemność a mnie nie szkodzi to OK po za tym są na całym swiecie nie koniecznie w związku gejów i lesbijek ale wspólne gospodarstwa faceta z facetem lub kobiety z kobietą nie uprawiają sexu ale tworzą razem coś i jak jedno umiera to drugie jak by mu obce było, dla systemu państwa, a tego nikt w polsce nie chce uporządkować odpowiednia ustawą Odpowiedz Link Zgłoś
ressel Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:20 > ale tworzą razem coś i jak jedno umiera to drugie jak by mu obce było, dla > systemu państwa, a tego nikt w polsce nie chce uporządkować odpowiednia ustawą Zauważ tylko, jakie fajne patologie niosłaby taka regulacja. Bo przecież nie ma powodu, by ograniczać liczebność osób tworzących "wspólne gospodarstwo". Nietrudno wyobrazić sobie np. "rodzinne" firmy liczące, powiedzmy, 50 osób, wspólnie rozliczające się z podatków. IMO obecne prawo jest OK. Państwo daje jasny komunikat: na _przywileje_ może liczyć tylko tradycyjna rodzina (z różnych względów). Wszyscy pozostali są _równi_ wobec prawa (mogą zapisać swój majątek komu chcą, mieszkać/uprawiać seks z kim chcą, upoważnić do odwiedzin w szpitalu/informowania w czasie choroby/odbierania poleconych na poczcie kogo chcą itd.). Po prostu nie ma czegoś takiego jak powszechne prawo do przywilejów. ER Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 23:41 najwieksza patologia sa "normalne" pijacko-katolickie rodziny. Tych dzieciom nie zycze. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszb1 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 07:36 największa patologia to dwóch odmieńców starających się zrobić sobie dziecko - hmmmm ciekawe kto by wówczas karmił piersią on czy on ???? tak czy inaczej bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
dziczku Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 00:16 Zgadza się, tylko że z tego samego powodu (wspólne gospodarstwo) nie wzięliśmy jeszcze ślubu z moją dziewczyną. Homofobistyczne teoryje i płacenie ZUS-u co miesiąc to dwa, bardzo różniące się od siebie światy. Odpowiedz Link Zgłoś
waclaw_grzyb Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:13 Z takim Eltonem to i ja chętnie bym się ożenił.. Może mnie chociaż adoptują?? Odpowiedz Link Zgłoś
lidia.w Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:20 musieli sie dlugo naczekac na te chwile! a kiedy elity polskie do tego dorosna? no bo kogo to moze bolec, ze komus szczescie w zyciu sprzyja i milosc kwitnie? Odpowiedz Link Zgłoś
zima0001 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:32 lidia.w napisała: > no bo kogo to moze > bolec, ze komus szczescie w zyciu sprzyja i milosc kwitnie? A kto ci broni miłości? Jeśli taka twoja wola to kochaj nawet tyczkę w płocie. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 16:42 skaflok napisał: > SODOMA I GOMORA > BOG TEZ SWTORZYL HOMOSEKSUALISTOW!!!!!!!! Milosc pomiedzy dwoma osoabami tej samej plci nie jest potepiona przez nikogo w calym Pismie Swietym!! Przeciwnie, chwalona jest np milosc krola Dawida i Jonatana ktorzy byli parą!! Wszystkie miejsca w ktorych Biblia krytycznie wypowiada sie na temat homoseksualizmu, mowia o wspolzyciu dla samego sexu, bez milosci, a wiec dotyczy to nie tylko osob homoseksualnych ale rowniez hetero, bo gdy męzczyzna wspolzyje z kobieta dla samego sexu, nie kocha jej, to popelnia takis am grzech wg Biblii jak geje. A czy przeciw temu ktos sie burzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszb1 Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 07:39 gdyby Bóg stworzył pedałów to by zesłał plagę na ziemię - odmieńcy to wymysł tzw. cywilizacji, od tak modine się zrobiło krzykliwie afiszować sowje dewiacje Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 08:47 > A czy przeciw temu ktos sie burzy??? Ja sie burze, normalkk, poniewaz pleciesz bzdury i naciagasz makaron na uszy... Od kiedy przyjaciele (a nawet bracia, bo tak o nich mowiono) = para?? Poza tym - skad ci do glowy przyszlo ze byli homo?? Dawid mial wowczas zone, ktora byla corka Saula, Michal... ;) Wszystkie > miejsca w ktorych Biblia krytycznie wypowiada sie na temat homoseksualizmu, > mowia o wspolzyciu dla samego sexu, bez milosci, a wiec dotyczy to nie tylko > osob homoseksualnych ale rowniez hetero, bo gdy męzczyzna wspolzyje z kobieta > dla samego sexu, nie kocha jej, to popelnia takis am grzech wg Biblii jak geje. Oto wyniki logicznego myslenia... Nie dziwota, ze mlodziez nie radzi sobie z prostymi zadaniami logicznymi, skoro takich maja/beda miec rodzicow... Jak zes do tego doszedl??? Wszedzie Bog mowi, aby nie praktykowac takich rzeczy. Dlaczego, jak myslisz, spalil Sodome i Gomore?? Czyz mezczyzni z owych miast nie przyszli do Lota i nie zazadali wydania im jego gosci (mezczyzn/aniolow), bo chcieli z nimi poswawolic???? Czy on nie zaproponowal im swoich corek???? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 22.12.05, 08:50 > A czy przeciw temu ktos sie burzy??? Ja sie burze, normalkk, poniewaz pleciesz bzdury i naciagasz makaron na uszy... Od kiedy przyjaciele (a nawet bracia, bo tak o nich mowiono) = para?? Poza tym - skad ci do glowy przyszlo ze byli homo?? Dawid mial wowczas zone, ktora byla corka Saula, Michal... ;) Wszystkie > miejsca w ktorych Biblia krytycznie wypowiada sie na temat homoseksualizmu, > mowia o wspolzyciu dla samego sexu, bez milosci, a wiec dotyczy to nie tylko > osob homoseksualnych ale rowniez hetero, bo gdy męzczyzna wspolzyje z kobieta > dla samego sexu, nie kocha jej, to popelnia takis am grzech wg Biblii jak geje. Oto wyniki logicznego myslenia... Nie dziwota, ze mlodziez nie radzi sobie z prostymi zadaniami logicznymi, skoro takich maja/beda miec rodzicow... Jak zes do tego doszedl??? Wszedzie Bog mowi, aby nie praktykowac takich rzeczy. Dlaczego, jak myslisz, spalil Sodome i Gomore?? Czyz mezczyzni z owych miast nie przyszli do Lota i nie zazadali wydania im jego gosci (mezczyzn/aniolow), bo chcieli z nimi poswawolic???? Czy on nie zaproponowal im swoich corek (dziewic) w zamian???? Odpowiedz Link Zgłoś
arielmoisiecyc [...] 21.12.05, 16:42 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
arielmoisiecyc S K A N D A L - GAZETA WYBIORCZA NADAL WYBIERA ... 22.12.05, 11:26 GAZETA WYBIORCZA NADAL WYBIERA TO CO JEST WYGODNE DLA MANIPULOWANIA OPINIA SPOLECZNA. USUWA WIADOMOSCI ZGODNE Z REGULAMINEM. PRZED WYBORAMI EMITOWALA SADAZE KTORE DAWALY NAWET 20% PRZEWAGI TUSKOWI I P.O. A TERAZ ELIMINUJE NAWET TAKIE INFORMACJE KTORE DOTYCZA SMAROWANIA ODBYTU ELTONOWI WAZELINA PRZEZ DAVIDA. SYJONISCI Z GAZETY WYBORCZEJ OPUBLIKOWALI INFORMACJE ZE DOM W WADOWICACH W KTORYM MIESZKAL PAPIEZ KUPILI ZYDZI Z NEW YORKU ALE OKAZALO SIE TO BUJDA NA RESORACH ZROBILI TYLKO MARKETING SYJONISCIE BALAMUTHOWI KTORY CHCE NA TEJ RUDERZE WYREMONTOWANEJ PRZEZ PANSTWO POLSKIE ZAROBIC MILION USD. TO JEST SKANDAL ZEBY CI SYJONISCI Z GW TAK MANIPULOWALI INFORMACJA Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 16:45 BOG TEZ SWTORZYL HOMOSEKSUALISTOW!!!!!!!! Milosc pomiedzy dwoma osoabami tej samej plci nie jest potepiona przez nikogo w calym Pismie Swietym!! Przeciwnie, chwalona jest np milosc krola Dawida i Jonatana ktorzy byli parą!! Wszystkie miejsca w ktorych Biblia krytycznie wypowiada sie na temat homoseksualizmu, mowia o wspolzyciu dla samego sexu, bez milosci, a wiec dotyczy to nie tylko osob homoseksualnych ale rowniez hetero, bo gdy męzczyzna wspolzyje z kobieta dla samego sexu, nie kocha jej, to popelnia takis am grzech wg Biblii jak geje. A czy przeciw temu ktos sie burzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
dagmaranowicka Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 16:53 tak burzy sie -dekalog. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 17:11 A ktore przykazanie dotyczy tego? Pokaz mi je? Jesli masz na mysli "Nie cudzołóż" to chcialbym Cie poinformowac ze ksiadz na spowiedzi mi powiedzial z etaki grzech popelnia sie tylko wtedy gdy wspolzyje sie z czyjąś żona lub męzem. Pozatym pisalem o milosci pomiedzy dwoma osobami tej samej plci, a to nic zlego. Odpowiedz Link Zgłoś
elviz Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 18:35 czytaj buraku 1 Koryntian 6:9 1 Tymoteusza 1:8-11 o ile wiesz jak wygląda Biblia i jak sie wyszukuje fragmenty.. i nie powołuj się na coś o czym nie masz zielonego pojecia. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 18:39 Pokazujesz mi cytaty z Biblii i mowisz do mnie "buraku"? Wlasnie dobrze znam je!! Przeczytaj dokladnie i zobacz co dalej jest napisane!! Nie sztuka wyrwać coś z kontekstu i nazwać kogoś burakiem! Pozatym powiedziałem chyba jasno, że Biblia w miejscach w których potepia homoseksualizm ma na myśli przymuszone stosunki lub seks bez miłości, który jest grzechem zawsze - bez wzgledu czy ktos hjest homo czy hetero... Odpowiedz Link Zgłoś
elviz Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 20:17 Dla mnie śmieszne jest tworzenie nowych poglądów religijnych, które nie mają poparcia w religii. Jaka wyznajesz religię? Swoją? Opartą na własnych interpretacjach? Nowoczesną, bo tak gdzie wygodnie jest rozmazywany sens słów? Ciekawe czy Ci którzy uczyli Cię religii tak właśnie interpretowali pogląd Biblii na homoseksualizm. BOG TEZ SWTORZYL HOMOSEKSUALISTOW!!!!! - brednie, o ile pamiętam stworzył Adama i Ewe a nie Adama i Stefana, Zastanow się co piszesz, rozumując jak Ty można napisac: BÓG TEŻ STWORZYŁ UŁOMNE DZIECI!!!!!!!! BOG TEZ STWORZYŁ PEDOFILI!!!! NEKROFILI.... O! Tu nie ma przeciez stosunków na siłe :D:D:D:D To jest moim zdaniem wystarczająca glupota by nazwac autora tak jak nazwałem. Poczytaj np. o Sodomie i Gomorze. Tam i w prawie danym Izraelowi jest wystarczająco duzo dowodow ze nie tylko stosunki "na sile" ale sam fakt współżycia fizycznego osob tej samej plci jest obrzydliwoscia w oczach Boga. Lubię podyskutowac ale z kimś kto traktuje poglad religijny nie jak elastyczną zabawke... Co wygodne i modne TAK, reszta... NIE, bo to interpretacja taka a nie inna, przenosnia... Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 23:57 Po pierwsze nie można porównywać homoseksualizmu do pedofilii czy nekrofilii bo to zupełnie coś innego. Homoseksualizm jest naturalnym popędem występującym w naturze od zawsze i u wielu gatunków, tyle że występującym w mniejszości. U ludzi nikt nie ma wpływu na kształtowanie się orientacji u samego siebie, ponieważ zachodzi to w bardzo wczesnym wieku. Nawet katolickie publikacje na ten temat takie jak „Wyjść na prostą” R. Cohen – a przyznają, że kształtowanie to, zachodzi w pierwszych trzech latach życia, a nawet w czasie życia płodowego. Jak zatem można mieć na to wpływ, a co za tym idzie jak coś na co nie mamy wpływu może być grzechem? Natomiast psychologia stwierdza, ze wszelkie próby zmiany, są spustoszeniem dla psychiki, a brak akceptacji samego siebie najgorsza rzeczą jaka może spotkać człowieka. A sprawa religii – ja pisałem o homoseksualizmie który sam w sobie nie jest grzechem – proszę spytać księży czy poczytać katechizm Kościoła katolickiego, który mówi, że takie osoby trzeba traktować z szacunkiem, a nie straszyć Sodomą w której potępiony był gwałt a nie miłość do osoby tej samej płci. Gdybyśmy Biblię rozumieli dosłownie to musielibyśmy zabijać nieposłuszne dzieci, kamienować się nawzajem, czy robić wiele innych rzeczy które nie są już aktualne. W Judaizmie homoseksualizm był potępiony z tylko jednego powodu – gej niema dzieci, a dla Żydów dziecko to obowiązek. Katolicyzm przejął to automatycznie. Wielu znam (także osobiście) teologów i księży, którzy mają zupełnie takie jak ja spojrzenie na homoseksualizm, dlatego ja nie tworzę własnej religii, choć muszę przyznać że katolikiem nie jestem. Jestem zwykłym, nie przykładnym protestantem, więc dla Pana pewnie kimś bezwartościowym, ale jakoś przeżyję. Od początku na tym forum pisałem o miłości, a nie o seksie, potępiam rozwiązłość tak samo jak Pan, ale pomiędzy kochającymi się ludźmi, którzy są sobie wierni i wzajemnie się o siebie troszczą to nawet współżycia fizycznego nie uważam za coś złego. No ale to nie moja, ani Pana sprawa co ktoś robi w łóżku. Napisałem że Bóg stworzył również homoseksualistów bo tak jest – a nie? Istnieje miłość pomiędzy dwoma mężczyznami, przyznał to także katolicyzm, a przecież każda miłość pochodzi od Boga. Co zatem Pana zdaniem ma zrobić osoba będącą homoseksualistą? Na siłę ożenić się z kobietą i okłamywać ją całe życie? Kłamać, że ją kocha? Krzywdzić całą rodzinę tym, że on jest nieszczęśliwy? Może ma żyć samotnie? Tylko kto chce żyć w samotności – każdy chce przecież kochać, mieć bliską osobę i być kochanym. Może próbować się zmieniać, nikła szansa na powodzenie. Ks. Kożuch zalecał takim osobom wstępować do seminariów, ale ostatnio jego argument został zniszczony przez Watykan, zakazujący tego. A co mają zrobić osoby innych wyznań? A agnostycy? Ateiści? Pedofile czy inni świadomie wybiera jakiś uczynek, nie ma w tym nic z miłości. Natomiast geje potrafią kochać, świadomie decydują się na wszystko, nie przymuszają się nawzajem (a jeśli się przymuszają tak jak w Sodomie to już zupełnie inna sprawa) mówię o związkach więc w nich nie przymusza nikt nikogo – dlatego to Pana porównanie jest dla mnie po prostu niefortunne. Z ułomnymi dziećmi nie wiem o co Panu chodzi bo przecież je takimi Bóg stworzył... Ale mi nie pasuje do tej dyskusji. Wygodne i modne... w jakim sensie? Homoseksualizm był zawsze i nie sądzę, że ktoś jest gejem bo jest taka „moda”, wręcz przeciwnie, założę się że każdy homoseksualista, gdyby miał wybór to chciałby być hetero, ale nikt nigdy takiego wyboru nie miał. Miał tylko wybór, czy zaakceptować się takim jakim jest, czy walczyć „z wiatrakami” całe życie. Reasumując – każdy chce kogoś kochać, mieć bliską osobę, a orientacji nikt sobie nie wybiera. Dlatego popieram te związki i będę popierał. I powiem jeszcze raz, na szczęście nawet w Kościele katolickim są teologowie i księża, którzy znają się na sprawie homoseksualizmu, wiele wiedzą i często mają pogląd taki jak ja. Bo nie należy patrzeć na nikogo przez pryzmat seksu, ale uczuć które kierują danym człowiekiem. Dziękuję i pozdrawiam serdecznie, życzę Wesołych Świąt w gronie bliskich, w harmonii, spokoju i miłości. Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 22.12.05, 00:43 Obawiam się, że większości "piewców normalności" nie będzie się chciało przeczytać Twojego posta... zbyt długi, zbyt wiele niezrozumiałych sformułowań, a co najgorsze tekst mógłby zmusić do pewnej niemiłej, drażliwej refleksji. Zresztą pomysł na rozwiązanie kwestii gejowskiej wielu z nich ma. Wielokrotnie w tym temacie, a także pokrewnych trafiałem na teksty w stylu: -tępić -niszczyć -leczyć -izolować miło się robi... kiedy zapytałem czemu ktoś zażyczył sobie zagazowania homoseksualistów, autorowi nie starczyło już inwencji na odpowiedź. Mam też swoisty, negatywny stosunek do religijności tych ludzi, ale tego nie będę już komentował, bo czegoś tak płytkieo nie da się skomentować. Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets co jeszcze?? 22.12.05, 09:53 normalkk napisał: >Homoseksualizm jest naturalnym popędem od kiedy byl NORMALNYM?? to ze w mniejszosci - swiadczy o czyms. Dlaczego Bog nie stworzyl 2 facetow, badz 2 kobiet tylko faceta i kobiete?? Poza tym napisane jest: "Co Bog zlaczyl, niechaj czlowiek nie rozdziela". Do czego sie ten cytat odniosi? Hmmm... Do stosonkow seksualnych!! A zatem, skoro Bog dal facetowi kobiete, to znaczy, ze to jest norma wyznaczona przez Niego i tak ma byc. I tyle. A, ze w kulturach poganskich takie praktyki (wszyscy ze wszystkimi) byly norma, to co innego. Nie znaczy, ze zgodne z wola Boza ani z Jego przyzwoleniem. I nie chodzi tu WCALE o Kosciol. Wg mnie - robta, co chceta!! Jednak nie badzcie hipokrytami!!! Kiedy sumienie gryzie, nie nalezy go usprawiedliwiac, tylko zastanowic sie dlaczego. Szczegolnie, jak jestes osoba wierzaca w Boga, ktory ustanowil prawa zawarte w Biblii. Jezeli zas masz wlasna teorie na ich temat - powodzenia i szerokiej drogi!! Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets do normalkk 22.12.05, 09:15 Bog nie stworzyl zlych ludzi, Bog nie stworzyl chorych, nie stworzyl tez zboczonych... ani homoseksualistow... Diabel lubi mieszac - wiec zamieszal... i ot, co wyszlo. Zgadzam sie z przedowca. "sam fakt współżycia fizycznego osob tej samej plci jest obrzydliwoscia w oczach Boga". KROPKA! Odpowiedz Link Zgłoś
camel_3d biblia rowniez mowi, 21.12.05, 22:23 ze za zdrade kobieta powinna zostac ukamieniowana... oraz ze nie powinno sie zblizac do kobiety kiedy jest nieczysta (ma okres) i ze bedzie przekleta, jezeli zalozy szaty z 2 roznych rosdzajow materialu. totakiech kilka fajnych rzeczy.. poza tym cos tam jest o nienawiscie to niewiernych i o zbawieniu przez ogien (to akurat soebie swieta inkwizycja upodobala). Odpowiedz Link Zgłoś
arielmoisiecyc Re: MITY GRECKIE ROWNIEZ MOWIA - WAZELINKA DLA ELT 21.12.05, 23:58 ZLOZMY SIE I WYSLIJMY WSPANIALA POLSKA WAZELINKE DO SMAROWANIA ODBYTU. ELTON I JEGO DAVIDEK BEDA WNIEBOWZIECI. WIELE ROZNYCH PODAN , BASNI I MITOW PISALO O HOMOSEKSUALISTACH. W NICZYM TO NIE ZMIENIA ,ZE DO SMAROWANIA ODBYTU NAJLEPSZA JEST POLSKA WAZELINKA. ARIEL Odpowiedz Link Zgłoś
cahir8 Re: MITY GRECKIE ROWNIEZ MOWIA - WAZELINKA DLA EL 22.12.05, 00:18 arielmoisiecyc napisał: > W NICZYM TO NIE ZMIENIA ,ZE DO SMAROWANIA ODBYTU NAJLEPSZA JEST POLSKA > WAZELINKA Pracujesz w dziale reklamy firmy produkującej wazelinę czy po prostu jesteś zadowolonym konsumentem, że tak ją chwalisz? Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets czy BOG TEZ STWORZYL debili jak ty?? 22.12.05, 09:01 no, co jest napisane?? Przytocz... Wiesz, diabel tez zna dobrze Biblie i cytowal ja Jezusowi narzucajac mu wlasna interpretacje... Tak, tak... Myslisz, ze Pan Bog jest elastyczny i nie przeszkadza mu naciaganie Jego slow do wlasnych potrzeb?? Mylisz sie... Dlaczego zatem w Biblii mamy ewidentne przyklady kar za nie wypelnianie tego, co On mial na mysli i postepowanie nie tak, ja ON chcial (nie jak ludzie mysleli, ze On chce)... Odpowiedz Link Zgłoś
kosciol.mlodziezy.psychicznej Oczywiście że naciąganie jego słów mu się nie podo 22.12.05, 10:32 Dlatego proponuję: Chce sprzedac moja corke jako niewolnice (Druga ksiega Mojzeszowa 21:7). Jaka mam zarzadac cene? W Trzeciej ksiedze, 21:20, jest informacja, ze moge byc wlascicielem niewolnikow obu plci z sasiedniego kraju. Moj znajomy twierdzi, ze chodzi jedynie o ludzi z poza granic EU. Czy ma racje? Moj sasiad, ktory pracuje w Arkadii, uwaza, ze ma prawo pracowac w niedziele. Wedlug Drugiej ksiegi, 35:2, nalezy go zabic. Czy to jest moj moralny obowiazek? Nie chodze do kosciola, poniewaz jestem krotkowzroczny, a wedlug Trzeciej ksiegi 21:20 nie wolno mi zblizac sie do oltarza bozego, jezeli zle widze. Moj syn idzie do komuni i fajnie byloby zobaczyc jak sobie radzi w kosciele. Czy moge stac w przedsionku? Czy moje dzieci moga trenowac pilke nozna - Trzecia ksiega mowi, ze nie wolno im dotykac resztek niezywej swini. Czy maja zamiast tego zostac w domu i grac plastykowa pilka? Jeden chlop tutaj niedaleko na wsi uprawia rozne rzeczy na tej samej ziemi i w ten sposob grzeszy przeciwko Trzeciej ksiedze, 19.19. Ma tez bardzo grzeszny zwyczaj uzywania brzydkich slow, ale jego zona jest jeszcze bardziej grzeszna, bo chodzi w ubraniach nie tylko utkanych z prawdziwego wlokna. Czy mamy zebrac cala wies, zeby ich ukamieniowac? (Trzecia ksiega, 24:10-16). Czy moze wystaczy, ze ich spalimy na stosie, tak jak robimy z tymi, ktorzy cudzoloza za swoimi krewnymi (Trzecia ksiega 20:14)? Ja wiem, ze PiS i LPR bardzo gleboko rozumieja te sprawy, wiec prosze o wyrazna i szybka odpowiedz. I dziekuje obroncom moralnosci, ze tak wyraznie pokazuja nam, ze slowa Boga sa wieczne i niezmienne. Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: Oczywiście że naciąganie jego słów mu się nie 22.12.05, 22:35 kosciol.mlodziezy.psychicznej napisał: > Dlatego proponuję: > Chce sprzedac moja corke jako niewolnice (Druga ksiega Mojzeszowa 21:7). Jaka > mam > zarzadac cene? Czy w Biblii też pisze "zaRZądać" ?... ;))) > W Trzeciej ksiedze, 21:20, jest informacja, ze moge byc wlascicielem > niewolnikow obu plci z > sasiedniego kraju. Moj znajomy twierdzi, ze chodzi jedynie o ludzi z poza > granic EU. Czy ma racje? A co Biblia o tym mówi ?... > Moj sasiad, ktory pracuje w Arkadii, uwaza, ze ma prawo pracowac w niedziele. > Wedlug Drugiej > ksiegi, 35:2, nalezy go zabic. Czy to jest moj moralny obowiazek? Czy chodzi o biblijną Arkadię ?... > Nie chodze do kosciola, poniewaz jestem krotkowzroczny, a wedlug Trzeciej > ksiegi 21:20 nie > wolno mi zblizac sie do oltarza bozego, jezeli zle widze. Moj syn idzie do > komuni i fajnie byloby > zobaczyc jak sobie radzi w kosciele. Czy moge stac w przedsionku? A nie lepiej wysłać syna na Islandię do Gienka Owsianki (guru Koscioła Młodzieży Psychicznej - dla niewtajemniczonych) żeby przeszedł porządną pogańską inicjację, a nie jakąs tam "pierwszą komunię", która jakoś nie pasuje mi do ciebie biorąc pod uwagę twój stosunek do KK ?... ;) > Czy moje dzieci moga trenowac pilke nozna - Trzecia ksiega mowi, ze nie wolno > im dotykac > resztek niezywej swini. Jesteś ortodoksyjnym Żydem ?... > Jeden chlop tutaj niedaleko na wsi uprawia rozne rzeczy na tej samej ziemi i w > ten sposob > grzeszy przeciwko Trzeciej ksiedze, 19.19. Ma tez bardzo grzeszny zwyczaj > uzywania > brzydkich slow, ale jego zona jest jeszcze bardziej grzeszna, bo chodzi w > ubraniach nie tylko > utkanych z prawdziwego wlokna. Czy mamy zebrac cala wies, zeby ich > ukamieniowac? (Trzecia > ksiega, 24:10-16). Czy moze wystaczy, ze ich spalimy na stosie, tak jak robimy > z tymi, ktorzy > cudzoloza za swoimi krewnymi (Trzecia ksiega 20:14)? Czy mieszkasz w Wąchocku ? To sołtys na pewno ci pomoże... ;) Aha, ilu cudzołożników już spaliliście w tym roku ?... Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 18:56 Pozatym proponuje przeczytać: Rz 3. 28 - 31. 1 Sm 20. 17. 1 Sm 20. 41-42 Wogóle proponuje przeczytać cały watek przyjaźni Dawida z Jonatanem i policzyć sobie ile razy wymienione jest uczucie pomiedzy nimi, które było dla nich "wazniejsze niż miłość kobiet". I wyobraź sobie, że umiem wyszukiwac fragmenty w Biblii - co więcej umiem ją czytać i rozumieć, a nie tylko oglądać litery. Odpowiedz Link Zgłoś
tut_ets Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 22.12.05, 10:07 normalkk napisał: > proponuje przeczytać cały watek przyjaźni Dawida z Jonatanem i policzyć > sobie ile razy wymienione jest uczucie pomiedzy nimi, które było dla > nich "wazniejsze niż miłość kobiet". Czy miales kiedykolwiek najlepszego przyjaciela/przykjaciolke??? Ale takiego prawdziwego najlepszego przyjaciela... Takiego, ktory by cie znal na wskros, bez slow wiedzial co ci w duszy gra, na ktorego pomoc moglbys liczyc w kazdej sytuacji o kazdej porze dnia i nocy?? Z ktorym/a nie laczyla by cie zadna wiez seksualna?? Jak nie, to nigdy nie zrozumiesz tej hiostorii... (na marginesie - przydatna byla by znajomosc hebrajskiego, a przynajmniej swiadomosc jezyka uzywanego w opisanym tekscie) Jonatana i Dawida laczyla niezwykla wiez braterska. Kochali sie jak bracia. Milosc emocjonalna, braterska i bliska wiez z druga osoba sa wazniejsze niz "milosc kobiety" (wg. jezyka biblijnego - czyt.: seks)... Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Ty miałeś z nimi interview że tak wszystko wiesz? 21.12.05, 18:53 Ty miałeś z nimi interview że tak wszystko wiesz? normalkk napisał: > BOG TEZ SWTORZYL HOMOSEKSUALISTOW!!!!!!!! Milosc pomiedzy dwoma osoabami tej > samej plci nie jest potepiona przez nikogo w calym Pismie Swietym!! Przeciwnie, > > chwalona jest np milosc krola Dawida i Jonatana ktorzy byli parą!! Wszystkie > miejsca w ktorych Biblia krytycznie wypowiada sie na temat homoseksualizmu, > mowia o wspolzyciu dla samego sexu, bez milosci, a wiec dotyczy to nie tylko > osob homoseksualnych ale rowniez hetero, bo gdy męzczyzna wspolzyje z kobieta > dla samego sexu, nie kocha jej, to popelnia takis am grzech wg Biblii jak geje. > > A czy przeciw temu ktos sie burzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
business3 Re: Ty miałeś z nimi interview że tak wszystko wi 21.12.05, 19:04 No z tymi bohaterami z Biblii... normalkk napisał: > Tzn? Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: Ty miałeś z nimi interview że tak wszystko wi 21.12.05, 19:12 A co nie wystarczy przeczytac? Widac przeciez wszystko... Odpowiedz Link Zgłoś
yanca3 Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 19:06 Nie stworzył to pewnie w trakcie ewolucji coś wyszło nie tak.O Sodomie i Gomorze też czytałeś WIEDZACY O BOGU ! > BOG TEZ SWTORZYL HOMOSEKSUALISTOW!!!!!!!! Milosc pomiedzy dwoma osoabami tej > samej plci nie jest potepiona przez nikogo w calym Pismie Swietym!! Przeciwnie, > > chwalona jest np milosc krola Dawida i Jonatana ktorzy byli parą!! Wszystkie > miejsca w ktorych Biblia krytycznie wypowiada sie na temat homoseksualizmu, > mowia o wspolzyciu dla samego sexu, bez milosci, a wiec dotyczy to nie tylko > osob homoseksualnych ale rowniez hetero, bo gdy męzczyzna wspolzyje z kobieta > dla samego sexu, nie kocha jej, to popelnia takis am grzech wg Biblii jak geje. > > A czy przeciw temu ktos sie burzy??? Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 21.12.05, 19:10 Nie chce mi sie tlumaczyc kolejny raz.. przeczytaj wyzej... Coscie sie tak tej Sodomy uczepili? Jesli nawet to czy to jedyny grzech jaki mozna polelnic? Nie ma gorszych rzeczy? Odpowiedz Link Zgłoś
arielmoisiecyc Re: ELTON ZOSTAL STWORZONY JAKO CZLOWIEK.... 22.12.05, 00:05 ELTON ZOSTAL STWORZONY PRZEZ JAHWE JAKO CZLOWIEK ALE OKAZAL SIE HOMOSEKSUALISTA PASKUDNYM ZBOCZENCEM KTOREGO CZEKA TAKI SAM LOS JAK FREDDIEGO I INNYCH MU PODOBNYCH WLASNIE DLATEGO JAHWE ELIMINUJE TAKICH LUDZI ZE SPOLECZENSTWA ZSYLAJAC NA NICH CHOROBE AIDS. ARIEL Odpowiedz Link Zgłoś
rozowykot Re: ELTON ZOSTAL STWORZONY JAKO CZLOWIEK.... 22.12.05, 01:31 ariel zastanów sie co wypisujesz . Bog jest dobrem i nikogo ani niczego nie eliminuje. Aids jest chorobą , która spotyka nawet małe dzieci a one nie są homoseksualistami więc twoj argument jest bzdurny. Tak myślał ksiądz Panelaux w " Dżumie " Alberta Camus .Uważam ,że zaglądanie komuś do łóżka jest siwństwem, a poza tym gorszy jest sadyzm lub pedofilia. Jak dwoje dorosłych chce tak się "kochać "jak oni to ich sprawa i Boga a nie ludzi . Nikogo tym nie krzywdza. Afera idzie nie o seks tylko o pieniądze. Dalsza rodzina chętnie by się dorwała do pieniędzy E.J. gdy zejdzie , a każdy kiedyś musi, a urząd skarbowy zdarłby z Dawida dzikie pieniądze tytułem podatku spadkowego po E J bo nie są rodziną , po współmałzonku podatek jest niewielki. I to jest powód tych "ślubów". Ponadto rodzina może podważać testament. Mogą tak zrobić nawet ze związkiem heteroseksualnym. Znajoma mieszkła z mężczyzną 25 lat . Dzieci nie mieli. On nie mógł. Gdy zmarł siostrzeńcy ,bratankowie zmarłego usiłowal ją pozbawić wspólnego dorobku i wyrzucić z domu. Na szczęście 2 lata przed jego śmiercią miałam wątpliwą przyjemność poznać rodzeństwo tego pana i poradziłam im by oboje przebadali się psychiatrycznie i z zaświadczeniem od psychiatry sporządzili formalny testament w dobrej kancelarii notarialnej. Na jej szczęście mnie posłuchali , bo wyszłaby z własnego domu naga i bosa. Dlatego homoseksualiści chcą ślubu . Współmałżonek to najbliższa rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
gniewko_syn_ryba Re: ELTON ZOSTAL STWORZONY JAKO CZLOWIEK.... 22.12.05, 22:21 rozowykot napisała: > ariel zastanów sie co wypisujesz . Bog jest dobrem i nikogo ani niczego nie > eliminuje. Aids jest chorobą , która spotyka nawet małe dzieci a one nie są > homoseksualistami więc twoj argument jest bzdurny. Tak myślał ksiądz Panelaux > w " Dżumie " Alberta Camus .Uważam ,że zaglądanie komuś do łóżka jest > siwństwem, a poza tym gorszy jest sadyzm lub pedofilia. Biorąc pod uwagę różnicę wieku pomiędzy "małżonkami" można w tym przypadku mówić o tej ostatniej... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
bambooko BOG STWORZYL HITLERA I TEZ POMYLKOWO 21.12.05, 23:39 pomylki sie zdarzaja ale trzeba je separowac od reszty spoleczenstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: BOG STWORZYL HITLERA I TEZ POMYLKOWO 21.12.05, 23:59 Mowie o miłosci o ludzi pomi edzy dwojgiem ludzi a nie o Hitlerze... Swoja drogą, Wam to jego poczynania się przeciez podobają, to dlaczego tak piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 22.12.05, 00:01 Jasne ! Kopernik była kobietą. Nie mieszaj Boga to tego, ty wynaturzony zboczku. Odpowiedz Link Zgłoś
normalkk Re: BOG TEZ STWORZYL HOMOSEKSUALISTOW! 22.12.05, 00:04 eh - zdanie pełne miłosci blixniego... Rowniez zycze Wesołych i spokojnych Świąt w gronie bliskich... Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Nowe prawo od 21 grudnia? To sie pedal pospie 21.12.05, 17:31 A na co mieli czekać? TYLKO na takie regulacje prawne. Są długo parą, pewnie decyzje już dawno podjeli i dawno byliby małżeństwem... gdyby prawo im na to pozwalało. Na to właśnie czekali, po co dłużej zwlekać? Odpowiedz Link Zgłoś
kot9999 kogo obchodza twoje problemy zdrowotne? 21.12.05, 23:43 Moze masz raka mozgu! Odpowiedz Link Zgłoś
zbigniew.fedyczkowski Re: Ślub Eltona Johna - zdjęcia 21.12.05, 17:45 David Furnish zrobił to dla kasy ! Odpowiedz Link Zgłoś