ezpa7z9 Nie tędy droga panie Janie Mario Władku Rokito 22.04.06, 19:17 Miałeś pan 17 lat posłowania na walkę o Polskę przyjazdną dla Polaków.Tylko kasy żeś pan się nachapał i tyle.czy nam tacy posłowie są potrzebni nadal? Odpowiedz Link Zgłoś
1410_tenrok Re: Nie tędy droga panie Janie Mario Władku Rokit 22.04.06, 19:55 oczywiscie, nam sa potrzebni wodzowie dajacy w pape, batozacy, kradnacy kredyty, budujacy barykady. Nam potrzebni sa opaleni oszusci dazacy do przywrocenia peeerlu. Lepper wyjazd na Białorus!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11111 Odpowiedz Link Zgłoś
vortex21 Ten kraj, ludzie ... niestety za kilka lat ten ... 22.04.06, 19:18 burak zostanie prezydentem. Taki to juz los polski ... Kidy to fatum sie wreszcie zmieni? Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
jeglia Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 19:19 Lepper w roli baby rybaka o złotej rybce.Pałaców i sławy się zachcewa,jak się nie uda otrzyma koryto do chlewa. Odpowiedz Link Zgłoś
q_vw Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 19:27 Jeszcze nie jest wicepremierem, a już woda sodowa uderzyła do głowy i palma odbiła... Jądruś vel Morelka vel Che-PPER wyluzuj, bo żyłka pęknie ;))) Jarek i tak Jądrusia wyrówna do poziomu gleby :))) Odpowiedz Link Zgłoś
pablopic Uważaj buraku bo mierniczym zostaniesz od tego 22.04.06, 19:29 mierzenia... Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org Nikt nie zna przyszlosci... 22.04.06, 19:31 Juz chcialem pisac, ze niemozliwe jest, aby polityk z samoobrony zostal premierem albo prezydentem, ale... przypomnialem sobie, ze jeszcze pare lat temu nie wierzylem, ze moze zostac marszalkiem albo wicepremierem. strach sie bac. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Nikt nie zna przyszlosci... 22.04.06, 20:27 krytyka.org napisał: > Juz chcialem pisac, ze niemozliwe jest, aby polityk z samoobrony zostal > premierem albo prezydentem, ale... przypomnialem sobie, ze jeszcze pare lat temu ... I teraz widać jak na dłoni, że nie wolno sobie robić JAJ z wyborów o z tych jaj mogą się wykluć najokropniejsze potworym których efekty destrukcji ppojawiają się nie od razu ale po wcale nieodległym czasie. I tylko taka płynąć może dla nas nauka z tej omc KATASTROFY Odpowiedz Link Zgłoś
annekm Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 19:42 "A Słowo stało się Ciałem!" - Pan Przewodniczący ujawnił publicznie swoje plany. Nic nowego - przewidywaliśmy to od miesięcy. Mickiewiczowski "sposób lisa". Tylko tutaj brakuje patriotyzmu, ponieważ w grę wchodzą własne ambicje. Też nic nowego... Odpowiedz Link Zgłoś
courtier Re: leper na M A H O M E T A!!!!!! 22.04.06, 20:38 i już.Nie na darmo spędził tyle czasu w solarium aby upodobnić się do beduina. A dziewica z ku..kami będzie nagrodą dla każdego kto obrazi liberałow. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 19:48 Czy określenie "odbiło" Lepperowi jest zbyt mocne ? Daj kurze grzędę,to... Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 20:19 dzimbim napisała: > Czy określenie "odbiło" Lepperowi jest zbyt mocne ? Daj kurze grzędę,to... Lepper jeszcze wytnie numer Genialnemu Strategowi, jaki mu się jeszcze nie przyśnił. Tylko poczekajcie trochę. Klewki to była uwertura. Odpowiedz Link Zgłoś
cookies3 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 20:50 Tak wesoło,jak w obecnej polityce jest,to jeszcze nie było. Na pewno nastapi ożywienie wsród kabareciarzy,parodystów itp artystów. Przynajmniej w tej branzy nie będzie bezrobocia. Czekamy na kabaretony! Odpowiedz Link Zgłoś
emil-nowak Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 20:01 Boże coś Polskę.... Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Lepper ma wode sodowa zamiast mozgu. 22.04.06, 20:06 Trzeba szczerze przyznac,ze pracuje nad poszerzeniem wiedzy i zachowuje sie bardziej kulturalnie,ale jest tylko Dyzma ,bo fachowej wiedzy nie posiada w zadnej dziedzinie. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii Leper wyżej - od razu na Księżyc 22.04.06, 20:12 będzie pierwszy burak na Księżycu Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l niech rzyje krul Leper i krulowa jarosława 22.04.06, 20:19 i niech mają dużo dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
courtier ale robisz błędy!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 22.04.06, 21:51 powinno być nieH .......i majom dórzo dzieci Odpowiedz Link Zgłoś
r0b0l przyrzekam poprawę 23.04.06, 01:36 i klnę się na chonor rzyćpospolitej nr 4 a swoją drogą ciekawi mnie czy oblubienica naszego wodza zmieni nazwisko z Kaczyńska na Lepper czy Lepra ( łac trąd ) Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: przyrzekam poprawę 23.04.06, 01:39 napewno nie zmieni imie na "Jolka" (daj Boze) r0b0l napisał: > i klnę się na chonor rzyćpospolitej nr 4 > > a swoją drogą ciekawi mnie czy oblubienica naszego wodza zmieni nazwisko z Kacz > yńska na Lepper czy Lepra ( łac trąd ) Odpowiedz Link Zgłoś
stefa12 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 20:20 jacek230 napisał: > Pewnie, Lepper kandydatem na Pana Boga. **Lepper kandydatem na chlewmistrza** Odpowiedz Link Zgłoś
szerszen039 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 20:25 lepperku, twoje wiadomości są nie pełne, bywam na Polskiej wsi i wiem co rolnicy po cichu mówią na twój temat, chyba tylko w twojej rodzinnej wsi czekają abyś dostał jakieś stanowisko, biedni ludzie, ich chałupy przy twoim nowowybudowanym domu, nie wiem za jakie pieniądze bo na pewno nie z ciężkiej pracy na roli, ich chałupy wyglądają dosyć nędznie, nie mierz wysoko bo nigdy do tego nie dojdzie, biegaj dalej do radja rydzyk, może ci pomogą mają przecież Pana Boga w kieszeni. Odpowiedz Link Zgłoś
nurnii jakie jest najwyższe drzewo w Klewkach??? 22.04.06, 20:25 weż drabine wejdż na nie Leperze, a zaeaz potem skocz na główkę... Odpowiedz Link Zgłoś
eques Re: Tak sobie myślę... 22.04.06, 20:27 ...że lepiej dla kraju byłoby, gdyby szef pewnej partii zamienił się na łby z własnym baranem. Zwierzęta przynajmniej mają tzw. mądrość wrodzoną, w przeciwieństwie do...... :) I jeszcze jedno: zauważyłem, że na tym forum "przeciwnika" trzeba koniecznie wdeptać w ziemię i jeszcze górkę na nim usypać. Nikt nikomu nie przyznaje nawet częściowej racji, a prawda często leży gdzieś pośrodku. Zachowujecie się ludziska jak nasi politycy. To jest przykre. Pozdrowienia dla poprawnych i niepoprawnych politycznie. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 myślę, rzekł baran, może i Prawo ale Sprawiedliwoś 22.04.06, 20:33 eques napisał: > ...że lepiej dla kraju byłoby, gdyby szef pewnej partii zamienił się na łby > z własnym baranem. Zwierzęta przynajmniej mają tzw. mądrość wrodzoną, w > przeciwieństwie do...... :) ... Baran Lepieja tak myśli ale szef mnie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
dzieciatko_o_dyrektora Re: NIech go ktoś zastrzeli, proszę.... 22.04.06, 20:32 A moze sam sie udlawi . ? Odpowiedz Link Zgłoś
maxxo jak bedzie preziem usa to moze precelkiem ?? 22.04.06, 20:37 i bedzie precelgate 2 + komisja sledcza do spraw ataku na Majestat. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 ... a co na to Jarosław Kaczor Wielki? 22.04.06, 20:49 Genialny Strateg teraz węszy, bo nie może być pewnien, czy ucywilizowany taktyk szalbierz, najmłodszy dyrektor PGRu, współpracownik talibów z Klewek nie wymyśli kolejmej bzdury, z której nawet PiSuarowi nie uda się wyłgać (a Naród wszystko kupi, co już udowodnił podczas wyborów ostatniej jesieni). Odpowiedz Link Zgłoś
xx444 Re: Lepper: Mierzę wyżej niż bycie wicepremierem 22.04.06, 20:38 No proszę jakie to ma plany ten sieczkobrzęk.Panie Lepper uświadamiam pana że jeszcze społeczeństwo ma prawo głosu.Kiedy rozliczy się pana koleżeństwo z tych przekrętów?Beger,Łyżwińscy i ta Hojarska? Słabo się robi jak patrzę na ich fizjonomie. Odpowiedz Link Zgłoś
czaromir BIGDA IDZIE! 22.04.06, 20:47 Mam jednak nadzieje, ze narod sie opamieta. Odpowiedz Link Zgłoś
piss-on-pis4 ... BIGDA IDZIE! 22.04.06, 20:52 czaromir napisał: > Mam jednak nadzieje, ze narod sie opamieta. I zagłosuje na Pawlaka. Też się rozwinął i chyba Wielki Strateg już zauważył, że potrafi wypowiedzieć całą dwuminutową kwestię Odpowiedz Link Zgłoś
stoimi Re: Gazeto ! Zdejmij tą morde z pierwszej strony! 22.04.06, 20:48 Błąd! Nie "tą" a "tę".Przepisz to sto razy to może zapamiętasz! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczeniec21 Re: chama na salony... skutek ! 22.04.06, 21:15 Obecny prezio każe spieprzać, następny będzie lał w papę. Świat się kończy! Ulatniam się odśnieżać Alaskę! Odpowiedz Link Zgłoś
kaczomowa Re: chama na salony... skutek ! 22.04.06, 21:20 > Ulatniam się odśnieżać Alaskę! Następny prezio i tam cię dorwie. Odpowiedz Link Zgłoś