lena_ziemkiewicz 18.02.06, 11:53 Miejmy nadzieję, że przyniosą tylko dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cveps Re: Fenomen zdrowia 18.02.06, 15:04 Taka odległość do pokonania także dla bociana jest kolosalnym,naturalnym wysiłkiem.Czy są jakieś ciekawe strony z danymi statystycznymi na temat migracji ptaków i głosami różnych gatunków między innymi "predatorów" jastrzębi? Odpowiedz Link Zgłoś
julita451 Lecą bociany-lecą.... 18.02.06, 11:56 ...niezaleznie od tego, kto w sejmie, senacie i itd. zasiada i niezależnie od tego czy utrzymujemy stosunki polityczne z krajami ,nad którymi lecą....PRZYLEĆCIE..MOŻE BĘDZIE LEPIEJ ! Odpowiedz Link Zgłoś
vicioso Re: Lecą bociany 18.02.06, 12:19 przylatujcie kochane, przylatujcie. dziewczyny beda chetniejsze jak was zobacza. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Jak będą odlatywać 18.02.06, 12:24 Jak będą odlatywać niech zabiorą ze sobą Niesiołowskiego i resztę Cieniasów, Naród będzie im wdzięczny. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Re: Jak będą odlatywać 18.02.06, 12:50 Jeśli moja wypowiedź, jest dla ciebie prymitywna, po co na nią odpowiadasz. Poza tym, nikomu nie wyrządziłem żadnej krzywdy, a umieściłem tu jedynie własne zdanie, pod którym jak słychać na gazetowym forum, większość by sie podpisała, pozdrawiam kolegę. Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Re: Jak będą odlatywać 18.02.06, 13:06 Ale gwoli ścisłości, gdyby Ciebie spotkało to, co mnie, a za ten stan rzeczy obwiniam wszystkie rządzące po 89' ekipy, myslałbyś domniemam podobnie. Proponuję Ci lekturę swojego bloga: jurcio.blox.pl/html Jego treść idealnie odzwierciedla faktyczną sytuację Państwa Polskiego. Przypominam, że liderzy PO też sprawowali władzę w tym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Jak będą odlatywać 18.02.06, 19:14 > "gdyby Ciebie spotkało to, co mnie" Przestań płakać i narzekać i zabierz się za robotę lepiej. Będzie to z pożytkiem dla wszystkich. Propozycję odrzucam, nie mam ochoty czytać o tym jak ci źle. Mi też nie jest cudownie, ale nie płaczę nad sobą. Twoje domniemania są i pozostaną tylko domniemaniami. Nie wiem, na jakiej podstawie wnioskujesz, że "większość forumowiczów" podpisała by sie pod twoimi słowami. No, chyba że ilość aktywistów i propagandzistów PiS przekroczyła liczbę normalnych czytelników. Co faktycznie nie jest niemożliwe, patrząc na to co się dzieje. Nie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_murzyn Czy te boćki mają paszporty w PiS du ? Bo jak nie 18.02.06, 12:36 to ja protestuję w imieniu kościoła . Odpowiedz Link Zgłoś
altspringe Nie żartujcie głupki z przyrody 18.02.06, 12:58 Boćki jak i inne zwierzęta to nasze dobro Odpowiedz Link Zgłoś
maro133 Re: Lecą bociany 18.02.06, 13:23 Dociany + becikowe = mocarstwo europejskie. Odpowiedz Link Zgłoś
stachporaj Lecą, niosa prasia grype, ale nie dla Polakow, bo 18.02.06, 13:55 maja zakaz od profesora Religi i ministra Dorna, dwoch wybotnych specjalistow od epidemiologii i roznoszenia chorob zakaznych. Och bocki, bocki, bata na was brakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
niewyspany_pawian Re: Lecą bociany 18.02.06, 14:45 lena_ziemkiewicz napisała: > Miejmy nadzieję, że przyniosą tylko dzieci. > > > Dostaną becikowe i będą miały za co pić do jesieni;)) Odpowiedz Link Zgłoś