Dodaj do ulubionych

Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zaufania

28.03.06, 16:46
PO jest przeciw!!!

A o co chodzi ??
Obserwuj wątek
    • cloclo80 Brawo Tusk 28.03.06, 16:52
      Twierdzac ze PiS chce sie za wszelka cene pozbyc prawidlowo opisales pan
      aktualna rzeczywistosc.
      • isa.stern Re: Brawo Tusk 28.03.06, 16:58
        coś było na rzeczy w spekulacjach, że Kaczyński chce sie pozbyć Marcinkiewicza,
        akurat sposobność jest wyborna,,,
        • rom48 nie uda sie bo alternatywa jeszcze gorsza 28.03.06, 17:18
          PO na to sie nie zgodzi>Chyba zeby moherowa koalicja zebrala wiekszosc a tu moga byc problemy. Czesc (madrzejsza) PiS moze poprzec ten rzad i wspolnie z PO utrzymac.
          • tropiciel_absurdu I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:30
            Platforma za rządem, PiS za rządem, SO za rządem, LPR także.
            Tylko PSL i SLD przeciw ;-)
            • isa.stern Re: I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:33
              PSL.. kto to wie, jak któryś z nich dostanie propozycję objęcia teki
              wicepremiera to na pewno będzie "za"
              • moroux Re: I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:38
                Im wystarczy kilka posadek w spółkach skarbu państwa lub agencjach
                okołorolnicznych.
                • isa.stern Re: I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:57
                  moroux, błąd - oni te posady już dawno poobsadzali swoimi ludzmi, ale apetyty
                  mają na nowe stanowiska, albo na te, które utracili...
              • kobieta_rakieta Re: strzal w stope 28.03.06, 17:38
                Premier marcinkiewicz postanowil strzelic sobie w stope. potem krzyknie "yes,
                yes,yes". Wiadomo sympatycy i czlonkowie Opus Dei tak maja: lubia sobie zadawac
                bol.

--
                www.euromason.blox.pl
                Nieregularnik masońsko-pogański.
                • rom48 Nie takie to glupie.Poparcie PO i znacznej czesci 28.03.06, 17:57
                  PiS moze uniezaleznic go od kaczystow a pozniej to bedzie z gorki:)
        • junkier Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci z SLD 28.03.06, 17:39
          Dyskutujac o sporach centroprawicy z PO z socjalna prawica z PiS nie wolno
          tracic z polu widzenia prawdziwego zagrozenie dla Polski, jakie stanowia
          recydywisci z SLD.

Przyjeli ulubiona taktyke: siedza cicho i zgrywaja "fachowcow". Puszczaja oko
          do publiki: patrzcie na te klotnie prawicowych oszolomow, za naszych czasow byl
          spokoj.

Ale to wilki w owczej skorze i juz dzis marzy im sie powrot do wladzy. Wlasnie
          dlatego trzeba uruchomic aparat scigania: niech tropi zaciekle wszystkie afery
          z udzialem prominentow z SLD, bylo ich bez liku.
          • moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:40
            Jesteś beznadziejny, koleś. Najwyższy czas, żebyś spadał.
            • junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:44
              Sam spadaj i ty i caly elektorat komuchow z SLD ! Chcecie zyc w komunistycznym
              raju? Prosze bardzo leciec do Vietnamu albo na Kube, ale Polakom dajcie
              normalnie zyc !
              • moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:46
                Jestem socjalistą. I co mi zrobisz, skretyniały neokonusie?

--
                "Ze strachu się boją"
                Społeczeństwo Blog
                • junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:50
                  moroux napisał:
                  > Jestem socjalistą. I co mi zrobisz, skretyniały neokonusie?

Socjalista = komunista = swolocz = koniec dyskusji.
                  • moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:51
                    Ależ ja was lubie. Pełni tolerancji i miłości. Katolicy.
                    --
                    "Ze strachu się boją"
                    Społeczeństwo Blog
                    • isa.stern Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:00
                      oki... ale kogo ma SLD - Olejniczaka?! Olejniczak jeszcze długo będzie musiał
                      się uczyć, aby być w połowie tak "dobry", jak np. Miller
                      • moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:02
                        A ja myślę, że Olejniczak się wyrobi, w dobrym kierunku. Może z Borowskim, na
                        pewno pod okiem Sierakowskiego.
                        --
                        "Ze strachu się boją"
                        Społeczeństwo Blog
                        • isa.stern Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:06
                          zapewne... ale kiedy?! i co do tego czasu...
                          a zresztą taki scenariusz: SLD ponawia sukces Millera z poprzednich wyborów ok.
                          40 proc. poparcia i co zrobi Olejniczak, jak Millerowi brakowało ludzi
                      • junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:05
                        Olejniczak to kwiatek do kozucha i figurant. A Miller predzej czy pozniej
                        powroci, juz teraz przeciez zatrudnony jest na etacie w partii SLD i
                        zapewne "ustawia" Olejniczaka co ten bidula ma mowic zeby do konca nie zblaznic
                        sie.
                        • isa.stern Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:13
                          skąd Ty masz takie info?! Olejniczak nie jest człowiekiem Millera, nie na
                          darmo ukuto dla niego ksywkę "syn Kwaśniewskiego"
                          w jednym zgadzam się z Tobą - Miller wróci i to z tarczą
              • wilmor1 Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 19:09
                i PISokomuna...
            • natural7 Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:48
              Właśnie że ma rację.
          • kroczak Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:45
            junkier:Podaj nazwiska ale zaczynaj od PC,zagrożenie już jest w Polsce,co
            jesteś taki durnowaty i ślepy?
            • junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:49
              kroczak napisał:
              >>> zaczynaj od PC,zagrożenie już jest w Polsce,

Tak jest, za PC zagrozony jest w Polsce komunistyczno i postkomunistyczny
              uklad, nomenklatura i przestepcy. Normalni ludzie rzadow PiSu sie nie boja.
              • koloratura1 Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 29.03.06, 00:52
                junkier napisał:

>
                > Tak jest, za PC zagrozony jest w Polsce komunistyczno i postkomunistyczny
                > uklad, nomenklatura i przestepcy. Normalni ludzie rzadow PiSu sie nie boja.

Możesz nie wierzyć, ale z "postkomunistycznym układem, nomenklaturą i
                przestępcami" nie miałam nigdy nic wspólnego, a rządów PiSu coraz bardziej się
                boję. Szczególnie od momentu, kiedy się zabrali za banki. Po prostu boję się o
                moje pieniądze w banku, bo tych pieniedzy nikt mi nie dał, ani nie spadły mi z
                nieba skutkiem jakichś przekrętów. Nie jest to jakiś zawrotny majątek, ale są to
                oszczędności z mojej i mojego męża ciężkiej, wieloletniej pracy i oszczędnego
                życia. I może tym bardziej nie chcę ich stracić w "drugiej Argentynie".
    • afik42 Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zaufania 28.03.06, 16:52
      Wystapienie z wnioskiem o udzielenie wotum zaufania mialoby sens gdyby
      chodzilo o utrwalenie wladzy rzadu Marcinkiewicza. Jednak z calym tym tancem
      a'la "hip hop" PiS wokol nowych wyborow, skrocenia kadencji, samorozwiazania
      Sejmu.... rowniez i ten pomysl wyglada na kolejna figure w cyrkowym
      przedstawieniu.

Nawiasem mowiac, co by sie stalo gdyby Sejm udzielil wotum zaufania?
      Kaczynscy byliby zmuszeni porzucic swoja gadanine o nowych wyborach.
    • carlitos35 Grzech rodzi grzech, kłamstwo rodzi... 28.03.06, 16:56
      ...kłamstwo.

Ojcze Tadeuszu, pobłogosław !
    • jarek_ogarek Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 16:56
      normally it's done
    • galba PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 16:57
      A Jaś Maria własnoręcznie pozatrzaskuje w toaletach posłów, którzy mogliby
      zagłosowac na "nie".

W końcu kto przy zdrowych zmysłach rezygnowałby z ciepłych fotelików w Sejmie i
      wysokiej diety? A posłowie PO jak wiadomo mają zdrowe zmysły...
      • b.u.s.h.y kolejny bełkot galby 28.03.06, 17:08
        ciekawa teoria... Sondaże wskazują poparcie dla PO na poziomie 30-33%
        Uwzględniając nawet przeszacowanie tej partii, zdobędzie na pewno więcej
        mandatów niż ma teraz (nawet gdyby zdobyła mniej niż poprzednie 24% głosów,
        bedzie miała więcej mandatow, bo nie będzie w sejmie PSL i być może LPR).

Chyba, że już wiesz od swoich zwierzchników, że wybory będa sfałszowane i PiS
        zdobedzie 40%, a PO 15%, wtedy taka sytuacja jest możliwa.
        • galba Pesymista z ciebie... 28.03.06, 17:17
          > Chyba, że już wiesz od swoich zwierzchników, że wybory będa sfałszowane i PiS
          > zdobedzie 40%, a PO 15%, wtedy taka sytuacja jest możliwa.

Mam już w swoim biurku w sztabie PiS gotowe obwieszczenie PKW - PiS ma 83 % ,
          PO 6,1 %...
          • rom48 Kocham madrych inaczej a jest ich sporo. 28.03.06, 17:21
            Dobrze wiec, ze PO nie godzi sie na wybory :D
      • zorro_i_juz Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 17:09
        Ty galba juz lepiej nic nie pisz, a jak juz bardzo chcesz to wystarczy ze
        zlozysz swoj podpis "galba" i kazdy bedzie mogl sobie dospiewac dowolna glupote
      • yeellow Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 17:14
        a jak zaglosuje PiS? ;-)
        • zydomason Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 17:16
          yeellow napisał:

> a jak zaglosuje PiS? ;-)

To lepiej ni chodź na wybory
          Zyczliwy
        • uchachany PiS? Oczywiście przeciw rządowi Marcinkiewicza! 28.03.06, 21:53
          (patrz mój post niżej).

yeellow napisał:

• koloratura1 Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 29.03.06, 00:57
          yeellow napisał:

Chyba przeciw. To w końcu im zależy na jak najszybszych wyborach, dopóki jeszcze
          mają jakie - takie poparcie.
      • uchachany Galba - a nie zerżnąłeś tego aby ze mnie? Ja już 28.03.06, 21:49
        dawno pisałem (i bodaj czy nie u Ciebie), że i taką możliwość dopuszczam, że
        PIS będzie głosować przeciw własnemu rządowi, żeby spowodować kryzys
        parlamentarny prowadzący do niemożliwości wyłonienia innego rządu, a więc
        konieczności rozpisania wyborów - a PO będzie za rządem, żeby to umożliwić.
        Przy iście mrożkowskiej paranoi, w której tonie nasza polityka, to wcale nie
        fantasmagoria :-))!

galba napisał:

> A Jaś Maria własnoręcznie pozatrzaskuje w toaletach posłów, którzy mogliby
        > zagłosowac na "nie".
        >
        > W końcu kto przy zdrowych zmysłach rezygnowałby z ciepłych fotelików w Sejmie
        i
        >
        > wysokiej diety? A posłowie PO jak wiadomo mają zdrowe zmysły...
    • kajetan.adam Logika gdzie ona??? 28.03.06, 17:02
      pis zaprzecza sam sobie pamietacie jak mowili ze rzad sie nie podda do dymisji
      bo po co jak jest dobry. dzisiaj jednak gdy platforma nie poprze wniosku o
      rozwiazanie sejmu to oni zmienili zdanie. trzebabylo od poczatku mowic albo
      rozwiazanie sejmu albo dymisja rzadu a nie owijac w bawelne ze rzad dobry itp.
      im pozniej wybory tym gorzej dla pis bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac
      ze cos tu nie tak.....
      • lejbakogelmogel Żeby platformie zrobić dobrze; Premier zaryzykuje. 28.03.06, 17:06
        Ależ Panie Premierze, ta banda frustratów będzie wiecznie niezadowolona.
        Chyba, że obok prezydenta z Gdańska, siedziałby premier z Krakowa.
        • zydomason Re: Żeby platformie zrobić dobrze; Premier zaryzy 28.03.06, 17:12
          lejbakogelmogel napisał:

> Ależ Panie Premierze, ta banda frustratów będzie wiecznie niezadowolona.
          > Chyba, że obok prezydenta z Gdańska, siedziałby premier z Krakowa.

To bardz dobry pomysł jeden premier z Gorzowa drugi z Krakowa .Pół Polski
          Liberalnej pół moherowej. A nad nami niech czówa o Rydzyk z Torunia.
          • moroux Re: Żeby platformie zrobić dobrze; Premier zaryzy 28.03.06, 17:57
            Amen
            --
            "Ze strachu się boją"
            Społeczeństwo Blog
      • 1europejczyk "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac..." 28.03.06, 17:11
        Cytat ilustruje rozpowszechniona w pretensjonalnych i pseudowyksztalconych
        srodowiskach popierajacych PO pogarde dla polskiego "ciemnego ludu".
        Podobny "ciemny lud" amerykanski, ktory powtornie wybral Busha Jr na Prezydenta
        Stanow Zjednoczonych cieszy sie w tych samych srodowiskach juz duzo wiekszym
        uznaniem pewnie dlatego, ze nieco bogatszy!
        Oto jaki "patriotyzm" reprezentuja niemale kregi poplecznikow PO!
        • zorro_i_juz Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:19
          Ciemny lud amerykanski juz kuma i zobacz jak poparcie dla Busha spadlo na leb
          na szyje.
        • rom48 Ja bys nie zauwazyl ze sa to slowa prominenta PiS 28.03.06, 17:25
          to jest cytat i proponuje umieszczac ten zwro w cudzyslowie
        • plugawy_len Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:25
          Ja przyznaje, ze uwazam zdecydowana wiekszosc zwolennikow PiSu za "ciemny lud".
          Utrzymujace sie poparcie tej partii, gdy wezmie sie pod uwage sytuacje w kraju
          za ostatnie pol roku, tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu.

Ale najsmieszniejsze jest to, ze politycy PiSu mysla podobnie, ze popiera
          ich "ciemny lud" i stad mamy wlasnie takie zachowania tych panow.
        • pisiory_do_obory Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:37
          1europejczyk napisał:

> Stanow Zjednoczonych cieszy sie w tych samych srodowiskach juz duzo wiekszym
          > uznaniem pewnie dlatego, ze nieco bogatszy!
          > Oto jaki "patriotyzm" reprezentuja niemale kregi poplecznikow PO!

O czym to świadczy?
          O większej ciemnocie ludu głosującego na PiS od ludu głosującego na Busha, czy
          może o jakimś innym ukrytym fakcie który dostrzega tylko "oświecony inaczej"
          lud PiSiORów?

• pisiory_do_obory Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:40
            Abstrahując już całkiem od tego czy można się z twoim stwierdzeniem zgodzić czy
            nie.
            Zwracam uwagę że nie cały lud USA wybierał Busha, za to cały elektorat PiS
            głosował na PiS (inaczej nie byłyb elektoratem PiS).
        • arek64 do 1europejczyk 28.03.06, 17:47
          Cytat ilustruje pogardę dla polskiego społeczeństwa wyrażoną przez Jacka
          Kurskiego. Tylko po co ja to tłumaczę? Myślałem, ze wszyscy o tym wiedzą, że
          cytat akurat wyśmiewa podejście PiSu doo wyborców. Natomiast wykręcanie kota
          ogonem i próba obrażenia wyborców PO, za to co powiedział bulterier PiSu, jest
          paranoją.
        • koloratura1 Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 29.03.06, 01:01
          1europejczyk napisał:

> Cytat ilustruje rozpowszechniona w pretensjonalnych i pseudowyksztalconych
          > srodowiskach popierajacych PO pogarde dla polskiego "ciemnego ludu".

Zaraz, zaraz. Czyżbyś już zapomniał? Ten cytat o "ciemnym ludzie, który wszystko
          kupi" pochodzi od PiSowego klasyka, nazwiskiem Kurski.
    • pw2221 ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 28.03.06, 17:04
      że rzą jest bardzo zły ale powinien rządzić .... co najmniej do jesieni
      • zydomason Re: ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 28.03.06, 17:08
        Niech rządzą do końca .Program PiS programem moherów. Nie chcieli oddać PO
        najważniejszych resortów to teraz trzeba pokazać co się umie.
      • yeellow Re: ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 28.03.06, 17:15
        a co powie Jarek? Ze rzad dobry, ale trzeba do dymisji? :)
      • koloratura1 Re: ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 29.03.06, 01:05
        pw2221 napisał:

> że rzą jest bardzo zły ale powinien rządzić .... co najmniej do jesieni

Dokładnie tak powie. Bo dopieero wtedy istnieje szansa, że PiS się dostatecznie
        zdoła wykrwawić "rządzeniem" i w wyborach zdobędzie śladowy procent głosów.
    • kajetan.adam dlaczego pisowcy nie opieraja sie na faktach???? 28.03.06, 17:07
      Czy sa tu jakies komentarze pisowskie oparte na faktach albo logicznym
      mysleniu a nie na epitetach emocjach i subiektywnej obrazie??//
      • galba Wskaż mi... 28.03.06, 17:20
        kajetan.adam napisał:

> Czy sa tu jakies komentarze pisowskie oparte na faktach albo logicznym
        > mysleniu a nie na epitetach emocjach i subiektywnej obrazie??//

... choć jeden wpis "platformersa", który nie byłby w 100 % bluzgiem,
        inwektywami albo bezwładnym bełkotem naćpanego małolata. Nie musisz się
        ograniczać do tego wątku - szukaj po całym forum. Jak znajdziesz to daj znać.
    • junkier Wątpliwości mogą być różne, ważny jest cel. Celem 28.03.06, 17:08
      "Wątpliwości mogą być różne, ważny jest cel. Celem naszym jest rządzenie
      Polską. Celem naszym jest doprowadzenie do tego, aby ludzie za ciężką, uczciwą
      pracę mogli godnie żyć."

Przewodniczący Andrzej Lepper w Sygnałach Dnia, 1.08.2005 - PR1
      • wilmor1 Leper i Kaczyńscy pasują jak ulał do siebie ! 28.03.06, 19:12
        takie same ćwoki!...
    • halfliner Przecież Kaziu niczego nie rozważa tylko słucha. 28.03.06, 17:13
      • rom48 Mozesz sie mylic czujac poparcie PO moze sie 28.03.06, 17:27
        postawic durnym kaczystom
    • cymber.gaj Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:14
      ... - choć zdaję sobie sprawę, że moja wyobraźnia też jest ciekawa" - stwierdził premier.

Nasz pieszczoch kochany!
      • zydomason Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:19
        cymber.gaj napisał:

> ... - choć zdaję sobie sprawę, że moja wyobraźnia też jest ciekawa" - stwierdzi
        > ł premier.
        >
        > Nasz pieszczoch kochany!
        Pięknie powiedziane. Jego wyobrażnia jest ciekawa. Aco ma powiedzieć naród.
        Naród jest ciekawy ale nie ma już wyobraźni Lepper z Gilowską nie da się wyobrazić
      • picker63 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:32
        Po co tyle chałasu.Przecież za kilka godzin wszystko się zdezaktualizuje.Skoda
        naszych słów i emocji.Dajcie sobie siana.To co" robi" PIS jest obliczone na to
        że zaćpają nas nienawiscią,zagadają o tym czego nie pozwoliła zrobić im PO.Niech
        sobie porządzą to może trochę spokornieją .
    • przemjod "AAA, zabierzcie ode mnie tę władzę" J.K. 28.03.06, 17:22

• vinc0 Zadanie dla Kurskiego... 28.03.06, 17:31
        Czas kręcić następny film .Jak to podstępna Platforma zniszczyła rząd
        Marcinkiewicza.
        Rzygać się chce.
    • pisiory_do_obory Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:27
      splkm napisał:

> PO jest przeciw!!!
      >
      > A o co chodzi ??
      Jest przeciw samorozwiązaniu się sejmu.
      W sprawie udzielenia wotum zaufania PO jeszcze się nie wypowiedziało raczej.
      Wolniej czytaj, to czasami pomaga ;)
    • 1_gb_miejsca_na_twoje_maile Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:41
      "rząd koncentruje się obecnie z jednej strony na merytorycznej pracy"

Czytaj: zrywa kartki z kalendarza. To najbardziej merytoryczna z prac rzadu.
    • 1_gb_miejsca_na_twoje_maile Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:48
      zarys50 napisał:

> Tak dobrego i kompetentnego premiera Polska nie miala od konca wojny.
      > Marcinkiewicz jest wrecz doskonaly i dlatego nawet ci wszyscy obludnicy z PO

Marcinkiewicz nie jest ani dobry ani kompetentny. Nie robi nic poza
      usmiechaniem sie do kamer. To taki manekin na wystawe i w ten sposob szkodzi
      Polsce, bo odwraca uwage od nieudolnosci rzadu i PiSu.
    • vinc0 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:48
      zarys50 napisał: bardzo dużo.
      Nakreślił nam swój rys charakterologiczny.
      Doooskonały materiał na fanatyka.
    • waldi1953 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:49
      Panie Marcinkiewicz- bez jaj, nic pan tu nie ma do rozważania- wszyscy o tym
      wiedzą, może poza panem i pana synalkiem cieniaskiem.Jak dostanie pan takie
      kacze polecenie to się pan łaskawie podda, im prędzej tym lepiej.
      • arek64 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 18:01
        > Panie Marcinkiewicz- (...)- wszyscy o tym
        > wiedzą, (...) Jak dostanie pan takie
        > kacze polecenie to się pan łaskawie podda,

Dokładnie.
    • aglio Zdejmijcie juz tego pajaca 28.03.06, 17:53
      Bo za chwile wszyscy na czarne beda mowic biale, a na biale czarne.
      • gromek1 Re: Zdejmijcie juz tego pajaca 28.03.06, 17:55
        Niech pisze co chce ale on w kółko Macieju wysyła dwa posty o tej samej treści,
        czasami tylko dodaje inwektywy. Wybaczcuie mu. Chłopak jest w pracy.
        • aglio Re: Zdejmijcie juz tego pajaca 28.03.06, 18:18
          to o mnie czy o Marcinkiewiczu?
    • 1korektor opozycja za rządem przeciw większości ? 28.03.06, 17:54
      to by dopiero był numer.
      votum zaufania rządu:
      ZA - opozycja
      PRZECIW - koalicja rządząca z PiS na czele.
      Cały świat by o nas pisał. Nagłówki:

Kaczyński I - Wściekłe poparcie naszego rządu jako szczyt nagonki na PiS
      Tusk - Wesprzemy polski rząd tam gdzie tego potrzebuje interes
      Lepper - Jestem gotów do bicia wicepremierem (pardon - bycia :)
      Giertych - Gdzie kucharek sześć ....
      Kaczyński II - Mój pierwszy brat ma rację.
      Wałęsa - Ja wiedziałem że tak będzie drodzy państwo, ja zawsze to mówiłem, że
      .............................Kaczynscy to oni się koncepcyjnie to nadają
      ......................................................................
      o. Tadeusz - Plujmy na szatana.
      Financial Times - Polish solidarity won again !!
      • jurekpy Re: opozycja za rządem przeciw większości ? 28.03.06, 18:03
        Taki scenariusz,gdzie PIS głosować będzie za rozwiązaniem rządu a PO za jego
        utrzymaniem jest całkiem realny.
        Ciągle łudzę się,że otaczające nas "totalne dno klasy politycznej" jest tylko
        moim snem,że obudzę się jutro w normalnym kraju.
      • vinc0 Re: opozycja za rządem przeciw większości ? 28.03.06, 18:05
        1korektor napisał:

> to by dopiero był numer.
        > votum zaufania rządu:
        > ZA - opozycja
        > PRZECIW - koalicja rządząca z PiS na czele.

Naiwny jesteś?Oni nie chcą wyborów,zagęszczają tylko atmosferę.
        Scenariusz jest zawsze ten sam,namotać żeby prosty lud się zapętlił.
    • arek64 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:55
      > jest b. skuteczny i b. konsekwentny.. ten facet wie czego chce..
      > ma jasno wyznaczony cel... i za zadna cene nie daje sie zbic z tropu. Nigdy
      nie
      >
      > kupczyl.. zawsze byl wierny swoim zasadom i konsekwentnie przez wiele lat
      > stopniowo dazyl do celu.. jest wytrwaly jak wilk..

Taki opis równie dobrze pasuje np. do Bin Ladena, do Łukaszenki, do Fidela
      Castro, itd., itp. Czy jest zatem czym się chwalić?
    • gocharm PIS nie jest zdolny do żadnych rządów koalicyjnych 28.03.06, 18:04
      ..o paparcie Samoobrony zabiegał ale samym Lepperem i jego ludźmi pogardza,PO
      to lumpenliberałowie relatywiści,SLD - wiadomo,komuna ,esbecja i brak
      patriotyzmu,LPR za bardzo radykalny(?)PSL za mało radykalny i zbyt letni
      religijnie,demokraci.pl to odkrywcy i poplecznicy Balcerowicza.Co z tego
      wynika??Ano tylko to,że PIS może jedynie rządzić samodzielnie czyli wysoko
      wygrać wybory ,albo nie rządzić wcale.Poza tym rządzenie "wypala" partię a jak
      już wypali to odium spadnie również na Brata czyli pana Prezydenta i szanse na
      reelekcję zmarnieją.
      • alessandro2005 Ring 28.03.06, 18:16
        Cala sytucja przypomina mi ring.

PO zadaje ciosy. PiS slania sie na nogach, bo troche dostaje po ryju i chce sie
        z ringu zwiac. Ale PO wciaga PiS na ring z powrotem i dalej po ryju...

I wcale mi nie zal PiSu, bo to oni ciagneli na ten ring i niech sie wykaza...

Bic do konca, a jak beda lezec to kopac, by juz nigdy sie nie podniesli !!!
        Sedzia (=narod) nie wszystko widzi...

• qc PiS: rzad nie moze rzadzic.. 28.03.06, 20:06
      poniewaz jest strasznie.
      Marcinkiewicz: to dobry rzad, dobrze rzadzacy rzad.
      Czy ktos jest w stanie pojac pisowska logike?
      (A moze to Lenin gdzies juz wyjasnial ?)
    • kryant Brak Wotum dla rządu - co zyska PiS 28.03.06, 20:35
      Wiele:
      Jednym ruchem pozbywa się z Rządu kilku ministrów i robi miejsce dla
      Samoobrony, bo nie chodzi o wybory, a rekonstrukcje rządu
      Ministrowie do wycięcia:
      1) Gilowska - ona nie musi się wstydziś, albo nie daj boże odejść z hukiem po
      przyjęciu Lepera, a poza tym nie jest kulą u nogi
      2) Religa - za dużo obiecuje służbie zdrowia
      3) Jurgiel - nie można dymisjonować, bo przyjaciel któregoś Kaczyńskiego, ale
      można nie powołać do nowego rządu
      4) jakby poszukać znalazłoby sie jeszcze kilka powodów
      Marcinkiewicz, może mieć obiecane, że zostanie, a co naprawdę dostanie to się
      okaże - najważniesze, że odwali brudną robotę

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka