xyz-2005 I z tej oto przyczyny wyborów nie bedzie 31.01.06, 13:45 do przyszłego roku....... Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: I z tej oto przyczyny wyborów nie bedzie 31.01.06, 13:49 nie będzie przedterminowych wyborów dobrze będą przedterminowe wybory jeszcze lepiej Odpowiedz Link Zgłoś
pozlotemu Daliby spokoj z tymi klamstwami w czasie zaloby 31.01.06, 13:56 Przynajmniej teraz w czasie zaloby narodowej, daliby spokoj z tymi bezczelnymi klamstwami niby-to-sondazy wyborczych. Gazeta Wyborcza przebiera nogami zeby znow zaczac opowiadac bajke o dobrym Donaldzie i zlych kaczorach. Nie wiem tylko, czy zostali jeszcze chetni, zeby w nia wierzyc. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: Daliby spokoj z tymi klamstwami w czasie zalo 31.01.06, 14:06 Niech żyje zawsze prawdomówny Jacek WERMAHT Kurski! I najlepszy rząd III Rzeczypospoltej!!! Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: Daliby spokoj z tymi klamstwami w czasie zalo 31.01.06, 14:16 Jak się zacznie kampania wyborcza to PiS z PO się zagryzą, będzie tylko 6 tygodni na ośmieszenie przeciwnika. Mam tylko nadzieję, że przywódcy lewicy będą na tyle odpowiedzialni, że podpiszą szerokie porozumienie po stronie demokratycznej. Odpowiedz Link Zgłoś
r2less Re: A co za róznica? :)) 31.01.06, 14:54 --- Zatrzymajcie mnie, bo... nie wiem co robię! -Kaczka Odpowiedz Link Zgłoś
xpander Re: PO-31%?! CHYBA PADNĘ ZE ŚMIECHU! 31.01.06, 17:21 PIS 35%...spadlem ze smiechu z krzesla. Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdz Re: PO-31%?! CHYBA PADNĘ ZE ŚMIECHU! 31.01.06, 17:31 xpander napisał: > PIS 35%...spadlem ze smiechu z krzesla. > A dlaczego ? Partia właściwie socjalistyczna ,pro społeczna ,chcąca rozliczać aferałów -liberaow ,ma poparcie w sam raz ! No ,może elektorat trochę się wykrusza ,bo sporo wyborców wyjechało za granicę. Warto powiedziec ,że ludzie wyjeżdzający z Polski za pracą ,to jednak nie za bardzo pasują do charakterystyki wyborcy PO :) . Odpowiedz Link Zgłoś
mariuszdz Faktycznie ,trochę zabawne 31 procent dla PO . 31.01.06, 17:23 I dziwne ,że Frasyniuk ze swymi "demokratami" nie zaistniał :) Tak ogromne poparcie dla liberałów-aferałów ,wermachtowców i kradzieji pluszaków ,może dziwić . Jeżeli dojdzie do kampanii wyborczej, to PO zostanie zmiecione ,nie mają szans, ich realne poparcie to 10 $ he he " % " . Odpowiedz Link Zgłoś
daro502 Re: Faktycznie ,trochę zabawne 31 procent dla PO 31.01.06, 19:07 Porażajacy prymitywizm, to ma byc ta odnowa moralna? Odpowiedz Link Zgłoś
daro502 Re: Faktycznie ,trochę zabawne 31 procent dla PO 31.01.06, 19:09 mariuszdz napisał: > I dziwne ,że Frasyniuk ze swymi "demokratami" nie zaistniał :) > Tak ogromne poparcie dla liberałów-aferałów ,wermachtowców i kradzieji pluszakó > w > ,może dziwić . > Jeżeli dojdzie do kampanii wyborczej, to PO zostanie zmiecione ,nie mają > szans, ich realne poparcie to 10 $ he he " % " . >Porażający prymitywizm, to ma byc ta odnowa moralna? Odpowiedz Link Zgłoś
mirdek Re:Hej zwolennicy PIS, Dlaczego 31.01.06, 14:40 Prezydent LK mówił o największej katastrofie w III Rzeczpospolitej skoro od kilku miesięcy mamy IV? Odpowiedz Link Zgłoś
r2less Re:Hej zwolennicy PIS, Dlaczego 31.01.06, 14:56 mirdek napisał: > Prezydent LK mówił o największej katastrofie w III Rzeczpospolitej skoro od > kilku miesięcy mamy IV? Nie wiesz? A to dlatego, ze katastofa byla w III Reczypospolitej, a akcja ratunkowa już w IV :) Odpowiedz Link Zgłoś
kropka1953 Re:Hej zwolennicy PIS, Dlaczego 31.01.06, 16:15 LK powiedział też że podpisał rozporządzenie prezydenta,a on to kto? p.o. nie mylić z PO. Odpowiedz Link Zgłoś
resu Kto ma robić sondaże? OBOP brzydki, CBOS be... 31.01.06, 15:54 Najlepsza jest "jedyna prawda" z bajki o nieomylności. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Kto ma robić sondaże? OBOP brzydki, CBOS be.. 31.01.06, 16:47 sondaze powinna robic PiSOBOS - prawy i psprawiedliwy osrodek badania opini spolecznej :) Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit SAMOOBRONA JEST JEDYNĄ ALTERNATYWĄ. 31.01.06, 17:54 Popisowe programy destrukcji i permanentnych konfliktów muszą budzić odrazę u wyborców.O rzetelności sondaży człowiek rozumny nie powinien nawet dyskutować. Porozumienie to cel nadrzędny,kto tego nie jest w stanie pojąć powinien odejść z politycznego układu.Jedynie pronarodowa opcja z udziałem zawsze merytorycznej i pragmatycznej Samoobrony ma rację bytu w obecnym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
offler Jola czy Ty masz cos wspolnego z galba? 31.01.06, 18:27 Czy Wy jakos na rodzine i zycie zarabiacie tymi bzdurami ktore ciagle tu wysylacie? Jesli tak to chyba powinniscie juz byc milionerami. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Jola czy Ty masz cos wspolnego z galba? 31.01.06, 18:35 I bez dodatkowych prowizji żyję dostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
amhu Re: Jola czy Ty masz cos wspolnego z galba? 31.01.06, 19:44 Jakis niespalcony, tlusciutki kredycik? Odpowiedz Link Zgłoś
xyz-2005 Ta kretynka przeniosla się z forum na wp 31.01.06, 23:24 Tam dostała kilka soczystych i rewelacyjnych tekstów od niejakiego lolo i sie dziewcze przeniosło - jest chora na umyśle, czytam potyczki slowne od co najmniej roku pomiedzy nia a w/w lolem - koleś jest boski, polecam Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 13:49 generalnei trzeba miec na uwadze ze wiekszosc sondazy sie skompromitowała przed wyborami albo była celowo manipulowana. Za kazdym razem odejmowało sie PiSowi od 5 do 10% a PO dodawało. Jedynie PGB było blisko prawdy, a dzis nikt nie publikuje jej sondazy. Platforma w świetle obecnych kompromitujących działań nie dostanie nawet 20%. CZekam z niecierpliwoscia na wybory. Jedyny sposób na posprzatanie tego burdelu to 45% PiSu i samodzielne rządzenie Odpowiedz Link Zgłoś
rootboy Bzdury gadasz 31.01.06, 13:56 Zawsze parita ktora jest typowana na najsilnijsza dostaje wiecej glosow w sondazach niz w rzeczywistosci (przyczyn niechce mi sie tu wykladac gdyz jest ich wiele). Tak bylo z SLD 4 lata temu, tak bylo z PO na jesieni i tak bedzie z PiS'em na wiosne ;). Odpowiedz Link Zgłoś
listawildsteina ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 13:59 to już SLD było lepsze... Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 14:02 jestes na przepustce czy moze płaci ci ordynacka? Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 14:07 Po prostu ma zdrowy rozsądek Odpowiedz Link Zgłoś
pluteq Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 14:09 grundol1 napisał: > Po prostu ma zdrowy rozsądek Szczerze powiedziawszy to jak na razie taka jest prawda. Może i SLD okradało kraj, ale cośtam starało się przy okazji rządzić. PIS rozdej biednym, wymachuje szabelką.... Dobrze, że gospodarke nie tak łatwo zatrzymać (zarówno sldowi jak pisowi). Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 14:16 "cośtam starało się przy okazji rządzić". ahahahahaahhahah :D dobre PiS tez "stara" sie rzadzic. Mały niuans - ze ma przeciwko sobie miedzy innymi: Gazete Wybiórczą, TVN i Czerwonookich z PO. No i oczywiscie stado kundli, bających sie sprawiedliwosci. 40% i samodzielne rzadzenie. i Rozp... rozpedzic całe to towarzystwo gdzie pieprz rosnie! Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 14:22 emenefix napisał: > Mały niuans - ze ma przeciwko sobie miedzy innymi: > Gazete Wybiórczą, TVN A co to za leszcze z PISu skoro takie rzeczy im w 'rządzeniu' przeszkadzają Odpowiedz Link Zgłoś
r2less Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 15:02 emenefix napisał: > 40% i samodzielne rzadzenie. i Rozp... rozpedzic > całe to towarzystwo gdzie pieprz rosnie! Super, i bedziemy mieli republike bananowa w srodku Europy Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 16:49 mam wrazenie ze to KPINA!!!!!!!! czy na swiecie tez partia ktora ma mniej niz wiekszosc bezwzglewdna OBRAZA SIE i placze jak beksa ze wszyscy sa przeciwko niej ??????? Odpowiedz Link Zgłoś
pluteq Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 17:10 Jak to mówią "Chu..... baletnicy, przeszkadza rąbek u spódnicy"! A że niby SLD miało dobrą prasę?? Przecież PIS ma rozgłośnie telewizyjną i radiową po swojej stronie. Tłumaczenie dziecka, któremu dano pół czekolady a nie całą! Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk PiSy wlasnie takie sa :))) 31.01.06, 17:14 ojjj nie wiesz... :) normalne oni potrafiliby rzadzic jesli dostaliby 100 % poparcia hehehh nie wiem czy to kpina ze ludzie nie reaguja na to czy oglupienie jakies. partia ktora mowi ze jeszcze ma za malo wladzy bo.. ciagle biedaczkom ktos sypie piach w oczy ciekawe czy kiedy PiS bylo opozycja to glosowalo zawsze zgodnie z tyum co postanowil rzad ??// Odpowiedz Link Zgłoś
pluteq Re: PiSy wlasnie takie sa :))) 31.01.06, 18:53 > ciekawe czy kiedy PiS bylo opozycja to glosowalo zawsze zgodnie z tyum co posta > nowil rzad ??// Ja tylko czekam, aż PIS i LPR wprowadza pod głosowanie ustawę (??!) o wyjściu z UE. Pamiętam, że na takich hasłach zbili swoje pierwsze 20% (pis). Sam Kaczor ostrzegał przed złą unią.... No a że Unia nie taka zła, to teraz cicho sza! SLD bratało się po wyborach z przestępcami (Samoobrona), a teraz..... byle więcej władzy. Z tym, że do tego trzeba społeczeństwa, które wymusi przyzwoitość na politykach! A na razie: "Sejmy te jako wam źle wychodzą i jakiej by w nich naprawy potrzeba, sami to lepiej widzicie. Ja to tyło mówię, co wszyscy widzą. Zjeżdżacie się z wielkimi kupami jezdnych i pieszych, jako na wojnę, nie na radę, i utracacie to, czym by się niemałe wojsko uchować podobno mogło. Tak długi czas tu siedzicie, a mało sprawujecie..." "I owszem, sejmy, które wam były lekarstwem na wszytkie Rzeczyposp[olitej] choroby, w jad się wam obróciły. Bo na nich więcej niezgód i odrażenia myśli jeden od drugiego i stanu od stanu przyczyniacie." Gdyby tylko nasi parlamentarzyści czytać potrafili... Pzdr ŁP Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_28 Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 22:54 ech, skąd się biorą takie przygłupy smutek i nostalgia Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek1963 SLD bylo znacznie lepsze 31.01.06, 20:11 i powoli spoleczenstwo sie przekona, i Pisiaki beda bardzo zaskoczone . Ale to dobrze, he he Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 14:22 > jestes na przepustce czy moze płaci ci ordynacka? A protestańci nie uznają kultu Matki Bożej. Odpowiedz Link Zgłoś
r2less Re: ja już PiSu mam serdecznie dosyć! 31.01.06, 14:59 > to już SLD było lepsze... Ta... z deszczu po rynnę. Odpowiedz Link Zgłoś
j.martinez Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 14:02 PGB jest bliższa PiSowi niż prawdzie... Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 14:41 co za durne stwierdzenie. skoro była najblizej prawdy po wyborach, to znaczy ze była najblizej prawdy. Polska jezyka trudna do rozuma? Odpowiedz Link Zgłoś
j.martinez Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 14:52 Co to znaczy, że była najbliżej prawdy? Odpowiedz Link Zgłoś
emenefix Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 14:59 to znaczy że jej sondaże prawie pokrywały sie z rzeczywistymi wynikami w przeciwienstwie do "słynnych" pracowni, w których odchylenie w przypadku PISu w dół a w przypadku PO w góre wynosiło 5-10%. juz rozumiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
prawdziwy_gosc1 Re: A KTO DZIŚ ZAGŁOSUJE NA TUSKA?CHYBA TYLKO SCH 31.01.06, 23:51 Ja z żoną i dziećmi. Napewno nie na skrajnie nieufnych Kaczorów. Z takimi ludźmi nawet rozmawiać mi się nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sternsternhard Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 19:01 emenefix napisał: > to znaczy że jej sondaże prawie pokrywały sie z rzeczywistymi wynikami w > przeciwienstwie do "słynnych" pracowni, w których odchylenie w przypadku PISu > w dół a w przypadku PO w góre wynosiło 5-10%. juz rozumiesz? pgb.org.pl/index.php?id=83 "Gdyby wybory parlamentarne odbyły się w połowie stycznia, wygrałoby je Prawo i Sprawiedliwość. Na PiS chce głosować 28% ankietowanych. Druga jest Platforma Obywatelska, na którą chce głosować 26% respondentów. Kolejne miejsca zajmują: koalicja SLD i SdPl - 14%, Samoobrona - 12%, LPR - 10% oraz PSL - 5%. Poza Sejmem, według sondażu, znalazłyby się: PD-demokraci.pl - 2% i KPEiR - 1%. Prognozowany przez PGB podział mandatów wyglądałby następująco (w nawiasie zmiana w stosunku do ostatnich wyborów): Prawo i Sprawiedliwość 146 mandatów (-9), Platforma Obywatelska 139 mandatów (+6), Sojusz Lewicy Demokratycznej 65 mandatów (+10), Samoobrona 58 mandatów (+2), Liga Polskich Rodzin 41 mandatów (+7), Polskie Stronnictwo Ludowe 9 mandatów (-16) oraz Mniejszość Niemiecka 2 mandaty (bez zmian). Sondaż przeprowadzono w dniach 13-16 stycznia na ogólnopolskiej, reprezentatywnej próbie 1064 osób powyżej 18. roku życia." innymi słowy PiS ma mniej mandatów ale sytuacji to specjalnie nie zmienia. Oczywiście PiS nie ma nic przeciwko wyrzuceniu w błoto 60 mln złotych na nowe wybroy. W końcu Kaczyńscy ogłosili że mamy "Tanie Państwo". Odpowiedz Link Zgłoś
j.martinez Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 19:46 Demokracja to nie błoto. To sytuacja, która istnieje dziś na naszej scenie politycznej nosi znamiona błocka (albo i czegoś gorszego i gorzej pachnącego). Odpowiedz Link Zgłoś
j.martinez Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 19:43 Sondaże to prognozy przeprowadzane na podstawie wyników badania, które przeprowadzane są najpóźniej 4 dni przed wyborami (te ostatnie), a nie w dniu wyborów, dlatego rzeczywistość sondażowa i rzeczywistść wyborów jest inna (ileż może się zmenić w ciągu dnia, a co dopiero w 4 dni, a ile z tego zmienia się właśnie z powodu ostatnich publikowanych sondaży). Odpowiedz Link Zgłoś
pluteq Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 14:07 > Platforma w świetle obecnych kompromitujących działań > nie dostanie nawet 20% Nie przesadzaj. W tym momencie nie ,a nieskompromotowanej partii. Samobrona i LPR dali się wykorzystać PiSowi. PIS sam nie przyjął budżetu, więc nie wiem kto jest bardziej skompromitowany. Na pewno zyskuje na tym wszysktim ewentualna koalicja PD,SLD,SDLP oraz UP. Przerzucanie piłeczki między PO a PIS jest żenujące. Pzdr ŁP Odpowiedz Link Zgłoś
nieomylny no to proszę, oto badania PGB 31.01.06, 18:59 "Jedynie PGB było blisko prawdy, a dzis nikt nie publikuje jej sondazy. " www.pgb.org.pl/index.php?id=83 Odpowiedz Link Zgłoś
marcin_28 Re: no to proszę, oto badania PGB 31.01.06, 22:57 nie no, nie publikuj, nie mow tego glosno, jeszcze jakis szacunek u PiSmenów miało PGB, a teraz zmieszają ją z błotem jak OBOP, CBOS, Wyborczą, TVN, Polsat... przecież i tak wiadomo, że wyznaczono już jedyne słuszne media mamy nową Krajową Radę Radiofonii Maryja i Telewizji Trwam i wszystko będzie jak należy Odpowiedz Link Zgłoś
wikal Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 21:12 Pomarzyć zawsze miło. Niestety PiS jest już na równi pochyłej. Może sobie zaśpiewać "Miałeś chamie złoty róg, ostał ci się jeno sznur..". Wybory będą albo teraz, albo wcale, bo na wiosnę PiS bedzie miało góra 20%. Za to urośnie w siłę zjednoczona lewica. I tak kaczory zafundują nam kolejne lata jeśli nie rządów, to wpływów krętaczy, którzy rządzili ostatnie 4 lata. Doprawdy gratulacje za genialną strategię "polskiego Napoleona" się należą. Wyborcom PiS złodziei księżyca gratulujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
tak_zwany Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 31.01.06, 22:54 Niekoniecznie. Niestety, to jest kwestia tego, jak w Polsce trakutuje się sondaże - jako prawdę objawioną, która winna spełnić się co do joty. Zamiast trendów analizuje się konkretne wyniki, zupełnie w oderwaniu od kontekstu badania, a w przypadku przedwyborczej gorączki sondażowej ma to diamatralne znaczenie. Co do sondaży PGB - ciężko to nazwać sondażem, bardziej przypomina to astrologię. A że i wróżce czasem uda się przewidzieć przyszłość... Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: pamietajce! PiSowi należy dodać 5-10 % 01.02.06, 00:38 emenefix napisał: > generalnei trzeba miec na uwadze ze wiekszosc sondazy sie skompromitowała przed > > wyborami albo była celowo manipulowana. Za kazdym razem odejmowało sie PiSowi > od 5 do 10% a PO dodawało. Jedynie PGB było blisko prawdy, a dzis nikt nie > publikuje jej sondazy. Nieprawda. Ostatnio GW podała sondaż PBG, z którego wynikało, że PO ma przewagę... Odpowiedz Link Zgłoś
mrws Po co ten sondaż?! 31.01.06, 13:50 Następne wybory za 3 lata. Za wcześnie na sondaże! Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: Po co ten sondaż?! 31.01.06, 13:53 Sondaż jest, bo ktoś go zamówił i za niego zapłacił. A ile procent odjęto SLD i dodano LPR zeszłym razem? Odpowiedz Link Zgłoś
j.martinez Re: Po co ten sondaż?! 31.01.06, 14:01 Sondaży CBOS nikt nie zamawia. Ośrodek ten robi badania opinii publicznej regularnie co miesiąc. I tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
gss87 Publikacja sondaży w czasie żałoby to SKANDAL 31.01.06, 14:21 Mogli odczekać do czwartku. Żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
j.martinez Re: Publikacja sondaży w czasie żałoby to SKANDAL 31.01.06, 14:29 Niezdrowe podniecenie kwestią sodnaży to skandal i żenada. Odpowiedz Link Zgłoś
jk49 Re: Publikacja sondaży w czasie żałoby to SKANDAL 31.01.06, 15:00 Chyba przesadzasz, nie rozumiesz pojęcia żałoba narodowa. W Twoim pojęciu żenadą jest pewnie fakt, że senat pracuje nad budżetem. No żenada, faktycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
resu Po co to czytasz, skoro tak cię męczy w żałobie? 31.01.06, 16:10 To jest zabawa? Rozrywka? Impreza masowa? Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Publikacja sondaży w czasie żałoby to SKANDAL 31.01.06, 20:01 ty za to pewnie wdziales worek posypalkes sie popiolem i nic nie robisz.. ???? Odpowiedz Link Zgłoś
laureno Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 13:51 Niech dojdzie do nowych wyborów, to się przekonamy. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Swoje Wybiórcze sondaże to schowajcie sobie tam... 31.01.06, 13:52 ...gdzie plecy kończą swoją szlachetną nazwę Odpowiedz Link Zgłoś
gipsiu Poparcie poparciem, a co z pójściem na wybory ? 31.01.06, 13:53 Oprócz samego poparcia powinno się też pytać o deklarację pójścia na wybory. Bo co partii po wysokim poparciu, jak ludzie ją popierający nie pójdą zagłosować i w wyborach wynik będzie dużo niższy ?? Odpowiedz Link Zgłoś
rogerr1 Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 13:55 Tak ,tak tak ,PO w ciaz rosnie a ja dalej nie wiem czy to Jas czy Marysia. Odpowiedz Link Zgłoś
listawildsteina SLD + SDPL + Demokraci.pl + Zieloni = CENTROLEW!!! 31.01.06, 13:57 Nowa zjednoczona lewica z poparciem Kwasniewskiego, jest w stanie zostać drugą siłą polityczną w kraju, i wraz z PO stworzyć rząd! Głosujmy na lewicę! Głosujmy na nowy Centrolew! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Jesteś jak Nawiedzony Bolszewik, Oj żal d. ściska? 31.01.06, 13:59 Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej To Ty do szkoły, SLD spadkobiercą PZPR, Wystarczy? 31.01.06, 14:02 Odpowiedz Link Zgłoś
listawildsteina w SLD władzę przejęli młodzi 31.01.06, 14:05 Miller i Oleksy są w odwrocie... poza wyjątkami, nie ma już tam ludzi skompromitowanych, ani betonu. ponadto siłą centrolewicowej koalicji będzie SDPL i Demokraci.pl... tam jest wiele wartościowych ludzi, którzy nie pozwolą na uprawianie polityki w stylu L.Millera... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: Ale smród po Starych Czerwonych Prykach zosta 31.01.06, 14:23 Ta wypowiedz swietnie obrazuje twoje nastawienie, czyli nastawienie czlowieka zakompleksionego i takiego ktoremu ktos nareszcie obiecal, ze sie z tych kompleksow wyleczy. Zobaczymy jak sie bedziesz czul kiedy dotrze do ciebie w koncu, ze wszystkie te obietnice sa jalowe - gdybys byl swiadomy i nie mial klapek na oczach wiedzialbys to juz teraz, ale kacza propaganda zrobila swoje i ty nadal swiecie wierzysz w to, ze kazdy kto przeciwko pisowi to wrog demokracji, polskosci itp. Wystarczy, ze ktorys z kaczynskich cos powie i ty wierzysz, ze tak jest. Nie czujesz sie sterowany? Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Fakt, Bolszewicka Zaraza mordowała bez kompleksów 31.01.06, 14:39 Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Cóż za kompetentna, rzeczowa odpowiedź 31.01.06, 14:49 Na poziomie Jacka WERMAHT Kurskiego Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Cóż za inteligencja się wykluła z Czerwonego Jaja? 31.01.06, 14:51 Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: Cóż za kompetentna, rzeczowa odpowiedź 31.01.06, 15:02 no i wlasnie w tym caly problem, ze ta wielka sila wyborcza pisu, to ciemny, zacofany i zakompleksiony lud, ktory dzieki swym ograniczeniom jest tak latwy do manipulowania... szkoda tylko, ze takich matolow jest wieksza czesc spoleczenstwa... ja coraz bardziej utwierdzam sie w przekonaniu, ze w tym kraju nie ma dla mnie przyszlosci - nie zamierzam placic podatkow, ktore banda populistow rozda ludziom, ktorzy byli zbyt tempi, zeby sami na siebie zarobic i tylko wyciagaja lape mowiac "daj" i za jakies marne ochlapy sa w stanie zagryzc kazdego, kto ich "dobroczyncom" wygarnie troche prawdy w oczy... Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej A panowie w dueciku? A fe, A brzydko tak, Wstyd 31.01.06, 15:05 Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Rozumiem,że tylko bliźniacy mogą mieć te same 31.01.06, 15:24 poglądy. Reszta to pedały Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Tak, spokojnie wyjeżdżaj z Polski Czerwony Matole 31.01.06, 15:07 Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Ale smród po Starych Czerwonych Prykach zosta 31.01.06, 14:52 Widzisz, on jest bardziej post niż neo. Odpowiedz Link Zgłoś
kaisy7 Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 13:57 Jakie to ma dziś znaczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztofjaroszek Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 13:57 Jeśli PO szybko nie pozbędzie się Tuska, Schetyny, Gronkiewicz-Walc i Komorowskiego ze swoich szeregów to wkrótce się rozpadną. Ci ludzie odpowiadają za kompromitację ten partii. Rokita powinien oczyścić szerego PO i to jak najszybciej. Nie ma się co czarować w wyborach wygra PIS i to z co najmniej z 40-45% poparciem (PIS sięgnie po elektorat samoobrony i Lpr, jak też PO), PO jak otrzyma 25 to będzie świetny wynik, zyska na pewno SLD. Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 13:59 Takie "Dobre rady" To Ty dawaj sobie swoimu PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 14:14 Tym razam PO nie będzie musiało oszczędzać przyjaciół z PISu i odpowie na wszystkie kłamstwa wypowiadane przez PIS w trakcie poprzedniej kampani Odpowiedz Link Zgłoś
galba Logika autora tekstu 31.01.06, 13:59 "Gdyby na wiosnę odbyły się przedterminowe wybory" Teraz chyba mamy zimę więc można co nawyżej stwierdzić, że "gdyby zimą odbyły się wybory". A tak na marginesie - pewnie dziś partia "śmigającego na nartach w Alpach" Donalda dostałaby z 15 %. Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Wybiórcza Logika na szczęście już wychodzi z mody 31.01.06, 14:04 Odpowiedz Link Zgłoś
ascasc Ja ci podpowiem 31.01.06, 18:04 Mlodziez Wszechpolska, czyli lysi w garniakach Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 31.01.06, 14:00 manipuluja spoleczenstwem,ale nie zda sie to na nic .Wyborcy wlasciwie ocenia wspolne wysilki PO i SLD chroniace skorumpowane struktury i mafinych czlonkow agentury sowieckiej w Polsce. Szczytem matactwa jest wmawianie Polakom przez chuligana parkietow politycznych Niesiolowskiego ,jakoby to tylko PO i SLD staly na strazy demokracji w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 31.01.06, 14:12 niestety bardzo smutne jest to, że panom Kaczyńskim wystarczyło kilka miesięcy, żeby okazało się, że o prawie i demokracji wiedzą więcej spadkobiercy PZRR Odpowiedz Link Zgłoś
widziane_inaczej Cuchnący SLD mówi o sprawiedliwości, To śmieszne 31.01.06, 14:15 Odpowiedz Link Zgłoś
grundol1 Partia mająca w nazwie Prawo i Sprawidliwość 31.01.06, 14:32 ciągle kłamie. To dopiero ubaw Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Cuchnący SLD mówi o sprawiedliwości, To śmies 31.01.06, 15:57 Widziane_inaczej prezentujesz żałosny poziom, galba chociaż coś napisze a tobie ciężko coś zaargumentować. Chyba ci słabo PiS płaci skoro ci się pisać nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 31.01.06, 21:01 grundol1 napisał: > niestety bardzo smutne jest to, że panom Kaczyńskim wystarczyło kilka miesięcy, > żeby okazało się, że o prawie i demokracji wiedzą więcej spadkobiercy PZRR he he he . Mówisz mówisz mówisz wkoło macieju bzdury. Tylko po to żeby mówić. A oczym mówisz? Wiesz? Rozumiesz o czym mówisz??? Nie rozumiesz nic. Powtarzasz bezkrytyczniue slogany jakie słyszysz na codzień w mediach. Jesteś ofiarą mediów. Wyrazy współczucia. Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 01.02.06, 00:44 > Powtarzasz bezkrytyczniue slogany jakie słyszysz na codzień w mediach. > Jesteś ofiarą mediów. > Wyrazy współczucia. Lepiej powtarzać mądre slogany, niż niebezpieczne brednie. Zalecam przeglądnięcie się w lustrze. Odpowiedz Link Zgłoś
danz5 Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 02.02.06, 09:42 mbishop napisał: > > Lepiej powtarzać mądre slogany, niż niebezpieczne brednie. > Zalecam przeglądnięcie się w lustrze. Przypuszczam,ze ty nie masz w domu zadnego lustra. Odpowiedz Link Zgłoś
bikeman Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 31.01.06, 14:17 tak, tak wszyscy sie zmowili, zeby oczerniac wsapnialych kaczorkow, wszystkie fakty swiadczace o ich niekompetencji i rzadzy wladzy sa zmyslone, bo to przeciez tacy wspaniali, pracowici, sprawiedliwi i prawdomowni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
kontoporanka Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 31.01.06, 14:24 Wyborcy czyli ci co nie kumają wieczornych wiadomości, uwielbiają „soap” opery i dają się naciągać na każdą promocję tych masz na myśli? Oni nic nie są wstanie ocenić dopóki nie ma obniżki 10% i właśnie tak przeszło PiS Nastąpiła wymiana mafijnych członków agentur sowieckich na lizodupków kruchcielnych całujących facetów po rękach byle w purpurze. Szczytem matactwa jest danie tym ludziom z przed niebieskich ekraników w pluszowych kapciach jakiejkolwiek władzy poza pilotem. Obiecasz im po 100mln to pójdą za każdym nawet za PiS i Giertysiem na rzeź. Nie lubię tetryków z SLD ale na moher też mi się na wymioty zbiera. Jak patrzę na ten bajzel to coraz bliżej mi ekstremizmu tam choć garstka ma wolność a to co teraz jest to farsa. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
resu Wyborcy znaczy "prawdziwi polacy" znaczy prawdziwi 31.01.06, 16:03 katolicy etc? A spisek masońsko-żydowski zagraża i szatan za progiem? Kaftanik bezpieczeństwa z szafy lepiej wyjmij... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 31.01.06, 20:59 danz5 napisał: > manipuluja spoleczenstwem,ale nie zda sie to na nic .Wyborcy wlasciwie ocenia > wspolne wysilki PO i SLD chroniace skorumpowane struktury i mafinych czlonkow > agentury sowieckiej w Polsce. > Szczytem matactwa jest wmawianie Polakom przez chuligana parkietow politycznych > > Niesiolowskiego ,jakoby to tylko PO i SLD staly na strazy demokracji w Polsce. Święte słowa. A jednak normalni ludzie też czasem zaglądają na forum wybiórczej... Odpowiedz Link Zgłoś
niketas Re: GAZETA i jej tuba propagandowa TVN24 31.01.06, 23:59 a swiety jacek kurski to kto? danz5 napisał: > manipuluja spoleczenstwem,ale nie zda sie to na nic .Wyborcy wlasciwie ocenia > wspolne wysilki PO i SLD chroniace skorumpowane struktury i mafinych czlonkow > agentury sowieckiej w Polsce. rozbawiles mnie do lez... hahahahahahaha przestan z ta propaganda wyezdzac zachowujesz sie jak pzpr'owiec albo jeden z pisiakow: co nasze to wspaniale a reszta to zdrajcy mafia albo co tam jeszcze masz racje kochaj ojca rygasa, jego kmiotkow, kaczorow, i "trwaj w swoim" spiskujacym przeciwko tobie swiecie Odpowiedz Link Zgłoś
michnik68 Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 14:24 Nie rozumiem, jak ktoś może jeszcze chcieć głosować na takich kompletnych szaleńców, jak Tusk, Rokita, Komorowski czy Niesiołowski. Trzeba byc chyba mułem z betonowym łbem. Odpowiedz Link Zgłoś
resu Może Wasza Wysokość "yntelygent podkościelny" 31.01.06, 16:05 wyjaśni na kogo zagłosuje? Odpowiedz Link Zgłoś
mbishop Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 01.02.06, 00:45 michnik68 napisał: > Nie rozumiem, jak ktoś może jeszcze chcieć głosować na takich kompletnych > szaleńców, jak Tusk, Rokita, Komorowski czy Niesiołowski. Trzeba byc chyba > mułem z betonowym łbem. Jeśli oni są szaleńcami, to co powiesz o Kaczorach? Odpowiedz Link Zgłoś
wisnia pierdoły PSL zawsze będzię nad progiem 31.01.06, 14:26 ciecie robią sondaże tylko w miastach Odpowiedz Link Zgłoś
pawel949 Poparcie PiS spada - wyborów nie będzie... 31.01.06, 14:42 Kaczory muszą dogadać się z Andrzejem Solarium.. Ciekawe co na to wyborcy... Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: CBOS to oszusci!! 31.01.06, 14:44 CBOS to oszusci, juz byl premier z Krakowa i prezydent z Gdanska. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 [...] 31.01.06, 15:14 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 tak,tak PO-79% , SLD-21% ,znamy,znamy a wygra 31.01.06, 14:51 jak zwykle PiS... Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 wiem o rewolucji przekręciarzy - nieposłuszeństwie 31.01.06, 16:40 obywatelskim tak zwanym przez lidera PO..o ewolucji nie będę dyskutował z łuconymy...z moim niepełnym podstawowym...zwłaszcza..dobrego samopoczucia towarzyszu... Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: wiem o rewolucji przekręciarzy - nieposłuszeń 31.01.06, 17:26 wlacznie z twoja stopka NIC prawdziwego nie ma w twoich postach :) Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 ta roślinka to ty..nadstawiaj karku za przekrętów 31.01.06, 18:11 i wyjć na ulicę jak cię wezwią nawiedzeni i opłaceni ,,POważni POlitycy,,. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: ta roślinka to ty..nadstawiaj karku za przekr 31.01.06, 18:19 heheheh roslinki wiecej widze maja madrosci niz ty :)))0 oszolomie nawiedzony :) lizesz buty kaczuszce co rano ??? Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: pa dzidziusiu... 31.01.06, 18:23 hahahahahahahahahahhaa cos jak Kohl powiedzial do Walesy kiedy ten mu powiedzial ze mur padnie za kilka tyg :)))))) tez mu powiedzial ze jest mlody ciotko :) a wyszlo na naszego prezydenta jednak dziadku hahahahaha Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Re: CBOS: PiS - 50 proc. poparcia, PO - 21 proc.!! 31.01.06, 14:55 chyba tak to powinno wyglądać o ile pamiętam przed wyborami do sejmu i na prezydenta gazeta wyborcza podawała sądaże w korych po wygrywało z pis nawet 20%. teraz proporcję się chyba zmienią na takie jak proponuje , najwyżej po wyborach powiem ,że sie pomyliłem! harra Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: WY sie PiSiory nie cieszcie, w PGB macie 28%! 31.01.06, 15:09 wy płatni zdrajcy pachołki rosji(pzpr) już dawno jesteście spaleni ,polacy niedługo wystawią wam rachunek ,nowy szyld PO wam nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 Re: WY sie PiSiory nie cieszcie, w PGB macie 28%! 31.01.06, 15:24 ...coraz wiecej ludzi dobrze zauwaza z jakiej "stajni jest kon", bezwzgledu w jakie barwy sie pomaluje. Ale poczekajmy co PiS zrobi, bo narazie wyglada, ze nie jest ze stajni bolszewickiej w przeciwienstwie do POPOWCOW. Mozna im wspolczuc, taki dobry makijaz z kamuflazem nie pomogl!!! Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: WY sie PiSiory nie cieszcie, w PGB macie 28%! 31.01.06, 15:30 chloppolski1 napisał: > ...coraz wiecej ludzi dobrze zauwaza z jakiej "stajni jest kon", bezwzgledu w > jakie barwy sie pomaluje. > Ale poczekajmy co PiS zrobi, bo narazie wyglada, ze nie jest ze stajni > bolszewickiej w przeciwienstwie do POPOWCOW. > Mozna im wspolczuc, taki dobry makijaz z kamuflazem nie pomogl!!! na razie mają media w ręku ,a agenci i ich dziatwa w przebraniu dziennikarzy robi krecią robotę,już niedługo zrobimy przegląd tej stajni augiasza Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do chloppolski1 31.01.06, 15:47 chloppolski1 napisał: > ...coraz wiecej ludzi dobrze zauwaza z jakiej "stajni jest kon", bezwzgledu w > jakie barwy sie pomaluje. > Ale poczekajmy co PiS zrobi, bo narazie wyglada, ze nie jest ze stajni > bolszewickiej w przeciwienstwie do POPOWCOW. > Mozna im wspolczuc, taki dobry makijaz z kamuflazem nie pomogl!!! Prawda, makijaz tym razem zawiodl! - A na dodatek to chcialbym wiedziec kto oraz ile forsy (mam tu na mysli fundatorow z Zachodu) dal PO na wygranie wyborow? To musial byc olbrzymi szmal - bo Tusk (oraz inne Platfusy) zachowuje sie tak jakby postradal zmysly. Kiedy on to odda?! Co do PiS-u - to podzielam tez Twoje zdanie. Dalbym im conajmniej rok czasu na okres probny. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiks11 Re: do chloppolski1 31.01.06, 16:40 słuchaj, podobno, żydzi z masonami dali Tuskowi 1mld USD, a cyklisci drugi mld. Straszna sprawa, a co mysli o tym ordynator z twojego psychiatryka? Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: do chloppolski1 31.01.06, 17:04 nie wiem czy to prawda ale slyszalem ze PO to podstawieni kosmici z planety Mango ktorzy chca zniszczyc ziemie a cyklisci i masoni to ich przedstawiciele finansowi na ziemi Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do kiks11 31.01.06, 20:02 kiks11 napisał: > słuchaj, podobno, żydzi z masonami dali Tuskowi 1mld USD, a cyklisci drugi mld. > > Straszna sprawa, a co mysli o tym ordynator z twojego psychiatryka? No widzisz! Nie torturowalem Ciebie, a spiewasz jak z nut! Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: do chloppolski1 31.01.06, 17:17 podobno PO dostalo kase od zydokomuny cyklistow oraz konfederacji zjednoczonych planet hahahahahhaahah katopisiorski mozg u niektorych jest jak beton :) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do chloppolski1 31.01.06, 17:59 Chyba pomyliles sie i napisales cos niecos z tej prawdziwej strony. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: do chloppolski1 31.01.06, 18:20 pewnie ty tez masz lacznosc z kosmitami ????? wiekszosc mam wrazenie wyborcow PiSu ja ma :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: WY sie PiSiory nie cieszcie, w PGB macie 28%! 31.01.06, 17:24 heheheh widac Ty nawet nie wiesz kto to lenin :) a bolzewicki sprawdzile s w slowniku wlasnie nie ???? :) Odpowiedz Link Zgłoś
haen1950 Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 15:43 Po koalicji z Lepperem PiS popłynie bardzo szybko w dół. W następnym sondażu będzie prowadzić platforma. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 15:54 haen1950 napisał: > Po koalicji z Lepperem PiS popłynie bardzo szybko w dół. W następnym sondażu > będzie prowadzić platforma. nie platforma będzie prowadziła,tylko platformę będą prowadzić(prokuratorzy do kryminału) Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: CBOS: PiS - 35 proc. poparcia, PO - 31 proc. 31.01.06, 16:54 widze ze masz jakies informacje ktorych nie znamy. moze sie podzielk za JAKIE przestepstwo ?????????/ bvo rzucanie oskarzeniami to domena jak widac PiS - Odpowiedz Link Zgłoś
qc PiS - 35 proc poparcia. 31.01.06, 15:58 Sa miedzy nami. Dlatego gdy wezwiesz karatke masz 35% szansy ze ONI przyjada aby cie uspic pavulonem. Skocz do rzeki na ratunek nieznajomemu w potrzebie a bedziesz mial 35% szansy ze ONI korzystajac z okazji ukradna ci komorke. Wypusc z domu babcie po bulki, masz 35% szansy ze ONI wyrwa jej torebke. Oglos ze masz 3 mln mieszkan na zbyciu masz 100% szansy ze ONI wszyscy tam beda. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do qc 31.01.06, 18:02 qc napisał: > Sa miedzy nami. > Dlatego gdy wezwiesz karatke masz 35% szansy ze ONI przyjada aby cie uspic > pavulonem. > Skocz do rzeki na ratunek nieznajomemu w potrzebie a bedziesz mial 35% szansy > ze ONI korzystajac z okazji ukradna ci komorke. > Wypusc z domu babcie po bulki, masz 35% szansy ze ONI wyrwa jej torebke. > Oglos ze masz 3 mln mieszkan na zbyciu masz 100% szansy ze ONI wszyscy tam beda Teraz nie mam watpliwosci, ze to ty wzywales karetke! Widzialem jak jechala do Twego domu! Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: PiS - 35 proc poparcia. 31.01.06, 18:27 hehehe :)) niezle No coz... sadze ze i tak ten beton sie nie zmieini. zyjemy w kraju postkomunistycznym i ludzie sa wychowywani w takim duchu. Odpowiedz Link Zgłoś
parob pomimo medialnej nagonki PiS się trzyma 31.01.06, 16:35 aż dziwne, ale może to efekt kompletnej utraty zaufania do jedynie słusznie myślacych pań i panów dziennikarzy z mainstreamu?moze ludzie zaczeli mysleć bardziej samodzielnie?wyborów pewnie nie będzie ale to bardziej efekt odpowiedzialności za państwo niż kalkulacji politycznej bo te wybory osłabiłyby lpr i s a lewica do marca nie zdązyłaby ustalić kto ma być na pierwszym a kto na ostatnim miejscu na liście więc PiS wygrałby najwięcej. Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 jedynie słusznych dziennikarzy tyle co za PRL-u 31.01.06, 16:44 to taka kasta przekupna jak celnicy... Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk 100 % poparcia dla PiSu 31.01.06, 16:53 nie martwcie sie niedlugo bedziecie ogladac takie sondaze heheheh przez lata cale jeslli kaczuchy doprowadza to do czego daza i bedziemy mogli sie przyjaznic wreszcie z Lukaszenka jezdzic na wczasy tam :) Odpowiedz Link Zgłoś
zenek68 z Łukaszenką to nie , ale lepiej z następcą Putina 31.01.06, 16:58 warto nawiązać dobre kontakty jeżeli oczywiście będzie zmierzał do demokracji... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas UUUUUUUUU!!!!!!! PLATFUSTY ZNOWU W TYLE???? 31.01.06, 17:05 Jak to się mogło stać??? Tylke jadu nienwiści wylewają codziennie polskijęzyczne "niezależne "media na ten znienawidzony PIS i tych wrednych , Kaczorów - a sondaże pokazują ,że PIS znów wybrałby wybory... Jak to jest??? Gazeta Wybiórcza , TVN TVP POlsat przechodza samych siebie w manipulowaniu faktami aby zniechęcić Polaków do nowego rządu i prezydenta - a sondaże swoje.... Tyle hałasu robi na forum wszelkie lewactwo , które nie może pogodzić się ,że do władzy doszli ludzie prawi , uczciwi , niepowiązani ze złodziejami ze świata biznesu.....a sondaże ciągle wskazują zwycięstywo PIS... Ale się musicie wkurzać dzieci Michnika i urbana??? Ale się wkurzacie. Uważajcie ,żeby wam żyłka w dupie nie pękła. Szkoda by wasz było. Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: UUUUUUUUU!!!!!!! PLATFUSTY ZNOWU W TYLE? 31.01.06, 17:09 tobie to nawet nie ma co pekac heheheh coooz... tacy wlasnie ludzie jak ty glosuja na pisiory :)))) wiec niewielka chwala kiedy taki burak wrzuca kartke z krzyzykiem kolo PiSu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: UUUUUUUUU!!!!!!! PLATFUSTY ZNOWU W TYLE? 31.01.06, 21:04 planitnyk napisał: > tobie to nawet nie ma co pekac heheheh coooz... tacy wlasnie ludzie jak ty glos > uja na pisiory :)))) > > wiec niewielka chwala kiedy taki burak wrzuca kartke z krzyzykiem kolo PiSu :)) Pocałuj mnie w lewy półdupek. W prawy półdupek. Byle nie w dupe :- ))))) > ) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: UUUUUUUUU!!!!!!! PLATFUSTY ZNOWU W TYLE? 31.01.06, 21:32 Widzę mordzinias kryptogayu, że objęłeś nocny dyżur na forum GW i zaczynasz swoje niespełnione fantazje erotyczne rozsiewać. Szukasz wrażeń to idź chłopczyku na chat erotyczny, choć za to srebrników judaszowych nie dostaniesz, pisuarowy pachole. Odpowiedz Link Zgłoś
zbirut Rozumiem determinację ludzi władzy: większość z 31.01.06, 17:03 nich to autentyczne golasy, blokersi niezbyt udaczni w pierwszym pokoleniu co to właśnie teraz muszą się odbić w warunkach gdzie nie decyduje osobisty talent a tylko przynależność partyjna. Przeciez nie będą prowadzić hurtowni: do tego trzeba nieco głowy.Obrzydliwi quasi politycy z bożej łaski,mordki nowe,robiące miny poważne do kamer. Co za dziadowskie czasy. A wyborca? Ano siedzi z boku i g. ma do gadania.Może ptasia grypa to załatwi pozytywnie dla Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Rozumiem determinację ludzi władzy: większość 31.01.06, 17:09 zbirut napisał: > nich to autentyczne golasy, blokersi niezbyt udaczni w pierwszym pokoleniu co t > o > właśnie teraz muszą się odbić w warunkach gdzie nie decyduje osobisty talent a > tylko przynależność partyjna. Przeciez nie będą prowadzić hurtowni: do tego > trzeba nieco głowy.Obrzydliwi quasi politycy z bożej łaski,mordki nowe,robiące > miny poważne do kamer. Co za dziadowskie czasy. A wyborca? Ano siedzi z boku i > g. ma do gadania.Może ptasia grypa to załatwi pozytywnie dla Polski. A jeszcze do niedawna było tak wspaniale... Co??? Kwaśniewski ,Miller , Oleksy ,Śzmajdziński , Jaskiernia i reszta łajdaków z PZPR-SLD kłamała , robiła afery , korupcja kwitła itd... Wtedy było wspaniale???? A ptasia grypa to zaatakowała skutecznie twój PTASI MÓŻDŻEK... Biednyś. Bo leku na to jeszcze nie wynaleźono chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: Rozumiem determinację ludzi władzy: większość 31.01.06, 17:11 masz racje... lepiej niech to piSy klamia oszukuja i sciemniaja hahahahaha zawsze to nie komuna :))))) 5 za logike _) Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Rozumiem determinację ludzi władzy: większość 31.01.06, 21:33 Mordzinias u ciebie w ogóle brak nawet kawałka mózgu, jesteś typowym wyznawcą pisuarów, inteligencja płyty chodnikowej. Pewnie twoim ulubinoym zespołem jest Virgin a klubem piłkarskim Śląsk Wrocław. Odpowiedz Link Zgłoś
jerry.uk znowu PiS postraszy wyborami 31.01.06, 17:09 oni zawsze strasza wyborami jak maja przewage w sondazach. kiedy zdobywa przewage Platforma wtedy PiS staje sie bardziej ugodowa. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 gdyby na wiosne odbyly sie przedternimowe wybory 31.01.06, 17:28 .... to by ciocia miala wasy, ... w szafie roslyby grzyby, ... albo slonie fruwalyby w powietrzu, ... a niejaki Kvasman zostalby swietym! - Ot, do czego prowadzi demagogia GW ... Odpowiedz Link Zgłoś
planitnyk Re: gdyby na wiosne odbyly sie przedternimowe wyb 31.01.06, 18:22 a ty wiesze jesli Ojcec narodu ogloscil zalobe to nie powiniens juz dzis brac w zyle ?? :) Odpowiedz Link Zgłoś
kajetanb52 Re: znowu PiS postraszy wyborami 31.01.06, 17:47 Ja bym się cieszył gdyby Pisiory zrobiły wybory i zgarnęły 50% w sejmie. Po ich obecnych pokazach kompetencji i pomysłach na poprawę sytuacji, gwarantuję że za 4 lata by mieli coś koło 5%, wiadomo jakiś beton się zawsze ostanie. Dlatego PO powinna nic nie robić, nie rzucać się mocno tylko spokojnie i bezlitośnie punktować chłopaków a Pis się sam zatopi. Odpowiedz Link Zgłoś
jacekm22 Re: znowu PiS postraszy wyborami 31.01.06, 18:04 Czym dluzej PIS zostanie przy wladzy - tym nizsze bedzie mial wyniki w sondazach ... I SKONCZY JAK SLD !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 do kajetanb52 31.01.06, 20:07 kajetanb52 napisał: > Ja bym się cieszył gdyby Pisiory zrobiły wybory i zgarnęły 50% w sejmie. Po ich > obecnych pokazach kompetencji i pomysłach na poprawę sytuacji, gwarantuję że za > 4 lata by mieli coś koło 5%, wiadomo jakiś beton się zawsze ostanie. Dlatego PO > powinna nic nie robić, nie rzucać się mocno tylko spokojnie i bezlitośnie > punktować chłopaków a Pis się sam zatopi. Podobno ktos mowil cos o zatopieniu Platformy. Kaczki to stworzenia obyte z woda wiec chyba sie nie utopia! Odpowiedz Link Zgłoś