aekielski W którym słowie zawarta jest zniewaga Prezydenta? 02.02.06, 08:45 Gdzie tkwi ta zniewaga? Ja jej nie widzę.Może po wizycie u okul[isty,arnika] Przejżę na oczy.Pamiętam jak była sprawa o to,że pani powiedziała na panią "ty elano".Sąd nie mógł się dopatrzyć zniewagi w tych słowach.Dopiero po wyjaśnieniu powódki,że elana to jest szmata nie do zdarcia wymierzył surową karę. Odpowiedz Link Zgłoś
ajkija Re: W którym słowie zawarta jest zniewaga Prezyde 02.02.06, 08:58 No i masz, biedny pijany Hubercik Pierwszy Bohater RP. Cholewka niedługo trzeba będzie zmienić chyba blokowiska w blokhausy. Zamienię becikowe na bilet na prom. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate nie zadzieraj nosa nie rob takiej miny 02.02.06, 08:57 Ta cala historia to absurdalna histeria.Policja najwidoczniej w swiecie nie ma nic innego do roboty jak przesladowac drobnych pijaczkow naigrywajacych sie z glowy czy nogi panstwa.Gdyby to byl posel samoobrony panowie strozowie porzadku drobiowego spusciliby ogony i sprawy by nie bylo.A moze kaczynskich objac specjalna ochrona? Np. mozna by o nich mowic tak: wysocy blondyni,niebieskoocy,wybawiciele narodu.W ich obecnosci nalezaloby klaniac sie do ziemi.A prasa moglaby o nich pisac tylko w superlatywach.Wszelka krytyka ze wzgledu na szkodliwosc dla spraw panstwa powinna byc zabroniona.A swoja droga zastanawiam sie czy istnieje takie pojecie jak dupa panstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
borrka1 Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 08:58 Nie będziemy ich cytować, ale warto podkreślić, że epitety odnosiły się kolejno do "Kaczyńskiego" (ale bez imienia), "prezydenta" (ale bez skonkretyzowania), "kaczek" (można się domyślać, o kogo chodzi) i w końcu "Kaczyńskich" (czyli obu braci). no a gdzie tu mowa konkretnie o prezydncie Lechu Kaczynskim,lub prezesie PiS Jaroslawie Kaczynskim? Jest duzo Kaczynskich,a i prezydent mogl byc jakis tam nie mowiac o kaczkach bo to tez pojecie szerokie.Czy juz slowa Kaczynski(-scy),kaczki,prezydent teraz zawsze beda kojarzyc sie organom (nie mylic z seksualnymi i koscielnymi)z Jasnie nam Pnojacym?Moze zakazac ich uzywania w polaczeniu z niezadowoleniem i niecenzuralnymi slowami?Widac panike w policji i prokuraturze,a nuz zwolnia za niedopatrzenie,no i czysto polska glupote. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk PIERWSZY KANDYDAT DO PIERWSZEGO POMNIKA 02.02.06, 08:59 Postawmy gościowi pomnik. Lubimy pomniki, a takie coś stojące np. przed Pałacem Namiestnikowskim (siedziba Jaśnie nam Panującego Prezydenta - nam z małej literki) znakomicie odda komizm sytuacji... A kto ukarał Pana Kaczyńskiego za owe słynne "spieprzaj dziadu" skierowane pod adresem mieszkańca Warszawy? W czasach prawa i sprawiedliwości i prawo i sprawiedliwość działa tylko w jednym kierunku... A miało być tak pięknie... No to co? SPIEPRZAJ DZIADU!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud On jeszcze będzie posłem Pełnej kOmpromitacji 02.02.06, 09:14 tylko kilka lat... zobaczycie! :) To będzie AS wyciągniety z rękawa... religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: On jeszcze będzie posłem Pełnej kOmpromitacji 02.02.06, 09:22 Owszem: z rękawa. Ale z dziadowskiego rękawa... Odpowiedz Link Zgłoś
evald Re: On jeszcze będzie posłem Pełnej kOmpromitacji 02.02.06, 10:20 A pozniej szybko przejdzie do PiSu ("MY jestesmy sprawiedlisowcia!") przekupiony przez PiS dzieki lapowce w postaci wysokiego urzedu, albo komisji ds. walki z alkoholizmem... Odpowiedz Link Zgłoś
olbin6 Re: On jeszcze będzie posłem Pełnej kOmpromitacji 02.02.06, 11:06 alkud napisał: > tylko kilka lat... zobaczycie! :) Czy będzie za kilka lat posłem PO to nie mozna przesądzać,ale wiadomo napewno kto na dzień dzisiejszy jest "osłem",mając taką pewność!. Odpowiedz Link Zgłoś
london13 [...] 02.02.06, 12:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Bo ośmieszczać karła to trzeba umieć! ;-) 02.02.06, 09:02 Tekst "pan X jest debilem i kretynem" może zostać uznany za zniewagę, natomiast napisanie że "pana X UWAZAM za debila i kretyna" lub tez że "moim zdaniem jest kretynem i debilem", w żaden sposób za zniewagę uznać się nie uda :-) Jest to wyrażanie własnej opini do której mamy(jeszcze!) prawo. Dodatkowo jeszcze: KaczyŃski jest tu pod ochroną, fakt, natomiast ten bandyta i terorysta Unabomber KaczyNski jest godny potępienia i najgorszych obelg. Pisząc więc "Ten bydlak KaczyNski powinien zgnić w więzieniu" ktoś kto nas oskarża lub krytykuje sam ma niesłuszne i antyprezydenckie skojażenia i jako taki powinien zostać przez to ziobro ukarany. No bo chyba nikt amerykańskiego terorysty nie będzie tu ochraniał? Odpowiedz Link Zgłoś
carrramba Re: Bo ośmieszczać karła to trzeba umieć! ;-) 02.02.06, 09:08 A kto powiedział, ze masz prawo wyrażac własne opinie ? To sie zobaczy, czy masz prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Bo ośmieszczać karła to trzeba umieć! ;-) 02.02.06, 09:47 carrramba napisała: > A kto powiedział, ze masz prawo wyrażac własne opinie ? To sie zobaczy, czy > masz prawo. Kto zobaczy, ten zobaczy: kaczory oczy wyłupią (wydziobią?), jak Jurandowi Krzyżacy przy dźwięku miauczących kotów kaczora. _____________ Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko Szanuj innych to i ty bedziesz szanowany ! 02.02.06, 09:08 A tak sie zniewazalo poprzednika! Odpowiedz Link Zgłoś
japin Nie można znieważać bezkarnie. 02.02.06, 09:12 Odczepcie się Wy wszyscy pogrobowcy PZPR, SLD i innych komuchów, frustraci i nieudacznicy, również z tego forum. Myślicie, że można bezkarnie obrażać pana prezydenta Kaczyńskiego, głowę państwa polskiego. Już PiS z panem prezydentem Kaczyńskim na czele znajdą Wam miejsce w życiu. Pan minister Ziobro opracuje system resocjalizacji, nie w cieplutkiej celi, ale przy łopacie, na budowie autostrad i w kamieniołomach razem z Waszymi wodzami Millerem, Oleksym, Urbanem i innymi. Rywin też tam będzie, to go wyleczy i wyjdzie mu na zdrowie. Wyłapie się też te gnidy z forum, które pewne bezkarności, obrażają uczciwych ludzi z rządu i administracji IV Rzeczpospolitej, są na to metody. Różne redaktorzyny, którym się nie podoba, że nareszcie są u władzy prawdziwi patrioci, też tam wylądują. Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: Nie można znieważać bezkarnie. 02.02.06, 09:19 Zaraz, wytłumacz mi jedno: Jakim cudem można obrazić UCZCIWYCH ludzi z rządu????? Pewnie tak samo jak facetowi usunąć macice... Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Nie można znieważać bezkarnie. 02.02.06, 09:50 japin napisał: > Odczepcie się Wy wszyscy pogrobowcy PZPR, SLD i innych komuchów, frustraci i > nieudacznicy, również z tego forum. Myślicie, że można bezkarnie obrażać pana > prezydenta Kaczyńskiego, głowę państwa polskiego. z tą głową to chyba przesada - za nisko się przy ziemi toczy. A więc obraza pana prezydenta, kupra państwa polskiego? Nie, stwierdzenie faktu gnomowatości kurdupla. ________________- Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
nieprawomyslny Re: Nie można znieważać bezkarnie. 02.02.06, 12:35 japin napisał: Wyłapie > się też te gnidy z forum, --prawdziwa gnide mozna poznac po kilku slowach... Odpowiedz Link Zgłoś
barkin Re: Nie można znieważać bezkarnie. 02.02.06, 19:24 Zacznij nosić berecik,bo główka przemarza chyba...W Radyjku o tym nie mówili? Odpowiedz Link Zgłoś
obywatelgkar Dlaczego nie mozna?Ty porzypadku klinicznego kultu 02.02.06, 20:14 wodza? Twoja matke zerznal Jakut z frontu bialoruskiego, ze tak wierzysz w wodzusiow???! Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Bedzie cisza na forum Gazeta.pl??? :-) 02.02.06, 09:13 bo menele forumowe nabiora wody w usta, zeby nie miec stycznosci z prokuratorem? :D religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: Bedzie cisza na forum Gazeta.pl??? :-) 02.02.06, 09:16 Nie doczekasz tego pisiorkowianinie... hehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
alkud no zobaczymy, zobaczymy :D :D :D 02.02.06, 09:17 A co to jest pisiorkowianin? Bo ja glosowalem na PJKM! religiapokoju.blox.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Definicja pisiorkowianina dla alkuda 02.02.06, 09:24 Pisiorkowianin, to członek pisiorkowskiej społeczności. :D :D :D Odpowiedz Link Zgłoś
tiamak Re: Bedzie cisza na forum Gazeta.pl??? :-) 02.02.06, 16:19 zdaje ci sie :) w polskim sadzie hmm moze i by sie przegralo taka sprawe (zaleznie od tego jak silny wplyw prokurator by mial na sedziego) ale jak sie czlowiek do strasburga odwola to zawsze wygra taka sprawe bo prezydent to sluga narodu a nie jakis majestat - ten przepis mowiacy o zniewazaniu glowy panstwa jest mocno nietrafiony. inna sprawa ze kaczynski moze delikwentowi wytoczyc sprawe cywilna i wtedy wygra na pewno tylko jestem ciekaw jak by wygladalo urzedowanie prezydenta jakby musial w kilkuset procesach uczestniczyc :) zreszta go juz nie mozna bardziej obrazic i osmieszyc :) zrobil to sam wypowiadajac to slawetne "spieprzaj dziadu" i pewno ten tekst przylgnie juz do niego na stale :) Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 coraz lepiej 02.02.06, 09:14 ja dorzucilbym jeszcze obrazę państwa "taki kraj p....", i zeslanie na Sybir. Odpowiedz Link Zgłoś
mrkmrk replay 02.02.06, 09:15 powtarzam pierwszy post bo go ocenzurowali: "? Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa fagay, 02.02.06, 07:09 To moja moze bedzie druga: Kaczynski to zakuty i tepy przydupas Rydzyka !" Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: replay 02.02.06, 09:18 Może nie takimi słowami, ale wyrażam to samo zdanie: Wielkim Sternikiem jest Rydzyk. Tylko dokąd płynie ta nasza nawa? Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: replay 02.02.06, 09:53 sumienie.lk napisał: > Wielkim Sternikiem jest > Rydzyk. Tylko dokąd płynie ta nasza nawa? Do brydzylowania się. _______________ Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
derduch Re: replay 02.02.06, 09:20 To zniewaga? A ja myślałem że zdrada tajemnicy państwowej. Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: replay 02.02.06, 09:25 a mamy jeszcze jakieś tajemnice do zdradzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A MNIE JEST PO PROSTU WSTYD 02.02.06, 09:15 Wstyd mi, że mamy prezydenta, który doszedł do władzy poprzez kłamstwa, przeinaczenia, obrzucanie błotem swojego przeciwnika. Wstyd mi, że Polską rządzi człowiek, do którego nie mogę mieć zaufania, z którego strony oczekuję wyłącznie złych intencji. Wstyd mi, że nadal muszę patrzeć na to nasze Pisiorkowo z Rydzykowem w tle. Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 zniewaga kaczego majestatu.... 02.02.06, 09:16 Jak jakiś kmiot Hubert jakiś tam śmiał obrazić majestat Jej Kaczej Wysokości??? Na szafot z nim!! Odpowiedz Link Zgłoś
kszysjek pamietajcie o zeszycie 02.02.06, 09:17 Ja jestem ciekaw, czy j kaczynski doda tych pare kartek z cytatami oskarzonego do tego zeszytu z ktorym sie obnosi po telewizji, a ktory juz jest pelen "obraźliwych epitetów na temat moj i brata wypowiedzianych przez platforme" Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk A pamiętacie czarną teczkę Tymińskiego? 02.02.06, 09:20 Oszołomy wszelkiej maści uwielbiają takie "tajemnice"... Odpowiedz Link Zgłoś
e-broker Coś takiego!?!??!!! 02.02.06, 09:19 Czy dobrze przeczytałem artykuł o "zniewadze" Kaczyńskiego??? ToŻ to horror! jak będziemy mieli taką władzę, to zarzucą nas tanimi spektaklami, żeby odwrócić uwagę od naprawde ważkich dla nas spraw. Brawo władza. Brawo Kaczyńscy!!! tak dalej trzymajcie, a "jutro " macie jak w banku!!! Pozdrawiam. Życzliwy dla bliźniaków. -- Odpowiedz Link Zgłoś
mathyy zniewaga 02.02.06, 09:21 teraz na umorzeniach sie nie skonczy, taki malutki autorytet trzba bronic wszelkimi srodkami. i oczywiscie zaostrzyc kary za zniewage do np. dozywocia, albo spalenia na stosie... Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: zniewaga 02.02.06, 09:28 A jak już palić to koniecznie z jednoczesnym wyrywaniem poszczególnych czlonków. I to na żywca, bez znieczulenia gorzałą! A co?! Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: zniewaga 02.02.06, 09:56 mathyy napisał: > teraz na umorzeniach sie nie skonczy, taki malutki autorytet trzba bronic > wszelkimi srodkami. i oczywiscie zaostrzyc kary za zniewage do np. dozywocia, > albo spalenia na stosie... Głownię niech przykłada ojciec dyrektor grzyb. A znacie kawał o zakonnicy, która zbierała w lesie rydze? Nie opowiem, bo nieprzyzwoity, ale kto zna, ten zna - he ________________ Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
doral2 nie wolno używać słowa "kaczka"!!! 02.02.06, 09:25 w zamian należy używać określenia "drób z płaskim dziobem"!! Odpowiedz Link Zgłoś
sumienie.lk Re: nie wolno używać słowa "kaczka"!!! 02.02.06, 09:26 lub zamiennie określenia "płaskodziobe" Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: nie wolno używać słowa "kaczka"!!! 02.02.06, 09:58 doral2 napisała: > w zamian należy używać określenia "drób z płaskim dziobem"!! Może "z płaskodziobem". Kasczor powie wtedy, że śmieją się z jego płaskostopia i ziobro tyz pozwie. ____________________ Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
studioturos A kto ci tak powiedział ?? GW? Oni kłamią... 02.02.06, 10:13 doral2 napisała: > w zamian należy używać określenia "drób z płaskim dziobem"!! Odpowiedz Link Zgłoś
tamaya Re: nie wolno używać słowa "kaczka"!!! 02.02.06, 10:30 A może to była spóźniona odpowiedź na "spieprzaj dziadu"? Odpowiedz Link Zgłoś
notna <PSY> PO ROZUM DO GŁOWY 02.02.06, 09:30 Czy już psy nie mają poważniejszych spraw tylko takimi bzdurami się zajmować. Jak ja tym psom nie ufam, jak nimi gardzę Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: <PSY> PO ROZUM DO GŁOWY 02.02.06, 10:00 notna napisał: > Czy już psy nie mają poważniejszych spraw > tylko takimi bzdurami się zajmować. > Jak ja tym psom nie ufam, jak nimi gardzę Mają ważniejsze sprawy: łapać pedała w Poznaniu. __________- Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
sajjitarius Paranoja 02.02.06, 09:40 To juz jest na prawde paranoja, ktora niestety rowniez udziela sie Gazecie i jej straznikom moralnosci/poprawnosci politycznej. Po pierwsze sciagnie pijaczyny za "obraze majestatu", jest samo w sobie osmieszaniem tegoz majestatu... Po drugie wlasnie by wykazac straznikom moralnosci ich smiesznosc zamiescilem na tym forum post o tresci: "Kaczynski jest degeneratem". Bylem ciekaw reakcji...no i moj post zostal wyciety bo jest niezgodny z regulaminem...buhahaha Do cenzorow/straznikow moralnosci: czy nazwanie Teda Kaczynskiego (dla przypomnienia to ten ktory mieszkal w szalasie gdzies chyba w stanie Montana w USA) i wysylal przesylki pocztowe z bombami, czy nazwanie tegoz czlowieka degeneratem, jest nie na miejscu ? Moze po prosty nalezaloby zmienic konstytucje Najjasniejszej i konstytucyjnie zabornic uzywania slowa "Kaczynski" w jakimkolwiek przypadku w bezposredniej bliskosci slow typu degenerat, zboczeniec, idiota tudziez tuman... Odpowiedz Link Zgłoś
nazgul7 Pierwsza sprawa o zniewagę głowy państwa 02.02.06, 09:40 Jeśli ktoś został znieważony, to chyba funkcjonariusze, a nie "prezydęt", prawda ... ? "Kmiot" to przecież określenie obraźliwe. Odpowiedz Link Zgłoś
apf Nadgorliwość policji i prokuratury 02.02.06, 09:41 Historia bezdomnego człowieka, poniżanego przez policję, która brutalnie wkroczyła w jego kolorowe, warszawskie sny, który wykrzyczał swoją złość. Policjanci najwyraźniej byli (czerwonymi) kmiotami, bo się obrazili i postanowili zrobić "kuku" bezdomnemu człowiekowi i poszło w tryby sprawiedliwości. Prokurator popisał się umiejętnością całowania kaczej dupy. Odpowiedz Link Zgłoś
bronimir Re: Nadgorliwość policji i prokuratury 02.02.06, 11:50 apf napisał: > Historia bezdomnego człowieka, poniżanego przez policję, która brutalnie > wkroczyła w jego kolorowe, warszawskie sny, który wykrzyczał swoją złość. > > Policjanci najwyraźniej byli (czerwonymi) kmiotami, bo się obrazili i > postanowili zrobić "kuku" bezdomnemu człowiekowi i poszło w tryby > sprawiedliwości. Prokurator popisał się umiejętnością całowania kaczej dupy. > A obraził, kochany obraził. Bezdomni dawno powinni zasiedlić te 3 mil mieszkań i nie kłuć w oczy swą bezdomnością. Teraz musi zasiedlić apartamentowce Ziobry. Odpowiedz Link Zgłoś
steku steku 02.02.06, 09:44 czyzby nasza dzielna policja chciala sobie znowu podwyzszyc statystyke wykrywalnosci przestepstw? a potemsie dziwia skad sie bierze hwdp... Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 AFERA PENERA 02.02.06, 09:45 Super jak GW wymysla kolejne afery. Pijany bezdomny baknal cos pod nosem , teraz minister i rzecznik praw czlowieka musza sie tlumaczyc. Wydaje mi sie ,ze wplyw srodkow masowego przekazu na zycie w Polsce jest niewspolmiernie duzy. Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: AFERA PENERA 02.02.06, 10:02 katolik_polski1 napisał: > Super jak GW wymysla kolejne afery. Przecież to nie GW aresztowała, tylko kmioty od kaczora. _____________ Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek,świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: AFERA PENERA 02.02.06, 10:11 Katolik ale przecież Gazeta napisała o tym dopiero teraz, w momencie napisania aktu oskarżenia a nie wcześniej. To włazidupstwo określonych organów spowodowało całą sprawę. I teraz za nadgorliwość paru policjantów i prokuratora minister Ziobro będzie się tłumaczył, że niby ogranicza wolność słowa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: AFERA PENERA 02.02.06, 10:18 zaciekawiony4 napisał: > Katolik ale przecież Gazeta napisała o tym dopiero teraz, w momencie napisania > aktu oskarżenia a nie wcześniej. To włazidupstwo określonych organów spowodował > o > całą sprawę. I teraz za nadgorliwość paru policjantów i prokuratora minister > Ziobro będzie się tłumaczył, że niby ogranicza wolność słowa :))) +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ Jednym slowem, gdyby powiedzial to w Rozkraczewie,to dali by mu kopa i wyrzucili z budy zwanej dworcem ? Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: AFERA PENERA 02.02.06, 10:22 He He sam odpowiedziałeś sobie na własne pytanie. Większość policjantów w małych miejscowościach tak by zrobiła ale ci byli bliżej władzy i woleli zadziałać tak jak zadziałali bo jeszcze ich by oskarżono, że pomagali sprawcy zbrodni stanu :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk40 Re: AFERA PENERA 02.02.06, 10:15 To uważasz, że winna jest GW że o tym napisała a nie policja i prokuratura, nadgorliwie traktująca sprawę? Prawdziwego autorytetu słowami podpitego człowieka nie da się obrazić lub umniejszyć. Godność głowy państwa jest równa godności każdego obywatela, jeśli więc za słowa ma być ukarany bezdomny, zalejmy sądy pozwami o zniewagę każdego, kto nas obrazi.Za słowa też można odpowiadać ale może zacząć od góry, dla przykładu. Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Re: AFERA PENERA 02.02.06, 10:23 Bush ,krolowa angielska jej synek Karol ,musieliby swoje zycie spedzic w sadach. Wiedziales,ze sluzacy Karola paste do zebow na szczoteczke mu naklada ? Odpowiedz Link Zgłoś