cats2 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:30 No to teraz dopiero MUSIMY zacząc się bać. Odpowiedz Link Zgłoś
jas Hańba Narodowa! 13.04.06, 15:34 Wstyd.I to wszystko klepie Prezydent prawnik. No tak Temida jest ślepa! Odpowiedz Link Zgłoś
daavid Polakom gratulujmy głupoty. Aleśmy wybrali 13.04.06, 15:36 budujemy skansen w Europie pt. IV Rzeczpospolita. Podziękujmy wszystkim wyborcom PiSu i Samoobrony dziadostwo.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
panasonix Re: Polakom gratulujmy głupoty. Aleśmy wybrali 13.04.06, 15:39 "Polacy mają to na co czekali 6 miesięcy" Ha ha ha. Tak czekali czekali. No jasne. Ja napewno na to nie czekałem. Tak źle to ze mna napewno nie jest. Odpowiedz Link Zgłoś
leszek.prokop Jestem Polakiem, ale 13.04.06, 15:37 napewno nie mam tego na co czekałem przez 6 miesięcy! Odpowiedz Link Zgłoś
papa_s POpaprańcy nie mogą zdzierżyć... 13.04.06, 15:37 Tyle stołków przeszło koło nochala. Checieli wydoić co im się nie należało to skończyło się na... niczym delikatnie mówiąc. W trakcie 3.5 roku kawałek PO jednak się będzie chciał załapać na stołki więc będzie jak z LPRem... Odpowiedz Link Zgłoś
atka5 Re: Ach, doprawdy dziękujemy 13.04.06, 15:43 To bardzo dobra wiadomość dla Polaków na święta. Teraz, pod rządami Leppera możemy wreszcie ufniej patrzeć w przyszłość a i święta będą o ileż bardziej radosne! Odpowiedz Link Zgłoś
aptymista Re: POpaprańcy nie mogą zdzierżyć... 13.04.06, 15:50 papo_s, aż się chce odpowiedzieć w poetyce Leppera: zamknij pape! Twoje posty to maglima..... Odpowiedz Link Zgłoś
igf2r JPII 13.04.06, 15:40 Historia uczy, że demokracja bez wartości łatwo przemienia się w jawny lub zakamuflowany totalitaryzm. Jan Paweł II (Karol Wojtyła, ur. 1920) To co reprezentuje PiS i Lepper, to marne wartości. igf2r Odpowiedz Link Zgłoś
biof Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:40 Polacy mają zwyczjnie to, na co zasłużyli. Odpowiedz Link Zgłoś
mamgotamgo Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:42 I Polacy doczekali się. Bez okrągłego stołu za to co za mariaż! Mariaż, Maria... Rydzyk. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 chyba im ............mamy rząd burakow i prostaków 13.04.06, 15:42 a do tego ignorantów. Nie na to Polska czekała. Rząd Odpowiedz Link Zgłoś
ascetyczna Co za bufonada !!!! 13.04.06, 15:43 I to niby jest to szczescie dla nas ???Hmmm-A.Lepper i Renata B.maja teraz decydowac jak mam zyc?A solidarne panstwo to jedno wielkie klamstwo,wystarczy popatrzec na KRUS-y i ZUS-y Odpowiedz Link Zgłoś
mozart Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:43 Czekalismy na 3 mln mieszkan i "odnowe moralna" w ramach IV RP. A co mamy? Kryminaliste w rzadzie. PS. Wniosek: Moralnosc w polityce jest jak piep..enie dla dziewictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
krasnal44 Skandal i wstyd 13.04.06, 15:44 To woła o pomstę do nieba, chańba i wstyd wyrokowiec, kryminalista który jeszcze 5 lat temu ubliżał tym politykom, wchodzi z nimi w koalicję. Oby nie sprawdziło się przysłowie "ten kto z kim przystaje takim samym się staje", chyba że zmieni się to na lepsze w co niestety nie wierzę. Odpowiedz Link Zgłoś
princealbert nie ma przeciwskazań??? 13.04.06, 15:45 jest ich bez liku. Lepper w rządzie to ten ostatni krok, który dzielił PiS od błazenady. Możecie być panowie pewni, że w następnych wyborach będziecie startować jako sojusz wyborczy by ledwo przekroczyć próg 7%. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: Polacy mają to, na co żasłuzyli, czyli 13.04.06, 15:46 rządy hołoty ! Teraz już rewolucja moralna ruszy z kopyta....bizona. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 bezczelność i chamstwo pis nie ma granic 13.04.06, 15:46 co innego mówił rok temu o lepperach Odpowiedz Link Zgłoś
szasza7 Naturalna koalicja ...... 13.04.06, 15:46 Prezydent i b.minister sprawiedliwości już we wczorajszym wywiadzie rozgrzeszył Leppera twierdząc ,że nigdy nie popełnił przestępstwa.Brawo!Teraz J.Kaczyński mówi,że Polacy czekali na to porozumienie z Samoobroną.Bzdura.Kaczor ma Polaków za durniów.Rozczaruje się.Już tylko połowa popiera go z tych co go popierali w styczniu.Podobnie z jego małym bratem.Jak będą mieli po 5 % dopiero pójdą po rozum do głowy.Ich wyborcy mądrzeją z denia na dzień.Czekam na ich klęskę.Szkoda że w międzyczasie narobią gnoju i treba będzie trzeba po nich sprzątać. Odpowiedz Link Zgłoś
onufry.galazka le père de la nation polonaise pour 13.04.06, 15:47 le nouveau premier Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii a drugim vicepremierem będzie Masa... 13.04.06, 15:49 idż na całość...a co tam wyroki...hahaha Odpowiedz Link Zgłoś
niktszczegolny Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:48 TRAGEDIA !! Zobaczycie, że za kilkanaście lat będzie to Dzień Klęski Narodowej w który każdy Polak zapalał będzie świeczkę w oknie. Odpowiedz Link Zgłoś
magic Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:49 Hurra! Hurra!!! Co tam 6 miesięcy, całe życie na to czekałem! :p :p :p Odpowiedz Link Zgłoś
chilijczyk Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:49 Jasne. Cala Polska czekala na Kaczynskiego i Leppera... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kalinowski11 Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:51 Jak ja się cieszę , że nie głosowałem na PIS :) Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora [...] 13.04.06, 15:59 Post niedostępny ze względu na naruszenie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: brak słów, chyba emigruję na Słowację 13.04.06, 15:54 "Rewolucja" pewnie i tam dojdzie . Odpowiedz Link Zgłoś
mario.osh miarą tych podlców i upadlaków jest 13.04.06, 15:50 piękny fragment porozumienia" "Uzgodniona przez PiS i Samoobronę koalicyjna deklaracja programowa zakłada, że osoby prawomocnie skazane za przestępstwo umyślne ścigane z oskarżenia publicznego o charakterze kryminalnym nie będą obejmowały funkcji publicznych." nie uważacie, drodzy rodacy że to kabaret że oczywistości MUSZĄ być wpisywane do porozumienia? K-O-M-P-R-O-M-I-T-A-C-J-A -- co za whyduck >: Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: miarą tych podlców i upadlaków jest 13.04.06, 15:53 Nie w tym ukladzie Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: miarą tych podlców i upadlaków jest 13.04.06, 16:25 piękny fragment porozumienia" > > "Uzgodniona przez PiS i Samoobronę koalicyjna deklaracja programowa zakłada, > że osoby prawomocnie skazane za przestępstwo umyślne ścigane z oskarżenia > publicznego o charakterze kryminalnym nie będą obejmowały funkcji > publicznych." Mimo wszystko bym to uściślił: osoby prawomocnie skazane za przestępstwo umyślne ścigane z oskarżenia publicznego o charakterze kryminalnym i ukarane karą pozbawienia wolności powyżej lat 5 nie będą obejmowały funkcji publicznych w Ministerstwie Edukacji i Nauki i podległych mu jednostkach szczebla wojewódzkiego. Trochę precyzji może się przydać przy obsadzaniu urzędów przez SamoPiS. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Polacy mają to, na co czekali 6 miesięcy 13.04.06, 15:52 A co : Prezio sie przekrecil ? Odpowiedz Link Zgłoś
vitabravo Napewno lepsze to, niż Miller i Tusk ! 13.04.06, 15:55 Cieszymy się z obecności autentycznego trybuna ludowego w rządzie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Napewno lepsze to, niż Miller i Tusk ! 13.04.06, 15:58 To mialo byc o idolu Joli_z_dywit ? Odpowiedz Link Zgłoś
sympatyczny77 Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie m 13.04.06, 15:53 SAMOPIS = Rząd populistów i kryminalistów Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie 13.04.06, 15:54 Przesadzasz . To po prostu idioci . Odpowiedz Link Zgłoś
wariant_b Re: Deklaracja programowa Samo-PiS: skazani nie 13.04.06, 16:29 sympatyczny77 napisał: > SAMOPIS = Rząd populistów i kryminalistów Czyżbyś przewidywał nieoczekiwaną zmianę miejsc po zakończeniu kadencji? Odpowiedz Link Zgłoś
morda11 Kto na co czekał 13.04.06, 15:54 "Polacy mają to, na co czekali" - przepraszam, ale ja na taki bajzel ani nie czekałem, ani nie głosowałem, łaskawy Panie! Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Kto na co czekał 13.04.06, 15:55 "polscy genetyczni patrioci" czekali . Odpowiedz Link Zgłoś