Dodaj do ulubionych

Giertych chce "repolonizacji" mediów

16.02.06, 12:34
ale gaudena by zmienili.i nie za karykatury ale za całokształt. poza tym orkla ma kłopoty finansowe i podejrzewam że będzie spredawać swoje media w Polsce wiec nie skarb państwa ale np. Krauze mógłby kupić.
Obserwuj wątek
    • mangold I jeszcze Urbana trzeba przejąc buahahahahahahahh 16.02.06, 12:35

• vroobell Re: I jeszcze Urbana trzeba przejąc buahahahahah 16.02.06, 12:37
        przejąć albo spacyfikować. jak to możliwe ze w naszym 'cudownym' kraju prasa
        sobie pozwala przeciwstawiać władzy ??
        • kazek100 Re: I jeszcze Urbana trzeba przejąc buahahahahah 16.02.06, 12:56
          "Nie znamy żadnego przykładu, aby w ostatnich latach w jakimś demokratycznym
          kraju rząd przejmował udziały w mediach."
          - słusznie. Ale czy wkraju rządzonym przez Rydzyka, Kaczyńskiego i Giertycha
          można mówić o demokracji?
          • mis22 Faszyzacja Polski pod wodza Giertycha 16.02.06, 13:28
            Napoleon Bonaparte pierwszy stworzyl podstawy nowoczesnego panstwa. M.in.
            utworzyl tajna policje i zaczal kotrolowac prase. W III rzeszy podniesiono to
            na wyzszy poziom. Giertych konsekwentnie domaga sie aby media byly polskie, a
            scisle pod kontrola rzadzacej koalicji. Jego Wszechpolacy zrobia porzadek z
            homoseksualistami, a potem ekspansja na wschod?
            • grzegorzbroda Panie Romanie, prosze spojrzec na sondaze!!! 16.02.06, 13:33
              Taki koles, na ktorego chyba nikt by nie glosowal (gdyby doszlo do
              wczesniejszych wyborow)chce podejmowac tak wazne dla kraju decyzje? Czy to jest
              normalne?
              Prosze odpisywac

"Wolność oznacza prawo do twierdzenia, że dwa i dwa to cztery. Z niego wynika
              Reszta."
              George Orwell „Rok 1984”
              • adas313 I słusznie! Już towarzysz Lenin mówił... 16.02.06, 14:34
                żeby zacząć rewolucję od telegrafu, by wychodziły tylko te informacje, które
                powinny ujrzeć światło dzienne.
                • siemowit4 ___Jaka prasa jest w Polsce polska ?______ 16.02.06, 14:44
                  www.wprost.pl/ar/?O=51095
                  www.obywatel.org.pl/index.php?menu=0&msgid=689
                  "Gdy wiosną ubiegłego roku upadł bawarski koncern medialny Leo Kircha, politycy niemieccy ostro oponowali przeciwko przejęciu bankruta przez zagraniczne firmy, zwłaszcza MediaSet Silvia Berlusconiego, premiera Włoch. - To byłoby potworne, gdyby Berlusconi zdobył znaczący wpływ na niemiecką opinię publiczną - ostrzegał Wolfgang Clement, premier Nadrenii Północnej-Westfalii, bliski współpracownik kanclerza Niemiec Gerharda Schrödera. Sam kanclerz oświadczył, że Berlusconi wejdzie na rynek niemiecki "po jego trupie". Słowa dotrzymał."

ps. jaka gazeta 1 września ub.r. umieściła na pierwszej stronie wzmiankę w rocznicy wybuchu wojny ? odp. "Nasz Dziennik" i "Nowa Trybuna Opolska"....
                  • rmstemero Re: ___Jaka prasa jest w Polsce polska ?______ 16.02.06, 14:52
                    ano rzeczywistosc bywa czasami bardziej skomlikowana niz chca tego dziennikarze
                    czasopisma Wprost. Imperium Leo Kircha zostalo nabyte przez niejakiego Sebana -
                    Amerykanina zydowskiego pochodzenia z Kaliforni. Bez protestow. W tym roku Seban
                    zapragnal odsprzedac swe Imperium Niemieckiemu Koncernowi Springera (s.p. Axel
                    Springer byl kiedys zolnierzem Wermachtu - niech mi nikt tutaj nie wpadnie na
                    pomysly z ogolnoswiatowym spiskiem zydowskim) i nie mogl bo sprzeciwil sie temu
                    niemiecki urzad antymonopolowy ktory jest organizacja rzadowa. Tak ze nie dajmy
                    sobie czynic wody z mozgu.
                    • pozlotemu Zlote mysli tow. Olejniczaka 16.02.06, 15:22
                      >>Tylko media niezależne od władzy służą interesom Polaków - uważa Wojciech
                      Olejniczak, lider SLD.<<

Olejniczak jest przekonany, ze w Polsce nie rzadza Polacy.
                      Wiec kto?
                      • mg2005 Re: Zlote mysli tow. Olejniczaka 16.02.06, 15:32
                        Tow.olejniczak uważa,że polski rząd szkodzi interesom Polski?
                        - w przeciwieństwie do mediów polskojęzycznych?
                        • cienias-esbol REPOLONIZACJA MEDIÓW WARUNKIEM PRZETRWANIA NARODU 18.02.06, 00:53
                          zdepolonizowana, liberalna, lewacka, kosmopolityczna
                          opluwająca samą siebie, bez własnych (de facto) mediów Polska,

wciśnięta pomiędzy dwie
                          coraz bardziej nacjonalistyczne potęgi
                          w których narodowe media publiczne są świętością narodową,

nie ma żadnych szans na przetrwanie

chyba, że przemieni się w państwo narodowe
                          a do tego potrzeba niezależnych od zagranicy mediów !
                      • tymon99 Nie o to chodzi, kto rządzi.. 16.02.06, 15:54
                        media zależne od wladzy służą tylko sprawującym władzę. To jest myśl, którą - w
                        sposób lewicowo pokrętny - usiłował przekazać. I tyle.
                      • muzg_na_patyku Lepszy cytat 16.02.06, 20:22
                        "- W sprawie "Rzeczpospolitej" potrzebne jest dogadanie się z udziałowcem norweskim, aby sprzedał akcje skarbu państwa - oświadczył Roman Giertych."

Najwidoczniej skarb państwa też zostanie sprywatyzowany.
                  • mariuszdz Re: ___Jaka prasa jest w Polsce polska ?______ 16.02.06, 15:00
                    siemowit4 napisał:

> www.wprost.pl/ar/?O=51095
                    > www.obywatel.org.pl/index.php?menu=0&msgid=689
                    > "Gdy wiosną ubiegłego roku upadł bawarski koncern medialny Leo Kircha, politycy
                    > niemieccy ostro oponowali przeciwko przejęciu bankruta przez zagraniczne firmy
                    > , zwłaszcza MediaSet Silvia Berlusconiego, premiera Włoch. - To byłoby potworne
                    > , gdyby Berlusconi zdobył znaczący wpływ na niemiecką opinię publiczną - ostrze
                    > gał Wolfgang Clement, premier Nadrenii Północnej-Westfalii, bliski współpracown
                    > ik kanclerza Niemiec Gerharda Schrödera. Sam kanclerz oświadczył, że Berlusconi
                    > wejdzie na rynek niemiecki "po jego trupie". Słowa dotrzymał."
                    >
                    > ps. jaka gazeta 1 września ub.r. umieściła na pierwszej stronie wzmiankę w rocz
                    > nicy wybuchu wojny ? odp. "Nasz Dziennik" i "Nowa Trybuna Opolska"....

Siła propagandy jest spora .
                    Kiedy Miller robił awanture o wysokość stóp procentowych ,to nawet sprzątaczki
                    żarliwie dyskutowały o polityce monetarnej .
                    Prasa ,TV itp. kształtuje ludzi, ja sobie nie wyobrażam ,żeby tylu
                    bezrobotnych było np. w Niemczech,a w Polsce, są ludzie już tak ukształtowani
                    ,że to dla nich normalne :)
              • rmstemero Re: Panie Romanie, prosze spojrzec na sondaze!!! 16.02.06, 14:35
                obojetnie czy ktos na niego by glosowal czy nie - osobnik ogarniety nienawiscia
                do wszystkich ktorzy maja poglady inne niz on, czyli niesluszne nie powinien
                znajdowac posluchu w mediach bo bredzenie nacjonalistyczne jest w tym przypadku
                sprzeczne z konstytucja i to wystarczy aby go potepic zamiast naglasniac.
              • mariasz77 Re: Panie Romanie, prosze spojrzec na sondaze!!! 16.02.06, 14:44
                "Pan Roman", to zwyczajny rozrabiaka, żaden z niego polityk. Najważniejsza dla
                niego rzecz to istnieć w mediach. Aby przestał się wygłupiać najlepiej
                przynajmniej przez jakiś cza dziennikarze powinni go po prostu nie widzieć.
                Może wtedy pomyśli spokojnie i wymyśli coś mądrego. Patrzałam dzisiaj na niego
                w czasie debaty sejmowej. Tak zadowolonej z siebie, a przy okazji głupiej miny
                dawno nie widziałam. Najbardziej denerwuje mnie kiedy wypowiada się w imieniu
                narodu. Kto go do tego upoważnił? Jakim prawem obraża tę część Polaków która
                głosowała na partie opozycyjne? Mam głęboką nadzieję na zniknięcie ze sceny
                politycznej takich zer. Mam jeszcze uwagę dotyczącą naszego premiera.
                Pokładałam w nim duże nadzieje, ale on się zachowuje jak "Kazio Dobroduszniak"
                i przypomina mi się tekst z jakiejś polskiej komedii "Kaziu nie męcz ojca".
                • cymber.gaj Re: Panie Romanie, prosze spojrzec na sondaze!!! 16.02.06, 16:10
                  mariasz77 napisała:

> Tak zadowolonej z siebie, a przy okazji głupiej miny
                  > dawno nie widziałam.

Jeszcze głupszą i bardziej zadowoloną minę miał Giertych nazajutrz po swojej bezwarunkowej kapitulacji, czyli po tym, jak Kaczory wytarły nim podłogę, a następnie zmieniły go w zwykłą maszynkę do głosowania. Utrzymywał wówczas, że to on ich wydymał, bo teraz będą nusieli go prosić o zgodę na każde głupstwo.

Co zaś do mediów, to w Polsce dzielą się one na "polskojęzyczne" oraz takie, które podają się za katolickie. Te ostatnie twierdzą także, że reprezentują jedynych prawdziwych Polaków, więc nie bardzo lubią Giertycha, który utrzymuje, że jedynym prawdziwym Polakiem jest właśnie on.
                  • jancior == Jak to wyglada w liberalnych Niemczech 16.02.06, 16:18
                    Pare miesiecy temu podniosla sie wrzawa kiedy pewna nie-pierszoplanowa gazete
                    chcial przejac inwestor USA. Skad to oburzenie ? bo mial to byc PIERWSZY
                    przypadek aby obcy kapital kontrolowal gazete niemiecka ! U nas 'autorytety'
                    nazwalyby to ksenofobia, nietolerancja, i innymi slowami kluczowymi
                    propagandzisty postepowca.
            • jarus16 Re: Faszyzacja Polski pod wodza Giertycha 16.02.06, 13:54
              mis22 napisał:

> Napoleon Bonaparte pierwszy stworzyl podstawy nowoczesnego panstwa. M.in.
              > utworzyl tajna policje i zaczal kotrolowac prase. W III rzeszy podniesiono to
              > na wyzszy poziom. Giertych konsekwentnie domaga sie aby media byly polskie, a
              > scisle pod kontrola rzadzacej koalicji. Jego Wszechpolacy zrobia porzadek z
              > homoseksualistami, a potem ekspansja na wschod?
              >>>>
              >>Zaprzeczam jakoby istniał taki gość jak Napoleon.Myślę,że to na razie nie jest
              jeszcze karalne.
            • arius5 Re-polonizacji czy Re-katolizacji ? 16.02.06, 14:58
              Proponuje, by nadzor nad mediami przejal Rydzyk.
              • zzamiedzy Re: Re-polonizacji czy Re-katolizacji ? 16.02.06, 15:41
                Imperium Rydzyka tez upanstwowic. I doopy prostytutek tez!
              • tadek.kim1 Re: Re-polonizacji czy Re-katolizacji ? 16.02.06, 16:09
                arus-popieram,jeszcze konferencje prasowe rządu przemianować na PiSsingi
          • greri Popieram Giertycha 16.02.06, 21:16
    • firaneczka Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 12:39
      zaczyna mi to powoli przypominać "Folwark Zwierzęcy" i "Rok 1984"....
      • martin_j Wynocha do Rosji Giertych!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 16.02.06, 13:04
      • swoj1112 Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 14:06
        Chcialbym zostac przy IIIRP ,ale jak to zrobic z ta gawiedzia.
      • swoj1112 Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 14:07
        Przeciez to matolstwo musi najpierw dupe sparzyc,zeby sie dowidziec ze nie
        siada sie na goraca plyte.
    • stefaniak78 Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 12:44
      a nie bardziej by sie oplacalo paktowi stabilizacyjnemu jakby od razu wykupil
      np NYT albo Washington Post? pomyslcie tylko jakim poteznym narzedziem by mogly
      one byc w rekach tego "genialnego stratega" Jarka K.
    • oblesnik Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 12:49
      Giertych na Madagaskar!
      • jerzy.kosecki Re: oblesnikowi 16.02.06, 13:34
        Co Ty proponujesz "Giertych na Madagaskar" ?! Sympatycznych lemurków szkoda !
        Lepiej zaproponuj "Giertych na Magadan" !
        • hanczakniezastrzezony Re: oblesnikowi 16.02.06, 18:06
          Bez przesady - fakt faktem, ze wiekszosc lemurow to gatunki zagrozone, ale
          mysle, ze z jedym Giertychem to by sobie jakos poradzily. W koncu "i Herkules
          d.pa, kiedy wrogow kupa"
        • adas313 Re: oblesnikowi 16.02.06, 23:13
          Spokojnie, tam już jest czwórka pingwinów-tajniaków, Giertych im niestraszny
          :o)))))))))
    • niewyspany_pawian Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 12:50
      Ciekawe, w jaki sposób można sprawdzić, który kapitał nie jest "naprawdę
      polski"? Po obrzezaniu? ;)
      • czarek1 Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 12:53
        Przeciez temy konskolbemu oszolomowi wlasnie o to chodzi
    • todundliebe Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 12:59
      Tak jest dobrze, jak okupacja to okupacja, chociaz nie mamy zludzen,
      polskojezyczne zydowskie i niemieckie gazety dla Polakow.
      • swd1959 Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 13:22
        Przy okazji należy spolonizować LPR i polskojęzyczne RM. To, co głoszą, jest na
        rekę Moskwie. Może byłby czas z tym skonczyć?
    • tylkoniepis wraca nowe 16.02.06, 13:06
      to niesamowite jak obecna ekipa przypomina mi najgorsze czasy PRLu. To jakby
      karykatura PRLu na czarno. Jestem człowiekiem o poglądach prawicowych ale
      jeszcze nikt w polskiej polityce nie budził we mnie takiego obrzydzenia jak
      figuranci z obecnego układu.
      • tadek.kim1 Re: wraca nowe 16.02.06, 16:15
        tylkoniepis napisał:

> to niesamowite jak obecna ekipa przypomina mi najgorsze czasy PRLu. To jakby
        > karykatura PRLu na czarno. Jestem człowiekiem o poglądach prawicowych ale
        > jeszcze nikt w polskiej polityce nie budził we mnie takiego obrzydzenia jak
        > figuranci z obecnego układu.
        Nic dziwnego-fortuna kałem się tuczy
    • a.k.traper Kto mi powie? 16.02.06, 13:08
      w jaki sposób ten facet zdał maturę, nie mówiąc o studiach, przeciez on ma
      inteligencję w pobliżu IQ65?
      • todundliebe Re: Kto mi powie? 16.02.06, 13:16
        Amputacja świadomosci politcznej, czyli jestes lewak z poprawnie polityczną
        wydmuszką zamiast mózgu.
        a.k.traper napisał:

> w jaki sposób ten facet zdał maturę, nie mówiąc o studiach, przeciez on ma
        > inteligencję w pobliżu IQ65?
        • a.k.traper Re: Kto mi powie? 16.02.06, 13:32
          jakbym miał taki łeb, to bym na nim siedział.Lewactwo to akurat to co piekny
          Romuś Becik robi i mówi
          • mariuszdz Re: Kto mi powie? 16.02.06, 16:15
            a.k.traper napisał:

> jakbym miał taki łeb, to bym na nim siedział.Lewactwo to akurat to co piekny
            > Romuś Becik robi i mówi

R.Gietrych ma dwa fakultety
            • a.k.traper Dlatego sie dziwię 16.02.06, 17:25
              Jak mozna takie głupoty pleść, sorry, ale na własny rachunek jak sie pracuje to
              sie liczy, mysli i mówi normalnie
    • adamk017 Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 13:13
      mnie się wydaje że w naszym Kraju politycy tak jak pan Giertych horują , że by
      to na głowę / czytaj ból głowy / ale na grypę i to " ptasią grypę " , myślę że
      pora zadzwonić pod 112 i wsadzić ich do izolatki na baaaaaaaardzo długo .
    • burek_polny Konski ryj robi sie pazerny... 16.02.06, 13:15
    • jerzy.kosecki Re: Giertych, ta nikczemna polskiej 16.02.06, 13:19
      sceny politycznej będzie jeszcze długo "wykręcał fikołki" aby tylko, i li
      tylko, utrzymać sie w Sejmie. Nikczemność, którą gołym okiem widać, a
      dostrzegaja ją juz tacy slepcy jak B.Komorowski ("pomysł Giertycha to przejaw
      ścigania się na radykalizm w koalicji parlamentarnej")polega głownie na tym, że
      ten cynik wie, że realizacja tej bzdury, nawet w warunkach ograniczonej
      demokracji jest nie do przeprowadzenia, ale adresuje ją do "prawdziwych-
      Polaków" pokroju Galby, fritz.fritza i innych nieszczęśników. W tej , niestety
      całkiem niemałej, częsci naszego społeczenstwa Giertychów, Lepperów i o.
      Rydzków nadzieja. Dlatego, w imię poszanowania demokracji, będę do konca dni
      swoich bedę bronił ich prawa bycia skończonymi dupkami.
    • gogel Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 13:20
      Proponuje Romanka odstrzelić.... ku chwale Ojczyzny...
    • yashina Giertych to komuch jak jego Ojciec 16.02.06, 13:22
    • gogs Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 13:30
      tak i wramach nagrody za kampanie wyborczą odda je ojcu rydzykowi
      • owler.myszozerca [...] 16.02.06, 13:32
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • halfliner Niech zainwestują własne pieniądze w Radio Maryja. 16.02.06, 13:32
    • 1309alek Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 13:35
      Roman czys ty juz postradal zmysly,najpierw sprzedali wszystko za bezcen a
      teraz beda kupowac po wygorowanych cenach,Roman co ty robisz,mieszasz wszedzi i
      nic ci z tego nie wychodzi,odejdz z tej parti bo nioedlugo cie wyrzuca.
    • pethate Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 13:36
      O takich wypowiedziach nie mozna inaczej mowic niz kretynizm w jego klasycznej
      formie.Ci ludzie nie tylko ignoruja rzeczywistosc.Oni sa bardzo powaznym
      zagrozeniem dla panstwa polskiego.Juz samo glosne myslenie o takiej sprawie
      szkodzi nam Polakom.Kaczynski i ta cala reszta sabotuja kraj.Ich dzialania
      przypominaja akcje sabotazu.Wyprowadza nas najpierw z Unii Europejskiej - z
      czego Europa z pewnoscia sie ucieszy-potem z Nato a na sam koniec doprowadza do
      krachu ekonomicznego.Sami zas wyjada na emigracje do Rosji z milionami,ktore
      zwedza z polskich bankow.
    • robert.opty TVN !!! 16.02.06, 13:39
      www.youtube.com/w/Moherowe-berety?v=WyxEdbyswKA&search=eurowizja%202006%20polska%20polish%20poland%20funny
      • frodo12 Na Księżyć z Giertychem 16.02.06, 13:44
        Roman razem z nowymi przyjaciółmi powinien raczejstarać się o los na Kasiężyc.
        Oczywiscie w jedną stronę. Tam mógłby dowoli rozrabiać dalej...
        • jerzy.kosecki Re: Na Księżyć z Giertychem 16.02.06, 15:15
          Ty masz recht ! Tam juz polski szlachcic mości Twardowski, dałby mu popalić.
    • jarojak Natychmiast powołać komisję badania "polskości" 16.02.06, 13:45
      Która jednoznacznie będzie oceniać "polskość" rzeczywistości i likwidować
      elementy antypolskie. Należy na ten urząd powołać Największe Autorytety Moralne
      czyli Jacka Kurskiego, Ryszarda Bendera i Danute Hojarską. Przewodniczącym
      komisji zostanie oczywiście kot Jarusia (tego co nie lubi koleżanek)...
      • m15 w polsce media powinny być polskie-żydom dziękujem 16.02.06, 13:47
        niemcom dziękujemy,innym też
        • jarojak Re: w polsce media powinny być polskie-żydom dzię 16.02.06, 13:57
          m15 napisał:

> niemcom dziękujemy,innym też

Ech ciężkie jest życie ksenofoba. Na każdym rogu żydzi, masoni, niemcy, kosmici
          i szlag wie co jeszcze... No i oczywiście oni ciągle spiskują i knują intrygi i
          czają się tylko na takich "prawdziwych polaków" i lada moment rzucą się jak sępy
          na naszą mlekiem i miodem płynącą IV RP... Na prawdę współczuję takim ludziom
          jak ty - żyjesz w ciągłym strachu i wszędzie te antypolskie spiski... Ale nie
          przejmuj się - to tylko zwykła paranoja z elementami manii prześladowczej i
          można sobie z tym łatwo poradzić przy pomocy odpowiednich środków
          farmakologicznych. Pamiętaj aby przed użyciem skontaktować się z lekarzem lub
          farmaceutą.
          • tadek.kim1 Re: w polsce media powinny być polskie-żydom dzię 16.02.06, 16:27
            Brawo jarojak!Mam nadzieję,że ksenofobia to śmiertelna choroba.
        • jarus16 Re: w polsce media powinny być polskie-żydom dzię 16.02.06, 13:57
          m15 napisał:

> niemcom dziękujemy,innym też

>>A francuzom,włochom,moskalom, amerykanom,norwegom to nie ?.
      • rmstemero Re: Natychmiast powołać komisję badania "polskośc 16.02.06, 14:59
        zaczac mozna od zastapienia pima swietego jakims polskim utworem literackim a
        alfabetu lacinskiego pimem obrazkowym opartym na symbolice praslowianskiej.
    • wp2221 media w polsce mają należeć do polaków ? skandal! 16.02.06, 13:47
      !!!! do tego nie mozna dopuścić
      • m15 telewizje teżpowinny być polskie-żydom dziękujemy 16.02.06, 13:48
        innym też
        • soulworm podziekujcie swoim mamom i okolicznym psom :P 16.02.06, 13:56

• greri [...] 16.02.06, 22:15
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • swoj1112 Re: telewizje teżpowinny być polskie-żydom dzięku 16.02.06, 14:04
          Jetses mala,glupia gnida
        • rmstemero Re: telewizje teżpowinny być polskie-żydom dzięku 16.02.06, 14:57
          samochody, filmy, kawa, herbata, rodzynki, pomarancze i banany tez. Polska dla
          Polakow, slonina dla sloni.
        • barbara444 Re: telewizje teżpowinny być polskie-żydom dzięku 16.02.06, 15:13
          Aj waj M15 to jest antykoszerny antysemitnik
          aj aj waj waj

Nie pozwala brac przykladu z USA gdzie media sa w rekach syjonizmu
          i mozna kazda rzecz wymanipulowac jak sie chce przy pomocy takich samych
          prawnikow.
      • soulworm polak nawet kulke od lozyska popsuje, lepiej nie.. 16.02.06, 13:59

• m15 soulworm jest z bliżniaków,brata kot wpierd.... 16.02.06, 14:10
          jego brzydził sie ruszyć i od tej pory ten frustrat ma problemy emocjomalne,za
          wszystko obwinia własną matkę,posądzając ją o kontakty seksualne z owczarkiem
          alzackim

>
          • soulworm jeszcze raz i po polsku, kałmuku :) 16.02.06, 14:19

• tekameka Polak piszemy z dużej litery 16.02.06, 14:32
          ale cóż wymagać od chorego z nienawiści do Polski i Polaków
          • rmstemero Re: Polak piszemy z dużej litery 16.02.06, 14:39
            jak sie antysemite napisze przez duze "A" a durnia przez duze "D" to bedzie
            lepiej, kulturalniej i lagodniej?
    • efiks9 a ja chcę gwiazdki z nieba 16.02.06, 13:51
      by walneła w budynek sejmu i zmiotła z powierzchni ziemi tych idiotów...
    • p26 GIERTYCH - wynocha 16.02.06, 13:54
      Czy ten gość zawsze musi mnie tak wkur...ć. Nie można otworzyć gazety żeby nie
      pojawiała się jego morda i żeby nie pisali o jego kolejnym wykastrowanym
      durnowatym pomyśle.????!!!! Przepraszam za słownictwo ale już naprawdę się
      wnerwiłem. Niech ten burak jedzie na białoruś i tam sobie wciela swoje porojone
      idee i popier.... pomysły.
      • swoj1112 Re: GIERTYCH - wynocha 16.02.06, 14:02
        Najgorsze jest to ,ze jest calkiem duza grupa w naszym narodku ,ktora slucha
        jego i jemu podobnych padalcow z rozdziawiona geba.Obawiam sie ,ze jest to
        zagrozenie powazniejsze niz wielu sie wydaje.
    • polemista_x Re: Giertych chce "repolonizacji" mediów 16.02.06, 14:06
      Roman Giertych syn Macieja - znów mu władza łeb rozpiera.
      Chce być Berią polskiej myśli, bo on szefem spec komisji, ma poparcie też
      prezesa, który nie zna się na żarcie bo się spalił znów na starcie.
      Będzie goło i wesoło bo koryto znów rozryto, żeby wszyscy mieli myto.
      A gdy Lepper też zażąda by koryto poszerzyli to PiS wpadnie w szał ... po
      chwili , ale trudno, Polskę taką uchwalili. Bo Platforma też zachłanna gdy
      dzielili się to bili, a ich ciosy PiS zraziły i ich drogi się rozmyły.
    • milena.rl Faszyzacja mediów. 16.02.06, 14:08
      A nie polonizacja - o to chodzi. Takie tokFM czy radio Bis będzie dla tych
      typów dotąd "niepolskie" dopóki nie zacznie głosić pewnych haseł.
      • m15 radio tok fm to kupa gówna ,tam frustrat lis 16.02.06, 14:12
        i jemu podobni ,własne kompleksy rozladowują
        • soulworm a tacy jak ty wpierd...ja oplatki. tez mozna... 16.02.06, 14:21

• jerzy.kosecki Re: milenie.rl 16.02.06, 14:53
        tak dawno Ciebie na forum nie było ! Teraz cieszę się, że jesteś.
        • milena.rl Re: milenie.rl 16.02.06, 15:05
          :) (Wyszukiwarka?) Musi to być jakiś sentyment do imienia Milena.. Niech Pan
          nie czyta moich postów, bo Pan mnie znielubi, prędzej czy później; robię orty,
          pióro niegiętkie a i poglądy niepospolite.
          • jerzy.kosecki Re: milenie.rl 16.02.06, 15:10
            właśnie o te "niepospolite poglady" (skąd ta minoderia ?) chodzi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka