maria333 Re: Ewa Sowińska Rzecznikiem Praw Dziecka 30.03.06, 23:58 'Wyraziła też pogląd, że ponieważ szkoły utrzymywane są z publicznych pieniędzy, to każdy uczeń, który opuszcza lekcje lub się do nich nie przygotowuje, jest "złodziejem".' To taki język elit... dziecko nie uczące się to złodziej, kardynał co się odezwie z innym zdaniem to quasi-terrorysta... To jak nazwać kaczki i ich popleczników? Przekleństw zabraknie... :( Odpowiedz Link Zgłoś
artau Re: Ewa Sowińska Rzecznikiem Praw Dziecka 31.03.06, 02:38 pani matka 6 dzieci zapomniała że szkoła pdst jest w Polsce obowiązkowa toteż państwo siłą "uszczęśliwia" dzieci ucząc je ideologicznych kłamstw, takze i tego, że szkoła jest za darmo. Uciceczka z lekcji to nie żadne okradanie, wszyscy rodzice płacą podatki. Odpowiedz Link Zgłoś
asdf401 Poprawczak RP 31.03.06, 02:54 Pani Sowińska, sądząc po biografii pasuje jak ulał do poprawczaka jakim staje się RP. Odpowiedz Link Zgłoś
zamany Re: Poprawczak RP 31.03.06, 06:04 Ale.Dowiedziałem sie, że jestem ,a raczej byłem złodziejem.Wagarowałem ile wlezie.Co to za bełkot.Kim jest ta baba?Mam nadzieję,że moje dziecko nie będzie musiało się wstydzić,że tatuś wagarował jak się to wyda.Czy ktoś zna dzieciaka ,który nie zwiał z budy przed klasówką,bądz nie urwał się do kina. Płacę podatki i żadne babsko nie może nazywac mojego syna złodziejem.To przecież z podatków utrzymujemy szkoły.Dzieci zwiwaja ze szkoły bo nie moga słuchać niedouczonych belfrów. Odpowiedz Link Zgłoś
iwo32 Re: Ewa Sowińska Rzecznikiem Praw Dziecka 31.03.06, 07:00 Ktoś wyżej wspomniała o PISokomunie? No, i na tym to przecież polega. Nasze podatki, czyli państwowe, można korzystać ile wlezie i wedle PISowego uznania. Oj, rewolucja mi sie marzy... Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Re: Ewa Sowińska Rzecznikiem Praw Dziecka 31.03.06, 06:35 Być może to dobra kobieta, ale patrząc na fotografię bałbym się być jej dzieckiem. Odpowiedz Link Zgłoś
homosexualista2 w LPR są sami fanatycy kośćioła i nazizmu 31.03.06, 07:22 jak takie bydło można dopuscic do takiego urzadu SKANDAL Odpowiedz Link Zgłoś