Dodaj do ulubionych

Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekalia"

• agusia135 Re: Ulotka w szkole: "homoseksuali?ci jedzš fekal 04.04.06, 09:42
      cos mi sie zdaje ze Radio Maryja, TV Trwam oraz wszyscy ksieza tworza jakis
      nowy, nie tolerancyjny, zacofany, egoistyczny rzad.och, zapomnialam ze do tego
      dolaczaja sie bracia Kaczynscy:P
    • g_perczak Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:43
      Zastanawiam się skąd w "organizacji chrześciańskiej", podobno tak się zwie, tyle
      agresji i obrzydzenia. Mnie na lekcjach religi uczono akceptacji i wybaczania
      drugiemu człowiekowi. Ale to chyba nie to chrześciaństwo....

Druga sprawa. Życie nauczyło mnie, że zawsze wypominane i wykrzyczane błędy
      drugiej osobie są tę co sami popełniamy. Sugeruję, że szefostwo tejże
      organizacji ma niezłą zabawę w WC.

A fuj...
      • coffe-z-rana Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 09:46
        zgadzam sie zgadzam...a ze było nieciekawie w Wc lub nie bylo chetnych to teraz
        sie wyzywają ....A tak naprawde to jest tak jakby ostrzegano przed gejami jak
        jakims złem koniecznym..A póxniej ci sami ludzie chodza do Kosciółka w
        niedziele, składają rączki i "miłują bliżniego"...obłuda i dwulicowość
    • johndoe Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 04.04.06, 09:43
      to stowarzyszenie ma tyle wspolnego z kultura i z chrzescijanizmem co legierski z
      mecenatem kultury. nazwac kazdy moze sie jak chce /prawie/.
      • mat25 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 04.04.06, 09:45
        Ale w ciemnym narodzie słowo "chrześcijański" i "katolicki" wyłącza ludziom
        proces myślenia i powoduje, że wszystko - nawet największe ścieki, jak te w
        ulotce - są przyjmowane bezkrytycznie.
        • coffe-z-rana Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 04.04.06, 09:49
          no tak bo ksiądz i słowo ksiedza o wiekszej czesci społeczenstwa polskiego,
          szczególnie u moherków jest świete.."bo ksiądz ma zawsze racje"..
          A co do Legierskiego to nie porównuj go z tym czymś zawartym w ulotce.. bo nie
          ma takiego porównania. Ulotki i treść w nich zawarta to brak kultury, dobrego
          smaku i klasy..
          • mat25 Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 04.04.06, 09:54
            Wiele organizacji i grup nie mających nic wspólnego z istotą chrześcijaństwa
            przybrało sobie to określenie tylko po to, żeby pod tą przykrywką szerzyć swoje
            chore idee nienawiści do różnych ludzi. W Polsce przoduje pod tym względem
            Radio Maryja, które ogłasza się jako "katolicki głos w waszych domach". Teraz
            jak widać przyszedł czas na następnych - Stowarzyszenie Kultury
            Chrześcijańskiej. Nie ważne, że nie mają nic wspólnego z kulturą a o
            chrześcijaństwie słysszeli tylko na lekcjach religii. Ważne, że w ten sposób
            jak lisy w przebranu owcy mogą wniknąć do umysłów ludzi i przemycić do nich
            swoje chorobliwe teksty.
            • johndoe Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 04.04.06, 10:22
              mat25 napisał:

> W Polsce przoduje pod tym względem
              > Radio Maryja, które ogłasza się jako "katolicki głos w waszych domach".

chrzescijanski a katolicki toogromna roznica. wlasnie jest to "prawie dowolnosc w nazwach". katolicki to jest kosciol wpolsce /jako instytucja/ i byle kto /bezpozwolenia wladz koscielnych/ katolicki nazwac sienie moze. a "chrzescijanski" i owszem.*

caly witz polega na tym, ze w kosciele jest pare osob myslacych i nie chca oni uszestniczyc w kreceniu lodow przez rozne tego typu "chrzescijanskie stowarzyszenia". natomiast artystow mamy tak glupich /jak nie przymierzajac kaziu kaczor, co to zdziwil sie, ze na gieldzie mozna stracic/, ze popieraja legierskiego jakby to byl jakis borgia czy ossolinski

*jezeli jest inaczej niech mnie ktos poprawi.
          • johndoe Re: Stowarzyszenie Kultury Chrześcijańskiej 04.04.06, 10:14
            coffe-z-rana napisała:

> A co do Legierskiego to nie porównuj go z tym czymś zawartym w ulotce

nie porownuje legierskiego do ulotki tylko jego stowarzyszenie le madame, ktore podpirea sie mecenatem kultury, a sluzy do robienia biznesu, do stowrzyszenia jakichs oszolomow /tezbyc moze robiacych biznes/ podpierajacych sie chrzescijanizmem.
    • remik.bz Niestety cos wtym chyba jest "na rzeczy" 04.04.06, 09:51
      W ubiegłym roku stowarzyszenie Lambda zorganizowało w Krakowie w magistracie
      akcję teoretycznie dla nastolatków o zapobieganiu AIDS. Cel szczytny , tyle ,ze
      ta akcja przede wszystkim promowała postawy i "zwyczajae" gejowskie.
      W ulotkach ( wyłożonych publicznie i ogólnodostepnnych) wprost pisano
      o "technice lizania odbytu partnera" , o przyjemnościach płynących
      ze "spuszczenia lania" partnerowi czy o "zabawach z moczem i kałem". Sprawy
      może i dopuszczalne w jakimś "hard-klubie" gejowskim , ale na pewno nie w
      miejscu , gdzie oprócz tego niby-szkolenia dla nastolatków, miały zajecia
      plastyczne dzieciaki 8-10 -letnie.
      Na takie zajęcia plastyczne chodzi moja 9-letnia córka. Gdy zobaczyłem te
      ulotki normalnie "diabli mnie wzieli".
      Dawniej broniłem gejów. Od tego czasu mają u mnie "przegwizdane". Kto chce
      niech mnie nazywa "ciemnym katolem" , ale ja mam nie tylko prawo , ale wręcz
      obowiazek chronić swojego dzieciaka przed takimi ludźmi.
      • mat25 Re: Niestety cos wtym chyba jest "na rzeczy" 04.04.06, 10:00
        I myślisz, że twoja 9-letnia córka coś by zrozumiała z tych ulotek? Chyba, że
        już jej wytłumaczyłeś, co to odbyt...
        • remik.bz Re: Niestety cos wtym chyba jest "na rzeczy" 04.04.06, 10:14
          mat25 napisał:

> I myślisz, że twoja 9-letnia córka coś by zrozumiała z tych ulotek? Chyba, że
          > już jej wytłumaczyłeś, co to odbyt...

Kolego , umowmy się ,ze to ja decyduję o tym co jest dla mojej córki dobre a co
          złe a nie jakiś facet ,który drugiemu facetowi liże odbyt i namawia dzieciaki
          aby robiły to samo.
          • mat25 Re: Niestety cos wtym chyba jest "na rzeczy" 04.04.06, 10:30
            Jasne. To pewnie najlepiej by było, żebyś sam edukował swoją córkę. Dawniej
            zamożne dzieci miały swoich prywatnych nauczycieli. A przecież nigdy nie wiesz,
            czego tam ją uczą na lekcjach biologii.
            Poza tym jak twoja corka bedzie lizala odbyt facetowi to pewnie nie bedziesz
            krzyczal tylko uznasz to za przejaw zdrowej polskiej rodziny.
          • timoszyk Re: Niestety cos wtym chyba jest "na rzeczy" 04.04.06, 19:02
            Wszekie nasze dzialania, nie tylko seksualne, wiaza sie z pewnym ryzykiem.
            Zwykle podanie reki grozi zarazeniem sie grypa, co dla osoby starszej moze
            oznaczac nawet wyrok smierci.
            Jest wiele chorod przenoszonych droga plciowa, takze bez lizania odbytu i
            saczenia moczu. I dorosli i dziatwa szkolna powinni o tym wiedziec. Niektore
            praktyki seksualne sa szczegolnie niebezpieczne. Kal to w okolo 1/3 bakterie,
            nie zawsze nieszkodliwe. Zmiana skesulanego partnera oznacza zetkniecie sie z
            nowa porcja bakterii, wirusow i innych niebezpeicznych substancji. Z tego
            punktu widzenia najbezpieczniej jest byc aseksownym, a byc moze stosownym
            kompromisem jest ograniczenie sie do meza, czy zony.
            W zyciu na kazdym kroku dokonujemy wyborow, ale lepiej jesli jestesmy dobrze
            poinformowani o ich plusach i minusach. Jesli ktos swiadomie zmienia partnera
            co tydzien, albo noc i w koncu zapada na jakas chorobe przenoszona droga
            plciowa, to niby jego tylko sprawa, ale nie zapominajmy, ze jest zwykle leczony
            za pieniadze spoleczne, korzysta ze zwolnien lekarskich i na inne sposoby
            obciaza innych swa przypadloscia. Wiec nie czarujmy sie, ze powinnismy
            niebezpieczne dla zdrowia zachowania nie tylko tolerowac, ale i promowac, takze
            w szkolach. W szkolach natomiast trze uczciwie uczyc co jest szkodliwe, a co
            nie jest i to bez szkodliwego dzielenia ludzi na homoseksulastow,
            hereroseksualistow, katolikow i zydow. Te podzialy to tylko odreagowywanie
            wlasnych fobii, co czasem mozna uznac za pozyteczna psychoterapie, ale
            spolecznego pozytku nie przynosi. Tak jak obrzucanie sie epitetami w rodzaju
            ciemnogrodu, oszolomstwa itp. Czlowiek wyksztalcony powienien znac nieco
            biologie, zasady higieny i zdawac sobie sprawe z tego co i kiedy moze mu
            grozic, nie tylko zreszta w zwiazku z preferowanymi praktykami seksulanymi.
            Pomimo spolecznej sklonnosci do tolerancji, nie uczymy dzieci, ze powinny sie
            zle odzywiac, jesli tylko sprawia im to przyjemnosc.

Wac
            • remik.bz Re: Niestety cos wtym chyba jest "na rzeczy" 04.04.06, 19:28
              timoszyk napisał:

> Wszekie nasze dzialania, nie tylko seksualne, wiaza sie z pewnym ryzykiem.

Oczywiście ,że masz racje. Ale problem nie w ryzyku tylko nazwijmy to
              w "edukacji".
              Po prostu wszystko ma swój czas. Jesli uwazasz ,że można opowiadac 8- latkom o
              technikach seksualnych gejów to dlaczego nie 7- latkom? A moze 5- latkom? Może
              3 -latkom? Nie jestem psychologiem , ale tak na zdrowy rozum wydaje mi się ,że
              poziom edukacji powinien zalezeć od wieku edukowanego. W przeciwnym razie
              możemy wyrzadzic dziecku nieodwracalną krzywdę. Powtarzam nie jestem
              fachowcem ,ale ciagle słysze w mediach o ludziach , którzy w dzieciństwie
              zostali "naznaczeni" ( np przez wujka pedofila, ojca sadyste czy matke
              prostytutkę). Mysle ,ze takie naznaczenie w psychice 8-10 latka może nastapic i
              po tym ,jak sie dowie ,ze dwaj panowie robią to o czym pisano w ulotkach.
              A zresztą w innych dziedzinach wiedzy jest podobnie. Nie bedziesz chyba uczył 8-
              latka rachunku różniczkowego czy mechaniki teoretycznej , bo tylko wpedzisz go
              w kompleksy , chorobe psychiczną i "naznaczysz" na resztę życia.
              Ale przeslizgnąłeś się obok sprawy najwazniejszej. Te ulotki to
              była "agitacja" , po prostu chęć "pozyskania nowych" a nie zadna tam
              profilaktyka w temacie AIDS.
              Ciekawe czy popierał bys np ulotki szczegółowo opisujace np technike "dawania w
              żyłe" czy "uzywania bejsbola w celach rozwalenia łba" rozpowszechniane wsród 8-
              10 latków ? Dzieci w tym wieku sa ciekawe swiata i chetnie wykonuja wszystko co
              im się podpowie i zasugeruje. Jak myslisz , co by z ta wiedzą zrobiły?
    • lucynkababa Re: to prawda-niektórzy lubią zjeść kupę kolegi 04.04.06, 09:56
      obrzydliwość ale poza tym to choroba psychiczna żreć kupę
    • lysy_w_beemce Wreszcie ktos nazwal rzeczy po imieniu - 04.04.06, 09:58
      Kazde slowo w tej broszurze to prawda i kazdy homoseksualista to wie.
      • mat25 Re: Wreszcie ktos nazwal rzeczy po imieniu - 04.04.06, 11:00
        No coz... Nie bede polemizowal z tym, co wiesz...
        • againstinsanity Re: Wreszcie ktos nazwal rzeczy po imieniu - 04.04.06, 11:40
          mam goraca prosbe zeby wszystkie zdezorientowane seksualnie osobniki na tym
          łże-forum nie doradzaly normalnym ludziom jak wychowywac wlane dzieci. to ze nie
          chcecie i nie jestescie emocjonalnie przystosowani do posiadania dzieci nie
          oznacza ze musicie na sile konwertowac dzieci inych ludzi. mat25 jesli myslisz
          ze jakis prawidlowo rozwijajacy sie facet chcialby zeby partnerka lizala jego
          odbyt jest delikatnie mowiac nienormalne. dlatego tez amm dla ciebie
          rade:wypirdalaj, najlepiej do psychiatry
          • mat25 Re: Wreszcie ktos nazwal rzeczy po imieniu - 04.04.06, 12:07
            Wychowuj swoje dziecko, jak chcesz. Możesz go wychować na księdza, faszystę,
            ciemniaka, inteligenta. Nic mi do tego.
            To, co inni ludzie robia ze soba w lozku nie jest obszarem moich zainteresowan,
            choć wiem, że to, o czym jedni nawet boją się myśleć, innym dostarcza w łózku
            wiele radości i sprawia, że ich życie seksualne nie jest szare. Wiem też, że
            niektórzy z góry uważają niektóre części swojego ciała za "nieczyste" i gorsze
            a inni wręcz przeciwnie. Niektórzy nawet uważają seks oralny za zboczenie. W
            sumie to przecież w czasie seksu oralnego ze swoją partnerką narażasz się na
            to, że "prawie w zasadzie" wypijesz jej krew, prawda?
            Więc rób w łóżku to, co robiłeś do tej pory a swoim sąsiadom pozwól, żeby też
            robili to, co im sprawia przyjemność. Nawet jeśli ty uważasz to za zboczone.
      • narrator_cwancykator Re: Wreszcie ktos nazwal rzeczy po imieniu - 04.04.06, 13:04
        lysy_w_beemce napisał:

> Kazde slowo w tej broszurze to prawda i kazdy homoseksualista to wie.

Ja za to nie jestem każdy. Żyje w związku kilka lat, nie tarzam się w kale, nie
        piję moczu a anala robie od wielkiego dzwonu. Powinienem odrobić zaległości?

• piwenko a co na to Prokurator ??? 04.04.06, 10:03
      to chyba jest sprawa dla prokuratora a nie dla prasy
      • mat25 Re: a co na to Prokurator ??? 04.04.06, 10:51
        Jaki prokurator? Ten podległy Ziobrze z PiS-u?
    • tadeusz_ja Krakowska sekta Piotra Skargi powinna byc 04.04.06, 10:03
      rozbita,i powinien sie nią zająć UOP!!
    • gosvami alternatywna ulotka 04.04.06, 10:04
      Katolicy jedzą fekalia i piją do niedzielnego obiadu urynę. Prawie.
    • m.limier Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 10:05
      Swoich wrogów można deptać na wiele sposobów, np. dokonując generalizacji,
      koloryzowania bądź zwykłego przekłamywania. Ale sprawa oczywiście jest ustawiona
      od samego początku, gdy tylko - jeszcze z niejasnych do końca przyczyn -
      nazywamy Innego swoim Wrogiem... lawina oszczerstw rusza!!!
      Można by poruszyć wiele aspektów powyższego tematu, ja odeślę tylko do jednego:
      porażeni jesteśmy estetyką tego "fekaliowego stosunku", ale czy tylko wtedy, gdy
      członek mężczyzny jest wporwadzany do odbytu drugiego mężczyzny, czy także
      wtedy, kiedy jest wprowadzany do odbytu kobiety? Czy to co nazywa się już tzw.
      seksem analnym także nas razi, a jak razi to czy na ten sam sposób - i czy w
      końcu estetyka jakiegokolwiek stosunku seksualnego nie jest bardziej zależna od
      higieny partnerów niż od formy uprawianego seksu?????
    • zenon.melon Proponuje ten artykuł na ..., do działu DESER, tam 04.04.06, 10:06
      najbardziej by pasował ;-)
    • rezoon Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 10:08
      nie rozumiem po co tyle krzyku. Przecież tak to wygląda może nie we wszystkich
      przypadkach, ale tacy są homo
      • m15 nic,tylko homofobia i antysemityzm 04.04.06, 10:11
        czy polska to kraj zboczeńców i żydów ,czy nie ma już ważniejszych
        tematów ,czy wyborcza obrała taki kierunek dysputy publicznej ,bo"koszula
        zawsze bliższa ciału"
        • rezoon Re: nic,tylko homofobia i antysemityzm 04.04.06, 10:25
          chyba widzisz to co chcesz widzieć
          • m15 Re: nic,tylko homofobia i antysemityzm 04.04.06, 10:29
            rezoon napisał:

> chyba widzisz to co chcesz widzieć
            być może ,lecz ciągłe mówienie o antysemityzmi jest lekką przesadą,ja tego
            problemu nie widzę ,lub precyzyjniej mówiąc ,nie widzę zagrożeń i narastającej
            fali ,tak samo w stosunku do pederastów
            • tadeusz_ja m15 to dyżurujące kuriosum oplacane przez 04.04.06, 11:46
              rydzyka!!
    • mangold Katolicy jedzą ciało i pija krew !! 04.04.06, 10:10

• m15 okopałeś się na pozycjach czerwonych ortodoksów? 04.04.06, 10:13
        mangold napisał:

>dlaczego ,wszak jesteś inteligentnym człowiekiem ,a burzę z ulotkami rozpętal
        chyba biedroń ,to w jego ulotkach znalazly się treści o kale i moczu -prawda
        • mangold Re: okopałeś się na pozycjach czerwonych ortodoks 04.04.06, 10:48
          m15 napisał:

> mangold napisał:
          >
          > >dlaczego ,wszak jesteś inteligentnym człowiekiem ,a burzę z ulotkami rozpę
          > tal
          > chyba biedroń ,to w jego ulotkach znalazly się treści o kale i moczu -prawda

Nie wiem..nie czytałem...u pospieszalskiego tylko słyszałem...
      • milena.rl Ale to ponoć Żydzi 04.04.06, 12:30
        piją krew katolików, porywają Polki - koniecznie dziewice, upuszczają krew i
        dodają ją do jakichś mac czy chleba. Tak opowiadała mi kiedyś 90-letnia
        kobieta. Albo, że porywają ludzi i kładą ich na naszpikowanych kolcami łożach :)
    • mangold "Ministerstwo Edukacji sprawy nie komentuje" 04.04.06, 10:19
      buahahahah..gdyby to Owsiak wysłał ulotki o udzielaniu pierwszej pomocy juz by
      zjeby zbierał...powiem krótko-Katolickim oszołomom mówimy nie!!@
      • m15 a ja mówię "nie"-zboczonym oszołomom 04.04.06, 10:25
        mangold napisał:

> buahahahah..gdyby to Owsiak wysłał ulotki o udzielaniu pierwszej pomocy juz by
        > zjeby zbierał...powiem krótko-Katolickim oszołomom mówimy nie!!@
        i przyznaję ,że każdy oszołom jest grożny,dlatego nie przeistaczaj się w ultrasa
        • soulworm to powiedz "nie" swojej matce, skoro nie skrobnela 04.04.06, 13:22

• meggi34 Re: "Ministerstwo Edukacji sprawy nie komentuje" 04.04.06, 14:10
        mangold napisał:

> buahahahah..gdyby to Owsiak wysłał ulotki o udzielaniu pierwszej pomocy juz by
        > zjeby zbierał...powiem krótko-Katolickim oszołomom mówimy nie!!@
        Ty złoty.uważaj na owce.
    • xxxxyyyyzzzz Coś jeść przecież muszą... 04.04.06, 10:29
    • fotosmak katolicka prawda :-( 04.04.06, 10:29
      Zabrały się pseudokatoliki za naprawe moralną kaczolandu. Najpierw niech sami
      sie wezmą za swoją nietolernację i kłamstwa.
      • m15 Re: katolicka prawda :-( 04.04.06, 10:39
        fotosmak napisał:

> Zabrały się pseudokatoliki za naprawe moralną kaczolandu. Najpierw niech sami
        > sie wezmą za swoją nietolernację i kłamstwa.
        czym jest tolerancja ,czy dotyczy wszystkich i wszystkiego ,gdzie sa
        granice ,czy w ramach tolerancji są dopuszczalne wszelkie zachowania ,czy
        tolerancja ma prowadzic do totalnej swobody we wszystkich dziedzinach
        • mangold Re: katolicka prawda :-( 04.04.06, 10:50
          m15 napisał:

> czym jest tolerancja ,czy dotyczy wszystkich i wszystkiego ,gdzie sa
          > granice ,czy w ramach tolerancji są dopuszczalne wszelkie zachowania ,czy
          > tolerancja ma prowadzic do totalnej swobody we wszystkich dziedzinach

Hm...Sadzę, ze wsród swoich przyjaciół tez byś znalazł parę perwersji...
          • m15 Re: katolicka prawda :-( 04.04.06, 11:10
            mangold napisał:

> m15 napisał:
            >
            > > czym jest tolerancja ,czy dotyczy wszystkich i wszystkiego ,gdzie sa
            > > granice ,czy w ramach tolerancji są dopuszczalne wszelkie zachowania ,czy
            >
            > > tolerancja ma prowadzic do totalnej swobody we wszystkich dziedzinach
            >
            >
            >
            > Hm...Sadzę, ze wsród swoich przyjaciół tez byś znalazł parę perwersji...
            >
            >
            jestem człowiekiem otwartym i potrafię uszanować odmienności i różne
            (dziwactwa),lecz zdecydowanie jestem przeciwko publicznemu
            prezentowaniu,propagowaniu tych (dziwactw),moim zdaniem to są sprawy prywatne i
            nikomu nic do nich
            • indeed4 Do m15 : 04.04.06, 14:36
              1. Konstytucyjne prawo wszystkich obywateli do demonstrowania swoich poglądów
              jest nadrzędna nad niezgodą na ich istnienie w przestrzeni publicznej
              deklarowaną przez innych. Naucz się tego.
              2. Wskaż mi racjonalny argument, uzasadniający twoją niezgodę na legalizowanie
              homozwiązków, w czym to narusza twoje prawa jako heteroseksualisty ?
    • onufry.galazka [...] 04.04.06, 10:40
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • starfruit Oni jedzą fekalia a czarownice niemowlęta 04.04.06, 10:45
      Homoseksualiści jedzą fekalia a czarownice jak powszechnie wiadomo katolickie
      niemowlęta. Oświecenie i wszystko co później przeszło niektórym koło nosa, co?
    • cobolt Smutne i glupie.... 04.04.06, 10:51
      homofobia jest smutna
    • evitait Wstyd 04.04.06, 10:59
      wstyd mi za ciebie i za ta bande baranow ktora zyje w zacofanym kraju gdzie
      nawet nie ma dostepu do edukacji na temat tak podstawowych zjawisk spolecznych
      jak homoseksualizm. zal mi ciebie ktory zyjesz jak ociemnialy kret w podziemiu
      a wydaje ci sie, ze widzisz slonce. Wszystkich tych, ktorym ten katolicko-
      hipokrytyczno-ociemniajacy system polski jeszcze nie uderzyl do glowy jak
      vortexowi21 zachecam do wyrazenia opini piszac bezposrednio do tej organizacji
      ktora bezczesci pamiec Piotra Skargi, oto kontakt do nich
      Stowarzyszenie Kultury
      Chrześcijańskiej
      im. Księdza Piotra Skargi

30-039 Kraków, Ul. Józefitów 9/4
      tel.: (012) 423 44 23
      fax: (012) 632 72 74
      e-mail: skch@piotrskarga.pl
      • bekon6 Napisz jeszcze 04.04.06, 11:01
        do miasta Warszawy ze osobiscie zaplacisz za Legierskiego zalegle podatki.
        • mat25 Re: Napisz jeszcze 04.04.06, 11:02
          A co ma Legierski do tej sprawy?
      • mat25 Re: Wstyd 04.04.06, 11:02
        Oni tam tez zyja jak te krety i krytyke maja gdzies. Nawet nie zastanawiaja sie
        nad jej zrodlem.
        • evitait Re: Wstyd 04.04.06, 14:21
          Oto co mi odpisal na moj list Pan/Pani AK z organizacji Piotra Skargi:

Na naszych stronach jest zamieszczony dokładny cytat z oficjalnej wypowiedzi
          Ojca Św. Nie rozumiem Pani zgorszenia. Może również św. Pawła z jego
          stwierdzeniem, że mężczyźni współżyjący ze sobą nie wejdą do Królestwa
          Niebieskiego należy również wstydliwie przemilczeć?
          AK
          ---
          • mat25 Re: Wstyd 04.04.06, 14:30
            Ojciec św. mówił o seksie urynalnym i jedzeniu fekaliów? To stowarzyszenie to
            jakaś banda kretynów! I do tego możnaby ich oskarżyć o obrazę głowy innego
            państwa.
            • indeed4 Re: Wstyd 04.04.06, 14:47
              Kościół się odciął od tego stowarzyszenia, to znaczy że działają wyłącznie we
              własnym imieniu i innych patologicznych antyhomoseksualistów, takich jak np. m15
              • mat25 Re: Wstyd 04.04.06, 14:50
                Ale obrażają paieża wkładając mu w usta te wszystkie chore teksty o fekaliach,
                urynie itp. Normalnemu człowiekowi przez gardło to nie przechodzi a co dopiero
                papieżowi.
                • indeed4 Re: Wstyd 04.04.06, 14:53
                  Kto, homoseksualiści czy ich przeciwnicy ?
                • indeed4 Re: Wstyd 04.04.06, 14:57
                  kościół się od nich odciął, więc po co te światopoglądowe dyskusje ?
                  Nie bardzo rozumiem.
    • primum_non Re: Homoseksualiści nie jedzą fekaliów 04.04.06, 11:03
      Skoro taki poziom,to też coś napisałem niepoprawnie.
    • r_u_kidding_me Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 11:04
      Siewcy nienawiści podpierający się wartościami chrześcijańskimi. Jakże typowe i
      jakże żałosne...
      • wuk4 Dozwoleno cenzuroju? 04.04.06, 11:11
        Dlaczego wykasowano mój apel?

A więc widocznie osobniki z koprofilią utajoną z tow. im. Skargi szantażują
        admina. Sekta wygrywa?

A ja pisałem tam, żeby nie ulegać ślepemu prawu zemsty i nie zwalać wszystkiego
        na katolików, a tylko na popie..ńców typu Sławomir Olejniczak czy Radosław
        Parda [to napisałem dopiero w tej chwili, bo się rozgniewałem na cenzorów].
      • againstinsanity Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 11:47
        sodomia jest jednym z grzechow glownych wg kosciola wiec nie zaslaniaj sie
        jakims pieprzeniem o nienawisci. kosciol z zalozenia bedzie z tego typu
        wynaturzeniami walczyc czy jakkolwiek to nazwiesz
        • eryk2 Re: Ulotka w szkole: "homoseksualiści jedzą fekal 04.04.06, 16:27
          againstinsanity napisała:

> sodomia jest jednym z grzechow glownych wg kosciola

Możesz, rybeńko, podać wg JAKIEGO Kościoła? Bo nawet Krk nie zalicza sodomii
          (czy wiesz, co znaczy to słowo? chyba jednak nie) do grzechów głównych. W
          innych wspólnotach chrześcijańskich nie występuje w ogóle taka kategoria
          ("grzech główny") - to taka pomoc, jak zaczniesz szukać wśród kilkuset wyznań
          chrześcijańskich i ciągle nie będziesz mogła znaleźć "grzechu głównego".
    • franek9915 No to już jest lekka przesada. S.K.A.N.D.A.L. 04.04.06, 11:17
      Niech napiszą co robią księża. Jakie orgie odchodzą w seminaraich. To jest
      świnstwo to tak jakby napisac ze kazdy ksiądz to pedał i pedofil. Zal mi trych
      co to pisali bo bardzo nisko upadli.
      • mat25 Re: No to już jest lekka przesada. S.K.A.N.D.A.L. 04.04.06, 11:24
        Albo tak, jakby napisac, ze mezowie robiac minete swoim zonom/kochankom pija
        ich wydzieline, czyli "w zasadzie prawie" ludzka krew. To tak samo kretynskie,
        jak ta ulotka. I tak samo prawdziwe.
    • zgodnik1 [...] 04.04.06, 11:22
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
    • stoimi Tolerancja to także szanowanie i takich poglądów. 04.04.06, 11:29
      W społeczeństwie tolerancyjnym jest trochę miejsca dla homoseksualistów,dla
      obscenicznych dewiantów (vide internet) ale też i dla tych, co ich
      krytykuja.Ważne jest aby nie było monopolu tylko dla jednych poglądów i
      orientacji.A więc jak narazie wszystko jest w normie i w porządku.
      • mat25 Re: Tolerancja to także szanowanie i takich poglą 04.04.06, 11:32
        Pod warunkiem, ze poglady jednej z tych grup nie staja sie tymi, ktore sa
        wpajane mlodziezy oficjalnie w szkolach.
      • karbat Re: Czyzby rzymianie mieli racje 04.04.06, 11:48
        fekalia nietolerancji katolikow i ich firmy z krzyzem na dachu
        trwajaca od tysiecy lat i pouczanie innych jak maja zyc jest ich glupota
        3 miliardy ludzi na ziemi zyje bez ich fekalnych prawd i nie chce o nich
        slyszec

Czyzby racje mieli Rzymianie przesladujac i mordujac odszczepiencow
        nietolerancyjnej zydowskiej sekty .
        Czyzby zdawiali sobie oni sprawe ile ci "tolerancyjni" ludzie
        wymorduja ,spala ,zakatuja ludzi na przestrzeni wiekow .Ile zla,wojen ,
        przesladowan bedzie ich przyczyna .

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka