zgodnik1 tylu było już durnych ministrów, Leper ich przesk 27.04.06, 21:30 przeskoczy, będzie najdurniejszy...chociaż Kaczyńscy jeszcze durniejsi... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy30 koalicja prostaków z PIS i buraków z Samobrony 27.04.06, 21:31 ale to i tak nic nie da - bo to sie rozpadnie za chwile - kaczki to mistrzowie destrukcji a lepper to im da popalić - szkoda tylko ze takie czasy nastały że Kaczyński zdradził Polskę dla swoich bolszewicko-faszystowskich zamierzeń Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:32 Czegoś ja tutaj nie łapię.Przed wyborami na wszystkich forach kaczy wyborcy wręcz orgazm przeżywali jaka to cudowna Polska będzie.Dzisiaj czytam i prawie wszyscy psy na kaczorach wieszaja.To jak to jest kaczy wyborcy,gdzie wasz entuzjazm? Odpowiedz Link Zgłoś
siostra_tlenu Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:34 Poupijali się z radości i nie są wstanie odpisywac na posty. Nawet Joli-z-D.. nie widac.:) Odpowiedz Link Zgłoś
mariotrs Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:34 musza sie biedacy czuc jak prostytutki po stosunku analnym za ktory klient nawet nie zaplacil.... Odpowiedz Link Zgłoś
belial13 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:42 Czyli jak rozumiem zostali wy......ani? Odpowiedz Link Zgłoś
momy Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:48 Bo to nie byli entuzjaści, tylko sztabowcy PiSu, a teraz jest po wyborach, chwilowo nie ma palącej potrzeby propagandy. Odpowiedz Link Zgłoś
sq2bnx Kaczyński chroni bandziorów i przestępców.... 27.04.06, 21:36 Zawarcie paktu z Lepperem to nic innego jak parasol ochronny nad notorycznymi przestępcami i bandytami. Terz zrozumiałem co znaczy PRAWO w rozumieniu braci bliźniaków. Jednym słowem będziemy mieli rzad bezprawia z Premierem M. na czele. A co na to UE? Przecież Lepper i spółka to programowi przeciwmnicy Unii Europeiskie. Nie zdziwię się, jezeli UE wstrzyma dotacje dla polskiego rolnictwa. Odpowiedz Link Zgłoś
niorpak Re: Kaczyński chroni bandziorów i przestępców.... 27.04.06, 21:54 Minister Lepper na to nie pozwoli, on jest po szkoleniu z samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
obywatel16 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:48 Pod rządami Zyty rozpoczyna się właśnie czystka w Ministerstwie Finansów. Nowy projekt statutu zakłada zredukowanie liczby komorek organizacyjnych o 50% Oczywiście po to by zwolnić dyrektorów, naczelników i niewygodnych pracowników . Trzeba przecież przygotować stołki dla Samoobraony , LPR i nowej elity Pisiaków Z końcem ubiegłego roku połączono już dwa departmenty organizacji służb podatkowych i podzielono departament kontroli skarbowej na dwa. Spowodowało to prawie paraliż służb skarbowych, a nowi decydenci w tych komórkach nie znają podstawowych przepisów prawa. Nie będą więc odstawać od nowych kolegów z Samoobrony. Powyrzucali ludzi z doktoratami, zostawiając niedokończonych studentow. Ci z pewnością będą się słuchać i ślepo wykonywać najgłupsze pomysły. W ten sposób nawet na sławetne becikowe nie wystarczy Panie Jaroslawie K Odpowiedz Link Zgłoś
murb Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 21:50 A Andrzej Lepper z tej okazji zmienił nazwisko na Lapper. Fajna literówka, do tego pogrubioną czcionką napisana... Odpowiedz Link Zgłoś
szapr kabareton 27.04.06, 22:03 do d.. taka koalicja, która i tak nie ma wiekszości a na domiar złego została sztucznie utworzona. Ta farsa tylko pogarsza nasz Wzerunek na świecie - a czy ktos widział państwo sprawnie rządzone prze dwie KACZKI??? POPŁYWAJMY Odpowiedz Link Zgłoś
kewah Re: kabareton 27.04.06, 22:10 No i co teraz zrobi Zyta, ktora publicznie kiedys oswiadczyla, ze z Lepperem w rzadzie nigdy nie bedzie wspolpracowac. Zrezygnuje?! E tam... Odpowiedz Link Zgłoś
wuetend Re: a wszystko to nam PiS da 27.04.06, 22:09 .. moge powiedziec ze mam poczucie, ze jako panstwowiec a nie antypanstwowiec czekalem na "to" od 7 miesiecy... Odpowiedz Link Zgłoś
908172xvx Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 22:10 Polsko,Ojczyzno Moja,Ty jesteś...... Co robią politycy z naszą ukochaną Ojczyzną,czy tak wolno? Odpowiedz Link Zgłoś
kowianeczka Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 22:15 Bozeee! Mieszko I w grobie sie przewraca a Kazimierz Stary bije resztka ocalaje czaszki w murowana trumne. k. Odpowiedz Link Zgłoś
wojcikpawel Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 22:26 do byle jakiej pracy wymagaja aby miec wyzsze wykształcenie i znać trzeba ze 2 języki a taki leper bez wykształcenia wicepremierem itd.- albo ja jakis dziwny jestem albo to państwo zwariowało. wstyd mi ż jestem Polakiem!! juz chyba gorzej byc nie może jak teraz jest w Polsce. zastanówcie sie nad soba i postępowaniem swoim.paranoja. Odpowiedz Link Zgłoś
saphran Dyzmatycy wszystkich krajow laczcie sie 27.04.06, 22:27 No to wspolczuje serdecznie Wam wszystkim, ktorzy zyjecie w kraju nad Wisla. prochy Gombrowicza sie pewnie ze smiechu w grobie przewracaja. Dyzma ministrem!!!!! I to do tego ministrem rolnictwa!!!! Tylko czekac az powola Bank Zbozowy, a potem Bank Cukrowy. Gdzie sa wszyscy mlodzi ludzie w tym kraju, czy nam naprawde nie przeszkadza, ze Dyzmatycy sa u wladzy? Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: Dyzmatycy wszystkich krajow laczcie sie 27.04.06, 22:46 > Tylko czekac az powola Bank Zbozowy, a potem Bank Cukrowy. Potem banki będzie trzeba sprywatyzować, by nie upadły. A potem znowu będzie można ryczeć: "bo obcy kapitał..." Odpowiedz Link Zgłoś
mati67 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 22:34 i skonczyly sie nikłe szanse na zycie w NORMALNEJ Polsce no ale jezeli interes osobisty jest ważniejszy od dobra państwa !!! jedyne co zostalo to opuścić Polskę i wrócić za 4 lata moze wtedy będzie lepiej !!! i tak została zdradzona idea IV RP choć byłem przeciw kaczyńskim !!! pozdro wszystkim zasmuconym Odpowiedz Link Zgłoś
london13 Rozpoczal sie chocholi taniec.... 27.04.06, 22:36 .. czyli k**wy i alfasy wykonuja plasy. To koniec tego zasranego kraju. Banda pie..nych zlodziei i je..ych nierobow z lepperem na czele pograzy ten sraczyk na wieki. A wtedy niemiecka i czeska policja zrobi w koncu porzadek z wasatym polactwem. Moze wtedy uczciwym ludziom zacznie zyc sie godnie... ech... Odpowiedz Link Zgłoś
zwalonytrojanski Każdy średnio rozgarnięty onanista 27.04.06, 23:00 wie, że aby coś osiągnąć należy zdradzić. I ważne jest to żeby być pierwszym. Bo potem można się nie załapać na konfitury. Odpowiedz Link Zgłoś
waldiwaldi Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 27.04.06, 23:01 Śmieszna koalicja,ale jeszcze śmieszniejsza ankieta i jej wyniki:)..Przeceiż do wyborów nie dojdzie bo PO i LPR nie zagłosują przeciw utracie mega przywilejów:) Odpowiedz Link Zgłoś
zwalonytrojanski Marek Wojtera? Spoko ziom. 27.04.06, 23:12 "Okazuje się, że nowy poseł otrzymał koncesje na wydobycie kruszywa niezgodnie z przepisami. Potwierdza to Prokuratura Rejonowa w Łęczycy: koncesja została wydana na postawie sfałszowanego wpisu do dwóch zaświadczeń - powiedział nam Sławomir Erwiński. Starosta w styczniu 2004 roku wystąpił do wójta o uzgodnienie wydania takiej koncesji. W lutym 2004 roku Stanisław Urbański, wójt gminy Daszyn wydał postanowienie, że nie może uzgodnić takiej koncesji. Marek Wojtera mimo negatywnej opinii wójta gminy Daszyn, koncesję otrzymał. Przedłożył w starostwie powiatowym w Łęczycy inne dokumenty: zaświadczenia otrzymane od przewodniczącego Rady Gminy Daszyn, Marka Chwiałkowskiego. Prokuratura Rejonowa w Łęczycy skieruje akt oskarżenia przeciwko Markowi Chwiałkowskiego [za wydanie zaświadczeń - red.] z zarzutami przekroczenia uprawnień i poświadczenia nieprawdy. Przewodniczący Rady nie miał prawa zabierania głosu w tej sprawie, nie mówiąc już o wydaniu oświadczeń na piśmie. Na podstawie zaświadczenia zgodę (koncesję) wydał starosta powiatowy w Łęczycy Zbigniew Wojtera - prywatnie rodzony brat Marka Wojtery." interwencja.interia.pl/archiwum/wiecej_interwencja/news?inf=673200 Odpowiedz Link Zgłoś
canard Koalicjanci 27.04.06, 23:13 Jarosław Kaczyński, 16 lutego 2004, PR3: "My w kolejnej kompromitacji i w otwieraniu Samoobronie drogi do władzy w Polsce uczestniczyć nie będziemy, bo proszę zauważyć, że kolejne takie rządy w Polsce jak te, które mamy obecnie, albo te które były w poprzedniej kadencji i mamy do czyniena z Samoobroną przy władzy i naprawdę z nieszczęściem dla naszego kraju." Jarosław Kaczyński, 22 marca 2004, Czat gazeta.pl "Ja jestem przeciwnikiem mówienia o koalicjach przed wynikiem wyborów. Mamy dwa wyraźne zakazy, które dziś obowiązują w samorządach, a będą też obowiązywać w nowym parlamencie - SLD i Samoobrona. A dziś powinno się powiedzieć odwrotnie - Samoobrona i SLD." Jarosław Kaczyński, 15 listopada 2002, Trójka "Władza Samoobrony w Polsce to będzie kryzys europejski, dużo większy niż ten austriacki." Marzec 2005 rok / antena RMF FM RMF FM: Czy w przyszłej kadencji Sejmu będzie możliwa sytuacja kiedy partia poprze ludzi mających kłopoty z prawem ? Lech Kaczyński: Nie ma takiej możliwości. PIS jest partią ludzi praworządnych, którzy dążą do rozliczeń krzywd. Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. To jest sprzeczne z ideałami PIS. RMF FM: Czyli poparcie dla takiego polityka jak na przykład Andrzej Lepper gdyby starał się o fotel marszałka jest niemożliwe? Lech Kaczyński: Nie ma takiej możliwości. Najwyższe funkcje w państwie muszą sprawować ludzie czyści jak łza. Andrzej Lepper udowodnił, że ma za nic prawo i jest politycznym awanturnikiem. Poparcie PISu dla tego polityka w jakiejkolwiek sytuacji jest nierealne Odpowiedz Link Zgłoś
bumier1 Kaczyński nic nie rozumie, że leci do piekła. 27.04.06, 23:26 Chęc władzy tak wielka i chora. Uważanie, że tylko on z bratem uratują Polskę przed złem zaprowadziła Jarosława na straszne manowce. Nie jest już w stanie spojrzec na siebie z boku i dostrzec błedy. Samoobrona to nóż w serce dla niego i Polaków. TO UPADEK!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
