ezpa7z9 Marszałek Petain miał podobne hasła.... 12.03.06, 09:26 Ściągłeś ,,Endriu''.Co zacytujesz z ,,Mein Kampf''-kiedyś chwaliłeś się ,że czytałeś! Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: ja najbardziej ubolewam, że 12.03.06, 10:18 Samoobrona, partia, skupiająca margines społeczny, na czele której stoi cham niejednokrotnie skazywany za przestępstwa pospolite (wg Joli_Dywit "więzięń sumienia") cieszy się znacznym poparciem społecznym, ergo jakie społeczeństwo tacy i jego reprezentanci ! To z rekomendacji PiS Lepper jest wicemarszałkiem Sejmu. Co za upadek moralny społeczeństwa. Wielu Polaków, którzy walczyli o wolność i zginęli, teraz musi się w grobie przewracać. Jolu ! serdecznie Cię pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
arbacht_macht_frei PiS- Piguły i Sztof 12.03.06, 13:28 To moje hasło wybiórcze jak Gazeta W. pseudonim wyborcza, którą sie codziennie podcieram, a z Michnika robie sobie wyżygaczkę. Kaczory do obory razem z LePpeRem i końskim ryjem-Giertychem. Niech żyje legalizacja i liberalizm. Jakbym rządził to w każdym mieście w Polsce byłoby Red Light street :D:D i koffe shop z palonkiem:D Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Samoobrona kryminalistów! 12.03.06, 14:01 banda nieuków, kryminalistów, usadowiła sie na ciepłych posadkach, przy pomocy PISokomuny, i udaje demokratów!.. ten ćwok Leper, czołowy recydywista Polski, zamiast w kryminale, siewdzi w fotelu marszałka!.. kto temu winien?.. ano Kaczyńscy, zwolennicy różnych mętówi łajdaków... Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 Niech mnie tylko który zaczepi 12.03.06, 15:16 wywale w mache az zagwiżdże Odpowiedz Link Zgłoś
malpa1230 PiS w NBP=Inflacja. Głodny moher wyzdycha na ulicy 12.03.06, 15:38 bo nie będzie pracy ,a wypłatę zeżre inflacja. Będzie za to patriotycznie i bez prof. Balcerowicza. Odpowiedz Link Zgłoś
hipernet Re: "Praca i Samorządność" hasłem Samoobrony 14.03.06, 11:24 Lepper populista zaczyna od Radomia gdzie jak mu sie wydaje osiagnie najwiecej .Zastanawia mnie jedno od kiedy ten czlowiek bez charakteru interesuje sie robotnikami i jak wpadl na to ze Radom to miasto robotnikow.Uwazam ,ze trzeba sie temu przeciwstawic zeby przypadkiem ten burak nie przyjechal na rocznice czerwca. Odpowiedz Link Zgłoś