langston CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:29 ...ale bagatelizujesz powazne problemy. Malzonka p. Rokity urodzila sie w rodzinie niemieckiej w ZSRR, byla w Polsce na stypendium rzadu niemieckiego w latach 80tych i tak sie poznali z Janem. Nelly Arnold-Rokita. Czy wiesz co wyprawial w 1935r Goebbels by tylko spotkac sie z Jadwiga Beck (notabene piekna i najlepiej ubrana kobieta owczesnej Europy) jakie fortele, jakie sztuczki...w koncu Jadwiga Beck mylac go uciekla przez Prage do Polski. ...a tu dzis prosze zona premiera (i to z Krakowa) na tacy i jeszcze konto! Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:32 langston napisał: > ...ale bagatelizujesz powazne problemy. > Malzonka p. Rokity urodzila sie w rodzinie niemieckiej w ZSRR, byla w Polsce na > > stypendium rzadu niemieckiego w latach 80tych i tak sie poznali z Janem. > Nelly Arnold-Rokita. Pewien mądry człowiek, którą znam osobiście i bardzo szanuję, powiedział kiedyś, aby ludzi osądzać po tym, co robią, a nie po tym, kim są :-) Odpowiedz Link Zgłoś
oligopol Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:37 Czlowieku idz do szpitala czy cos... przejrzyj na oczy... Polsce potrzeba liberalizmu. Glownie gospodarczego. Potrzeba reform gospodarczych. Niskich podatkow. Inwestycji. Rozwoju. Ograniczonej administracji i taniego panstwa Rokity. Polityka socjalna uprawiana w tej chwili to katastrofa. Bomba z opoznionym zegarem. Kazdego dnia tracimy szanse... Jestem teraz we Francji i wiem ze jak tak dalej pojdzie nigdy nie dogonimy Europy. Ale tak to jest jak o tym kto rzadzi decyduje chory odlam kosciola pod wodza rydzyka. I w efekcie emeryci i wies; choc nie maja pojecia, glosuja na katastrofe dla polski. na PiS LPR PSL i Samoobrone. Nam potrzeba panstwa otwartego, postepowego. Nam cholernie trzeba liberalow. PO i Demokraci... stracona szansa... Odpowiedz Link Zgłoś
langston BUHAHAHA-TANIE PANSTWO -FRANCJA!!!! 20.01.06, 00:40 buhahahaha tanie panstwo francuskie? Buhahahahah Wiesz ze Wall Steet Journal oglosil liste wolnosci gospodarczej za 2005 i Francja jest tam za....POLSKA i TRYNIDADEM TOBAGO na 44miejscu? www.heritage.org/research/features/index/countries.cfm Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: BUHAHAHA-TANIE PANSTWO -FRANCJA!!!! 20.01.06, 00:43 > buhahahaha tanie panstwo francuskie? > Buhahahahah a gdzie on napisal, ze francja to tanie panstwo? przeczytalem, z jego postu, ze to rokita chcial wytanic administracje.. i to polska. czytaj ze zrozumieniem i nie chwytaj sie slowek jako pretekstow do polucia hmm? Odpowiedz Link Zgłoś
langston FRANCJA? ZLY PRZYKLAD DLA NAS!!! 20.01.06, 00:48 Francja byla (nie wprost) podana by brac z niej przyklad!! ...a z wolnosci gosp. u nich krucho...bardzo krucho... Chirac walczyl w Komisji Europejskij o fabryke ktora zatrudniala 3tys osob bo miano ja zamknac!!! jakby nazwano w Polsce takiego prezydenta? Otworzcie oczy!!! ...a co do taniego panstwa Rokity to byl on juz "nad-premierem" czyli szefem KRM u Suchockiej i zajmowali sie glownie inwigilacja Kaczynskich! Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: FRANCJA? ZLY PRZYKLAD DLA NAS!!! 20.01.06, 00:50 > Francja byla (nie wprost) podana by brac z niej przyklad!! czlowiek napisal, ze jest we francji a nam daleko do europy.. nie chwytaj sie tych gallow jak brztwy, chyba ze toniesz > Otworzcie oczy!!! > otworz je sam i skoncz sugerowac.. mysl!! > ...a co do taniego panstwa Rokity to byl on juz "nad-premierem" czyli szefem > KRM u Suchockiej i zajmowali sie glownie inwigilacja Kaczynskich! jak widac dosc slusznie.. bo ci co sie dorwa, to zepsuja Odpowiedz Link Zgłoś
pantanal Dziad o niebie, baba o chlebie 20.01.06, 07:40 Langston, skonczyles juz kurs dla analfabetow? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:42 oligopol napisał: > Czlowieku idz do szpitala czy cos... przejrzyj na oczy... > > Polsce potrzeba liberalizmu. Glownie gospodarczego. Potrzeba reform > gospodarczych. Niskich podatkow. Inwestycji. Rozwoju. Ograniczonej > administracji i taniego panstwa Rokity. > > Polityka socjalna uprawiana w tej chwili to katastrofa. Bomba z opoznionym > zegarem. Kazdego dnia tracimy szanse... > > Jestem teraz we Francji i wiem ze jak tak dalej pojdzie nigdy nie dogonimy > Europy. > > Ale tak to jest jak o tym kto rzadzi decyduje chory odlam kosciola pod wodza > rydzyka. I w efekcie emeryci i wies; choc nie maja pojecia, glosuja na > katastrofe dla polski. na PiS LPR PSL i Samoobrone. > > Nam potrzeba panstwa otwartego, postepowego. Nam cholernie trzeba liberalow. > > PO i Demokraci... stracona szansa... To chyba raczej nie do mnie - bo ja te poglądy podzielam :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:35 :) lubie, kiedy ktos w poprzednich watkach nieco podupadl argumentacyjnie i powtarza posty "na nowo" zeby blysnac w nowym starciu hahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:37 Odbilo ci? Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:39 > Odbilo ci? zasugeruj cos ;) Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: CZEMY ROKITA MA KONTO W DEUTSCHE BANKU??? 20.01.06, 00:46 Teraz ja sobie posugeruję :) Langston po raz trzeci w tym samym wątku pisze coś (jego zdaniem negatywnego) na Rokitę. Kto za tym stoi? Pytanie, czy on to robi sam i bezinteresownie? Jaki ma w tym cel? Dlaczego działa w ten sposób wbrew korzystnej dla Polski koalicji PO z PiSem? A tak w ogóle, to nick langston to taki niezbyt polski jest... rzekłbym germanoanglosaski... czy to nikogo nie dziwi? Odpowiedz Link Zgłoś
langston JESTEM ZA KOALICJA POPIS!! PAX, PAX,PAX 20.01.06, 00:50 > Dlaczego działa w ten sposób wbrew korzystnej dla Polski koalicji PO z PiSem? Moje wypowiedzi niestety moga to sugerowac! Moze jakis zly duch mnie wykorzystuje? "...nie dobro ktorego pragne czynie, ale to zlo ktorego nie chce -to czynie..." sw.Pawel Odpowiedz Link Zgłoś
dundrub Re: JESTEM ZA KOALICJA POPIS!! PAX, PAX,PAX 20.01.06, 00:51 l > Moje wypowiedzi niestety moga to sugerowac! Moze jakis zly duch mnie > wykorzystuje? > "...nie dobro ktorego pragne czynie, ale to zlo ktorego nie chce -to czynie..." > sw.Pawel > zacytuje ciebie wiec: odbilo ci? Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: JESTEM ZA KOALICJA POPIS!! PAX, PAX,PAX 20.01.06, 00:55 ...akurat ten fragment byl na serio- jak tylko potrafilem. Odpowiedz Link Zgłoś
123rbr Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 00:35 Trzeba nie mieć żadnej godności, aby po takim sekowaniu przez Kaczyńskich ufać w ich zapewnienia. Miał rację Lech Wałęsa twierdząc, że Kaczyńscy walczą o władzę dla władzy, niszcząc wszystko dookoła. Pomijam zachowanie Giertycha, Leppera i PSL-owców. Ci ludzie dawno już stracili zdolności honorowe. Można ich lżyć do woli a i tak będą jedli z ręki - taka klasa. Tak jak w latach 30-tych zagrożeniem dla demokracji w Niemczech ( i nie tylko )okazał się facet z wąsikiem, tak w chwili obecnej dla Polski zagrożeniem jest warchoł Jarosłąw K. Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 00:37 a gdzie kalse ma twoj KACZOR DONALD? Karierowicz.. bez ambicji bez honoru on choruje na wladze Premier ku.. jego mac z Gdańska:):) a takiego chu### Odpowiedz Link Zgłoś
ass.of.fire Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 00:55 midi.max... jakis nowy nick... witamy serdecznie kolejnego klakiera i lizodupa Jedynie Słusznej Partii i Jej Wodza. ciekawe co "midi.max" wniesie nowego przemawiajac z dupy jaroslawa kaczki. ciekawa perspetywa.... Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 01:05 i na dodatek kolejny kulturalny. Fajnych zwolennikow maja bracia Ksero... Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 01:12 z czerwonymi chu..nie gadam tumanie Odpowiedz Link Zgłoś
ass.of.fire Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 03:58 zauwazyles zeby ktos tu z toba chcial gadac?? o czym ??? Odpowiedz Link Zgłoś
aktawia Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 02:06 kaczki maja racje, że postepuja tak a nie inaczej-oni sa wykształceni gruntownie i tez są rodowitymi warszawiakami i chca dla Polski dobrze ! Lokaty maja w bankach Polskich i niczego nie ukrywaja-jak np.kwas! Wolna droga dla braci Kaczyńskich,- pamietajcie o tym...niech żyje POLSKA-ktos ,kto posiada wyksztalcenie prawnicze i jest uczciwym człowiekiem-nigdy nas nie zawiedzie... Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re:"Tusk potwierdza swoja wole i intencje 20.01.06, 02:24 o powaznych rozmowach o koalicji miedzy Platforma i PiS." Niech on raczej potwierdzi, ze zamowil msze za wlasna intencje! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Re:"Tusk potwierdza swoja wole i intencje 20.01.06, 02:41 mysle, ze ksiadz.robak by sie za tuska pomodlil; nawet tej mszy u niego zamawiac nie musi; sadze, ze to dostatecznie rozsadny ksiadz, i chetnie nawet egzorcyzmy nad tuskiem odprawi; a my tez modlmy sie, zeby tuskowi wrocil rozum; niech dane mu bedzie uzdrowienie z politycznej glupoty ostatnich 2 miesiecy mysz_polna5 napisała: > o powaznych rozmowach o koalicji miedzy Platforma i PiS." > > > Niech on raczej potwierdzi, ze zamowil msze za wlasna intencje! Odpowiedz Link Zgłoś
szmaciana Tusk to ostatnie dno 20.01.06, 00:53 Jak widze pysk Donalda 'mozecie przeprowadzic ten rurociag nawet przez moja dupe' Tuska, robi mi sie niedobrze. Niech ten anemiczny luj da sobie spokoj z polityka. Odpowiedz Link Zgłoś
ass.of.fire Re: Tusk to ostatnie dno 20.01.06, 00:56 o kolejny... PiS chyba uruchomil masowa produkcje, galba i alkud to byly prototypy... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tusk to ostatnie dno 20.01.06, 00:58 Popatrz się na nick kolesia i zastanów się nad celowością dyskusji... Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max [...] 20.01.06, 01:14 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
maciejslu Re: Tusk to ostatnie dno 20.01.06, 00:56 szmaciana napisał: > Jak widze pysk Donalda 'mozecie przeprowadzic ten rurociag nawet przez moja > dupe' Tuska, robi mi sie niedobrze. Niech ten anemiczny luj da sobie spokoj z > polityka. Nie ma to jak anonimowa i konstruktywna krytyka... Jak czytam takie posty, to przestaję się dziwić słowom Jacka Kurskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
wuuuj Na tym zdjeciu Tusk wyglada jak mlody Hitler 20.01.06, 01:16 Niedaleko pada jablko od jabloni (vide dziadek w Waffen SS). Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Na tym zdjeciu Tusk wyglada jak mlody Hitler 20.01.06, 01:24 Proszę, proszę... już Waffen SS. Może jeszcze go do Einsatzgruppen wsadzisz (o ile wiesz o to jest, to co napisałeś powyżej upoważnia do takich wąptliwości). Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max [...] 20.01.06, 01:25 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Donald ty kłusowniku POLITYCZNY !! 20.01.06, 01:27 wytłumacz dlaczego stłamsileś GILOWSKą PŁAZYNSKIEGO dlaczego ROKITA nie ma oprawa GLOSU jeszce kwartał, i zostaniesz sam ze Schetną... PO nie bedzie znajdziesz miejsce u Wladka Frasyniuka w PD-SLD.. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Na tym zdjeciu Tusk wyglada jak mlody Hitler 20.01.06, 01:47 a brat kurskiego w GW Odpowiedz Link Zgłoś
dogmatyk Raz Tusk mów, że najgorsze są przyspieszone 20.01.06, 01:19 wybory, potem, że "pakt stabilizacyjne". Czy ten facet ma jaja? Czas panie Tusk na emeryturkę - stracił Pan twarz po przegranej (a kiedyś pana lubiłem)... Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max JAK TO JEST , że... 20.01.06, 01:25 Jak to jest, że po dojściu PiSu do władzy, partia ta jest bardziej atakowana niż SLD kiedykolwiek wcześniej. Bardziej niż rządy PZPR... Takiej propagandy jaka się leje z mediów Urban mógłby pozazdrościć. Dziennikarze tvn24 nawet nie kryją się ze swoimi poglądami, zdradzając je przy każdym niemal pytaniu do gości w studiu. A co z obiektywizmem, który jest podstawą dziennikarstwa? Paranoja... Czy pamiętacie by kiedykolwiek politycy PO tak zajadle atakowali SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
szmaciana Re: JAK TO JEST , że... 20.01.06, 01:42 Z rzadu ich wylali, ale zlodzieje zdarzyli zakorzenic sie w mediach. Przyjdzie i na nich czas. Predzej czy pozniej sami sie ta propaganda udlawia. Odpowiedz Link Zgłoś
dogmatyk A jak nie będzie wyborów - to jak będziecie .. 20.01.06, 01:26 wtedy wyglądali?!? Ci wszyscy co srają jadem na kaczki, wtórując oczywiście dziennikarzom GW-na. Będzie choć chwila refleksji..? Choć na chwilę zastanowicie się, czy oby GW-no nie robi Wam sieczki z mózgu...? Pewnie większość nie, ale byle parę procent - już będę zadowolony :) Odpowiedz Link Zgłoś
midi.max Re: A jak nie będzie wyborów - to jak będziecie . 20.01.06, 01:28 do kogo ta mowa.. oni umieja czytac ale z analiza ciezko Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: A jak nie będzie wyborów - to jak będziecie . 20.01.06, 02:41 dogmatyk napisał: > A jak nie będzie wyborów - to jak będziecie > wtedy wyglądali?!? Fatalnie. Kaczory z Lepperem i Giertychem pod patronatem Rydzyka szybko zrobią z Polski Białoruś. W tych wyborach jedyna nadzieja. Odpowiedz Link Zgłoś
rezoon Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 01:47 ja też jestem w stanie zaufać prezydentowi: Uf, uf panie prezydencie Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Rezoon ślicznie 20.01.06, 01:50 A midi.max tylko o ssaniu laski. Czegoś mu widać w życiu płciowym brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mysz_polna5 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 02:26 Lepiej pozniej niz wcale! Ufff, czyzby obudzil sie z reka w nocniku? Odpowiedz Link Zgłoś
fxvi tylko dla orlow: kogutek z krakowa i rownie pijany 20.01.06, 02:29 strus sa malo powazni. Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Dlaczego nektórzy tak zajadle plują na Tuska? 20.01.06, 02:49 Czy dlatego, że chce zaufać prezydentowi? Czy uważają, że nie powinien? Może i mają rację. Po tym jak ciemny naród kupił kłamstwa Kurskiego i teraz mamy to, co mamy... Odpowiedz Link Zgłoś
fpitt Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 03:18 Jezu, Donald! czy Ty jestes az takim IDIOTA, ze dajesz sie Uzywac dla Polityki INNYCH? CZy nie czujesz gdzie jest granica? Zachowaj choc resdztke twarzy, Kaczor robi z Ciebie Balona- kogos miekkiego, dupoliza, miej troche charkteru - i powiedz NIE. Nastepne wybory sa Wasze- jesli macie CHARAKTER. Jezeli nie - to sie walcie. Wole Lewice. Przynajmniej wiem na co glosuje. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 03:23 Tusk, nie rób tego! Odpowiedz Link Zgłoś
krzych.korab R: Jedyny rozsądny wybór - to wybory. 20.01.06, 07:06 Skończą się dyskusje. Odpowiedz Link Zgłoś
qc TUSK ma dosyc 20.01.06, 07:20 Tusk to jednak waga kogucia gdzie mu tam do wagi kaczej. Juz po raz ktorys lezy na deskach. Te bzdury ktore opowiada o obawie wskrzeszenia lewicy ukazuja polityka ktory nie potrafi wykorzystac atutu sytuacji. Teraz jest dokladnie moment aby okopac sie na pozycji centrowej i szukac sojuszu z socjaldemokracja. Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 07:29 Donald nie pchaj się w objęcia tego polulisty i kacyka. Szkoda PO. Będziecie obwinani za wszystko co się PiSowi nie powiedzie łącznie z gradobiciem, zaćmieniem słońca i stonką ziemniaczaną. Odpowiedz Link Zgłoś
haritka Czy wyborcy PO - ufaja prezydentowi. 20.01.06, 07:45 Panie Tusk ja nie zgadzam sie na zwiazek z Pisem bo nie mozna im ufac, a oni lada moment sami zgubia sie w swoich gierkach i klamstwach.W nowym rzadzie prosze zostawic Pana Ziobro bo on jak widze jest w stanie zrobic to co obiecal :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
doman609 Re: Tusk: jestem w stanie zaufać prezydentowi 20.01.06, 08:03 Tusku, zacznij normalnie mówić!!! zamiast tego bełkotu prościej byłoby chyba rzec: ufam prezydentowi!! przez ten POpowy niezrozumiały bełkot PISuary wiszą w rządzie ! Odpowiedz Link Zgłoś
koles751 DONALD, UŚMIECHAJ SIĘ, KURDE! 20.01.06, 09:03 bo inaczej wszyscy popłyniemy i przykryją nas moherowym beretem! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Zaufać Kaczyńskiemu to jak wsadzić rękę w... 20.01.06, 09:23 Nie wierzę bliźniakom w ani jedno słowo. Nie wierzę wszystkim bliźniakom. A kto ma do czynienia z bliźniakami ten doskonale wie o czym mówię. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Zaufać Kaczyńskiemu to jak wsadzić rękę w... 20.01.06, 09:45 ty też z bliżniaków ,braciszka kot opie..ł ,a ciebie brzydził się ruszyć:) Odpowiedz Link Zgłoś
wf24 Re: Zaufać Kaczyńskiemu to jak wsadzić rękę w... 20.01.06, 10:02 Jak czyta się wpowiedzi internautów to się widzi podobieństwo do sejmowych obrad.Widać kłotnie i spory,prywate. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Zaufać Kaczyńskiemu to jak wsadzić rękę w... 20.01.06, 10:13 A dziwisz się? Jaki narod - tacy wybrańcy narodu. Osobiście uważam, że nie grzeszymy mądrością. Odpowiedz Link Zgłoś
jadzka_k Jeszcze jesteś w stanie zaufać Kaczyńskiemu? 20.01.06, 10:06 Dziwię się Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: Jeszcze jesteś w stanie zaufać Kaczyńskiemu? 20.01.06, 10:09 jadzka_k napisała: > Dziwię się pewnie jesteś zwolenniczką nieboszczki unii lub jej następczyni platformy,tacy ludzie jak ty ufają tylko sobie lub wykreowanym przez wybiórczą -jak się nie ma własnego rozumu to trzeba polegać na michnikowszczyżnie-smutne Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Jeszcze jesteś w stanie zaufać Kaczyńskiemu? 20.01.06, 10:15 to jest tak m15: jak się nie ma rozumu to i święty boże nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