vontomke kłamstwa PiSu, dopisujcie !!! 27.04.06, 23:29 "nigdy z samoobroną", "nasi przyjaciele z platformy", "trzy miliony mieszkań", "obniżymy podatki", "damy wypłaty niepracującym matkom", "pogonimy komuszych złodziei", "to wina peo", "jednak z platformą", "zawieramy pakt stabilizacyjny na rok", "to nie było podpisanie tylko parafowanie', "koalicja będzie w tydzień', "mamy większość', "na to czekali Polacy 16 lat", "mamy dobry rząd", "bezrobocie spada", ... Odpowiedz Link Zgłoś
minipolak Re: kłamstwa PiSu, dopisujcie !!! 27.04.06, 23:36 vontomke napisał: > "nigdy z samoobroną", > "nasi przyjaciele z platformy", > "trzy miliony mieszkań", > "obniżymy podatki", > "damy wypłaty niepracującym matkom", > "pogonimy komuszych złodziei", > "to wina peo", > "jednak z platformą", > "zawieramy pakt stabilizacyjny na rok", > "to nie było podpisanie tylko parafowanie', > "koalicja będzie w tydzień', > "mamy większość', > "na to czekali Polacy 16 lat", > "mamy dobry rząd", > "bezrobocie spada", > ... Prawo i Sprawiedliwosc Odpowiedz Link Zgłoś
tales1 A może tak z innej rurki, wierszokleto?Ale w twoim 27.04.06, 23:45 stylu? No to walę: "Hej! Jestem Tusk i mam... mózg! chociaż Fastum go smaruję, na frustrację wciąż choruję! Zazdrość zżera mi neurony, jestem wciąż rozkojarzony! Plotę bzdury trzy po trzy, w łepetynie wciąż mi skrzy! Nienawidzę nawet Jasia (Rokity), chociaż mam go za kochasia!" Na razie tyle! Styka?! Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: A może tak z innej rury 27.04.06, 23:51 a) nie jest istotne z kim PiS tworzy koalicję, istotne jest to czy koalicjant stanowi, czy też nie stanowi zagrożenia dla pozycji PiS i czy będzie wiernopoddańczym dodatkiem, bo tylko taki partner jest prawdziwym Polakiem. Nie jest również istotne, kto będzie głównym wrogiem PiS, istotne jest to aby ten wróg był największym konkurentem dla PiS, dlatego PO wymieniła SLD, a wręcz zbudowano wizerunek liberalizmu jako większego zagrożenia od komunizmu. b) nie ma znaczenia, czy gospodarkę powierza się socjalistom, czy liberałom, ta sfera nie należy do ideologicznej wojny o władzę, dlatego ministrem finansów może być ikona polskiego liberalizmu Zyta Gilowska, a ministrem zdrowia sympatyk PO. c) PiS może budować IVRP z kryminalistami i esbekami, pod warunkiem, że nie będą żądać zbyt wiele i zachowają niezbędny szacunek dla prezesa i brata, a ich elektorat przejdzie na stronę PiS. d) nie troszczy sie PiS o Polskę, PiS troszczy się o IVRP, w której da się utrzymać 10 letnią kadencje jednego brata, by drugi brat mógł się bawić w gry wojenne, bez względu na koszty społeczne, a dla usprawiedliwienia infantylności stratega propagandziści biją w wielki dzwon patriotyzmu, katolicyzmu, prawa i sprawiedliwości. e) PiS nia ma żadnych kryteriów moralnych, czy oporów etycznych, uświęci każdy środek, który zaprowadzi ich do celu, czyli utrzymania władzy. f) Prawi i sprawiedliwi odnoszą sukces ponieważ odwołują się do najbardziej prymitywnych cech Polaków jak zawiść, kłótliwość, poszukiwanie wrogów. Mówią językiem, który uwłacza każdemu myślącemu obywatelowi, ponieważ to nie jest ich elektorat, ich elektoratem są bezrozumne masy oczekujące krwi. PiS ma kompleks partii plebejskiej, dlatego każdego dnia próbuje ośmieszyć PO jako pseudointeligencję, na tym punkcie kaczyńscy mają fobię, bo doskonale wiedzą jakim zapleczem kadrowym i wyborczym dysponują. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 W pelni Cie popieram Talesie 28.04.06, 00:06 tales1 napisał: > stylu? No to walę: > > "Hej! Jestem Tusk i mam... mózg! > chociaż Fastum go smaruję, > na frustrację wciąż choruję! > Zazdrość zżera mi neurony, > jestem wciąż rozkojarzony! > Plotę bzdury trzy po trzy, > w łepetynie wciąż mi skrzy! > Nienawidzę nawet Jasia (Rokity), > chociaż mam go za kochasia!" > > Na razie tyle! Styka?! Odpowiedz Link Zgłoś
canard Re: kłamstwa PiSu, dopisujcie !!! 27.04.06, 23:54 . PIS jest partią ludzi praworządnych Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy sądowe. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Klamstwa PO!! 28.04.06, 00:18 Chcamy Polski praworzadnej, wolnej od "lewych ukladow", chcemy lustracji, i polityki wolnej od "ukladow"; zas tolerowalismy Piskorskiego, tolerujemy "hiene cmentarna" HGW, i Komorowskiego, ktory postaral sie o "uderzenie" w Szeremietiewa; tolerujemy przekrty Schetyny, zas Lewandowskiego, europosla, ktorego od lat sciga prokuraturabedziemy "bronic do ostatniéj kropli krwi". Zas naszym bozyszczem jest niejaki Palikot, szef lubelskiego POlmosu, szemrany milioner canard napisała: > . PIS jest partią ludzi praworządnych > Nie poprzemy nikogo z wyrokiem sądu lub przeciwko komu toczą się sprawy > sądowe. > Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: kłamstwa PiSu, dopisujcie !!! 28.04.06, 00:21 Lechu zdaje się zapowiadał, że nie traktuje prezydentury stolycy jako odskoczni do prezydentury Polski. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin 3 maja podczas obchodów skandujemy hasło 28.04.06, 00:00 GDZIE JEST CE-LA DLA LEPPE-RA !!! GDZIE JEST PRA-WO, GDZIE SPRAWIEDLIWOŚĆ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin 3 maja podczas obchodów skandujemy hasło 28.04.06, 00:10 LEPPKIE RĘ-CE DUR-NA GŁO-WA KA-CZOR G...WNO ZA-FUN-DO-WAŁ !!! Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin 3 maja podczas obchodów skandujemy hasło 28.04.06, 00:12 TA-KIEGO WAŁA NIE NA TO POL-SKA CZE-KAŁA !!! Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 A może prościej i bardziej w stylu PiSu? 28.04.06, 00:22 Czyli: "Spieprzaj dziadu"? Odpowiedz Link Zgłoś
xx444 Re: PIS: Porozumienie koalicyjne zostanie podpisa 28.04.06, 00:13 Te porozumienia o kant potłuc.Tam,gdzie jest Samoobrona,a na czele Lepper to dobrze nie będzie.Gratuluję PIS za stworzenie nowej koalicji z przestępcami.Nigdy nie przypuszczałam,że taka jest IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś
pierre.dolin 3 maja podczas obchodów skandujemy hasło 28.04.06, 00:19 OLE, OLE, OLE, OLEEEE CZWARTA ERPE, CZWARTA ERPEEE !!! BEŻOWY ENDRJU, OOOO BEŻOWY ENDRJU ENDRJU BEŻOWY, OOOO MOSKWA AJ LOWJU !!! Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Re: 3 maja podczas obchodów skandujemy hasło 28.04.06, 00:21 Moskow loves Jaruzelski - zapomniales, ze to jemu, a nie Lepperowi, Putin wreczyl postsowiecki order pierre.dolin napisał: > OLE, OLE, OLE, OLEEEE > CZWARTA ERPE, CZWARTA ERPEEE !!! > > BEŻOWY ENDRJU, OOOO BEŻOWY ENDRJU > ENDRJU BEŻOWY, OOOO MOSKWA AJ LOWJU !!! > Odpowiedz Link Zgłoś
adas313 Re: 3 maja podczas obchodów skandujemy hasło 28.04.06, 00:32 Po prostu czasami niezbędna jest dyskrecja. Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.monachijski1 Polsla bardziej podzielona niz Wlochy po 28.04.06, 00:41 ostatnich wyborach; nie ma sie z czego cieszyc; to trzeba m.inh. wpisac liderom PO do "sztambucha" adas313 napisał: > Po prostu czasami niezbędna jest dyskrecja. Odpowiedz Link Zgłoś