leokadius Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 15:11 jestes podstawiony przez PiS?czy moze mowisz ironicznie?wolalbym to drugie Odpowiedz Link Zgłoś
gizberniasty Chyba ich powaliło! 19.01.06, 15:16 Skąd oni te statystyki biorą??? 90% ludzi których znam i z którymi rozmawiam najeżdża na rząd. Jakim cudem mogą mieć takie poparcie? Chyba że ankiety przeprowadzano przed kościołem albo na jakiejś wiosze zabitej dziurami gdzie ludzie telewizora od pralki nie odróżnią. Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Re: Chyba ich powaliło! 19.01.06, 15:18 > 90% ludzi których znam i z którymi rozmawiam najeżdża na rząd. Jakim cudem mogą > > mieć takie poparcie? Ty się lepiej zastanów, w jakim towarzystwie się obrcasz. Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Chyba ich powaliło! 19.01.06, 15:30 doctorkidlerbuldog2 napisała: > > 90% ludzi których znam i z którymi rozmawiam najeżdża na rząd. Jakim cude > m > mogą > > > > mieć takie poparcie? > > Ty się lepiej zastanów, w jakim towarzystwie się obrcasz. Można się domyśleć po sposobie wyrażania się - chciałby madrze,ale nie wychodzi "ich powaliło" "najeżdża na rząd" pewnie od wczoraj zaczął odróżniać pralkę od telewizora i wydaje mu się że jest madrzejszy od tych z wiochy czy z pod koscioła Odpowiedz Link Zgłoś
gg1968 Rzą Millera miał większe poparcie 19.01.06, 15:25 ... i już go nie ma. Zobaczymy co będzie za rok... Odpowiedz Link Zgłoś
piotrek_111 Re: Chyba ich powaliło! 19.01.06, 16:19 Pod radiem ma ryja robili ten sondaż :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 15:17 1007 osob w sondazu cebosu i ponad 2400 w sondazu wyborczej. jakkolwiek metodologia badan internetowych daleka jest od doskonalosci, mysle, ze nie od rzeczy jest zwrocic uwage na te rozbieznosc. rzad marcinkiewicza to permaentna kompromitacja. ci ludzie sa oszolomieni wladza i nawet specjalnie nie ukrywaja, ze chca jej wiecej. galba, gdzie ty masz oczy i uszy. taki jestes na prawo, a nie dostrzegasz, ze kaczynscy to socjalisci i to tacy gorszego sortu? slowskowyt.blox.pl Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 Piłsudzki też był socjalistą i to nawet skrajnym 19.01.06, 15:30 a glaba ma rację pozatym żeby rządzić trzeba mieć władzę jeśli nie zdajesz sobie rzeczy z tak oczywistej sprawy to czas układać pasjansa a nie pisanie czerstwych postów Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Re: Piłsudzki też był socjalistą i to nawet skraj 19.01.06, 15:34 azael11 napisał: > pozatym żeby rządzić trzeba mieć władzę realną, opartą na demokratycznej większości, a nie na kuglarskich sztuczkach Odpowiedz Link Zgłoś
azael11 i to jest wasz problem nie potraficie 19.01.06, 15:37 pogodzić się z przegraną i jeszcze negujecie system demokracji w polsce zaproś obserwatorów unijnych wedle tej logiki to wy wygraliście ale my rządzimy \ brawo Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: i to jest wasz problem nie potraficie 19.01.06, 15:43 azael, ty to chyba wierzysz w walke klas! ja tez i jestem zdecydowanie po przeciwnej, niz ty stronie. slowskowyt.blox.pl€ Odpowiedz Link Zgłoś
kres_ludzkosci Re: Piłsudzki też był socjalistą i to nawet skraj 19.01.06, 15:41 pilsudski (ten blad to, mam nadzieje, przypadek) owszem byl socjalista a hitler byl nawet narodowym socjalista (swoja droga, czy widzieliscie to zdjecie hitlera z mszy w intencji naczelnika?). rzeby rzadzic, trzeba miec wladze, rzeby miec wladze, trzeba miec wladze, rzeby rzadzic, trzeba rzadzic, tylko dlaczego wladza w przypadku obecnej ekipy rzadzacej jest celem a nie srodkiem do celu? co to znaczy, ze post jest czerstwy? > a glaba ma rację > pozatym żeby rządzić trzeba mieć władzę jeśli nie zdajesz sobie rzeczy z tak oc > zywistej sprawy > to czas układać pasjansa a nie pisanie czerstwych postów > Odpowiedz Link Zgłoś
qc Niech idzie jak najwyzej 19.01.06, 15:24 Jak przyjdzie czas na upadek (do dyletantow zawsze przychodzi) bedzie bardziej bolalo. Opus Dei mu to po znajomosci wynagrodzi. (dodtkowy przydzial serka Philadephia w niebie). Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 Re: Niech idzie jak najwyzej 19.01.06, 15:32 qc napisał: > Jak przyjdzie czas na upadek (do dyletantow zawsze przychodzi) bedzie bardziej > bolalo. > Opus Dei mu to po znajomosci wynagrodzi. (dodtkowy przydzial serka Philadephia > w niebie). Szalom, zgadzam się z wypowiedzią kolegi, do naszej loży nikt nie podskoczy. Nie będzie nam tu żaden katolik w garnkach mieszał. Niech się kolega zgłosi do wielkiego mistrza, jakaś premia przecież się należy. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Kolejny falszywy sondaz... 19.01.06, 15:36 Zwolennicy PiSu wiedza ze nie nalzey wierzyc w sondaze w tym kraju gdyz sa falszywe. Odpowiedz Link Zgłoś
fanatic4you Sondaz - tuz obok, godz. 15.30 19.01.06, 15:37 SONDAŻ Jaki jest Twój stosunek do rządu Kazimierza Marcinkiewicza? 59% Negatywny (1662) 28% Pozytywny (784) 14% Obojętny (385) Liczba oddanych głosów: 2831 Odpowiedz Link Zgłoś
tomekp1 Re: Sondaz - tuz obok, godz. 15.30 19.01.06, 15:47 fanatic4you napisał: > SONDAŻ > > Jaki jest Twój stosunek do rządu Kazimierza Marcinkiewicza? > > 59% > Negatywny (1662) > > 28% > Pozytywny (784) > > 14% > Obojętny (385) > > Liczba oddanych głosów: 2831 > Dobre! procenty rosną już 101%/ogółem/ do wieczora pewnie będzie 120% tylko dziwię się ,że tylko 14 % -pozytywnych Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Sondaz przeprowadzil PiS.... 19.01.06, 15:40 .... na swoich poplecznikach - na zlecenie Jarka! Poparl go oj. Rydz! Odpowiedz Link Zgłoś
maro133 Co CBOS na to? 19.01.06, 15:41 Szanowny CBOS-ie. Porównajcie Wasz sondaż przeprowadzony na próbie 1007 "przypadkowych" dorosłych Polaków z sondażem obok przeprowadzonym na próbie ca. 3000 przypadkowych Polaków. Jakie wnioski ? Żyje już ładnych kilkadziesiąt lat i nigdy nie byłem o nic pytany przez ankieterów jakiejkolwiek firmy sondażowej i nie znam nikogo kto by był. Odpowiedz Link Zgłoś
fatso60347 No i juz wszystko jasne! 19.01.06, 15:50 prowadze nasluch Radia Maryja. Wlasnie Ojciec sam dal potezny odpor na falach eteru Platformie, tej bandzie dupolizow krakowskiego papciowego Trzesilapy. Oj, nie bedzie dostepu do Radia dla gadzin od Tuska i Rokity. Sprawa jest jasna, do wyborow Rodacy! Zgnieciemy te mendy od Tuska a potem i za was, Gazetke tez sie wezmiemy. Michniku glupi, trzeba bylo dac te marne grosze, te 17.5 mln dolarow Grupie co Trzymala Wladze. Ojciec teraz cie zezre. Odpowiedz Link Zgłoś
fatso60347 Re: No i juz wszystko jasne! 19.01.06, 15:50 trzejpsychiczniechorzydje.mp3.wp.pl/?tg=L3Avc3RyZWZhL2FydHlzdGEvMjAxMix1dHdvciw5Mzc1Lmh0bWw= Odpowiedz Link Zgłoś
sosolka Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 15:48 no wlasnie ostatnio pokazuja co potrafia...no comments... Odpowiedz Link Zgłoś
nadgajowy Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 15:49 galba: tu maja wypowiadać swoje opinie normalni ludzie a nie aparatczykowsko- partyjny maniak !!! Niezależnie od poglądów. Dalej PIS płaci za pisanie wypowiedzi na Forach największych dzienników ?? Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 15:49 Gdzie ci Polacy są. Nie znam ani jednego który nie krytykowałby nierządu Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
op_par Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 15:53 I wierzę że dobrze swoim zrobi! Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 yes yes yes 19.01.06, 15:54 ale widze ze w sondzie na Gayzecie Wybiorczej, negatywna ocena przewaza - no coz bolszewicy nie lubia Marcinkiewicza, oni by chcieli Millera hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
doctorkidlerbuldog2 JA MAM PRAWDZIWY SONDAŻ 19.01.06, 15:57 NIKT NIE POPIERA RZĄDU, WSZYSCY POPIERAJĄ PD, SLD I OCZYWIŚCIE PO, PREMIERA ROKITE I PRAZYDENTA TUSKA O SCHETYNIE CHLEBOWSKIM HGW KOMOROWSKIM NIESIOLOWSKIM GEREMKU FRASYNIUKU MILLERZE OLEKSYM I KWASNIEWSKIM PRZEZ GRZECZNOSC NIE WSPOMNE. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 15:57 Zadziwiajace, zadziwiajace.Trzeba akceptowac,na glupote nie ma lekarstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
feliks-50 A u mnie w domu na 5 osób wszyscy są przeciw ! 19.01.06, 16:02 i nikt mnie nie pytał do żadnych sondazy. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: A u mnie w domu na 5 osób wszyscy są przeciw 19.01.06, 16:26 feliks-50 napisał: > i nikt mnie nie pytał do żadnych sondazy. komuchów omijają szerokim łukiem,boją się czerwonej zarazy-gorsza od kaczej grypy:)) Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: A u mnie w domu na 5 osób wszyscy są przeciw 19.01.06, 17:06 feliks-50 napisał: A u mnie w domu na 5 osób wszyscy są przeciw to jakiś dom wariatów?! Odpowiedz Link Zgłoś
kocis1 Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 16:09 Jedno pytanie jeśli łaska, chłopczyno ... - ile masz lat ? - bo bardzo trzeba być młodym żeby być tak głupim ... Odpowiedz Link Zgłoś
bapta Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 16:28 Stracił u mnie wszystko po zeszmaceniu się z Kwaczorami Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 16:35 galba napisał: > Tak trzymać! To pierwszy rząd po 1989 roku, który wie co trzeba zrobić, chce > to zrobić i umie to zrobić. tzn. CO? Odpowiedz Link Zgłoś
henryk1924 Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 16:47 Rząd jak mozna się domyślać,ale tylko w-g własnej recepty do Polski zamierza sprowadzić dobrobyt.Ponieważ w tym można doszukać się także rzeczy przyjaznych, nic więc dziwnego że zubożałe społeczeństwo takie obiecanki kupuje. Sprawą drugorzędną jest widocznie dla nich sprawowanie władzy metodami krętactwa,a zatym i chamstwa W kraju prawdy i sprawiedliwości przeciwstawić temu winni się posłowie, ale jak widać nie nasi to znaczy:LPR,SO i PSL. Do głowy im to nie przyjdzie, bo sprawy Polski są dla nich niczym w porównaniu z dojnymi ławami poselskimi. To nie ich wina że sądaże ich dołują! Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Tylkoco drugi Polak ? 19.01.06, 16:52 Myślę, że jest nas znacznie więcej. Marcinkiewicz to gość wykszlałcony naturalnie a nie poprzez kupno dyplomu na bazarze, jest osobą konkretną tak jak konkretna jest fizyka, zawsze dobrze przygotowany do tematu o którym mówi więc tylko matoły mogą go nie popierać. Przykro patrzeć na to co się dzieje w rządzie, komuchy będą przeszkadzać bo to nie są Polacy tylko jakaś banda cebulożerców, nie opuścili Polski w 1968 i poukrywali się za polskimi nazwiskami jak szpiedzy a teraz niszczą ten kraj jak nowotwór. Żałosny Tusk bez honoru i wściekły diabeł Rokita ze święto..bliwym Kwachem oraz reszta "uczciwych" Polaków w osobach Jakubowskiej i sp-ki to trucizna dla Polski czyli narodowe szambo. Jeszcze trochę a Jaruzelski zostanie beatyfikowany ale to Rydzykowna gra. Zamiast pomóc Rządowi, który może postawić kraj na nogi to my potrafimy się tylko żreć między sobą ale tak było zawsze i to jest smutne bo perspektywy są marne. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Tylkoco drugi Polak ? 19.01.06, 17:03 Mógłbyś napisać to jeszcze raz ale w dającej się zrozumieć formie? Odpowiedz Link Zgłoś
1977kasia Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 16:55 ratunku... Odpowiedz Link Zgłoś
sowa_46 Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 16:55 galba napisał: > Tak trzymać! To pierwszy rząd po 1989 roku, który wie co trzeba zrobić, chce > to zrobić i umie to zrobić. > I co z tego, że umiesz chodzić kiedy banda łobuzów rzuca Ci kłody pod nogi, nie zrobisz kroku? Trzeba usunąć łobuzów! Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 17:04 galba napisał: > Tak trzymać! To pierwszy rząd po 1989 roku, który wie co trzeba zrobić, chce > to zrobić i umie to zrobić. był jeszcze dobry, patriotyczny rząd Jana Olszewskiego Odpowiedz Link Zgłoś
lolowedzynski Re: Co drugi Polak zwolennikiem rządu Marcinkiewi 19.01.06, 17:48 Fajny fae Odpowiedz Link Zgłoś