mistermister 03.02.06, 02:39 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3145596.html A gdyby tak gaz wyp..[...]..ił i zabił niewinnych ludzi na przystanku albo chodniku.. Oczywiście Wasserman poda do sądu gazownię, że to miał być zamach na jego życie:) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oiva Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 02:45 nie mogę inaczej. muszę to powiedzieć. niech go ch.. pojebie!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
jrk1974 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 02:51 Boże! Nie wiem, co mnie bardziej przeraża: minister-koordynator, czy ta niezabezpieczona rura. Tym razem to już Wasserman przegiął i to nie tylko tę rurę. Rozumiem, że dla PiS-u najważniejszy jest public relation za wszelką cenę, ale to już przesada: z jednej strony gotowi są rozstrzeliwać ludzi za nieodśnieżone dachy, na prędce zmieniają ustawy, a Ziobro pewnie by speckomisję powołał, bo to akurat jest medialny temat, a z drugiej minister każe prowadzić rurę w taki sposób, że gdybym to ja zrobił na swojej budowie, to bym z więzienie przez najbliższy rok nie wyszedł. Pozdrowienia dla zdrowego rozsądku (gdyby panowie z Pis-u gdzieś go akurat spotkali). Odpowiedz Link Zgłoś
dccircle Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 03:36 Wasserman co rusz puszcza jakiegoś bąka -niechby sobie puścił w domu i przystawił do dupy zapałkę, to by się podgrzał _____________ Rydzopis kryminalisty: kurduplowaty ch... na kaczych nóżkach. Daje na tacę w piątek, świątek i niedzielę. Z cudzych pieniędzy. Uzdrawia moralnie ze złodziejami od Leppera i faszystami od Giertycha (co to spadł z PRONcia kolaboranta). Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 02:55 tten gaz jest doprowdzany do wanny,ponieważ nie może być ona ogrzewana prądem ze względu na niesprawność instalacji elektrycznej,więc woda jest podgrzewana gazem i poruszana gazem,służącym jednoczesnie do inhalacji. Odpowiedz Link Zgłoś
polonus3 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 03:48 ziobro wez sie za to bo bedzie druga katastrofa jak w katowicach. I to robi Twoj kumpel z tego waszego za.......go PiS-u. Odpowiedz Link Zgłoś
klara551 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 03:50 Albo min. zmieni nazwisko na Gasserman,Elektroman, albo prawo budowlane z zapożyczonym od Owsiaka/bez obrazy tego pierwszego/hasłem "robta co chceta, pod warunkiem,że potrzebuje tego minisster". Przypomina mi to czasy komuny, kiedy I sekretarz rzadził wedle własnego uznania i rozumu,najczęściej niezbyt wielkiego,ale miał władzęi mógł się wykazać głupotą Odpowiedz Link Zgłoś
yahu34 hehehehehe, chyba spadne z krzesla 03.02.06, 05:58 takiego numeru to jeszcze nie widzialem, niech ktos powie ze to prawda, bo nie wierze...... Odpowiedz Link Zgłoś
brylant1 Wannemann przeszedł samego siebie... 03.02.06, 06:53 Jeśli potwierdziła by się wersja że to na polecenie wannemana rureczke Z GAZEM podłączono... to debilizm tego kretyna sięgnął zenitu!!!!! Swoją drogą mały sabotarz i minister do paki...na 12lat - tak panie "mniej niż ZERO"?? - nie lubie leszka M. ale jednak miął chłop rację. WYBORCOM PIS,U gRATULUJEMY WANNEMANA :))) Odpowiedz Link Zgłoś
slonesia1 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 06:57 Nie mowcie: dobry jest. IV RP coraz bardziej przypomina Alternatywy 4. Strach sie bac .... co jeszcze zalatwia dla siebie Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara Re: Gazociąg zajoba 03.02.06, 07:22 W dupe powinien dostac wykonawca tej prowizorki,Wasser men sie wylga i jeszcze oskarzy o probe zamachu na zycie,na oczach wielu sasiadow a to by byla zbrodnia wieksza od zbrodni komuchow na Popieuszce.Jesli to prawda ze to on przyczynil sie do tego rozwiazania klopotow z gazem a mielismy z ogrzewaniem klopoty wszyscy to Ziobro powinien zlapac swojego kolesia mocno za jaja.Ujawnia sie cala prawda o czolowych przedstawicielach PiSu nie tylko durnie, glaby, a moze niedorozwinieci, to przykre ale jest na to rada odizolowac do szpitali psychiatrycznych bo skurczybyki zaczeli rozrabiac.A moze z prowizorka gazociagu to podpucha nie chce mi sie wierzyc w takie kretynstwo. Odpowiedz Link Zgłoś
albacor Re: Gazociąg zajoba 03.02.06, 07:40 Cholerni dupowłaźcy z gazowni. czy gdyby pier....nęło i byłyby ofiary na miarę katowickiej tragedii to Człowiek Wanna-Gaz byłby odpowiedzialny, czy ktylko jakiś inzynierek próbowałby popelnić samobójstwo? - banda debili Odpowiedz Link Zgłoś