zibi1010 TVP siega do rynsztoka-kolejna "gwiazda" w konste- 25.04.06, 08:17 lacji,Pospieszalski juz im nie wystarcza? tfu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
menuet1 Wojciech Cejrowski 25.04.06, 08:18 Nigdy na tego czlowieka nie dam ani centa [z abonamentu]. Fundamentalista ,antysemita , neofaszysta...pod płaszczem katolicyzmu. Odpowiedz Link Zgłoś
dialog TVP2 katolicka, TVP1 skrajna prawica 25.04.06, 08:21 Oto IV RP- całą minioną niedzilę TVP2 nadaje programy religijne ( nawet przy ważności swięta- prawosławna wielkanoc ważniejsza jest chyba od katolickiego papieskiego święta miłosierdzia, a tu nawet minuty nabożeństwa z cerkwi) i co poniedziałke Pospieszalski ze swoją usypianką, tearz Cejrowski. Kto następny? Proponuję fuzję TV Trwam z TVP. Polsta był mądrzejszy- szybko wycofał program z WC. Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Re: TVP2 katolicka, TVP1 skrajna prawica 25.04.06, 08:33 Podobała Ci się telewizja kwiatkowska? Pospieszalski jest jeden a ile było klonów Pieńkowskiej? Zresztą są dalej. Pewnie wolałbyś fuzję z TVN, krynicą lewicowego debilizmu? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: TVP2 katolicka, TVP1 skrajna prawica 25.04.06, 13:14 Nie podobala mi sie TV kwiatkowska, ale Kwiatkowski chyba po to odszedl, zeby bylo lepiej, nie? A nie po to, zeby TVP wyciagnela trupa z szafy i zaserwowala nam znanego chama w glownej roli w nowym programie. Odpowiedz Link Zgłoś
zewszad_i_znikad Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 08:28 Nie, faszystą Cejrowski nie jest. Ale jest konserwatystą agresywnym, a na agresję nie ma moim zdaniem miejsca. Agresję się wyładowuje na worku treningowym, a nie na żywych ludziach. Jeżeli Cejrowski będzie prowadził program stonowany, oparty na polemikach z paartnerem dyskusji - proszę bardzo. Ale nie coś takiego, jak do tej pory, nie demonstracje w stylu podawania rozmówcom ręki przez rękawiczkę. Nie jestem zwolenniczką odgórnego wprowadzania "poprawności" politycznej, w Polsce tak się nawet nie da. Ale jestem za naciskiem, który doprowadziłby do tego, że po prostu nie wypadałoby nadać programu, w którym wyrażana jest pogarda dla człowieka. Odpowiedz Link Zgłoś
megasia Święte słowa 25.04.06, 11:10 Dzięki za tę opinię, miło wiedzieć, że ktoś myśli tak samo :))) Odpowiedz Link Zgłoś
zakopane1973 Ale komentarz walnęli nam autorzy 25.04.06, 08:30 koń by się uśmiał. Jak ktoś nie pamięta to można trochę WC Kwadransów ściągnąć e-mulem. Walił w SLD jak w bęben i to się bardzo nie podobało współczesnym autorytetom. Faszyzm? Wolne żarty. Inna sprawa, że oglądany dziś WC kwadrans trochę trąci myszką-w końcu trochę czasu minęło i styl nie ten... Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 08:35 Dziwię się, że prezes Dworak - człowiek PO - na to pozwala... Odpowiedz Link Zgłoś
malpolid Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 08:51 I bardzo dobrze. Nareszcie . Odpowiedz Link Zgłoś
hellex Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 09:00 Może teleturniej "bij żyda" albo "utop pederastę" dla rodzin Radia Maryja - ogladalność na wysokim poziomie gwarantowana...dno... Odpowiedz Link Zgłoś
picker63 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 09:03 Super!Bardzo dobry program przyrodniczy nam się szykuje. Gadające małpy zawieszone pod sufitem w hamakach z nieodłączną Yerba mate w łapce. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek [...] 25.04.06, 09:00 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
jarecki40 [...] 25.04.06, 09:22 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek [...] 25.04.06, 10:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: no,lewicowe SZMAty! skończyły się wasze rządy 25.04.06, 13:18 Popularnosc nie jest wartoscia sama w sobie, bo o popularnosci decyduja gust mas, ktore tego gustu po prostu nie maja. Dlatego dla agresywnych chamow pokroju Cejrowskiego w PUBLICZNEJ TV nie powinno byc miejsca. Niech sie wyzywa w tanich, lokalnych kablowkach - jak ktos chce, to go znajdzie. Ale jesli w TVP bedzie obrzucal ludzi blotem za - miedzy innymi - moje pieniadze, to niech spada. Odpowiedz Link Zgłoś
jb93 Re: no,lewicowe SZMAty! skończyły się wasze rządy 25.04.06, 14:06 Chwileczke. To przez ostatnie 10 lat rzadow komuny kiedy Cejrowski byl na zsylce, w mediach rzadzily miernoty pokroju Durczoka, Szczuki, Lizuta, Michnika, Pilcha i innych cwiercinteligenckich "autorytetow". Cejrowski nazywa rzeczy po imieniu - politycznie poprawni nazywaja dziwke kobieta wyzwolona. Odpowiedz Link Zgłoś
sikorka68 Re: jb93 25.04.06, 15:16 Tylko ten odcinek WC pamiętasz? Miał kilka celnych powiedzonek, ale tak naprawdę wiele nadawało się tylko do WC. Nie wyobrażam sobie, żebym kogoś zaprosiła do domu, a potem go obrażała. Natomiast ten program o Ameryce Płd. fajnie mi się kojarzy. Poczekamy- zobaczymy. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: no,lewicowe SZMAty! skończyły się wasze rządy 25.04.06, 16:43 Znow odpowiadasz nie na temat. Nigdzie nie twierdzilam, ze dotad bylo lepiej. Twierdzilam natomiast - i nadal twierdze - ze WC to cham najgorszej masci i nie zycze sobie placic mu (z abonamentu) za wystepy w TV. Odpowiedz Link Zgłoś
alkud ---- Cejrowski jest OKAY ---- 25.04.06, 09:01 Nawet na tle zapyzialych Kaczystow :) --- religiapokoju.blox.pl/2006/04/Jak-byc-muzulmaninem-na-Zachodzie.html Odpowiedz Link Zgłoś
annas11 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 09:05 coraz wiecej upiorow wychodzi z ukrycia - Odpowiedz Link Zgłoś
ivulspirit Cejrowski zamiast Owsiaka 25.04.06, 09:14 i będzie miał oglądalność większą niż TVP Kultura Odpowiedz Link Zgłoś
dzakarta Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 09:21 Cejrowski, Pośpieszalski, Bigosowa, co pół godziny transmisja jakiejś mszy lub innej uroczystości kościelnej, Rydzyk, Sobecka, co 15 min. korespondencja z Watykanu,"Ziarno", Wierzę, watpię, szukam", "W okolice Stwórcy"...... i ja jako niewierzący mam płacić abonament i delektować się pluralizmem w tym kraju? Gdyby abonament wynosił nawet 50 gr. - nie zapłacę! A oglądam tylko zachodnie kanały satelitarne. Odpowiedz Link Zgłoś
lukasarts Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 09:27 Serdecznie gratuluję panie Wojtku! Trzymam kciuki żeby program się wspaniale przyjął:) Odpowiedz Link Zgłoś
krytyka.org winds of change... 25.04.06, 09:32 wieje wiatr zmiany w czasach przejsciowych... lepper w rzadzie, cejrowski w telewizji. niby zaskoczony nie jestem, ale jakos tak nieswojo... Odpowiedz Link Zgłoś
edgar92 Re: Wojciech Cejrowski wraca do TVP 25.04.06, 09:33 Wojciech Cejrowski, Magdalena Buczek, Jan Król - oto dziennikarze IV RP... Odpowiedz Link Zgłoś
m_lex Wstydź się Dworak, platusowy oportunisto! 25.04.06, 09:35 Dworka jest godny swojego nazwiska - oportunistyczny paltformaryjny sługus oszołomów - wszystkie możliwe brunatne męty ściągnie do TVP, byle tylko przypodobać się PiSowi - tak własnie wygląda "liberalizm" platfusów Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: Wstydź się Dworak, platusowy oportunisto! 25.04.06, 13:19 No tak, przeciez to wszystko wina PO. Jak moglismy o tym zapomniec... Odpowiedz Link Zgłoś
cics Re: Brunatne męty i wulgarne chamy ostoją TVP w I 25.04.06, 10:44 Nie zamierzam go oglądać, tak samo jak nie oglądam Wojewódzkiego. Może i inne poglądy , ale ten sam styl. Jesli już tego typu osobnicy muszą sie pojawiać w jakiejś telewizji, to powinna to być tylko telewizja prywatna, a nie publiczna, która za moje ( między innymi) pieniądze powinna utrzymywać poziom conieco wyższy. Używając analogii z rynku prasowego , Telewizja Publiczna nie powinna schodzić na poziom Faktu i SuperExpressu, ale być na poziomie Rzeczpospolitej,GW,Dziennika . Odpowiedz Link Zgłoś
jb93 Re: Brunatne męty i wulgarne chamy ostoją TVP w I 25.04.06, 14:07 Z tym poziomem GW to juz przesadziles. Nizej niz GW nie mozna zejsc. Odpowiedz Link Zgłoś
zaciekawiony4 Re: Brunatne męty i wulgarne chamy ostoją TVP w I 25.04.06, 14:49 Owszem można. Nasz Dziennik pogłebia dno każdego dnia. Odpowiedz Link Zgłoś
mat25 WC-kaczka 25.04.06, 09:41 Tak powinien się nazywać program tego oszołoma po lobotomii. Odpowiedz Link Zgłoś
mille666 Tylko tego kretyna brakowało 25.04.06, 09:41 kto przy zdrowych zmysłach ogląda kaczą tv na przemian biskup / leper / papież / kaczki /... jak dla mnie mogą robić reality show 24 h/dobę z romanem i tak tego g nie oglądam Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 W IV RP będzie więcej takich na ekranach TV 25.04.06, 10:20 To kulturalna rewolucja jak w Chinach. Odpowiedz Link Zgłoś
ddaa Re: i tak nie przebije Majewskiego!..za cienki w 25.04.06, 10:08 Wreszcie zaczyna się kształtowac coś na kształ równowagi ideologicznej w TV. Jak wam sie lewacy nie podoba to ogladjacie sobie Wojewodzkiego i Szczuke. Tam są "żarty" na waszym poziomie. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: i tak nie przebije Majewskiego!..za cienki w 25.04.06, 13:20 Wojewodzki i Cejrowski to dwa najwieksze chamy, jakie zna telewizja. Moze i roznia sie pogladami, ale na pewno nie sposobem ich prezentacji. I dlatego nie powinno byc dla nich miejwca w publicznej TV. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado12 Re: i tak nie przebije Majewskiego!..za cienki w 25.04.06, 16:00 ddaa napisał: > Wreszcie zaczyna się kształtowac coś na kształ równowagi ideologicznej w TV. > Jak wam sie lewacy nie podoba to ogladjacie sobie Wojewodzkiego i Szczuke. > Tam są "żarty" na waszym poziomie. Poziom nie ma nic wspólnego z opcją polityczną. Nie wiem czemu prawicowcy nie rozumieją takich pojęć jak "poziom" czy "klasa", ale dzielą wszystkich według jednego klucza - nasi to "poziom", lewica to "chamy". Cejrowski reprezentuje mniej więcej taki poziom jak Wojewódzki i Szczuka. Nie rozumiem więc, dlaczego miałby występować w państwowej TV. Wojewódzki produkuje się przecież w Polsacie, a Szczuka, o ile pamiętam, wyleciała z publicznej telewizji po sławnej dyskusji z Gretkowską o cipie. I słusznie. Ale było to w czasach SLD... Odpowiedz Link Zgłoś
mika68 za to Szczuki,Olejniki, Morozowscy to "niezależni" 25.04.06, 09:59 odpowiedzialni:))))) ------------------ Chcesz znac "prawdę"? Czytaj GWno! Kolejny "Nowy Dzień" już nie wstanie! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz To znakomita wiadomość!... 25.04.06, 10:00 pomimo tego,że jestem starszy o dwadzieścia lat,moje i Jego poglądy na większość spraw są zbieżne.Pozatym to człowiek światowy i ponadprzeciętnie inteligientny.Najważniejsze,nie jest miłośnikiem ani komuny,ani zaszłych układów!. Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 Czy rozumiesz znaczenie słowa "znakomita"? 25.04.06, 10:17 Tak, jesteś stary piernik! Odpowiedz Link Zgłoś
wlodeusz Re: Czy rozumiesz znaczenie słowa "znakomita"? 25.04.06, 12:41 Doskonale rozumiem znaczenie tego słowa,dla mnie to doskonala wiadomość.Reasumując ,każdy człowiek najpierw jest młody,potem stary.Wyjątki się nie zdarzają.Ale,żeby piernik!,przesadzasz młody matole. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: To znakomita wiadomość!... 25.04.06, 10:34 wlodeusz napisał: >pomimo tego,że jestem starszy o dwadzieścia lat,moje i Jego poglądy na większoś >spraw są zbieżne.Pozatym to człowiek światowy i ponadprzeciętnie >inteligientny.Najważniejsze,nie jest miłośnikiem ani komuny,ani zaszłych układó Dla mnie to też znakomita wiadomość. Pamiętam bezsilną wściekłość na czerwone szmaty, gdy przeforsowały decyzję o wywaleniu WC kwadransa. Czerwone szmaty nie dopuszczają ani konkurencji ani likwdacji publicznej telewizji. Oni chcą decydować, kogo usunąć, choćby miał niesamowicie wielką oglądalność, i te same czerwone szmaty piszczą z wściekłości, gdy ktoś zadziała w publicznym medium nie wg wizji lewackiej. Odpowiedz Link Zgłoś
czarytka wlodeusz.. to że jest antysemitą, faszystą..nie .. 25.04.06, 11:33 nie przeszkadza ci?...swoiste poczucie przyzwoitości!... to tak jak z pewnym proboszczem...uznal że pewien pijaczyna, bijący żonę i dzieciaki, jest bardziej przyzwoity od swojego sąsiada, który jest przykładnym ojcem i mężem, bo sąsiad jest ateista, a pijaczek katolikiem! Odpowiedz Link Zgłoś
mulla_komar Popeprzylo cie kobieto? 25.04.06, 22:33 Faszysta i antysemita? Z dupy se to wygrzebalas? Czy moze od Anny Goebells... o przepraszam - Bikont? Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: To znakomita wiadomość!... 25.04.06, 13:23 > Najważniejsze,nie jest miłośnikiem ani komuny,ani zaszłych układów! I za to ma dostawac publiczne pieniadze?! To chyba za malo. Ale dla takich zaslepionych i zagubionych w dzisiejszych czasach antykomuchow jak ty to sie liczy. Nie jakas tam "odnowa moralna" (tej idei nigdy u braci K. nie rozumieliscie), nie "IV RP" - tylko "Precz z komuna!" Odpowiedz Link Zgłoś
brodajan Re: To znakomita wiadomość!... 26.04.06, 02:34 Biedny ssaku - nie myl pustego globusa ze swiatem. Odpowiedz Link Zgłoś
wywoj DlaGW napomknięcie o wartościach to przejaw faszyz 25.04.06, 10:01 Dla GW samo napomknięcie o wartościach to przejaw faszyzmu Odpowiedz Link Zgłoś
chris12 A o jakich to wartościach mowa? 25.04.06, 10:12 Czy plwociny i gó.. to też wartości? Odpowiedz Link Zgłoś
cejrowski_fan Re: A o jakich to wartościach mowa? 25.04.06, 10:29 Wg Gazety Wyborczej owszem. Wystarczy poczytać zachwyty dziennikarzy GW nad "wybitnymi" wystawami (tudzież performancami) "wybitnych" twórców... A pan Wojciech Cejrowski nazywa rzeczy po imieniu i to się nie podoba redaktorom GW. Jak to? Ta "wybitna" artystka stworzyła tylko g...? Pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: A o jakich to wartościach mowa? 25.04.06, 13:25 > Wg Gazety Wyborczej owszem. Nie tylko. Wedlug wiekszosci PT dyskutantow rowniez, skoro opowiadaja sie za Cejrowskim. Cham, prostak, prymityw - niewazne. Grunt ze bije prosto w morde (o, pardon: w pape) tych, ktorych nie lubimy. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek A o jakich to wartościach mowa? ... OTO lewica 25.04.06, 13:38 funia81 napisała: > Nie tylko. Wedlug wiekszosci PT dyskutantow rowniez, skoro opowiadaja sie za > Cejrowskim. Cham, prostak, prymityw - niewazne. Grunt ze bije prosto w morde > pardon: w pape) tych, ktorych nie lubimy. Aaaa, to wg Ciebie lepsza jest Szczuka, promowana w każdej przejętej przez lewaków telewizyjce, która to Szczuka publicznie w knajpie wylewa ciecz na redaktora Playboy'a i cieszy się ze swego postępku tłumacząc swoim znajomym, że ... "wiedziała, że on nie odda"(dość głupkowate założenie jak na feministkę). Jak to się dzieje, że Cejrowskiego uważasz za prostaka i chama mimo, że on nie wylewa publicznie na nikogo żadnych cieczy, a prostackie zachowanie Szczuki nie razi Cię ? Lewicowe nastawienie i dialektyka marksistowska zrobiły swoje, prawda ? Odpowiedz Link Zgłoś
mikado12 Re: A o jakich to wartościach mowa? ... OTO lewic 25.04.06, 16:22 darr.darek napisał: > Aaaa, to wg Ciebie lepsza jest Szczuka, promowana w każdej przejętej przez > lewaków telewizyjce Szczuka, o ile pamiętam, wyleciała z publicznej TV za przekroczenie granic dobrego smaku w pewnej dyskusji z Gretkowską. I to za czasów SLD! Nie rozumiem więc, dlaczego Cejrowski miałby występować w telewizji publicznej. Ludzie oglądali go nie dlatego, że popierają jego poglądy, ale dlatego, że umie szokować, obrażać i atakować bezczelnie i bez klasy. Podobnie jak Wojewódzki. Dla takich w państwowej TV nie powinno być miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek ... no to jak jest z tą Szczuką ? 25.04.06, 16:47 mikado12 napisała: > darr.darek napisał: > > Aaaa, to wg Ciebie lepsza jest Szczuka, promowana w każdej przejętej przez > > lewaków telewizyjce >Szczuka, o ile pamiętam, wyleciała z publicznej TV za przekroczenie granic >dobrego smaku w pewnej dyskusji z Gretkowską. I to za czasów SLD! Dobrze, że przypomniałeś dyskusję Szczuki w tv publicznej z wyrażeniami : "ci..a", "piz..a" itd.. A ona ciągle jest forsowana przez lewicowe media jako objawienie kulturalne. I "prywatnością" innych telewizji ją promujących lepiej się nie zachłystywać, bo co to za prywatne przedsiebiorstwa, których cała wartość opiera się na ... DECYZJI URZĘDASÓW. Tak, tak, douszczenie całkowicie wolnej konkurencji w nadawaniu programów telewizyjnych to setki lokalnych stacyjek TV i ... olbrzymi spadek rynkowej wartości dzisiejszych tv- wybrańców. To jak jest z tą Szczuką ? Może oblewać ludzi publicznie cieczą, może mówić słowa rynsztokowe w telewzji publicznej i jest promowana jako lewicowa gwiazda, a Wojciech Cejrowski nikogo nie oblewa, nie mówi publicznie słów na "p" i ... nie może ? Lewicowa dialektyka marksistowska ? >Nie rozumiem więc, dlaczego Cejrowski miałby występować w telewizji publicznej. >Ludzie oglądali go nie dlatego, że popierają jego poglądy, ale dlatego, że umie >szokować, obrażać i atakować bezczelnie i bez klasy. Podobnie jak Wojewódzki. >Dla takich w państwowej TV nie powinno być miejsca. JA OGLĄDAŁEM Wojciech Cejrowskiego bo popieram jego poglądy ! Ja pamiętam też jak obrażano Korwina-Mike i "uzasadniano" najbardziej szmatławe decyzje o niedopuszczeniu go do TV jako kandydata na prezydenta i do parlamentu. Pamietam jak w "uzasadnieniu" pojawiał sie zarzut o rzekomo najniższym poparciu, a pani Bochniarz z dużo niższym poparciem i lewicowy Daniel Podrzycki mieli swoje programy w TVP. Nie rozumiem dlaczego ci decydenci siągle pracują w telewizji publicznej ??!! Odpowiedz Link Zgłoś
mikado12 Re: ... no to jak jest z tą Szczuką ? 25.04.06, 17:21 darr.darek napisał: > A ona ciągle jest forsowana przez > lewicowe media jako objawienie kulturalne W jakich publicznych mediach (bo TVN jest prywatna) ma to miejsce? Bo ostatnio jeżeli coś o niej czytam lub słyszę, to jest określana jako "kontrowersyjna skandalistka". Czyli ocena daleka od pozytywnej. > a Wojciech Cejrowski nikogo nie oblewa, nie mówi publicznie słów na "p" i ... > nie może ? Podanie Kotańskiemu ręki w rękawiczce jest o wiele większym skandalem niż oblanie kawą szefa Playboya. Nie wiem czemu prawicowcy nie potrafia zrozumieć takich pojęć, jak "poziom", "klasa", "szacunek" itp. Oceniają ludzi wg prostego klucza - "nasi" to "poziom", lewica to "chamy". A tymczasem "poziom" to rzecz zupełnie niezależna od poglądów. Jeżeli nie nauczyli Cię tego w domu ani w szkole, to nie Twoja wina. Szkoda tylko, że nie widzisz swoich braków, bo po prostu się ośmieszasz. > JA OGLĄDAŁEM Wojciech Cejrowskiego bo popieram jego poglądy ! To należysz do dość nielicznej grupy. > Ja pamiętam też jak obrażano Korwina-Mike... To wiele wyjaśnia... Ten pan skupia wokół siebie dość specyficznych ludzi. Najczęściej takich, którym życie trochę nie wyszło, a dzięki swojemu idolowi mogą zawsze powiedzieć, że to dlatego, że "jego nie dopuszczają do władzy". Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: ... no to jak jest z tą Szczuką ? 25.04.06, 18:07 mikado12 napisała: > > JA OGLĄDAŁEM Wojciech Cejrowskiego bo popieram jego poglądy ! > To należysz do dość nielicznej grupy. > > Ja pamiętam też jak obrażano Korwina-Mike... > To wiele wyjaśnia... Ten pan skupia wokół siebie dość specyficznych ludzi. > Najczęściej takich, którym życie trochę nie wyszło, a dzięki swojemu idolowi > mogą zawsze powiedzieć, że to dlatego, że "jego nie dopuszczają do władzy". No i wyszło szydło z worka jak to lewacy próbują się kreować na "ludzi z honorem" i, rzecz jasna, na ... "autorytety moralne". OD KIEDY TO ? Odpowiedź : od bardzo niedawna. A ja Ci przypomnę, że lewak to był synonimem chama, bolszewika i złodzieja i niech tak pozostanie, bo, jak to pan Hrabia mawiał : z tych lewicowych reform to jaja wychodzą. Odpowiedz Link Zgłoś
mikado12 Re: ... no to jak jest z tą Szczuką ? 25.04.06, 18:40 darr.darek napisał: > A ja Ci przypomnę, że lewak to był synonimem chama, bolszewika i złodzieja i > niech tak pozostanie, bo, jak to pan Hrabia mawiał : z tych lewicowych reform > to jaja wychodzą. Ze stylu Twoich wypowiedzi wynika, że z hrabiów się raczej nie wywodzisz, a jeśli nawet, to przynosisz wstyd swojej rodzinie. Jeżeli "cham" jest synonimem lewaka, to popracuj trochę nad sobą, bo w tej chwili można Cię śmiało zaliczyć do tej właśnie kategorii. A poza tym wygląda na to, że masz poważne problemy ze sobą. Czyżby jedynym Twoim życiowym osiągnięciem było to, że nie jesteś komunistą? Bohater filmu "Dzień świra", klasyczny nieudacznik, przynajmniej szczerze przyznał się do tego przed sobą... Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: A o jakich to wartościach mowa? ... OTO lewic 25.04.06, 16:45 U Szczuki razi mnie nie tylko buiractwo, ale - dyskwalifikujaca ja w TV - dykcja. Tylko ty chyba nie zauwazyles, ze nie mowimy tu o Szczuce, lecz o Cejrowskim. Odpowiedz Link Zgłoś
darr.darek Re: A o jakich to wartościach mowa? ... OTO lewic 25.04.06, 16:55 funia81 napisała: > U Szczuki razi mnie nie tylko buiractwo, ale - dyskwalifikujaca ja w TV - > dykcja. Tylko ty chyba nie zauwazyles, ze nie mowimy tu o Szczuce, lecz o > Cejrowskim. Ja daję przykład "równości traktowania" przez lewicowców. Szczuka - feministka, lewicowe poglądy. Ona może być promowana, mimo publicznego oblania człowieka cieczą i wypowiadania w telewizji publicznej rynsztokowego słownictwa. Cejrowski - prawicowiec, konserwatysta. On nie może być promowany mimo, że nigdy w tv publicznej nie wypowiadał słów na "p" i nikogo nie oblewał cieczą. O niewspółmiernie dużym sukcesie medialnym Cejrowskiego nawet nie wspomnę. Odpowiedz Link Zgłoś
funia81 Re: A o jakich to wartościach mowa? ... OTO lewic 25.04.06, 17:22 > Ja daję przykład "równości traktowania" przez lewicowców. No wlasnie. A my nie mowimy o rownym traktowaniu kogokolwiek, tylko o wpuszczaniu chama WC na antene PUBLICZNEJ telewizji. Nie chodzi o to, zeby WSZYSTKIM dac sie wygadac na ekranie, tylko o to, ze burakom wstep wzbroniony. A co do sukcesu medialnego WC... Sukces odniosl tez "Klan". Jedno i drugie swiadczy o poziomie widowni, a nie WC i "Klanu". Odpowiedz Link Zgłoś