roro68 Re: Errata: bylo TKM 07.02.06, 16:45 Wiecie co jest w tej aferce najgorsze? Nie rozrzutność publicznym groszem, tylko bezdenna głupota urzędników z ministerstwa rolnictwa! I za tę głupotę powinien minister iść w kamasze. Bo przecież każdy, kto ma ciutkę oleju w głowie, wiedziałby, że jak Ociec Dyrektor jedzie do Warszawy, to na pewno nie w pojedynkę, jednym samochodem, bez asysty a na dodatek jestem pewien, że gdyby Rydzykowi naprawdę przydarzyło się coś nadzwyczajnego, to centrala toruńska byłaby w stanie wysłać po niego helikopter i na pewno nikt by się nie uciekał do szukania pomocy u Jurgiela. Minister pychą zgrzeszył i głupotą! Odpowiedz Link Zgłoś
jasiek.pl Ja potrzebuję na 20:15 07.02.06, 16:40 Stanisław Jerzy Lec: "Najsłabsze ogniwo łańcuch jest najsilniejszym. Zrywa więż" Ja osobiście wolałbym gdyby został "umoczony" poseł Cymański! Lecz Jurgiel też może być! Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Czy w Polsce nie ma taksowek? 07.02.06, 16:43 A moze ojciec bokser taksowkami nie jezdzi, bo taksowki sa dla pospolstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: pamietaj mordzinas, 07.02.06, 16:43 > Pojechałeś po całości. Wychowałeś się w publicznych szaletach na białorusi? dokladnie tak :) Odpowiedz Link Zgłoś
krzzaniewski Pan Premier "upomniał" ministra... 07.02.06, 16:43 I co? Pogroził mu palcem? A może kazał klęczeć na grochu? Pewnie wyśle ministra do spowiedzi, tylko czy do Ojca Dyrektora...? Odpowiedz Link Zgłoś
puuchatek Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:47 mordzinas napisał: > Ale wam się trafiła gratka. Co Fakt, to Fakt ;-) Mało kto daje sie tak wrobić. Oto, jakich "fachowców" zatrudnia PiS w swoim rządzie (...czy idiota może być fachowcem?..) > Nic lepszego nie mogło się przytrafić lewactwu spragnonemu > takiej "sensacji" . Kogo nazywasz "lewakiem" miłośniku becikowego i podwyższania podatków? :) Nie bądx śmieszny. Lewactwo aktualnie jest w koalicji z PiS, więc lepiej nie podskakuj, bo ci jeszcze mocodawcy nakopią w zadek. :) Śmieszy mnie, jak zwolennicy PiSu krzyczą tu, że przecież SLDowcy robili to samo... Ano, robili. Nawet dużo gorsze rzeczy robili. Tyle, że podobno teraz miało się to zmienić... Czwarta Rzeczpospolita... Hłe hłe hłe... Odpowiedz Link Zgłoś
aaaaaaau Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:47 -Chciałem przeprosić wszystkich Polaków za to, że minister Jurgiel poddał się tej prowokacji. To jest sytuacja niedopuszczalna. Upomniałem go - powiedział premier na konferencji prasowej po posiedzeniu rządu. -Powinien przyjść z tym do mnie, to ja załatwiam wszystkie sprawy z ojcem - pomyślał chwilę później. Odpowiedz Link Zgłoś
buntownik_z_powodami Jeśli nie dymisja, to co ? 07.02.06, 16:48 Może Pan Minister zrezygnowałby na przykład na miesiąc z rządowej limuzyny i przypomniał sobie uroki komunkijacji miejskiej ? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Premier: 90% planu wykonano 07.02.06, 16:50 brakujace 10% to standardy moralne, (z tymi mozna poczekac az wolne media znikna). Odpowiedz Link Zgłoś
mannaznieba4 Re: Rządowa bryka nie dla każdego? 07.02.06, 16:49 ostatecznie ojciec dyrektor tadeusz rydzyk jest osoba bardzo dla posli zasłużona i wpływowa .pomógł pis wygrac wybory.jestem za żeby przydzielić ojcu t.rydzykowi rządowy samochód z szoferem i ochroną . były przecież groxby pod adresem ojca dyrektora.nie wypada żeby osoby które szkodża poslce np. kłapouchy urban czy antypolski redaktor z rzeczpospolitej jeździli lepszymi samochodami od ojaca tadeusza. limuzyna dla ojuca tadeusza ps. moge byc kierowcą ojca tadeusza Odpowiedz Link Zgłoś
speev Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:49 nie myślałem ,że to kiedykolwiek powiem, ale: "Brawo Fakt!" :-) ciakwe jakie będą wypowiedz rządu o mediach kontrolowanych przez zagraniczne złe siły, hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
stop_pisuarom Jurgiel, Ty durny buraku z Bialegostoku, wstyd nam 07.02.06, 16:50 Odpowiedz Link Zgłoś
brokowisko O tym wiemy a o czym nie wiemy ? 07.02.06, 16:50 Bracia znaja wszystkie numery nowej wladzy (anty) no i ojcie rydz! Odpowiedz Link Zgłoś
mekafinanse Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 16:56 Dobrze byłoby jeszcze dowiedzieć się jakimi kosztami / konkretnie w złotówkach/ zostanie obciążony minister, bo chyba nie przysłowiową złotówką. Odpowiedz Link Zgłoś
kosa811 Czy pana premiera porąbało? - toż to żenada nie PR 07.02.06, 16:57 jak nie za karykatury to za prowokację dziennikarską przeprasza. a od czego jest rzecznik? przecież 'sprawa' nie jest warta nawet pierdnięcia szefa rządu, ktokolwiek by nim nie był. iście znamienne podsumowanie wspaniałych 100 dni, "które wstrzasnęły sraczem" Odpowiedz Link Zgłoś
ilonka1 Ja potrzebuję pomocy 07.02.06, 17:00 bo nie mam znajomości i nie mogę znaleźć pracy. Skoro premier obiecuje, że będzie pomagał ludzioma potrzebującym pomocy, niech mi pomoże! Odpowiedz Link Zgłoś
qc PiS wabi jak lep na muchy 07.02.06, 17:04 spelni swoje zadanie gromadzac w jednym miejscu wszystkie szumowiny i cale zywe talatajstwo. Moze to rzeczywiscie sposob na skuteczne oczyszczenie? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: PiS wabi jak lep na muchy 07.02.06, 17:12 qc napisał: > spelni swoje zadanie gromadzac w jednym miejscu wszystkie szumowiny i cale zywe > > talatajstwo. > Moze to rzeczywiscie sposob na skuteczne oczyszczenie? he he he . Szumowiny powiadasz. Ciekawe kim byli dla Ciebie poprzednicy Pisu??? Krystaliczna woda mineralna???? Odpowiedz Link Zgłoś
fajka2 Re: PiS wabi jak lep na muchy 07.02.06, 17:50 Myślisz, że jak się w jednym miejscu szumowiny zebrały to w drugim nie mogą? Otóż wygląda, że mogą. W dodatku zwielokrotnione, bo nowe i część starych. Odpowiedz Link Zgłoś
jonex21 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 17:04 Panie Marcinkiewicz popsul mi sie samochod pod Londynem, a spieszy mi sie do Kielc. Nie daloby sie podstawic limuzyny i podr.zucic mnie do Kielc. Powiedzial pan, ze zawsze pomoze potrzebujacym, a ja wlasnie mam taka potrzebe Odpowiedz Link Zgłoś
msr78 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 17:07 1. premier obiecal pomoc tym naprawde potrzebujacym. 2. przeprosil za to ze minister dal sie nabrac a nie za to ze wyslal limo po ojca. 3. a gdzie 3000000 mieszkan? Odpowiedz Link Zgłoś
madmalina PiS Kompromitacja 07.02.06, 17:05 A gdyby tak ojciec DYKTATOR był z "wizytą dzszpasterską" gdzieś na Antylach to pewnie premier osobscie wysłałby po niego rządowy samolot i to koniecznie z eskortą F-15. Czy nie ma na to sposobu? Rozpędzić to Towarzystwo Wzajemnej Adoracji. A co do tego Tadeusza R. to może Watykan zainteresował się tym osobnikiem. Bo na prokuraturę (chociażby za zbiórkę na sztocznie) nie ma co liczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
gogol66 Re: więzienna prycza dla brata Michnika 07.02.06, 17:07 Polska ma polskiego premiera drugiego po Olszewskim Janie -a Ubekistan szaty rozdziera bo upadł i chyba nie wstanie Odpowiedz Link Zgłoś
jonex21 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 17:09 Ja naprawde nie rozumiem o co ta afera.Przeciez chlop byl w potrzebie. Osoba ks Rydzyka i jego autorytet nie jest godzien poddawaniu dyskusji na tym forum!!!! Lepiej przeciez pomoc Polakowi niz jakiemus zachodniemu imperialiscie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
clowley Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 17:29 Rydzyk jest ostania osoba której bym pomógł --------------------------------------------- "Śmiejmy się z głupich, choć i przewielebnych" Ignacy Krasicki Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk Nie ma wyboru: albo zlodzieje albo kolki albo 07.02.06, 17:10 jedno i drugie na raz (o tym bedziemy mieli jeszcze okazje sie przekonac) a wszystko w religijnym skupieniu i zapamietaniu. Boze za co pokarales tak surowo ten narod ? Coz on Ci tak zawinil ? Czy o. Rydzyk nie wie ze sa taksowki, ze sa wypozyczalnie samochodow, ze w koncu jest komunikacja miejska, pociagi, autobusy ? Czy Ministrowi Rolnictwa tez nic o tym nie wiadomo ? I na dodatek ma nas za podobnych tepych naiwniakow na jakiego sam w tym calej prowokacji wyszedl ! Kto na szczeblu ministerialnym bedzie jeszcze chcial z takim czlowiekiem pracowac? Przyznaje : ja bym sie po prostyu bal, ze przy okazji nieoczekiwanych i debilnych decyzji "kolegi" mnie rowniez sie dostanie. Cale szczescie ze nie jestem na tak "wysokim" szczeblu ! Ale to ze ten czlowiek niezdolny jest do skutecznego reprezentowanie czyichkolwiek interesow (za wyjatkiem swoich wlasnych) jestem pewien ! I to jest Minister jednego z kluczowych w najblizszym dziesiecioleciu ministerstw polskich ! Panie Przemierze Marcinkiewicz : domagam sie natychmiastowego zwolnienia tego pana z pelnionych funkcji. Osmieszyl on nie tylko siebie ale spowodowal za wiarygodnosc Rzadu Polskiego prysla nieomal jak banka mydlana!!! Skad pan wzial takiego kolka ! Jak to sie stalo ze powierzono mu tak wysoka funkcje ? Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Nie ma wyboru: albo zlodzieje albo kolki albo 07.02.06, 17:19 Nic nie mam do o.Rydzyka w przeciwieństwie do ludzi chorobliwie go nienawidzących. Ale takie podsyłanie samochodów przez ministra - komu kolwiek - jest niedopuszczalne. Minister dysponuje publicznymi pieniążkami i nie wolno mu robić takich uprzejmości. Jeśli chce to proszę bardzo - własnym samochodem. Facet dał się podejść i powinien za to zapłacić stanowiskiem. Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "Facet dał się podejść .........................." 07.02.06, 18:00 o. Rydzyk byl w tej prowokacji "tylko" przyneta bez jakiegokolwiek znaczenia! Minister Jurgiel swoim wola "wykazania sie" wobec o Rydzyka udowodnil, ze nie daje wystarczajacych gwarancji reprezentowania polskich interesow i interesow polskich rolnikow. Moze stac sie wyjatkowo latwa ofiaru intryg z szantazem wlacznie. Taki czlowiek na stanowisku ministra moze bardziej Polsce zaszkodzic niz zdzialac cokolwiek dobrego: ostatnie lata nie poskapily nam kosztownych przykladow: mam nadzieje, ze obecny Prezydent nie bedzie musial kontynuowac niechlubnej tradycji odchodzacych polskich prezydentow, ktorzy pod koniec swej kadencji szukaja przyjaciol za murami wiezienia jak zrobili to LW (z kryminalista, ktorego nazwiska juz niestety nie pamietam) i A. Kwasniewski z Wiceministrem Spraw Wewnetrzntch ( Skorobka mu chyba bylo)! Nikt do konca nie zna intryg, ktore za tymi "amnestiami" musialy sie kryc! Odpowiedz Link Zgłoś
janosikw potrzebuje transportu 07.02.06, 17:13 hmm potrzebuje pojechac po mleko do sklepu dzwonić do ministerstwa rolnictwa???? wszak starają się tam pomagać ludziom a zimno tak że samemu swoim autkiem mi sie nie chce jechać ma ktoś numer telefonu?? fajne tłumaczenie ze stara się pomagać ludziom BURAK a nie minister rząd BURAKÓW ustawiony po koleji... Odpowiedz Link Zgłoś
fra77 Re: Rządowa bryka dla ojca Rydzyka 07.02.06, 17:13 >malpa-z-paryza >mangold napisał: >jesli sie masturbujecie Pan Bog zabija golebie...... szkoda ze nie kaczki. he he, malpa-z-paryza super komentarz!!! he he to by nam sie polowa kraju zabrandzlowala na smierc Odpowiedz Link Zgłoś
goove Premier podpadł "Małym Braciom" 07.02.06, 17:15 Potępiać ministra? Przecież on każdemu Polakowi by pomógł. A tak poza tym to prowokacja masońskiego dziennika! Odpowiedz Link Zgłoś