jurcio Po co Lepper... 20.04.06, 10:44 ...ja Ci moge dać w papę, za nieetyczne wcześniej uzgodnione Z Panią Rottenberg zachowania w narodowej Zachecie. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Po co Lepper... 20.04.06, 11:04 Pocial nazistow , co w tym zlego ? Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Re: Po co Lepper... 20.04.06, 11:20 No bo wyleciał z pracy człowiek. Przez ich głupi układ, by nagłośnić wystawę! Na szczęście tej Rotternberg, która zostawiła Zachętę w długach, sprytnie pozbył się Ujazdowski. Plus dla PiSu. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii jurcio pomyleńcu... 20.04.06, 13:08 czyżbyś miał łóżko w tej samej sali co the bill w Tworkach...? Odpowiedz Link Zgłoś
gacekemdk Re: Po co Lepper... 20.04.06, 18:33 Jurcio, już nie jesteś ofiarą? Chcesz zostać katem? Poczułeś się nagle mocny? Niepotrzebnie, bo zchowujesz się jak mały ratlerek typu "zaczepno-obronny". Teraz zaczepiasz, a kto cię potem obroni? Odpowiedz Link Zgłoś
arkadiusz.a Re: Jest pan gościem z klasą panie Danielu 20.04.06, 10:46 Świetny pomysł, jestem ciekaw czy Jędruś okaże się mężczyzną i stanie do walki. Ja nie mam tyle ułańskiej fantazji cfo pan , ja tylko Jędrka kopnąłbym w .. jak to mowi sam Lepper u Majewskiego ... w DUPĘ!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the.bill1 To już kolejny sygnałod Olbrychskiego 20.04.06, 10:46 który każe zadać sobie pytanie - w jaki sposób zrobił w PRL karierę... Odpowiedz Link Zgłoś
bloody_rabbit Re: To już kolejny sygnałod Olbrychskiego 20.04.06, 10:59 ... był (kiedyś) świetnym aktorem. Ale miernoty zawsze będą węszyły jakieś drugie dno... Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: To już kolejny sygnałod Olbrychskiego 20.04.06, 11:00 Byl lepszy od innych . Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Re: To już kolejny sygnałod Olbrychskiego 20.04.06, 11:14 Przyjacielu nie denerwuj sie.Kariere zrobil tak jak ty albo twoj ojciec. Jesli zas wczesniej udalo mu sie prysnac z kraju "ludu pracujacego",to mial po prostu szczescie. Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 the debil... ty durny ubecki bucu ! 20.04.06, 11:19 ty i tobie podobni, służycie rydzykowi za drobniaki, by kłamać,oczerniać i zacierac przestepstwa złodzieja rydzyka! Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio Re: the debil... ty durny ubecki bucu ! 20.04.06, 11:21 zgodnik szkodnik, nawet na tym portalu! Idź na Onet niezgodniku Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 jurcio..pierdoło.. 20.04.06, 11:25 nie chce mi sie z takim dupkiem mocherowym gadac!....spieprzaj dziadu! Odpowiedz Link Zgłoś
jurcio zgodnik pierdoło 20.04.06, 11:27 dzieki za merotyryczną dyskusję, pozdrawiam kolegę z SLD Odpowiedz Link Zgłoś
arturpaki Re: To już kolejny sygnałod Olbrychskiego 20.04.06, 11:47 Głupiś jak but :) Odpowiedz Link Zgłoś
kaczkozerca Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 10:48 ciekawe co tez endriu bedzie mial teraz do powiedzenia, olbrychski to w koncu nie rokita.... brawo panie danielu !!! moze by tak jeszcze ktos z autorytetem wsparł pana olbrychskiego ???? Odpowiedz Link Zgłoś
ginusia Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 10:54 kaczkozerca napisał: > ciekawe co tez endriu bedzie mial teraz do powiedzenia, > olbrychski to w koncu nie rokita.... > > >No wiesz, olbrychski moze go szabelka zranic a rokita sprowadzic do piekiel... Co lepsze dla Jedrusia L.? Dla nas chyba rokita :). Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilb Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 10:53 Zapisuję się jako drugi w kolejce - jeśli coś jeszcze z Pana Przewodniczącego zostanie... Odpowiedz Link Zgłoś
blow-up BrawoOlbryski!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!! 20.04.06, 10:56 Podpisuję się pod jego słowami. Odpowiedz Link Zgłoś
dr.zymala Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 10:56 podstarzały aktor szuka okazji do "publicznego odgrzania" swojej osoby. Jak nie szabelką potnie zdjęcia, to wymachuje rękawicą bokserską "w imieniu narodu" przypominają jakby mimochodem inne swe "dokonania". Panie Olbrychski, w Pana wieku już zwyczajnie nie uchodzi, nie uchodzi. Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 10:59 A w wieku Jedrusia L uchodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
madalini Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:47 Brawo Olbrychski! Az sie chce napisac ze zal tamtych czasow kiedy miernoty mimo wszystko nie mogly dojsc tak daleko jak Lepper dzis, a glos aktorow czy pisarzy znaczyl o wiele wiecej... Chociaz... miernot tez nie brakowalo... pamietacie Albina Siwaka? Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 16:00 :) Oj, tak . Betoniarz byl jeszcze lepszy niz "ranczer" . Odpowiedz Link Zgłoś
tgaw Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:04 Brawo Olbrychski! jezyk ciety niczym szabla! pozdrowienia od zioomala z Siemiatycz :)) Odpowiedz Link Zgłoś
wnuk.nerona Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:04 Mądra wypowiedź Olbrychskiego, czasami nieco kontrowersyjnego w swych postawach. Tak myśli większość zdrowo-rozsądkowych. Generalnie, ten chlew u góry przypomina orwelowską wizję państwa opisaną w "Zwierzęcym folwarku". I to motto, przebijające wszystko: - " W naszym państwie wszystkie zwierzęta są równe, tylko śiwnie są równiejsze". Nic dodać, nic ująć. Odpowiedz Link Zgłoś
chloppolski1 ...w pape... 20.04.06, 11:13 ...kochany Danielu od Lepera nie dostaniesz, za brzydki jestes i za stary, pozatem Jedrus jest orientacji heteroseksualnej a wiecz twoja dewiacje skieruj do kogos o podobnych sklonnosciach! A wogole, ze ci sie w twoim wieku jeszcze sprosnosci trzymaja... Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas jedrus ..... 20.04.06, 13:48 nie pisz, ze jedrus jest jakiejs orientacji, bo chlopina nie zrozumie i poda cie do sadu. moze nie zauwazyc, ze jestes jego fanem. a co do ewentualnego "dostawania": kangurek endriu, mimo, ze mlodszy i ladniejszy (skoro olbrychski za brzydki jest i za stary) to na boksie zna sie jak na ekonomii. pomimo, ze prezentuje w telewizjach specyficzna technike, to olbrychski i tak spokojnie go nalalby. a nie naleje bo endriu zasloni sie immunitetem. odwaznie i odpowiedzialnie. gratuluje wodza! Odpowiedz Link Zgłoś
mr.wlodarczyk Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:09 Panie Kmicic.Nie ta waga przede wszystkim.Z kim tu walczyć.To kmiotek.Rozpłakał by się. Odpowiedz Link Zgłoś
pethate Na kon 20.04.06, 11:10 Dzieki za ten tekst,Panie Olbrychski. Jeszcze nadzieja nie zginela. Odpowiedz Link Zgłoś
rotszyld Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:13 to nie byla zadna wystwa tylko prymitywna prowokacja. jeszcze do ciebie nie dotarlo ? Odpowiedz Link Zgłoś
freelancer_1 Trochę autoreklamy... 20.04.06, 11:15 ... w wykonaniu pana Daniela, ale pomijając ją ze wszystkim się zgadzam. Proszę tylko nie zapomnieć swojej szabelki - lepiej nią powywijać nad głową chama, niż na wystawie w Zachęcie. Odpowiedz Link Zgłoś
chim Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:19 Panie Danielu Mam dla Pana dobre slowo - moj Ulubiencu -Ty watazko - bez studiow Te przechadzki w rozpietym kozuchu )Wroclaw=Te czy inne wyskoki Te czy inne czyny Ale teraz Pan jest już stary ,zapominalski ,prawie Zagloba Wiec niech Pan odpoczywa w dobrobycie Biedni ludzie niech maja , nadzieje !!! Niech Pan pomaga biedym NIECH CHOCIAZ PRZEZ CHWILE POCZUJE SIE PAN POLAKIEM KAZDZY UMIERA + NIE KAZDY W SWOJEJ OJCYZXNIE ! Odpowiedz Link Zgłoś
zgodnik1 Leper,,odważny , by bic własną żonę! 20.04.06, 11:21 Jolke, tłucze regularnie,nie pomaga!.. Odpowiedz Link Zgłoś
ch-wilenska Re: Leper,,odważny , by bic własną żonę! 20.04.06, 11:42 Jaki jazgot, obciążający Olbrychskiego za jego skłonność do ekscentryczności. Wara prostakom i motłochowi od oceniania artysty. Nie można od spodu oceniać wierzchu. Odpowiedz Link Zgłoś
tfj83 Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:26 Jakże pięknie Pan Daniel to ujął... aż łza się w oku kręci, kiedy otuleni nieprzyjemnie szorstkim całunem Mroku słyszymy, że są jeszcze Ludzie, którzy pamiętają prawdziwe znaczenie słów Ojczyzna, Honor, którzy jeszcze pamiętają, że Polska to coś więcej niż biała i czerwona ścierka, która diób wyciera kolejna kaczka. Dziękuję Panu za te słowa, bo one po prostu krzepią. PS Kiedy słysze, że na to ja i miliony innych Polaków czekaliśmy - na przestępcę jako premiera RP (chyba już IV, bo w III to było nie do pomyślenia), to przypominają mi się słowa jednego z czołowych Kaczystów - Jana Pietrzaka: "naszych sumień nie pogrąży wszechobecne błoto". Może pan, panie Kaczyński pluć w twarz uczciwych ludzi i rozgrywać swoje gierki, a my będizemy patrzeć, słuchać, z czasem przejdziemy nad panem do porządku dziennego, ale zapwniam Pana, że nigdy nie zapomnimy... bo jeszcze jest jedno stworzenie ważniejsze w tym kraju od kaczki - Orzeł Biały. Odpowiedz Link Zgłoś
tentymon Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:35 jak nie lubie olbrychskiego za szable w galerii itp. to ten tekst jest piekny. jedynym wyjsciem w starciu chama z inteligentem jest argument silowy. cham zadnego innego nie doceni. Odpowiedz Link Zgłoś
a.k.traper Panie Danielu, szacuneczek dla Pana. 20.04.06, 11:31 ja tez służe swoja osobą przeciwko tym nieudacznikom, Zaprawdę byłoby to krótkie widowisko i pewnie jeden z ostatnich podrygów owych "wielkich".Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
clio1979 Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:31 Popieram w całej rozciągłości. Dziękuję za te słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
rok3 Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:37 WITAM I POZDRAWIAM PANA OLBRYCHSKIEGO...SWIETNY ARTYKUL I POLITYCZNY ROZSADEK...WIELKIE BRAWAAAA....... Odpowiedz Link Zgłoś
arturpaki Brawo Panie Danielu!!! Ależ syf w tym naszym kraju 20.04.06, 11:41 Rzygam wami politycy PIS'u, buraki z samoobrony, kunktatorzy z PSL'u, sku..syny z LSD, prymitywy z lpr. WON!!! Odpowiedz Link Zgłoś
atszgo nie mam już woli walczyć 20.04.06, 11:52 po tych kilku postach, które są wymierzone przeciwko prawdzie jaką przedstawił p. Daniel. Chciałbym napisać - spadam stąd (tzn. z Polski), ale jeszcze nie mam takiej możliwości. Marniutko z naszym narodem skoro takie "autorytety" jak Lepper wpływają na ich poglądy, ja już straciłem nadzieję na unormalnienie naszego państwa, panu Kaczyńskiemu, gdy tylko kupię bilet "Stąd", wyślę w prezencie krawat samoobrony ich niech spróbuje sie obrazić. Z niecierpliwością czekam na szansę pozostawienia tego kraju i rozpoczęcia życia praktycznie od nowa "tam". Odpowiedz Link Zgłoś
antyswiniopas Re: nie mam już woli walczyć 20.04.06, 13:35 coraz glosniej i czesciej slysze wlasnie takie opinie jak twoja. czujemy sie w naszym wlasnym kraju tak bezsilni... trzeba szukac swojej szansy gdzie indziej zamiast pozwalac na marnowanie wlasnej energii i czasu trollom i gnomom udajacym mezow stanu. zycie ponoc mamy tylko jedno. czekam juz prawie 17 lat na "cud nad wisla". zamiast cudu widze coraz wiekszy dramat. Odpowiedz Link Zgłoś
qrka3 Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:53 gazetko jesteście żałośni i co jeszcze wymyślicie - boicie się czegoś bo atak to najlepszy sposób na obronę.Pa pozdrawiam Was kochani, pozbawiona takich "uczuć" jak Wy. Odpowiedz Link Zgłoś
johnny-kalesony Re: Niech Lepper da mi w papę 20.04.06, 11:54 I to jest dopiero głos prawdziwego rock'n'rollowca! Miłośnika koleżanek w skórzanych minióweczkach, płynów i śpiewu wielogłosowego. Brawo! Toczący się kamień mchem nie porasta. W ryło świniopasowi! Pozdrawiam Keep Rockin' Odpowiedz Link Zgłoś