Dodaj do ulubionych

Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP

28.03.06, 09:35
Nic sie w Polsce nie zmienia, dochodze do wniosku ,ze sie uwsteczniamy.

28 marca 1956

najpiekniejsze podziekowania
Obserwuj wątek
    • maciek9940 Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:35
      PIS łże zawsze i we wszystkich sprawach. Dlaczego w tym wypadku miałoby być
      inaczej????
      • hiob102 Łże jak bura sooka. 28.03.06, 09:54
        Oczywiście w imię IV RP. Ps. Dlaczego, gdy cytuję wicepremiera to zostaję
        wylogowany?
        • zymzyk Re: Łże jak bura sooka. 28.03.06, 12:30
          haha ja tez mialem podobna sytuacje..

Polska czasow PRL;)

28 marca 1956
          najpiekniejsze podziekowania
    • maciek9940 Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:36
      PIS łże zawsze i we wszystkich sprawach. Dlaczego w tym przypadku miałoby być
      inaczej?????
    • maciek9940 Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:36
    • zdzichogry Re: Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:41
      A no kto teraz rządzi, a now teraz k....a my....Taka jest obecnie Polska, rzekomo tania i przyjazna tylko ciekawe komu?.................
    • maciek9940 Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:42
      PIS łże zawsze i wszędzie. Dlaczego w tym wypadku miałoby być
      inaczej???????????
      • koloratura1 Łże - partia? 28.03.06, 09:46
        maciek9940 napisał:

> PIS łże zawsze i wszędzie. Dlaczego w tym wypadku miałoby być
        > inaczej???????????
    • galba Ciekawostka 28.03.06, 09:51
      Skąd GW wie o czym rozmawiali (z dokładnymi "cytatami") o czym rozmawiał
      Łopiński z Pietkiewiczem?

To Łopiński robi sobie "koło pióra" czy Pietkiewicz torpeduje swoją kandydaturę?

Bo żeby dziennikarze GW wymyślali newsy i oszukiwali swoich czytelników nie
      podejrzewam...
      • wylkot Re: Ciekawostka 28.03.06, 10:07
        galba napisał:

> Skąd GW wie o czym rozmawiali (z dokładnymi "cytatami") o czym rozmawiał
        > Łopiński z Pietkiewiczem?
        >
        > To Łopiński robi sobie "koło pióra" czy Pietkiewicz torpeduje swoją
        kandydaturę
        > ?
        >
        > Bo żeby dziennikarze GW wymyślali newsy i oszukiwali swoich czytelników nie
        > podejrzewam...
        >

Hitem na allegro jest najmniejsza kamera (z głosem) za jedyne 65 zet-eł.
        Mniejsza od pudełka zapałek.
        A jeśli pamiętasz, że od czasów Adasia i Lwa, wszyscy się nagrywają, to czemu
        się dziwisz?
        • galba Jeśli... 28.03.06, 10:39
          ...GW (w co wątpię) nagrywa ludzi bez ich zgody w trakcie ich rozmów w 4 oczy
          to niestety łamie prawo.

> galba napisał:
          >
          > > Skąd GW wie o czym rozmawiali (z dokładnymi "cytatami") o czym rozmawiał
          > > Łopiński z Pietkiewiczem?
          > >
          > > To Łopiński robi sobie "koło pióra" czy Pietkiewicz torpeduje swoją
          > kandydaturę
          > > ?
          > >
          > > Bo żeby dziennikarze GW wymyślali newsy i oszukiwali swoich czytelników n
          > ie
          > > podejrzewam...
          > >
          >
          > Hitem na allegro jest najmniejsza kamera (z głosem) za jedyne 65 zet-eł.
          > Mniejsza od pudełka zapałek.
          > A jeśli pamiętasz, że od czasów Adasia i Lwa, wszyscy się nagrywają, to czemu
          > się dziwisz?
          • wylkot Re: Jeśli... 28.03.06, 10:41
            galba napisał:

> ...GW (w co wątpię) nagrywa ludzi bez ich zgody w trakcie ich rozmów w 4 oczy
            > to niestety łamie prawo

Wszyscy to robią. Gdyby karać, to braknie nawet prywatnych więzień.
          • kfaker Galba stroz prawa 28.03.06, 11:31
            galba napisał:

> ...GW (w co wątpię) nagrywa ludzi bez ich zgody w trakcie ich rozmów w 4 oczy
            > to niestety łamie prawo.

Tak jest. Ale jak koalicjant Twojego Jedynie Slusznego Wodza Samo Dobro wysypuje
            zboze, blokuje drogi i sprzedaje stanowiska na listach wyborczych za bajonskie sumy (Misztal sie przyznal do 400 tys. PLN) to robi to dla dobra narodu?

Ech galba, nad Toba nawet plakac sie nie chce.
      • wilmor1 galba, skąd ty masz wiadomości, które tu głosisz 28.03.06, 10:52
        pieprzysz zawsze bzdury, z których wynika, że na temat Kaczyńskich,PIS-u,
        wiesz więcej. niż oni sami!... o innych także....
        • kolter Re: galba, skąd ty masz wiadomości, które tu gło 28.03.06, 10:53
          Jak skad?? od silesiusa!!
    • zbiszek1 Re: A ja jakoś nie wierzę Łopinskiemu... 28.03.06, 09:54
      PiSuary jak Stalinowcy: nie ważne co umie, ważne że zaufany...
    • wenanty Tylko Wyborcza nia pisze dziś o fundacji Kwasiary 28.03.06, 09:57
      Dlaczego ? A lista jest ciekawa. Zbigniewa Wróbla za donacje SLD nagrodziło
      fotelem prezesa orlenu z chyba najwyższą w kraju pensją. Inni - dostawali
      kolejne stanowiska, a ich spółki zamówienia publiczne. Ale to Wyborczej nie
      interesuje, tylko plotki.
      • carlo6 co za różnica.... 28.03.06, 10:03
        ..kto, co, komu i w jaki sposób obiecywał? Najważniejsze,że jest nadzieja na
        wyprowadzkę pana Dworaka. Miejmy nadzieje,że mówiąc słowami Pani Śledzińskiej-
        Katarasińskiej ( dot. E Kruk)/ Dworak , Gaweł i Grzywaczewski -"pakują już
        walizki";)))
        • wenanty A co chcesz powrotku Kwiatkowskiego 28.03.06, 11:31
          i może jeszcze Urbana, Falskiej, Siwaka ? Akurat Dworak jest OK, PiS też go nie
          lubi, bo w 1990 głosował na Mazowieckiego, a oni takich rzeczy nie zapominają.
          • carlo6 Tak, chce powrotu Kwiatkowskiego.... 28.03.06, 13:37
            ...bo za jego czasów pozom anteny był OK. Chce ,żeby dyrektorami i wydawcami
            byli ludzie klasy Zielińskiego, Zimocha, Kozaka, Jasłowskiej- masz uwagi???
      • wylkot Re: Tylko Wyborcza nia pisze dziś o fundacji Kwas 28.03.06, 10:14
        wenanty napisał:

> Dlaczego ? A lista jest ciekawa. Zbigniewa Wróbla za donacje SLD nagrodziło
        > fotelem prezesa orlenu z chyba najwyższą w kraju pensją. Inni - dostawali
        > kolejne stanowiska, a ich spółki zamówienia publiczne. Ale to Wyborczej nie
        > interesuje, tylko plotki

A czy chciałbyś poznać listę ofiarodawców na pewną telewizję (już
        zbankrutowała), bursztynowy ołtarz, świątynię w Wilanowie i jeszcze na parę
        innych spraw? Pewnie też byłaby lepsza niż jakieś plotki.
        • wenanty Tak chciałbym, bo tez nie lubię tej stacji 28.03.06, 11:32
          Z tym, że ofiary zaczęły siępewnie dopiero w ubiegłym roku, bo do września 2005
          r. trzeba było opłacac się fundacji Kwasiary.
      • wilmor1 wenanty.. to ma usprawiedliwić PISokomune? 28.03.06, 10:46
        to co wyprawiało SLD, wszyscy to wiemy... jednak to nie daje prawa PIS, do
        tego samego!.. Jednak Kaczyńscy postępują jeszcze gorzej... czym się różni
        PISokomuna, od komuny z SLD?
        • wenanty Nie, tylko codzi o większy obiektywizm GW 28.03.06, 11:30
          tak samo jak wszyscy rzygam na toruńską rozgłośnię i obecne TKM, ale też rzygam
          na Kwasiarę i Kwacha oraz ich uwałszczonych nomenklaturowych kumpli. O fundacji
          Kwasiary jest na wszystkich portalach, z wyjątkiem Wyborczej. I to mi się nie
          podoba. Nie wiem czemy GW od lat chroni Kwacha i jego ekipę przed jakąkolwiek
          krytyką.
          • loveryzyk Re: Nie, tylko codzi o większy obiektywizm GW 28.03.06, 11:36
            a ja o tym przeczytałem właśnie na portalu gazety
          • r306 Hmmmm 28.03.06, 11:41
            wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3241129.html
            Przestan pitolic...
          • wilmor1 wenanty... 28.03.06, 13:16
            ja wszystko co złe o kwaśniewskim, dowiedziałem sie z GW !..więc?.. to samo
            dotyczy wielu innych afer!... pokaż mi gazetę, która na swoich łamach, ujawniła
            więcej afer?.. dlatego GW, jest tak zwalczana przez polityków!
    • maureen2 Re: Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 10:36
      to pani Ela jeszcze żyje ?
    • 11tadeusz11 Nigdy nic nie obiecywali 28.03.06, 10:36
      a łupią stołek za stołkiem Najlepsi bankowcy w kraju będą teraz tropić afery
      bankowe, ten znowu nie wie że będzie pracował w TVP. Albo durnie, albo ludzi
      mają za durniów. Zresztą ja nie głosowałem na PiS, to sprawka ludzi ze ściany
      wschodniej.
      • wylkot Re: Nigdy nic nie obiecywali 28.03.06, 10:39
        11tadeusz11 napisał:

> a łupią stołek za stołkiem Najlepsi bankowcy w kraju będą teraz tropić afery
        > bankowe, ten znowu nie wie że będzie pracował w TVP. Albo durnie, albo ludzi
        > mają za durniów. Zresztą ja nie głosowałem na PiS, to sprawka ludzi ze ściany
        > wschodniej.

Chociaż żem ze wschodniej, to siem nie poczuwam. Ale w dużej części prowda.
    • kfaker Re: CO wy na TO??????????? - <a href="<a href="http://" target 28.03.06, 11:31
      Ze jestes zalosny?
    • pw2221 a Gazeta przy tej rozmowie była ? proszę podać 28.03.06, 11:54
      nazwisko tego redaktora który słyszał rozmowę !! ha, ha
    • zyks To, na tle innych PiSów, znany prawdomówca... 28.03.06, 12:44

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka