leon9910 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 19:39 Wszyscy przewodniczący parti wypowiedzieli się na temat wcześniejszych wyborów.Tylko Tusio jest zmuszony jechać do Adasia i i popleczników SB po skazówki co ma powiedzieć.Faktycznie myślący kaszób!!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:16 Naucz się pisać po polsku. Potem zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:04 Tylko ci, którzy maja krótką pamięć teraz się dziwią. Kaczory zawsze tak miały. Określenie "oszołomy" miało swoje źródło w wieloletnich doświadczeniach. Ten model zdolny jest wyłącznie do niszczenia (jak H5N1). I nie wynika to tylko z kompleksu niższości (wzrost). Oni sa po prostu gorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
scull1 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:08 Oni są gorsi. Czy facet, który mieszka z kotem może być lepszy? Czy facet, który materialnie jest dziadem może być lepszy. On tylko moze lepiej zniszczyć. scull1 napisał: > Tylko ci, którzy maja krótką pamięć teraz się dziwią. Kaczory zawsze tak miały. > > Określenie "oszołomy" miało swoje źródło w wieloletnich doświadczeniach. Ten > model zdolny jest wyłącznie do niszczenia (jak H5N1). I nie wynika to tylko z > kompleksu niższości (wzrost). Oni sa po prostu gorsi. Odpowiedz Link Zgłoś
rory_andrew Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:16 oby kaczki odeszly w niepamiec ------------------- inwestuj www.buyflats.pl Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 20:25 rory_andrew napisał: > oby kaczki odeszly w niepamiec > > > ------------------- > inwestuj > oby rory_andrew wyleczyl sie z wysokiej goraczki i przestanie bredzic. > www.buyflats.pl Odpowiedz Link Zgłoś
iwonakrystyna Zankomite wystąpienie Tuska! 18.03.06, 21:35 Świetny tekst, dobre tempo, dobra gestykulacja, naprawdę b.dobre! Bardzo żałuję, że to nie jest mój prezydent. Potem dla porównania radykalne, ostre, agresywne wystąpienie Kaczyńskiego jestem zniesmaczona i wstrząśnięta - szlag mnie trafia - tak nas widzą jako maniaków w amoku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa Re: Zankomite wystąpienie Tuska! 18.03.06, 21:42 Może trochę wazeliny podesłać? iwonakrystyna napisała: > Świetny tekst, dobre tempo, dobra gestykulacja, naprawdę b.dobre! Bardzo > żałuję, że to nie jest mój prezydent. Potem dla porównania radykalne, ostre, > agresywne wystąpienie Kaczyńskiego jestem zniesmaczona i wstrząśnięta - szlag > mnie trafia - tak nas widzą jako maniaków w amoku!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Zankomite wystąpienie Tuska! 18.03.06, 21:42 iwonakrystyna napisała: > Świetny tekst, dobre tempo, dobra gestykulacja, naprawdę b.dobre! Bardzo > żałuję, że to nie jest mój prezydent. Potem dla porównania radykalne, ostre, > agresywne wystąpienie Kaczyńskiego jestem zniesmaczona i wstrząśnięta - szlag > mnie trafia - tak nas widzą jako maniaków w amoku!!!!!!!!!!! tak o was pisza jak was widza, jaka zasluga-taka nagroda maniakow w amoku!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
duk123 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 21:40 PODPISZ SIE: Balcerowicz musi zostać! www.balcerowiczmusizostac.pl/index.php?podstr=list Odpowiedz Link Zgłoś
nemonews Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 21:50 duk123 napisała: > PODPISZ SIE: Balcerowicz musi zostać! www.balcerowiczmusizostac.pl/index.php?podstr=list > Balcerowitz musi zostac w kraju, ale musi odejsc ze stanowiska. Odpowiedz Link Zgłoś
maxtown jezeli pis to lukaszenko to PO to kartel kolumbijs 18.03.06, 21:51 piskorski same przekrety mozna budowac lberalizm i zdrowa gospodarka w oparciu o normalne zasady i jesli unia ma byc stanami zjednoczonymi europy to powinna powstrzymac eksport z chin i azji zeby nie bylo sytuacji jaka jest ze w nas chce sie znajdowac tania sile robocza w wyniku konkurencji ze wschodem , naprawde sa zaklady w polsce gdzie ludzie pracuja za 3,5 zl za godz mies. po 400 zeta za m-c max z premia 600 . jaki rozwoj gospodarczy oferuje PO taki ze powstanie masa zakladow z kapitalem zagr. i nasze pensje nigdy nie wzrosna bo w nas jest tania sila tak ma byc i warto sobie zabezpieczyc przyszlosc dajac sobie dozywotnie prezesury.(jak niektorzy z PO) . PAn TUsk pownienien zagrac w jakims filmie np w nastepna czesc "dlugu" jak gangster ktory go sciaga , ma taka wredna facjate. Ludzie czy wy nie widzicie ze on ma zlo wypisane w oczach. mysle ze gazeta PO , prezentuje poziom Wojewodzkiego i Szczuki , takie to pier... towarzystwo co uwaza sie za jizzy albo jak kto woli . Chyba wam cos na dekiel padlo skoro jestescie tacy mocni w tym co mowicie piszecie i bronicie tak zaciekle , ale i po drugiej stronie sa oszolomy typu LPR ( tych nienawidze) i rydzyk pownisice wspolna pratie zalozyc bo gracie nie na korzysc polski dla zwyklych ludzi tyulko myslcie w malutkich kategoriach ( patrz eureko) Odpowiedz Link Zgłoś
opt Najgorsz lewica lepsza od każdej prawicy 18.03.06, 22:11 - zagłosuję na lewicę,bo dość tych Tusków,Buzków, Kaczyńskich i innych nieudaczników. Odpowiedz Link Zgłoś
virus24 Re: Najgorsz lewica lepsza od każdej prawicy 18.03.06, 23:02 Jaki Kraj (jeszcze z Duzej litery) taki prezydent(cik) i rzad(zik) (celowo z malej litery) Mam nadzije ze czasy cytuje: "ein Reich, ein Volk und zwei Kaczoren" szybko przeniosa sie w zapomnienie, tak jak komuna. Z powazaniem dla wszystkich ktorzy jeszcze maja mozg(lub przynajmniej jego czesc) Virus Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Oj to szkoda, Aniolku, bo moglbys jednak 18.03.06, 23:57 cos konstruktywnego zrobic- np wysadzic z siodla Kaczorka z jegp wszechmocnym Ojcem Dyrektorm. Bo obawiam sie ze lewica mimo wszystko teraz sie jeszcze nie przebije. A Tusk smierdzi mniej Lukaszenkom niz Kaczorek, zarazony odmiana bialoruska ptasiej grypy.... Zrob cos, prosze , konstruktywnego ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
ggi Tusk to ulegla ciota 18.03.06, 22:44 jest zbyt miekki i latwonim manipulowac.Kaczynski jest chociaz stanowczy. Odpowiedz Link Zgłoś
parle.parle Chuck Norris by kaczorów rozPiS...dził 18.03.06, 23:16 jednym ruchem Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: a propos Chuck Norris 18.03.06, 23:52 Jest taki tygodnik Agora. I w zeszlym tygodniu na pierwszej stronie bylo wielkimi literami napisane ze nasz (z bozej laski) prazydent uwaza ze nie ma wolenj prasy w Polsce. Pod taze wypowiedzia wielkie zdjecie Pani(Bogu ducha winnej) Prezydentowej obok ww Chucka i podpis A Pani Prezydentowej z okazji dnia kobiet zyczymy Chucka Norrisa. No i nie ma w tym kraju wolnej prasy, oj nie ma..:-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
wet3 Re: Tusk to ulegla ciota 18.03.06, 23:20 To taki POpapraniec sPOlegliwy Reichowi i UE. Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Tusk to ulegla ciota 18.03.06, 23:22 > To taki POpapraniec sPOlegliwy Reichowi i UE. Prezydent Łukaszenko byłby z Was dumny, towarzyszu! Ze świecą szukać tak zdolnego ucznia! Odpowiedz Link Zgłoś
awz3 Tusk na leczenie do Białorusi !!!!! 18.03.06, 23:21 Tusk lecz się,podejrzewam że musiał ciebie w młodości kopnąć konik,zaczęło się od seplenienia, a teraz to już niestety końcowy etap choroby Odpowiedz Link Zgłoś
kucyp Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 23:28 Panie Tusk faktycznie zabrał sie pan na noze! Ale nie tedy droga.Polska potrzebuje spokoju a nie walki a Pan jest awanturnikiem wraz z Rokita .Pana od poczatku nie dzierze a Rokita kiedys był w porzadku teraz pod Pana wpływem stał sie taki jak Pan i juz tez go nie lubie. Wstyd mi za pana.Od pocztku chcieliscie by nic PIsowi sie nie udało.Bo co mozna zdziałac jesli kazdy mowi nie? I jak mozna działac jesli jest taka nagonka medialna? Bede głosowac na PIS. Odpowiedz Link Zgłoś
noelkabat Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 23:35 Niestety Tusk jest za delikatny, za malo charyzmatyczny na takiego zboja i awanturnika jak "genialny wodzus" Kaczynski. Nie wiem co robic w takiej sytuacji, jak zachecic Polakow by glosowali przeciw kaczuszkom, przeciw leperom i giertychom. Sytuacja jest trudna! Waza sie losy Polski demokratycznej. Alternatywa: wszechwladza, dyktatura Jaroslawa Kaczynskiego z jego cala straszna banda durnow, ziobrow, wanien, komisji "czrezwyczajnych", rydzykow czy normalna, europejska, demokratyczna Polska. Wydaje sie, ze w niedalekim czasie Polacy beda musieli wybrac!!! Niestety nie jestem dobrej mysli... normalny Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 18.03.06, 23:38 Praca organiczna. Namawiaj kolegów, krewnych itp. do udziału w wyborach i dyskutuj o programach politycznych. Społeczeństwo obywatelskie nie jest mitem, ale politycy tego za nas nie zbudują (bo większości z nich nie jest to po prostu na rękę). Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Ale to nie tak latwo, 18.03.06, 23:47 zwolennicy Pisu sa jak ortodoksyjni muzulmanie... Nie mysla tylko wypelniaja polecenia wodza. Ale zpewnoscia pojade na wybory ktore- przyznam sie - ostatnio przespalam. Ja chce wyborow. I pojade te 200 km bo juz mam dosc. I zawioze 3 pelnoletnich polakow. To malo ale zawsze cos... Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Ale to nie tak latwo, 18.03.06, 23:49 Zwolennicy PiSu to nie problem. Problem to ci, którzy nie mają zdania. Odpowiedz Link Zgłoś
zatrwozona Re: Ale to nie tak latwo, 18.03.06, 23:53 dzieki Bogu zdanie mam, ale juz nie mam checi. Ale dzieki Kaczorom znow jej nabralam. A wiec jednak maja tez pozytywne oddzialywanie i pewne sukcesy;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Ale to nie tak latwo, 19.03.06, 00:44 "a z lazienki slychac plusk.To Kaczora kapie Tusk" Nie tylko plusk slychac.Jeszcze glosniej slychac Kaczy skowyt. PS.W jakiej spoldzielni okradli Kaczora? Odpowiedz Link Zgłoś
block_buster [...] 19.03.06, 03:39 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
reky Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 19.03.06, 05:28 Proponuje PO podjąć wyzwanie i poddać się próbie prawdy w wyborach do sejmu. Ciągłe obwininie PiS za awanturnictwo i korupcje polityczne nie wystarczy. PO TAK ŻAŁOSNYM SPEKTAKLU GRANYM PRZEZ POLITYKÓW wszydtkich ugrupowa,to ostatni dzwonek na opamiętanie.Trza stanąć na ubitej ziemi i rozstrzygnąć "czyjecoje". Odpowiedz Link Zgłoś
todundliebe Re: Tusk wicekrolem 19.03.06, 07:59 Tuska wicekrólem, Rokite arcybiskupem krakowskim i Komorowskiego Miss Polonia. Odpowiedz Link Zgłoś
gtx3 Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 19.03.06, 08:38 Kaczyńscy włożyli kij do bagna. Słychać bulgot. Odpowiedz Link Zgłoś
japoeta1 Re: Konwencja PO: :stop" polityce PO 19.03.06, 09:11 Konwencja PO: :stop" polityce kłótni ja myślę, że takie jak PO żydoubeckie ścierwo należy zwalczać wszelkimi metodami i z werwą! Odpowiedz Link Zgłoś
malpa-z-paryza chlopcy ida na calego! i dobrze 19.03.06, 09:26 Wiceszef Platformy Jan Rokita odmalował sarkastyczną wizję fikcyjnej gminy PiSowo, w której nowowybrany wójt rozpoczyna urzędowanie od rozprawienia się z "kłamiącą jak ?bura suka?" lokalną gazetą (nawiązanie do wypowiedzi wicepremiera Ludwia Dorna w Radiu Zet). Następnie przy pomocy "najtajniejszych z tajnych służb" torpeduje fuzję miejscowego sklepu spożywczego z warzywniczym. dlaczego Pis ma tylko straszyc swymi sloganami? oto co powiedzial Rokita ... Wójt - kontynuował Rokita - przerywa budowę drogi rozpoczętą jeszcze przed jego kadencją rozumując, że "kto buduje drogę, buduje ?układ?". W gminie PiSowo nie ma lekarzy, bo wzięto ich "w kamasze". Wójt siedzi w swoim pokoju ze stertą różnokolorowych teczek, do których nikt nie może zajrzeć. "Nikt nie zobaczy, co jest w teczkach, ale to co w nich jest - jest straszne" - mówi mieszkańcom gminy, którzy chcieli poznać ich zawartość. Tak właśnie - według Rokity - wyglądać będą rządy Prawa i Sprawiedliwości w terenie, jeśli samorządowcy tej partii chcieliby naśladować centralę. Odpowiedz Link Zgłoś
japoeta1 Re: chlopcy ida na calego! i dobrze 19.03.06, 09:30 malpa-z-paryza napisała: Wiceszef Platformy Jan Rokita odmalował sarkastyczną wizję fikcyjnej gminy PiSowo łże ten Jan Rokita jak świnia niemyta Odpowiedz Link Zgłoś
wojteksta Re: Konwencja PO: :stop" polityce kłótni 19.03.06, 17:43 Niestety na razie górę bierze mój "Jonaszowy" scenariusz. Po pierwsze obawiałem się,że mogą wielcy politycy z PiS i PO zmaścić to ,p co zostali wybrani przez Naród. Zrobili to koncertowo i zamiast budować i naprawiać podzielili się i kłócą koncertowo. Po drugie miałem przekonanie, że przynajmniej obecny parlament zmieni ordynację na pozwalająca wybierać osoby rozlczalne w swoim środowisku, a nie kolesi partyjnych. Ale i tu błąd - wcześniejsze wybory, żeby "parteigenose" Jarosław wykolegował PSL, LPR, LPR-a a na to miejsce wprowadził swoich popapranych kolesiów z listy krajowej. A i tak w przyszłym jarmarku (sejmie) proporcje pozostaną (42:42:16LSD). Na początkyu tej hecy miałem złość, niesmak i pretensje do szefów obydwu najwyżej notowanych ugrupowań, ale po durnoctwach, inwektywach i demonstacjach nieuctwa przez kolesiów z P(odiwanimy) i S(łonce) popieram PO. Tak trzymajcie, J.T. Stanisławski w trudnych czasach śpiewał "uczyła mnie Mama bym się nie bał chama, kształciła mnie matka na historii świadka......... bo cham to jest cham i boi się sam" Wtedy padła komuna, myślę, że i ptasia zaraza się skończy. Odpowiedz Link Zgłoś