qfc 21.12.05, 18:18 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bogalfa Re: Prezydent Kwaśniewski pożegnał się z żołnierz 21.12.05, 18:29 Kretyński dowcip, qfc. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_wojtyga KIEDY ON SKONCZY TE POZEGNANIA ?????????????? 21.12.05, 22:42 ile kosztuja polskiego podatnika te idiotyczne pozegnania kwacha-warchola !!! po cholere mu one ? cyzby sie wybieral w zaswiaty ? Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Czy Polakow nie stac na madrego prezydenta?? 21.12.05, 18:32 Jeden klamca i oszust a nastepca rowniez. Probowalem sluchac wywiadu Moniki Olejnik z elektem i nis dalem rady. Ten czlowiek w zadnej waznej sprawie nie ma nic do powidzenia. Troche banalow i same bzdury Odpowiedz Link Zgłoś
deis Re: Czy Polakow nie stac na madrego prezydenta?? 21.12.05, 19:06 znakomity komentarz poperam ,swietnie zaczynam wierzyc w prawdziwych Polakow Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_wojtyga [...] 21.12.05, 22:50 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marek10004 Re: do rom48 21.12.05, 20:48 Nie dziwie Ci sie ze nie dales rady do konca wywiadu. Jak sie czlowiek utozsamia z systemen, ktory panowal w Polsce przez ostatnie 60 lat i nagle ten system wali sie w gruzy, to tez pewnie nie mogl bym patrzec na tego, ktory do tego "pogrzebu" bardzo dobitnie sie przyczynil. Ale, nie martw sie. Polska da sobie teraz rade bez Twojej aprobaty. Odpowiedz Link Zgłoś
rezydent.klamczynski Re: Czy Polakow nie stac na madrego prezydenta?? 21.12.05, 22:35 Może i stać, poczekajmy do następnych wyborów prezydenckich. Odpowiedz Link Zgłoś
prawopl cała Polska rozpacza; niebo płacze; kwiaty więdną. 21.12.05, 18:33 To już jest koniec. -- www.upadloscian.org.pl - tutaj kolejna afera z czasów prezydentury A.Kwaśniewskiego, który sympatyzuje z biznesami powiązanymi ze znanym aferzystą. Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock [...] 21.12.05, 18:34 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
libertin68 Prezydent K. pożegnał się z MORDERCAMI 21.12.05, 18:44 "Wojsko jest dumą Polski" - ŻENUJĄCE... Odpowiedz Link Zgłoś
kaz63 Re: Prezydent Kwaśniewski pożegnał się z żołnierz 21.12.05, 18:48 Proponuje , abys na to zawsze uwazal gdy bedziesz w poblizu koszar - masz wielka szanse dostac w czape a to z powodu wielkiej glupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
rydzyk_fizyk Sikorski wszedł mu bez wazeliny :> 21.12.05, 18:52 Teraz pewnie zajmie się obniżaniem wzrostu w kompanii reprezentacyjnej WP ;> "Uczestniczący w uroczystości na dziedzińcu Pałacu Prezydenckiego minister obrony narodowej Radosław Sikorski podkreślił, że prezydent Kwaśniewski zostawia wojsko w lepszym stanie niż je zastał. Jak dodał, powiewająca przed Pałacem błękitna flaga Sojuszu Północnoatlantyckiego będzie przypominać, że to za prezydentury Kwaśniewskiego Polska wstąpiła do NATO" Odpowiedz Link Zgłoś
ronaldo03 [...] 21.12.05, 19:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Ach, jak mi smutno, Jaki żal........ 21.12.05, 19:15 Ach, jak mi smutno! Kwaśniewski odchodzi, W daleki umyka świat, wreszcie, I na próżno wzywam, ażeby mi zwrócił Zabrany marzeń kwiat. Ach, jak mi smutno! Cień mnie jeszcze Go otacza Posępny grobu cień; Ach, jak mi smutno! Odpowiedz Link Zgłoś
saramago2 Koniec sowieckiego dowództwa nad armią 21.12.05, 19:26 Sowiecki szpieg przestaje dowodzic armią. Odpowiedz Link Zgłoś
79er na pewno nastepny tez okaze sie agentem 21.12.05, 23:48 w Polsce bez agentow nie da sie zyc, cos musi napedzac prase i dyskusje przy maglu Odpowiedz Link Zgłoś
zygfryd.okrutny Pierwszy Prezydent polski, ktory ma na rekach krew 21.12.05, 19:31 polskich zolnierzy i krew dzieci, kobiet irackich, zdeptanych butem polskiego okupanta. Komunista, ktory dla wlasnych celow zhanbil Oreze Wojska Polskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
barbara444 Dla Syjonu bracie dla Syjonu 21.12.05, 21:02 Polska krew interesowala stalinowska komune tylko jak ich zabijala. Tutaj tez zgineli Polacy. Zysk dla komuny. A Sikorski to tez jest szemrany facet. Ma zone o dobrym nazwisku. Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: Prezydent Kwaśniewski pożegnał się z żołnierz 21.12.05, 19:36 Żołnierze odetchnęli z ulgą! Odpowiedz Link Zgłoś
merkava505 Re: Prezydent Kwaśniewski pożegnał się z żołnierz 21.12.05, 21:26 ... orła trzeba obedrzeć z immunitetu. Potem dajemy go do kwasa żeby nie był taki guzowaty (...) www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_051219/kultura/kultura_a_4.html Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum [...] 21.12.05, 20:23 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum hej, moderatorzy spoleczni 21.12.05, 20:52 Co bylo niecenzuralnego w stwierdzeniu "Jezeli wojsko zdaniem Kwasa jest ponad podzialami, to WSI musi byc bez barier" Na co macie zapis? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Moderatorzy ponad podzialami :) 21.12.05, 20:55 my.uczennice.vii.liceum napisała: > Co bylo niecenzuralnego w stwierdzeniu > > "Jezeli wojsko zdaniem Kwasa jest ponad podzialami, > to WSI musi byc bez barier" > > Na co macie zapis? Mnie wycieli juz 5 razy. Nie podoba im sie pytanie: Czy wojsko odpowiedzialo ogniem. Widocznie maja jakis tajny regulamin. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: Moderatorzy ponad podzialami :) 21.12.05, 20:57 To nie regulamin, zwyczajna ksiega zapisow cenzury by A. Michnik, podaje nieprawomyslne slowa i nieprawomyslny kontekst. Odpowiedz Link Zgłoś
my.uczennice.vii.liceum Re: w.s2 nie wytrzymał... /bt. 21.12.05, 20:59 Jestesmy nowe na tym forum. Bardzo rzadko sie tu zapuszczamy. Pozdrawiamy wszystkich. Rowniez pozdrawiamy wszystkich starych znajomych. Czy cenzory zawsze tu takie nerwowe? Odpowiedz Link Zgłoś
t-800 Re: w.s2 nie wytrzymał... /bt. 21.12.05, 23:09 Taaa, w.s2 jest z tych "tolerancyjnych". Też pozdrawiam. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
untochables Re: Prezydent Kwaśniewski pożegnał się z żołnierz 21.12.05, 20:32 Proszę was nie obrażajcie polskiego Żołnierza mój kumpel stracił nogę w Afganistanie mamy naprawde dobrych chłopaków Polacy zawsze byli pradziwymi obywatelami więc szacunek szkoda że nie zawsze mieliśmy przywódców na jakich zasługujemy Odpowiedz Link Zgłoś
goldilock Re: Prezydent Kwaśniewski pożegnał się z żołnierz 21.12.05, 20:52 dear GW, can't take a joke ? too good ? too real ? Odpowiedz Link Zgłoś
macarthur a Sobótka przywita żołnierzy ze Starachowic 21.12.05, 20:48 bo żołnierzy z Wołomina jest już mało Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Szanowna redakcjo, szanowny cenzorze 21.12.05, 20:53 Zadalem proste pytanie: Czy wojsko odpowiedzialo ogniem? Ktory punkt regulaminu zlamalem? Odpowiedz Link Zgłoś
zapijaczonyryj i słusznie zaprosił na piętro na.... 21.12.05, 20:56 kielicha. W końcu nie każdy może wychlać z Panem Prezydentem. Ja tez bym chciał, ale to tylko ...marzenie Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp Re: A żołnierze powitali Go salwą honorową? 22.12.05, 01:06 powinni powitac salwą - na wprost! Odpowiedz Link Zgłoś
emmusia1 Pożegnał się? ciekawe chyba z generałami 21.12.05, 21:09 Ale nagród w tym roku dla kadry w Wp nie było... zawsze były dla wysokich oficerów, dla generałów, pułkowników, dla reszty był fundusz zapomóg... bo wiadomo, bo wojsko zawsze musi byc świadome, że sa cięzkie czasy i trzeba podziękowac posłom, calej prezydenckiej kancelarii, setkom róznych urzędników... a wojsko... a co tam wojsko? czy nam coś? ktoś zagraża? to w czym problem? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Pożegnał się? ciekawe chyba z generałami 21.12.05, 21:11 emmusia1 napisała: > Ale nagród w tym roku dla kadry w Wp nie było... zawsze były dla wysokich > oficerów, dla generałów, pułkowników, dla reszty był fundusz zapomóg... > bo wiadomo, bo wojsko zawsze musi byc świadome, że sa cięzkie czasy i trzeba > podziękowac posłom, calej prezydenckiej kancelarii, setkom róznych > urzędników... a wojsko... a co tam wojsko? > czy nam coś? ktoś zagraża? to w czym problem? Nie badz jednostronny, reszcie Kwas zalatwil robote w Iraku, nie. Odpowiedz Link Zgłoś
emmusia1 Re: Pożegnał się? ciekawe chyba z generałami 21.12.05, 21:17 Wolałabym jakieś kilka złotych dla dzieci na prezenty... Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Pożegnał się? ciekawe chyba z generałami 21.12.05, 21:21 emmusia1 napisała: > Wolałabym jakieś kilka złotych dla dzieci na prezenty... Czlowieku, Kwas nie mial czasu mieszkania sobie znalezc, a ty tu z prezentami wyjezdzasz :) Odpowiedz Link Zgłoś
emmusia1 Re: Pożegnał się? ciekawe chyba z generałami 21.12.05, 21:38 przyladek.dobrej.nadziei napisał: Biedny Prezydent, może jakąś zbiórkę pieniędzy dla niego zrobimy? W końcu ma dostac jako emeryturę tylko 50% poborów... a za co Pani K. kupi dzieciom prezenty na święta? Bo ja dla swojej trojki cokolwiek... po czekoladce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Pożegnał się? ciekawe chyba z generałami 21.12.05, 22:02 emmusia1 napisała: > przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Biedny Prezydent, > może jakąś zbiórkę pieniędzy dla niego zrobimy? > W końcu ma dostac jako emeryturę tylko 50% poborów... a za co Pani K. kupi > dzieciom prezenty na święta? Spoko, w Szwajcarii bankier czeka. > Bo ja dla swojej trojki cokolwiek... po czekoladce ;) Odpowiedz Link Zgłoś
notna KWACH POD TRYBUNAŁ STANU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 21.12.05, 21:51 Gdby spotkał się ze społeczeństwem został by prezio wygwizdany Za te wszyskie afery w czasie jego kadencji Za aferę Orlenu, za aferę Rywina ,za aferę PZU, za aferę Starachowic, za afere przestępcy Sobotki. Boże dlaczego tyle tych afer za pezydencji Kwacha Mam nadzieję że nowe władze RP osądzą Kwacha. Nie będzie prezio musiał tańczyć ani śpiewać ale będzie zmuszony do objawienia prawdy Odpowiedz Link Zgłoś
merkava505 ADMIN TEŻ !!!!!!!!!!! A teraz poproszę o banicję. 21.12.05, 22:00 Przynajmniej będę wiedział za co to dostałem ! Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas NARESZCIE KONIEC RZĄDÓW APARATCZYKA PZPR 21.12.05, 22:00 Nareszcie . Nareszcie .Nareszcie. To cudowny świąteczny prezent dla myślącej i świadomej części społeczeństwa. 10 lat rządów kacyka , aparatczyka PZPR - SLD to czas robienia fortun przez byłych komunistów. To czas kryminalnych prywatyzacji. To czas ochrony wszelkiego ubectwa . To czas wielkiej niesprawiedliwości społecznych. Owszem. Kwaśniewski i bliskie mu media wmawiają ludziom ,ze jego prezydentura to pasmo sukcesów i takie tam pierdołki. Prawda jest taka ,że Kwasniewski hańbił swoją osobą urzad prezydenta. Tacy ludzie jak on nigdy nie powinni pełnić żadnych funkcji publicznych. No ale stało się co się stało i się nie odstanie. Najważniejsze ,że dochodzi kres jego rządów. Dziś jeszcze wielu jest zapatrzonych w wizerunek Kwasniewskiego , ale historia oceni jednoznacznie negatywnie jego i formację polityczną z której się wywodzi i dla której był prezydentem. Negatywnie. Bo prawda zawsze zwycięża. Może czasem późno - ale zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa_wojtyga Re: NARESZCIE KONIEC RZĄDÓW APARATCZYKA PZPR 21.12.05, 22:54 mordzinas napisał: > Nareszcie . Nareszcie .Nareszcie. > > To cudowny świąteczny prezent dla myślącej i świadomej części > społeczeństwa. > > 10 lat rządów kacyka , aparatczyka PZPR - SLD to czas robienia fortun > > przez byłych komunistów. To czas kryminalnych prywatyzacji. > > To czas ochrony wszelkiego ubectwa . > > To czas wielkiej niesprawiedliwości społecznych. > > Owszem. Kwaśniewski i bliskie mu media wmawiają ludziom ,ze jego > prezydentura to pasmo sukcesów i takie tam pierdołki. > > Prawda jest taka ,że Kwasniewski hańbił swoją osobą urzad prezydenta. > ........ NO WLASNIE !!!!!! NO I NARESZCIE PREZYDENTEM BEDZIE CZLOWIEK UCZCIWY I POLAK !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
whj Znowu PiSuarowe badziewie brudzi klawiaturę... 21.12.05, 22:00 Teraz będzie Prezydent... Jaki mądry, przystojny, smukły... Światowiec, poliglota... Wstyd... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas [...] 21.12.05, 22:04 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jozef6 Widzę,że mohery dostały komputery... 21.12.05, 22:08 Albo grzybowy papciu, dał ze skarbonki na kafejki internetowe dla moherowych bojowników o ciemnotę i ucisk. Odpowiedz Link Zgłoś
jurek48044 KAZDY MA PREZYDENTA NA JAKIEGO ZASLUZYL 21.12.05, 22:58 Zabici zolnierze polscy w Iraku, podziekowali Kwasniewskiemu, ze mogli oddac swe zycie na chwale usa? czy isrela? . Tego jeszcze co prawda nie wiadomo. A moze za rope? Odpowiedz Link Zgłoś
push.sp [...] 22.12.05, 01:05 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Prezydent Kwaśniewski pożegnał się z żołnierzami 22.12.05, 00:51 a ja już przyzwyczaiłem się i będzie czegoś mi brak. Odpowiedz Link Zgłoś