rafal.mr 12.04.10, 22:31 Witam Szukam domku w łebie dla 6osób (na 7-10dni) między 3i 17 lipca. Co możecie polecić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kumpel_lapa Re: domek w łebie 13.04.10, 23:02 Na campingu Ambre można coś takiego wybrać. Podobnie Chomiczówka. Ponad 20 różnych propozycji znaleźć możesz tutaj: Łeba Domki Letniskowe Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: domek w łebie 12.05.10, 08:34 Do lenka net:czy filarówka jest sprawdzona przez Ciebie?mam tam być w czerwcu jestem na razie załamana pogodą w czerwcu nad bałtykiem podobno mają być jakieś tornada,ulewy i ogólnie katastrofa:( Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_net Re: domek w łebie 12.05.10, 17:05 do lillylive : jestem w Łebie co roku, nie byłam w filarówce jako gość ale jako turysta oglądający, bardzo mi sie spodobało położenie i domki. a co do pogody to fakt, ma nie być za ładna... Odpowiedz Link Zgłoś
lillylive Re: domek w łebie 12.05.10, 20:08 Ja będe w filarówce w czerwcu po powrocie opiszę:) mam nadzieje że pogoda dopisze chodz troszke! Odpowiedz Link Zgłoś
lenka_net Re: domek w łebie 13.05.10, 22:31 to czekam na relację z filarówki. :) a pogoda jaka bedzie taka bedzie w polsce to jest loteria.... Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: domek w łebie 15.04.10, 11:54 W Łebie jest w czym wybierać. Polecam willę Adam, Optimum albo Słoneczny Dom. Więcej o tych noclegach w Łebie na stronie Leba.ZaplanujUrlop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
zaplanujurlop Re: domek w łebie 11.05.10, 17:12 Noclegi w Łebie - zapraszam na naszą stronę. Wiele ofert ze szczegółowymi opisami i zdjęciami. --------------- noclegi w Pucku - Puck.ZaplanujUrlop.pl Odpowiedz Link Zgłoś
agusia3301 Re: domek w łebie 12.05.10, 17:39 ........w czerwcu nad bałtykiem podobno mają być jakieś tornada,ulewy i ogólnie katastrofa...... Skąd Ty masz takie informacje????!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś