skin.polski 23.03.06, 14:09 dla mnie to jest oczywiste ze sprawcą tych niedoszłych zamachów był gejobomber Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bikeman Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 23.03.06, 14:17 skin.polski napisał: > dla mnie to jest oczywiste ze sprawcą tych niedoszłych zamachów był gejobomber toś się matole popisał intelektem Odpowiedz Link Zgłoś
mag9 Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 23.03.06, 14:53 Ja tez wiem, ja tez wiem, kwa kwa :) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 Terrorysci homoseksualni sa nieobliczalni 23.03.06, 15:52 Srodowiska homo sa tak zdeterminowane rzadami PIS, ze moze dojsc do zamachow samobojczych . Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Re: Terrorysci homoseksualni sa nieobliczalni 23.03.06, 15:59 katolik_polski1 napisał: > Srodowiska homo sa tak zdeterminowane rzadami PIS, > ze moze dojsc do zamachow samobojczych . Ale kto miałby być celem gejów z PiSu? Stabilizatorzy, opozycja, czy jeszcze ktoś inny? Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Prowokacja z "bombą" - jak podpalenie Reichstagu:) 23.03.06, 16:51 Czyżby "socjotechnicy" Bielan i Kamiński doradzili ten stary, ale skuteczny chwyt "Silnemu Pedałowi"?:)) Przed wyborami, które wygrał Hitler, Reichstag, jak pamiętacie, został podpalony przez "komunistę". Wkrótce potem Hitler wygrał. U nas w przeddzień wyborów centrum Warszawy zostaje sparaliżowane zamachem "geja". Kaczyński wygrywa wybory. "Ciemny lud to łyknął." Dla tych, którzy mają jeszcze wątpliwości, dodam, że bezpośredni sprawca alarmu, typ w kapturze zarejestrowany przez kamerę, zupełnie odbiegał fizjonomią od uczestników Parady gejowskiej. Dziwnie natomiast przypominał typy rzucające w nią kamieniami. Może skin.polski wie o nim coś więcej?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy.olek Gejbomber poszukiwany 23.03.06, 20:54 ck3 napisał: > Dla tych, którzy mają jeszcze wątpliwości, dodam, że bezpośredni sprawca > alarmu, typ w kapturze zarejestrowany przez kamerę, zupełnie odbiegał > fizjonomią od uczestników Parady gejowskiej. Dziwnie natomiast przypominał typy > rzucające w nią kamieniami. Dobrze opisałeś sposób maskowania i zacierania sladów. Typ był gejem, ale nie chciał by kojarzono go z gejowskim środowiskiem, więc załozył typowe ciuchy przeciwników gejowskich parad. Żeby na to wpaść wystarczy IQ 80, a on mógł miec te 5 punktów ięcej. Dobrze, że na to zwróciłes uwage. Policja pewnie czyta to forum i weźmie twoje sugestie pod uwagę. Nie byłbym zdziwiony aresztowaniami w środowiskach gejowskich. Odpowiedz Link Zgłoś
pawel_xx Re: Gejbomber poszukiwany 23.03.06, 22:07 Co za śmieszny post :) >Typ był gejem, ale nie chciał by kojarzono go z gejowskim środowiskiem Po czym poznałeś, że typ był gejem ? Znasz go, czy jak ? >Żeby na to wpaść wystarczy IQ 80, a on mógł miec >te 5 punktów ięcej. Dobrze, że na to zwróciłes uwage. >Policja pewnie czyta to forum i weźmie twoje sugestie pod uwagę Według Ciebie w Policji nie ma nikogo z IQ powyżej 80 ? Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 Klasyczna prowokacja dla wygrania wyborów 24.03.06, 00:32 Wiadomo, że kampania nie była rozstrzygnięta i liczył się każdy głos. Myślę, że stara rzymska zasada śledztwa: "cui prodest" ("komu to przyniosło korzyść") powinna być tu decydująca dla nieuprzedzonego umysłu. Już przed wyborami było łatwo zrozumiałe, że tuż przed niedzielą wyborczą taka akcja podpisana imieniem "Silnego Pedała" wzmoże poparcie dla "wroga pedałów" - Kaczyńskiego. Zawsze część "ciemnego ludu" uwierzy w prowokację, a media nie zdążą dostarczyć ludziom kontrargumentów na czas. różowemu.olkowi: Mówiłem o fizjonomii - tej nie da się podrobić (chyba że brały w tym udział służby specjalne:) Ponadto, jeśli gejowski - jak uparcie insynuujesz - bombiarz chciał się podszyć pod wszechpolaka, to po jaką cholerę podpisywałby się "Silny Pedał"?? Coś ci się nie klei. Ale wiadomo, że to nie szkodzi. Ma być gej, to będzie gej. A że nic się nie klei? Winien Układ. Nie od dziś wiadomo jak potrafi manipulować:)) Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Wiadomo, że bomber i że gej, ale czyimi rękami? 23.03.06, 14:18 skin.polski napisał: > dla mnie to jest oczywiste ze sprawcą tych niedoszłych zamachów był gejobomber Wszyscy wiedzą, że bomber, że gej i który to był gej. Pytanie brzmi czy użył do tego celu służb specjalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
rozowy.olek Re: Wiadomo, że bomber i że gej, ale czyimi rękam 23.03.06, 20:55 zaraz_zaraz napisał: > skin.polski napisał: > > > dla mnie to jest oczywiste ze sprawcą tych niedoszłych zamachów był gejob > omber > > > Wszyscy wiedzą, że bomber, że gej i który to był gej. Pytanie brzmi czy użył do > tego celu służb specjalnych? To i tam geje siedzą? Odpowiedz Link Zgłoś
alkud Rydzykanci lubieją teorie spiskowe 23.03.06, 14:20 zwłaszcza te wymierzone w światowe żydowstwo i masonerie... tak więc skorzystajmy z ich metod i zadajmy pytanie: kto najbardziej skorzystał na akcji atrapowej? komu gejobomberzy byli najbardziej na rękę? religiapokoju.blox.pl/2006/03/Islam-i-jego-reformy-luzne-zapiski.html Odpowiedz Link Zgłoś
alkud i kurde dlaczego były to bliźniaki jednojajowe 23.03.06, 14:28 no offence wobec wszystkich bliźniaków jednojajowych (coby KRRiTV się nie przyczepiła, że takowych dyskryminuję) religiapokoju.blox.pl/2006/03/Islam-i-jego-reformy-luzne-zapiski.html Odpowiedz Link Zgłoś
prinsik Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 23.03.06, 14:24 Po pierwsze dla mnie jest oczywiste, ze skin to przypadkowy zbior atomow. Po drugie teoria, ze gej podlozyl atrapy bomb przed samymi wyborami prezydenckimi jest tak absurdalna, ze trudno na tym sie rozwodzic. Przeciez z samego zalozenia mogloby to tylko pomoc w wyborze napoleonika na prezydenta do czego w ostatecznosci sie przyczynilo, wiec ktora organizacja gejowska przylozyla by do tego reke pomijajc dziesiatki innych powodow na nie. Byla ta swiadoma, wyrachowana i niestety udana akcja, piss i napoleonik na pewno maja wiedze kto to zrobil, niech wiec Sejm za wszelka cene doprowadzi do poznania prawdy. Na margienesie precz z pissem. Odpowiedz Link Zgłoś
zaraz_zaraz Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 23.03.06, 14:41 prinsik napisał: > Po drugie teoria, ze gej podlozyl atrapy bomb przed samymi wyborami > prezydenckimi jest tak absurdalna, ze trudno na tym sie rozwodzic. > > Przeciez z samego zalozenia mogloby to tylko pomoc w wyborze napoleonika na > prezydenta do czego w ostatecznosci sie przyczynilo, wiec ktora organizacja > gejowska przylozyla by do tego reke pomijajc dziesiatki innych powodow na nie. Organizacja nie musiała być gejowska. Wystarczy, że polecenia wydawał jej gej, bliski wielbiciel napoleonika. Odpowiedz Link Zgłoś
loveryzyk Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 23.03.06, 15:00 tak to był pewnie jego kochanek i stąd u pisuarów taki strach, nie dość, że wyjdzie na jaw kto za tym stał to jeszcze rykoszetem na jaw wyjdą preferencje seksualne jarunia. Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 23.03.06, 15:11 Panie Ziobro, jak to jest z Panem ? : do Zbigniewa Ziobry ? albo do Zbigniewa Ziobro ? Jest Pan troche trudny, zeby nie powiedziec - skomplikowany..... (Mimo wszystko IMHO jedyny jakotako normalny i sympatyczny w tym "rzadzie".) Odpowiedz Link Zgłoś
palec1 Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 23.03.06, 15:18 Tak jak wtedy u putina: --> kilka godzin przed wyborami wysadzone w Moskwie bloki --> wysadzone przez zlych terorystów z niedobrej Czeczeni --> jak blyskawicznie ustalono i...."udowodniono" :) No, ta kryminalna makabra byla nawet troche pomyslowa, trzeba przyznac. W koncu kolega Jerzy Busz-Krzaklewski potrzebowal na to samo eskalacji wojennej i manipulacji komputerów..... :) Odpowiedz Link Zgłoś
bazyliszek4 Re: Speckomisja chce wyjaśnień ws. bomby w stolic 24.03.06, 03:39 skin.polski napisał: > dla mnie to jest oczywiste ze sprawcą tych niedoszłych zamachów był gejobomber to prawda - każdy gej to potencjalny terrorysta. ale może chociaż jego brat bliźniak jest "normalny"... Odpowiedz Link Zgłoś