jollyroger3 Re: Premier:gabinet..... 14.02.06, 18:59 A mój syn mówi...looserzy którym wydaje się że wygrali wybory..i żyją w sondażowym świecie.......Jasia Marysi .. Odpowiedz Link Zgłoś
gracz01 Mój bratanek mówi na premiera KEKE i robi kupę... 14.02.06, 18:59 ...ach te dzieci :-) Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:04 block-buster napisał: > Moj syn mowi na gabinet kaczorow - dupki zoledne... A moj CHWDPiS :) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:09 Jeżeli oprócz tego, potrafi jeszcze coś powiedzieć, to Twój program edukacyjny jest the best. Odpowiedz Link Zgłoś
prozzac Test na poczucie humoru 14.02.06, 19:04 Gdybym prezentował poziom pisiorowski powiedziałbym Tobie "Spieprz.. dziadu". Ale będę się łądował pod poziom podłogi i napiszę: "odejdź stąd biedny człowiecze" ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 [...] 14.02.06, 19:08 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kamiennygigant [...] 14.02.06, 19:07 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
unamatita Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:09 I ma chłop rację - POpaprańcy to cieniasy. u. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: "Admin" mówi...czytaj dalej 14.02.06, 19:35 Premier powiedzial "cieni asy", czyli po polsku "asy cieni" i to jest prawidlowa interpretacja, a szum robia jak zwykle w GW i czasem niektorzy tutaj "asykut", czyli domysl sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mr_perfekt Wspaniałe poczucie humortu ma nasz Pan Premier! 14.02.06, 19:13 Nareszcie "swój" premier a nie jakaś dziumdziała warszawsko-żyrardowska... Z jajami! Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Wspaniałe poczucie humortu ma nasz Pan Premie 14.02.06, 19:19 Nie lubisz Warszawy czy Żyrardowa? Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:16 w tym PO to sami marzyciele,slyszą dowcip, a mówią,że to nerwy. Odpowiedz Link Zgłoś
centrala A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 19:18 Nie chcial premierowi przyklasnac? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 19:38 uu1 napisała: > Czeka na wytyczne. Czeka i czeka a nogi same się rwą do tańca:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 19:41 Hi. Czy ten taniec, który wczoraj odtańczyli Wielcy Stabilizatorzy nie nazywa się potocznie zakręcony czy jakoś tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 19:47 uu1 napisała: > Hi. Czy ten taniec, który wczoraj odtańczyli Wielcy Stabilizatorzy nie nazywa > się potocznie zakręcony czy jakoś tak? Chodzi ci o Wujka Samo Dobro i Przystawki? Ponure Tango z Aneksem w Zębach. -- Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 19:53 Dokładnie. To jest chyba na melodię "My, czwarta brygada..." Odpowiedz Link Zgłoś
prorok.moheret Jesli chodzi o taniec to jest breakdance 14.02.06, 20:00 czyli taniec na glowie jakby ktos nie wiedzial. Dokladniej sprawe wyjasnia tutaj, Andrew Sniady (prosze wytrzymac do samego konca klipu). www.bigcyc.pl/ccount/click.php?id=3 Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Jesli chodzi o taniec to jest breakdance 14.02.06, 20:02 prorok.moheret napisał: > czyli taniec na glowie jakby ktos nie wiedzial. > > Dokladniej sprawe wyjasnia tutaj, Andrew Sniady (prosze wytrzymac do samego > konca klipu). > www.bigcyc.pl/ccount/click.php?id=3 Andrzej Lepper to ta jedna z dwóch Przystawek, autor powiedzenia, że jak uderzysz w stół to nożyce się otworzą?:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Jesli chodzi o taniec to jest breakdance 14.02.06, 20:16 Dla mnie bomba. Dzięki. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:00 uu1 napisała: > Dokładnie. To jest chyba na melodię "My, czwarta brygada..." Wystarczająco ponura melodia, nada się. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:03 Trochę martwi, że IV Brygada była najliczniejsza. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:06 uu1 napisała: > Trochę martwi, że IV Brygada była najliczniejsza. A do tego jak odkurzacz. Wchłania wszelkie śmiecie. Pocieszające jest to, że nie może im to wyjść na dobre. Zaczadzenie od środka gwarantowane. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:19 > Zaczadzenie od środka gwarantowane. Czyli Ig Nobel pewny. :-) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:22 uu1 napisała: > > Zaczadzenie od środka gwarantowane. > Czyli Ig Nobel pewny. :-) Możemy zgłosić kolektywnie;) Jako forumowicze portalu GW:) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:24 > Możemy zgłosić kolektywnie;) Jako forumowicze portalu GW:) Przedtem musimy kupić maski pgaz. Smród będzie niebywały. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:27 uu1 napisała: > > Możemy zgłosić kolektywnie;) Jako forumowicze portalu GW:) > Przedtem musimy kupić maski pgaz. Smród będzie niebywały. Nie musimy być tego bezpośrednimi świadkami. Wystarczy że Miodowicz potwierdzi, że to prawda;) Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:30 Jarucka już pracuje nad dokumentami. W odwodzie jest Brochwicz no i Wassermann ze swoją "porażającą" inteligencją i wiedzą. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: A gdzie Marcin 'Galba' Michta 14.02.06, 20:32 uu1 napisała: > Jarucka już pracuje nad dokumentami. W odwodzie jest Brochwicz no i Wassermann > ze swoją "porażającą" inteligencją i wiedzą. Wasserman osobiście odbierze statuetkę, jako ten, który został nominowany równiez w innych dziedzinach. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok.moheret Galba pisuje tylko w godzinach pracy 14.02.06, 19:38 Witam wystarczy popatrezc na godziny postow, tez czlowiek albo jest bezrobotny albo co bardziej prawdopodobne ma jakas ciepla posadke na ktorej moze caly dzien "pierdz..." w stolek. Wiecej tu takich, np polskichlop realista1000. Swoja droga moze administrator pokusil by sie o zrobienie statystyki, i sprawdzil czy przypadkiem najaktywniejsi forumowicze pisujacy w godzinach pracy nie pisuja siedzac w jednym pokoju? Ktory przypadkiem jest siedziba mlodziezowki? Ale chyba nie ma czego zazdroscic zaczynaja od 7:00. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Galba pisuje tylko w godzinach pracy 14.02.06, 19:42 prorok.moheret napisał: > Witam > > wystarczy popatrezc na godziny postow, tez czlowiek albo jest bezrobotny albo c > o > bardziej prawdopodobne ma jakas ciepla posadke na ktorej moze caly dzien > "pierdz..." w stolek. > > Wiecej tu takich, np polskichlop realista1000. > Swoja droga moze administrator pokusil by sie o zrobienie statystyki, i > sprawdzil czy przypadkiem najaktywniejsi forumowicze pisujacy w godzinach pracy > nie pisuja siedzac w jednym pokoju? Ktory przypadkiem jest siedziba > mlodziezowki? Ale chyba nie ma czego zazdroscic zaczynaja od 7:00. > > Galba ma próbę. Przygotowuje pilotażowy odcinek programu Galba Show. Nadadzą go pomiędzy M jak Miłość a prezydenckim orędziem, w najbliższym czasie. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Galba nie ma nadgodzin, finanse PISu padają 14.02.06, 19:53 to chyba dobry objaw. PiSowi brakować zaczyna przede wszystkim kadr, nawet dyżurne piesski zaczynaja odpadać Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Galba nie ma nadgodzin, finanse PISu padają 14.02.06, 20:04 r0b0l napisał: > to chyba dobry objaw. > PiSowi brakować zaczyna przede wszystkim kadr, nawet dyżurne piesski zaczynaja > odpadać Ja bym mu zapłaciła. Nie powinni mieć zastrzeżeń. I dodatkowa premia za to, że zawsze pod każdym newsem stara się wpisać jako pierwszy. -- Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Galba do roboty, płacimy dychę za post !!! 14.02.06, 20:23 Teraz jest M jak Miłość. Miej litość. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Galba ! Ojczyzna Cię wzywa, Wermacht atakuje ! 14.02.06, 20:28 teraz to się zaczynają fajne telefony w wiadomej rozgłośni. Nasz kolega musi łyknąć trochę nienawiści na rozgrzewkę. Jakoś ostatnoio umilkli katolicy poscy, dawidy morsy i ślonzoki z monachowa. Mordzio też rzadko poszczekuje, o cłopie polskim zapomniałem a mee chyba dostał eksmisję spod mostu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Galba ! Ojczyzna Cię wzywa, Wermacht atakuje 14.02.06, 20:35 r0b0l napisał: > teraz to się zaczynają fajne telefony w wiadomej rozgłośni. Nasz kolega musi > łyknąć trochę nienawiści na rozgrzewkę. > > Jakoś ostatnoio umilkli katolicy poscy, dawidy morsy i ślonzoki z monachowa. > Mordzio też rzadko poszczekuje, o cłopie polskim zapomniałem a mee chyba dostał > > eksmisję spod mostu.... Dzisiaj dyżur miał m15 i studioturos. Odpowiedz Link Zgłoś
mjotka Re: Galba ! Ojczyzna Cię wzywa, Wermacht atakuje 14.02.06, 21:25 bio.mum napisała: > r0b0l napisał: > a. > > Mordzio też rzadko poszczekuje, o cłopie polskim zapomniałem a mee chyba > dostał > > > > eksmisję spod mostu.... > > Dzisiaj dyżur miał m15 i studioturos. > Mordzio miał dyżur wczoraj. Nie może porzecież chłopina noc w noc tu wysiadywać. A wczoraj miał wyjątkowo odpowiedzialne, ba, ciężkie, zadanie! Powinien tak z tydzień odpoczywać... Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Autorytet czy kuzyn ten Mrożek ? 14.02.06, 22:05 w 1951 roku komuniści aresztowali pod zarzutem szpiegostwa biskupa kieleckiego Czesława Kaczmarka, a zaraz potem kilkunastu księży... Oskarżonym przedstawiono sfabrykowane dowody, posądzono ich o "szpiegostwo za amerykańskie pieniądze" Wielu znanych literatów wystąpiło przeciwko oskarżonym w procesie kurii krakowskiej. Wśród nich był m.in. Sławomir Mrożek,.. cytat SM "Dlatego potrzebna jest nasza czujność (podkr. MP). Nie ma zbrodni, której byśmy się po nich nie mogli spodziewać. Zaciekłość niedobitków będzie tym większa, im bardziej będą się upodobniać do SS-manów, do 'rycerzy płonącego krzyża' - Ku-Klux-Klanu, do brunatnych i czarnych koszul - występując w tym samym, co SS-mani, krzyżowcy, koszule i inni falangiści interesie." JEŻELI POWOŁUJESZ SIĘ NA "AUTORYTETY" RÓB TO Z SENSEM. A potem obrażacie się za oszołoma. Odpowiedz Link Zgłoś
moher.gryzie Re: Galba ! Ojczyzna Cię wzywa, Wermacht atakuje 14.02.06, 21:29 zostawcie chlopaka, pewnie tata skore złoli za wpisywanie sie do interneta i Marcin musial od laptopa wstac, psa pójść wyprowadzic. Marcin ale bobki posprzataj, bo Prawo i Sprawiedliwosc obiecywalo czyste ulice. Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Galba nie ma nadgodzin, finanse PISu padają 14.02.06, 20:21 > Ja bym mu zapłaciła. Nie powinni mieć zastrzeżeń. I dodatkowa premia za to, że > zawsze pod każdym newsem stara się wpisać jako pierwszy. Dobre masz serduszko, córko. On też musi z czegoś żyć. A pecunia non olet. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Galba nie ma nadgodzin, finanse PISu padają 14.02.06, 20:44 A pecunia non olet. pisz że petunia to nie kotlet , inaczej nie załapią Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski A moja chrzesniaczka z Berlina mowi, ze PO to 14.02.06, 20:50 patalachy i partacze; czego by sie nie tkneli, to albo nie wyjdzie, albo zepsuja; ostatnio chciala juz dac na wypominki, bo PO sie konczy; narazie ja powstrzymalem; ale moze na rozaniec za zmarlych w listopadzie bedzie w sam raz z ta modlitwa? centrala napisał(a): > Nie chcial premierowi przyklasnac? Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: A moja chrzesniaczka z Berlina mowi, ze PO to 14.02.06, 21:02 Moment. Jak daje na wypominki to musi być > 50. Wszystko się zgadza oprócz kasy, panie M. Odpowiedz Link Zgłoś
baba151 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:18 A moze wzorem Pana Premiera nazwac czlonkow Pis Pisiorkami, i pasuje lepie, i zwiazek formalny (ze o znaczeniowym nie wspomne) jeast zachowany Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Synu, tak trzymaj! 14.02.06, 19:19 Najsłynniejszy syn IV RP wie, co mówi! Tylko w PiS można znaleźć cool gości: wujek Dorn, wujek Ziobro- prawdziwy ziomal, wujek Wasserman, wujek Jarek Kaczyński- ekstra koleś. Reszta to cieniasy. No - może oprócz wujla Romka- z nim mozesz pograc kosza, i wujka Andrzeja - kiedyś cię zaprosi do swojego gabinetu, aby poboksować w worek Odpowiedz Link Zgłoś
uu1 Re: Synu, tak trzymaj! 14.02.06, 19:40 A Wujek Samo Dobro? A Wujek Marek Opus Dei Jurek? Wielu tam jeszcze wujów. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog Re: Synu, tak trzymaj! 14.02.06, 19:47 A Wujek Samo Dobro? A Wujek Marek Opus Dei Jurek? Wielu tam jeszcze wujów. jest jeszcze wujek Jurgiel- wystarczy, ze zadzwonisz, a podeśle ci ekstra brykę ,synu! PS. Nie wiem, ile lat ma syn Pana Premirea, ale jutro w szkole będzi emięc chyab niezłą jazdę. Chyba, że m anauczanie indywidualne. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Synu, tak trzymaj! 14.02.06, 19:50 dialog napisał: > A Wujek Samo Dobro? A Wujek Marek Opus Dei Jurek? Wielu tam jeszcze wujów. > > jest jeszcze wujek Jurgiel- wystarczy, ze zadzwonisz, a podeśle ci ekstra > brykę ,synu! > PS. Nie wiem, ile lat ma syn Pana Premirea, ale jutro w szkole będzi emięc > chyab niezłą jazdę. Chyba, że m anauczanie indywidualne. Dostanie celujący z zachowania na koniec roku. Odpowiedz Link Zgłoś
colombina Re: Synu, tak trzymaj! 14.02.06, 20:43 Jest jeszcze Wujek Dobra Rada - kurski Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: Synu, tak trzymaj! 14.02.06, 20:31 > A Wujek Samo Dobro? A Wujek Marek Opus Dei Jurek? Wielu tam jeszcze wujów. i połowa tych wujków pewnie dałaby buzi chłopakowi. Jak jancio od bursztynu Odpowiedz Link Zgłoś
talking_head Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 19:23 "CIENIASY" Z P.O. MÓWIĄ, ŻE PREMIER NIE TRZYMA STANDARDÓW KULTURY. ALE CZY WOBEC KNAJACKICH POŁAJANEK PANA KOMOROWSKIEGO CZY NIE UKRYWANEGO JUŻ ZWYKŁEGO CHAMSTWA PANA NIESIOŁOWSKIEGO MOŻNA TRZYMAĆ SIĘ JAKICHKOLWIEK STANDARDÓW ? Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 19:40 talking_head napisał: > "CIENIASY" Z P.O. MÓWIĄ, ŻE PREMIER NIE TRZYMA > STANDARDÓW KULTURY. ALE CZY WOBEC KNAJACKICH > POŁAJANEK PANA KOMOROWSKIEGO CZY NIE UKRYWANEGO > JUŻ ZWYKŁEGO CHAMSTWA PANA NIESIOŁOWSKIEGO MOŻNA > TRZYMAĆ SIĘ JAKICHKOLWIEK STANDARDÓW ? Dobra rada. Mało kto czyta posty pisane caps lockiem. Ja nie przeczytałam. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 19:46 standardy kultury na poziomie PISsu trzyma tyko Niesiołowski bo nauczył się w ZetChoojeNie. Inni muszą się jeszcze podszkolić w wieśniackich odzywkach, to nie ich wina że mają wpojoną elementarną kulturę bycia i zachowania. A cianiasy z PO? ok, to nic w porównaniu z pisiorami - obszczymurami z pedalskich bardach Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 19:48 r0b0l napisał: > standardy kultury na poziomie PISsu trzyma tyko Niesiołowski bo nauczył się w > ZetChoojeNie. Inni muszą się jeszcze podszkolić w wieśniackich odzywkach, to > nie ich wina że mają wpojoną elementarną kulturę bycia i zachowania. > A cianiasy z PO? ok, to nic w porównaniu z pisiorami - obszczymurami z > pedalskich bardach Przeczytałeś? Ciekawe czy twoja wyrozumiałość zostanie doceniona. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 19:56 Kilka wypowiedzi PREMIERA Z KRAKOWA na ważne tematy w tym MOHREOWEJ KOALICJI 1. "Pan premier został dziadkiem i to jest sukces. Gratulujemy". 2. Nicea albo śmierć. 3. Litość okazywać należy głodującym dzieciom w Afryce. W polityce nie ma na nią miejsca. 4. Największym wydarzeniem 2006 roku będzie upadek rządu Kazimierza Marcinkiewicza. 5. "Żona nie jest rzecznikiem Platformy. Moje małżeństwo oparte jest o zasadę równoprawności stron, czyli ja wygłaszam opinie PO, a moja żona wygłasza poglądy żony Jana Rokity" - po wypowiedzi swojej żony, która stwierdziła, że Platforma Obywatelska nie dojrzała jeszcze do samodzielnych rządów 6. Jan Rokita zaproponował niepokornemu posłowi PiS Antoniemu Mężydle przejście do Platformy. 7.System zarządzania kryzysowego i ratownictwa medycznego jest "w fazie rozkładu" - uwa ża Jan Rokita i kierowany przez niego "gabinet cieni" PO. Ich zdaniem odpowiedzialność za to ponosi rząd Kazimierza Marcinkiewicza. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 20:10 czy ww wypowiedziami kogokolwiek obraził??? Nawet o żonie wyraził się ciepło, nie to co CymańSSki który łaskawie zapodał żonę w rejestrze korzyści. Albo Prezydent który łaskawie toleruje równouprawnienie kobiet ( wypowiedź w przerwie między kolejnymi aktami lizania doopy Gie dablju.) 1. dowcip na wyższym poziomie niż wszystkie PISiorstwa razem wzięte 2. jakoś pamiętam że PIS był po tej samej stronie 3. nie slyszałem ale jeśli było to brzydko 4. pomylił się, rząd będzie zawieszony a rządzić będzie komisarz jarosław i jego spółkownicy 6. nic w tym złego. Może jeszcze nie wiesz ale pewna wiceminister 2 godziny temu wyleciała na bruk za krytykę PISu 7. ratownictwo jak cała służba zdrowia ma się doskonale. Rozsypie się nagle i niespodziewanie za 3-5 miesięcy. Winni będą ci z PO 5. Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 20:31 1.Sąd Apelacyjny uchylił orzeczenie sądu I instancji i oddalił wniosek Rokity uznając, że z materiału dowodowego nie wynika, by uczestnicy postępowania dopuścili się zarzucanych im przez Rokitę pomówień. Sąd zobowiązał Rokitę do zwrócenia uczestnikom postępowania 360 zł kosztów sądowych i 180 zł opłaty za drugą instancję. 2.W przypadku Rokity szef telewizji publicznej przytoczył m.in. wypowiedź dla PAP, w której poseł mówił, że jeśli chodzi o Roberta Kwiatkowskiego, sąd powinien rozpatrzyć przynajmniej dwa jego przestępstwa. 3.afera paliwowa - Za tych prezesów poręczenia złożyli pańscy towarzysze partyjni: pan Tomaka, który startuje z PO do PE z pierwszego miejsca oraz pan A. Grad, poseł z PO z pańskiego województwa, poręczenie złożył również pan senator Mieczysław Janowski, który też startuje do PE z listy PiS. - 2004 4.panie Pośle Rokita, mam prośbę, aby pan zbadał powiązania "biznesowe" pomiędzy spółką żony pana Grada a spółką Petro-Tank i uczciwie poinformował o tym opinię publiczną. - jw. 5. A może pan Rokita chce budować "uczciwe państwo" z prezydentem z Poznania wykreowanym przez PO, gdzie sprzedaje ziemię w mieście za 6 mln zł zamiast za 20 mln rodzinie Kulczyków? Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 21:11 1. mimo wszystko dowcip dowcipowi nierówny, ostatni wyczyn Premiera mógłby ujść za nieudany żart gdyby nie ogólnie śmierdząca atmosfera w polityce. Zresztą pomówienie a obraza w stylu podwórkowym to nie to samo 2. Nie znam szczegółów, polityka PISu z ostatnich godzin: minister z PZPRu o czymś świadczy, na pewno nie o oczyszczaniu państwa 3. Afery nalezy rozliczać ale najważniejsza jest gospodarka. Ostatnio mamy przyspieszony kurs na upadek państwa w każdej dziedzinie. Naprawa kilku miesięcy grandzenia PISu będzie trwać lata 4. z tego co widze PIS potrafi przeskoczyć w nepotyźmie nawet czerwonych 5. Nie sądze żeby do tego doszło, władze poznania i pan K. są spaleni, podobnie jak omc. magister za ostatni i przedostatnie wyczyny, jak towarzysze z LSD za całokształt. Jednak sądzę że naród za najdalej 2 lata poprosi pewną partię żeby ponownie przywróciła normalność. A standardy polityczne zamiast rosnąć spadają, obecnie są na powierzchni szamba, niedługo zanurzą się nieco głębiej Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 21:39 Zaczynasz powoli rozumieć. Jeszce tylko trochę obiektywności i bez zacietrzewienia. Natomiast posty typu: "Pewnie ćwiczą z mięśniakami z MW męskie gry we wsadzanego" na poziomie tych, których niech chesz krytykować. Jesli chesz sprawdż to forum. Niestety, ale to "intelektualna" (niedoszli i byli władcy Polski) siła narodu sprowadziła dyskusję do poziomu szamba. Dlatego powszechne staje się hasło "POszołomy" Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 22:33 Zaczynasz powoli rozumieć. Jeszce tylko trochę obiektywności i bez zacietrzewie > nia. rozumiem wiele rzeczy od bardzo dawna, za dobrze pamiętam komunę i tylko porównuję. Zacietrzewiony na pewno nie jestem, często tylko zniżam się do poziomu dyżurnych głupoli broniących z uporem maniaka godnym lepszej sprawy tego czego już obronić się nie da. A post który przytaczasz... to zwykła gra słowna ze starym i dobrym znajomym z drugiej strony barykady. Wieszamy na sobie psy od dawna POszołom7y nie jestem zwolennikiem za wszelką cenę, to uproszczenie typowo kacze: jak ktoś nie z nimi to POpapraniec, cyklista, mason, liberał itd., określeń doprawdy więcej niż sam bym potrafił wymyśleć. Mnie zalezy na NORMALNYM PAŃSTWIE na miare Europy i XXI wieku, bez idiotyzmów skalkowanych nieudolnie z Sanacji i od Pinocheta, bez nietolerancji, bez ksenofobii. I BEZ NIENAWIŚCI którą rozbudzili i wzmogli wśród Polaków nie oszołomy z PO lecz zwolennicy 4 rp i pseudokatolicyzmu rodem z Torunia Nie mogę szanować oszustów którzy robią w konia naród, są zwykłymi głupcami chorymi na władzę, którzy wartości o które kiedyś się walczyło z urzędu zaczynają tępić. Demokracja, pluralizm, wolność, liberalizm - przecież to pojęcia złe. Polsce obecna sytuacja zdecydowanie nie wyjdzie na zdrowie Odpowiedz Link Zgłoś
waldam Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 14.02.06, 22:58 Czasy komuny i Solidarności pamiętam dość dobrze. Pamiętam obietnice obecnych "mentorów" - "socjalizm z ludzką twarzą",II Japonię, super dom Gierka,opiekę kościoła,demokrację, pluralizm,równość,pełne żołądki, wolność lecz bez liberalizmu (w formie wprowadzonej po 1989)". Było jeszcze "Nic o Nas bez NAS" - Jak mylisz jaki zostało to zrealizowane? cyt "Nie mogę szanować oszustów którzy robią w konia naród, są zwykłymi głupcami chorymi na władzę, którzy wartości o które kiedyś się walczyło z urzędu zaczynają tępić..." Podpisuję się pod tym stwierdzeniem. Dlatego nie wierzę ludziom, którzy wcześniej oszukali naród. Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l Re: STANDARDY KULTURY WOBEC P.O. ??? 15.02.06, 03:05 najwyraźniej wszyscy nas robią w konia. Wynika to chyba z naszych korzeni kulturowych na które szumnie sie powolują złodzieje księżyca. Im więcej majstrowania przy gospodarce tym gorzej dla nas wszystkich Cala propaganda ( lewa, prawa, kacza, rokitowa i jakakolwiek jeszcze ) pieje o sukcesach i wzlotach. A jaki jest koń każdy widzi. Koniowi się zdycha, pozostaje nam czekać na cud którego nie będzie. Politycy zostaną, rząd się wyżywi a ludzie jak byli nędzni tak będą. Tylko zazdrościć byłym republikom sowieckim że nas wkrótce przegonią pod każdym względem ;(( Odpowiedz Link Zgłoś
tomand2 a ja słyszałem jak jeden to mówił PiSDY rydzowe 14.02.06, 19:24 ale pewnie się przejęzyczył Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l ja słyszałem że rydz miesza w PISdzie 14.02.06, 19:47 ciekawe kto go tam wsadził Odpowiedz Link Zgłoś
fater.dyrektor do fritza. diagnoza. na zdrowie 14.02.06, 19:25 obserwuje cie od dluzszego czasu i stwierdzam, ze beton to przy tobie plastelinka, jestes, dziubdziusiu najbardziej slepa osoba jaka znam. jestes jak zamkniety sedes, jak zwiniety w rolke papier toaletowy ciemnego koloru, jestes jak ksiezyc w czasie zacmienia, jak czarna noc w czasie nowiu, jak kamien w studni, jak sadza w fabryce gumy, itd. itp. pozdrawiam Cie serdecznie i zycze otrzezwienia!!! Twoj fater dyrektor Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 Marcinkiewicz - strasznie sie zakochal w samym 14.02.06, 19:28 sobie. Tak zaufal sondazom, tak jest rozkochany w swojej niby elokwencji, ze nawet nie zauwaza, jak sie osmiesza.I tylko glupek przyjmie za prawde jego tlumaczenie, ze niby sie przejezyczyl. Przeciez widac, ze powiedzial to specjalnie i czekal na smiech - ale sie krzywousty nie doczekal. No coz - jak caly Pis - linia pochyla ciagle w dol. Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: do fritza. diagnoza. na zdrowie 14.02.06, 19:40 fater.dyrektor napisał: > obserwuje cie od dluzszego czasu i stwierdzam, ze beton to przy tobie plastelin > ka, jestes, dziubdziusiu najbardziej slepa osoba jaka znam. jestes jak zamkniet > y sedes, jak zwiniety w rolke papier toaletowy ciemnego koloru, jestes jak ksie > zyc w czasie zacmienia, jak czarna noc w czasie nowiu, jak kamien w studni, jak > sadza w fabryce gumy, itd. itp. > > pozdrawiam Cie serdecznie i zycze otrzezwienia!!! > > Twoj fater dyrektor Swoj swego pozna od razu! Musisz byc rzeczywiscie niezwykle yntelygentnym betonem. Odpowiedz Link Zgłoś
fater.dyrektor Re: do fritza. diagnoza. na zdrowie 14.02.06, 19:46 okretna logika, argumenty o kant pupy roztrzasc. nie lykam, nie dotykam, nie uznaje Odpowiedz Link Zgłoś
romek2961 Pan Premier zachowuje się czasami jak prowincjusz 14.02.06, 19:29 , zaproszony na salony. Przeszło mu już pierwsze onieśmielenie, i zaczyna nas raczyć perłami swojego humoru. To żenujące dla mnie jako dla obywatela patrzeć na takie występy Premiera. Nie podoba mi się, nie lubię go, nie cierpię PIS, ale godzę się, że przez cztery lata PIS ma prawo rządzić i wyznaczyć sobie premiera rządu. Ale to nie daje nikomu z rządu, a w szczególności KM prawa do bycia prostackim ordynusem owiniętym w papierek z cudzego polotu. Ktoś w końcu powinien przerwać te jego eksplozje samozachwytu. Ludzie śmieją się z grzeczności albo ze strachu, a KM myśli, że jest drugim Bobem Hope. Okropieństwo. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Kaziu, cienki Kaziu liczysz na powtorke kadencji 14.02.06, 19:29 ze zly stopien ze sprawowania? Odpowiedz Link Zgłoś
atka5 Re: Chamstwo Marcinkiewicza 14.02.06, 19:39 Dziwne, mam poczucie humoru, a żarty Marcinkiewicza jakoś mnie nie bawią. Tym razem przesadził, bo zademonstrował nie głupawy żart jak do tej pory, ale prymitywne chamstwo. To już ostatni z tej ekipy, o którym miałam jeszcze jakie- takie zdanie. Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
qc Nie ma to jak TRWAM 14.02.06, 19:56 tam czlowieka nie lapia za slowka i tylko tam czlowiek moze swobodnie porechotac wsrod swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Nie ma to jak TRWAM 14.02.06, 19:58 qc napisał: > tam czlowieka nie lapia za slowka i tylko tam czlowiek moze swobodnie > porechotac wsrod swoich. I nawet poklepywać sie mogą bez obaw, że ktoś ich zacznie podejrzewać o odmienne skłonności seksualne. Telewizja Trwam to raj dla wolności słowa, swobód obywatelskich i demokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
cocolinko CIEPŁY MOCZ Z PISuaru! Tzn. Marcinkiewicz z PiSu! 14.02.06, 19:31 Przepraszam przejęzyczyłem się bo myślałem o tych f.i.u.t.a.c.h. co władzę trzymają, tzn. tych co f.i.u.t.ó.w. z rządu trzymają! Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 Co PIS obieca to PIS da, Pis da ci po kur wagonie 14.02.06, 19:33 A moze sie przejezyczylem. Sam juz nie wiem, co mi Pis da. Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: Co PIS obieca to PIS da, Pis da ci po kur wag 14.02.06, 19:37 speed666 napisał: > A moze sie przejezyczylem. Sam juz nie wiem, co mi Pis da. Premier powiedzial "cieni asy", czyli po polsku "asy cieni" i to jest prawidlowa interpretacja, a szum robia jak zwykle w GW i czasem niektorzy tutaj "asykut", czyli domysl sie. Odpowiedz Link Zgłoś
speed666 Re: Co PIS obieca to PIS da, Pis da ci po kur wag 14.02.06, 19:39 miłego dnia "poci"! miłego zycia w kaczylandzie Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: Co PIS obieca to PIS da, Pis da ci po kur wag 14.02.06, 19:42 speed666 napisał: > miłego dnia "poci"! miłego zycia w kaczylandzie wziales to do siebie? sorry, nadwrazliwy inaczej? Odpowiedz Link Zgłoś
cubzas cieniasy - cieni asy - asy cieni - ASY W CIENIU 14.02.06, 19:46 No synek ma point! Szkoda, ze tata nie do konca zapamietal... Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: cieniasy - cieni asy - asy cieni - ASY W CIEN 14.02.06, 19:48 moj orginal brzmi troche inaczej Premier powiedzial "cieni asy", czyli po polsku "asy cieni" i to jest prawidlowa interpretacja, a szum robia jak zwykle w GW i czasem niektorzy tutaj "asykut", czyli domysl sie. Premier powiedzial "cieni asy", czyli po polsku "asy cieni" i to jest prawidlowa interpretacja, a szum robia jak zwykle w GW i czasem niektorzy tutaj "asykut", czyli domysl sie. Odpowiedz Link Zgłoś
cubzas Och, PO - cieniasy, Kaczynskie - grubasy 14.02.06, 19:35 I czym tu sie przejmowac... Odpowiedz Link Zgłoś
mordzinas Re: Och, PO - cieniasy, Kaczynskie - grubasy 14.02.06, 19:48 he he he . No właśnie . O co ten zgiełk??? Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:38 No to rośnie następny oddany PObłudy Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Platfusy maja juz gabinet cieni. 14.02.06, 19:45 Teraz powinny idac sie do Madamme Tousseaud aby pomogla im zorganizowac gabinet figur woskowych. Nigdy nie wiadomo, tez moze sie czasem przydac. Odpowiedz Link Zgłoś
prorok.moheret A ten syn tez ma syna - nieslubnego, i co na to 14.02.06, 20:02 Ojciec Dyrektor? Odpowiedz Link Zgłoś
qc Ciekawe czy PiS sie przepotwarzy 14.02.06, 19:42 Ciekawe co wezmie PO ? I czy ZChN wezmie Pe czy eS? No i oczywiscie czy posla K. wezmie cholera. Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:47 Zanim Premierowi Marcinkiewiczowi puszczą nerwy, liderzy Po będą już w Tworkach Odpowiedz Link Zgłoś
sabrinara Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:50 stefa12 napisała: > Zanim Premierowi Marcinkiewiczowi puszczą nerwy, liderzy Po będą już w Tworkach napisz z czego slyna Tworki, bo wielu nie wie, ze tam jest "dom bez klamek" Odpowiedz Link Zgłoś
genekgenek Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:49 Marcinkiewicz - odejdź nie smuć! Odpowiedz Link Zgłoś
malinowe_usta Re: Premier: mój syn mówi na gabinet cieni "cieni 14.02.06, 19:53 oj cos długo ten Marcinkiewicz nie pociagnie, ja to patrzec na niego nie moge bo mine ma kota srajacego na puszczy, takie dziwne oczy robi i miny jakby miał lekka schize. Szkoda ze nie ma wyborów bo by przegrali z kretesem a tak czasami człowiek mimochodem bedzie ogladał dwoch kurdupli i anemika Kazia Odpowiedz Link Zgłoś