Dodaj do ulubionych

Gazociąg Wassermanna

03.02.06, 02:39
wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3145596.html
A gdyby tak gaz wyp..[...]..ił i zabił niewinnych ludzi na przystanku albo chodniku..
Oczywiście Wasserman poda do sądu gazownię, że to miał być zamach na jego życie:)
Obserwuj wątek
    • oiva Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 02:45
      nie mogę inaczej. muszę to powiedzieć. niech go ch.. pojebie!!!!
      • jrk1974 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 02:51
        Boże! Nie wiem, co mnie bardziej przeraża: minister-koordynator, czy ta
        niezabezpieczona rura.
        Tym razem to już Wasserman przegiął i to nie tylko tę rurę. Rozumiem, że dla
        PiS-u najważniejszy jest public relation za wszelką cenę, ale to już przesada: z
        jednej strony gotowi są rozstrzeliwać ludzi za nieodśnieżone dachy, na prędce
        zmieniają ustawy, a Ziobro pewnie by speckomisję powołał, bo to akurat jest
        medialny temat, a z drugiej minister każe prowadzić rurę w taki sposób, że
        gdybym to ja zrobił na swojej budowie, to bym z więzienie przez najbliższy rok
        nie wyszedł.
        Pozdrowienia dla zdrowego rozsądku (gdyby panowie z Pis-u gdzieś go akurat
        spotkali).
        • dccircle Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 03:36
          Wasserman co rusz puszcza jakiegoś bąka -niechby sobie puścił w domu i
          przystawił do dupy zapałkę, to by się podgrzał
          kolaboranta).
    • maureen2 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 02:55
      tten gaz jest doprowdzany do wanny,ponieważ nie może być ona ogrzewana prądem
      ze względu na niesprawność instalacji elektrycznej,więc woda jest podgrzewana
      gazem i poruszana gazem,służącym jednoczesnie do inhalacji.
      • polonus3 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 03:48
        ziobro wez sie za to bo bedzie druga katastrofa jak w katowicach. I to robi Twoj
        kumpel z tego waszego za.......go PiS-u.
    • klara551 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 03:50
      Albo min. zmieni nazwisko na Gasserman,Elektroman, albo prawo budowlane z
      zapożyczonym od Owsiaka/bez obrazy tego pierwszego/hasłem "robta co chceta, pod
      warunkiem,że potrzebuje tego minisster". Przypomina mi to czasy komuny, kiedy I
      sekretarz rzadził wedle własnego uznania i rozumu,najczęściej niezbyt
      wielkiego,ale miał władzęi mógł się wykazać głupotą
      • yahu34 hehehehehe, chyba spadne z krzesla 03.02.06, 05:58
        takiego numeru to jeszcze nie widzialem, niech ktos powie ze to prawda, bo nie
        wierze......
        • brylant1 Wannemann przeszedł samego siebie... 03.02.06, 06:53
          Jeśli potwierdziła by się wersja że to na polecenie wannemana rureczke Z GAZEM
          podłączono... to debilizm tego kretyna sięgnął zenitu!!!!!

Swoją drogą mały sabotarz i minister do paki...na 12lat - tak panie "mniej niż
          ZERO"?? - nie lubie leszka M. ale jednak miął chłop rację.

WYBORCOM PIS,U gRATULUJEMY WANNEMANA :)))
    • slonesia1 Re: Gazociąg Wassermanna 03.02.06, 06:57
      Nie mowcie: dobry jest.
      IV RP coraz bardziej przypomina Alternatywy 4.
      Strach sie bac .... co jeszcze zalatwia dla siebie
    • bereciara Re: Gazociąg zajoba 03.02.06, 07:22
      W dupe powinien dostac wykonawca tej prowizorki,Wasser men sie wylga i jeszcze
      oskarzy o probe zamachu na zycie,na oczach wielu sasiadow a to by byla zbrodnia
      wieksza od zbrodni komuchow na Popieuszce.Jesli to prawda ze to on przyczynil
      sie do tego rozwiazania klopotow z gazem a mielismy z ogrzewaniem klopoty
      wszyscy to Ziobro powinien zlapac swojego kolesia mocno za jaja.Ujawnia sie
      cala prawda o czolowych przedstawicielach PiSu nie tylko durnie, glaby, a moze
      niedorozwinieci, to przykre ale jest na to rada odizolowac do szpitali
      psychiatrycznych bo skurczybyki zaczeli rozrabiac.A moze z prowizorka gazociagu
      to podpucha nie chce mi sie wierzyc w takie kretynstwo.
      • albacor Re: Gazociąg zajoba 03.02.06, 07:40
        Cholerni dupowłaźcy z gazowni. czy gdyby pier....nęło i byłyby ofiary na miarę
        katowickiej tragedii to Człowiek Wanna-Gaz byłby odpowiedzialny, czy ktylko
        jakiś inzynierek próbowałby popelnić samobójstwo? - banda debili

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka