roch12 Re: PiS i LPR chcą karać klientów agencji towarzy 27.03.06, 09:13 to Piłka dopiero za rok lub dwa już nie będzie potrzebował?I dopiero wtedy zajmie się sprawą Odpowiedz Link Zgłoś
miguel1977 Karać, karać, zwierzak karać hehe 27.03.06, 09:18 Posłowie powinni na początku kadencji zrobić listę rzeczy do wykonania, a na koniec kadencji powinni zostać ukarani za punkty, których nie wykonali. Karać, karać i jeszcze raz karać :-) Ciekawe kiedy szanowni posłowie zaczną robić coś dla ludu, zamiast zajmować się pokazówkami. A jak już chcą kogoś karać to niech zajmą się brudzącymi chodniki pieskami, tak jak to jest w niektórych krajach Zachodu. Prostytutek nie spotykam, ale w kupę nie raz zdarzyło mi się wdepnąć. Bleeee. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.melon Kupujących prezerwatywy i środki antykoncepcyjne 27.03.06, 09:19 publicznie napiętnować i przykładnie karać! Toż to okrutni mordercy, co nie pozwalają się nowemu życiu począć i swoim nieodpowiedzialnym, aspołecznym zachowaniem zaniżają liczbę urodzin, a w przyszłości wykończą nasz system emerytalny. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Są tylko 2 sposoby walki z prostytucją: 27.03.06, 09:28 Ponieważ prostytucja, w ekonomicznym aspekcie, polega na płaceniu za zaspokajanie popędu płciowego, to istnieją 2 sposoby walki z nią: 1. likwidacja popędu płciowego, albo 2. likwidacja pieniądza (a przynajmniej osłabianie go) Odpowiedz Link Zgłoś
katolik_polski1 [...] 27.03.06, 09:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
ylemai Licytacja: pomysł na kary za zbrodnie seksualne 27.03.06, 09:37 oczywiście! że też o tym nie pomyśleliśmy. Karać należy za posiadanie popędu płciowego i pieniędzy. Kary amputacji wydają się dobre. Cała populacja na bromie, i w nędzy. Jedynie zarejestrowani słuchacze RM będą mogli posiadać pieniądze, i raz w roku odstawiać brom, by móc spłodzić w przykrym obowiązku kolejne pokolenie. Kto mnie przelicytuje? Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Licytacja: pomysł na kary za zbrodnie seksual 27.03.06, 10:44 > Cała populacja na bromie, Nie do końca skuteczne: pamiętam, jak byłem w wojsku i na przysięgę przyjechały do nas żony i dziewczyny - stwierdziliśmy na sobie, że brom NIE DZIAŁA! :-D Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: Licytacja: pomysł na kary za zbrodnie seksual 27.03.06, 13:46 > Cała populacja na bromie Czy to znaczy ze teraz juz wszyscy beda bram-brali :) jestem za! Odpowiedz Link Zgłoś
dorn Rządy popromiennych 27.03.06, 09:34 Popromienni muszą odejść!Nie jestem zapalonym zwolennikiem korzystania z agencji ale gó..arz Parda nie będzie mi mówił co mam robić. Ja mam swojego surowego spowiednika, którym jest sumienie. Odpowiedz Link Zgłoś
zenon.melon Trzeba pójść dalej i karać już za same "kosmate" 27.03.06, 09:53 myśli. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Trzeba pójść dalej i karać już za same "kosma 27.03.06, 10:02 Albo karać za grzeszenie: - myślą, - mową, - uczynkiem - i zaniedbaniem (zwłaszcza). "Nie pożądaj żony bliźniego swego zamiast córki jego!" Odpowiedz Link Zgłoś
r3003 We łbach się kompletnie pokotłowało. 27.03.06, 09:39 Idąc dalej tropem myślenia "mędrców" z PiS i LPR należy zakazać oglądania dorosłych gołych panienek w internecie. Oglądających należałoby karać i piętnować, łącznie z powiadomieniem pracodawcy, żony i mamusi - okaże się, że 99% facetów mających dostęp do sieci, to przestępcy. Odpowiedz Link Zgłoś
bereciara O Boze co bedzie z Ludwisiem 27.03.06, 09:40 co rekordzistke zaglebial.Do pierdla i na lamy gazet.Oddaj babie kompy bo i za to ci doloza. Odpowiedz Link Zgłoś
gabri_74 Kamery!!!! 27.03.06, 09:41 Popieram pomysł naszych szlachetnych pOSŁÓW. pOSUNĄŁBYM SIE dalej , otóż karac trzeba nie tylko prostytutki ale i alfonsów. Powinien byc wprowadzony zakaz prostytucji, który przykładem innych zakazów na pewno bedzie respektowany. Należy karac również onanistów!!!!!! Wiekszość onanistów wstydzi sie tego procederu, robi to w ukryciach, ubigacjach. We wszystkich szaletach (równiez w sejmie) nalezy zainstalowac kamery. Wykrytych w ten sposób przestepców karać zakazem onanizowania się!!!! To na pewno zniechęci ich do tych chaniebnych czynów. Wiem że mój pomysł spotka sie z niechęcią lewej strony sceny politycznej bo to oni najwięcej trzepią gruszki, posłowie PISSU i LYgi tego nie robią bo mają swoje rodziny które szanują a ich synowie i córki kąpia sie po ciemku i są szczęśliwi i jedzą Polskie masło :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Kamery!!!! 27.03.06, 10:00 Akurat stręczycielstwo jest karane. I to wszędzie. Karze podlega każda osoba świadomie zarabiająca na czyjejś prostytucji. Teoretycznie może to być wynajmujący lokal, szofer, redaktor gazety zamieszczający ogłoszenie, ochroniarz czy dostawca prezerwatyw w ilościach hurtowych. Jeszcze niedawno (np. w Bawarii w latach siedemdziesiątych) karalne było tzw. kuplerstwo, czyli umożliwienie odbycia pozamałżeńskiego kontaktu na terenie własnej nieruchomości (np. w hotelu czy domu prywatnym). Odpowiedz Link Zgłoś
u3manka5 Re: Kamery!!!! 27.03.06, 10:40 To jedyna gimnastyka ktora poslowie z pisikami uprawiaja.Najgorsze ze to robia kawalerowie z PiSu i tak im to smakuje ze sie nie zenia.Wychodza z zalozenia ze najlepsza baba to wlasna graba.Jeden patrzac na bratowa moze i ma racje. Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Kamery!!!! 27.03.06, 10:49 u3manka5 napisała: > To jedyna gimnastyka ktora poslowie z pisikami uprawiaja.Najgorsze ze to robia > kawalerowie z PiSu i tak im to smakuje ze sie nie zenia. patrz: Jarosław K. Odpowiedz Link Zgłoś
pancio_fr1 Kara 27.03.06, 09:48 A ja bym karał VIP-ów za nachlujny wygląd /buty prawie bez sznurowadeł/ na oficjalnych spotkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Gospodarka. 27.03.06, 09:57 Lepiej nie! Chcesz, żeby Kaczyńscy z Lepperem gmerali ci w kieszeni? Dopóki czepają się genitaliów obywateli, jest szansa, że w spokoju pozostawią ich portfele, też bardzo ważne i czułe narządy. Odpowiedz Link Zgłoś
huskym Super bron 27.03.06, 10:00 I teraz kazda dziewczyna, ktorej chlopak nie bedzie chcial kupic futra powie, ze wziela od niego pieniadze za seks. Skutkiem tego pojdzie info do pracodawcy. Ten zalozy mocher i podpisze wypowiedzenie... Brawo! Na takie pomysly czekalo 20 proc. spoleczenstwa zyjace ponizej progu minimum socjalnego!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rousseau Doskonały pomysł!!! 27.03.06, 09:56 A najbardziej mi się podoba ten fragment: "rodzice tych mężczyzn powinni wiedzieć". :))))))))) Niech LPR wysyła zawiadomienia (poparte dowodami) do 75-letnich rodziców tych wystepnych 50-latków, co to buszują po agencjach. Może obetną im kieszonkowe? Odpowiedz Link Zgłoś
koko185 Re: Doskonały pomysł!!! 27.03.06, 13:07 Buuuaaaahahahaha. Nieżle się uśmiałem czytając ten artykuł. W ostatni czwartek byłem w agencji towarzyskiej w Lublinie i miałem suuuuupeprru..ko z kobietą ok. 35-letnią; pozdrawiam Cię Agniesiu - cmok. Zapłaciłem 80 zł/h. Czekam z niecierpliwościa na to co znów wymyślą ci debile w sejmie. Dość PiSiurków. Teraz chcemy cipek. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Przeginanie paly 27.03.06, 09:58 Jestem juz stary i zal mi,ze nie moge juz isc na kur...,bo juz nie moge.Jesli jednak kiedys znajde sie w takiej publikacji to bede dumny,ze jeszcze moge.Moi koledzy emeryci beda mi zazdroscic. Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Przeginanie paly 27.03.06, 10:16 Pociesz trochę się, człowieku! Lizać można w każdym wieku! Odpowiedz Link Zgłoś
wujaszek_joe :) 27.03.06, 09:58 pewien przyjaciel marianny rokity moze sie zdenerwowac Odpowiedz Link Zgłoś
grakra8 wykastrować Pisowców i LPRowców , żeby mieli alibi 27.03.06, 09:59 Rządzić każy może, trochę lepiej albo gorzej, ale dlaczego aż tak źle!!I pomyśleć, że w demokratycznych wyborach sami sobie takich ludzi wybraliśmy! Hitlera też naród wybrał w demokratycznych wyborach...Wyciągajmy naukę z historii bo któregoś ranka obudzimy się w Afganistanie! Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: wykastrować Pisowców i LPRowców , żeby mieli 27.03.06, 10:34 grakra8 napisała: > Rządzić każy może, trochę lepiej albo gorzej, ale dlaczego aż tak źle!!I > pomyśleć, że w demokratycznych wyborach sami sobie takich ludzi wybraliśmy! > Hitlera też naród wybrał w demokratycznych wyborach...Wyciągajmy naukę z > historii bo któregoś ranka obudzimy się w Afganistanie! Pomysł w swej istocie głupi Odpowiedz Link Zgłoś
esbeki_zgw [...] 27.03.06, 10:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
aloese PiS i LPR chcą karać klientów agrncji towarzyskich 27.03.06, 10:03 Moje ciało - mój wybór!!! Wara Mocherowym Beretom od mijej d...! Odpowiedz Link Zgłoś
silezius.monachijski czy dotyczy też prostytucji politycznej?? 27.03.06, 10:09 Bo jeśli tak, to posypią się kary na nową elitę narodu polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski Ale jestem popularny! wow! Kolejny klon!! 27.03.06, 15:00 silezius.monachijski napisał: > Bo jeśli tak, to posypią się kary na nową elitę narodu polskiego... Odpowiedz Link Zgłoś
mln79 PiS i LPR przeciwko Samoobronie? 27.03.06, 10:09 Toż to działanie wymierzone w Samoobronę! A miała być koalicja. Teraz nasi politycy będą musieli jeździć do Brukseli, żeby sobie... no wiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 I slusznie -- wszelkie przypadłości ujawniać!!! 27.03.06, 10:17 A dlaczego z tym skrywać się. Każdy idiota powinien mieć widoczną tabliczkę rejestracyjną z nazwą bandy, do jakiej przynależy (już to PiS, PRL, Samogwałt ...). Roczna opłata rejestracyjna i okresowy przegląd psychiatryczny płatny z preznaczeniem na biuletyn Imbecyl Polski. Genetyczny patriotyzm (GP) odziedziczony po rodzicach pozwoli na weryfikację wyników lustracji dziadów. Qrwy towarzyskie zadające się ze wspomnianymi (GP) przestają być uważane za element niepożądany po urodzeniu 3 potomków płci męskiej z ojca GP w ciągu minionych 45 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
matisq Boże czemuś nas pokarał takim rządem? 27.03.06, 10:24 Boże czemuś nas pokarał takim rządem? Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Jaki rząd? Toż to nierząd 27.03.06, 10:31 matisq napisał: > Boże czemuś nas pokarał takim rządem? Tylko Boga nie mieszaj do tego bdlu. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Posłowie PiS i LPR chcą karać za ściąganie 27.03.06, 10:37 Znowu wydumany temat i mozna sobie ponarzekać. Skąd ten pomysł karania klientów prostytutek, kto go wymyslił i czy zostanie wprowadzony jako przepis prawny? NIE. Dziennikarz zadzwonił na rybke do dwu posłow i spytał, czy uważają, że w Polsce nalezy wzorem Szwecji karac za prostytucję. Jak odpowiedzieli, że pewnie tak, to wystarczyło, zeby napisac ten alarmujący artykuł. Przeciez redaktor mógł zadzwonić do jednego posła z LPR i jednego z PiS i spytac ich np. "czy gdyby pana syn ściągał na lekcji, to wlałby mu pan w tyłek". A potem napisać "Posłowie LPR i PiS chcą karac dzieci chłostą za ściaganie na lekcji!!!" Nie dajcie robić sobie wody z mózgu... Odpowiedz Link Zgłoś
p406_737u Re: Posłowie PiS i LPR chcą karać za ściąganie 27.03.06, 10:55 Czy sądzisz, że PAP, skąd pochodzi przedmiotowa informacja, daje tego typu teksty?? Pomyśl! PAP, to nie gazeta szukająca czytelników za wszelką cenę!! Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: Posłowie PiS i LPR chcą karać za ściąganie 27.03.06, 11:02 p406_737u napisał: > Czy sądzisz, że PAP, skąd pochodzi przedmiotowa informacja, daje tego typu > teksty?? Pomyśl! PAP, to nie gazeta szukająca czytelników za wszelką cenę!! Tekst pochodzi z Życia Warszawy a PAP dał go tylko w przeglądzie prasy jak wiele innych. Nie ma w nim żadnych faktów - są tylko wypowiedzi - opinie dwu posłów. Zresztą, co jest szczególnie śmieszne - karanie klientów prostytek to postulat feminstek a nie prawicowych partii typu LPR czy PiS!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Piłka sam korzysta z usług tych Pań.. 27.03.06, 10:35 która kobitka dała by mu za darmo? Odpowiedz Link Zgłoś
zigzaur Re: Piłka sam korzysta z usług tych Pań.. 27.03.06, 10:35 Piłka ożenił się w wieku 45 lat. Jako przykładny katolik, wcześniej nie miał prawa wiedzieć, jak kobieta wygląda. Odpowiedz Link Zgłoś
u3manka5 [...] 27.03.06, 10:53 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
kloszu Re: lumpenimpotencja 27.03.06, 10:48 Co za bzdura. Usługa jak każda inna. Powinni zalegalizować jak w Australli gdzie agencje sa na gieldzie. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Australia, Australia tam jest duza podaż . 27.03.06, 11:06 Tyle....kangurzyc, królików, owiec. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: lumpenimpotencja 27.03.06, 11:04 Ciesze się, że jestes na forum wydaje mi się, że długo Cię nie było !? Odpowiedz Link Zgłoś
soulworm Re: lumpenimpotencja 27.03.06, 11:15 hajhitla jureczku, faktycznie mialem sporo pracy. ale juz wrocilem i zdazylem sie ponownie zalamac polskim jelopstwem. Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Oj, kontynuujcie slodkie pisuary!!! 27.03.06, 11:07 Jezeli tylko chcecie pogorszenia sytuacji tych kobiet, calkowitego opanowania "rynku" przez mafie to en avant chlopcy-pisuarowcy. Najstarszy zawod swiata nie zniknie "dzieki" waszej dzialalnosci tyklo zejdzie jeszcze bardziej do podziemia. Wasze poswiecenie dla Ojczyzny wzrusza mnie gleboko awasza glupota dobija calkowicie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
larko Opłaca się? 27.03.06, 10:51 Szedł syn rano o 5 do roboty kiedy mijał burdel nagle natknał się na swojego ojca. Blady nie wyspany z niezapietymi guzikami. Tato nie wstyt ci w twoim wieku jak możesz tak robic? - powiedzial do ojca Zmiesznemu ojcu zrobiło sie głupio po chwili odparł - synu a czy za stówę opłacało się matkę budzić? Odpowiedz Link Zgłoś