moye PiS-PO koalicja nie jest Rydzykowna 20.01.06, 10:07 więc do niej nie dojdzie, bo PiS nie będzie chciał utracić łask tak opiniotwórczego radia i TV, w którą jest wpatrzone około 3mln ludzi/elktoratu. K. Odpowiedz Link Zgłoś
maro133 Będzie koalicja PO - PiS 20.01.06, 10:17 Stawiam dolary przeciw orzechom że będzie koalicja PO z PiS-em bo to jest najmniejsze zło. Przecież ani Tusk, ani Kaczyńscy nie dopuszczą do wpływu Leppera i Giertycha do rządzenia krajem. Tego by im nikt rozsądny i odpowiedzialny nie wybaczył. A ja ufam że takich ludzi jednak nadal mamy w Polsce większość. Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Re: Będzie koalicja PO - PiS 20.01.06, 10:43 Im gorzej tym lepiej. No nie ? Odpowiedz Link Zgłoś
premier_pacynka Po tym co PISS pokazal ja bym nawet nogi nie podal 20.01.06, 10:34 szefostwu tej partii! Brak poszanowania do regul panstwa demokratycznego ale widac ze Tusk i PO to taka sama partia jak PISS jedyne czego chce to WLADZY Za kazda cene - a ja mam zasade gowna nie tykam... Odpowiedz Link Zgłoś
ubu_roy Tusk to burak i kopie sobie grob 20.01.06, 10:37 gada jedno, robi drugie gorzej niz mulat; po tym co Donald z Marysia robi mozna wyciagnac wnoski ze PO to partia koniunkturalistow bez charakteru. Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Tusk to burak i kopie sobie grob 20.01.06, 12:35 ubu_roy napisała: > gada jedno, robi drugie gorzej niz mulat; po tym co Donald z Marysia robi mozna > wyciagnac wnoski ze PO to partia koniunkturalistow bez charakteru. zapomniałeśwysłac kopi postu do zarządu Twojej partii i nie wypaca Ci umówionych gaży za opluwanie PO Odpowiedz Link Zgłoś
marian391 CZYZBY PO ZGODZIŁA SIĘ BYĆ SATELITĄ 20.01.06, 10:40 PIS potrzebny jest satelita, a nie partner do rządzenia. Istote dązeń Kaczyńskich trafnie ohreślił poseł Niesiołowski. Ci panowie dążą do władzy absolutnej. Posługują się w tym niecnymi metodami - szantażem, oszustwem i mamieniem narodu populistycznymi pomysłami. Zagrożenie demokracji potęguje to, żę harcownicy PIS, w szcególności poseł Gosiewski, reprezentują mierny poziom intelektualny, i jako zywo przypomona mi on niejakiegio Szydlaka. Czystość i uczciwość dzialań PIS pokazuje pomysł na odwołanie Olejniczaka. Przerażające jest to,że zmierzamy w slady Białorusi, z podwojonym Łukaszenką. Odpowiedz Link Zgłoś
xabc123 Koalicja PO i PiS jest możliwa 20.01.06, 11:05 Trzeba zwołać nadzwyczajny zjazd partii i usunąć obecny zarząd z Kaczyńskim na czele. Rozsądni ludzie z PiS dogadają się z PO. xabc Odpowiedz Link Zgłoś
fatso60347 Juz ciebie zakablowalem Ojcu Prowadzacemu 20.01.06, 11:20 Oj, przyjacielu za twe zbytki pojdziesz do piekla bos ty brzydki! tinyurl.com/ap7ej Odpowiedz Link Zgłoś
rtg Re: Juz ciebie zakablowalem Ojcu Prowadzacemu 20.01.06, 12:31 fatso60347 napisał: > Oj, przyjacielu > za twe zbytki > pojdziesz do piekla > bos ty brzydki! > > tinyurl.com/ap7ej przekaz przy okazji ojcu prowadzacemu, ze nie życzy sobie całowania w dyfewrencjał bez uroczystości odbywajacej się na runku w Toruniu uświetnioną asystą dwóch orkiestr strażackich z dziesiecioma bebnistami... Odpowiedz Link Zgłoś