Dodaj do ulubionych

"Praca i Samorządność" hasłem Samoobrony

• ezpa7z9 Marszałek Petain miał podobne hasła.... 12.03.06, 09:26
      Ściągłeś ,,Endriu''.Co zacytujesz z ,,Mein Kampf''-kiedyś chwaliłeś się ,że
      czytałeś!
    • gayboy PiS 2 - fuuuj.... 12.03.06, 09:30
    • jerzy.kosecki Re: ja najbardziej ubolewam, że 12.03.06, 10:18
      Samoobrona, partia, skupiająca margines społeczny, na czele której stoi cham
      niejednokrotnie skazywany za przestępstwa pospolite (wg Joli_Dywit "więzięń
      sumienia") cieszy się znacznym poparciem społecznym, ergo jakie społeczeństwo
      tacy i jego reprezentanci ! To z rekomendacji PiS Lepper jest wicemarszałkiem
      Sejmu. Co za upadek moralny społeczeństwa. Wielu Polaków, którzy walczyli o
      wolność i zginęli, teraz musi się w grobie przewracać. Jolu ! serdecznie Cię
      pozdrawiam.
    • arbacht_macht_frei PiS- Piguły i Sztof 12.03.06, 13:28
      To moje hasło wybiórcze jak Gazeta W. pseudonim wyborcza, którą sie codziennie
      podcieram, a z Michnika robie sobie wyżygaczkę. Kaczory do obory razem z
      LePpeRem i końskim ryjem-Giertychem. Niech żyje legalizacja i liberalizm. Jakbym
      rządził to w każdym mieście w Polsce byłoby Red Light street :D:D i koffe shop
      z palonkiem:D
    • wilmor1 Samoobrona kryminalistów! 12.03.06, 14:01
      banda nieuków, kryminalistów, usadowiła sie na ciepłych posadkach, przy pomocy
      PISokomuny, i udaje demokratów!.. ten ćwok Leper, czołowy recydywista Polski,
      zamiast w kryminale, siewdzi w fotelu marszałka!.. kto temu winien?.. ano
      Kaczyńscy, zwolennicy różnych mętówi łajdaków...
    • kiks8 Niech mnie tylko który zaczepi 12.03.06, 15:16
      wywale w mache az zagwiżdże
    • malpa1230 PiS w NBP=Inflacja. Głodny moher wyzdycha na ulicy 12.03.06, 15:38
      bo nie będzie pracy ,a wypłatę zeżre inflacja. Będzie za to patriotycznie i bez
      prof. Balcerowicza.
    • hipernet Re: "Praca i Samorządność" hasłem Samoobrony 14.03.06, 11:24
      Lepper populista zaczyna od Radomia gdzie jak mu sie wydaje osiagnie
      najwiecej .Zastanawia mnie jedno od kiedy ten czlowiek bez charakteru
      interesuje sie robotnikami i jak wpadl na to ze Radom to miasto
      robotnikow.Uwazam ,ze trzeba sie temu przeciwstawic zeby przypadkiem ten burak
      nie przyjechal na rocznice czerwca.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka