splkm 28.03.06, 16:46 PO jest przeciw!!! A o co chodzi ?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
cloclo80 Brawo Tusk 28.03.06, 16:52 Twierdzac ze PiS chce sie za wszelka cene pozbyc prawidlowo opisales pan aktualna rzeczywistosc. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Brawo Tusk 28.03.06, 16:58 coś było na rzeczy w spekulacjach, że Kaczyński chce sie pozbyć Marcinkiewicza, akurat sposobność jest wyborna,,, Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 nie uda sie bo alternatywa jeszcze gorsza 28.03.06, 17:18 PO na to sie nie zgodzi>Chyba zeby moherowa koalicja zebrala wiekszosc a tu moga byc problemy. Czesc (madrzejsza) PiS moze poprzec ten rzad i wspolnie z PO utrzymac. Odpowiedz Link Zgłoś
tropiciel_absurdu I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:30 Platforma za rządem, PiS za rządem, SO za rządem, LPR także. Tylko PSL i SLD przeciw ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:33 PSL.. kto to wie, jak któryś z nich dostanie propozycję objęcia teki wicepremiera to na pewno będzie "za" Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:38 Im wystarczy kilka posadek w spółkach skarbu państwa lub agencjach okołorolnicznych. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: I tak powstanie upragniona koalicja POPiS ;-) 28.03.06, 17:57 moroux, błąd - oni te posady już dawno poobsadzali swoimi ludzmi, ale apetyty mają na nowe stanowiska, albo na te, które utracili... Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta Re: strzal w stope 28.03.06, 17:38 Premier marcinkiewicz postanowil strzelic sobie w stope. potem krzyknie "yes, yes,yes". Wiadomo sympatycy i czlonkowie Opus Dei tak maja: lubia sobie zadawac bol. -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Nie takie to glupie.Poparcie PO i znacznej czesci 28.03.06, 17:57 PiS moze uniezaleznic go od kaczystow a pozniej to bedzie z gorki:) Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci z SLD 28.03.06, 17:39 Dyskutujac o sporach centroprawicy z PO z socjalna prawica z PiS nie wolno tracic z polu widzenia prawdziwego zagrozenie dla Polski, jakie stanowia recydywisci z SLD. Przyjeli ulubiona taktyke: siedza cicho i zgrywaja "fachowcow". Puszczaja oko do publiki: patrzcie na te klotnie prawicowych oszolomow, za naszych czasow byl spokoj. Ale to wilki w owczej skorze i juz dzis marzy im sie powrot do wladzy. Wlasnie dlatego trzeba uruchomic aparat scigania: niech tropi zaciekle wszystkie afery z udzialem prominentow z SLD, bylo ich bez liku. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:40 Jesteś beznadziejny, koleś. Najwyższy czas, żebyś spadał. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:44 Sam spadaj i ty i caly elektorat komuchow z SLD ! Chcecie zyc w komunistycznym raju? Prosze bardzo leciec do Vietnamu albo na Kube, ale Polakom dajcie normalnie zyc ! Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:46 Jestem socjalistą. I co mi zrobisz, skretyniały neokonusie? -- "Ze strachu się boją" Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:50 moroux napisał: > Jestem socjalistą. I co mi zrobisz, skretyniały neokonusie? Socjalista = komunista = swolocz = koniec dyskusji. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:51 Ależ ja was lubie. Pełni tolerancji i miłości. Katolicy. -- "Ze strachu się boją" Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:00 oki... ale kogo ma SLD - Olejniczaka?! Olejniczak jeszcze długo będzie musiał się uczyć, aby być w połowie tak "dobry", jak np. Miller Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:02 A ja myślę, że Olejniczak się wyrobi, w dobrym kierunku. Może z Borowskim, na pewno pod okiem Sierakowskiego. -- "Ze strachu się boją" Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:06 zapewne... ale kiedy?! i co do tego czasu... a zresztą taki scenariusz: SLD ponawia sukces Millera z poprzednich wyborów ok. 40 proc. poparcia i co zrobi Olejniczak, jak Millerowi brakowało ludzi Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:05 Olejniczak to kwiatek do kozucha i figurant. A Miller predzej czy pozniej powroci, juz teraz przeciez zatrudnony jest na etacie w partii SLD i zapewne "ustawia" Olejniczaka co ten bidula ma mowic zeby do konca nie zblaznic sie. Odpowiedz Link Zgłoś
isa.stern Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 18:13 skąd Ty masz takie info?! Olejniczak nie jest człowiekiem Millera, nie na darmo ukuto dla niego ksywkę "syn Kwaśniewskiego" w jednym zgadzam się z Tobą - Miller wróci i to z tarczą Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 19:09 i PISokomuna... Odpowiedz Link Zgłoś
natural7 Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:48 Właśnie że ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
kroczak Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:45 junkier:Podaj nazwiska ale zaczynaj od PC,zagrożenie już jest w Polsce,co jesteś taki durnowaty i ślepy? Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 28.03.06, 17:49 kroczak napisał: >>> zaczynaj od PC,zagrożenie już jest w Polsce, Tak jest, za PC zagrozony jest w Polsce komunistyczno i postkomunistyczny uklad, nomenklatura i przestepcy. Normalni ludzie rzadow PiSu sie nie boja. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: Prawdziwe zagrozenie dla Polski: recydywisci 29.03.06, 00:52 junkier napisał: > > Tak jest, za PC zagrozony jest w Polsce komunistyczno i postkomunistyczny > uklad, nomenklatura i przestepcy. Normalni ludzie rzadow PiSu sie nie boja. Możesz nie wierzyć, ale z "postkomunistycznym układem, nomenklaturą i przestępcami" nie miałam nigdy nic wspólnego, a rządów PiSu coraz bardziej się boję. Szczególnie od momentu, kiedy się zabrali za banki. Po prostu boję się o moje pieniądze w banku, bo tych pieniedzy nikt mi nie dał, ani nie spadły mi z nieba skutkiem jakichś przekrętów. Nie jest to jakiś zawrotny majątek, ale są to oszczędności z mojej i mojego męża ciężkiej, wieloletniej pracy i oszczędnego życia. I może tym bardziej nie chcę ich stracić w "drugiej Argentynie". Odpowiedz Link Zgłoś
afik42 Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zaufania 28.03.06, 16:52 Wystapienie z wnioskiem o udzielenie wotum zaufania mialoby sens gdyby chodzilo o utrwalenie wladzy rzadu Marcinkiewicza. Jednak z calym tym tancem a'la "hip hop" PiS wokol nowych wyborow, skrocenia kadencji, samorozwiazania Sejmu.... rowniez i ten pomysl wyglada na kolejna figure w cyrkowym przedstawieniu. Nawiasem mowiac, co by sie stalo gdyby Sejm udzielil wotum zaufania? Kaczynscy byliby zmuszeni porzucic swoja gadanine o nowych wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
carlitos35 Grzech rodzi grzech, kłamstwo rodzi... 28.03.06, 16:56 ...kłamstwo. Ojcze Tadeuszu, pobłogosław ! Odpowiedz Link Zgłoś
jarek_ogarek Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 16:56 normally it's done Odpowiedz Link Zgłoś
galba PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 16:57 A Jaś Maria własnoręcznie pozatrzaskuje w toaletach posłów, którzy mogliby zagłosowac na "nie". W końcu kto przy zdrowych zmysłach rezygnowałby z ciepłych fotelików w Sejmie i wysokiej diety? A posłowie PO jak wiadomo mają zdrowe zmysły... Odpowiedz Link Zgłoś
b.u.s.h.y kolejny bełkot galby 28.03.06, 17:08 ciekawa teoria... Sondaże wskazują poparcie dla PO na poziomie 30-33% Uwzględniając nawet przeszacowanie tej partii, zdobędzie na pewno więcej mandatów niż ma teraz (nawet gdyby zdobyła mniej niż poprzednie 24% głosów, bedzie miała więcej mandatow, bo nie będzie w sejmie PSL i być może LPR). Chyba, że już wiesz od swoich zwierzchników, że wybory będa sfałszowane i PiS zdobedzie 40%, a PO 15%, wtedy taka sytuacja jest możliwa. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Pesymista z ciebie... 28.03.06, 17:17 > Chyba, że już wiesz od swoich zwierzchników, że wybory będa sfałszowane i PiS > zdobedzie 40%, a PO 15%, wtedy taka sytuacja jest możliwa. Mam już w swoim biurku w sztabie PiS gotowe obwieszczenie PKW - PiS ma 83 % , PO 6,1 %... Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Kocham madrych inaczej a jest ich sporo. 28.03.06, 17:21 Dobrze wiec, ze PO nie godzi sie na wybory :D Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 17:09 Ty galba juz lepiej nic nie pisz, a jak juz bardzo chcesz to wystarczy ze zlozysz swoj podpis "galba" i kazdy bedzie mogl sobie dospiewac dowolna glupote Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 17:14 a jak zaglosuje PiS? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 28.03.06, 17:16 yeellow napisał: > a jak zaglosuje PiS? ;-) To lepiej ni chodź na wybory Zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany PiS? Oczywiście przeciw rządowi Marcinkiewicza! 28.03.06, 21:53 (patrz mój post niżej). yeellow napisał: > a jak zaglosuje PiS? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: PO ze strachu zagłosuje za poparciem... 29.03.06, 00:57 yeellow napisał: > a jak zaglosuje PiS? ;-) Chyba przeciw. To w końcu im zależy na jak najszybszych wyborach, dopóki jeszcze mają jakie - takie poparcie. Odpowiedz Link Zgłoś
uchachany Galba - a nie zerżnąłeś tego aby ze mnie? Ja już 28.03.06, 21:49 dawno pisałem (i bodaj czy nie u Ciebie), że i taką możliwość dopuszczam, że PIS będzie głosować przeciw własnemu rządowi, żeby spowodować kryzys parlamentarny prowadzący do niemożliwości wyłonienia innego rządu, a więc konieczności rozpisania wyborów - a PO będzie za rządem, żeby to umożliwić. Przy iście mrożkowskiej paranoi, w której tonie nasza polityka, to wcale nie fantasmagoria :-))! galba napisał: > A Jaś Maria własnoręcznie pozatrzaskuje w toaletach posłów, którzy mogliby > zagłosowac na "nie". > > W końcu kto przy zdrowych zmysłach rezygnowałby z ciepłych fotelików w Sejmie i > > wysokiej diety? A posłowie PO jak wiadomo mają zdrowe zmysły... Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan.adam Logika gdzie ona??? 28.03.06, 17:02 pis zaprzecza sam sobie pamietacie jak mowili ze rzad sie nie podda do dymisji bo po co jak jest dobry. dzisiaj jednak gdy platforma nie poprze wniosku o rozwiazanie sejmu to oni zmienili zdanie. trzebabylo od poczatku mowic albo rozwiazanie sejmu albo dymisja rzadu a nie owijac w bawelne ze rzad dobry itp. im pozniej wybory tym gorzej dla pis bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac ze cos tu nie tak..... Odpowiedz Link Zgłoś
lejbakogelmogel Żeby platformie zrobić dobrze; Premier zaryzykuje. 28.03.06, 17:06 Ależ Panie Premierze, ta banda frustratów będzie wiecznie niezadowolona. Chyba, że obok prezydenta z Gdańska, siedziałby premier z Krakowa. Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: Żeby platformie zrobić dobrze; Premier zaryzy 28.03.06, 17:12 lejbakogelmogel napisał: > Ależ Panie Premierze, ta banda frustratów będzie wiecznie niezadowolona. > Chyba, że obok prezydenta z Gdańska, siedziałby premier z Krakowa. To bardz dobry pomysł jeden premier z Gorzowa drugi z Krakowa .Pół Polski Liberalnej pół moherowej. A nad nami niech czówa o Rydzyk z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
moroux Re: Żeby platformie zrobić dobrze; Premier zaryzy 28.03.06, 17:57 Amen -- "Ze strachu się boją" Społeczeństwo Blog Odpowiedz Link Zgłoś
1europejczyk "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac..." 28.03.06, 17:11 Cytat ilustruje rozpowszechniona w pretensjonalnych i pseudowyksztalconych srodowiskach popierajacych PO pogarde dla polskiego "ciemnego ludu". Podobny "ciemny lud" amerykanski, ktory powtornie wybral Busha Jr na Prezydenta Stanow Zjednoczonych cieszy sie w tych samych srodowiskach juz duzo wiekszym uznaniem pewnie dlatego, ze nieco bogatszy! Oto jaki "patriotyzm" reprezentuja niemale kregi poplecznikow PO! Odpowiedz Link Zgłoś
zorro_i_juz Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:19 Ciemny lud amerykanski juz kuma i zobacz jak poparcie dla Busha spadlo na leb na szyje. Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Ja bys nie zauwazyl ze sa to slowa prominenta PiS 28.03.06, 17:25 to jest cytat i proponuje umieszczac ten zwro w cudzyslowie Odpowiedz Link Zgłoś
plugawy_len Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:25 Ja przyznaje, ze uwazam zdecydowana wiekszosc zwolennikow PiSu za "ciemny lud". Utrzymujace sie poparcie tej partii, gdy wezmie sie pod uwage sytuacje w kraju za ostatnie pol roku, tylko utwierdza mnie w tym przekonaniu. Ale najsmieszniejsze jest to, ze politycy PiSu mysla podobnie, ze popiera ich "ciemny lud" i stad mamy wlasnie takie zachowania tych panow. Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:37 1europejczyk napisał: > Stanow Zjednoczonych cieszy sie w tych samych srodowiskach juz duzo wiekszym > uznaniem pewnie dlatego, ze nieco bogatszy! > Oto jaki "patriotyzm" reprezentuja niemale kregi poplecznikow PO! O czym to świadczy? O większej ciemnocie ludu głosującego na PiS od ludu głosującego na Busha, czy może o jakimś innym ukrytym fakcie który dostrzega tylko "oświecony inaczej" lud PiSiORów? Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 28.03.06, 17:40 Abstrahując już całkiem od tego czy można się z twoim stwierdzeniem zgodzić czy nie. Zwracam uwagę że nie cały lud USA wybierał Busha, za to cały elektorat PiS głosował na PiS (inaczej nie byłyb elektoratem PiS). Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 do 1europejczyk 28.03.06, 17:47 Cytat ilustruje pogardę dla polskiego społeczeństwa wyrażoną przez Jacka Kurskiego. Tylko po co ja to tłumaczę? Myślałem, ze wszyscy o tym wiedzą, że cytat akurat wyśmiewa podejście PiSu doo wyborców. Natomiast wykręcanie kota ogonem i próba obrażenia wyborców PO, za to co powiedział bulterier PiSu, jest paranoją. Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: "bo ciemny lud powoli bedzie zaczynal kumac.. 29.03.06, 01:01 1europejczyk napisał: > Cytat ilustruje rozpowszechniona w pretensjonalnych i pseudowyksztalconych > srodowiskach popierajacych PO pogarde dla polskiego "ciemnego ludu". Zaraz, zaraz. Czyżbyś już zapomniał? Ten cytat o "ciemnym ludzie, który wszystko kupi" pochodzi od PiSowego klasyka, nazwiskiem Kurski. Odpowiedz Link Zgłoś
pw2221 ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 28.03.06, 17:04 że rzą jest bardzo zły ale powinien rządzić .... co najmniej do jesieni Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 28.03.06, 17:08 Niech rządzą do końca .Program PiS programem moherów. Nie chcieli oddać PO najważniejszych resortów to teraz trzeba pokazać co się umie. Odpowiedz Link Zgłoś
yeellow Re: ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 28.03.06, 17:15 a co powie Jarek? Ze rzad dobry, ale trzeba do dymisji? :) Odpowiedz Link Zgłoś
koloratura1 Re: ciekawe co wtedy powie Jana Rokita ha, ha 29.03.06, 01:05 pw2221 napisał: > że rzą jest bardzo zły ale powinien rządzić .... co najmniej do jesieni Dokładnie tak powie. Bo dopieero wtedy istnieje szansa, że PiS się dostatecznie zdoła wykrwawić "rządzeniem" i w wyborach zdobędzie śladowy procent głosów. Odpowiedz Link Zgłoś
kajetan.adam dlaczego pisowcy nie opieraja sie na faktach???? 28.03.06, 17:07 Czy sa tu jakies komentarze pisowskie oparte na faktach albo logicznym mysleniu a nie na epitetach emocjach i subiektywnej obrazie??// Odpowiedz Link Zgłoś
galba Wskaż mi... 28.03.06, 17:20 kajetan.adam napisał: > Czy sa tu jakies komentarze pisowskie oparte na faktach albo logicznym > mysleniu a nie na epitetach emocjach i subiektywnej obrazie??// ... choć jeden wpis "platformersa", który nie byłby w 100 % bluzgiem, inwektywami albo bezwładnym bełkotem naćpanego małolata. Nie musisz się ograniczać do tego wątku - szukaj po całym forum. Jak znajdziesz to daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
junkier Wątpliwości mogą być różne, ważny jest cel. Celem 28.03.06, 17:08 "Wątpliwości mogą być różne, ważny jest cel. Celem naszym jest rządzenie Polską. Celem naszym jest doprowadzenie do tego, aby ludzie za ciężką, uczciwą pracę mogli godnie żyć." Przewodniczący Andrzej Lepper w Sygnałach Dnia, 1.08.2005 - PR1 Odpowiedz Link Zgłoś
wilmor1 Leper i Kaczyńscy pasują jak ulał do siebie ! 28.03.06, 19:12 takie same ćwoki!... Odpowiedz Link Zgłoś
rom48 Mozesz sie mylic czujac poparcie PO moze sie 28.03.06, 17:27 postawic durnym kaczystom Odpowiedz Link Zgłoś
cymber.gaj Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:14 ... - choć zdaję sobie sprawę, że moja wyobraźnia też jest ciekawa" - stwierdził premier. Nasz pieszczoch kochany! Odpowiedz Link Zgłoś
zydomason Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:19 cymber.gaj napisał: > ... - choć zdaję sobie sprawę, że moja wyobraźnia też jest ciekawa" - stwierdzi > ł premier. > > Nasz pieszczoch kochany! Pięknie powiedziane. Jego wyobrażnia jest ciekawa. Aco ma powiedzieć naród. Naród jest ciekawy ale nie ma już wyobraźni Lepper z Gilowską nie da się wyobrazić Odpowiedz Link Zgłoś
picker63 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:32 Po co tyle chałasu.Przecież za kilka godzin wszystko się zdezaktualizuje.Skoda naszych słów i emocji.Dajcie sobie siana.To co" robi" PIS jest obliczone na to że zaćpają nas nienawiscią,zagadają o tym czego nie pozwoliła zrobić im PO.Niech sobie porządzą to może trochę spokornieją . Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Zadanie dla Kurskiego... 28.03.06, 17:31 Czas kręcić następny film .Jak to podstępna Platforma zniszczyła rząd Marcinkiewicza. Rzygać się chce. Odpowiedz Link Zgłoś
pisiory_do_obory Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:27 splkm napisał: > PO jest przeciw!!! > > A o co chodzi ?? Jest przeciw samorozwiązaniu się sejmu. W sprawie udzielenia wotum zaufania PO jeszcze się nie wypowiedziało raczej. Wolniej czytaj, to czasami pomaga ;) Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:41 "rząd koncentruje się obecnie z jednej strony na merytorycznej pracy" Czytaj: zrywa kartki z kalendarza. To najbardziej merytoryczna z prac rzadu. Odpowiedz Link Zgłoś
1_gb_miejsca_na_twoje_maile Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:48 zarys50 napisał: > Tak dobrego i kompetentnego premiera Polska nie miala od konca wojny. > Marcinkiewicz jest wrecz doskonaly i dlatego nawet ci wszyscy obludnicy z PO Marcinkiewicz nie jest ani dobry ani kompetentny. Nie robi nic poza usmiechaniem sie do kamer. To taki manekin na wystawe i w ten sposob szkodzi Polsce, bo odwraca uwage od nieudolnosci rzadu i PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:48 zarys50 napisał: bardzo dużo. Nakreślił nam swój rys charakterologiczny. Doooskonały materiał na fanatyka. Odpowiedz Link Zgłoś
waldi1953 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:49 Panie Marcinkiewicz- bez jaj, nic pan tu nie ma do rozważania- wszyscy o tym wiedzą, może poza panem i pana synalkiem cieniaskiem.Jak dostanie pan takie kacze polecenie to się pan łaskawie podda, im prędzej tym lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 18:01 > Panie Marcinkiewicz- (...)- wszyscy o tym > wiedzą, (...) Jak dostanie pan takie > kacze polecenie to się pan łaskawie podda, Dokładnie. Odpowiedz Link Zgłoś
aglio Zdejmijcie juz tego pajaca 28.03.06, 17:53 Bo za chwile wszyscy na czarne beda mowic biale, a na biale czarne. Odpowiedz Link Zgłoś
gromek1 Re: Zdejmijcie juz tego pajaca 28.03.06, 17:55 Niech pisze co chce ale on w kółko Macieju wysyła dwa posty o tej samej treści, czasami tylko dodaje inwektywy. Wybaczcuie mu. Chłopak jest w pracy. Odpowiedz Link Zgłoś
aglio Re: Zdejmijcie juz tego pajaca 28.03.06, 18:18 to o mnie czy o Marcinkiewiczu? Odpowiedz Link Zgłoś
1korektor opozycja za rządem przeciw większości ? 28.03.06, 17:54 to by dopiero był numer. votum zaufania rządu: ZA - opozycja PRZECIW - koalicja rządząca z PiS na czele. Cały świat by o nas pisał. Nagłówki: Kaczyński I - Wściekłe poparcie naszego rządu jako szczyt nagonki na PiS Tusk - Wesprzemy polski rząd tam gdzie tego potrzebuje interes Lepper - Jestem gotów do bicia wicepremierem (pardon - bycia :) Giertych - Gdzie kucharek sześć .... Kaczyński II - Mój pierwszy brat ma rację. Wałęsa - Ja wiedziałem że tak będzie drodzy państwo, ja zawsze to mówiłem, że .............................Kaczynscy to oni się koncepcyjnie to nadają ...................................................................... o. Tadeusz - Plujmy na szatana. Financial Times - Polish solidarity won again !! Odpowiedz Link Zgłoś
jurekpy Re: opozycja za rządem przeciw większości ? 28.03.06, 18:03 Taki scenariusz,gdzie PIS głosować będzie za rozwiązaniem rządu a PO za jego utrzymaniem jest całkiem realny. Ciągle łudzę się,że otaczające nas "totalne dno klasy politycznej" jest tylko moim snem,że obudzę się jutro w normalnym kraju. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re: opozycja za rządem przeciw większości ? 28.03.06, 18:05 1korektor napisał: > to by dopiero był numer. > votum zaufania rządu: > ZA - opozycja > PRZECIW - koalicja rządząca z PiS na czele. ____________________________________ Naiwny jesteś?Oni nie chcą wyborów,zagęszczają tylko atmosferę. Scenariusz jest zawsze ten sam,namotać żeby prosty lud się zapętlił. Odpowiedz Link Zgłoś
arek64 Re: Premier rozważy złożenie wniosku o wotum zauf 28.03.06, 17:55 > jest b. skuteczny i b. konsekwentny.. ten facet wie czego chce.. > ma jasno wyznaczony cel... i za zadna cene nie daje sie zbic z tropu. Nigdy nie > > kupczyl.. zawsze byl wierny swoim zasadom i konsekwentnie przez wiele lat > stopniowo dazyl do celu.. jest wytrwaly jak wilk.. Taki opis równie dobrze pasuje np. do Bin Ladena, do Łukaszenki, do Fidela Castro, itd., itp. Czy jest zatem czym się chwalić? Odpowiedz Link Zgłoś
gocharm PIS nie jest zdolny do żadnych rządów koalicyjnych 28.03.06, 18:04 ..o paparcie Samoobrony zabiegał ale samym Lepperem i jego ludźmi pogardza,PO to lumpenliberałowie relatywiści,SLD - wiadomo,komuna ,esbecja i brak patriotyzmu,LPR za bardzo radykalny(?)PSL za mało radykalny i zbyt letni religijnie,demokraci.pl to odkrywcy i poplecznicy Balcerowicza.Co z tego wynika??Ano tylko to,że PIS może jedynie rządzić samodzielnie czyli wysoko wygrać wybory ,albo nie rządzić wcale.Poza tym rządzenie "wypala" partię a jak już wypali to odium spadnie również na Brata czyli pana Prezydenta i szanse na reelekcję zmarnieją. Odpowiedz Link Zgłoś
alessandro2005 Ring 28.03.06, 18:16 Cala sytucja przypomina mi ring. PO zadaje ciosy. PiS slania sie na nogach, bo troche dostaje po ryju i chce sie z ringu zwiac. Ale PO wciaga PiS na ring z powrotem i dalej po ryju... I wcale mi nie zal PiSu, bo to oni ciagneli na ten ring i niech sie wykaza... Bic do konca, a jak beda lezec to kopac, by juz nigdy sie nie podniesli !!! Sedzia (=narod) nie wszystko widzi... Odpowiedz Link Zgłoś
qc PiS: rzad nie moze rzadzic.. 28.03.06, 20:06 poniewaz jest strasznie. Marcinkiewicz: to dobry rzad, dobrze rzadzacy rzad. Czy ktos jest w stanie pojac pisowska logike? (A moze to Lenin gdzies juz wyjasnial ?) Odpowiedz Link Zgłoś
kryant Brak Wotum dla rządu - co zyska PiS 28.03.06, 20:35 Wiele: Jednym ruchem pozbywa się z Rządu kilku ministrów i robi miejsce dla Samoobrony, bo nie chodzi o wybory, a rekonstrukcje rządu Ministrowie do wycięcia: 1) Gilowska - ona nie musi się wstydziś, albo nie daj boże odejść z hukiem po przyjęciu Lepera, a poza tym nie jest kulą u nogi 2) Religa - za dużo obiecuje służbie zdrowia 3) Jurgiel - nie można dymisjonować, bo przyjaciel któregoś Kaczyńskiego, ale można nie powołać do nowego rządu 4) jakby poszukać znalazłoby sie jeszcze kilka powodów Marcinkiewicz, może mieć obiecane, że zostanie, a co naprawdę dostanie to się okaże - najważniesze, że odwali brudną robotę Odpowiedz Link Zgłoś