mbishop 14.01.06, 16:00 Dobry i twardy, jak surowy polski burak Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
signal Nasze słońce Karpat wkrótce zabłyśnie 14.01.06, 16:01 pełnym blaskiem i oświeci naród Odpowiedz Link Zgłoś
pndzelek Do rzadu leppera 14.01.06, 16:13 bedzie pasowal to tej pisuarowej zbieraniny i moralna odnowa panstwa i IV. RP zapewniona Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 KOSYNIERZY DO WLADZY 14.01.06, 16:19 PIS potrzebuje Samoobrony w rzadzie . Ktos musi robic bruda robote. Pare glow musi spasc. Jedynie dobre i logiczne rozwiazanie w tym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
lisle SE CHYBA RZAD Z BEGER ZROBIA W OBORZE BO JARO>. 14.01.06, 17:54 jakos inaczej popierduje !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mr0z1k Re: ENDRJU RZĄDŹ NAM JAK I SWOIM ŚWINIOM W OBORZE 14.01.06, 19:57 Jarek chyba czyms ciezkim sie w glowe uderzyl. Naglowek powinien brzmiec raczej Powstaje ciemny rzad zasciankowo-wiesniacki. Moze wie ktos gdzie mozna kupic tanio bilet na prom do Szwecji, bo w tym kraju wstyd juz mieszkac... Odpowiedz Link Zgłoś
rbrbr Re: ENDRJU RZĄDŹ NAM JAK I SWOIM ŚWINIOM W OBORZE 14.01.06, 20:26 > Powstaje ciemny rzad zasciankowo-wiesniacki. Moze wie ktos gdzie mozna kupic > tanio bilet na prom do Szwecji, bo w tym kraju wstyd juz mieszkac... To kupuj szybko bilet, bo niedługo zostanie już tylko ucieczka pontonem... Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Zachowajcie zimną krew!!!!!!!!!! 14.01.06, 22:01 Jarek sam nie wie, co ma robić i nie miał żadnego sensownego planu na rządzenie i nie będziego miał go dalej! Partia wodzowska ma tą wadę, że myśli jak wódz, a więc nie myśli wcale! Jak wódz nie wie, co trzeba robić, to żołnierze też nie wiedzą!:)))) A jeżeli nawet któryś z żołnierzy coś wie, to siedzi cicho i nie zabiera głosu, bo boi się narazić wielkiemu wodzowi!:))))) Bo nie jest pewien reakcji wielkiego wodza!!!!!!! Dobitnie świadczy to odrastycznym braku kadr i specjalistów w pisuarze!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kochanka.dorna Hej pisuary!Jestescie dumni? IVRP z twarzą Leppera 14.01.06, 22:07 ...o to wam chodzilo??? Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Kochanko dorna!!!!!!!!! 14.01.06, 22:16 Czy Endrju będzie rządzić, to jeszcze nic pewnego i Endrju dobrze o tym wie! Jarek tyle razy obiecywał gruszki na wierzbie i nic z tego nie wyszło!:)))) Poza tym samobrona jarkowi bardzo śmierdzi i może pisuarom mocniej popsuć opinie po aferach pisuarczyków! Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: choć smród w salonie 15.01.06, 09:11 Koalicja władzy samoobrony wiary przed rozumem. Nie markuj, zrób dziecię trzecie Czy na drabinie, czy to w klozecie, czy to w obórce, czy na zagonie poczynaj w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”. Jestem ważny, jestem dziki. Porywam w swoje dłonie. Gwałcę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Stosuję różne zabiegi, sieg hail ślę do kolegi, gdy będzie koleś w skłonie, wezmę go w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Tak głupie macie banki. Nabrałem od nich kaszanki. Utknie u mnie na bronie. Nie oddam w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Mój rechot biegnie po sali, aż mi „poślaki” klaskali, każdy na samogonie. Chleję w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja jestem chłopak szczery. Ze mną wszelkie afery. Wierni jak łyse konie kradniemy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Ja biorę datki, Ja biorę składki. Puszczam fałszywe gadki. Mam radio w każdej stronie. Biorę w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! I „hosztaplery, i profesory”, I konowały, czyli „dochtory”. Mam naturalne me feromony, to gnojowica samoobrony. Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wszędzie sodomia no i „gomoria”, won „liberały”, klerykom gloria. Zrobimy dziurę w każdym „kondonie” to demografia w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Wygasły już pluralizm, zanika liberalizm na politwiary falochronie, to solidarność w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Widzę koryto i jest tak blisko. Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko choć smród w salonie, byle do władzy w samoobronie! Szukam ochoty do życia. Mam dużą zdolność krycia. Jak członek w pozycji bojowej chcę służyć Czwartej Ludowej! Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Zwolennicy IV RP są za przyspieszonymi wyborami, 15.01.06, 02:32 ...gdzie moim zdaniem PIS ma zwycięstwo na pewniaka. A odnośnie do Leppera, to łatwo zauważyć, że to nie jest ten sam człowiek, co kilka lat temu. Sporo się nauczył, przepraszał za swoje zachowanie, wycofuje się z populizmów itd., w przeciwieństwie do Tuska i jego PO, które się coraz bardziej kompromituje. Jeśli miałbym jakąś możliwość wpływu na dalszy bieg rzeczy, to zaproponowałbym PIS-owi i Samoobronie umowę o przeprowadzeniu wcześniejszych wyborów: jeśli PIS wygra (powyżej 50% miejsc w sejmie), to wtedy powstałby rząd monopartyjny PIS-u, jeśli braknie im mandatów, to powinni z Samoobroną stworzyć rząd. Wtedy obie partie mają coś do wygrania w przyszłych wyborach, a jednocześnie mamy zagwarantowany układ większościowy po wyborach. Wiem, wiem, braknie głosów PIS i SO, aby to umożliwić, ale ja tam nie wątpię, że jest grono posłów w PO wykiwanych przez Tuska, Schetynę, Komorowskiego, i niestety Rokitę, którzy gotowi by byli poprzeć taki plan, mając zagwarantowne wysokie miejsca na listach wyborczych PIS. PO raczej się nie zdecyduje odwołać do woli wyborców, bo myślę, że już do nich dociera, że poparcie dla nich jest "nadmuchane" i strach nie pozwoli im na ten krok. Odwołać się do woli wyborców w sytuacji wyraźnego pata, jest jedynym rozsądnym krokiem, ale koalicja strachu, dietetyków nie chce do tego dopuścić. (przecież np. niejaki R.G. z LPR-u mógłby drugi raz takiego stresu, jak we wrześniu nie przeżyć :-) Gdybyśmy mieli ordynację większościową, to obecne problemy by nie zaistniały. Koalicje powstałyby przed wyborami, a nie po. Tego nam trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
compan123 Re: Zwolennicy IV RP są za przyspieszonymi wybora 15.01.06, 11:09 Trzeba nam autentycznych przedstawicieli Narodu, a nie marionetek partyjnych. Żadne ordynacje „większościowe”, mniejszościowe czy mieszane tego nie zapewnią. Posłowie nadal odpowiadają prze władzami swoich partii, a nie przed wyborcami. Tylko okręgi jednomandatowe mogą to zmienić. W przypadku okręgów jednomandatowych poseł, niezależnie z jakiej jest partii, odpowiada bezpośrednio przed wyborcami. I to nie jest żadna utopia. Anglicy rządzą się w ten sposób od XVII wieku. Taki system się sprawdza i jest wydajny. Boją się go jednak władze tych partii, które nie mają nic realnego do zaoferowania wyborcom. Zamiast partyjnictwa i fasady n-tej RP wolałbym rzeczywiste zmiany. Tego nam trzeba! Odpowiedz Link Zgłoś
jonnah Re: Zwolennicy IV RP są za przyspieszonymi wybora 15.01.06, 11:29 Licz lepiej bo sie przeliczysz.Popieralam wczesniej PIS, ale teraz otworzyly mi sie oczy.I swoj glos przeniose na PO. Dlaczego- mozesz sie domyslac.I nie jestem wyjatkiem. Mam nadzieje, ze wybory beda jak najszybciej by mozna bylo skorygowac popelniony wczesniej blad! Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Zwolennicy IV RP są za przyspieszonymi wybora 15.01.06, 12:19 powiem krotko - pan bredzi! jak mozna sie dac nabrac na haselka Lepera? ten buc mowi to co mu kaze spec od PR i tyle, ale jak cham zdobedzie wladze to wyjdzie prawdziwe szydlo z worka - NACHAPAC SIE ILE WLEZIE I DO OBORY!! o to chodzi temu trendowatemu Odpowiedz Link Zgłoś
aabytakdalej Re: ENDRJU RZĄDŹ NAM JAK I SWOIM ŚWINIOM W OBORZE 14.01.06, 22:20 Jak kupimy w pakiecie dwa, to może jakaś promocja ? :) Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Oni nadchodzą 14.01.06, 23:13 Takie coś parę już lat temu widniało (ku przestrodze) na fun.from.hell, a teraz można zobaczyć tutaj : www.joemonster.org/i/e/kajak1.jpg może komu się przyda ?... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: Oni nadchodzą 14.01.06, 23:15 tak, tak zapalenie opon mozgowych trzeba leczyc; inaczej mozg rzeczywiscie na patyku muzg_na_patyku napisał: > Takie coś parę już lat temu widniało (ku przestrodze) na fun.from.hell, a teraz > można zobaczyć tutaj : > > www.joemonster.org/i/e/kajak1.jpg > może komu się przyda ?... Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak nie zwolennicy a fanatycy 14.01.06, 23:20 a ten s.m jest jednym z najgorliwszych wyznawcow nowego ladu Odpowiedz Link Zgłoś
zuzanka101 Re: Gó.. żyje krótko 15.01.06, 12:58 Ubrudzi ale trzeba to przetrwać. Oby nie było tak jak 70 lat temu w pewnym kraju w Europie. Analogie z tamtą sytuacją są widoczne. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: KOSYNIERZY DO WLADZY 14.01.06, 16:22 jeden wart drugiego ,katolokomuna z pegeerkomuna- nic ich nie rozni. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern wicepremier Andrzej L. w rządzie PiS 14.01.06, 16:31 w związku z powyższym - prawo i sprawiedliwość będzie musiało zmienić znaczenie Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: wicepremier Andrzej L. w rządzie PiS 14.01.06, 22:10 Jarek już wszystkim tyle naobiecywał i niczego nie zrealizował, że jest mało prawdopodobne że Endrju trafi do rządzenia przy pisuarze! PO, a nawet Giertych nie wierzy w obiecanki cacanki jarka, a Endrju też czuje pismo nosem i wymaga od jarka konkretów, jakich jarek nie dał jeszcze żadnym partiom. Choć z drugiej strony jarek jest aktualną sytuacją przyparty do muru i musi się na coś zdecydować, czy nowe wybory czy koalicja z ugrupowaniami, z którymi jarek nie chce dzielić władzy. Nieufny jest też PSL, chociaż zawsze miał ciąg do rządzenia za wszelką cenę i z byle z kim!:)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 16:36 Nie widze w tym nic zdroznego. Taka jest wola narodu. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 17:15 Śmiem wątpić, czy wyborcy pis-u naprawdę mieli wolę koalicji z bandytą. Nie lubię pisu, ale jego wyborców (na ogół) aż tak nisko nie oceniam. A np. 5 lat temu wyborcy głosując na sld chcieli zmiany ustawy antyaborcyjnej (m.in). I co? Używałbyś tego argumentu? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 17:31 katolik_polski1 napisał: > Nie widze w tym nic zdroznego. > Taka jest wola narodu. Ciekawość... Do tej pory słyszałam, że wolą narodu jest aby PiS rządził z Platformą. Czyżbym coś przeoczyła, czy też naród zmienił zdanie? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 20:20 "Narod" zmienil zdanie nie zdajac sobie z tego sprawy. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 17:34 rezygnuję z dyskusji z Panem. Tzn. wycofuję się. Odpowiedz Link Zgłoś
suselek2 Re: ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 18:24 Dobry człowieku. O jakim narodzie mowisz, skoro to tylko około 40% społeczeństwa. Pomysl, zanim cos napiszesz, bo potem wstyd. Szczegolnie, ze obecnie juz chyba 80% Polakow (Ty chyba tez) nie wie, o co chodzi. Z Bogiem Odpowiedz Link Zgłoś
piwi77 Re: ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 19:18 katolik_polski1 napisał: > Nie widze w tym nic zdroznego. > Taka jest wola narodu Zadna wola narodu. Wybory spaczyli proboszczowie na mszach w niedziele wyborcza, lamiac ewidentnie acz bezkarnie cisze wyborcza. Lud ciemny... Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Z glupim sie widziales? 14.01.06, 19:27 4 % Polakow glosujacych na SO, to wola narodu? Czy nie bardziej wola narodu byla koalicja POPiS? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: Z glupim sie widziales? 14.01.06, 20:22 Hej, w tym kraju "wola narodu" to nie jest to co chce narod tylko to co chce Kaczor z Kaczorem. Jak juz sie dorwali do wladzy to nie chca jej wypuscic. Nawet dogadaja sie z Lepperem aby siedziec przy korycie. Ja sie tylko zapytam gdzie jest w tym wszystkim dobro kraju? Odpowiedz Link Zgłoś
xs550 Re: ZYWIA Y BRONIA A TERAZ BEDA RZADZIC !!! 14.01.06, 20:19 katolik_polski1 napisał: > Nie widze w tym nic zdroznego. > Taka jest wola narodu. Wycieranie sobie ust "wola narodu" przypomina mi cos zupelnie innego. I mylisz sie czlowieku, taka nie jest wola narodu. Po prostu do wladzy dorwali sie tacy ktorzy latwo jej teraz nie oddadza. A dopuszczenie do rzadu samoobrony jest po prostu skandalem. Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: KOSYNIERZY DO WLADZY 14.01.06, 17:12 katolik_polski1 napisał: "PIS potrzebuje Samoobrony w rzadzie . Ktos musi robic bruda robote. Pare glow musi spasc. Jedynie dobre i logiczne rozwiazanie w tym czasie." a wiesz katoliku, że dokładnie w ten sam sposób argumentowano tolerancję dla partii nazistowskiej w Niemczech przed 1932? absolutnie dokładnie w ten sposób. a wieszże dla partii, która słowo "moralność" odmienia przez wszystkie przypadki, to jest kompromitacja absolutna? I gdzie jest to wasze "non possumus"?? Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: KOSYNIERZY DO WLADZY 14.01.06, 17:17 No co ty Andrzej Furherem?? jak to durno zabrzmi Sieg Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
kazek100 Re: KOSYNIERZY DO WLADZY 14.01.06, 17:20 no pewnie, ze fuhrerem nie będzie. Ale i tak będzie smiesznie albo strasznie (na przemian) . Zreszta juz jest. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: KOSYNIERZY DO WLADZY 14.01.06, 17:28 katolik_polski1 napisał: > PIS potrzebuje Samoobrony w rzadzie . > Ktos musi robic bruda robote. > Pare glow musi spasc. > Jedynie dobre i logiczne rozwiazanie w tym czasie. A jakie moralne i etyczne, ho, ho, ho! To już IV RP? Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 16:32 Nareszczie prawi i ciężko pracujący ludzie mogą mieć nadzieję na godność i sprawiedliwość,może w końcu miliony młodych banitów ekonomicznych będą mogły pracować na rzecz swej Ojczyzny i rodzin.Jest nadzieja.Lecz lobby eksterminatorów i oprawców nie zasypia gruszek w popiele,sądząc po paru wypowiedziach. Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 16:34 O Lekarstwach Jolu nie zapomnij Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 16:34 prawi i ciezko pracujacy?? ze niby kto?? Lepper?? nie kompromituj sie Jolu, wiem ze ty ciezko pracujesz na forach, bo ci za to SO placi, ale daj juz spokoj. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
pioska Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 16:57 jola_z_dywit napisała: > Nareszczie prawi i ciężko pracujący ludzie mogą mieć nadzieję na godność i > sprawiedliwość,może w końcu miliony młodych banitów ekonomicznych będą mogły > pracować na rzecz swej Ojczyzny i rodzin.Jest nadzieja.Lecz lobby > eksterminatorów i oprawców nie zasypia gruszek w popiele,sądząc po paru > wypowiedziac Jolu pamiętasz co stoi w parze z nadzieją?Tu się nic nie zmieni! Widzisz jak gra PiS oni chcą wszystko.Teraz.Potem zobaczymy. To ich gra, a w zasadzie ptoczka jednorękiego(podobno nieomylnego twardo-dwugłowiego). Wiesz, historia da nam odpowiedz za conajmniej 60 lat. Ale my musimy ją tworzyć i róbmy to z głową, bo jeśli nie to banitów będzie coraz więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 17:34 jola_z_dywit napisała: > Nareszczie prawi i ciężko pracujący ludzie mogą mieć nadzieję na godność i > sprawiedliwość,może w końcu miliony młodych banitów ekonomicznych będą mogły > pracować na rzecz swej Ojczyzny i rodzin.Jest nadzieja.Lecz lobby > eksterminatorów i oprawców nie zasypia gruszek w popiele,sądząc po paru > wypowiedziach. Jolu, kurde, rzuć wreszcie te grzybki! To straszne świństwo... Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 18:35 jola_z_dywit napisała: > Nareszczie prawi i ciężko pracujący ludzie mogą mieć nadzieję na godność i > sprawiedliwość,może w końcu miliony młodych banitów ekonomicznych będą mogły > pracować na rzecz swej Ojczyzny i rodzin.Jest nadzieja.Lecz lobby > eksterminatorów i oprawców nie zasypia gruszek w popiele,sądząc po paru > wypowiedziach. chyba chodziłaś do tej samej szkoły co Renia Begr. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 18:36 A moze poprostu ukonczyła uczelnie Tadka Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: Jola z Dywit to jeszcze nie Polska 15.01.06, 00:25 Ona wstanie z kolan jak jej Jarosław Kaczyński pozwoli. W końcu kot nie wszystko potrafi. Odpowiedz Link Zgłoś
senior53 Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 19:32 Jolu po Twojej wypowiedzi straciłem wiarę w człowieka. Ręce opadają. Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN - chyba pada na glowe 14.01.06, 22:26 tak wszystkim damy po rowno czyli g.wno :) wszyscy beda zadowoleni a jak ktos bedzie niezadowolony to go zamkniemy przestepcy stana sie szacownymi byznesmenami o sory czlonkami partii a biznesmenow sie deportuje za ciemiezenie polskiego ludu pracujacego :) ty jola powiedz gdzie ci tak mozg wyprali ?? :D Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 14.01.06, 23:32 "lobby eksterminatorów i oprawców nie zasypia gruszek w popiele" - no no, cytat na miare "zaplutego karla reakcji" :) alez rosna kadry! IV RP juz niemal mocarstwowa, a raczej mocZarstwowa. Odpowiedz Link Zgłoś
bbn777 Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 15.01.06, 02:43 Wiesz... "pracowac na rzecz swej Ojczyzny" to juz moglismy za czasow PRL. I wszyscy wiedza jak sie to skonczylo. Przestancie w koncu gadac bzdury... Pracujesz nie dla dobra narodu, czy jakis innych podnioslych celow, lecz DLA SIEBIE, dobrobytu swojego i swojej rodziny! A jak Tobie(w sesnsie dowolnej jednostki w spoleczenstwie), to sila rzeczy narod jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 15.01.06, 02:49 tylko, ze wiekszosc narodu ma "gleboko w powazaniu" wybory, a potem narzeka na politykow; oczywiscie, ze kazdy powinien - przede wszystkim - dbac o swoje dobro; ale to znaczy, ze powinien pojsc na wybory, i wybierac "swoich reprezentantow"; nazywam - z pelna swiadomoscia - bucami, tych wszystkich (obojetnie, jaka orientacja polityczna posiadaja), ktorzy na wybory nie chodza; jezeli nie podobaja im sie kandydujacy politycy, to niech zakladaja wlasna partie; odmowa uczestnictwa w zyciu panstwa - przede wszystkim przez udzial w wyborach - swiadczy o wyjatkowej glupocie i "bucowatosci" tych -, ktorzy sami w wyborach udzialu nie biora, a potem - jak te "bartki" spod budki z piwem pyskuja; "nieobecni nie maja glosu" bbn777 napisał: > Wiesz... "pracowac na rzecz swej Ojczyzny" to juz moglismy za czasow PRL. I > wszyscy wiedza jak sie to skonczylo. Przestancie w koncu gadac bzdury... > Pracujesz nie dla dobra narodu, czy jakis innych podnioslych celow, lecz DLA > SIEBIE, dobrobytu swojego i swojej rodziny! A jak Tobie(w sesnsie dowolnej > jednostki w spoleczenstwie), to sila rzeczy narod jest zadowolony. Odpowiedz Link Zgłoś
bbn777 Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 15.01.06, 02:55 silesius.monachijski napisał: > tylko, ze wiekszosc narodu ma "gleboko w powazaniu" wybory, a potem narzeka na > politykow; oczywiscie, ze kazdy powinien - przede wszystkim - dbac o swoje > dobro; ale to znaczy, ze powinien pojsc na wybory, i wybierac "swoich > reprezentantow"; nazywam - z pelna swiadomoscia - bucami, tych wszystkich > (obojetnie, jaka orientacja polityczna posiadaja), ktorzy na wybory nie chodza; Oczywiscie. Zgadzam sie w 100%. Lubie bardzo haslo: "Zla wladze wybieraja bardzo dobzi ludzie. Ktorzy nie chodza na wyborow". Na wybory chodzic trzeba - chociazby po to, zeby wybrac mniejsze zlo. Odpowiedz Link Zgłoś
swiecki45 Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 15.01.06, 15:55 Silesius nic dodac nic ujac.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
jan_z_polski Re: POLSKA POWSTAJE Z KOLAN . 15.01.06, 12:17 Te u uangola też pewnie i w gwatemali ? Odpowiedz Link Zgłoś
lwaw Co tam obciach. Najgorsze nas minęło... 15.01.06, 04:40 ... Tzn. IVRP nie będzie miała twarzy Tuska. Z tego się naprawdę cieszę, że nie daliśmy się nabrać :-) Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Co tam obciach. Najgorsze nas minęło... 15.01.06, 07:39 Za to bedzie miec geby kaczek i lepera. Odpowiedz Link Zgłoś
keradk Re: Co tam obciach. Najgorsze nas minęło... 15.01.06, 12:29 ten lwaw to chyba jest przekupiony...nikt z wlasnej woli tak nie p...doli Odpowiedz Link Zgłoś
battosai Re: DO GNOJU BURAKU LEPPER A NIE DO RZĄDU !!! 14.01.06, 16:21 A do kogo Ty masz pretensję? Do Jędrka Trędowattego, że się pcha tam, gdzie go chcą? Pretensje to raczej powinieneś mieć do kota Jarka Kaczyńskiego, który ma decydujący wpływ na obsadę stanowisk państwowch. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Znowu ten kot 14.01.06, 17:36 send_me napisała: > Kot nie żyje. > Ile razy mam to powtarzać. Naprawdę nie żyje? Co mu się stało? Nic nie wiedziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
asd616 Re: Znowu ten kot 15.01.06, 03:43 Podobno był obklejony taśmą samoprzylepną jak go znaleźli :P Odpowiedz Link Zgłoś
henryad Re: DO GNOJU BURAKU LEPPER A NIE DO RZĄDU !!! 15.01.06, 02:14 Michnik z Urbanem i Geremkiem Odpowiedz Link Zgłoś
grek77 Wlasnie Lepper zabiera sie za PO gnoj.. Kto lepiej 15.01.06, 03:58 sie na tym zna? Odpowiedz Link Zgłoś
looney1 Re: 14.01.06, 18:55 No i mamy co chcieliśmy - rząd ludowo-chrześcijańsko-konserwatywny. Chcieliśmy tego? -- Pokaż swoje zdjęcia i skomentuj prace innych obiektywni.pl Odpowiedz Link Zgłoś
jakeww nie musi tak być, tego rządu, zależy od PO !!! 15.01.06, 12:01 J.Kaczyński stwierdził, że najlepszym wyjściem byłyby przedterminowe wybory, ale - dodał - to wymaga zgody PO. "O ile mi wiadomo, takiej zgody nie ma. Bez zgody Platformy Obywatelskiej nie można w spokoju doprowadzić do nowych wyborów, co byłoby najlepszym rozwiązaniem" - powiedział prezes PiS. Odpowiedz Link Zgłoś
jkmjkm Re: Nasze słońce Karpat wkrótce zabłyśnie 14.01.06, 17:41 Nie matura, lecz chęć szczera zrobi z ciebie premiera. Ach jak pięknie by było (jak z amerykańskiego filmu), gdyby ministrem dyplomacji została Beger, a ministrem edukacji Hujarska. Odpowiedz Link Zgłoś
mr0z1k Re: Nasze słońce Karpat wkrótce zabłyśnie 14.01.06, 20:20 jkmjkm napisała: > Ach jak pięknie by było (jak z amerykańskiego filmu), gdyby ministrem dyplomacj > i > została Beger Nie wiem gdzie widzisz problem w koncu Renia biegle szpik inglisz i calkiem plynnie szprecha dojcz...Ech Boze czemus nas opuscil;( Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Nasze słońce Karpat wkrótce zabłyśnie 14.01.06, 23:38 zapomniales, ze do tego jeszcze parle-franse :) Odpowiedz Link Zgłoś
hardyk Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:02 VIVAT IV RZRECZPOSPOLITA!!! Odpowiedz Link Zgłoś
marcin120 Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:10 Ciekaw jestem czy cos z tego wyjdzie. Jesli tak to Pis niezle pogral wpychajac PO w oblecia SLD. Wyglada to narazie tak Pis, samoobrona PSL w rzadzie i LPR przychylny rzadowi. Po czterech latach w nastepnych wyborach wygrywa PO i SLD i kabaret zaczyna sie od nowa. Fajnie macie niem co wspolczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:17 co ty moronie pier...lisz??? Zero logicznego rozumowania. Odpowiedz Link Zgłoś
alekaszana Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 23:36 PO w objęcia SLD?? Jeśli już, to SLD w objęcia PO, a i to nie za bardzo. Daleko nam jeszcze do Niemiec i rządu prawicowo-lewicowego (choć SLD coraz mniej lewicowe) Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Jak nie może być normalnie to niech będzie wesoło. 14.01.06, 16:10 Cieszmy się wszyscy, igrzyska będą efektywne!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kuba3894 Re: Jak nie może być normalnie to niech będzie we 14.01.06, 16:32 du Arschloch Odpowiedz Link Zgłoś
linke1 Re: Jak nie może być normalnie to niech będzie we 14.01.06, 16:46 kuba3894 napisał: > du Arschloch ======== Twoje wulgaryzmy; mi zwisają. Odpowiedz Link Zgłoś
danikam Lepper polskim robinhoodem? 14.01.06, 16:12 Bądź co bądź burak Lepper jak i większość kliki nigdy nie byli karani za przestępstwa do własnej kieszeni tylko dla w ich rozumieniu słusznej sprawy: prowokacje, demonstracje, blokady itp. - wszystko było po to aby zwrócić uwagę na biednych... Odpowiedz Link Zgłoś
senior53 Re: Lepper polskim robinhoodem? 14.01.06, 19:45 A świstak w te sreberka... Zalecam pilniejsze śledzenie tego co się dzieje w kraju. Prasa, radio, telewizja - Leper i jego klika ma różne sprawy i wyroki jak oszustwa, zawłaszczenia, pobicia..., czysto kryminalne! Odpowiedz Link Zgłoś
obalmykaczyzm Re: Lepper: WYLANIA SIE LEPPROZORIUM!!!!!!!!!!!!!! 14.01.06, 21:31 Odpowiedz Link Zgłoś
kraq Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:08 ROTFL... w sumie nie wiadomo czy sie smiac czy plakac.... Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:11 a tak a propos zauwazyliscie ze ostatnio w wypowiedziach naszych politykow pojawia sie zwrot " jest wola ze strony prezesa pis " - dla mnie brzmi co najmniej jak opis stworzenia swiata przez Boga, i co najmniej smiesznie. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ready4freddy Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 23:36 wbrew pozorom i naiwnej wierze niektorych cala masa glupot nie zaniknela wraz z koncem PRLu - np. nowomowe mamy teraz w rozkwicie :) no i ten Front Jednosci Narodu u wladzy, niestety. Odpowiedz Link Zgłoś
yetti50 Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:10 I bardzo dobrze-moze lepperisada zakończy sie-Panie Lepper jeżeli nie bedzie Pan żadal stanowisk a chocdzi Panu o dobro Polski napewno zostanie to docenione przez wyborcow Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho CZY .... TO.... JUŻ.... 4.....RP...??????????????? 14.01.06, 16:40 czy może czekamy jeszcze na Tejkowskiego??? Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh yhy :] 14.01.06, 17:04 w III do takiej publicznej prostytucji by nie mogło dojść. nawet za rządów czerwonych oszustów. Odpowiedz Link Zgłoś
koboja Re: CZY .... TO.... JUŻ.... 4.....RP...?????????? 14.01.06, 23:21 Nie tylko. Czekamy jeszcze na Stana Tymińskiego... i jego czwarty wymiar! Będzie pasować w sam raz do czwartej RP ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
malgos22 Re: CZY .... TO.... JUŻ.... 4.....RP...?????????? 17.01.06, 10:45 Widzisz tępaku, żyjesz w 3 wymiarach tj. żresz, pijesz i s...z, gdybyś żył w 4 wymiarach to jeszcze byś myślał, a tak znasz tylko pierwsze trzy. Odpowiedz Link Zgłoś
klmk Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:12 Lepper tak się podniecił perspektywą władzy że mu stwardniał Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka W sam raz do rzadzenia ciemogrodem skansenem 14.01.06, 16:12 europy! Odpowiedz Link Zgłoś
deltinho Prawo + Sprawiedliwość = LEPPER ....W ....RZĄDZIE 14.01.06, 16:38 pis kuma się z "brudną wycieraczką SLD"!!! dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
a.gajewski1 Podobno mialo nie byc spotkania Kaczor-Lepper 14.01.06, 16:16 Szkoda ze na krzyz nie przysiegal:) Odpowiedz Link Zgłoś
niezapowiedziany Re: Podobno mialo nie byc spotkania Kaczor-Lepper 14.01.06, 16:20 nie podobno a na pewno. no coz. zmienil zdanie :) podobnie jak w sprawie przebiegu rozmow z Tuskiem. nie mow, ze jestes zaskoczony :) Odpowiedz Link Zgłoś
sasiadka2000 Re: toz to jakas paranoja 14.01.06, 16:20 Nie wiem jak Wy, ale ja sie ide napić! Tylko nie wiem, czy upijać sie na smutno czy na wesoło ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baba-jaga Re: toz to jakas paranoja 14.01.06, 16:34 IV Rzeczpospolita Kabaretowa zostala Zbawiona!!! Lepperowi stwardniala Rozsiana mozgopodbna komora: Kaczy Ch..j mu sie objawil. Horyzont ulegl poszerzeniu. Kaziu obzera sie w kacie jablkami, azeby cera kolorku nabrala. Rzady wymoczkow dostaja zastrzyk swiezej wiejskiej slomy, wymluconej przez Pawlaka. Lepper podaje Kaczorkowi cieple mleczko z krowimk lajnem. Zlotousci rozmodlency, rozmilowani w zyciu poczetym i karach smierci, do przodu, do przodu, rwa skocznie. Oby do Dozynek! Odpowiedz Link Zgłoś
animale Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:22 Pan chyba w to nie wierzy, Panie Lepper Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:26 ja muysle,ze on jak najbardziej w to wierzy. Odpowiedz Link Zgłoś
zibi1010 BRAWO, BRAWO - PISUAR SIEGA DNA - NIECH ZYJA 14.01.06, 16:23 KACZORY I ICH UKOCHANA IV RP (PRZESTEPCY OD RAZU DO RZADU - TO NOWA JAKOSC W SWIATOWEJ POLITYCE, DO TEJ PORY TO DOPIERO WLADZA NIEKTORYCH KORUMPOWALA!!!) Wspolczuje wyborcom Pisiorkow; gnoj, gnoj i jeszcze raz gnoj!!!Niech zyje tow. "ojciec dyrektor", opus dei i inne bzdety Odpowiedz Link Zgłoś
mr0z1k Re: BRAWO, BRAWO - PISUAR SIEGA DNA - NIECH ZYJA 14.01.06, 20:31 zibi1010 napisał: > KACZORY I ICH UKOCHANA IV RP (PRZESTEPCY OD RAZU DO RZADU - TO NOWA JAKOSC W > SWIATOWEJ POLITYCE, DO TEJ PORY TO DOPIERO WLADZA NIEKTORYCH KORUMPOWALA!!!) > Wspolczuje wyborcom Pisiorkow; gnoj, gnoj i jeszcze raz gnoj!!!Niech zyje tow. > "ojciec dyrektor", opus dei i inne bzdety zibi dopusciles sie swietokradztwa! nie wiesz, ze od dzis wielce oswieconego pomazanca bozego Tadeusza winno tytulowac sie "ojcem dyktatorem"? Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Prawo i Brona wita 14.01.06, 16:24 Kaczynscy sa na kolanach, skoro musza ukladac sie z Samoobora. Odpowiedz Link Zgłoś
jimmyjazz To kiedy wybory? 14.01.06, 16:24 Jest chyba jasne że Lepper i Kaczyński nie są w stanie z nikim współpracować na dłuższą metę. A już na pewno nie ze sobą nawzajem :) czyli Kaczynski liczbyu na wybory Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 JĘZYK DLA DEBILI... 14.01.06, 16:34 Bo my mówimy PRAWDĘ która wsposób oczywisty jest PRAWDZIWA,w przeciwieństwie do oczywistej NIEPRAWDY bedącęj zaprzeczeniem PRAWDY oczywistej którą my głosimy.Naszym celem jest aby PRAWDA była PRAWDZIWA a nie NIEPRAWDZIWA,bez takiej oczywistej PRAWDY oczywista NIEPRAWDA nie może miec miejsca . Co wy macie w głowach?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: JĘZYK DLA DEBILI... 15.01.06, 11:20 vinc0 napisał: > Bo my mówimy PRAWDĘ która wsposób oczywisty jest PRAWDZIWA,w przeciwieństwie do > oczywistej NIEPRAWDY bedącęj zaprzeczeniem PRAWDY oczywistej którą my > głosimy.Naszym celem jest aby PRAWDA była PRAWDZIWA a nie NIEPRAWDZIWA,bez > takiej oczywistej PRAWDY oczywista NIEPRAWDA nie może miec miejsca . > Co wy macie w głowach?????? Ja napewno, NIEPRAWDZIWĄ PRAWDĘ o NAJPRAWDZIWSZEJ "SAMOOBRONIE przed PRAWEM i SPRAWIEDLIWOŚCIĄ" Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:26 Jyndruś "wyrasta" na wielkiego polityka... choć może odwrotnie... wielka polityka "przerasta" Jyndrusia.... I... co oni tak, jak na komendę: "możliwa koalicja i przedterminowe wybory".... na pamięć się jakiegoS PiSiorowego tekstu nauczyli?? czy co..?? Odpowiedz Link Zgłoś
taziuta Re: Wielka polityka nie dorasta do Jędrusia :-) 14.01.06, 18:01 Odwrotnie - wielka polityka nie dorasta do Jędrusia! To nasz przyszły Wuc, choć w tej chwili un sam zdaje się nawet w to jeszcze nie wierzyć. Ale pomnisz moje słowa! :-) A co do tekstów Jareczka, to należało by je zacząć spisywać. Zebrać w mauom książeczkę i nakazać jej studiowanie na lekcjach wychowania obywatelskiego. Od ziobrówki (dawniej zerówka) do matury :-) sclavus napisał: > Jyndruś "wyrasta" na wielkiego polityka... choć może odwrotnie... wielka > polityka "przerasta" Jyndrusia.... > I... co oni tak, jak na komendę: "możliwa koalicja i przedterminowe > wybory".... > na pamięć się jakiegoS PiSiorowego tekstu nauczyli?? czy co..?? Odpowiedz Link Zgłoś
werter-6 Proszę Państwa! Bliżniacy spychają Polskę 14.01.06, 16:26 na brzeg przepaści!!!!Musimy temu sie przeciwstawić!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
polakmoronslayer Re: Proszę Państwa! Bliżniacy spychają Polskę 14.01.06, 16:28 W jaki sposob -Zastrzelic Kaczki??? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Proszę Państwa! Bliżniacy spychają Polskę 14.01.06, 16:28 werter-6 napisał: > na brzeg przepaści!!!!Musimy temu sie przeciwstawić!!!!!!!!!! A nie lepiej pozwolić im na jeszcze jeden krok??? Odpowiedz Link Zgłoś
senior53 Re: Proszę Państwa! Bliżniacy spychają Polskę 14.01.06, 19:51 święte słowa! Odpowiedz Link Zgłoś
czerwonymsmierc Re: Proszę Państwa! Bliżniacy spychają Polskę 14.01.06, 16:36 werter-6 napisał: > na brzeg przepaści!!!!Musimy temu sie przeciwstawić!!!!!!!!!! a od kiedy PO=Polska Odpowiedz Link Zgłoś
senior53 Re: Proszę Państwa! Bliżniacy spychają Polskę 14.01.06, 19:41 Napewno nie i chyba nikt tak nie twierdzi choć napewno jest to partia której patriotyzm nie jest obcy. Natomiast możemy się spodziewąć, że niedługo ogloszone będzie że PiS=Poloska. Wczoraj nawet w telewizji poseł PiS stwierdził, że rząd Marcinkiewicza jest rządem ogólnonarodowym. Jesteśmy więc tego coraz bliżej. Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak wez sie zastanow 14.01.06, 22:32 a wiesz ile osob glosowalo na pis ? lekko ponad 3 miliony na 38 milionow ludzi w polsce czyli rzadzi nami grupa wybrana przez mniej niz 1/10 mieszkancow kraju ot DEMOKRACJA Odpowiedz Link Zgłoś
shavaa Re: wez sie zastanow 14.01.06, 22:35 ot, bo wybory powinny być obowiązkowe i tyle... Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Proszę Państwa! Bliżniacy spychają Polskę 15.01.06, 11:23 werter-6 napisał: > na brzeg przepaści!!!!Musimy temu sie przeciwstawić!!!!!!!!!! Przeciwnie, niech zrobią o jeden krok za daleko. Odpowiedz Link Zgłoś
nameislukas LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! 14.01.06, 16:28 LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! przeciez to nie ma racji bytu! Odpowiedz Link Zgłoś
tomekjeden Re: LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! 14.01.06, 16:31 nameislukas napisał: > LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! > przeciez to nie ma racji bytu! XXXXXXXXXXXXXXXXXXXXX Wytłumacz to Panu Jareczkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
shavaa Re: LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! 14.01.06, 22:42 zayste... kto by pomyślał! zawsze miałam Gilowską za rozsądną kobietę, a tu taki myk:/ Odpowiedz Link Zgłoś
woocash7 Re: LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! 14.01.06, 16:32 po prostu "prawo" i "sprawiedliwosc" hehe. tragikomedia jednym slowem. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mobisek Re: LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! 14.01.06, 17:38 nameislukas napisał: > LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! > przeciez to nie ma racji bytu! No to się Zyta nieźle wrąbała... Moim zdaniem w tym samym dniu, kiedy Lepper wejdzie do rządu, powinna złożyć dymisję i powiedzieć, że nie jest ogórkiem, aby być z burakiem w jednym wiaderku. Inaczej sama będzie się rumienić za błyskotliwe komentarze finansowe sekretarza stanu pani Reni Beger. Odpowiedz Link Zgłoś
senior53 Re: LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! 14.01.06, 19:27 Słowo byt można rozumieć różnie, Tobie chodzi o to że nie mogą być razem. Racjii bytu nie może mieć rzad respektujący prawo i sprawiedliwość (nie mylić z PiS) w skład którego wejdą kryminaliści z Samoobrony. Nawet negocjacje z takimi ludźmi ten rząd ośmieszają. Bo tu tak naprawdę chodzi o inny byt - o zawłaszczenie państwa, o kasę, stanowiska, o wszystko!! Ludzie kiedy nasze społeczeństwo zrozumie tą perfidną grę kaczorów. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! 15.01.06, 11:26 nameislukas napisał: > LEPPER I GILOWSKA RAZEM !!! > przeciez to nie ma racji bytu! To nie znasz prof. Gilowskiej Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 bierzcie przykład z Pana Leppere 14.01.06, 16:34 a nie sie wymadrzac. Facet pokazal wszystkim jak zdobywa sie wladze. Powoli krok po kroku. Z malej partyjki z ktorej wszyscy sie smiali. Wykorzystujac kazda okazje. Zostawil z tylu "najmadrzejszych" czyli PO, "najlepszych" czyli SLD, "najbardziej wiejskich" czyli PSL (przejmujac ich elektorat), "najbardziej katolickich" czyli LPR, przezyl wszystkie upadki (SKL, UW, SdRP, KLD i innych) i trwa. A wszyscy ci co go lżą to tylko to potrafia. Żadnej rozsadnej propozycji, ktora potrafilaby przeciwstawic sie Samoobronie. Wrzaski typu "do buraków" albo inne to mozecie sobie pokrzykiwac. Tylko mu nabijecie elektoratu. Albo krzyk "gejzety" ilu to w samoobronie jest przestepców bo mieli jakies procesy. A z innych partii to nie mieli?? To poszukajcie sobie w archiwach tejze "gejzety". Odpowiedz Link Zgłoś
mgr2000 Re: bierzcie przykład z Pana Leppere 14.01.06, 16:41 Jak widać po coraz dłuższych naradach w sztabie Kurskiego i Rydzyka -psy i naganiacze mają problem bo ni w ząb nie mogą nadążyć za genialnym umysłem Kaczora J. tryskającym nowymi ideami co kilka minut. Dajcie luz du...polizy koniec tego psychola już się zbliża. Z Moherowym pozdrowieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 im gorzej dla PiS-u tym lepiej dla Leppera 14.01.06, 16:44 bo w koncu tylko on pozostanie na scenie Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: bierzcie przykład z Pana Leppere 14.01.06, 16:44 No to jest argument nie do odparcia :/ Rozumiem, że sprawny bandzior, który dorobił się znacznego majątku budzi w Tobie większy szacunek od jakiegoś biznesmena, który zresztą też ma zazwyczaj coś (drobnego) na sumieniu. Użądliłeś się w coś? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 a co tu ma do rzeczy szacunek 14.01.06, 16:47 stwierdzam po prostu fakty. ze Lepper wszystkich zrobil w konia. a co niektórzy biznesmeni maja za uszami tego "drobnego" to akurat tez troche wiem. to co lepperowcy maja to nie az tak wiele w porownaniu do nich Odpowiedz Link Zgłoś
chateau Re: a co tu ma do rzeczy szacunek 14.01.06, 17:06 Ciekawe, jak pójdzie Samoobronie w biznesie :) Bo teraz na wyprzódki będą się chcieli sprawdzac ;) Oj naiwności - cham pozostanie chamem. Cham na swoim mi nie przeszkadza. A cham na świeczniku - bardzo. Odnowa (m)oralna :/ Odpowiedz Link Zgłoś
antykagan Re: bierzcie przykład z Pana Leppere 14.01.06, 18:03 stinger47 napisał: > a nie sie wymadrzac. Facet pokazal wszystkim jak zdobywa sie wladze. Powoli > krok po kroku. Z malej partyjki z ktorej wszyscy sie smiali. Wykorzystujac > kazda okazje. (ble, ble) Rozumiem, Panie stinger, że 47 to iloraz Pana inteligencji? Jasne jest też, że jak ktos popiera kryminalistę, swołocz, prymitywnego chama i kanalię, jaką jest Lepper, to musi być taki sam jak on. Gratulacje, panie Stinger. Odpowiedz Link Zgłoś
mr0z1k El Viva IV Wieśpospolita Polska!!! 14.01.06, 20:44 Jak to mowia bogaci ludzie zza wielkiej wody-"Kazdy pies ma swoj dzien" wprawdzie samoobrona to pies slepy, kulawy, brzydki i srednio aromatycznie pachnacy, ale kazdy ma prawo do szczescia...szkoda ze w tej sytuacji my (biedni obywatele) je tracimy. PS Jak tam twoja chodowla krow? Za mleko dobrze placa? Odpowiedz Link Zgłoś
malpa1230 Czy popaprańcy z PiS-u się uspokoją????? 14.01.06, 16:34 Kaczyński jest po prostu psychiczny - frustrat, który na śmietniku polityki siedział 15 lat, teraz gdy ma szansę coś zrobić psuje wszystko wokół. Miał rację Wałęsa, że to popaprańcy- do tego okrągłostołowe. Kto dziś pamięta te zakompleksione gnomy przy okrągłym stole?? Kto się dogadywał z Kiszczakiem i Jaruzelem??Tylko MIchnik i korowcy? BYŁO TAM TEŻ TYCH DWÓCH!!! Wielecy obrońcy ojczyzny- jeden profesor PRL-owski- za co tę profesurę dostał? Kto pamięta rotę przysięgi w PRL "Przysięgam socjalistycznej ojczyżnie..."którą musiał składać każdy pracownik uiwersytetu. A co z nich za opozycjoniści?? Czy kiedyś choćby na 48 siedzieli na dołku jak tysiące prawdziwych działaczy? Raczej nie, toż to by było męczące, a do tego przeszkadzałoby w karierze naukowej. Odpowiedz Link Zgłoś
signal Premier prosto z obory 14.01.06, 16:36 Zlikwidować wszystkie uczelnie, po cholerę człowiek musi latami się uczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
stinger47 wcale nie musisz sie uczyc 14.01.06, 16:38 nauka obowiazkowa jest tylko w podstawówce. Odpowiedz Link Zgłoś
mr0z1k Re: wcale nie musisz sie uczyc 14.01.06, 20:52 stinger47 napisał: > nauka obowiazkowa jest tylko w podstawówce. Pewnie tego argumentu uzyl Andrzej tlumaczac rodzicom dlaczego tak szybko zakonczyl edukacje. Odpowiedz Link Zgłoś
narat Re: Lepper: Wyłania się dobry, twardy rząd polski 14.01.06, 16:40 WCmarszałek pasuje jak ulał do PiSuaru. Odpowiedz Link Zgłoś
khysiek Wyłania się ... IV Rzeczpospolita, pełną gębą 14.01.06, 16:42 lesiu, jareczek i andrzejek, dobrali się, każdy wart innego. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud W czym Michnik lepszy jest od Leppera???????? 14.01.06, 16:47 Proszę o odpowiedź. Bo jego gazeta ("autorytet moralny") jeździ po Andrzeju jak po łysym koniu... religiapokoju.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh spadaj głombie. 14.01.06, 16:51 to jedyna odpowiedż jaką możesz uzyskać. Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: odpowiedz frustrata z PO 14.01.06, 17:08 PO nie musi sie frustrowac bo z Lepperem sie niekumpluje Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: odpowiedz frustrata z PO 14.01.06, 17:13 Ta moze i tak ,ale my obywatele dalej z reką w nocniku?? Odpowiedz Link Zgłoś
nawrocony1 Re: odpowiedz frustrata z PO 14.01.06, 17:17 no niestety - dawno w polsce kartek na cukier nie bylo Odpowiedz Link Zgłoś
bader Re: W czym Michnik lepszy jest od Leppera???????? 14.01.06, 18:20 Wszystkim a zwłaszcza rozumem Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: W czym Michnik lepszy jest od Leppera???????? 14.01.06, 23:15 co michnik wykombinuje to z gory wiadomo lepper jest nieprzewidywalny :) Odpowiedz Link Zgłoś
krupab Re: W czym Michnik lepszy jest od Leppera???????? 14.01.06, 23:52 A w tym że walczył o taki kraj, że możesz te swoje wypocinki bezpiecznie na forum wypisywać i żaden SB, UB czy inna kanalia nie położy Ci łapy na ramienu nieuku, jest lepszy w tym, że pozostał wierny swoim ideałom, chociaz nie wszyscy je rozumieją, nie wypiera się ich, tylko ma stałe poglądy. Dzięki niemu doszło do wyboru Mazowieckiego na premiera i odzyskaliśmy suwerenność, nawet jeśli nie był to w pełni wolny rząd, to rządził w Polsce najlepiej, i nie zanosi sie aby to kaczory z lepperem go przebiły... Nie jestem jakimś fanem Adama Michnika, ale czuję do niego szacunek, że nie stało się z nim to co z większościa ekipy solidarnościowej. Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh nie jestem fanem PIS ale... 14.01.06, 16:49 ... jakby mi ktoś na początku zeszłego roku powiedział że kaczyński jest dla polski niebezpieczny bo wsadzi do rzadu trądka i pawlaka to bym mu się w twarz roześmiał i powiedział że bredzi z tej nienawiści do kaczyńskich. dlatego, przyznaję, wciąż nie wierze że to nastąpi a kaczka dalej coś cfanie knuje. boże, spraw żebym się nie mylił. Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: nie jestem fanem PIS ale... 14.01.06, 17:04 Ty co niewiesz ze PSl to taka pani na telefon!! Odpowiedz Link Zgłoś