corradocatani Będzie premierem jak Rokita. 24.04.06, 12:01 Chyba historia się powtórzy i kolejny "premier" nim nie zostanie. Odpowiedz Link Zgłoś
seawolfie Wybory! 24.04.06, 12:45 No, to róbcie te wybory!!! Może tchórzom z PO przestaną drżeć kolanka i zdecydują się poddać woli wyborców. A może sondaże jeszcze nie dość dobre? Odpowiedz Link Zgłoś
kfaker Re: Wybory! 24.04.06, 12:58 Cicho wolfie. Przespales sprawe odznaczenia Pierwszego Bohatera IV RP czyli Jaruzela, to teraz Jareczek cofnie Ci wierszowke za bredzenie na forum GW. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_dywity NIE aparatczykom i homoseksualistom 24.04.06, 13:16 POWIEDZ N_I_E A_P_A_R_A_T_C_Z_Y_K_O_M I H_O_M_0_S_E_K_S_U_A_L_I_S_T_O_M !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mat56 Jola wyzwala we mnie tendencje sadystyczne... 24.04.06, 13:18 Jola wyzwala we mnie tendencje sadystyczne... Nie wiem co byz zrobil tej wariatce gdybym ja spotkal... mimo ze jestem facetem... mysle ze bym jej zwyczajnie obil ryja!!! Odpowiedz Link Zgłoś
steve69 Ale to jest jakaś inna Jola... 24.04.06, 14:54 Ta jest "jola_dywity" a ta druga to "jola_z_dywit" . Albo ktoś się podszywa pod znaną nam wszystkim jolę, albo u joli nastąpiło rozdwojenie jaźni... W każdym bądź razie, i jedna i druga pieprzy takie same głupoty. Odpowiedz Link Zgłoś
dorota285 Jola, znajdź sobie chłopa, najlepiej w kukurydzy.. 24.04.06, 14:55 Jesteś zjadliwa jak stara panna. Odpowiedz Link Zgłoś
e-4l Re: NIE aparatczykom i homoseksualistom 24.04.06, 20:42 Mówię TAK! A_P_A_R_A_T_C_Z_Y_K_O_M I H_O_M_0_S_E_K_S_U_A_L_I_S_T_O_M !!!! kretynko! Odpowiedz Link Zgłoś
honkers Re: Premier z Zielnowa już rządzi i dzieli 24.04.06, 13:41 Nie rozumiem dlaczgo gdy chcę napisać coś na temat Leppera to muszę się zalogować. Przeciez to nie zmienia i nie zmieni niczego w tym co myślę o tym facecie. Gdybym miał używać brzydkich słów mój tekst po autocenzurze wyglądał by tak: _________ ______________ Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re:Gwiazda zaranna ..........Ty nasze jedyne 24.04.06, 14:00 mądre i wspaniałe , och, ech , ach , jakie to życie byłoby smutne bez tych majtek basenowych , bez tej opalenizny wspaniałej > Dobrze Ci tak Panie Lepiej nie mówić : czekam na usunięcia bezrobocia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hi,hi,hi itp. Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Re: Premier z Zielnowa już rządzi i dzieli 24.04.06, 14:57 Taki burak już rządzi. Bardzo dobrze tym dwóm nadętym kaczydupkom i ich wiernym przydupasom. Tylko Polski żal, bo do czego to doszło. Vivat wyborcy Pisu bo to tez wasza zasługa. Odpowiedz Link Zgłoś
unicef123 Re: Premier z Zielnowa już rządzi i dzieli 24.04.06, 15:03 wkurza mnie takie gadanie , jak twoje, jaki wiwat ? , gdzie byłeś człowieku , ---------------------------- mądry Polak po szkodzie ? te przypowieść kupi : że i przed szkodą i po szkodzie głupi! Odpowiedz Link Zgłoś
rm429 Re: Premier z Zielnowa już rządzi i dzieli 24.04.06, 17:53 Widocznie na pisiorów głosowaleś i teraz Ci głupio. Nie dziwię się. Mnie nie zawiedli, nie głosowałem na nich. Mimo wszystko Ci wspólczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
mason44 [...] 24.04.06, 15:21 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Re: Premier z Zielnowa już rządzi i dzieli 24.04.06, 15:57 Slicznie Lepper PiSuarami poniewiera. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.zywiecki Re: Premier z Zielnowa już rządzi i dzieli 24.04.06, 17:54 Wie co chce. Odpowiedz Link Zgłoś
hetmanwiechu Ja mam lepszy pomysl 24.04.06, 19:18 Lepper: daje wam tydzien albo wyjezdzam do Putina. Wracaj do swojego "tatusia" gnojku. Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Ja mam lepszy pomysl 24.04.06, 21:12 hetmanwiechu napisał: > Lepper: daje wam tydzien albo wyjezdzam do Putina. > > Wracaj do swojego "tatusia" gnojku. -------------------------------------------------------------------------------- Nie jest zbyt trafne porównanie Leppera do Putina,raczej do Łukaszenki.O tak, to ten sam typ przywódcy- dyktatora . Odpowiedz Link Zgłoś
dzimbim Re: Premier z Zielnowa już rządzi i dzieli 24.04.06, 21:09 Jak to się coraz częściej mówi? Ostatni gasi światło. Wszelki komentarz zbędny... Odpowiedz Link Zgłoś