Dodaj do ulubionych

Konwencja PO: :stop" polityce kłótni

• nemonews PO Stop! Obluda Stop! TUSK musi odejsc! 18.03.06, 19:38
    • leon9910 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 19:39
      Wszyscy przewodniczący parti wypowiedzieli się na temat wcześniejszych
      wyborów.Tylko Tusio jest zmuszony jechać do Adasia i i popleczników SB po
      skazówki co ma powiedzieć.Faktycznie myślący kaszób!!!
      • adas313 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:16
        Naucz się pisać po polsku.
        Potem zabieraj głos.
    • scull1 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:04
      Tylko ci, którzy maja krótką pamięć teraz się dziwią. Kaczory zawsze tak miały.
      Określenie "oszołomy" miało swoje źródło w wieloletnich doświadczeniach. Ten
      model zdolny jest wyłącznie do niszczenia (jak H5N1). I nie wynika to tylko z
      kompleksu niższości (wzrost). Oni sa po prostu gorsi.
      • scull1 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:08
        Oni są gorsi. Czy facet, który mieszka z kotem może być lepszy? Czy facet,
        który materialnie jest dziadem może być lepszy. On tylko moze lepiej zniszczyć.

scull1 napisał:

> Tylko ci, którzy maja krótką pamięć teraz się dziwią. Kaczory zawsze tak
        miały.
        >
        > Określenie "oszołomy" miało swoje źródło w wieloletnich doświadczeniach. Ten
        > model zdolny jest wyłącznie do niszczenia (jak H5N1). I nie wynika to tylko z
        > kompleksu niższości (wzrost). Oni sa po prostu gorsi.
        • rory_andrew Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:16
          oby kaczki odeszly w niepamiec

-------------------
          inwestuj

www.buyflats.pl
          • nemonews Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:25
            rory_andrew napisał:

> oby kaczki odeszly w niepamiec
            >
            >
            > -------------------
            > inwestuj
            > oby rory_andrew wyleczyl sie z wysokiej goraczki i przestanie bredzic.
            > www.buyflats.pl
    • iwonakrystyna Zankomite wystąpienie Tuska! 18.03.06, 21:35
      Świetny tekst, dobre tempo, dobra gestykulacja, naprawdę b.dobre! Bardzo
      żałuję, że to nie jest mój prezydent. Potem dla porównania radykalne, ostre,
      agresywne wystąpienie Kaczyńskiego jestem zniesmaczona i wstrząśnięta - szlag
      mnie trafia - tak nas widzą jako maniaków w amoku!!!!!!!!!!!
      • premier.z.krakowa Re: Zankomite wystąpienie Tuska! 18.03.06, 21:42
        Może trochę wazeliny podesłać?

iwonakrystyna napisała:

> Świetny tekst, dobre tempo, dobra gestykulacja, naprawdę b.dobre! Bardzo
        > żałuję, że to nie jest mój prezydent. Potem dla porównania radykalne, ostre,
        > agresywne wystąpienie Kaczyńskiego jestem zniesmaczona i wstrząśnięta - szlag
        > mnie trafia - tak nas widzą jako maniaków w amoku!!!!!!!!!!!
      • nemonews Re: Zankomite wystąpienie Tuska! 18.03.06, 21:42
        iwonakrystyna napisała:

> Świetny tekst, dobre tempo, dobra gestykulacja, naprawdę b.dobre! Bardzo
        > żałuję, że to nie jest mój prezydent. Potem dla porównania radykalne, ostre,
        > agresywne wystąpienie Kaczyńskiego jestem zniesmaczona i wstrząśnięta -
        szlag
        > mnie trafia - tak nas widzą jako maniaków w amoku!!!!!!!!!!!

tak o was pisza jak was widza, jaka zasluga-taka nagroda maniakow w
        amoku!!!!!!!!!
    • duk123 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 21:40
      PODPISZ SIE: Balcerowicz musi zostać! www.balcerowiczmusizostac.pl/index.php?podstr=list
      • nemonews Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 21:50
        duk123 napisała:

> PODPISZ SIE: Balcerowicz musi zostać! www.balcerowiczmusizostac.pl/index.php?podstr=list
        >

Balcerowitz musi zostac w kraju, ale musi odejsc ze stanowiska.
    • maxtown jezeli pis to lukaszenko to PO to kartel kolumbijs 18.03.06, 21:51
      piskorski same przekrety mozna budowac lberalizm i zdrowa gospodarka w oparciu
      o normalne zasady i jesli unia ma byc stanami zjednoczonymi europy to powinna
      powstrzymac eksport z chin i azji zeby nie bylo sytuacji jaka jest ze w nas
      chce sie znajdowac tania sile robocza w wyniku konkurencji ze wschodem ,
      naprawde sa zaklady w polsce gdzie ludzie pracuja za 3,5 zl za godz mies. po
      400 zeta za m-c max z premia 600 . jaki rozwoj gospodarczy oferuje PO taki ze
      powstanie masa zakladow z kapitalem zagr. i nasze pensje nigdy nie wzrosna bo w
      nas jest tania sila tak ma byc i warto sobie zabezpieczyc przyszlosc dajac
      sobie dozywotnie prezesury.(jak niektorzy z PO) . PAn TUsk pownienien zagrac w
      jakims filmie np w nastepna czesc "dlugu" jak gangster ktory go sciaga , ma
      taka wredna facjate. Ludzie czy wy nie widzicie ze on ma zlo wypisane w oczach.

mysle ze gazeta PO , prezentuje poziom Wojewodzkiego i Szczuki , takie to
      pier... towarzystwo co uwaza sie za jizzy albo jak kto woli . Chyba wam cos na
      dekiel padlo skoro jestescie tacy mocni w tym co mowicie piszecie i bronicie
      tak zaciekle , ale i po drugiej stronie sa oszolomy typu LPR ( tych nienawidze)
      i rydzyk pownisice wspolna pratie zalozyc bo gracie nie na korzysc polski dla
      zwyklych ludzi tyulko myslcie w malutkich kategoriach ( patrz eureko)
    • opt Najgorsz lewica lepsza od każdej prawicy 18.03.06, 22:11
      - zagłosuję na lewicę,bo dość tych Tusków,Buzków, Kaczyńskich i innych
      nieudaczników.
      • virus24 Re: Najgorsz lewica lepsza od każdej prawicy 18.03.06, 23:02
        Jaki Kraj (jeszcze z Duzej litery) taki prezydent(cik) i rzad(zik) (celowo z
        malej litery) Mam nadzije ze czasy cytuje: "ein Reich, ein Volk und zwei
        Kaczoren" szybko przeniosa sie w zapomnienie, tak jak komuna. Z powazaniem dla
        wszystkich ktorzy jeszcze maja mozg(lub przynajmniej jego czesc) Virus
      • zatrwozona Oj to szkoda, Aniolku, bo moglbys jednak 18.03.06, 23:57
        cos konstruktywnego zrobic- np wysadzic z siodla Kaczorka z jegp wszechmocnym
        Ojcem Dyrektorm. Bo obawiam sie ze lewica mimo wszystko teraz sie jeszcze nie
        przebije. A Tusk smierdzi mniej Lukaszenkom niz Kaczorek, zarazony odmiana
        bialoruska ptasiej grypy....
        Zrob cos, prosze , konstruktywnego ;-))
    • ggi Tusk to ulegla ciota 18.03.06, 22:44
      jest zbyt miekki i latwonim manipulowac.Kaczynski jest chociaz stanowczy.
      • parle.parle Chuck Norris by kaczorów rozPiS...dził 18.03.06, 23:16

jednym ruchem
        • zatrwozona Re: a propos Chuck Norris 18.03.06, 23:52
          Jest taki tygodnik Agora. I w zeszlym tygodniu na pierwszej stronie bylo
          wielkimi literami napisane ze nasz (z bozej laski) prazydent uwaza ze nie ma
          wolenj prasy w Polsce. Pod taze wypowiedzia wielkie zdjecie Pani(Bogu ducha
          winnej) Prezydentowej obok ww Chucka i podpis A Pani Prezydentowej z okazji
          dnia kobiet zyczymy Chucka Norrisa.

No i nie ma w tym kraju wolnej prasy, oj nie ma..:-))))))))
      • wet3 Re: Tusk to ulegla ciota 18.03.06, 23:20
        To taki POpapraniec sPOlegliwy Reichowi i UE.
        • adas313 Re: Tusk to ulegla ciota 18.03.06, 23:22
          > To taki POpapraniec sPOlegliwy Reichowi i UE.

Prezydent Łukaszenko byłby z Was dumny, towarzyszu!
          Ze świecą szukać tak zdolnego ucznia!
    • awz3 Tusk na leczenie do Białorusi !!!!! 18.03.06, 23:21
      Tusk lecz się,podejrzewam że musiał ciebie w młodości kopnąć konik,zaczęło się
      od seplenienia, a teraz to już niestety końcowy etap choroby
    • kucyp Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 23:28
      Panie Tusk faktycznie zabrał sie pan na noze! Ale nie tedy droga.Polska
      potrzebuje spokoju a nie walki a Pan jest awanturnikiem wraz z Rokita .Pana od
      poczatku nie dzierze a Rokita kiedys był w porzadku teraz pod Pana wpływem stał
      sie taki jak Pan i juz tez go nie lubie.
      Wstyd mi za pana.Od pocztku chcieliscie by nic PIsowi sie nie udało.Bo co mozna
      zdziałac jesli kazdy mowi nie? I jak mozna działac jesli jest taka nagonka
      medialna? Bede głosowac na PIS.
    • noelkabat Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 23:35
      Niestety Tusk jest za delikatny, za malo charyzmatyczny na takiego zboja i
      awanturnika jak "genialny wodzus" Kaczynski.
      Nie wiem co robic w takiej sytuacji, jak zachecic Polakow by glosowali przeciw
      kaczuszkom, przeciw leperom i giertychom. Sytuacja jest trudna! Waza sie losy
      Polski demokratycznej. Alternatywa: wszechwladza, dyktatura Jaroslawa
      Kaczynskiego z jego cala straszna banda durnow, ziobrow, wanien,
      komisji "czrezwyczajnych", rydzykow czy normalna, europejska, demokratyczna
      Polska. Wydaje sie, ze w niedalekim czasie Polacy beda musieli wybrac!!!
      Niestety nie jestem dobrej mysli...
      normalny
      • adas313 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 23:38
        Praca organiczna.
        Namawiaj kolegów, krewnych itp. do udziału w wyborach i dyskutuj o programach
        politycznych.

Społeczeństwo obywatelskie nie jest mitem, ale politycy tego za nas nie zbudują
        (bo większości z nich nie jest to po prostu na rękę).
        • zatrwozona Ale to nie tak latwo, 18.03.06, 23:47
          zwolennicy Pisu sa jak ortodoksyjni muzulmanie... Nie mysla tylko wypelniaja
          polecenia wodza. Ale zpewnoscia pojade na wybory ktore- przyznam sie - ostatnio
          przespalam. Ja chce wyborow. I pojade te 200 km bo juz mam dosc. I zawioze 3
          pelnoletnich polakow. To malo ale zawsze cos...
          • adas313 Re: Ale to nie tak latwo, 18.03.06, 23:49
            Zwolennicy PiSu to nie problem.
            Problem to ci, którzy nie mają zdania.
            • zatrwozona Re: Ale to nie tak latwo, 18.03.06, 23:53
              dzieki Bogu zdanie mam, ale juz nie mam checi. Ale dzieki Kaczorom znow jej
              nabralam. A wiec jednak maja tez pozytywne oddzialywanie i pewne sukcesy;-))
              • x2468 Re: Ale to nie tak latwo, 19.03.06, 00:44
                "a z lazienki slychac plusk.To Kaczora kapie Tusk" Nie tylko plusk
                slychac.Jeszcze glosniej slychac Kaczy skowyt.
                PS.W jakiej spoldzielni okradli Kaczora?
          • block_buster [...] 19.03.06, 03:39
            Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • reky Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 19.03.06, 05:28
      Proponuje PO podjąć wyzwanie i poddać się próbie prawdy w wyborach do sejmu.
      Ciągłe obwininie PiS za awanturnictwo i korupcje polityczne nie wystarczy.
      PO TAK ŻAŁOSNYM SPEKTAKLU GRANYM PRZEZ POLITYKÓW wszydtkich ugrupowa,to ostatni
      dzwonek na opamiętanie.Trza stanąć na ubitej ziemi i rozstrzygnąć "czyjecoje".
    • todundliebe Re: Tusk wicekrolem 19.03.06, 07:59
      Tuska wicekrólem, Rokite arcybiskupem krakowskim i Komorowskiego Miss Polonia.
      • midi.max Tuski !! jakis ty głupi!!!!! prymityw !!!!!!! 19.03.06, 08:16
        • 123zly Re; midi.max jakiś ty ynteligentny!!! 19.03.06, 08:51
    • gtx3 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 19.03.06, 08:38
      Kaczyńscy włożyli kij do bagna. Słychać bulgot.
    • japoeta1 Re: Konwencja PO: :stop" polityce PO 19.03.06, 09:11
      Konwencja PO: :stop" polityce kłótni

ja myślę, że takie jak PO żydoubeckie ścierwo
      należy zwalczać wszelkimi metodami i z werwą!
      • malpa-z-paryza chlopcy ida na calego! i dobrze 19.03.06, 09:26
        Wiceszef Platformy Jan Rokita odmalował sarkastyczną wizję fikcyjnej gminy PiSowo, w której
        nowowybrany wójt rozpoczyna urzędowanie od rozprawienia się z "kłamiącą jak ?bura suka?" lokalną
        gazetą (nawiązanie do wypowiedzi wicepremiera Ludwia Dorna w Radiu Zet). Następnie przy pomocy
        "najtajniejszych z tajnych służb" torpeduje fuzję miejscowego sklepu spożywczego z warzywniczym.

dlaczego Pis ma tylko straszyc swymi sloganami? oto co powiedzial Rokita ...

Wójt - kontynuował Rokita - przerywa budowę drogi rozpoczętą jeszcze przed jego kadencją
        rozumując, że "kto buduje drogę, buduje ?układ?". W gminie PiSowo nie ma lekarzy, bo wzięto ich "w
        kamasze". Wójt siedzi w swoim pokoju ze stertą różnokolorowych teczek, do których nikt nie może
        zajrzeć. "Nikt nie zobaczy, co jest w teczkach, ale to co w nich jest - jest straszne" - mówi
        mieszkańcom gminy, którzy chcieli poznać ich zawartość.

Tak właśnie - według Rokity - wyglądać będą rządy Prawa i Sprawiedliwości w terenie, jeśli
        samorządowcy tej partii chcieliby naśladować centralę.
        • japoeta1 Re: chlopcy ida na calego! i dobrze 19.03.06, 09:30
          malpa-z-paryza napisała:
          Wiceszef Platformy Jan Rokita odmalował sarkastyczną wizję fikcyjnej gminy PiSowo

łże ten Jan Rokita
          jak świnia niemyta
    • wojteksta Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 19.03.06, 17:43
      Niestety na razie górę bierze mój "Jonaszowy" scenariusz.
      Po pierwsze obawiałem się,że mogą wielcy politycy z PiS i PO zmaścić to ,p co
      zostali wybrani przez Naród. Zrobili to koncertowo i zamiast budować i
      naprawiać podzielili się i kłócą koncertowo.
      Po drugie miałem przekonanie, że przynajmniej obecny parlament zmieni ordynację
      na pozwalająca wybierać osoby rozlczalne w swoim środowisku, a nie kolesi
      partyjnych. Ale i tu błąd - wcześniejsze wybory, żeby "parteigenose" Jarosław
      wykolegował PSL, LPR, LPR-a a na to miejsce wprowadził swoich popapranych
      kolesiów z listy krajowej. A i tak w przyszłym jarmarku (sejmie) proporcje
      pozostaną (42:42:16LSD).
      Na początkyu tej hecy miałem złość, niesmak i pretensje do szefów obydwu
      najwyżej notowanych ugrupowań, ale po durnoctwach, inwektywach i demonstacjach
      nieuctwa przez kolesiów z P(odiwanimy) i S(łonce) popieram PO. Tak trzymajcie,
      J.T. Stanisławski w trudnych czasach śpiewał "uczyła mnie Mama bym się nie bał
      chama, kształciła mnie matka na historii świadka......... bo cham to jest cham
      i boi się sam" Wtedy padła komuna, myślę, że i ptasia zaraza się skończy.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka