Dodaj do ulubionych

Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udziału ...

03.04.06, 15:49
żeby się tylko powiodło...Lepper musi być w rządzie!
Obserwuj wątek
    • skin-pl Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udziału ... 03.04.06, 15:50
      Tylko Samoobrona gwarantuje ze PiS nie zejdzie z konseratywnej drogi na rzecz
      liberalizmu
      • jankbh Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 15:56
        Tylko Samoobrona gwarantuje, ze PiS zejdzie ze sceny politycznej - w
        meczarniach i nieslawie. Lepper na wicepremiera!
        • antyswiniopas party - mega - mix.... 03.04.06, 16:58
          lysi popieraja swiniopasa endriu??? no to wlasciwie wszystko wyjasnia....
          ciagnie swoj do swego. moj boze! jakiez to piekne zestawienie: glany,
          podwiniete jeansy, "flajerka" i krawacik w pasy.... pieknie, k...., pieknie.
          zdrowia wam zycze panowie. i rozumu!
          • almagus Re: Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka! 03.04.06, 18:25
            Politykowi małego formatu siedzenie z głową o władzę się wykłóca!

Kto na gruncie prawa i sprawiedliwości wypalony,
            W ramach koalicji przechodzi do samoobrony!

Nie markuj, zrób dziecię trzecie
            Czy na drabinie, czy to w klozecie,
            czy to w obórce, czy na zagonie
            poczynaj w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.
            Mam dużą zdolność krycia.
            Jak członek w pozycji bojowej
            chcę służyć Czwartej Ludowej!

Nażarłem się owsa, widzę „qrwiki”.
            Jestem ważny, jestem dziki.
            Porywam w swoje dłonie.
            Gwałcę w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Stosuję różne zabiegi,
            sieg hail ślę do kolegi,
            gdy będzie koleś w skłonie,
            wezmę go w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Tak głupie macie banki.
            Nabrałem od nich kaszanki.
            Utknie u mnie na bronie.
            Nie oddam w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Mój rechot biegnie po sali,
            aż mi „poślaki” klaskali,
            każdy na samogonie.
            Chleję w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Ja jestem chłopak szczery.
            Ze mną wszelkie afery.
            Wierni jak łyse konie
            kradniemy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Ja biorę datki, Ja biorę składki.
            Puszczam fałszywe gadki.
            Mam radio w każdej stronie.
            Biorę w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

I „hosztaplery, i profesory”,
            I konowały, czyli „dochtory”.
            Mam naturalne me feromony,
            to gnojowica samoobrony.

Szukam ochoty do życia.

Wszędzie sodomia no i „gomoria”,
            won „liberały”, klerykom gloria.
            Zrobimy dziurę w każdym „kondonie”
            to demografia w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Wygasły już pluralizm,
            zanika liberalizm
            na politwiary falochronie,
            to solidarność w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Widzę koryto i jest tak blisko.
            Ja nie wybrzydzam i zjadam wszystko
            choć smród w salonie,
            byle do władzy w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Dopadł pisiorek pod kościołem władzę
            w samoobronie rydzyka ci wsadzę,
            jeszcze lessera i giera z Tycha zagonię
            dla stabilizacji nazinacji w samoobronie!

Szukam ochoty do życia.

Kiedyś stonka, teraz buraki z zagonka!
            • lwaw Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM!!!! 03.04.06, 19:00
              Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM!!! W dzisiejszych Rozmowach
              Niedokończonych.
              Jak tak dalej pójdzie to RM będzie patronem koalicji PIS-PO ;-)
      • marcin.kiewicz chyba miało być "konsekrowanej" 03.04.06, 15:57
        Lepper na premiera rządu światowego!
        • gerdol Spokojnieeeeeeeeeeeeeeeeeeeee.... . 03.04.06, 16:07
          o co się martwicie??? jak juz gorzej być nie może to teraz nawet lepper już nie
          zaszkodzi...
          • hatteras *********Cyrk S A M 0 0 B R O N A zaprasza******** 03.04.06, 20:00
            • plaszcz ___się chamy pchają do władzy! 03.04.06, 22:24
              żeby się nachapać ile wlezie... zobacz tutaj tak żyje poseł samoobrony - Piotr Misztal
        • jola_z_dywit ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:04
          Konsekwentne i merytoryczne działania Samoobrony ,wychodzące na przeciw
          postulatom społecznym ,znajdują coraz szerszy odzew w
          społeczeństwie,zdeterminowanym by naprawić rujnowaną Ojczyznę.
          Plan naprawy złożony z 12 punktów jest tego najlepszym przykładem.
          • ascasc Ooo, czesc Jola. Jak leci? 03.04.06, 17:20
            • jola_z_dywit Re: Ooo, czesc Jola. Jak leci? Jako tako ! 03.04.06, 18:47
              Walka z Układem przebiega planowo.
            • hatteras *********cyrk S A M 0 0 B R 0 N A zaprasza******** 03.04.06, 20:04
              Podziwiacie teraz Panstwo wystep tresowanej ma?py z Dywit!Nauczylismy ma?pe
              pisac, ale myslec niestety nasza ma?pa jeszcze nie potrafi.
              • gilu33 Re: *********cyrk S A M 0 0 B R 0 N A zaprasza*** 03.04.06, 20:20
                słuchojze haterras, cy jako cie tam zwom. Jolka jest teroz upośledzono, bo we
                środe abo cwortek pisała co idzie se zrobić lobotomie. Jo tam nie wiym co to
                jest i cy to boli, ale jak se pocytom te herezyje co ta baba pise w tem
                internecie, to se myslem, co łunej juz downo dochtory zrobili te lobotomije. I
                pomysleć, krucyzeks, ze po cymsik takim łona jesce pise..!
                • hatteras Re: *********cyrk S A M 0 0 B R 0 N A zaprasza*** 03.04.06, 20:39
                  Ociec Joli klotke zbija.Sasiedzi sie pytojo na co ta klotka?
                  Na kanarka zaduza, a na krolika zamala?
                  No bo wicie nasa Jola mowi ze Syfa z so?tysem z?opo?a,a jo ni wim jaki on duzy
                  jest?
                  • gilu33 Re: *********cyrk S A M 0 0 B R 0 N A zaprasza*** 03.04.06, 20:51
                    a fto ? sołtys cy syf ?
          • zhk Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 17:29
            Czy Ty jesteś normalna? Młoda, zaćpana anarchistka może tylko takie brednia
            wypisywać. Ja pierniczę, ale jaja...
            • jola_z_dywit Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 18:48
              Anarchistka?
              Bo mi się Układ nie podoba?
          • konread Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 18:00
            Tak, tak, wiemu Jolu wszyscy już rządzili, się nakradli itp. jeno nie Wy:P
            Tylko wytłumacz co z tymi byłymi agentami byłej SB w waszych szacownych
            szeregach, czy PIS postawi Wam jakieś ultimatum w związku z tym? A jeżeli tak,
            to co poczniecie z tymi zasłużonymi "członkami" w Waszych szeregach?
            Tylko nie mów że takowych nie ma, bo były Wasz towarzysz Misztal dokonał już
            dekonspiracji. A nawet jeżeli nie ma, to powinnaś nam to udowodnić, że nie jest
            to kolejne oszczerstwo, jakimi sama rzucasz na prawo i lewo też nie posiadając
            zazwyczaj dowodów;)
            • jola_z_dywit Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 18:52
              Misztal wzorzec Polaka?
              Prowokacje w stosunku do Samoobrony to norma,komentować tego nie trzeba.
              Więc trochę faktów o waszych fanach ciągających za sznurki w gw.
              Adam Michnik ? syn pary żydowskich komunistów - Ozjasza Szechtera i Heleny
              Michnik. Ozjasz Szechter przed wojną był funkcjonariuszem Komunistycznej Partii
              Zachodniej Ukrainy podległej Kominternowi, która wspólnie z Komunistyczną Partią
              Polski w swym programie domagała się oderwania od Polski Wilna, Lwowa, Gdańska,
              Śląska. Szechter za antypolską, komunistyczną działalność spędził kilka lat w
              więzieniu II RP.
              Brat Adama ? Stefan Michnik, to sądowy morderca wielu wybitnych polskich
              patriotów, zamordowanych z ubeckich wyroków po wojnie. Obecnie przebywa w Szwecji.

Ernest Skalski: zastępca redaktora naczelnego "GW" jest synem Jerzego Wilkiera,
              funkcjonariusza agenturalnej, antypolskiej KPP, więzionego przed wojną za
              działalność wywrotową przeciwko Państwu Polskiemu. Po wojnie Jerzy Wilkier
              pełnił funkcję szefa personalnego Komendy Wojewódzkiej MO w Krakowie. Matką
              Ernesta Skalskiego jest Zofia Nimen. Zofia Nimen była sekretarzem technicznym KC
              Międzynarodowej Organizacji Pomocy Rewolucjonistom (MOPR) ? dywersyjnej agentury
              Kominternu, siejącej rewolucje i zamęt na wszystkich kontynentach globu. Po
              wojnie, już jako Skalska, pełniła funkcję kierownika Wydziału Śledczego w
              Komendzie Wojewódzkiej MO w Krakowie.

Artur Hajnicz (już w "GW" nie pracujący) był członkiem Komunistycznego Związku
              Młodzieży Polskiej we Lwowie - ps. "Grysza". Po inwazji ZSRR na Polskę stał się
              żarliwym propagatorem "przyłączenia" Lwowa do ZSRR jako korespondent
              "Pionierskiej Prawdy". Po wojnie - oficer polityczny LWP, kierownik grupy
              "ochronno-propagandowej" w woj. szczecińskim, wreszcie zastępca Tadeusza
              Mazowieckiego w "Tygodniku Solidarność", na koniec w "Gazecie Wyborczej".

Ludmiła Wujec - córka Reginy Okrent (lub Okręt): od 1929 roku członkini
              Komunistycznego Związku Młodzieży, od 1935 r. w KPP. W latach 1946-1949 Regina
              Okrent pracowała w Urzędzie Bezpieczeństwa w Łodzi, potem objęła stanowisko
              dyrektora Biura Kadr Radiokomitetu. Jej córka Ludmiła jest żoną Henryka Wujca,
              obecnego wiceministra rolnictwa. W "GW" pracuje też syn Wujców, Paweł Wujec.

Helena Łuczywo Urodziła się w Warszawie w 1945 roku; córka Doroty Guter. Jej
              ojciec to Ferdynand Chaber, także wybitny działacz komunistyczny. Był synem
              bogatej rodziny żydowskich handlarzy winem, ale to nie przeszkadzało mu zostać
              już w latach 20 komunistą, czyli członkiem ruchu programowo zwalczającego
              krwiopijców, takich jak jego ojciec. Ferdynand Chaber okres wojny spędził w
              ZSRR. Po wojnie podjął pracę w aparacie propagandy PPR.
              • konread Kurski idolem Joli 03.04.06, 19:07
                Zaczynasz grzebać w narodowości osób? A czy wiesz że to się nazywa
                antysemityzmem, nacjonalizmem, a nawet faszyzmem? Uświadamiam Cię Jolu że
                zgodnie z prawem u nas panującym, kto szerzy i podrzega do nienawiści rasowej,
                powinien być ściganym z urzędu - i mam nadzieję że ktoś to zacznie ścigać.
                Po drugie rodziny się nie wybiera. A ja odnoszę się do konkretnych osób, których
                jak widać nie potrafisz obronić, z czego wedle Twej logiki mogę wysnuć że Ty też
                musiałaś być kiedyś agentko SB:P
                • gilu33 Re: Kurski idolem Joli 03.04.06, 20:16
                  Kolego szanowny, Jolka nie odpowiada na posty niewygodne dla siebie. To, że jest
                  antysemitką i to zdeklarowaną, widać wyraźnie po jej postach - twórczych
                  przemyśleniach.
              • plaszcz __Jola zobacz tutaj film jak żyje poseł samoobrony 03.04.06, 22:28

• dundrub nie "na przeciw" ale "naprzeciw" droga jolu n/t 03.04.06, 18:10
            • jola_z_dywit Re: nie "na przeciw" ale "naprzeciw" droga jolu n 03.04.06, 18:53
              Może i tak !
              Popełniam błędy jak każdy.
              • nurnii raczej jak zawsze... 03.04.06, 20:36
                ...ale co się dziwić...buraki z S A M O O B R O N Y
          • bob_arctor Re: ********** S_A_M_0_0_B_R_0_N_A ********** 03.04.06, 19:51
            Droga Jolu, "merytoryczne działania Samoobrony ,wychodzące na przeciw
            postulatom społecznym" w wyborach w 2001 dały jej 10.2% głosów,w wyborach 2005
            11,4%. Trzech posłów więcej. Nawet ty, biedna, urocza Jolu nie możesz być tak
            niemądra, żeby nie wiedzieć, że tu nie chodzi o żaden program Samoobrony, tylko
            o to, że Kaczyńscy potrzebują do rządzenia na swój sposób jeszcze trochę
            głosów.Samoobrona im te głosy chętnie odda, gdyż w wypadku nowych wyborów,
            mogłaby nawet wcale nie wejść do Sejmu. I wtedy będzie katastrofa, jak się
            skończą wpływy, immunitety i diety. I kredyty trzeba będzie spłacić.
            Odpowiedzieć karnie za pobicia i niszczenie mienia. No a po tym wszystkim wziąć
            się do roboty. I ta perspektywa tak twojego "Pana Leppera" przeraża, że nawet
            lekceważy inne niebezpieczeństwo(fakt, że bardziej odsunięte w czasie),
            mianowicie, że w koalicji i wspólnym rządzie Samoobrona straci tożsamość i
            zaniknie, podobnie, jak teraz się dzieje z LPR. O to "Pan Lepper" będzie się
            później martwił, jak już się przyklei mocno do poselskiego, a może i rządowego
            fotela. I pociągnie za sobą tabun Jol z Dywit. Na to liczysz, Jolu?
          • nurnii prą do Ż Ł O B U 03.04.06, 20:33
            i zapewniam, że o nic innego burakom nie chodzi...
          • plaszcz zobacz jak poseł samoobrony ocieka w luksusach 03.04.06, 22:26
            pozniższy link...
    • mishak Ratunkuu!!!! ci imbecyle naprawde sa juz blisko 03.04.06, 15:54
      • skin-pl pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 16:02
        bo potem moze być dla ciebie za późno..już my się za was weźmiemy parchy jedne!
        skończy sie wreszcie to okradanie narodu polskiego w majestacie prawa
        • kxx1 "wy" to znaczy kto? łysi? 03.04.06, 16:07
          • jola_z_dywit Re: "wy" to znaczy kto? łysi? 03.04.06, 18:55
            wiadomo kto,po co komentarz.
        • jarek_ogarek Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 16:08
          skin-pl

co ty masz zamiast mozgu? siano?

> bo potem moze być dla ciebie za późno..już my się za was weźmiemy parchy
          jedne!
          > skończy sie wreszcie to okradanie narodu polskiego w majestacie prawa

pytanie jest proste: kto kogo okrada?
          czy inteligencja, ktora placi podatki na nierobow?
          a moze balcerowicz siedzi, drukuje pieniadze i wplaca na prywatne konto?
          szkoda mi takich jak ty. tylko przeszkadza mi fakt, ze takie osly wybieraja
          wladze w Polsce i przez to nie mozemy byc normalnym krajem, mimo ogromnego
          potencjalu.
          • jola_z_dywit Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! Balcerowicz! 03.04.06, 18:57
            A może to! Skandal goni skandal, czyli Balcerowicz i spółka. W demokratycznym
            państwie prawa, ujawnienie faktu, iż jeden z najwyższych urzędników w państwie,
            pompuje pieniądze z urzędu którym kieruje, do prywatnej fundacji którą zarządza
            jego żona zaś on sam jest tej fundacji współpracownikiem, wywołałoby skandal i
            natychmiastową dymisję urzędnika. Urzędnik taki trafiłby zapewne za kraty, gdyż
            opisana praktyka nosi wszelkie znamiona korupcji i niegospodarności, a na pewno
            stoi w jawnej sprzeczności z przyjętymi w państwach demokratycznych zwyczajami
            politycznymi i standardami moralnymi!!. W Polsce- państwie praworządnym i
            demokratycznym inaczej , czyli w takim gdzie demokracja jest tylko fasadą
            skrywającą przestępcze działania różnorakich sitw politycznych- nic takiego nie
            miało miejsca, wręcz przeciwnie!!!. Skompromitowanego urzędnika ( Balcerowicza i
            fundacji ` Case') bronią jak niepodległości wszelkie ` postępowe' media, które
            przez kilka pierwszych dni od ujawnienia w internecie powiązać tego pana z
            fundacją swojej żony, nałożyły szczelną blokadę informacyjną, na powyższy fakt.
            Gdyby nie internet, to polskie społeczeństwo nigdy nie dowiedziałoby się o
            numerze Balcerowicza!!. Trudno o większą grandę i kompromitację tak zwanych `
            mediów' . Polskie ` przekaziory' jak jeden mąż, tak długo jak było to możliwe,
            starały się nie dopuścić do ujawnienia prawdy o ` guru' polskiej transformacji i
            geniuszu Karpat, to znaczy Tatr i terenów nizinnych. Uległy dopiero wtedy, kiedy
            już nie miały wyjścia, to znaczy gdy wszelkie fora internetowe aż huczały o
            powiązaniach Prezesa NBP z fundacją jego żony!. Czy już tylko ten jeden fakt,
            czyli próba zatajenia prawdy o poczynaniach wysokiego urzędnika państwowego, nie
            świadczy o prawdziwości słów J.Kaczyńskiego, zarzucającego ` mediom' udział w `
            układzie', który dławi polskie społeczeństwo i gospodarkę od 16 już lat???.
            Skandal z Balcerowiczem w roli głównej, pokazał jak na dłoni cały ` układ'
            trzymający Polskę za gardło. Obok mediów, częścią tego układu są politycy
            Platformy Obywatelskiej i SLD. Zauważmy, że z obu tych ugrupowań, tylko Julia
            Pitera z PO, odważyła się publicznie skrytykować postępowanie Balcerowicza!!.
            Wszyscy pozostali albo z furią napadli na tych którzy skandal ujawnili, albo
            tchórzliwie podkulili ogony pod siebie i siedzą cicho!. Haniebną rolę odegrała w
            tej żałosnej sprawie ` Gazeta Wyborcza'. W wydaniu z dnia 15 marca, na pierwszej
            stronie, zaatakowała ona posła PiS - u, pana Artura Zawiszę, zarzucając mu
            oszczerstwo, gdy Zawisza zasugerował w wystąpieniu sejmowym, że między
            Balcerowiczem a fundacją ` CASE' istnieje układ wspólnych interesów.....
            Będziesz się Pan smażył w piekle, panie Zawisza, jako oszczerca - grzmiał na
            łanach ` GW' M. Beylin, autor artykuły. Organ pana Michnika bezczelnie kpi sobie
            ze swoich czytelników, traktując ich jak bezrozumnych baranów. Pokazuje
            przedmiot który jest czarny ( Balcerowicza który pompuje kasę z NBP którego jest
            prezesem, do fundacji swojej żony) i wmawia czytelnikom, że on jest biały.(
            czyli, że fakt przekazywania państwowych pieniędzy do prywatnej fundacji, którą
            kieruje żona, nie jest ` układem wspólnych interesów' !!! ) To czym jest panie
            Beylin??? Kilkadziesiąt polskich banków ( w tym NBP, którym kieruje Balcerowicz)
            przekazuje kasę do prywatnej fundacji `CASE', którą zarządza żona
            przewodniczącego Komisji Nadzoru Bankowego ( którym jest Balcerowicz), komisji
            która ma owe banki nadzorować i kontrolować !! Z otrzymanej kasy, pani Ewa
            Balcerowicz wypłaca sobie wynagrodzenie, zaś mężowi zapewne jakieś honoraria za
            współpracę. Co to jest, jeśli nie ` układ wspólnych interesów' ???????? A może
            jest to sprytnie zakamuflowana forma łapownictwa: wy płacicie mojej żonie, moja
            żona płaci mi, a ja będę miał baczenie, aby was jakaś krzywda nie spotkała ??
            Skandal, skandal i jeszcze raz skandal !!! Media które bronią oczywistego
            przekrętu są godne największej pogardy!!! Gazeta która za pomocą jednej rozmowy
            telefonicznej mogłaby wyjaśnić w sposób nie budzący żadnych wątpliwości,
            oczywisty skandal, oskarża polityka który odważył się nazwać rzeczy po
            imieniu!!!. W ciągu dwóch godzin, dociekliwy dziennikarz tak wielkiej gazety jak
            `GW' wiedziałby wszystko, gdyby chciał wiedzieć. Wystarczyło poprosić panią Ewę
            Balcerowicz o wykaz przelewów bankowych wpłat banków na konto fundacji ` CASE',
            oraz listy płac i honorariów pracowników i współpracowników fundacji ` CASE'.
            Gdyby na liście wypłat nie było ani Ewy ani Leszka Balcerowiczów, to ich cześć i
            honor byłyby obronione !! Dlaczego ani` Gazeta Wyborcza ' ani żadna inna nie
            wykonała tak oczywistego ruchu ???? Bo dobrze wiedzą jaką bombę z opóźnionym
            zapłonem stanowią te dokumenty !. Na liście płac znaleźliby nie tylko państwa
            Balcerowiczów, ale i całą plejadę polskich polityków i dziennikarzy!! Ot i cała
            ` tajemnica wiary'! Innego wytłumaczenia być nie może!! Nie jestem wielkim fanem
            panów Kaczyńskich i ich partii. Jednak elementarna uczciwość każe mi przyznać
            im rację w jednym: Polskę trzyma za gardło i dusi ` układ', grupujący media i
            różne sitwy polityczno-biurokratyczno- agenturalne. Gdyby tym panom i tej partii
            udało się ten ` układ' rozwalić, ale nie po to aby zastąpić go jakimś innym
            swoim, tylko po to aby Polskę oddać jej obywatelom, to byłby to wspaniały
            prezent wręczony społeczeństwu, niestety z opóźnieniem 16 lat.
            Postulaty z tym przesłaniem Samoobrona powtarza od niemal dwu dekad.

Rękopis znaleziony na śmieciach UKŁADU.
            • gilu33 JOLKA krucafuks, adyć siuflady ci sie pomeliły.. 03.04.06, 20:12
              Jolka, adyć dejze se na strzymanie, w koło Macieju jedno i to samo pises.Rusze
              głowom jak jom mos jesce, beskurcyjo samabronna !
            • giuseppe53 Jolu, zajmij sie przestępcami z Samogwałtu! 03.04.06, 20:38
              W normalnym kraju cała wierchuszka Samogwałtu siedziałaby by w kamieniołomach
              około 10-ciu lat.
              A specjalistki ekonomiczne które nawez nie wiedzą co studiują i jak zdały maturę
              pracowałyby tam gdzie jest ich miejsce: w oborze przy usuwaniu gnoju.
              Prawdopodobnie w Twoim towarzystwie.
            • dziadek544 Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! Balcerowicz! 03.04.06, 21:53
              jola_z_dywit napisała:

> A może to! Skandal goni skandal, czyli Balcerowicz i spółka. W demokratycznym
              > państwie prawa, ujawnienie faktu, iż jeden z najwyższych urzędników w państwie,
              > pompuje pieniądze z urzędu którym kieruje, do prywatnej fundacji którą zarządza
              > jego żona zaś on sam jest tej fundacji współpracownikiem, wywołałoby skandal i
              > natychmiastową dymisję urzędnika. Urzędnik taki trafiłby zapewne za kraty

W demokratycznym
              > państwie prawa, ujawnienie faktu, że przywódca partii jest bywalcem sądów
              (W sprawach przestępstw pospolitych).wywołałoby skandal i
              > natychmiastową śmierć polityczną. Przywódca taki trafiłby zapewne za kraty.
        • antykagan Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 16:43
          skin-pl napisał:

jedne!

Ty półmózgi tłumoku weź się za wyrzucanie gnoju z obory, chamie. Razem z
          kryminalistami z Samoobrony z debilem Lepperem na czele.
          • synaps Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 18:56
            :-))
            Gratuluję poczucia humoru i celności w ocenie "kolesi" z Sa..
        • antyswiniopas Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 17:01
          jola!!!! zdradzilas sie!!! "okradanie narodu w majestacie prawa": to przeciez
          twoja figura retoryczna. a bylo cos samemu pokombinowac, zamiast sie stroic w
          obce piorka. chociaz w przypadku lysych o piorka trudno...

skin-pl napisał:

jedne!
          • jola_z_dywit Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 18:59
            Koleś to nie mój tekst.
            Są jeszcze na tym forum normalni ludzie!
            • dziadek544 Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 21:56
              jola_z_dywit napisała:

> Koleś to nie mój tekst.
              > Są jeszcze na tym forum normalni ludzie!

Wszyacy szkoleni na tej samej "agitce" Samoobrony.
              Stąd te same zwroty i poglądy (he-he poglądy).
        • kaczy-rydzyk skin-pl.. nie strasz, bo sie zes......! 03.04.06, 17:56
          wygłądasz zapewne, jak z metra cięty i drzesz ryja, jak rydzyk na zebraniu w
          UB!
        • cookies3 Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 18:38
          skin-pl napisał:

jedne!
          ----------------------------------------------------------------------------
          Tak sie zaczyna przemiana III RP w IV RP.Pogratulować aktywistów!
        • jola_z_dywit Re: pakuj manatki i zjeżdżaj stąd! 03.04.06, 18:54
          I tu bym się przychyliła do tego wniosku!
          • nurnii G Ł U P I A J O L K A 03.04.06, 20:53
            nic dodać, nic ująć
        • nurnii załóż czapkę skinie... 03.04.06, 21:01
          bo idzie wiosna i słoneczko resztki mózgu Ci wypali...hehehe
    • jarek_ogarek Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 16:02
      normally it's done
    • maruda.r Tak, PiS potrzebuje takiego kamienia u szyi. 03.04.06, 16:08

Szybciej pójdzie na dno.

• silezius.monachijski cały rząd w pasiastych krawatach 03.04.06, 16:14
        to jest główny postulat samejbrony. Kaczory oba też. Nawet Zyta będzie musiała
        się dostosować. Czego jednak nie robi się dla rewolucji moralnej.
    • zgodnik1 cały rząd w pasiakach.... Sztum, Wronki,Wołów... 03.04.06, 16:38
    • peter1 Andriusza, działaj szybko, jak kazaliśmy. Putin 03.04.06, 16:39
    • itziar Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 16:41
      A może oni zwyczajnie stosują kryterium wzrostu? Żaden polityk wyższy od
      kaczorków nie ma szans na koalicję - stąd boją się pięknego Romana, ale
      łaskawym okiem spoglądają na Endrju
    • mozart Szykuje sie odnowa moralna w IV RP! 03.04.06, 16:41

• tadjan Re: Szykuje sie odnowa moralna w IV RP! 03.04.06, 19:00
        Panowie Kaczyńscy
        Samoobrona to dla Was znakomici partnerzy niczym gosiewski, urbanski, kurski,
        dorn i wielu, wielu innych. Powodzenia w przepaści. Nie ciągnijcie jednak za
        sobą narodu, chrześcijanie prawdziwi.
    • sclavus Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 16:45
      skin-pl napisał:

> żeby się tylko powiodło...Lepper musi być w rządzie!

better... late, than Lepper... :))
      • j_mat Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 16:52
        sclavus napisał:

> skin-pl napisał:
        >
        > > żeby się tylko powiodło...Lepper musi być w rządzie!
        >
        > better... late, than Lepper... :))

Spokojnie, to tylko klony Joli.
    • matek1965 lepper wicepremierem...... to bedzie ewenement na 03.04.06, 16:45
      skale miedzynarodowa. Pierwsza swinia w polityce i do tego w krawacie....:(
      PiS albo sie otrzasniecie z tego amogu...albo oddawac wladze nie kompromitowac
      Wolnej Polski.
      wasz wyborca....!?
    • synaps Pokrętna ideologia wygrywa.... 03.04.06, 16:46
      Ciekawe, jak ludziom o podejrzanej moralności, pokrętnych i koninkturalnie
      zmiennych poglądach, tak naprawdę myslących tylko o prywatnych zyskach, udało
      się posiąść tyle władzy ?
      Ale czy ci co rządzą są lepsi od nich ? Okazało się, że róznicy tak naprawdę
      nie ma.

Znowu będziemy utrzymywać przez kolejne lata nieudaczników, którzy jednak w
      zamian będą nas mieli w "głębokim w poważaniu".

Dobiła mnie ostanio argumentacja ministra rolnictwa (PiS). To było jakoś tak: "
      Jeśli uważacie, że źle bronimy interesów polskich producentów mięsa na rynkach
      wschodnich, to niech PO zgodzi sie na wybory" :-)))) Można by skonać ze śmiechu
      z powodu tej beznadziejnie głupiej retoryki, gdyby nie chodziło o polskie
      sprawy. Stuknij się pan w głowę panie ministrze.
    • zhk Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 17:27
      Sam symbol, gdyby te mendy miałyby formalnie być w rządzie, nawet na 10
      sekund, byłby moralnym końcem Kaczyńskich. I nic tu nie da zwalanie sztuczne na
      Tuska. Niech podadzą Marcinkiewicvza do dymisji skoro tak chcą wyborów.
      Zapędziłeś kaczorku, osa lata po rozporku.
    • silesiusmonachijski Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 17:29
      potym co kaczor zrobil z medalem dla Pan Prezydenta Jaruzelskiego ,wracam na
      stare smieci ,wlasnie dzis odkurzylem moja stara legitymacje czlonka pzpr i
      dosc popierania kaczej d....
      • matek1965 Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 17:40
        o i kolega z tej samej druzyny co tow. slepiec......, mozecie sobie razem rece
        podac...., w czasie stanu wojennego z czego strzelalismy do narodu....?!
    • brodeek Piękne, klasyczne wręcz samobójstwo PiS, 03.04.06, 17:55
      ale oczywiście to "w sposób oczywisty, tylko i wyłącznie wina PO", jak zresztą
      wszystko ostatnio. Szkoda, bo byłem szczerym zwolennikiem powstania POPiS-u ;-))
    • kaczy-rydzyk PIS..to Pierdoły i Socjaliści.. 03.04.06, 17:58
    • smentuff Fajnie, zapomniał tylko dodać: 03.04.06, 18:18
      i wszyscy mają być piękni (jak Andrzej L.) i młodzi, i pokój na świecie.

"Poseł Samoobrony przypomniał warunki, na których jego ugrupowanie może wejść
      do koalicji rządowej z PiS-em: .........."
    • jerzy.kosecki Re: ta hołota już dzieli postaw sukna 03.04.06, 18:19
    • lwaw Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM! 03.04.06, 19:01
      Ale numer! Niesiołowski i Gosiewski w RM!!! W dzisiejszych Rozmowach
      Niedokończonych.
      Jak tak dalej pójdzie to RM będzie patronem koalicji PIS-PO ;-)
    • wrojoz Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 20:19
      Lepper na Premiera !. Kaczynski na Szefa Radia Maryja !.
    • feliks-50 No pewno, jacy pracowici !! 03.04.06, 20:59
      Na paliwo pasłowie Samoobrony wydają po 300 tys rocznie nie mając
      samochodu !!!! (oczywiście z kasy Sejmu)
      Biedactwa dziennie przejeżdżają 1700 km oczywiście do wyborców !!
      Jedno wielkie złodziejstwo, od koryta tylko siekierą ich odgoni.
    • nurnii Impotent 03.04.06, 21:12
      agresja skinów wynika z impotencji i z kompleksu nizszości...a wystarczyło żebyś się głąbie uczył...hehehe
    • century211 Zatapialne kOlO ratunkOwe - samoobrona 03.04.06, 21:19
      Chce PIS utonac...niech bierze Samoobrone do spolki.
      Pojda na dol. Z tym ze Samoobrona wyplynie. PIS juz nie. Kaczynski napewno nie
      i to na wieki. Jesli jest strategiem, to wie, ze nic nie zyska a wszystko
      straci z Leperem.
      Panie Kaczynski, kompromis, mowi to cos Panu?
    • pierre.dolin Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 03.04.06, 21:25
      Hi, hi, hi. Niech tam, niech już nareszcie nastanie ta Czwarta Er Pe. Trudno,
      jesteśmy chyba skazani na układy. Z tym, że układ nadchodzący będzie, w
      odróżnieniu od poprzedniego, plebejsko-półinteligencko-lumpowski. Trudno,
      Rzeczpospolita przeżyje (musi). Szkoda tylko, że rząd RP będzie musiał spełnić
      rolę pralni. Tak jak w biznesie pralnia służy do legalizacji dochodów z
      przestępstw tak samo wejście do rządu Lepcia et consortes będzie
      oznaczać „wypranie” tego towarzystwa i przyznanie pełni praw politycznych
      przestępcom, machlojkarzom, osobnikom o antydemokratycznym nastawieniu,
      sierotom po PZPR, intelektualnym i duchowym karłom.

Ale to nic. Najbardziej w tej całej hecy interesuje mnie następująca sprawa.
      Wicepremier, jako czwarta czy piąta osoba w państwie, powinien chyba posiadać
      coś na kształt certyfikatu bezpieczeństwa wystawionego przez odpowiednie
      sekretne służby cywilne (ze względu na tajemnicę państwową i dostęp do poufnych
      i zastrzeżonych dokumentów Unii Europejskiej) oraz służby wojskowe (znowu
      tajemnica państwowa a także sekrety natowskie). Dałbym wiele, żeby zobaczyć
      bądź certyfikat wystawiony dla Lepcia (co byłoby oczywistą kpiną) albo
      uzasadnienie odmowy wystawienia takiego dokumentu.
    • myslacyszaryczlowiek1 Re: Maksymiuk:Samoobrona zdeterminowana do udział 04.04.06, 00:02
      Jeżeli jest to prawda, co napisała Jola z Dywit to należy sie głęboko zastanowic
      nad teorią że jednak jakieś układy z rodem dawnej nomenklatury jednak Polską
      rządzą.Kilka czołowych postaci wiodącego dziennika powiązanych z przedwojenną KPP
      to już nie przypadek. Mimo, że nie stosujemy prawa odpowiedzialnośći za czyny
      swojej rodziny.
      Jeszcze można dodać że głównym żródłem finansowym Wyborczej jest wielki kapitał
      + spółki skarbu państwa (ogłoszenia). A także taki fakt, że dobrzy (chodzi o
      tych od czarnej roboty)dziennikarze już dawno z Wyborczej uciekli. Spowodowały
      to rosnące wymagania przy minimalnej płacy. Dlatego tak bardzo rażące błędy
      ortograficzne i nie tylko. Ta cała organizacja pracy w redakcji wygłada jak w
      hipermarkiecie. Wyrobnicy zapieprzają za psie pieniądze, a góra bierze potężną kasę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka