ewitas Zakłamanie i cenzura 26.02.06, 19:15 Wybaczcie, że nie na temat, ale czy spotkaliście się z czymś takim? Na portalu www.glospasleka.pl dzieją się niesamowite rzeczy. Jest tam opublikowane oświadczenie burmistrza Pasłęka w sprawie budowy fabryki Kronospanu, a pod nim ludzie piszą swoje komentarze. Ja też próbuję przekazać lokalnej społeczności informację na temat zużycia drewna przez firmę Kronospan. Niestety po każdej publikacji śmieszmy, dyspozycyjny cenzor wszystko usuwa. Spróbujcie sami zamieścić tam jakąkolwiek negatywną, ale prawdziwą informacje na temat tego zakładu, a ręczę, że zostanie usunięta. Burmistrzowi Pasłęka i jego usłużnemu cenzorowi zależy na kneblowaniu ust internautom. To jest nie tylko nie zgodne z prawem, to jest podła i skryta manipulacja lokalnym społeczeństwem. Nie pozwólmy by w demokratycznej Polsce dochodziło do wykorzystywania najhaniebniejszych metod PRL. Prawda musi zwyciężyć! Ps. Poniżej link do artykułu, który notorycznie jest usuwany: www.obywatelskie.pl/fakty.php?id=44 Nie pozostańcie obojętni na ten apel. Spróbujcie umieścić tam tę informację. Odpowiedz Link Zgłoś
matylda228 UWAGA 26.02.06, 19:31 w zwiazku z zagrozeniem ptasia grypa przypominam ze nie wolno brac ptakow do ust (szczegolnie niemieckich) ps wystapie chyba po odszkodowanie Odpowiedz Link Zgłoś
tokida Re: Zakłamanie i cenzura 27.02.06, 00:22 Proponuję w sprawie znalezienia argumentów przeciw KRONOSPANOWI udać się do Ostródy do Urzedu Miasta. U nas udało sie skutecznie pogonic Kronoitrucicieli i istnieje na ich temat bogata dokumentacja. Pasłek nie dajcie się, nie jestescie sami! Odpowiedz Link Zgłoś
logar Silni , zwarci , gotowi 26.02.06, 19:33 cyt. Minister zdrowia Zbigniew Religa zapewnia, że polska służba zdrowia jest dobrze przygotowana na wypadek epidemii: zakupiła lek antywirusowy Tamiflu, który wystarczy dla tysiąca osób. __________________________________________________ Jak sie te wasze dobre przygotowania z tysiecznym zapasem maja do ...35 milionow dawek Tamiflu bedacych w kanadyjskich magazynach . Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Silni , zwarci , gotowi 26.02.06, 19:40 Orzecież kaczki są tylko dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
123zly Re: Silni , zwarci , gotowi 26.02.06, 19:42 Przecież kaczki są tylko dwie. Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland tu nawet zagraniczne ptaki nie chca przylatywac :) 26.02.06, 19:42 slyszaly o NFZ i lowcach skor :)) Odpowiedz Link Zgłoś
welcometopoland koncerny sieja panike bo lubia kaske :) 26.02.06, 19:45 zabraliby sie lepiej za latanie polskich zajebistych drog po zimce.. Odpowiedz Link Zgłoś
stempel_pl Re: Ptasia grypa w Polsce to tylko kwestia czasu 26.02.06, 21:15 miast o grypie lepiej poogladac to: 42.pl/u/gjy zdrowe "kawałki" Odpowiedz Link Zgłoś
formozus1 Ratunku!Będziemy musieli spalić kaczki i Kaczory 26.02.06, 21:46 Kaczkolandia w niebezpieczeństwie. Tylko modły do Kaczoboga, lub o Dyrektora mogą IV RP uratować. Ludu Polan powstań z kolan. Amen Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Wyobraźcie sobie kaczki i kaczory za tymi kratami 26.02.06, 22:20 na fotografii obok artykułu. Nie powiem, przyjemna wizja. Amen. PS Pozdrawiam Dudka. Odpowiedz Link Zgłoś
koniecdemokracji Re: Ptasia grypa w Polsce to tylko kwestia czasu 26.02.06, 22:46 Należało zamknąć granicę i strzelać do wszystkich ptaków, które ją przekraczają bez ważnych dokumentów. Odpowiedz Link Zgłoś
krystyna_z_gazowni Niemen nie ten z Normandii spiewał!! 26.02.06, 23:30 Stoję w kaczorniku, długo w noc Całą noc tak samo jak Ty Ale księżyc powiedział mi. że nie dla nas lśni... Bije zegar Cichy dzwon Słyszę go tak samo jak Ty I tak samo; dwie duże łzy W oczach mam jak Ty A kto, kto wie gdzie Jest ta noc Tylko o Dyrektor Jest ten dzień Mój, mój dzień Twoja noc Dobre sny, dobre dni... Stoję, stoję w oknie Długo w noc Całą noc ,tak samo jak Ty I tak samo Dwie duże łzy W oczach mam Jak....Ty....o dyrektorze. Jarosław z Jarosławia Amen PS Pozdrawiam Dudka Odpowiedz Link Zgłoś
qweta0 ptasia grypa w polsce juz jest 26.02.06, 23:49 tylko nie ma u nas odpowiedniej organizacji, żeby ją zidentyfikować Odpowiedz Link Zgłoś