zymzyk 28.03.06, 09:35 Nic sie w Polsce nie zmienia, dochodze do wniosku ,ze sie uwsteczniamy. 28 marca 1956 najpiekniejsze podziekowania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maciek9940 Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:35 PIS łże zawsze i we wszystkich sprawach. Dlaczego w tym wypadku miałoby być inaczej???? Odpowiedz Link Zgłoś
hiob102 Łże jak bura sooka. 28.03.06, 09:54 Oczywiście w imię IV RP. Ps. Dlaczego, gdy cytuję wicepremiera to zostaję wylogowany? Odpowiedz Link Zgłoś
zymzyk Re: Łże jak bura sooka. 28.03.06, 12:30 haha ja tez mialem podobna sytuacje.. Polska czasow PRL;) 28 marca 1956 najpiekniejsze podziekowania Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:36 PIS łże zawsze i we wszystkich sprawach. Dlaczego w tym przypadku miałoby być inaczej????? Odpowiedz Link Zgłoś
zdzichogry Re: Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:41 A no kto teraz rządzi, a now teraz k....a my....Taka jest obecnie Polska, rzekomo tania i przyjazna tylko ciekawe komu?................. Odpowiedz Link Zgłoś
maciek9940 Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 09:42 PIS łże zawsze i wszędzie. Dlaczego w tym wypadku miałoby być inaczej??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Łże - partia? 28.03.06, 09:46 maciek9940 napisał: > PIS łże zawsze i wszędzie. Dlaczego w tym wypadku miałoby być > inaczej??????????? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Ciekawostka 28.03.06, 09:51 Skąd GW wie o czym rozmawiali (z dokładnymi "cytatami") o czym rozmawiał Łopiński z Pietkiewiczem? To Łopiński robi sobie "koło pióra" czy Pietkiewicz torpeduje swoją kandydaturę? Bo żeby dziennikarze GW wymyślali newsy i oszukiwali swoich czytelników nie podejrzewam... Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Ciekawostka 28.03.06, 10:07 galba napisał: > Skąd GW wie o czym rozmawiali (z dokładnymi "cytatami") o czym rozmawiał > Łopiński z Pietkiewiczem? > > To Łopiński robi sobie "koło pióra" czy Pietkiewicz torpeduje swoją kandydaturę > ? > > Bo żeby dziennikarze GW wymyślali newsy i oszukiwali swoich czytelników nie > podejrzewam... > Hitem na allegro jest najmniejsza kamera (z głosem) za jedyne 65 zet-eł. Mniejsza od pudełka zapałek. A jeśli pamiętasz, że od czasów Adasia i Lwa, wszyscy się nagrywają, to czemu się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
galba Jeśli... 28.03.06, 10:39 ...GW (w co wątpię) nagrywa ludzi bez ich zgody w trakcie ich rozmów w 4 oczy to niestety łamie prawo. > galba napisał: > > > Skąd GW wie o czym rozmawiali (z dokładnymi "cytatami") o czym rozmawiał > > Łopiński z Pietkiewiczem? > > > > To Łopiński robi sobie "koło pióra" czy Pietkiewicz torpeduje swoją > kandydaturę > > ? > > > > Bo żeby dziennikarze GW wymyślali newsy i oszukiwali swoich czytelników n > ie > > podejrzewam... > > > > Hitem na allegro jest najmniejsza kamera (z głosem) za jedyne 65 zet-eł. > Mniejsza od pudełka zapałek. > A jeśli pamiętasz, że od czasów Adasia i Lwa, wszyscy się nagrywają, to czemu > się dziwisz? Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Jeśli... 28.03.06, 10:41 galba napisał: > ...GW (w co wątpię) nagrywa ludzi bez ich zgody w trakcie ich rozmów w 4 oczy > to niestety łamie prawo Wszyscy to robią. Gdyby karać, to braknie nawet prywatnych więzień. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Galba stroz prawa 28.03.06, 11:31 galba napisał: > ...GW (w co wątpię) nagrywa ludzi bez ich zgody w trakcie ich rozmów w 4 oczy > to niestety łamie prawo. Tak jest. Ale jak koalicjant Twojego Jedynie Slusznego Wodza Samo Dobro wysypuje zboze, blokuje drogi i sprzedaje stanowiska na listach wyborczych za bajonskie sumy (Misztal sie przyznal do 400 tys. PLN) to robi to dla dobra narodu? Ech galba, nad Toba nawet plakac sie nie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 galba, skąd ty masz wiadomości, które tu głosisz 28.03.06, 10:52 pieprzysz zawsze bzdury, z których wynika, że na temat Kaczyńskich,PIS-u, wiesz więcej. niż oni sami!... o innych także.... Odpowiedz Link Zgłoś
kolter Re: galba, skąd ty masz wiadomości, które tu gło 28.03.06, 10:53 Jak skad?? od silesiusa!! Odpowiedz Link Zgłoś
zbiszek1 Re: A ja jakoś nie wierzę Łopinskiemu... 28.03.06, 09:54 PiSuary jak Stalinowcy: nie ważne co umie, ważne że zaufany... Odpowiedz Link Zgłoś
wenanty Tylko Wyborcza nia pisze dziś o fundacji Kwasiary 28.03.06, 09:57 Dlaczego ? A lista jest ciekawa. Zbigniewa Wróbla za donacje SLD nagrodziło fotelem prezesa orlenu z chyba najwyższą w kraju pensją. Inni - dostawali kolejne stanowiska, a ich spółki zamówienia publiczne. Ale to Wyborczej nie interesuje, tylko plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
carlo6 co za różnica.... 28.03.06, 10:03 ..kto, co, komu i w jaki sposób obiecywał? Najważniejsze,że jest nadzieja na wyprowadzkę pana Dworaka. Miejmy nadzieje,że mówiąc słowami Pani Śledzińskiej- Katarasińskiej ( dot. E Kruk)/ Dworak , Gaweł i Grzywaczewski -"pakują już walizki";))) Odpowiedz Link Zgłoś
wenanty A co chcesz powrotku Kwiatkowskiego 28.03.06, 11:31 i może jeszcze Urbana, Falskiej, Siwaka ? Akurat Dworak jest OK, PiS też go nie lubi, bo w 1990 głosował na Mazowieckiego, a oni takich rzeczy nie zapominają. Odpowiedz Link Zgłoś
carlo6 Tak, chce powrotu Kwiatkowskiego.... 28.03.06, 13:37 ...bo za jego czasów pozom anteny był OK. Chce ,żeby dyrektorami i wydawcami byli ludzie klasy Zielińskiego, Zimocha, Kozaka, Jasłowskiej- masz uwagi??? Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Tylko Wyborcza nia pisze dziś o fundacji Kwas 28.03.06, 10:14 wenanty napisał: > Dlaczego ? A lista jest ciekawa. Zbigniewa Wróbla za donacje SLD nagrodziło > fotelem prezesa orlenu z chyba najwyższą w kraju pensją. Inni - dostawali > kolejne stanowiska, a ich spółki zamówienia publiczne. Ale to Wyborczej nie > interesuje, tylko plotki A czy chciałbyś poznać listę ofiarodawców na pewną telewizję (już zbankrutowała), bursztynowy ołtarz, świątynię w Wilanowie i jeszcze na parę innych spraw? Pewnie też byłaby lepsza niż jakieś plotki. Odpowiedz Link Zgłoś
wenanty Tak chciałbym, bo tez nie lubię tej stacji 28.03.06, 11:32 Z tym, że ofiary zaczęły siępewnie dopiero w ubiegłym roku, bo do września 2005 r. trzeba było opłacac się fundacji Kwasiary. Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 wenanty.. to ma usprawiedliwić PISokomune? 28.03.06, 10:46 to co wyprawiało SLD, wszyscy to wiemy... jednak to nie daje prawa PIS, do tego samego!.. Jednak Kaczyńscy postępują jeszcze gorzej... czym się różni PISokomuna, od komuny z SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
wenanty Nie, tylko codzi o większy obiektywizm GW 28.03.06, 11:30 tak samo jak wszyscy rzygam na toruńską rozgłośnię i obecne TKM, ale też rzygam na Kwasiarę i Kwacha oraz ich uwałszczonych nomenklaturowych kumpli. O fundacji Kwasiary jest na wszystkich portalach, z wyjątkiem Wyborczej. I to mi się nie podoba. Nie wiem czemy GW od lat chroni Kwacha i jego ekipę przed jakąkolwiek krytyką. Odpowiedz Link Zgłoś
loveryzyk Re: Nie, tylko codzi o większy obiektywizm GW 28.03.06, 11:36 a ja o tym przeczytałem właśnie na portalu gazety Odpowiedz Link Zgłoś
r306 Hmmmm 28.03.06, 11:41 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3241129.html Przestan pitolic... Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 wenanty... 28.03.06, 13:16 ja wszystko co złe o kwaśniewskim, dowiedziałem sie z GW !..więc?.. to samo dotyczy wielu innych afer!... pokaż mi gazetę, która na swoich łamach, ujawniła więcej afer?.. dlatego GW, jest tak zwalczana przez polityków! Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Łopiński: Nie obiecywałem posady prezesa TVP 28.03.06, 10:36 to pani Ela jeszcze żyje ? Odpowiedz Link Zgłoś
11tadeusz11 Nigdy nic nie obiecywali 28.03.06, 10:36 a łupią stołek za stołkiem Najlepsi bankowcy w kraju będą teraz tropić afery bankowe, ten znowu nie wie że będzie pracował w TVP. Albo durnie, albo ludzi mają za durniów. Zresztą ja nie głosowałem na PiS, to sprawka ludzi ze ściany wschodniej. Odpowiedz Link Zgłoś
wylkot Re: Nigdy nic nie obiecywali 28.03.06, 10:39 11tadeusz11 napisał: > a łupią stołek za stołkiem Najlepsi bankowcy w kraju będą teraz tropić afery > bankowe, ten znowu nie wie że będzie pracował w TVP. Albo durnie, albo ludzi > mają za durniów. Zresztą ja nie głosowałem na PiS, to sprawka ludzi ze ściany > wschodniej. Chociaż żem ze wschodniej, to siem nie poczuwam. Ale w dużej części prowda. Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: CO wy na TO??????????? - <a href="<a href="http://" target 28.03.06, 11:31 Ze jestes zalosny? Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 a Gazeta przy tej rozmowie była ? proszę podać 28.03.06, 11:54 nazwisko tego redaktora który słyszał rozmowę !! ha, ha Odpowiedz Link Zgłoś