ohmygoodnes 04.04.06, 07:02 echa prowokacji Warto rozmawiac... a ja na to.. Pół Wieku Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marcus_crassus eee...lipa 04.04.06, 07:02 Odwiedzilem ich strone internetowa liczac na jakies ciekawostki i szokujace prawdy. Tak. sa zdecydowanie walnieci na punkcie homoseksualizmu i raczej nie przejawiaja w tym punkcie chrzescijanskiej zadady blizniego. Cos o jakiejs rewolucji homoseksualnej i ogolnej inwazji homoseksualizmu. Poza tym zeby bylo komiczniej organizowanie obozow "feryjnych" tylko dla chlopcow ;) Oprocz tego troche agresywnej antyliberalnej retoryki. W kazdym razie widzialem gorsze rzeczy na stronach ND i RM.. Natomiast sama ulotka jest niewatpliwie idiotyczna, tylko ze chyba zostala wyslana do nauczycieli a nie do uczniow? Wiec w sumie troche burza w szklance wody. W sumie raczej malutkie groteskowe stowarzyszenie ktoremu GW reklame zrobi. Odpowiedz Link Zgłoś
almagus Re: Pieszczoszki mają wyobraźnię... 04.04.06, 08:06 Och Tyyy…)))))Obłudniczku... Ja się po mszy kłaniam nisko, tak natchniony zrobię wszystko…)))) A czy Taki się odkłoni, choć Nasz Dziennik trzyma w dłoni? Stanął jak buddyjska stupa, zapatrzony na biskupa. Bo gdy chłop za chłopem goni , jako znak ma Dziennik w dłoni…)))) A gdy baba za nim goni , to do buzi i do dłoni…))) ta Naszdzieja dobrodzieja…))) Taaaaaaaaaak…???? To do buzi i do ręki może oddasz swoje wdzięki??? Ale najpierw duże datki zanim z siebie zdejmiesz szatki. W każdej spółce z celibatem mają wanny z automatem, zbyt to małe becikowe by zaprzątać sobie głowę, w wasserwannie są otworki, by masować wam PiSiorki, są bąbelki, ozonator, może to onanizator? I urośli na ogóry, więc potrzebne im są rury! I iloczyn z wielorazu, więc dodali jeszcze gazu! Odpowiedz Link Zgłoś
puba kościół krakowski sie odcina a toruński przyklask. 04.04.06, 11:56 Stowarzyszenie nie kryje powiązań z międzynarodową organizacją TFP (Tradition, Family and Property), która zapowiada "walkę z rewolucją cywilizacyjną", a homoseksualizm uznaje za dewiację. Od jego działalności dwukrotnie odcinał się krakowski Kościół. a kościół toruński rydzykowy jak mniemam gorąco popiera wciskanie dzieciakom seksu urynowo-kałowego z elementami tarzania się do łbów? człowiek który pisał tę broszurę jest większym zboczeńcem niz wszyscy geje razem wzięci - pewnie miał erekcję podczas wymyslania terminologii odbytniczo-urynowej z połykiem w tle:P co za piękny kraj psycholi:) haha Odpowiedz Link Zgłoś
centrolew Re: kościół krakowski sie odcina a toruński przyk 04.04.06, 12:25 > a kościół toruński rydzykowy jak mniemam gorąco popiera wciskanie dzieciakom > seksu urynowo-kałowego z elementami tarzania się do łbów? > człowiek który pisał tę broszurę jest większym zboczeńcem niz wszyscy geje > razem wzięci - pewnie miał erekcję podczas wymyslania terminologii > odbytniczo-urynowej z połykiem w tle :P Podoba mi komentarz! A swoją drogą, takie ulotki to tylko nawiedzeni katolicy potrafią wymyśleć. Skąd oni wogóle czerpią inspirację?! Gdzie to wyczytują?! Odpowiedz Link Zgłoś
zkyc Re: kościół krakowski sie odcina a toruński przyk 04.04.06, 13:19 Autor: centrolew napisał: >Podoba mi komentarz! >A swoją drogą, takie ulotki to tylko nawiedzeni katolicy potrafią wymyśleć. >Skąd oni wogóle czerpią inspirację?! Gdzie to wyczytują?! Rozumiem twoje ździwienie. Przecież czytania i oglądania takich tematów kotolikom zabraniają księża!:D Jedyne wytłumaczenie: TO WSZYSTKO MUSZĄ WIEDZIEĆ Z WŁASNEGOA DOŚWIADCZENIA! Niech żyje wieczna obłuda! To bardzo na czasie w kaczo-katolandzie!:DDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
nick3 "Dobry" i "zły" policjant?:) 04.04.06, 14:54 "Kościół jest jeden!" - lubią powtarzać integryści. Myślę, że mają rację. > >Skąd oni wogóle czerpią inspirację?! Gdzie to wyczytują?! > > Rozumiem twoje ździwienie. Przecież czytania i oglądania takich tematów > kotolikom zabraniają księża!:D > > Jedyne wytłumaczenie: > TO WSZYSTKO MUSZĄ WIEDZIEĆ Z WŁASNEGOA DOŚWIADCZENIA! > Myślę, że nie tyle z doświadczenia, co z wyobraźni od dzieciństwa skatowanej obrzydzaniem i obwinianiem pożądania. Jeśli to, co zasadniczo przyjemne i piękne kojarzy się naszym strażnikom moralności z g.wnem, to jest tak dlatego, że tak się kojarzyło co drugiemu z Ojców Kościoła. Po prostu, dwutysiącletniej "mądrości Kościoła" nie wymaże się z emocjonalności pobożnych jednostek powtarzaniem w kółko, że nauki Kościoła są bardzo "zdrowe", a miały miejsce tylko jakieś godne pożałowania "błędy i wypaczenia". Odpowiedz Link Zgłoś
p.i.s Kościół 05.04.06, 10:23 nick3 napisał: > "Kościół jest jeden!" Co ty gadasz - zobacz do książki telefonicznej ile jest kościołów Odpowiedz Link Zgłoś
plaszcz __A skąd tak dobrze księża znają praktyki homoseks 04.04.06, 15:24 niech lepiej zajmą się tym co do nich należy, głoszeniem wiary i miłości do bliźniego... Odpowiedz Link Zgłoś
muzg_na_patyku Średniowiecze znowu w Polsce 04.04.06, 14:45 Oto i cechy, po których rozpoznasz czarownicę, diabła i homoseksualistę. Odpowiedz Link Zgłoś
deltalima Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:05 'w zasadzie prawie' :-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
kobieta_rakieta Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 13:02 a pisiory jedza bieluń. -- www.euromason.blox.pl Nieregularnik masońsko-pogański. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora seks urynowy ??? 04.04.06, 07:12 To mogl tylko o Rydzyk wymyslec . :) Odpowiedz Link Zgłoś
sajuz33 Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 07:14 ale w ulotce Lambdy, którą rozprowadza Biedroń, była mowa o "zabawach kałem". Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 08:31 A jesteś w stanie przytoczyć cały tekst, czy wykręcisz się niepamięcia ? Odpowiedz Link Zgłoś
piss Proszę uprzejmie 04.04.06, 11:45 tim7 napisał: > A jesteś w stanie przytoczyć cały tekst, czy wykręcisz się niepamięcia ? "Lizanie odbytu pod warunkiem, że w jego okolicach nie ma krwawień; zabawy obejmujące kontakt z moczem lub kałem (tu jednak istnieje ryzyko przeniesienia innych chorób; penetrowanie odbytu dłonią przy użyciu gumowej rękawiczki, ewentualnie prezerwatywy". Za najbardziej wiarygodnym źródłem, a mianowicie: serwisy.gazeta.pl/kraj/ 1,34317,3242946.html Odpowiedz Link Zgłoś
mixy Re: Proszę uprzejmie 04.04.06, 11:54 jak usłuszyałem to w programie warto rozmawiać to stwierdziłem JESTEM HOMOFOBEM!!! bleee Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool otóż to 04.04.06, 11:58 i co ciekawe róznica między "Skarżystami" a "Lmbdowcami" polega na tym że ulotka tych pierwszych jest komentarzen do przepisów tych drugich... i jeszcze jeden drobny szczegół..."Skarzyści" wysłali swoja do nauczycieli...natomiast "Lambdyści" podarowali swoja dziciom, wcześniej nauczycieli wyprosiwszy z sali... wnioski nasuwaja się same... Odpowiedz Link Zgłoś
renament wnioski jakie MI się nasuwają 17.03.07, 03:13 są takie, że lambadowcy nie zachęcali ale uczyli jak to robić bezpieczenie. Być może dzięki nim nie jeden łody gej, nie mogący ne te tematy z nikim porozmawiać, po raz pierwszy dowiedział się jakie są zagrożenia i że w ogóle są. A ulotki skarżystów mogą co najwyżej sprawić, ze za ich pomocą jakiś nawiedzony nauczyciel z poczuciem misji będzie mógł skutecznie prowadzić w klasie kampanię, za co czuć obrzydzenie do gejów (co w naszym kraju karalne oczywiście nie jest). Dzieki czemu jakiś gej który niebacznie się zdradzie znowu dostanie zza rogu kamieniem albo ktoś go kijem wieczorem popieści. Urocze. Wszystko w dobrej wierze. Skoro już mamy walczyć z obrzydliwymi praktykami seksualnymi (co jest idiotyzmem, bo każdy lubi co lubi, nawet jeśli lubi lizanie odbytu) to moż przeprowadźmy w szkołach sonde na temat tego kto jaki seks preferuje. I zwieńczmy akcję programami reeduakcyjnymi dla wielbicieli seksu oralnego, doodbytniczego i urynalnego. W ramach krzewienia normalności i wypleniania zboczeń. Odpowiedz Link Zgłoś
renament a heterycy tego nie robią? 17.03.07, 03:08 > "Lizanie odbytu pod warunkiem, że w jego okolicach nie ma krwawień; zabawy obej > mujące kontakt z > moczem lub kałem (tu jednak istnieje ryzyko przeniesienia innych chorób; penetr > owanie odbytu dłonią > przy użyciu gumowej rękawiczki, ewentualnie prezerwatywy". Bo ja się zakładam o swoją prawą reke, że tak. To i dużo więcej :) Odpowiedz Link Zgłoś
volandina Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 07:35 o kurde:)))))))))) a jak wygląda ten seks urynowy???To chyba Rydzyk wymyślił. Odpowiedz Link Zgłoś
renament Re: seks urynowy ??? 17.03.07, 03:15 uprawia sie go przy sedesie. Albo przy kaczce lekarskiej. Pozycja obojętna. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 08:11 Akurat to nie Rydzyk :)) To Stowarzyszenie w Krakowie jest znane już od dłuższego czasu :)))) Bo robi anty-reklamę Kościołowi :)) I to nie jest pierwszy ich występ na taką skalę :)))) Ale widze pewną zmianę, kiedyś bluzgali na Żydów :D Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 10:59 A kto zadba w tym wszystkim o dobre imię ks Piotra Skargi które jest szargane przez jakieś pseudo katolickie stowarzyszenie? Odpowiedz Link Zgłoś
yamata Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 11:34 Zamierzałem go bronić, ale poczytałem trochę i "chęć mnię odeszła" ;) W sumie to taki proto-rydzyk ;) był. Wbrew pozorom niewiele dokonał, bo jego słynne "Kazania" nigdy nie zostały wygłoszone. Ponoć trudnił się filantopią i dbał o biednych i uciskanych. Chwała mu za to. Ale też tępił Żydów i innowierców - więc za to ch... mu w grób. Każdy ma jakieś plusy i minusy. To akurat dość kontrowersyjna postać. A tym głąbom od "stowarzyszenie" wygodnie jest mieć takiego patrona, choć nawet on sam pewnie zbytnio by tym zachwycony nie był ;) Niemniej każdy jeden kmiot, może sobie wycierać gębę (albo coś innego, co stanowi sedno tej dyskusji) ;) - znaną postacią historyczną, bez uszanowania jej praw. Mogę od ręki założyć "stowarzyszenie" im. (tu wpisać od Piłsudskiego po Jana Pawła II) i głosić poglądy całkowicie sprzeczne z ich własnymi. Ale przecież z grobu nie wyjdą i mnie nie pogonią, no nie? Odpowiedz Link Zgłoś
ostparowa Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 09:52 Seks urynowy to literówka. Miało buć seks urnowy. Ta dewiacja seksualna polega na bajerzeniu ofiary, składaniu nierealnych obietnic, a jak da się podpuścić to się ją ostro dymie przez cztery lata. Odpowiedz Link Zgłoś
artnow Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:14 Dobre... Ciekawe, dlaczego teraz nie grzmią na ten temat. Jak ulotka była progejowska to była wielka awantura, ale jak uotka jest anty to jest cacy ??? Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:28 Tym razem minister nic nie wie i nic nie robi? A Owsiakowi i ekologom wstepu do szkol zabraniaja? Wstretna PiSokryzja... Odpowiedz Link Zgłoś
d.z „Warto Rozmawiać”? 04.04.06, 07:41 No i mamy następny "ciekawy" temat do dyskusji w sztandarowym programi TVP2. Już nie mogę się doczekać słów potępienia dla autorów tego obrzydlistwa dystrybuowanego w szkołach. Wieżę w to, iż panowie: Paweł Nowacki Szef redakcji, współscenarzysta Maciej Pawlicki Reżyser, producent, współscenarzysta Jan Pospieszalski Prowadzący, współscenarzysta Zajmą się tą sprawą podobnie jak sprawą ulotek Biedronia Odpowiedz Link Zgłoś
dr_pool ot durak.... 04.04.06, 12:02 nie łapiesz róznicy...drobnej; wuje chłodki z Lambdy swoje ulotki wciskali dzieciom/młodzieży nie wpusciwszy wcześniej pedagogów na spotkanie; natomiast panowie ze Skargi, swoje ulotki wysłali własnie gronu pedoagogicznemu... jestes debilem jak nie widzisz że symatria tu nie zachodzi... wypozdr Odpowiedz Link Zgłoś
kiks8 Nie dziw mnie to 04.04.06, 07:50 Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej podaje to na swoim przykładze,skoro oni tak robia to myślą że wszyscy. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:55 Cały ten wasz kościół to wymysł szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
emeryt21 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:59 Ciekawe czy tym zajmie sie prokuratura?Mam na mysli ta organizacje,dodaje zeby nie bylo watpliwosci.Przede wszystkim urzednikiem ministerstwa,ktory dopuscil takie rzeczy do szkol. Odpowiedz Link Zgłoś
misioo1977 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:36 Chcialbym, zeby sie tym zajela jakas komisja europejska... Ale, w koncu gdzie my do Europy... Odpowiedz Link Zgłoś
tghyt Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 10:58 misioo1977 napisał: > Chcialbym, zeby sie tym zajela jakas komisja europejska... Ale, w koncu gdzie > my do Europy... Hurra na te obrzydliwe zydy, uknuly spisek, przeciw nam polaczkom, juz 2000 lat temu. Powiesili "swojego" na jakichs dwoch patykach i kazali nam sie modlic.To ich pomysl. To wszystko co sie od tej pory dzieje to ich masonski spisek przeciw dobremu polskiemu czlowieczkowi. Odpowiedz Link Zgłoś
abel19 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 11:36 masz racje milosc jest pieknem, ponad podzialy plci Odpowiedz Link Zgłoś
abel19 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 11:37 mark.parker napisał: > Cały ten wasz kościół to wymysł szatana. Odpowiedz Link Zgłoś
p26 Ciekawe czy głupota ich boli?? 04.04.06, 08:03 Na ich przykładzie można wysnuć szerszy wniosek, że część katolików znacznie odbiega poziomem umysłowym od reszty nie tylko społeczeństwa ale i chrześcjaństwa. Niestety w dół. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Ciekawe czy głupota ich boli?? 04.04.06, 08:09 Jakich "katolików"???? Byle kretyn wpisze sobie w nazwe organizacji "chrześcijańska" i potem powstają takie "kwiatki". A wine zwala sie na kościół :D Odpowiedz Link Zgłoś
adamieva Re: Ciekawe czy głupota ich boli?? 04.04.06, 18:48 Jak do tej pory nikt na tym forum nie napisal jednej rzeczy. Mianowicie, ze homeseksualizm jest obrzydliwa rzecza, niezaleznie od wyznania. Jest taka sama dewiacja jak peofilia itp. Ludzie strzelcie sobie w glowy, czy waszymi aspiracjami jest aby wasi potomkowie byli w ten sposob wypaczeni? Mam nadzeje, ze nie. No i po co ma Polska gonic Europe w legalizacji tej ochydy, wybierajcie dobre a odrzuccie obrzydliwe a nie bierzcie wszystkiego bezkrytycznie dlatego ze jest praktykowane gdzies tam. Ludzie ktorzy protestuja przeciwko tym dewiacjom sa jedynymi co maja troche oleju w glowie a reszta to zwyrodniale postawy. A jesli chodzi o chrzescijanstwo, to trzeba powiedziec sobie jedna rzecz otwarcie, tak chrzescijanie maja przebaczac innym i akceptowac ich, ale.... te inne osoby musza najpierw odwrocic sie od swoich ochydnych uczynkow i przestac je czynic. To tak samo gdy np maz zdradza zone, mowi jej ze ja zdradza ale one ma mu przebaczyc mimo wszystko nie zaleznie od tego czy zajdzie w nim jakakolwiek zmiana. Jaka wartosc ma jej przebaczenie jesli on nadal bedzie zdradzal. Jej przebaczenie moze byc jedynie aktywne, jesli on naprawde nie bedzie zdradzal i tutaj jest roznica. Chrzescijanie nie maja wymogu akceptowania innych dlatego, ze "wszyscy sa dziecmi Bozym", jedynie tych co zaluja swoich zlych uczynkow, odwracaja sie od nich i prosza o przebaczenie. I to jest jedyna zdowa i rozsadna postawa. Co zas chodzi o pamflet, to osobiscie sadze, ze dzieci nie zaleznie od wieku nie powinny byc eksponowane na takie obzydliwosci. Oraz, rozmowy na tego typu tematy sa odpowiedzialnosia rodzicow a nie nauczycieli i szkol. Rodzic ma byc opiekunem i obronca swoich dzieci i jest to jego obowiazkiem aby zrobil to odpowiednio. Odpowiedz Link Zgłoś
mark.parker Re: Ciekawe czy głupota ich boli?? 17.03.07, 05:33 adamieva napisał: > Jak do tej pory nikt na tym forum nie napisal jednej rzeczy. Mianowicie, ze > homeseksualizm jest obrzydliwa rzecza, niezaleznie od wyznania. Jest taka sama > dewiacja jak peofilia itp. Ludzie strzelcie sobie w glowy, czy waszymi > aspiracjami jest aby wasi potomkowie byli w ten sposob wypaczeni? Mam nadzeje, > ze nie. No i po co ma Polska gonic Europe w legalizacji tej ochydy, wybierajcie > > dobre a odrzuccie obrzydliwe a nie bierzcie wszystkiego bezkrytycznie dlatego > ze jest praktykowane gdzies tam. Ludzie ktorzy protestuja przeciwko tym > dewiacjom sa jedynymi co maja troche oleju w glowie a reszta to zwyrodniale > postawy. A jesli chodzi o chrzescijanstwo, to trzeba powiedziec sobie jedna > rzecz otwarcie, tak chrzescijanie maja przebaczac innym i akceptowac ich, > ale.... te inne osoby musza najpierw odwrocic sie od swoich ochydnych uczynkow > > i przestac je czynic. To tak samo gdy np maz zdradza zone, mowi jej ze ja > zdradza ale one ma mu przebaczyc mimo wszystko nie zaleznie od tego czy zajdzie > > w nim jakakolwiek zmiana. Jaka wartosc ma jej przebaczenie jesli on nadal > bedzie zdradzal. Jej przebaczenie moze byc jedynie aktywne, jesli on naprawde > nie bedzie zdradzal i tutaj jest roznica. Chrzescijanie nie maja wymogu > akceptowania innych dlatego, ze "wszyscy sa dziecmi Bozym", jedynie tych co > zaluja swoich zlych uczynkow, odwracaja sie od nich i prosza o przebaczenie. I > to jest jedyna zdowa i rozsadna postawa. Co zas chodzi o pamflet, to osobiscie > sadze, ze dzieci nie zaleznie od wieku nie powinny byc eksponowane na takie > obzydliwosci. Oraz, rozmowy na tego typu tematy sa odpowiedzialnosia rodzicow a > > nie nauczycieli i szkol. Rodzic ma byc opiekunem i obronca swoich dzieci i jest > > to jego obowiazkiem aby zrobil to odpowiednio. Ohydnym uczynkiem, biedny ćwierćinteligencie, jest gwałcenie dzieci przez tego "opiekuna" i "obrońcę", a znakomita większość molestujących to heteroseksualiści. No, chyba że uważasz kiszenie dzieci w beczce za zdrowy przejaw heteroseksualizmu. Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Edukacja seksualna 04.04.06, 08:08 Cały problem zaczyna sie od jednej rzeczy - w polskich szkołach nie ma edukacji seksualnej z prawdziwego zdarzenia. Bo jedni marudzą tylko o gumkach i spiralkach, dla drugiej strony - tylko kalendarzyk małżeński sie liczy :))) Natomiast to "mundre inaczej" Stowarzyszenie? Nie ma sie co zniżać do ich poziomu, bo krakowskiego Kościoła to oni nie reprezentują. To nie jest ich pierwszy "występ" tej klasy. Przez długie lata mieszkałam na krakowskim Kazimierzu, skrzynke na listy miałam regularnie zawaloną ich bzdurami o Żydach. Był tylko jeden plus tej sytuacji - świetnie sie toto nadawało na podpałke do pieca :D Odpowiedz Link Zgłoś
misioo1977 Re: Edukacja seksualna 04.04.06, 08:33 A ja sie juz sam gubie w polityce "chrzescijanskich" stowarzyszen. Czemu nie lubia Zydow? Jezus tez byl Zydem. Czy chodzi o Ortodoksow? A co do homoseksualistow, to nie ma nawet co komentowac. Prowokacja i tyle. Szkoda, ze nie pisza o tym, jak przykladni mezowie katolickich rodzin spedzaja mile czas na pieszczotach z przydrozna tirowka, albo zabawiaja sie tanimi panienkami zza Buga na delegacjach i firmowych wyjazdach... a potem marsz do Kosciola z zonka i dziecmi, bo trzeba co niedziela... Odpowiedz Link Zgłoś
matysprv Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:37 teraz ministerstwo milczy, a jaki byl zament jak owsiak chcial uczyc ratownictwa????? Odpowiedz Link Zgłoś
wredna_jedza Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:49 Wiesz, bo Owsiak uczący ratownictwa byłby tak samo przekonujący, jak "Hustler" sponsorujący lekcje edukacji seksualnej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maniek.kilof no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdziwy.. 04.04.06, 08:40 Analizy zawartości jamy ustnej przeciętnego homoseksuwalisty wykazują obecność bakterii kałowych. I jest to nie do uniknięcia przy praktykach homoseksulanym, gdy po penetracji analnej następuje zakończenie aktu w ustach partnera. Przecież w tym czasie nikt nie będzie wykonywał dezynfekcji penisa... ;) więc o co tyle krzyku w tym tytule wybiórczej, skoro ulotka dosadnie opisuje prawdziwą jednak informację... Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd gdy gej mówić o swym kale dzieciom - to ok i sexi 04.04.06, 08:43 gdy nie-gej powtórzyć to samo dorosłym to już inkwizycja i zapach palonych stosów... Odpowiedz Link Zgłoś
renament Re: gdy gej mówić o swym kale dzieciom - to ok i 17.03.07, 03:16 Naprawdę nie dostrzegasz różnicy? To zada sobie pytanie- d czego zmierzały ulotki skarżystów? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 08:46 maniek.kilof napisała: > Analizy zawartości jamy ustnej przeciętnego homoseksuwalisty wykazują obecność > bakterii kałowych. A czy przyszło Ci kiedyś do głowy pomyśleć o orzeszkach solonych wykładanych w barach piwnych do piwa? Każdy sobie bierze trochę i zajada piwko popijająć. Kiedyś zbadano co te orzeszki na sobie mają i wiesz co. Mnogość bakterii związanych z moczem wykryto. Czy to zonacza, że wszyscy, którzy piwo piją i orzeszki zajadają lubią też bawić się moczem??? Nie. Otóż powód bardziej prozaiczny jest. Po wyjściu z ubikacji mało kto myje rączki i potem pcha taka łapę do orzeszków przyozdabiając je resztkami moczu. Nie wystarczy bowiem wynik jakiegos badania ogłosić. Trzeba doszukac się przyczyn. Odpowiedz Link Zgłoś
makbrajd Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 08:54 >Trzeba doszukac się > przyczyn. szukaj,szukaj i daj znać jak je znajdziesz, ok? Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 09:09 makbrajd napisał: > >Trzeba doszukac się > > przyczyn. > > szukaj,szukaj > i daj znać jak je znajdziesz, ok? > > Oczywiście, że dam:))) Szczególnie Tobie bo lubię czytać to co piszesz i bardzo mi przykro jak czasem spod rączek Twych bzdurki wychodzą :) Odpowiedz Link Zgłoś
misioo1977 Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 08:49 NO tak, bo przeciez my wszyscy heteryczni macho zapominamy, jak to przyjemnie jest stosunkowac sie analnie z kobieta... Odpowiedz Link Zgłoś
justas32 [...] 04.04.06, 08:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
osako Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 14:44 maniek, za duzo ogladasz HETEROSEKSUALNYCH pornosow. tam zawsze najpierw panienke wala bez gumy w tylek a potem sie zlewaja jej do buzi. obejrzyj se z raz, w celach edukacyjnych, gejowski pornos. tam gumy sa zawsze, i nikt sie w buzi nikomu nie zlewa. wiec, wnioskujac po pornosach, jesli ktos ma bakterie kalowe w ustach, to twoja panienka, a nie geje. Odpowiedz Link Zgłoś
krakszczur Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:55 kompletnie mnie nie interesują zwyczaje pederastów gdyby nie agresywny marketing, zwolennicy tej fanaberii wymarli by po bożemu Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius Odpowiedz Link Zgłoś
radiomaryja1 jestem skłonny im uwierzyć... 04.04.06, 08:58 oni to wiedzą z własnego doswiadczenia :) Odpowiedz Link Zgłoś
lekarzka Ulotki 04.04.06, 09:11 W połowie lat 90-tych z powodów zawodowych uczestniczyłam w Warszawie w jednodniowym seminarium "HIV a homoseksualizm". Seminarium było zorganizowane przez stowarzyszenie Lambda. Działacze stowarzyszenia rozdawali wówczas ulotki (ładnie wydane, kolorowe, z adnotacją, że powstały dzięki pomocy UE) na temat bezpiecznych technik uprawiania miłości homoseksualnej. Wśród rozmaitych rad była także taka, która brzmiała mniej więcej tak: "zabawy z kałem lub moczem - do woli, pod warunkiem, że kał lub mocz nie będzie miał kontaktu ze skaleczoną skórą, otartym naskórkiem itp.". Pamiętam to dośc dokładnie, bo ta ulotka była wstrząsem u mnie w pracy. Niestety, przez lata gdzieś się zapodziała, więc nie jestem w stanie jej dokładnie przepisać czy zeskanować. Ale ufam, że nie jestem jedyną osoba na tym forum, która zetknęła się z ulotkami takiej treści. Zresztą co jakiś czas wychodzi na światło dzienne afera z ulotkami w szkołach, ostatnia była jakieś pół roku temu chyba, szczegółów nie pamiętam, ale coś mi się obiło o uszy, że jakieś ministerstwo musiało się tłumaczyć z pomocy finansowej przy tworzeniu takiej ulotki, coś w tym stylu... Odpowiedz Link Zgłoś
4g63 Re: Ulotki 04.04.06, 09:49 jeśli ktoś uprawia takie zabawy, to należy uświadamiać tego kogoś o zagrożeniach z tego wynikających, czy to heteroseksualiście czy homoseksualiście, przedewszystkim, takie potrzeby wykazują ludzie obu grup, a nie jest "cechą" homoseksualizmu. Dlaczego ludzie są tacy ograniczeni?? Zresztą, jeśli ktoś tak nie robi, to nie musi tego czytać. O co w ogóle całe halo? Homofoby teraz będą miały pożywke i nowy zestaw bluzg ... Odpowiedz Link Zgłoś
asienka32 Szkoła jest miejscem gdzie nie należy 04.04.06, 09:03 ani zwalczać, ani promować homoseksualizmu. Moim zdaniem każdy drażliwy temat powinien został poruszany, szczególnie wśród młodzieży, z dużą dozą rozsądku i wyważenia. Niestety jest tak, że w jednej klasie dla młodzieży problemem jest kolega podejrzewany o skłonności homoseksualne, w drugiej - ciąża nastolatki a w trzeciej dziecko pochodzące z ortodoksyjnej żydowskiej rodziny. Jeśli szkoła ma uczyć tolerancji niech robi to na przykładzie realnych problemów a nie abstrakcji. I przy pomocy rzeczowej dyskusji a nie propagandowych ulotek czy broszur. A te wydawane zarówno przez organizacje gejowskie, jak i stowarzyszenia pseudokatolickie to czysta i pozbawiona merytorycznych argumentów propaganda. Odpowiedz Link Zgłoś
coffe-z-rana Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:08 Wprost nie mogłąm uwierzyć. Zenujące to jest. Nie chodzi mi tylko o te prymitywne i zenujące ulotki ale o reakcje szkoły, nauczycieli...No przeciez to jest nienormalne. Darmowy bilet do Szwecji dałabym wszystkim tym co pisza takie glupoty. I jak mozna sie zastanawiac nad tym czy "mozna to dopuscic" przeciez to brednie wyjęte z palca szerzone przez jakichs zapyziałych homofobów. Nie leczyc sie powinni homoseksualisci tylko takie osoby jak wydawcy tej ulotki. Ale nie dziwie sie za rządów Kaczynskich wszystko sie moze zdarzyc nawet RMaRyja u władzy...;/Poziom myslenia ludzi spada z kazdym dniem...;( Odpowiedz Link Zgłoś
fubrawiec Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:10 > Darmowy bilet do Szwecji dałabym wszystkim tym co pisza takie > glupoty. A może darmowy bilet na Madagaskar dla homosiów? Będą żyli w wiecznej szczęśliwości! Nie, ah, nie, to dramatyczne, ale nie w wiecznej! Przecież sie nie rozmnożą! Ah, co za dramat! Odpowiedz Link Zgłoś
coffe-z-rana Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:15 śmiej się smiej, ale jak ludzie bedą czytac takie informacje to pomysl ze nie bedzie tak zabawnie jak piszesz..przecież to nienormalne zeby w cywilizowanym społeczenstwie takie informacje sie pojawialy. mozna nie tolerować homoseksualizmu ok...ale zeby w taki sposob to robic to sorry ja wysiadam.. Odpowiedz Link Zgłoś
m15 wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zboczkach 04.04.06, 09:20 powinno się uświadamiać młodzież o dewiacyjnych zachowaniach pederastów ,koniec z poprawnością polityczną Odpowiedz Link Zgłoś
coffe-z-rana Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:29 tak oczywiscie, geje nurzają sie w odchodach...bardzo dojrzałe podejscie. Wyrosnie pokolenie nieolerancyjnych faszystów..ale chyba ludzie mają rozum i jakos myslą bardziej inteligentnie i wiedzą ze zycie ludzi nie sprowadza sie do tego gdzie jest przod czy tył ale do tego kims sie jest. A odrobina kulturalnosci i dobrego smaku przydałaby sie autorom tego artykułu... Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:33 coffe-z-rana napisała: > tak oczywiscie, geje nurzają sie w odchodach...bardzo dojrzałe podejscie. tak czy siak to grzebią w swych odbytach,zatem kał mają nie tylko na dłoniach,fuj,na dodatek samiec czyni to z samcem-okropność Odpowiedz Link Zgłoś
coffe-z-rana Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:42 ...to ich prywatna sprawa co robią..jeżeli komuś to przeszkadza to trudno. Komuś to sie moze niepodobać ok ale czemu od razu takie rzeczy wypisywać..wszystko sprowaadzane do seksu, włazenie z butami do ich łóżka ale nie tylko ich, do kazdego człowieka właznie z buciorami nie bedąc o to proszonym jest żenujace. Ciekawer jak duzo osób interesuje co inni robia, jak sie nie podoba to lepiej wyp..... zeby ładniej to ując to "do widzenia" :/ a jaka to radość komentowanie tego czego sie nie lubi i nie znosi....niech ci ludzie którzy pisza takie cos spojrza pierwsze na swoje zrujnowane i nijakie zycie a dopiero póxniej patrzą na innych...;/ Odpowiedz Link Zgłoś
m15 Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:55 coffe-z-rana napisała: > ...to ich prywatna sprawa co robią..jeżeli komuś to przeszkadza to trudno. > Komuś to sie moze niepodobać ok ale czemu od razu takie rzeczy > wypisywać..wszystko sprowaadzane do seksu, włazenie z butami do ich łóżka ale nikt nikomu nie włazi z butami do łóżka ,to zboczeńcy pierwsi zaczeli akcje edukacyjne ,oni rozdawali ulotki w których opisywali techniki pederastyczne ,zabawy kałem ,moczem itp,jakim prawem wnosili do szkół te treści,dlaczego indoktrynowali młodzież zachwalając seks tzw alternatywny,dla mnie to bydło i hołota ,i sądzę tak z powodu ich działań na niwie społecznej ,a nie seksualnych wyczynach w swych domach czy łóżkach Odpowiedz Link Zgłoś
the_rest nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 09:20 społeczeństwo powinno przyzwyczajać dzieci do tego, że związki homoseksualne to norma. Powinno się przerobić niektóre bajki.Należy zmienić np "Za górami, za lasami mieszkali sobie dziadek i babcia" na "Za górami, za lasami mieszkało sobie dwóch dziadków...". Czerwonego Kapturka do babci powinni wysyłać dwaj tatusiowie, a rycerze w zmaganiach ze smokiem powinni walczyć o rękę powabnego młodzieńca, którego w nagrodę będą mogli pojąć za żonę(?). To samo dotyczy reklam - tam zawsze wracającego z pracy męża wita żona - to przejaw homofobii - wracającego z pracy męża powinna witać żona płci męskiej - to przecież naturalne. Należy też walczyć o to aby słowo "odbytnica" zniknęło ze słownika - jest ono nieładne. Trzeba ogłosić ogólno narodowy konkurs na słowo zastępujące "odbytnicę" - okazuje się, że jest to powszechnie akceptowany organ płciowy i trzeba go jakoś ładnie nazwać. Odpowiedz Link Zgłoś
d.z Re: nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 09:26 the_rest napisał: Należy też walczyć o to aby słowo "odbytnica" zniknęło ze słownika > - > jest ono nieładne. Trzeba ogłosić ogólno narodowy konkurs na słowo > zastępujące "odbytnicę" - okazuje się, że jest to powszechnie akceptowany organ płciowy i trzeba go jakoś ładnie nazwać. Zyta??? Odpowiedz Link Zgłoś
againstinsanity Re: nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 11:28 wara od dzieci z dwiacjami. the_rest jestes pie..iety i to ostro. naiwnosc jest czescia bycia dzieckiem. pozwol dzieciom przezyc ich dziecinstwo normalnie, a kwestie nurzajacych sie w ekskrementach niezrownowazonych emocjonalnie ludzi zostaw dorosłym. moze przesadzilem z opisem sodomitow, ale takie jest moje podejscie do tego tematu: zero tolerancji dla wynaturzen. kolejna kwestia: zeby byc dziadkiem trzeba miec dzieci, ktore z kolei beda miec potomstwo i dopiero wtedy mozna mowic o pozycji seniora w rodzinie, bo jest to termin odnoszacy sie do czlowieka ktory ma rodzine, zapoczatkowal ja razem z kobieta. nie mozna mowic o dwoch starszych "mezczyznach?" dziadkowie, poniewaz sodomici sa uposledzeni w sferze rodziny. a odbyt to odbyt i nie jest organem plciowym tylko defekacyjnym Odpowiedz Link Zgłoś
giezeta Re: nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 12:09 againstinsanity chyba nie załapałaś/eś ironii w wypowiedzi "the_rest". Gdzie byłaś/eś gdy rozdawano inteligencję? Odpowiedz Link Zgłoś
komentator527 Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polacy... 04.04.06, 13:02 Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polacy nietolerancyjni jestesmy. Nie dajmy sie oglupic tej gazecie. Odpowiedz Link Zgłoś
wio4litery Re: Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polac 04.04.06, 15:14 komentator527 napisał: > Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polacy nietolerancyjni jestesmy. Bo oczywiście jesteśmy tolerancyjni. A ta ulotka to żart prima aprilisowy w4l Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ^^^ Kaczyści opanowywują szkoły ^^^ 04.04.06, 09:28 Decyzja min-edu była tylko oczyszczeniem przedpola!!! :)) teraz jest miejsce dla kato-indoktrynacji --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Szarijat-prawo-i-sprawiedliwosc.html Odpowiedz Link Zgłoś
kinskyart Czym więc Ministerstwo Edukacji się zajmuje? 04.04.06, 09:28 Ostrzeganiem przed szkodliwą ideologią ekologów?!!! Ludzie opamiętajcie się! Co się w tym kraju wyprawia? Skąd tylu kretynów u władzy? Precz z pokurczami i ich ideologią resentymentu. Łapy won od dzieci narodowo-katolickie mutanty. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Czym więc Ministerstwo Edukacji się zajmuje? 04.04.06, 09:36 Nikt tak swietnie nie rozeznyl tematu stosunkow homoseksualnych jak duchowni.Homoseksualizm i alkocholizm to najwieksze problemy tego srodowiska.Poetz i wiedenskie seminarium to tylko wierzcholek gory lodowej.Czas zaczyc mowic otwarcie o tym skrywanym wstydliwie temacie. Homosovieticus czy jak mu tam dzisiaj jest,moglby wiecej powiedziec na ten temat. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Do jasnej cholery! 04.04.06, 09:33 "Nie jest nam znana ta ulotka" - mówi urzędnik ministerstwa. To może by pan/pani ruszyła dupę i zapoznała się z tą ulotką? W końcu jest ona rozpowszechniana w polskich szkołach! Od czego ci urzędnicy tam siedzą? Myślą, że jak o czymś nie wiedzą to problemu nie ma? Jeśli ministerstwo nie wie, co się dzieje w szkołach to znaczy, że jest niepotrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo IV RP - panstwo klamiacych anonimowych tchorzy 04.04.06, 09:34 Szef stowarzyszenia, Sławomir Olejniczak powinien sie znalesc przed sadem, a sprawe trzeba zaciagnac do Strasburga. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:42 Gazeta pisze: "wysłało do szkół broszury" To zwykła manipulacja, która ma sugerować, że otrzymają je dzieci. Przeciez to nieprawda, bo otrzymali ją wyłącznie dyrektorzy. Obawiam się, że autor artykułu w brzydki sposób chce zrównać tę nieistotną historyjke z głośną akcją gejowskiej Lambdy, której ulotki z wulgarnym opisem technik analnych trafiły bezpośrednio do uczniów. Tymczasem te dwie sprawy są zupełnie nieporównywalne. Troche uczcicowości Gazeto... Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:47 > Tymczasem te dwie sprawy są zupełnie nieporównywalne. Troche uczcicowości > Gazeto... nie moge w to uwierzyc... apelujesz o uczciwosc do gazety, przemilczajac nieuczciwosc i manipulacje tego katolickiego stowarzyszenia? Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:47 A na temat treści tej ulotki masz coś do powiedzenia? Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:52 Działaność tego stowarzyszenia g... ;) mnie obchodzi - ludzie maja prawo do różnych bzdur. Mogą sobie nawet wierzyć, że ziemia jest płaska. Ważne jest, żeby chronic szkołę (czytaj dzieci) przed wpływem różnej maści ekstremistów - Lambda naruszyła te prawo a stowarzyszenie - moim zdaniem - nie pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:59 Rozumiem, że gdyby Lambda przesyłała swoje ulotki do nauczycieli to nie miałbyś nic przeciwko temu. Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:08 mat25 napisał: > Rozumiem, że gdyby Lambda przesyłała swoje ulotki do nauczycieli to nie miałbyś nic przeciwko temu ... do dyrektorów nie nauczycieli. Nie miałbym także nic przeciwko temu, żeby Lambda rozkładała swe ulotki np. w pubach itp. - wszędzie gdzie dotyczy to wyłącznie dorosłych. Wówczas to wyłącznie sprawa tego kto chce to przeczytać lub wyrzucic do kosza. Powtórze skandal z Lambda polegał, że ulotki wręczano dzieciakom. W przypadku stowarzyszenia od Piotrusia nie ma tego problemu - więc to nic nie znaczący michałek. A gazeta chce wywołać wrażenie, że te sprAwy niczym sie nie różnią. I to jest nieuczciwe. Nie zgadzasz sie ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:20 Nie rozumiesz podstawowej sprawy. Byc moze nie chcesz jej zrozumiec. To co napisalo anonimowo stowarzyszenie jest niezgodne z prawda. Nie zgadzasz sie ze mną? Odpowiedz Link Zgłoś
conrad11 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:30 cetriolo napisał: > Nie rozumiesz podstawowej sprawy. Byc moze nie chcesz jej zrozumiec. To co > napisalo anonimowo stowarzyszenie jest niezgodne z prawda. Nie zgadzasz sie ze mną? W tym kraju wydaje sie setki tysięcy broszur i jakas ich część zawiera bzdury. Te od Piotrusia zapewne także ale to kompletnie drugorzędne. Artykuł w gazecie jest przecież o czyms innym. Przeczytaj go uważniej: "do szół trafiły ulotki, które zawierają wulgarne opisy zachowań homoseksualnych". A to przeciez półprawda Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:39 > W tym kraju wydaje sie setki tysięcy broszur i jakas ich część zawiera bzdury. > Te od Piotrusia zapewne także ale to kompletnie drugorzędne. Dla mnie skandalem jest ze te broszury zawieraja informacje klamliwe i przygotowane zostaly z premedytacja. Dla Ciebie jest to sprawa drugorzedna. Mysle ze sie nie dogadamy, ale wcale nie musimy. Tylko powiem ze dyrektorzy i nauczyciele pracuja w szkolach, wiec zdanie "do szół trafiły ulotki" jest prawda, a nie polprawda. Milego zycia w polprawdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
anvill Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 11:14 Czyli wg ciebie nie trafiły do szkół tylko na domowe adresy dyrektorów tych szkół? Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:25 Jeśli chodzi o sposób doręczania ulotek to jestem skłonny się zgodzić. Choć trzeba pamiętać, że "uczeń" nie zawsze znaczy "niepełnoletni". W liceum są ludzie pełnoletni i doręczanie im takich ulotek nie wzbudza moich wątpliwości. Poza tym uważam, że o seksualności człowieka trzeba zacząć z młodzieżą rozmawiać znacznie wcześniej niż w wieku 18 lat. Natomiast ja widzę inny skandal - treść ulotek od Piotra Skargi. Treść jest ewidentnie nacechowana złą intencją i z wyjaśnianiem młodym ludziom seksualności nie ma nic wspólnego. Im chodziło o zupełnie co innego. Natomiast ulotki Lambdy nikogo nie napadały. W tym sensie uważam, że jest remis. Odpowiedz Link Zgłoś
cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:02 > Lambda naruszyła te prawo a stowarzyszenie - moim zdaniem - nie > pozdrawiam Kazdy ma swoje zdanie, ale jeszcze prawo ktore powinno karac klamcow od Piotra Skargi. RP mam nadzieje jest oparte na prawie a nie na opiniach. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:03 RP jest oparta na Prawie i Sprawiedliwości, co z prawem nie ma nic wspólnego. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:36 skandaliczna broszura ucząca młodzież co można robić w wolnym czasie,gdy nudno. Odpowiedz Link Zgłoś
agneszb Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:37 Sama mam 4 dzieci, z tego 2 w okresie dojrzewania. Nie jestem za homoseksualizmem, ale decyzje o tym pozostawiam samym zainteresowanym. Co mnie oburza to naduzywanie imienia Patrona Piotra Skargi do tego rodzaju publikacji. jezeli chca to kontynuowac to niech zmienia nazwe organizacji. Szkoda ze reagujemy na tego rodzaju tematy tak ekstremalnie, znowu wzrosnie ilosc prob samobojczych mlodych osob, ktore beda baly sie o tego rodzaju sklonnosciach z kims porozmawiac- a chyba nie o to chodzi?? A. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka1979 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:39 Stowarzyszenie im. P. Skargi to stowarzyszenie DEWIANTÓW!!!! Odpowiedz Link Zgłoś