brokowisko Naszymi - tzn oj. Rydzyk i PiS ! ! ! 02.03.06, 13:55 "Dyrektor podjął decyzję zgodną z naszymi( Ojciec Rydzyk i PiS ) oczekiwaniami" B R A W O ! ! ! ! ! ! Odpowiedz Link Zgłoś
hellio Sylwia! Jeśli nas czytasz 02.03.06, 13:56 Zrealizowałas swój plan, odniosłas sukces, na pewno wiele dziewczyn ci zazdrosci. I nie daj sobie przypadkiem wmowić, ze teraz musisz pokutowac i ukorzyc sie przed spoleczenstwem, ktore na pare dni porzucilo inne zajecia i postanowilo cie sądzic z całą surowością.Za sukces zwykle się trochę płaci. Po prostu spróbuj nabrać dystansu do tego całego zgiełku. Powodzenia na maturze! H Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 bedzie sie musiala obstukac 02.03.06, 14:03 hellio napisała: > powodzenia na maturze! bo sciagawek nie bedzie miala gdzie ukryc. no i wszyscy beda patrzec wlasnie na nia. jak przejdzie pisemny to ustny ma z palcem w uchu Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: bedzie sie musiala obstukac 02.03.06, 14:06 wiec w czym problem ? Odpowiedz Link Zgłoś
dwururka Re: bedzie sie musiala obstukac 02.03.06, 14:09 tees1 napisał: > hellio napisała: > > > powodzenia na maturze! > > bo sciagawek nie bedzie miala gdzie ukryc. no i wszyscy beda patrzec wlasnie na > nia. jak przejdzie pisemny to ustny ma z palcem w uchu czy mama nie myła ci ptaka, jak miałeś 14 lat ? bo dziwne te twoje wypowiedzi są jakieś ... Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 (czasem to i lubie te pyskowki) 02.03.06, 14:25 dwururka napisał: > czy mama nie myła ci ptaka, jak miałeś 14 lat ? "Dwururka"? Bezpruderyjna zapewne i otwarta? Bo ze doswiadczona to widze. Odpowiedz Link Zgłoś
dwururka Re: (czasem to i lubie te pyskowki) 02.03.06, 14:26 tees1 napisał: > dwururka napisał: > > > czy mama nie myła ci ptaka, jak miałeś 14 lat ? > > "Dwururka"? Bezpruderyjna zapewne i otwarta? Bo ze doswiadczona to widze. :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
melquiades Średniowiecze wciąż się nie skończyło. 02.03.06, 13:58 Cóż, idą ponure czasy. Żyjemy w ponurym kraju, w którym ogromna rzesza ludzi cierpi na nieuleczalne zaćmienie umysłu. Nie rozumiem, na jakiej podstawie można w tak autorytatywny sposób nazywać niektóre rzeczy moralnymi czy etycznymi, a inne nie; cóż ... prawdziwej głupocie obce jest wątpienie. A Sylwia... ech - piękna dziewczyna. Nigdy nie kupowałem tego rodzaju prasy, ale tym razem.... Odpowiedz Link Zgłoś
mcgoo Re: Średniowiecze wciąż się nie skończyło. 02.03.06, 14:31 nie rozumiem jak mozna wciskac ludziom taka ciemnote i kazac im obowiazkowo chodzic do szkoly i to na dodatek za publiczne pieniadze Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Średniowiecze wciąż się nie skończyło. 02.03.06, 14:52 mcgoo napisał: > nie rozumiem jak mozna wciskac ludziom taka ciemnote i kazac im obowiazkowo > chodzic do szkoly i to na dodatek za publiczne pieniadze I co ty chciałes przez to powiedzieć... mc goo... ??? Odpowiedz Link Zgłoś
gosvami Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 13:59 "W każdej szkole jest przecież regulamin, który mówi o godnym reprezentowaniu szkoły przez uczniów" A co jest godne a co nie decyduje miejscowa parafia... Dajcie lepiej namiary na tę laskę ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
fema11 Regulamin Sejmu 02.03.06, 14:14 W każdej szkole jest regulamin ucznia. Prawda. Ale nie ma tam nic życiu prywatnym, szczególnie gdy uczennica jest pełnoletnia. A tak nawiasem. Czy jest REGULAMIN SEJMU. Czy pijany poseł może przebywać w Sejmie, czy może kupować alkohol w tym budynku!! Czy EURODEPUTOWANY z Samoobrony, który jest oskarzony o gwałt ma prawo reprezentować Polaków??? Czy skazany prezydet miasta ma prawo piastować ten urząd??? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Regulamin Sejmu 02.03.06, 15:00 Czy posłanka może wystąpić w "Playboyu"??? Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:18 Popatrzmy na to z innej strony Sesja się już odbyła zdjęcia są w gazecie i nikt tego nie odwróci dziewczyna ładna Tak to już jest niektórzy maja tylko ciało a inni tylko rozum Zmieniła szkołę za szkołę zapłaci gazeta A całe zamieszanie tylko jej się przysłuży, bo sprawa została nagłośniona Co otworzy jej drogę do dalszych sesji zdjęciowych tylko na tym skorzysta nic się tak dobrze nie sprzedaje jak mały skandal A dyrektor będzie miał punkty za strażnika moralności A tak w ogóle to Co tak niemoralnego jest w nagim zdjęciu kobiety Odpowiedz Link Zgłoś
poznan.is.4.lovers Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:20 > Tak to już jest niektórzy maja tylko ciało a inni tylko rozum może ma Sylwia i to i to? Mówisz tak jakby ciało wykluczało rozum... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:21 > Co tak niemoralnego jest w nagim zdjęciu kobiety Kobiety, czy smarkuli, której sie wydaje, że jest "dorosła", bo właśnie 18 skończyła? Na dodatek uczennicy... W nagim zdjęciu KOBIETY nie ma nic niemoralnego :) Odpowiedz Link Zgłoś
swidrygajlov Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:41 Jej sie nie wydaje, że jest dorosła. Ona jest dorosła. I ma wszystkie prawa osoby dorosłej. Trzeba na to spojrzeć obiektywnie. Odpowiedz Link Zgłoś
komorka25 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:47 wredna_jedza napisała: > > Co tak niemoralnego jest w nagim zdjęciu kobiety > Kobiety, czy smarkuli, której sie wydaje, że jest "dorosła", bo właśnie 18 > skończyła? Na dodatek uczennicy... > W nagim zdjęciu KOBIETY nie ma nic niemoralnego :) Bardzo "mądra" osobo - po pierwsze: poczytaj sobie o prawidłowym użyciu cudzysłowu w języku polskim, po drugie: zapoznaj sie z obowiązującym prawem - a dopiero później (ewentualnie) udzielaj sie na forum. Sylwia jest dorosła, a nie "dorosła", bo tak stanowi polskie prawo. A ty, rupieciu, juz na pewno nie jesteś KOBIETĄ tylko BABONEM, który zapomniał, a może nawet nigdy sie nie wdowiedział, co to znaczy być kobietą. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:52 > Sylwia jest dorosła, a nie "dorosła", bo tak stanowi polskie prawo. 18 lat to tylko czynne prawo wyborcze :P Prawo do palenia, i urżnięcia sie jak świnia :D A nie "dorosłość" :))) > A ty, rupieciu, juz na pewno nie jesteś KOBIETĄ tylko BABONEM, który zapomniał, > a może nawet nigdy sie nie wdowiedział, co to znaczy być kobietą. Tolerancyjny inaczej a kulturalny że hohohoho :))) Bo ktoś śmie miec odmienne zdanie niż on :)))))))))))) Ślinił byś sie smarkaczu na mój widok :P Bo czytając twoje posty, to masz nie więcej niż 20 latek :P Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:05 wredna_jedza napisała: > Ślinił byś sie smarkaczu na mój widok :P Wow!!!! Ależ ty masz mniemanie ... o sobie... Nie wynika ono przypadkiem z .. mniemanologii stosowanej??? Przez ciebie... Odpowiedz Link Zgłoś
paulos25 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 17:29 jak ty sie wredna jędzo wysławiasz "Ślinił byś sie smarkaczu na mój widok " Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:54 To ja już niczego nie rozumie z tego Ma 18 lat nabyła prawa obywatelskie i może o sobie samo stanowić W nagim zdjęciu KOBIETY nie ma nic niemoralnego Skoro czyn nie był niemoralny to za co została ze szkoły wyrzucona? Brak logiki Nie podlega ocenie jej dojrzałość i odpowiedzialność Ocenie podlega tylko to czy miała do tego pełne prawo Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:06 joanna2909 napisała: > To ja już niczego nie rozumie z tego > Ma 18 lat nabyła prawa obywatelskie i może o sobie samo stanowić > W nagim zdjęciu KOBIETY nie ma nic niemoralnego > Skoro czyn nie był niemoralny to za co została ze szkoły wyrzucona? > > Brak logiki > Nie podlega ocenie jej dojrzałość i odpowiedzialność > Ocenie podlega tylko to czy miała do tego pełne prawo > Za moralność dyrektora.. przecie... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:18 > > Ocenie podlega tylko to czy miała do tego pełne prawo Mimo lat 18 jest jeszcze uczennicą, któa się przygotowuje do matury :) Odpowiedz Link Zgłoś
plus_k Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:29 Jak Ty czytasz ? 18 lat skończyła dziewczyna rok temu .... Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:25 joanna2909 napisała: > Popatrzmy na to z innej strony > Sesja się już odbyła zdjęcia są w gazecie i nikt tego nie odwróci dziewczyna > ładna > Tak to już jest niektórzy maja tylko ciało a inni tylko rozum > Zmieniła szkołę za szkołę zapłaci gazeta > A całe zamieszanie tylko jej się przysłuży, bo sprawa została nagłośniona > Co otworzy jej drogę do dalszych sesji zdjęciowych > tylko na tym skorzysta nic się tak dobrze nie sprzedaje jak mały skandal Dokładnie:) > A dyrektor będzie miał punkty za strażnika moralności Bo to jest wyjątkowy dyrektor..on swoją małżonkę pocałował dopiero po ślubie...poza tym nigdy nawet nie spojrzał na inną kobietę:)) > A tak w ogóle to > Co tak niemoralnego jest w nagim zdjęciu kobiety pPtasz ogólnie, czy raczej o nasze lokalne, rydzykowe podwórko? > Odpowiedz Link Zgłoś
joanna2909 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:40 Pisząc że niektórzy maja tylko ciało a inni tylko rozum Nie chciałam nikogo obrazić Miło jest mieć jedno i drugie i na dodatek umieć z tych darów korzystać Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:43 joanna2909 napisała: > Pisząc że niektórzy maja tylko ciało a inni tylko rozum > Nie chciałam nikogo obrazić > Miło jest mieć jedno i drugie i na dodatek umieć z tych darów korzystać > Podpowiem ci: nie ma nic piękniejszego i doskonalszego na tym padole jak kobieta... Na nieszczęście są jeszcze ... wredne jędze i kościół katolicki i oni burzą tędoskonałośc i tę piękność... Odpowiedz Link Zgłoś
izabelasz66 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 17:22 W renomowanej szkole nie ma dilerow, uczniowie nie upijaja sie, nie fotografuja nago. W dobrej szkole w Wielkiej Brytanii nie do pomyślenia. Moze pora zaczac dbac o wizerunek szkoly? Mysle ze urodzie panny nic przez pol roku nie staloby sie.Wystarczylo przelozyc sesje. Odpowiedz Link Zgłoś
kacprzakowa Nie dziwi mnie jej wyrzucenie 02.03.06, 14:21 Dziewczyna jest skrajnie nieodpowiedzialna i tyle. Przed samą maturą narobiła sobie bigosu. Odpowiedz Link Zgłoś
alex-alexander Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:26 Jakis zdewocialy dyrektor. Sam chodzi do pracy w moherowym berecie. A jak rozni faceci przebrani w damskie sukienki a uczacy religii w szkole i nazywajacy sie katachetami ponizajaco traktuja uczniow, to czy oni tez sa wyrzucani ze szkoly? Odpowiedz Link Zgłoś
tees1 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 14:34 alex-alexander napisał: > faceci przebrani w damskie sukienki Naprawde w damskie???? To ktos was w trabe robi albo nie uwazales. Prawdziwi ksieza chodza w meskich strojach religijnych, tzw. sutannach. Przypomina to nieco toge uniwersytecka, ale nie sukienke. To juz raczej byla jakas malo kobieca katechetka, jesli w damskiej sukience. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Dyrekcja ma racje -to oczywiste! 02.03.06, 14:48 Dyrekcja szkoly nie chce by liceum bylo utozamiana ze "szkola rozbierania" i podjelo sluszna decyzje. To jest troska o wizerunek. Podobnie szef firmy moze zwolnic pracownice za to ze rozebrala sie do pisemka, gdy to nie jest zgodne z jego pomyslem na wizerunek firmy. Tak jest w calym cywilizowanym swiecie. Oczywiscie te panie maja prawo sie rozbierac, ale kazda akcje rodzi reakcje. Jesli ta nastolatka byla na tyle glupia ze sadzila iz nie spotka sie to z zadna reakcja to nie wiem co ona robi w szkole sredniej. Odpowiedz Link Zgłoś
mindhardcore Re: Dyrekcja ma racje -to oczywiste! 02.03.06, 14:52 Zastanawiam się (bo po prostu nie wiem) jak na takie zachowanie swoich studentów zareagowałyby takie uczelnie jak Oxford, Yale, Harvard, Illinois? Czy mimo pełnoletności swoich studentów nie miałyby nic przeciwko takiej sesji? W tej sprawie racja jest i z jednej i drugiej strony, zależy jak na to spojrzeć. W każdym bąź razie jestem jak najdalszy od potępiania dziewczyny ale i od potępiania dyrektora. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Dyrekcja ma racje -to oczywiste! 02.03.06, 14:58 > Zastanawiam się (bo po prostu nie wiem) jak na takie zachowanie swoich > studentów zareagowałyby takie uczelnie jak Oxford, Yale, Harvard, Illinois? To chyba gdzies pisałam i cała rzesza "tolerancyjnych" się na mnie rzuciła :) Praktycznie na wszystkich polskich uczelniach publicznych też ejst wewnętrzny regulamin. A można też ze szkoły wyleciec za "czyn niegodny studenta" :) Wątpię cz krakowski UJ by sobie pozwolił, aby go utożsamiać ze "szkołą modelek" :) Jakoś nie słychać o studentkach znanych uczelni, pozujących do kolorowych pisemek :)) I afer, takich jak ta tutaj :) Nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
opt Są miejsca ,gdzie rozbierać się można i to 02.03.06, 15:07 nie powinno nikogo dziwić.A to ujadanie może z zasdrości,że nie ma się tak pięknego ciała. Odpowiedz Link Zgłoś
langston alez robierajcie sie gdzie chcecie 02.03.06, 15:31 ...alez nikogo nie dziwi! Mam prawo rozbierac sie gdzie chce. Tylko musi zrozumiec ze sa ludzie ktorzy z jej zachowaniem nie chca byc utozsamiani. Pracownik np. kanclarii prawnej nie rozbierze sie do pisemka bo szef go zwolni gdyz kancelaria starcilaby wielu klientow. Podobnie dyrektor szkoly obawia sie ze szkola straci uczniow bo rodzice nie beda chcieli posylac dzieci do "szkoly rozbierania" ...a teraz do nauki bo z Twojej wypowiedzi jasno wynika ze jeszcze jestes w takim wieku ze musisz odrabiac zadanka domowe. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: alez robierajcie sie gdzie chcecie 02.03.06, 15:41 Dziękuję za odmłodzenie,a po wtóre na czym opierasz takie przekonanie,że kancelaria straciłaby klientow,a szkoł;a uczniów. Praktyka wykazuje,że wiele skandali przysparza popularnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: alez robierajcie sie gdzie chcecie 02.03.06, 15:48 No tak... gartuluje sposobow na znalezienie klientow. Na razie rozbieranie sie panienek przed kamera nie przyspaza chwaly zadnej instytucji z ktorej wywodzi sie taka panienka. Tak jest w kazdym cywilizowanym panstwie swiata. Pomieszkaj troche na tzw. zachodzie to proszke sie dowiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: alez robierajcie sie gdzie chcecie 02.03.06, 15:56 Lubisz używać kategorycznych twierdzeń (żadnej,każdej) i tym się pięknie różnimy.Ja znam,ale ze zrozumiałych względów nie przytoczę przykładów,gdzie dziewczyna z okładki przyniosła dobrą renomę urzędowi,który ją zatrudnił.Stąd nie tak łatwo godzę się z czarnowidztwem. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: alez robierajcie sie gdzie chcecie 02.03.06, 16:20 ...alez ja wcale nie jestm czarnowidzem! Wrecz przeciwnie. Zalezy jaki urzad, zalezy w jakim srodowisku popularnosc itp. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: alez robierajcie sie gdzie chcecie 02.03.06, 17:29 langston napisał: > ...alez ja wcale nie jestm czarnowidzem! Wrecz przeciwnie. > Zalezy jaki urzad, zalezy w jakim srodowisku popularnosc itp. itd. No więc jesteś... jasnowidzem... Dobre!!! Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: alez robierajcie sie gdzie chcecie 02.03.06, 17:28 langston napisał: Tak jest w kazdym cywilizowanym > panstwie swiata. > Pomieszkaj troche na tzw. zachodzie to proszke sie dowiesz. A na którymż to żachodzie tak troszke pomieszkiwałeś, zeby tak kategoryczne opinie wyrażać??? Na zachódzie Klewek czy może tylko nz zachodzie Dywit... Chyba Dywit jednak - tam jest Jola, która się nigdy nie rozbiera... :-((( Odpowiedz Link Zgłoś
opt Doktrynerstwo PiS-iorskie paraliżuje zdrowy rozsąd 02.03.06, 14:51 -ek.Co zrobiła niegodnego i w jaki sposob wpłynie negatywnie na innych?Kto rezygnuje ze swoich funkcji odziaływania wychowawczego na kilka tygodni przed maturą- przecież to klapa wychowawcza.Komu przeszkadza piękno ciała ludzkiego,bo chyba nie o przykrą goliznę chodzi,której mamy wystarczająco wiele na wielu obrazach historycznych,scenach z biblii,pisma świetego itp. Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Obłuda i hipokryzja na każdym kroku!! 02.03.06, 14:52 "Tymczasem pomorski kurator oświaty Jerzy Ochotny uważa, że postawa dyrektora liceum Zdzisława Szudrowicza była "słuszna". "Dyrektor podjął decyzję zgodną z naszymi oczekiwaniami. Kuratorium wspiera go w tym stanowisku. W każdej szkole jest przecież regulamin, który mówi o godnym reprezentowaniu szkoły przez uczniów. To, co zrobiła ta maturzystka stoi w sprzeczności z tym zapisem" - powiedział w czwartek PAP pomorski kurator oświaty. Ochotny dodał, że dyrektor gdyńskiego liceum słusznie ocenił, że zachowanie 19- latki może negatywnie oddziaływać na młodzież w tej szkole." Czytałem/słyszałem od nauczycieli o sytuacjach gdzie bandytów (oprychów terroryzujących innych uczniów, ba nawet o przypatku gwałciciela) nie mozna usunąć ze szkoły bo mają prawo do nauki... A modelkę można? Obłuda i hipokryzja na każdym kroku!! (oczywiście jako zajadły antyklerykał przypominam że żyjemy w katolickim kraju!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
jasiubleep Zlapalismy czarownice,... 02.03.06, 18:36 ... czy mozemy ja spalic na stosie? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Zlapalismy czarownice,... 02.03.06, 19:25 jasiubleep napisał: > ... czy mozemy ja spalic na stosie? ... jak na pierwszy raz - może próba wody.. tylko... Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Obłuda i hipokryzja na każdym kroku!! 02.03.06, 19:24 truten.zenobi napisał: > "Tymczasem pomorski kurator oświaty Jerzy Ochotny uważa, że postawa dyrektora > liceum Zdzisława Szudrowicza była "słuszna". > > "Dyrektor podjął decyzję zgodną z naszymi oczekiwaniami. Kuratorium wspiera go > w tym stanowisku. W każdej szkole jest przecież regulamin, który mówi o godnym > reprezentowaniu szkoły przez uczniów. To, co zrobiła ta maturzystka stoi w > sprzeczności z tym zapisem" - powiedział w czwartek PAP pomorski kurator > oświaty. > > Ochotny dodał, że dyrektor gdyńskiego liceum słusznie ocenił, że zachowanie 19- > latki może negatywnie oddziaływać na młodzież w tej szkole." > > Czytałem/słyszałem od nauczycieli o sytuacjach gdzie bandytów (oprychów > terroryzujących innych uczniów, ba nawet o przypatku gwałciciela) nie mozna > usunąć ze szkoły bo mają prawo do nauki... > > A modelkę można? > > Obłuda i hipokryzja na każdym kroku!! > > (oczywiście jako zajadły antyklerykał przypominam że żyjemy w katolickim > kraju!!!) > > > To są początki wychowania patriotycznego... sugerowanego przez PiSiorów i PiSiorowatych... Przyszła Matka Polka nie ma prawa tak plamić honoru innych Przyszłych Matek Polek... do konfesjonału i sypać głowę popiołem :-((( Czy jest jeszcze jakiś resort, który nie zdążył się jeszcze zbłaźnić??? Ostatecznie 100 dni, to czas najwyższy.... Odpowiedz Link Zgłoś
truten.zenobi Re: Obłuda i hipokryzja na każdym kroku!! 02.03.06, 21:29 >Czy jest jeszcze jakiś resort, który nie zdążył się jeszcze zbłaźnić??? >Ostatecznie 100 dni, to czas najwyższy.... 100 dni rządu teraz czas na struktury niższe ;) Odpowiedz Link Zgłoś
langston Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Zielonych 02.03.06, 14:55 Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Zielonych:))...i bedzie sie niedlugo wypowiadac w sprawie np budowy elektrowni atomowej w Polsce lub naszych stosunkow z Rosja....a moze nawet zostanie obwolana przez GW "autorytetem moralnym" ech co za dury swiat. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Chyba raczej z PD :))) 02.03.06, 15:08 wredna_jedza napisała: > Lub SLDUP :) > I słusznie! Mając na uwadze tumaństwo jakie jest w PiSSOLPR.... Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Chyba raczej z PD :))) 02.03.06, 15:11 Póki co najśmielsze wyznanie o fantazjach erotycznych i tym co w oczach wyszło nie z SLDUP :))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:02 langston napisał: > Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Zielonych:))...i bedzie sie niedlugo > wypowiadac w sprawie np budowy elektrowni atomowej w Polsce lub naszych > stosunkow z Rosja....a moze nawet zostanie obwolana przez GW "autorytetem > moralnym" > ech co za dury swiat. Myśl!! Myślenie ma kolosalna przyszłość... byle nie w ten sposób... :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:03 > Mysle ze Sylwia zostanie poslem Już się pożegnałem w innym miejscu, ale jeszcze jedna wypowiedź. Jeżeli Sylwia zostanie posłem, to absolutnie nie będzie jej winą. Ona sama siebie nie wybierze. Takich mamy posłów, jakich MY (jako społeczeństwo) sobie wybieramy. Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:05 ...ale spoleczenstwo (zwlaszcza to nastoletnie) jest strasznie glupie widac to po wiekszosci postow na tym forum. Do nauki dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:07 Generalnie to ta sama publika, co pisze [pod innym artem] że panienki pokazujące zimą goły brzuch z kolczykiem w pępku są "cool" i "trendy" :)))) Bez względu na konsekwencje zdrowotne :D Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:13 wredna_jedza napisała: > Generalnie to ta sama publika, co pisze [pod innym artem] że panienki pokazując > e > zimą goły brzuch z kolczykiem w pępku są "cool" i "trendy" :)))) Bez względu na > konsekwencje zdrowotne :D W końcu zrozumiałam!! Ty po prostu martwisz się o jej zdrowie!:)) Boisz się, zeby dziewczyna zapalenia płuc podczas sesji nie dostała:)) Jakie to szlachetne z twojej strony:)) > Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:14 :)))) :)))) :)))) Ojj, słabo z twoim rozumieniem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:31 wredna_jedza napisała: > :)))) > :)))) > :)))) > Ojj, słabo z twoim rozumieniem :)))) Chcialam dać ci szansę na rehabilitację...szkoda, że nie skorzystałaś. > Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:05 Żeby zostac posłem Zielonych musiałaby być conajmniej lesbijką. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:11 wacek44 napisał: > Żeby zostac posłem Zielonych musiałaby być conajmniej lesbijką. Wow!!! Jest to najciekawsza teza, jaką postawiono od miesięcy... rządów PiSiorów... i PiSiorowatych :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
langston Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:18 ...mysle ze wystarczy gdy bedzie drwic z niepelnosprawnych dzieci modlacych sie w TV Trwam...za to moze dostac nawet tylul "demokraty roku" Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Mysle ze Sylwia zostanie poslem z PO lub Ziel 02.03.06, 15:56 a sa takie cyrki u rydza?? ide popatrzec dawno sie nie usmiałem ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
wacek44 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:04 Studentka tak, w końcu jest po świadectwie dojrzałości i niech sama decyduje czy chce uchodzić za ku...ewkę czy za porządną kobietę. Natomiast licealistka ma przed sobą maturę i powinna do niej się przygotowywac bynajmniej nie w szerokim rozkroku. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:55 zajebiste :PPP sam to wymysliłes pajacu czy ci ksiadz podpowiedział??? zaiste semantyka powalajaca.... mam propozycje..rozpedz sie tak porzadnie i głowka w sciane ..moze ci sie znowu klepeczki poustawiaja > Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 16:32 Wacku czy Twoja żółć wynika ze świadomości faktu, że nigdy w swoim życiu nie będziesz miał takiej kobiety, czy właśnie robisz maturę i się rozproszyłeś nieco :) Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 17:32 wacek44 napisał: > Studentka tak, w końcu jest po świadectwie dojrzałości i niech sama decyduje > czy chce uchodzić za ku...ewkę czy za porządną kobietę. Natomiast licealistka > ma przed sobą maturę i powinna do niej się przygotowywac bynajmniej nie w > szerokim rozkroku. Wynika jasno, że ty jesteś z tych co: "a to qrwa - dała dupy" i... "a to qrwa - nie dała dupy" Jak przystało na prawdziwego mężczyznę, co to bóg-honor - ojczyzna-pół litra-komunia-polszczyzna.... Odpowiedz Link Zgłoś
slavik222 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:05 studentka byc moze,dobra aktorka nie musi.kiepska uczennica nie.tak mysle Odpowiedz Link Zgłoś
lodz123 Dyrektor dobrze zrobil!Za sianie zgorzenia wynocha 02.03.06, 15:07 Dosyc juz tego wszystkiego jeuropejskiego. Wszystkie te wzorce plyna z unii ktora jest kulturalnie zboczona. Dyrekotr dobrze zrobil. A tam pozatym ciekawi mnie czy taki tusk, olejniczak czy kwas by dali swa corke fotografowac. Albo ktorys z gardlujacych forumowiczow. Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Dyrektor dobrze zrobil!Za sianie zgorzenia wy 02.03.06, 15:42 hehehe to chyba nie widziałas "Pitbula" z Dominika Rosati??? lol a jak sie zgorszyłaś to se oko wyłup xianko> Odpowiedz Link Zgłoś
piotr7777 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 15:10 znajomy_jennifer_lopez napisał: > A czy studentka szkoły aktorskiej może występować w filmie > gdzie pokażą jej pierś albo jeszcze gorzej (więcej)? Nie może - na pierwszym i drugim roku studenci szkół teatralnych nie mogą w ogóle występować w filmach (chyba że za zgodą stosownej władzy). Odpowiedz Link Zgłoś
titta Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 16:25 No to proponuje skarzyc! Do rzecznika i do sadu! Sa wszakze pelnoletni! Odpowiedz Link Zgłoś
tenare Powinna być krótka piłka : 02.03.06, 15:45 Pełnoletnia licealistka powinna zaskarżyć z powództwa prywatnego tego dyrektorka za szykany. Ponadto powinno się przy okazji zbadać, czy nie było dodatkowo jakiś innych nieprzystojnych zachowań tego Pana. Wielu mężczyzn się bowiem ślini na okładki Playboya....... Odpowiedz Link Zgłoś
langston hahaha -typowe lewackie zachowanie 02.03.06, 15:50 jak czegos nie mozna uzyskac-podac faceta za molestowanie. A co do pierwszej czesci wypowiedzi zgadzam sie w zupelnosci. Jesli laska ma watpliwosci-podac do sadu i po sprawie. Dlaczego tego nie robi? Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: hahaha -typowe prawiczkowe... 02.03.06, 17:38 langston napisał: > jak czegos nie mozna uzyskac-podac faceta za molestowanie. > A co do pierwszej czesci wypowiedzi zgadzam sie w zupelnosci. > Jesli laska ma watpliwosci-podac do sadu i po sprawie. > Dlaczego tego nie robi? Dlaczego niby lewackie??? W takim stwierdzeniu jasno wyraża się "typowo prawiczkowa" argumentacja... N'est pas mon cher??? Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Powinna być krótka piłka : 02.03.06, 15:50 Tez mnie zastanawia czy jej jakichs propozycji nie czynił a jak dziewczyna odmówiła to "fora ze dwora" ...bo to panie taka co pozuje to i de daje ..Nie?? Typowe xiańskie rozumowanie[> Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: darmowa reklama "Playboya" trwa 02.03.06, 15:56 To prawda Isa...święte słowa...A Meller zamiast podziękować jeszcze obraża internautów. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: darmowa reklama "Playboya" trwa 02.03.06, 16:18 bo Meller zachowuje się tak, jak wygląda...;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
bio.mum Re: darmowa reklama "Playboya" trwa 02.03.06, 16:28 isa.stern napisała: > bo Meller zachowuje się tak, jak wygląda...;)))) :)))))))) hehe...z ust mi to wyjęłaś:) Odpowiedz Link Zgłoś
majkas11 szkoła jest bezpłatna dla niepracujących - a ona p 02.03.06, 16:21 skoro zaczęłą pracować powinna przenieść się od razu, dzieci w państwowych szkołach uczą się z naszych podatków, a ona sama zadecydowała i nikt nie kazał jej pracować! Po co te spory skoro król jest nagi!? Chyba tylko dla jej popularności i aby media miały temat zastępczy!A oprócz tego każda szkoła ma regulamin - zawsze uchwalony i zatwierdzony przy udziale rodziców i uczniów - więc o co tu chodzi!!! Odpowiedz Link Zgłoś
r-mi Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 16:38 Pewnie jedyną jej winą było to że nie chciała staremu capowi dać dupy! Odpowiedz Link Zgłoś
miki525 Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 16:51 najlepiej jak beda pozowaly staruszki to wszystkim przejdzie chec oglądania.Cenzury mialo nie byc a zaklamanie dyrektora to zenujace Odpowiedz Link Zgłoś
gdabski Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 16:54 O, a kurator od wczoraj zmienił opinię? :/ /Gdabski Odpowiedz Link Zgłoś
robertooo6 HAHAHA 02.03.06, 17:06 Za 50 lat wszyscy ludzie beda chcieli chodzic nago po ulicy w pubach kosciolach urzedach i jak ktos im zabroni to pojdzie do pudla HAHA . A za 100 lat ludzie beda chcieli sr*ć na srodku ulicy i jak ktos im zabroni to tez pojdzie siedziec . Wg mnie krotka pilka . dziewczyna nie skonczyla szkoly to niech sie nie rozbiera i przestancie porownywac ja do studentek akademii filmowych bo ona nia nie jest !! Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: HAHAHA 02.03.06, 17:10 Obawiam się, że w naszych warunkach klimatycznych twoje marzenia o świecie przyszłości mogą się nie spełnić. A wedlug ciebie ocena z jakiego przedmiotu uprawnia do rozbierania sie ? Jaką szkołe skończyłeś ? Nie odpowiadaj, wiem, ze caly czas chodzisz ubrany biedaku :) Odpowiedz Link Zgłoś
robertooo6 Re: HAHAHA 02.03.06, 17:16 Obawiam się, że w naszych warunkach klimatycznych twoje marzenia o świecie przyszłości mogą się nie spełnić. A wedlug ciebie ocena z jakiego przedmiotu uprawnia do rozbierania sie ? Jaką szkołe skończyłeś ? Nie odpowiadaj, wiem, ze caly czas chodzisz ubrany biedaku :) yy kolego przeczytaj jeszcze raz moj post NA SPOKOJNIE :) Odpowiedz Link Zgłoś
uzdek98 Re: HAHAHA 02.03.06, 21:14 wystarczyl mi jeden raz zeby sie zorientowac ktos zacz, drugi raz sie brzydze :) Odpowiedz Link Zgłoś
rekin19 Re: HAHAHA 02.03.06, 17:13 A co ma ukończenie szkoły do prawa do pozowania?Co to szkoła ją utrzymuje? Szkoła ma dać jej wykształcenie a pozowanie uczennicy temu nie przeszkadza. Odpowiedz Link Zgłoś
majkas11 Re: HAHAHA 02.03.06, 17:27 No własnie -że za szkołę to ona NIE PŁACI - bo szkoły państwowe są bezpłatne, utrzymywane z podatków, czyli my płacimy. Płacimy za edukacje niepracującej młodziezy - a ona pracowała i to pewnie za bardzo duże wynagrodzenie. Dla takich były zawsze szkoły wieczorowe a teraz także prywatne...A tak na marginesie to troche zdrowego rozsądku, nie ma o czym mówić -reklame sobie i pismu zrobiła taką że pewnie teraz to dopiero jej zapłacą!! Do takiego zawodu nie potrzeba wykształcenia... Sama wybrała! Odpowiedz Link Zgłoś
pikorpikor Re: RPO zajmie się sprawą licealistki z "Playboya 02.03.06, 17:27 a Forresta Gumpa nie oglądała... :)) Odpowiedz Link Zgłoś
expertyzer Czy ona jest artystką? 02.03.06, 17:28 Tochę na temat, a trochę nie na temat. Zauważyłem ,że jak kobieta pozuje do pornoli to zazwyczaj mówi ,że jest artystką i ,że są to zdjęcia artystyczne i jest to forma sztuki. Jak się puści po pijaku z jakimś kolegą na wyjeździe służbowym to powie ,że miała romans albo flirt. Nigdy nie powie ,że dała ciała, albo się ............ Kobiety to hipokrytki. Odpowiedz Link Zgłoś
sclavus Re: Czy ona jest artystką? 02.03.06, 17:42 expertyzer napisał: > Tochę na temat, a trochę nie na temat. > Zauważyłem ,że jak kobieta pozuje do pornoli to zazwyczaj mówi ,że jest > artystką i ,że są to zdjęcia artystyczne i jest to forma sztuki. > Jak się puści po pijaku z jakimś kolegą na wyjeździe służbowym to powie ,że > miała romans albo flirt. Nigdy nie powie ,że dała ciała, albo się ............ > > Kobiety to hipokrytki. a ty??? Jak ci da jaka dupy - to qrwa... a jak ci nie da dupy? - to też qrwa... albo gwałcisz... Dobry jesteś stary... Spowiadasz się potem??? Odpowiedz Link Zgłoś
opt Re: Czy ona jest artystką? 02.03.06, 18:01 expertyzer napisał: > Tochę na temat, a trochę nie na temat. > Zauważyłem ,że jak kobieta pozuje do pornoli to zazwyczaj mówi ,że jest > artystką i ,że są to zdjęcia artystyczne i jest to forma sztuki. > Jak się puści po pijaku z jakimś kolegą na wyjeździe służbowym to powie ,że > miała romans albo flirt. Nigdy nie powie ,że dała ciała, albo się ............ > > Kobiety to hipokrytki. Jak fotografia tej dziewczyny z okładki cię podnieciła,to dla ciebie jest to pornografia i zastanów się nad sobą,jeżeli nie to czysta sztuka. Odpowiedz Link Zgłoś
expertyzer Re: Czy ona jest artystką? 04.03.06, 19:12 Odpowiadasz nie na temat pokur.wieńcu. Odpowiedz Link Zgłoś