Dodaj do ulubionych

Pętla zaciska się

22.06.23, 09:16
Pętla zaciska się.

Wybuchy gazociągów Nord Stream i tajemnica Andromedy. Media: Polska wiedziała o jachcie
next.gazeta.pl/next/7,151003,29895688,wybuchy-gazociagow-nord-stream-i-tajemnica-andromedy-media.html#s=BoxOpImg5
Nadzieja w Ziobrze. Zatuszuje, czy nie.
Obserwuj wątek
    • szczypawka.jadowita Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 12:03
      Może tak być. Media rosyjskie mówiły nawet, że polska załoga to zrobiła i dron był produkcji polskiej w co już mocno wątpię. Ale jak fabryka trotylu była pod kontrolą Rosjan, to mogli wygospodarować tyle ile trzeba. Albo kupić w sklepie fabrycznym.
      • pies.na.czarnych Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 12:55
        > Ale jak fabryka trotylu była pod kontrolą Rosjan, to mogli wygospodarować tyle ile trzeba. Albo kupić w sklepie fabrycznym.

W dzisiejszych czasach takie rzeczy najłatwiej jest kupić w Kijowie.

Wszystkie drogi prowadzą do Kijowa przez Warszawę. Kilka tygodni temu holenderskie wojskowe służby wywiadowcze przyznały, że o zamachu informowali Amerykanów już w czerwcu. Również wspomniano o polskim łączniku w tej sprawie. Amerykanie nie uniemożliwili zamachu, jedynie odłożyli go na kilka miesięcy później.
        • szczypawka.jadowita Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 16:45
          Ale materiały wybuchowe to maleńka część zadania. Potrzebne zaplecze techniczne, bardzo specjalistyczne. Takie zaplecze, zdolne budować potrzebne wyposażenie mają tylko ci którzy je wykorzystują.
          Takich cudów nie ma w Polsce ani Ukrainie.
          • pies.na.czarnych Re: Pętla zaciska się 23.06.23, 11:06
            > Takich cudów nie ma w Polsce ani Ukrainie.😅
    • pozytonium Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 13:06
      Z Andromedą się zderzymy za 5 mld lat. Nie jestem Żydem, więc raczej nie dożyję.
      • pies.na.czarnych Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 13:16
        > Nie jestem Żydem

Niedawno chwaliłeś się, ze jesteś produktem Ukraińca z Żydówką. To jak to w końcu jest?
        • pozytonium Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 13:26
          pies.na.czarnych napisała:

> > Nie jestem Żydem
          >
          > Niedawno chwaliłeś się, ze jesteś produktem Ukraińca z Żydówką. To jak to w koń
          > cu jest?

Mam 25% krwi żydowskiej, to za mało by żyć 5 mld lat.
          Zresztą po co, jak za 4.5 mld lat Ziemię wypali Słoneczko, pochłaniając wszystkie kamienice.
          • pies.na.czarnych Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 13:52
            > Mam 25% krwi żydowskie

Mamusia Żydówka => jesteś Żydem i nie ma zmiłuj :)
            • szczypawka.jadowita Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 22:08
              100%.
              Nawet Sutryk nie pomoże.
              • pozytonium Re: Pętla zaciska się 23.06.23, 01:19
                szczypawka.jadowita napisała:

> 100%.
                > Nawet Sutryk nie pomoże.

A musi? Tatarzyn też był w rodzinie :)
    • szczypawka.jadowita Re: Pętla zaciska się 22.06.23, 23:10
      Do końca tego nie czytałem. Wychodzi na to, załoga polsko-ukraińska wykonała zadanie. Może nawet byli zdania, że sami tego dokonali. Znaczy może wymyślili, ale na tym koniec ich dowolności. Dla Polski to fatalne, walka pod dywanem jednego sojusznika z drugim, naszymi rękami.
      Jeszcze jedna sprawa polsko-ukraińska ma szansę wypłynąć, może w tym roku.
    • yabbaryt Re: Pętla zaciska się 23.06.23, 07:02
      wojenka psychologiczna
    • ukos Re: Pętla zaciska się 23.06.23, 10:17
      Ktokolwiek wyłączył lachociąg Ribbentrop-Mołotow, jak go ochrzcił Radek Sikorski, to wszystkim prócz Kacapii dobrze zrobił. Jednym ulżył, innych otrzeźwił.
      • pies.na.czarnych Re: Pętla zaciska się 23.06.23, 10:57
        > Jednym ulżył, innych otrzeźwił

Fałszywe tezy.

Najbardziej przysłużył się Putinowi i Amerykanom. Obajtek również sporo zyskał. Niemcy stracili miliardy. O twoich stratach, moich stratach przy tych sumach nie warto wspominać, ale jak weźmiemy pod uwagę straty wszystkich zjadaczy kartofli na całej Ziemi to aż włosy bolą.
        • pies.na.czarnych Re: Pętla zaciska się 23.06.23, 10:59
          I jeszcze jedno. Zobaczymy po wojnie wojnę spółek ubezpieczeniowych przeciwko sprawcom tego terrorystycznego aktu.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka