Dodaj do ulubionych

Iran zapowiada konferencję na temat holocaustu

15.01.06, 22:17
ciekawe czy pojawią się polscy specjaliści: Panowie Rydzyk i Bubel?
Obserwuj wątek
    • giuseppe53 Niech nie zapomną o współpracy Arabów 15.01.06, 23:05
      • giuseppe53 Re: Niech nie zapomną o współpracy Arabów 15.01.06, 23:06
        z narodowymi-socjalistami w czasach II-giej wojny światowej.
        Taki Wielki Mufti Jerozolimy na przykład był wielkim kumplem i sojusznikiem Hitlera.
    • terence Re: Iran zapowiada konferencję na temat holocaust 15.01.06, 23:06
      dokładnie,pan Bubel w swoim wydawnictwie wydał "Mity holocaustu", pewnie będzie mile widziany na tej konferencji, a obawiam się ze sami tacy tam będą i dojdą do wniosku że to spisek Żydów, ręce opadają... ja np. wiem ze był z tysiecy swiadectw i relcji zdjęć i obozów ale też z relacji babci kolegi i nie sądze aaaa ręce opadają...
      • kaczka7111 Rydzyk profesora Nowaka wysle na konferencje 15.01.06, 23:53
      • xiazeluka Faktycznie, ręce opadają 16.01.06, 09:31
        "Relacja babci" jako dowód rozstrzygający... Komendant Ałszwic, czyli bodaj
        najbardziej kompetentny świadek - Rudolf Hoess, konfabulował, że zamordował 3-4
        mln ludzi, tymczasem dzisiaj przyjmuje się, że było to 1,5 mln; ostatnio
        dokonano korekty liczby ofiar Majdanka z 350 tys. do ok. 70 tys. Jak więc widać
        tzw. naoczni świadkowie opowiadają bzdury, po części usprawiedliwione
        traumatycznymi przeżyciami, zresztą trudno uwierzyć owej Babci, że będąc
        więźniem zdołała policzyć wszystkie ofiary, idące wszak w setki tysięcy.
        Człowiek nie jest w stanie oszacować liczebności grupy ludzi większej od
        sześciu osób (musi policzyć). Wybierz się na jakiś mecz piłkarski i spróbuj
        ocenić na oko, ilu przyszło widzów i sprawdź swoje rachunki następnego dnia w
        gazecie. Następnym razem spróbuj dokonać takich samych rachunków na podstawie
        nie wypełnionego stadionu, lecz kolejki czekającej na przejście bramki. Ręce
        przestaną Ci opadać na rozkaz, zawodowa płaczko.
        • terence Re: Faktycznie, ręce opadają 18.01.06, 12:19
          ty zastanów się co ty napisałaś...czyli co? jak się okazało że nie chodzi o 3-4mln w samym Auschwitz a o "tylko" 1,5mln to znaczy że holocaustu nie było? czy pisząc o Babci o to mi chodziło?nie nie o to mi chodziło, nie o to chodzi żeby policzyć dokładnie liczby ofiar...
          • xiazeluka Nie tylko ręce 18.01.06, 12:35
            Tereńko, pacholę z Ciebie jeszcze wyraźnie młode, stąd zapewne owe szalone
            trudności ze zrozumieniem niezbyt skomplikowanych zdań w zrozumiałym dla
            wszystkich tu obecnych języku polskim.

Jeśli nie zginęło 6 mln ludzi, lecz "tylko" 3 miliony, to fakt zaistnienia
            zbrodni pozostaje bez zmian, korekcie ulega jedynie wysokość strat.
            Przystępny przykład: jeśli 12 stycznia TVN doniesie o karambolu 8 pojazdów, a
            następnego dnia poda, że po dokładnych oględzinach okazało się, że w kraksie
            brało udział tylko 7 aut, to nic w informacji zasadniczej się nie zmieni -
            doszło do karambolu.
            Tym razem zrozumiałeś?
    • 1410_tenrok Re: Iran zapowiada konferencję na temat holocaust 16.01.06, 01:41
      no to do modlitwy aby przynajmniej jakis oficjalny siksowiec nie pojechał! Bo
      bedzie cccccchryja na całego!
    • indris "Polscy specjaliści" na ten temat... 16.01.06, 10:30
      ...byli raczej w kręgach NOP (Narodowe Odrodzenie Polski). Mam ich broszurkę
      negującą holocaust. Rydzyk aż tak daleko sie nie posuwał.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka