Dodaj do ulubionych

Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekalia"

04.04.06, 07:02
echa prowokacji Warto rozmawiac...

a ja na to.. Pół Wieku
Obserwuj wątek
    • marcus_crassus eee...lipa 04.04.06, 07:02
      Odwiedzilem ich strone internetowa liczac na jakies ciekawostki i szokujace
      prawdy. Tak. sa zdecydowanie walnieci na punkcie homoseksualizmu i raczej nie
      przejawiaja w tym punkcie chrzescijanskiej zadady blizniego. Cos o jakiejs
      rewolucji homoseksualnej i ogolnej inwazji homoseksualizmu. Poza tym zeby
      bylo komiczniej organizowanie obozow "feryjnych" tylko dla chlopcow ;) Oprocz
      tego troche agresywnej antyliberalnej retoryki. W kazdym razie widzialem
      gorsze rzeczy na stronach ND i RM.. Natomiast sama ulotka jest niewatpliwie
      idiotyczna, tylko ze chyba zostala wyslana do nauczycieli a nie do uczniow?
      Wiec w sumie troche burza w szklance wody. W sumie raczej malutkie groteskowe
      stowarzyszenie ktoremu GW reklame zrobi.
      • almagus Re: Pieszczoszki mają wyobraźnię... 04.04.06, 08:06
        Och Tyyy…)))))Obłudniczku...
        Ja się po mszy kłaniam nisko,
        tak natchniony zrobię wszystko…))))
        A czy Taki się odkłoni,
        choć Nasz Dziennik trzyma w dłoni?
        Stanął jak buddyjska stupa,
        zapatrzony na biskupa.
        Bo gdy chłop za chłopem goni ,
        jako znak ma Dziennik w dłoni…))))
        A gdy baba za nim goni ,
        to do buzi i do dłoni…)))
        ta Naszdzieja dobrodzieja…)))
        Taaaaaaaaaak…????
        To do buzi i do ręki
        może oddasz swoje wdzięki???
        Ale najpierw duże datki
        zanim z siebie zdejmiesz szatki.
        W każdej spółce z celibatem
        mają wanny z automatem,
        zbyt to małe becikowe
        by zaprzątać sobie głowę,
        w wasserwannie są otworki,
        by masować wam PiSiorki,
        są bąbelki, ozonator,
        może to onanizator?
        I urośli na ogóry,
        więc potrzebne im są rury!
        I iloczyn z wielorazu,
        więc dodali jeszcze gazu!
        • puba kościół krakowski sie odcina a toruński przyklask. 04.04.06, 11:56
          Stowarzyszenie nie kryje powiązań z międzynarodową organizacją TFP (Tradition,
          Family and Property), która zapowiada "walkę z rewolucją cywilizacyjną", a
          homoseksualizm uznaje za dewiację. Od jego działalności dwukrotnie odcinał się
          krakowski Kościół.

a kościół toruński rydzykowy jak mniemam gorąco popiera wciskanie dzieciakom
          seksu urynowo-kałowego z elementami tarzania się do łbów?
          człowiek który pisał tę broszurę jest większym zboczeńcem niz wszyscy geje razem
          wzięci - pewnie miał erekcję podczas wymyslania terminologii odbytniczo-urynowej
          z połykiem w tle:P

co za piękny kraj psycholi:)

haha
          • centrolew Re: kościół krakowski sie odcina a toruński przyk 04.04.06, 12:25
            > a kościół toruński rydzykowy jak mniemam gorąco popiera wciskanie dzieciakom
            > seksu urynowo-kałowego z elementami tarzania się do łbów?
            > człowiek który pisał tę broszurę jest większym zboczeńcem niz wszyscy geje
            > razem wzięci - pewnie miał erekcję podczas wymyslania terminologii
            > odbytniczo-urynowej z połykiem w tle :P

Podoba mi komentarz!

A swoją drogą, takie ulotki to tylko nawiedzeni katolicy potrafią wymyśleć. Skąd
            oni wogóle czerpią inspirację?! Gdzie to wyczytują?!
            • zkyc Re: kościół krakowski sie odcina a toruński przyk 04.04.06, 13:19
              Autor: centrolew
              napisał:

>Podoba mi komentarz!

>A swoją drogą, takie ulotki to tylko nawiedzeni katolicy potrafią wymyśleć.
              >Skąd oni wogóle czerpią inspirację?! Gdzie to wyczytują?!

Rozumiem twoje ździwienie. Przecież czytania i oglądania takich tematów
              kotolikom zabraniają księża!:D

Jedyne wytłumaczenie:
              TO WSZYSTKO MUSZĄ WIEDZIEĆ Z WŁASNEGOA DOŚWIADCZENIA!

Niech żyje wieczna obłuda!
              To bardzo na czasie w kaczo-katolandzie!:DDDDDDDDDDDDDDDDDD
              • nick3 "Dobry" i "zły" policjant?:) 04.04.06, 14:54
                "Kościół jest jeden!" - lubią powtarzać integryści. Myślę, że mają rację.

> >Skąd oni wogóle czerpią inspirację?! Gdzie to wyczytują?!
                >
                > Rozumiem twoje ździwienie. Przecież czytania i oglądania takich tematów
                > kotolikom zabraniają księża!:D
                >
                > Jedyne wytłumaczenie:
                > TO WSZYSTKO MUSZĄ WIEDZIEĆ Z WŁASNEGOA DOŚWIADCZENIA!
                >

Myślę, że nie tyle z doświadczenia, co z wyobraźni od dzieciństwa skatowanej
                obrzydzaniem i obwinianiem pożądania.

Jeśli to, co zasadniczo przyjemne i piękne kojarzy się naszym strażnikom
                moralności z g.wnem, to jest tak dlatego, że tak się kojarzyło co drugiemu z
                Ojców Kościoła.

Po prostu, dwutysiącletniej "mądrości Kościoła" nie wymaże się z emocjonalności
                pobożnych jednostek powtarzaniem w kółko, że nauki Kościoła są bardzo "zdrowe",
                a miały miejsce tylko jakieś godne pożałowania "błędy i wypaczenia".
                • p.i.s Kościół 05.04.06, 10:23
                  nick3 napisał:
                  > "Kościół jest jeden!"

Co ty gadasz - zobacz do książki telefonicznej ile jest kościołów

• plaszcz __A skąd tak dobrze księża znają praktyki homoseks 04.04.06, 15:24
                niech lepiej zajmą się tym co do nich należy, głoszeniem wiary i miłości do bliźniego...
      • muzg_na_patyku Średniowiecze znowu w Polsce 04.04.06, 14:45
        Oto i cechy, po których rozpoznasz czarownicę, diabła i homoseksualistę.
    • deltalima Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:05
      'w zasadzie prawie'

:-)))))
      • kobieta_rakieta Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 13:02
        a pisiory jedza bieluń.

--
        www.euromason.blox.pl
        Nieregularnik masońsko-pogański.
    • dzieciatko_o_dyrektora seks urynowy ??? 04.04.06, 07:12
      To mogl tylko o Rydzyk wymyslec . :)
      • sajuz33 Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 07:14
        ale w ulotce Lambdy, którą rozprowadza Biedroń, była mowa o "zabawach kałem".
        • tim7 Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 08:31
          A jesteś w stanie przytoczyć cały tekst, czy wykręcisz się niepamięcia ?
          • piss Proszę uprzejmie 04.04.06, 11:45
            tim7 napisał:

> A jesteś w stanie przytoczyć cały tekst, czy wykręcisz się niepamięcia ?

"Lizanie odbytu pod warunkiem, że w jego okolicach nie ma krwawień; zabawy obejmujące kontakt z
            moczem lub kałem (tu jednak istnieje ryzyko przeniesienia innych chorób; penetrowanie odbytu dłonią
            przy użyciu gumowej rękawiczki, ewentualnie prezerwatywy".

Za najbardziej wiarygodnym źródłem, a mianowicie: serwisy.gazeta.pl/kraj/
            1,34317,3242946.html
            • mixy Re: Proszę uprzejmie 04.04.06, 11:54
              jak usłuszyałem to w programie warto rozmawiać to stwierdziłem JESTEM
              HOMOFOBEM!!!

bleee
            • dr_pool otóż to 04.04.06, 11:58
              i co ciekawe róznica między "Skarżystami" a "Lmbdowcami" polega na tym że
              ulotka tych pierwszych jest komentarzen do przepisów tych drugich...
              i jeszcze jeden drobny szczegół..."Skarzyści" wysłali swoja do
              nauczycieli...natomiast "Lambdyści" podarowali swoja dziciom, wcześniej
              nauczycieli wyprosiwszy z sali...

wnioski nasuwaja się same...
              • renament wnioski jakie MI się nasuwają 17.03.07, 03:13
                są takie, że lambadowcy nie zachęcali ale uczyli jak to robić bezpieczenie. Być
                może dzięki nim nie jeden łody gej, nie mogący ne te tematy z nikim porozmawiać,
                po raz pierwszy dowiedział się jakie są zagrożenia i że w ogóle są.

A ulotki skarżystów mogą co najwyżej sprawić, ze za ich pomocą jakiś nawiedzony
                nauczyciel z poczuciem misji będzie mógł skutecznie prowadzić w klasie kampanię,
                za co czuć obrzydzenie do gejów (co w naszym kraju karalne oczywiście nie jest).
                Dzieki czemu jakiś gej który niebacznie się zdradzie znowu dostanie zza rogu
                kamieniem albo ktoś go kijem wieczorem popieści.

Urocze. Wszystko w dobrej wierze.

Skoro już mamy walczyć z obrzydliwymi praktykami seksualnymi (co jest
                idiotyzmem, bo każdy lubi co lubi, nawet jeśli lubi lizanie odbytu) to moż
                przeprowadźmy w szkołach sonde na temat tego kto jaki seks preferuje. I
                zwieńczmy akcję programami reeduakcyjnymi dla wielbicieli seksu oralnego,
                doodbytniczego i urynalnego.

W ramach krzewienia normalności i wypleniania zboczeń.
            • renament a heterycy tego nie robią? 17.03.07, 03:08
              > "Lizanie odbytu pod warunkiem, że w jego okolicach nie ma krwawień; zabawy obej
              > mujące kontakt z
              > moczem lub kałem (tu jednak istnieje ryzyko przeniesienia innych chorób; penetr
              > owanie odbytu dłonią
              > przy użyciu gumowej rękawiczki, ewentualnie prezerwatywy".

Bo ja się zakładam o swoją prawą reke, że tak. To i dużo więcej :)
      • volandina Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 07:35
        o kurde:)))))))))) a jak wygląda ten seks urynowy???To chyba Rydzyk wymyślił.
        • renament Re: seks urynowy ??? 17.03.07, 03:15
          uprawia sie go przy sedesie. Albo przy kaczce lekarskiej. Pozycja obojętna.
      • wredna_jedza Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 08:11
        Akurat to nie Rydzyk :))
        To Stowarzyszenie w Krakowie jest znane już od dłuższego czasu :))))
        Bo robi anty-reklamę Kościołowi :))
        I to nie jest pierwszy ich występ na taką skalę :))))
        Ale widze pewną zmianę, kiedyś bluzgali na Żydów :D
        • anvill Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 10:59
          A kto zadba w tym wszystkim o dobre imię ks Piotra Skargi które jest szargane
          przez jakieś pseudo katolickie stowarzyszenie?
          • yamata Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 11:34
            Zamierzałem go bronić, ale poczytałem trochę i "chęć mnię odeszła" ;) W sumie to
            taki proto-rydzyk ;) był. Wbrew pozorom niewiele dokonał, bo jego słynne
            "Kazania" nigdy nie zostały wygłoszone. Ponoć trudnił się filantopią i dbał o
            biednych i uciskanych. Chwała mu za to. Ale też tępił Żydów i innowierców - więc
            za to ch... mu w grób. Każdy ma jakieś plusy i minusy. To akurat dość
            kontrowersyjna postać.

A tym głąbom od "stowarzyszenie" wygodnie jest mieć takiego patrona, choć nawet
            on sam pewnie zbytnio by tym zachwycony nie był ;) Niemniej każdy jeden kmiot,
            może sobie wycierać gębę (albo coś innego, co stanowi sedno tej dyskusji) ;) -
            znaną postacią historyczną, bez uszanowania jej praw. Mogę od ręki założyć
            "stowarzyszenie" im. (tu wpisać od Piłsudskiego po Jana Pawła II) i głosić
            poglądy całkowicie sprzeczne z ich własnymi. Ale przecież z grobu nie wyjdą i
            mnie nie pogonią, no nie?
      • ostparowa Re: seks urynowy ??? 04.04.06, 09:52
        Seks urynowy to literówka. Miało buć seks urnowy. Ta dewiacja seksualna polega
        na bajerzeniu ofiary, składaniu nierealnych obietnic, a jak da się podpuścić to
        się ją ostro dymie przez cztery lata.
    • artnow Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:14
      Dobre...
      Ciekawe, dlaczego teraz nie grzmią na ten temat. Jak ulotka była progejowska to była wielka awantura, ale jak uotka jest anty to jest cacy ???
    • chilijczyk Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:28
      Tym razem minister nic nie wie i nic nie robi? A Owsiakowi i ekologom wstepu do
      szkol zabraniaja? Wstretna PiSokryzja...
    • d.z „Warto Rozmawiać”? 04.04.06, 07:41
      No i mamy następny "ciekawy" temat do dyskusji w sztandarowym programi TVP2.
      Już nie mogę się doczekać słów potępienia dla autorów tego obrzydlistwa
      dystrybuowanego w szkołach.
      Wieżę w to, iż panowie:

Paweł Nowacki
      Szef redakcji, współscenarzysta

Maciej Pawlicki
      Reżyser, producent, współscenarzysta

Jan Pospieszalski
      Prowadzący, współscenarzysta

Zajmą się tą sprawą podobnie jak sprawą ulotek Biedronia
      • dr_pool ot durak.... 04.04.06, 12:02
        nie łapiesz róznicy...drobnej;
        wuje chłodki z Lambdy swoje ulotki wciskali dzieciom/młodzieży nie wpusciwszy
        wcześniej pedagogów na spotkanie;
        natomiast panowie ze Skargi, swoje ulotki wysłali własnie gronu
        pedoagogicznemu...

jestes debilem jak nie widzisz że symatria tu nie zachodzi...

wypozdr
    • kiks8 Nie dziw mnie to 04.04.06, 07:50
      Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej podaje to na swoim przykładze,skoro oni
      tak robia to myślą że wszyscy.
    • mark.parker Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:55
      Cały ten wasz kościół to wymysł szatana.
      • emeryt21 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 07:59
        Ciekawe czy tym zajmie sie prokuratura?Mam na mysli ta organizacje,dodaje zeby
        nie bylo watpliwosci.Przede wszystkim urzednikiem ministerstwa,ktory dopuscil
        takie rzeczy do szkol.
        • misioo1977 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:36
          Chcialbym, zeby sie tym zajela jakas komisja europejska... Ale, w koncu gdzie
          my do Europy...
          • tghyt Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 10:58
            misioo1977 napisał:

> Chcialbym, zeby sie tym zajela jakas komisja europejska... Ale, w koncu gdzie
            > my do Europy...

Hurra na te obrzydliwe zydy, uknuly spisek, przeciw nam polaczkom, juz 2000 lat
            temu. Powiesili "swojego" na jakichs dwoch patykach i kazali nam sie modlic.To
            ich pomysl. To wszystko co sie od tej pory dzieje to ich masonski spisek
            przeciw dobremu polskiemu czlowieczkowi.

• abel19 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 11:36
        masz racje milosc jest pieknem, ponad podzialy plci
      • abel19 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 11:37
        mark.parker napisał:

> Cały ten wasz kościół to wymysł szatana.
    • p26 Ciekawe czy głupota ich boli?? 04.04.06, 08:03
      Na ich przykładzie można wysnuć szerszy wniosek, że część katolików znacznie
      odbiega poziomem umysłowym od reszty nie tylko społeczeństwa ale i
      chrześcjaństwa. Niestety w dół.
      • wredna_jedza Re: Ciekawe czy głupota ich boli?? 04.04.06, 08:09
        Jakich "katolików"????
        Byle kretyn wpisze sobie w nazwe organizacji "chrześcijańska" i potem powstają
        takie "kwiatki".
        A wine zwala sie na kościół :D
      • adamieva Re: Ciekawe czy głupota ich boli?? 04.04.06, 18:48
        Jak do tej pory nikt na tym forum nie napisal jednej rzeczy. Mianowicie, ze
        homeseksualizm jest obrzydliwa rzecza, niezaleznie od wyznania. Jest taka sama
        dewiacja jak peofilia itp. Ludzie strzelcie sobie w glowy, czy waszymi
        aspiracjami jest aby wasi potomkowie byli w ten sposob wypaczeni? Mam nadzeje,
        ze nie. No i po co ma Polska gonic Europe w legalizacji tej ochydy, wybierajcie
        dobre a odrzuccie obrzydliwe a nie bierzcie wszystkiego bezkrytycznie dlatego
        ze jest praktykowane gdzies tam. Ludzie ktorzy protestuja przeciwko tym
        dewiacjom sa jedynymi co maja troche oleju w glowie a reszta to zwyrodniale
        postawy. A jesli chodzi o chrzescijanstwo, to trzeba powiedziec sobie jedna
        rzecz otwarcie, tak chrzescijanie maja przebaczac innym i akceptowac ich,
        ale.... te inne osoby musza najpierw odwrocic sie od swoich ochydnych uczynkow
        i przestac je czynic. To tak samo gdy np maz zdradza zone, mowi jej ze ja
        zdradza ale one ma mu przebaczyc mimo wszystko nie zaleznie od tego czy zajdzie
        w nim jakakolwiek zmiana. Jaka wartosc ma jej przebaczenie jesli on nadal
        bedzie zdradzal. Jej przebaczenie moze byc jedynie aktywne, jesli on naprawde
        nie bedzie zdradzal i tutaj jest roznica. Chrzescijanie nie maja wymogu
        akceptowania innych dlatego, ze "wszyscy sa dziecmi Bozym", jedynie tych co
        zaluja swoich zlych uczynkow, odwracaja sie od nich i prosza o przebaczenie. I
        to jest jedyna zdowa i rozsadna postawa. Co zas chodzi o pamflet, to osobiscie
        sadze, ze dzieci nie zaleznie od wieku nie powinny byc eksponowane na takie
        obzydliwosci. Oraz, rozmowy na tego typu tematy sa odpowiedzialnosia rodzicow a
        nie nauczycieli i szkol. Rodzic ma byc opiekunem i obronca swoich dzieci i jest
        to jego obowiazkiem aby zrobil to odpowiednio.
        • mark.parker Re: Ciekawe czy głupota ich boli?? 17.03.07, 05:33
          adamieva napisał:

> Jak do tej pory nikt na tym forum nie napisal jednej rzeczy. Mianowicie, ze
          > homeseksualizm jest obrzydliwa rzecza, niezaleznie od wyznania. Jest taka sama
          > dewiacja jak peofilia itp. Ludzie strzelcie sobie w glowy, czy waszymi
          > aspiracjami jest aby wasi potomkowie byli w ten sposob wypaczeni? Mam nadzeje,
          > ze nie. No i po co ma Polska gonic Europe w legalizacji tej ochydy, wybierajcie
          >
          > dobre a odrzuccie obrzydliwe a nie bierzcie wszystkiego bezkrytycznie dlatego
          > ze jest praktykowane gdzies tam. Ludzie ktorzy protestuja przeciwko tym
          > dewiacjom sa jedynymi co maja troche oleju w glowie a reszta to zwyrodniale
          > postawy. A jesli chodzi o chrzescijanstwo, to trzeba powiedziec sobie jedna
          > rzecz otwarcie, tak chrzescijanie maja przebaczac innym i akceptowac ich,
          > ale.... te inne osoby musza najpierw odwrocic sie od swoich ochydnych uczynkow
          >
          > i przestac je czynic. To tak samo gdy np maz zdradza zone, mowi jej ze ja
          > zdradza ale one ma mu przebaczyc mimo wszystko nie zaleznie od tego czy zajdzie
          >
          > w nim jakakolwiek zmiana. Jaka wartosc ma jej przebaczenie jesli on nadal
          > bedzie zdradzal. Jej przebaczenie moze byc jedynie aktywne, jesli on naprawde
          > nie bedzie zdradzal i tutaj jest roznica. Chrzescijanie nie maja wymogu
          > akceptowania innych dlatego, ze "wszyscy sa dziecmi Bozym", jedynie tych co
          > zaluja swoich zlych uczynkow, odwracaja sie od nich i prosza o przebaczenie. I
          > to jest jedyna zdowa i rozsadna postawa. Co zas chodzi o pamflet, to osobiscie
          > sadze, ze dzieci nie zaleznie od wieku nie powinny byc eksponowane na takie
          > obzydliwosci. Oraz, rozmowy na tego typu tematy sa odpowiedzialnosia rodzicow a
          >
          > nie nauczycieli i szkol. Rodzic ma byc opiekunem i obronca swoich dzieci i jest
          >
          > to jego obowiazkiem aby zrobil to odpowiednio.

Ohydnym uczynkiem, biedny ćwierćinteligencie, jest gwałcenie dzieci przez tego
          "opiekuna" i "obrońcę", a znakomita większość molestujących to
          heteroseksualiści. No, chyba że uważasz kiszenie dzieci w beczce za zdrowy
          przejaw heteroseksualizmu.
    • wredna_jedza Edukacja seksualna 04.04.06, 08:08
      Cały problem zaczyna sie od jednej rzeczy - w polskich szkołach nie ma edukacji
      seksualnej z prawdziwego zdarzenia. Bo jedni marudzą tylko o gumkach i
      spiralkach, dla drugiej strony - tylko kalendarzyk małżeński sie liczy :)))
      Natomiast to "mundre inaczej" Stowarzyszenie? Nie ma sie co zniżać do ich
      poziomu, bo krakowskiego Kościoła to oni nie reprezentują.
      To nie jest ich pierwszy "występ" tej klasy.
      Przez długie lata mieszkałam na krakowskim Kazimierzu, skrzynke na listy miałam
      regularnie zawaloną ich bzdurami o Żydach. Był tylko jeden plus tej sytuacji -
      świetnie sie toto nadawało na podpałke do pieca :D
      • misioo1977 Re: Edukacja seksualna 04.04.06, 08:33
        A ja sie juz sam gubie w polityce "chrzescijanskich" stowarzyszen.
        Czemu nie lubia Zydow? Jezus tez byl Zydem. Czy chodzi o Ortodoksow?
        A co do homoseksualistow, to nie ma nawet co komentowac. Prowokacja i tyle.
        Szkoda, ze nie pisza o tym, jak przykladni mezowie katolickich rodzin spedzaja
        mile czas na pieszczotach z przydrozna tirowka, albo zabawiaja sie tanimi
        panienkami zza Buga na delegacjach i firmowych wyjazdach... a potem marsz do
        Kosciola z zonka i dziecmi, bo trzeba co niedziela...
    • matysprv Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:37
      teraz ministerstwo milczy, a jaki byl zament jak owsiak chcial uczyc
      ratownictwa?????
      • wredna_jedza Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:49
        Wiesz, bo Owsiak uczący ratownictwa byłby tak samo przekonujący, jak "Hustler"
        sponsorujący lekcje edukacji seksualnej ;)
    • maniek.kilof no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdziwy.. 04.04.06, 08:40
      Analizy zawartości jamy ustnej przeciętnego homoseksuwalisty wykazują obecność
      bakterii kałowych. I jest to nie do uniknięcia przy praktykach homoseksulanym,
      gdy po penetracji analnej następuje zakończenie aktu w ustach partnera. Przecież
      w tym czasie nikt nie będzie wykonywał dezynfekcji penisa... ;)

więc o co tyle krzyku w tym tytule wybiórczej, skoro ulotka dosadnie opisuje
      prawdziwą jednak informację...
      • makbrajd gdy gej mówić o swym kale dzieciom - to ok i sexi 04.04.06, 08:43
        gdy nie-gej powtórzyć to samo dorosłym to już inkwizycja i zapach palonych
        stosów...
        • renament Re: gdy gej mówić o swym kale dzieciom - to ok i 17.03.07, 03:16
          Naprawdę nie dostrzegasz różnicy?
          To zada sobie pytanie- d czego zmierzały ulotki skarżystów?
      • d.z Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 08:46
        maniek.kilof napisała:

> Analizy zawartości jamy ustnej przeciętnego homoseksuwalisty wykazują obecność
        > bakterii kałowych.

A czy przyszło Ci kiedyś do głowy pomyśleć o orzeszkach solonych wykładanych w
        barach piwnych do piwa?
        Każdy sobie bierze trochę i zajada piwko popijająć.
        Kiedyś zbadano co te orzeszki na sobie mają i wiesz co. Mnogość bakterii
        związanych z moczem wykryto.
        Czy to zonacza, że wszyscy, którzy piwo piją i orzeszki zajadają lubią też
        bawić się moczem???
        Nie.
        Otóż powód bardziej prozaiczny jest.
        Po wyjściu z ubikacji mało kto myje rączki i potem pcha taka łapę do orzeszków
        przyozdabiając je resztkami moczu.

Nie wystarczy bowiem wynik jakiegos badania ogłosić. Trzeba doszukac się
        przyczyn.
        • makbrajd Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 08:54
          >Trzeba doszukac się
          > przyczyn.

szukaj,szukaj
          i daj znać jak je znajdziesz, ok?
          • d.z Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 09:09
            makbrajd napisał:

> >Trzeba doszukac się
            > > przyczyn.
            >
            > szukaj,szukaj
            > i daj znać jak je znajdziesz, ok?
            >
            >
            Oczywiście, że dam:)))
            Szczególnie Tobie bo lubię czytać to co piszesz i bardzo mi przykro jak czasem
            spod rączek Twych bzdurki wychodzą :)
      • misioo1977 Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 08:49
        NO tak, bo przeciez my wszyscy heteryczni macho zapominamy, jak to przyjemnie
        jest stosunkowac sie analnie z kobieta...
      • justas32 [...] 04.04.06, 08:56
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • osako Re: no ale tytuł o jedzieniu fekaliów jest prawdz 04.04.06, 14:44
        maniek, za duzo ogladasz HETEROSEKSUALNYCH pornosow. tam zawsze najpierw
        panienke wala bez gumy w tylek a potem sie zlewaja jej do buzi.

obejrzyj se z raz, w celach edukacyjnych, gejowski pornos. tam gumy sa zawsze,
        i nikt sie w buzi nikomu nie zlewa.

wiec, wnioskujac po pornosach, jesli ktos ma bakterie kalowe w ustach, to twoja
        panienka, a nie geje.
    • krakszczur Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 08:55

kompletnie mnie nie interesują zwyczaje pederastów

gdyby nie agresywny marketing, zwolennicy tej fanaberii wymarli by po bożemu

Caedite eos! Novit enim Dominus qui sunt eius
    • radiomaryja1 jestem skłonny im uwierzyć... 04.04.06, 08:58
      oni to wiedzą z własnego doswiadczenia :)
      • lekarzka Ulotki 04.04.06, 09:11
        W połowie lat 90-tych z powodów zawodowych uczestniczyłam w Warszawie w
        jednodniowym seminarium "HIV a homoseksualizm". Seminarium było zorganizowane
        przez stowarzyszenie Lambda. Działacze stowarzyszenia rozdawali wówczas ulotki
        (ładnie wydane, kolorowe, z adnotacją, że powstały dzięki pomocy UE) na temat
        bezpiecznych technik uprawiania miłości homoseksualnej. Wśród rozmaitych rad
        była także taka, która brzmiała mniej więcej tak: "zabawy z kałem lub moczem -
        do woli, pod warunkiem, że kał lub mocz nie będzie miał kontaktu ze skaleczoną
        skórą, otartym naskórkiem itp.". Pamiętam to dośc dokładnie, bo ta ulotka była
        wstrząsem u mnie w pracy. Niestety, przez lata gdzieś się zapodziała, więc nie
        jestem w stanie jej dokładnie przepisać czy zeskanować. Ale ufam, że nie jestem
        jedyną osoba na tym forum, która zetknęła się z ulotkami takiej treści. Zresztą
        co jakiś czas wychodzi na światło dzienne afera z ulotkami w szkołach, ostatnia
        była jakieś pół roku temu chyba, szczegółów nie pamiętam, ale coś mi się obiło
        o uszy, że jakieś ministerstwo musiało się tłumaczyć z pomocy finansowej przy
        tworzeniu takiej ulotki, coś w tym stylu...
        • 4g63 Re: Ulotki 04.04.06, 09:49
          jeśli ktoś uprawia takie zabawy, to należy uświadamiać tego kogoś o zagrożeniach
          z tego wynikających, czy to heteroseksualiście czy homoseksualiście,
          przedewszystkim, takie potrzeby wykazują ludzie obu grup, a nie jest "cechą"
          homoseksualizmu.
          Dlaczego ludzie są tacy ograniczeni??
          Zresztą, jeśli ktoś tak nie robi, to nie musi tego czytać.
          O co w ogóle całe halo?
          Homofoby teraz będą miały pożywke i nowy zestaw bluzg ...
    • asienka32 Szkoła jest miejscem gdzie nie należy 04.04.06, 09:03
      ani zwalczać, ani promować homoseksualizmu.

Moim zdaniem każdy drażliwy temat powinien został poruszany, szczególnie wśród
      młodzieży, z dużą dozą rozsądku i wyważenia.
      Niestety jest tak, że w jednej klasie dla młodzieży problemem jest kolega
      podejrzewany o skłonności homoseksualne, w drugiej - ciąża nastolatki a w
      trzeciej dziecko pochodzące z ortodoksyjnej żydowskiej rodziny.
      Jeśli szkoła ma uczyć tolerancji niech robi to na przykładzie realnych
      problemów a nie abstrakcji.
      I przy pomocy rzeczowej dyskusji a nie propagandowych ulotek czy broszur. A te
      wydawane zarówno przez organizacje gejowskie, jak i stowarzyszenia
      pseudokatolickie to czysta i pozbawiona merytorycznych argumentów propaganda.

• coffe-z-rana Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:08
      Wprost nie mogłąm uwierzyć. Zenujące to jest. Nie chodzi mi tylko o te
      prymitywne i zenujące ulotki ale o reakcje szkoły, nauczycieli...No przeciez to
      jest nienormalne. Darmowy bilet do Szwecji dałabym wszystkim tym co pisza takie
      glupoty. I jak mozna sie zastanawiac nad tym czy "mozna to dopuscic" przeciez
      to brednie wyjęte z palca szerzone przez jakichs zapyziałych homofobów. Nie
      leczyc sie powinni homoseksualisci tylko takie osoby jak wydawcy tej ulotki.
      Ale nie dziwie sie za rządów Kaczynskich wszystko sie moze zdarzyc nawet
      RMaRyja u władzy...;/Poziom myslenia ludzi spada z kazdym dniem...;(
      • fubrawiec Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:10
        > Darmowy bilet do Szwecji dałabym wszystkim tym co pisza takie
        > glupoty.

A może darmowy bilet na Madagaskar dla homosiów? Będą żyli w wiecznej
        szczęśliwości! Nie, ah, nie, to dramatyczne, ale nie w wiecznej! Przecież sie
        nie rozmnożą! Ah, co za dramat!
        • coffe-z-rana Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:15
          śmiej się smiej, ale jak ludzie bedą czytac takie informacje to pomysl ze nie
          bedzie tak zabawnie jak piszesz..przecież to nienormalne zeby w cywilizowanym
          społeczenstwie takie informacje sie pojawialy. mozna nie tolerować
          homoseksualizmu ok...ale zeby w taki sposob to robic to sorry ja wysiadam..
          • m15 wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zboczkach 04.04.06, 09:20
            powinno się uświadamiać młodzież o dewiacyjnych zachowaniach pederastów ,koniec
            z poprawnością polityczną
            • coffe-z-rana Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:29
              tak oczywiscie, geje nurzają sie w odchodach...bardzo dojrzałe podejscie.
              Wyrosnie pokolenie nieolerancyjnych faszystów..ale chyba ludzie mają rozum i
              jakos myslą bardziej inteligentnie i wiedzą ze zycie ludzi nie sprowadza sie do
              tego gdzie jest przod czy tył ale do tego kims sie jest. A odrobina
              kulturalnosci i dobrego smaku przydałaby sie autorom tego artykułu...
              • m15 Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:33
                coffe-z-rana napisała:

> tak oczywiscie, geje nurzają sie w odchodach...bardzo dojrzałe podejscie.
                tak czy siak to grzebią w swych odbytach,zatem kał mają nie tylko na
                dłoniach,fuj,na dodatek samiec czyni to z samcem-okropność
                • coffe-z-rana Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:42
                  ...to ich prywatna sprawa co robią..jeżeli komuś to przeszkadza to trudno.
                  Komuś to sie moze niepodobać ok ale czemu od razu takie rzeczy
                  wypisywać..wszystko sprowaadzane do seksu, włazenie z butami do ich łóżka ale
                  nie tylko ich, do kazdego człowieka właznie z buciorami nie bedąc o to
                  proszonym jest żenujace. Ciekawer jak duzo osób interesuje co inni robia, jak
                  sie nie podoba to lepiej wyp..... zeby ładniej to ując to "do widzenia" :/ a
                  jaka to radość komentowanie tego czego sie nie lubi i nie znosi....niech ci
                  ludzie którzy pisza takie cos spojrza pierwsze na swoje zrujnowane i nijakie
                  zycie a dopiero póxniej patrzą na innych...;/
                  • m15 Re: wreszcie ktoś powiedzial część prawdy o zbocz 04.04.06, 09:55
                    coffe-z-rana napisała:

> ...to ich prywatna sprawa co robią..jeżeli komuś to przeszkadza to trudno.
                    > Komuś to sie moze niepodobać ok ale czemu od razu takie rzeczy
                    > wypisywać..wszystko sprowaadzane do seksu, włazenie z butami do ich łóżka ale
                    nikt nikomu nie włazi z butami do łóżka ,to zboczeńcy pierwsi zaczeli akcje
                    edukacyjne ,oni rozdawali ulotki w których opisywali techniki
                    pederastyczne ,zabawy kałem ,moczem itp,jakim prawem wnosili do szkół te
                    treści,dlaczego indoktrynowali młodzież zachwalając seks tzw alternatywny,dla
                    mnie to bydło i hołota ,i sądzę tak z powodu ich działań na niwie społecznej ,a
                    nie seksualnych wyczynach w swych domach czy łóżkach
    • the_rest nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 09:20
      społeczeństwo powinno przyzwyczajać dzieci do tego, że związki homoseksualne to
      norma. Powinno się przerobić niektóre bajki.Należy zmienić np "Za górami, za
      lasami mieszkali sobie dziadek i babcia" na "Za górami, za lasami mieszkało
      sobie dwóch dziadków...". Czerwonego Kapturka do babci powinni wysyłać dwaj
      tatusiowie, a rycerze w zmaganiach ze smokiem powinni walczyć o rękę powabnego
      młodzieńca, którego w nagrodę będą mogli pojąć za żonę(?). To samo dotyczy
      reklam - tam zawsze wracającego z pracy męża wita żona - to przejaw homofobii -
      wracającego z pracy męża powinna witać żona płci męskiej - to przecież
      naturalne. Należy też walczyć o to aby słowo "odbytnica" zniknęło ze słownika -
      jest ono nieładne. Trzeba ogłosić ogólno narodowy konkurs na słowo
      zastępujące "odbytnicę" - okazuje się, że jest to powszechnie akceptowany organ
      płciowy i trzeba go jakoś ładnie nazwać.
      • d.z Re: nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 09:26
        the_rest napisał:

Należy też walczyć o to aby słowo "odbytnica" zniknęło ze słownika
        > -
        > jest ono nieładne. Trzeba ogłosić ogólno narodowy konkurs na słowo
        > zastępujące "odbytnicę" - okazuje się, że jest to powszechnie akceptowany
        organ płciowy i trzeba go jakoś ładnie nazwać.

Zyta???
      • againstinsanity Re: nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 11:28
        wara od dzieci z dwiacjami. the_rest jestes pie..iety i to ostro. naiwnosc
        jest czescia bycia dzieckiem. pozwol dzieciom przezyc ich dziecinstwo normalnie,
        a kwestie nurzajacych sie w ekskrementach niezrownowazonych emocjonalnie ludzi
        zostaw dorosłym. moze przesadzilem z opisem sodomitow, ale takie jest moje
        podejscie do tego tematu: zero tolerancji dla wynaturzen. kolejna kwestia: zeby
        byc dziadkiem trzeba miec dzieci, ktore z kolei beda miec potomstwo i dopiero
        wtedy mozna mowic o pozycji seniora w rodzinie, bo jest to termin odnoszacy sie
        do czlowieka ktory ma rodzine, zapoczatkowal ja razem z kobieta. nie mozna mowic
        o dwoch starszych "mezczyznach?" dziadkowie, poniewaz sodomici sa uposledzeni w
        sferze rodziny. a odbyt to odbyt i nie jest organem plciowym tylko defekacyjnym
        • giezeta Re: nietolerancja jest w nas od dziecka 04.04.06, 12:09
          againstinsanity chyba nie załapałaś/eś ironii w wypowiedzi "the_rest". Gdzie
          byłaś/eś gdy rozdawano inteligencję?
          • komentator527 Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polacy... 04.04.06, 13:02
            Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polacy nietolerancyjni jestesmy. Nie
            dajmy sie oglupic tej gazecie.
            • wio4litery Re: Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polac 04.04.06, 15:14
              komentator527 napisał:

> Kolejny artykul GW zeby pokazac jacy my Polacy nietolerancyjni jestesmy.

Bo oczywiście jesteśmy tolerancyjni. A ta ulotka to żart prima aprilisowy

w4l
    • alkud ^^^ Kaczyści opanowywują szkoły ^^^ 04.04.06, 09:28
      Decyzja min-edu była tylko oczyszczeniem przedpola!!! :))
      teraz jest miejsce dla kato-indoktrynacji

---
      religiapokoju.blox.pl/2006/04/Szarijat-prawo-i-sprawiedliwosc.html
    • kinskyart Czym więc Ministerstwo Edukacji się zajmuje? 04.04.06, 09:28
      Ostrzeganiem przed szkodliwą ideologią ekologów?!!! Ludzie opamiętajcie się! Co
      się w tym kraju wyprawia? Skąd tylu kretynów u władzy? Precz z pokurczami i ich
      ideologią resentymentu. Łapy won od dzieci narodowo-katolickie mutanty.
      • x2468 Re: Czym więc Ministerstwo Edukacji się zajmuje? 04.04.06, 09:36
        Nikt tak swietnie nie rozeznyl tematu stosunkow homoseksualnych jak
        duchowni.Homoseksualizm i alkocholizm to najwieksze problemy tego
        srodowiska.Poetz i wiedenskie seminarium to tylko wierzcholek gory lodowej.Czas
        zaczyc mowic otwarcie o tym skrywanym wstydliwie temacie.
        Homosovieticus czy jak mu tam dzisiaj jest,moglby wiecej powiedziec na ten temat.
    • mat25 Do jasnej cholery! 04.04.06, 09:33
      "Nie jest nam znana ta ulotka" - mówi urzędnik ministerstwa. To może by
      pan/pani ruszyła dupę i zapoznała się z tą ulotką? W końcu jest ona
      rozpowszechniana w polskich szkołach! Od czego ci urzędnicy tam siedzą? Myślą,
      że jak o czymś nie wiedzą to problemu nie ma? Jeśli ministerstwo nie wie, co
      się dzieje w szkołach to znaczy, że jest niepotrzebne.
      • renament Re: Do jasnej cholery! 17.03.07, 03:17
        święte słowa
    • cetriolo IV RP - panstwo klamiacych anonimowych tchorzy 04.04.06, 09:34
      Szef stowarzyszenia, Sławomir Olejniczak powinien sie znalesc przed sadem, a
      sprawe trzeba zaciagnac do Strasburga.
      • conrad11 jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:42
        Gazeta pisze: "wysłało do szkół broszury" To zwykła manipulacja, która ma
        sugerować, że otrzymają je dzieci. Przeciez to nieprawda, bo otrzymali ją
        wyłącznie dyrektorzy.
        Obawiam się, że autor artykułu w brzydki sposób chce zrównać tę nieistotną
        historyjke z głośną akcją gejowskiej Lambdy, której ulotki z wulgarnym opisem
        technik analnych trafiły bezpośrednio do uczniów.
        Tymczasem te dwie sprawy są zupełnie nieporównywalne. Troche uczcicowości
        Gazeto...
        • cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:47
          > Tymczasem te dwie sprawy są zupełnie nieporównywalne. Troche uczcicowości
          > Gazeto...

nie moge w to uwierzyc... apelujesz o uczciwosc do gazety, przemilczajac
          nieuczciwosc i manipulacje tego katolickiego stowarzyszenia?
        • mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:47
          A na temat treści tej ulotki masz coś do powiedzenia?
          • conrad11 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:52
            Działaność tego stowarzyszenia g... ;) mnie obchodzi - ludzie maja prawo do
            różnych bzdur. Mogą sobie nawet wierzyć, że ziemia jest płaska. Ważne jest,
            żeby chronic szkołę (czytaj dzieci) przed wpływem różnej maści ekstremistów -
            Lambda naruszyła te prawo a stowarzyszenie - moim zdaniem - nie
            pozdrawiam
            • mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 09:59
              Rozumiem, że gdyby Lambda przesyłała swoje ulotki do nauczycieli to nie miałbyś
              nic przeciwko temu.
              • conrad11 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:08
                mat25 napisał:
                > Rozumiem, że gdyby Lambda przesyłała swoje ulotki do nauczycieli to nie
                miałbyś nic przeciwko temu

... do dyrektorów nie nauczycieli. Nie miałbym także nic przeciwko temu, żeby
                Lambda rozkładała swe ulotki np. w pubach itp. - wszędzie gdzie dotyczy to
                wyłącznie dorosłych. Wówczas to wyłącznie sprawa tego kto chce to przeczytać
                lub wyrzucic do kosza. Powtórze skandal z Lambda polegał, że ulotki wręczano
                dzieciakom. W przypadku stowarzyszenia od Piotrusia nie ma tego problemu - więc
                to nic nie znaczący michałek. A gazeta chce wywołać wrażenie, że te sprAwy
                niczym sie nie różnią. I to jest nieuczciwe. Nie zgadzasz sie ze mną?
                • cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:20
                  Nie rozumiesz podstawowej sprawy. Byc moze nie chcesz jej zrozumiec. To co
                  napisalo anonimowo stowarzyszenie jest niezgodne z prawda. Nie zgadzasz sie ze mną?
                  • conrad11 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:30
                    cetriolo napisał:
                    > Nie rozumiesz podstawowej sprawy. Byc moze nie chcesz jej zrozumiec. To co
                    > napisalo anonimowo stowarzyszenie jest niezgodne z prawda. Nie zgadzasz sie
                    ze mną?
                    W tym kraju wydaje sie setki tysięcy broszur i jakas ich część zawiera bzdury.
                    Te od Piotrusia zapewne także ale to kompletnie drugorzędne.
                    Artykuł w gazecie jest przecież o czyms innym. Przeczytaj go uważniej: "do szół
                    trafiły ulotki, które zawierają wulgarne opisy zachowań homoseksualnych". A to
                    przeciez półprawda
                    • cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:39
                      > W tym kraju wydaje sie setki tysięcy broszur i jakas ich część zawiera bzdury.
                      > Te od Piotrusia zapewne także ale to kompletnie drugorzędne.

Dla mnie skandalem jest ze te broszury zawieraja informacje klamliwe i
                      przygotowane zostaly z premedytacja. Dla Ciebie jest to sprawa drugorzedna.
                      Mysle ze sie nie dogadamy, ale wcale nie musimy. Tylko powiem ze dyrektorzy i
                      nauczyciele pracuja w szkolach, wiec zdanie "do szół trafiły ulotki" jest
                      prawda, a nie polprawda. Milego zycia w polprawdzie.
                    • anvill Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 11:14
                      Czyli wg ciebie nie trafiły do szkół tylko na domowe adresy dyrektorów tych
                      szkół?
                • mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:25
                  Jeśli chodzi o sposób doręczania ulotek to jestem skłonny się zgodzić. Choć
                  trzeba pamiętać, że "uczeń" nie zawsze znaczy "niepełnoletni". W liceum są
                  ludzie pełnoletni i doręczanie im takich ulotek nie wzbudza moich wątpliwości.
                  Poza tym uważam, że o seksualności człowieka trzeba zacząć z młodzieżą
                  rozmawiać znacznie wcześniej niż w wieku 18 lat.
                  Natomiast ja widzę inny skandal - treść ulotek od Piotra Skargi. Treść jest
                  ewidentnie nacechowana złą intencją i z wyjaśnianiem młodym ludziom
                  seksualności nie ma nic wspólnego. Im chodziło o zupełnie co innego.
                  Natomiast ulotki Lambdy nikogo nie napadały. W tym sensie uważam, że jest remis.
            • cetriolo Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:02
              > Lambda naruszyła te prawo a stowarzyszenie - moim zdaniem - nie
              > pozdrawiam

Kazdy ma swoje zdanie, ale jeszcze prawo ktore powinno karac klamcow od Piotra
              Skargi. RP mam nadzieje jest oparte na prawie a nie na opiniach.
              • mat25 Re: jątrząca manipulacja 04.04.06, 10:03
                RP jest oparta na Prawie i Sprawiedliwości, co z prawem nie ma nic wspólnego.
    • maureen2 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:36
      skandaliczna broszura ucząca młodzież co można robić w wolnym czasie,gdy nudno.
    • agneszb Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:37
      Sama mam 4 dzieci, z tego 2 w okresie dojrzewania. Nie jestem za
      homoseksualizmem, ale decyzje o tym pozostawiam samym zainteresowanym.
      Co mnie oburza to naduzywanie imienia Patrona Piotra Skargi do tego rodzaju
      publikacji. jezeli chca to kontynuowac to niech zmienia nazwe organizacji.
      Szkoda ze reagujemy na tego rodzaju tematy tak ekstremalnie, znowu wzrosnie
      ilosc prob samobojczych mlodych osob, ktore beda baly sie o tego rodzaju
      sklonnosciach z kims porozmawiac- a chyba nie o to chodzi??
      A.
    • mrowka1979 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:39
      Stowarzyszenie im. P. Skargi to stowarzyszenie DEWIANTÓW!!!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka