Dodaj do ulubionych

Stefan Meller odchodzi z MSZ

29.04.06, 07:25
Panie Profesorze, z całym szacunkiem, pański gest oznacza to co w tym kraju
odczuwa się od pewnego czasu. Pogardę dla mniej zdolnych mniej pięknych i
mniej bogatych oraz mniej wykształconych. To na kogo oni mają głosować na
tych co nimi gardzą. Leper jest politycznym dzieckiem może Pana a napewno
takich polityków jak Rokita Komorowski i paru innych. Na taką elitę nie
będziemy głosować. Nauczcie się państwo szanować "mniejszych" od siebie
Obserwuj wątek
    • volkov11 Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 07:29
      Proponuje na ministra Przemysława Egdara Gosiewskiego!
      Z wrodzoną sobie inteligencją, klasą, taktem i elokwencją, na pewno był by
      znakomity w tej roli!
      • michalkleiber tylko Michaś Kleiber, zrobi wszystko dla kariery 29.04.06, 09:29
        • osiolekporfirion No i adiu, Fruziu! 29.04.06, 22:46
          Łez po tym leniwym arogancie nikt wylewać nie będzie. I-haa-aa-a!
    • rom48 Czy bylo gdzies powiedziane, ze odchodzi bo 29.04.06, 07:40
      Leper jest mniej wyksztalcony albo mniej piekny?? Odchodzi poniewaz Kaczynscy okazali sie ludzni bez honoru i poszanowania prawa. Jezeli wczesniej mowili, ze Leper to przestepca i sluga obcego panstwa a teraz wpuszczaja go do rzadu to zaden sznujacy sie polityk nie moze z nimi wspolpracowc. Taka wspolpraca to ponizenie.
      • japoetaipatriota [...] 29.04.06, 08:00
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • wojtekmt Re: Czy bylo gdzies powiedziane, ze odchodzi bo 29.04.06, 08:14
          "załgany żydoubecki stworze?"
          Oto język ludzi pozbawionych kultury i honoru ......
      • frant3 Re: Czy bylo gdzies powiedziane, ze odchodzi bo 29.04.06, 08:37
        Zgadzam się z rom48. Lepper jest ładniejszy od premiera i ma tytuł doktora.
        A PiS zmienia zdanie, jak chorągiewka na wietrze.

--
        Frant - humor, satyra, krytka
      • wrojoz Re: Czy bylo gdzies powiedziane, ze odchodzi bo 29.04.06, 08:58
        rom48 napisał:

> Leper jest mniej wyksztalcony albo mniej piekny?? Odchodzi poniewaz Kaczynscy
        o
        > kazali sie ludzni bez honoru i poszanowania prawa. Jezeli wczesniej mowili,
        ze
        > Leper to przestepca i sluga obcego panstwa a teraz wpuszczaja go do rzadu to
        za
        > den sznujacy sie polityk nie moze z nimi wspolpracowc. Taka wspolpraca to
        poniz
        > enie.
        >

Powinni jeszcze odejść: Gilowska, Sikorski, Religa.
        • rakunica Powinien zabrac ze soba Dobrowolskiego 30.04.06, 18:07
          wrojoz napisał:

> rom48 napisał:

> Powinni jeszcze odejść: Gilowska, Sikorski, Religa.

Co do Gilowskiej - nie wiem, Religa - nie lubie go ale jest doswiadczonym
          lekarzem i moze chce dobrze dla lekarzy i pacjentow - tylko tego budzet nie zniesie.

Sikorski??? Nie podobaja mi sie jego koneksje amerykanskie. Jestem
          przeciwniczka polskich wojsk w Iraku, a tu sie szykuje Iran. Mam zle przeczucia.

Jestem jednak calkowicie pewna, ze odchodzacy minister Meller powinien zabrac ze
          soba (nie wiem dokad) swoich najblizszych ulubiencow, do ktorych zaliczam takze
          Pawla Dobrowolskiego - antyambasadora Polski w Kanadzie sprzed dwoch lat.

I niech Meller nie ubliza Lepperowi bo ubliza w ten sposob kilku milionom
          Polakow, ktorzy mu wierza. Lepper jest Polakiem a nie kosmopolita, ktoremu
          blizej do obcych niz do wlasnych obywateli.
          Wicepremier Lepper bedzie gorliwiej bronil interesow zwyklych ludzi niz jacys
          tam pseudointeligenci z czerwienia w tle od kilku pokolen. Blizej Lepperowi do
          Stanczyka niz Mellerowi.

Anna Kozlowska
          Ottawa
    • japoetaipatriota [...] 29.04.06, 08:10
    • zolty_kubek a ja czekam na dymisję Gilowskiej 29.04.06, 08:11
      I nie mam na myśli poniżania i braku szacunku dla mniejszych.
    • silenius.monachijski Wspaniały przykład godnej postawy! 29.04.06, 08:11
      • ziuta38 Re: Wspaniały przykład godnej postawy! 29.04.06, 14:29
        myslisz ze kaczory tez przyjma godna postawe?
    • rm429 Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 08:21
      Tak należało się zachować. Gratuluję Panie Ministrze decyzji. Zachował się Pan
      godnie i odpowiedzialnie. Uczestniczenie w rządzie w skład którego wchodzi
      Lepper to dla odpowiedzialnego polityka kompromitacja. Zobaczymy teraz jakie
      reakcje zewnetrzne wywolaję te zmiany. Podejrzewam, że nastąpi marginalizacja
      Polski na arenie międzynarodowej. Bo kto z szanujących sie polityków zechce
      podac rękę takiemu indywidum.
    • piotrpsp Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 08:45
      Panie ministrze, zawiodl pan przyjaciol ktorzy liczyli na pana ...
    • europea2006 dobrze zrobił! 29.04.06, 08:50
      a komu on miał pokazać szacunek? lepperowi i wyborcom samoobrony?!
      wolne żarty! Lepper to człowiek , który jeszcze niedawno mówił , że talibowie
      wylądowali w Klewkach,
      to człowiek , który myśli , że Bank Światowy to bank centralny całego świata,
      to człowiek który myśli, że Rada Europy to organ Unii Europejskiej, to
      człowiek, który myśli że żeby dać ludziom socjalne wystarczy dodrukować
      pieniądzy i wreszcie
      to człowiek , który w swojej partii trzyma złodziei i hohsztaplerów, i sam
      zresztą taki jest. Nie dajmy sie zwariować jakimś tłumaczeniem , że nie wolno
      dyskryminować takiej partii - oczywiście że trzeba ją dyskryminować , bo tam
      ludzie są głupi i niewykształceni, a przede wszystkim nieuczciwi- jak chcą
      rządzić naszym krajem to niech najpierw zdobędą podstawową wiedzę o ekonomii,
      gospodarce i stosunkach międzynarodowych żeby nie zrujnować naszego kraju jak
      już się dorwą do koryta....
      • neolith Brawo panie ministrze! 29.04.06, 10:40
        Jedyny z tego rzadu ktory nie robi z jezyka szmaty do podlogi. Honorowa postawa zaslugujaca na szacunek.
      • rakunica Re: dobrze zrobił! 30.04.06, 18:21
        Te, eurotuman,

Te twoje profesory ksztalcune na sredniowiecznych "panienkach" wyprzedaly z
        naszego domu dobytek za grosze, ktore tylko im starczyly na umeblowanie salonu
        dla siebie. Reszta domownikow nawet starych materacow nie ma ani pienka do
        siedzenia. A teraz salonowcy pyskuja na chama? On przynajmniej bedzie dbal o
        polskich rolnikow a nie o towarzyszy z PRLu (mam nadzieje), bedzie bronil
        miedzy i tego co w granicach a nie jakichs tam wydumanych racji ekonomicznych
        pisanych przez wielki biznes lichwiarskiego swiata wybrancow.

Odczepcie sie od Leppera. Lepszy polski chlop niz przyjaciele Sorosa z
        geremkowcami i balceropodobnymi przywrami.

Anna Kozlowska
    • wrojoz Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 08:55
      Teraz czas na Gilowską, jeśli nie chce finanspwać wybryków Leppera.
      • gabriel Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 09:18
        Z jednej strony gratuluje odważnej decyzji, z drugiej strony praktcznie, może
        należałoby poczekać, aż koalicjanci zaczną coś szurać, ale rozumiem, że nawet
        myśl o współpracy jest dla profesora niemiła.
        Co do pani minister Gilowskiej, to uważam że ona zaczeka, ale jak jej zaczną
        grzebać przy finansach, to wtedy pewnie narobi rabanu i odejdzie.
    • klnga Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 09:21
      Rozumiem Stefana Mellera, rozumiem jego decyzję. Ja też bym nie chciała firmować
      swoim nazwiskiem poczynań, których nie akceptuję. Polityka zagraniczna wymaga
      m.in. zdrowego rozsądku rządzących, jeśli tego zabraknie, narzędzie jakim jest
      MSZ staje się tylko karykaturą i zabawką, która nieodpowiednio użyta może
      krajowi raczej wyrządzić większą krzywdę niż przynieść korzyść.
    • brynk Stefan - idz w cholere jasna- do Tuska ! 29.04.06, 09:53
      • kolargolo A w naszym rzadzie Hojarska bedzie ministrem 29.04.06, 10:53
        A w naszym rzadzie Hojarska bedzie ministrem spraw zagranicznych. Na pewno
        lepiej sie nada niz ten inteligencik!
      • zgodnik1 brynk..odłączyłeś sie od swojego stada...baranów 29.04.06, 18:16
        ćwoku...
    • sothis666 Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 10:06
      > Panie Profesorze, z całym szacunkiem, pański gest oznacza to co w tym kraju
      > odczuwa się od pewnego czasu. Pogardę dla mniej zdolnych mniej pięknych i
      > mniej bogatych oraz mniej wykształconych. To na kogo oni mają głosować na
      > tych co nimi gardzą. Leper jest politycznym dzieckiem może Pana a napewno
      > takich polityków jak Rokita Komorowski i paru innych. Na taką elitę nie
      > będziemy głosować. Nauczcie się państwo szanować "mniejszych" od siebie

Pierdoly wypisujesz, te lzawe bajeczki zachowaj dla naiwnych nastolatek.
      Jak Ci zachoruje dziecko to idziesz z nim pod bude z piwem do absolwenta podstawówki? Do oborowego? Nie, do lekarza. Ciekawe dlaczego, przecie taki wyksztalcony, ladnie ubrany i jeszcze zadziera nosa.
      A odpowiedzialnosc za 38mln ludzi to juz moga przejac przestepca, oborowy i lektor radia maryja co bedzie budowal statki za oplaty parkingowe.
      Wyborcy leppera, ci "pogardzani" rolnicy itd dopiero teraz sie dowiedza co to jest pogarda, drogie dziecko. Kiedy premier lepper osobiscie zajmie sie ich sprawami.

Panie Ministrze do zobaczenia w lepszym rzadzie!
      • meerkat1 Premier Andre le Peur MA wyksztalcenie! 29.04.06, 10:19
        Sam slyszalem o co najmniej jednym doktoracie [honorowym].
        • giuseppe53 Lepper ma doktorat z hodowli buraków na WUML-u 29.04.06, 10:37
          czyli Wieczorowym Uniwersytecie Marksistowsko-Leninowskim i tyle.
      • shedows1969 Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 10:44
        sothis666 masz racje że wypisuję pierdoły, tylko że dla ludzi "mniejszych" te
        pierdoły są bardzo ważne. Z dziecmi i z wnukami to ja chodzę do lekarza
        (wspaniałego człowieka). O rolników się nie bój dadzą sobie rade.Myślę że
        klęską transformacji jest także wykreowanie takich nadętych bufonów jak ty.Jak
        pracowałem w Stanach (Dobra fachowa praca )nigdy nie spotkałem się z taką
        pogardą jak tutaj, choć moi plenipotenci mieli przed nazwiskiem więcej niż mgr.
        o kasie nie wspomnę.Jesteś z typu ludzi co to mają papiery ale rozumu i kultury
        zabrakło
        • kolargolo Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 10:55
          sorry, ale takiego belkotu juz dawno nie czytalem. O co ci chodzi? Mozesz
          zacytowac wypowiedzi Mellera, ktore cie tak wzburzyly i napisac co konkretnie
          ci sie nie podoba?
          • chateau Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 11:17
            Shedowsowi zapewne chodzi o to, że w jego opinii Meller powinien przełknąć
            chamski tekst Leppera. Bo jest wykształcony w przeciwieństwie do przewodniczącego :)
        • billy-the-kid Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 15:10
          shedows1969 napisał:

> sothis666 masz racje że wypisuję pierdoły, tylko że dla ludzi "mniejszych" te
          > pierdoły są bardzo ważne. Z dziecmi i z wnukami to ja chodzę do lekarza
          > (wspaniałego człowieka). O rolników się nie bój dadzą sobie rade.Myślę że
          > klęską transformacji jest także wykreowanie takich nadętych bufonów jak ty.Jak
          > pracowałem w Stanach (Dobra fachowa praca )nigdy nie spotkałem się z taką
          > pogardą jak tutaj, choć moi plenipotenci mieli przed nazwiskiem więcej niż mgr.
          >
          > o kasie nie wspomnę.Jesteś z typu ludzi co to mają papiery ale rozumu i kultury
          >
          > zabrakło

Mylisz szacunek dla drugiego człowieka niewykształconego, biednego i prostego z
          tolerowaniem chamstwa i prostactwa. To są dwie całkowicie różne od siebie
          sprawy. Znam osobiście wielu prostych, niewykształconych ludzi których szanuję
          za klasę i zdrowy rozsądek oraz za podejście do innych ludzi. Klasa i zdrowy
          rozsądek to coś czego zwykłe chamy nie posiadają bez względu na wykształcenie.
          Jeśli spotkało cię poniżenie lub lekceważenie ze strony wykształconych
          zwierzchników to nie zwalnia cię to od myślenia i nie usprawiedliwia popierania
          kogoś takiego jak Lepper.
      • rakunica Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 30.04.06, 19:02
        sothis666 napisał:

(...)

>> A odpowiedzialnosc za 38mln ludzi to juz moga przejac przestepca, oborowy i lek
        > tor radia maryja co bedzie budowal statki za oplaty parkingowe.
        (...)
        > Panie Ministrze do zobaczenia w lepszym rzadzie!

"Lepsze" rzady juz byly - dlatego jest tak swietnie. Kto jest przestepca - tez
        wkrotce sie wyjasni, mam nadzieje - i to wlasnie dzieki Lepperowi i srodowiskom
        bliskim Radiu Maryja - m.in.

Milego samopoczucia

Anna Kozlowska
    • bim41 Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 10:27
      Odejście ministra MSZ z rządu z powodu jakoby wejścia doń Leppera jest
      prawdopodobnie tylko kamuflażem. Meller zdaje sobie sprawę, że nic nie może
      zorbić w polityce międzynarodowej i w ten sposób ucieka od odpowiedzialności.
      Meller wiee , że w najbliższych latach Polska mimo.,że jest w UE i NATO będzie
      ofiarą ekonomicznej agresji Rosji.
      • billy-the-kid Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 15:52
        bim41 napisał:

> Odejście ministra MSZ z rządu z powodu jakoby wejścia doń Leppera jest
        > prawdopodobnie tylko kamuflażem. Meller zdaje sobie sprawę, że nic nie może
        > zorbić w polityce międzynarodowej i w ten sposób ucieka od odpowiedzialności.
        > Meller wiee , że w najbliższych latach Polska mimo.,że jest w UE i NATO będzie
        > ofiarą ekonomicznej agresji Rosji.

Gdzie to wyczytałeś? W "Skandalach" ?
      • dzimbim Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 30.04.06, 21:46
        bim41 napisał:

> Odejście ministra MSZ z rządu z powodu jakoby wejścia doń Leppera jest
        > prawdopodobnie tylko kamuflażem. Meller zdaje sobie sprawę, że nic nie może
        > zorbić w polityce międzynarodowej i w ten sposób ucieka od odpowiedzialności.
        > Meller wiee , że w najbliższych latach Polska mimo.,że jest w UE i NATO
        będzie
        > ofiarą ekonomicznej agresji Rosji.
        --------------------------------------------------------------------------------
        Że Meller to wie-to załóżmy, że ma poufne informacje,ale skąd to wie <bim41>?
    • japoetaipatriota [...] 29.04.06, 11:13
    • donkej Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 11:31
      "Meller zachował się jak mężczyzna - ocenił decyzję ministra Bronisław
      Komorowski (PO)"

Czyli zachował się honorowo. Bo jak wiadomo tylko mężczyźni zachowują się
      honorowo, nie kobiety? O to chodziło? :->>>
    • japoetaipatriota Stefan Meller odchodzi z MSZ - krzyż na drogę 29.04.06, 11:39
      ale powstał feler
      że odchodzi Meler
      • ponuractwo Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ - krzyż na drog 29.04.06, 12:15
        Odpowiadanie na ten post, jak i poprzednie , tego autora "japoetaipatriota"
        właściwie obraża mnie, piszącą. Nie mogę prawie tchu złapać po
        tym co ta osoba pisze. Cóż za wulgarność, ile nienawiści, ile złości!!!
        Myślę, że nic, co w życiu robisz i robiłaś (łeś) nie miało wiele wspólnego
        z dobrem, nie wspomnę już o miłości, którą to uczy posługiwać się w życiu
        BÓG. A Ty, jak sądzę, KATOLIK !!! Współczuję Ci!
        • piss-on-pis4 Stefan Meller odchodzi z MSZ - krzyż na drog 29.04.06, 18:06
          ponuractwo napisała:
          > Odpowiadanie na ten post, jak i poprzednie , tego autora "japoetaipatriota"
          > właściwie obraża mnie, piszącą. Nie mogę prawie tchu złapać po
          > tym co ta osoba pisze. Cóż za wulgarność, ile nienawiści, ile złości!!!
          > Myślę, że nic, co w życiu robisz i robiłaś (łeś) nie miało wiele wspólnego
          > z dobrem, nie wspomnę już o miłości, którą to uczy posługiwać się w życiu
          > BÓG. A Ty, jak sądzę, KATOLIK !!! Współczuję Ci!

Takim nie ma sensu współczuć. Oni nie rozumieją co to współczucie.
          Nie denerwuj się, są wśród nas nieuki, prostacy, socjopaci.
          My rozmawiamy ze sobą ignorując chamstwo i omijając je,
          mimo że w ten sposób go nie usuniemy.

Bierzmy wzory od takich, którzy je oferują a my je akceptujemy.
          Życzmy dobrych świąt nawet socjalistom, mimo że wiemy,
          iż nie jest nam po drodze
          • japoetaipatriota Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ - krzyż na drog 29.04.06, 18:59
            piss-on-pis4 napisał:
            Nie denerwuj się, są wśród nas nieuki, prostacy, socjopaci.
            (same nieuki, prostacy, socjopaci).

jeśli twa matka była w KPP
            a twój ojciec ch.. wie gdzie
            to oni mając takiego syna
            wychowali go na sku..syna
    • honkers Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 12:13
      Jestem dla Pana pełen uznania. Nie można bowiem dalej legitymizować tej paranoi z Lepperem jako wicepremierem. To hańba dla Kaczyńskich i to hańba która swym odorem obejmuje nas wszystkich, nawet tych co nie głosowali na nich.
    • mrlusiek lepiej z mądrym zgubić niż z głupkiem znaleść 29.04.06, 12:18
      trzeba to tałatajstwo odizolować a potem tylko drut kolczasty wkoło
      • vitabravo Popieram dymisję Mellera, nie widzę nic honorowego 29.04.06, 13:06
        Co tu miało być honorowego? To chyba tylko redakcja GW wie.
        Nie był gwarantem obrony polskich interesów i jego dymisja otwiera drogę do
        naprawy tego stanu rzeczy.
        • vitabravo Głupio formułowane pytanie sondażu GW 29.04.06, 13:09
          Podstęp na każdym kroku. Nawet pytanie w sondażu jest zatrute sugestią,
          że jeśli popierasz tą dymisję to dołączasz honor.
          Nie chcę dołączać oceny honoru do prostego pytania, nie biorę udziału
          w takich sondażach.
          • piss-on-pis4 Głupio formułowane pytanie sondażu GW 29.04.06, 17:58
            vitabravo napisał:
            > Podstęp na każdym kroku. Nawet pytanie w sondażu jest zatrute sugestią,
            > że jeśli popierasz tą dymisję to dołączasz honor.

Nie wiesz, o co chodzi?
            To nie dyshonor nie wiedzieć, wystarczy zapytać się mądrzejszych,
            douczyć się i postępować zgodnie z honorem.
        • ponuractwo Re: Popieram dymisję Mellera, nie widzę nic honor 29.04.06, 13:15
          No, jednak coś mało odważny jesteś, lecz rzeczywiście, WIESZ LEPIEJ.
          No to napisz chociaż, kto ma być tym gwarantem obrony polskich interesów?
          No chyba nie kryminalista, ani inni koledzy często też "po przejściach"
          z wymiarem sprawiedliwości, jeszcze nie wymienionym na swoich?
          No i trzeba jeszcze choć trochę znać jakiś obcy język, a ojczysty nieco wzbogacić
          o słownictwo. Bo inwektywy i wulgaryzmy w tym ministerstwie mogą niechcący i
          wojnę zrobić? Hę?
    • piss-on-pis4 Stefan Meller odchodzi z MSZ 29.04.06, 17:42
      shedows1969 napisał:
      > Panie Profesorze, z całym szacunkiem, pański gest oznacza to co w tym kraju
      > odczuwa się od pewnego czasu. Pogardę dla mniej zdolnych mniej pięknych i
      > mniej bogatych oraz mniej wykształconych. To na kogo oni mają głosować na
      > tych co nimi gardzą. Leper jest politycznym dzieckiem może Pana a napewno
      > takich polityków jak Rokita Komorowski i paru innych. Na taką elitę nie
      > będziemy głosować. Nauczcie się państwo szanować "mniejszych" od siebie

I ja podobnie zacznę.
      Panie Profesorze, z p;rzykrością odbieram interpretację Pana gestu przez
      maluczkich. Pana gest budzi moój głęboki szacunek.
      Tak jak Pan nie godzę się z chamstwem, które nobilituje się w świetle
      reflektorów. To nie pogarda dla tych gorszych ale niezgoda na mówienie, że
      niedouczony (z własnego wyboru) to uczony inaczej, złodziej to zamożny inaczej a
      osrażający to śliczny inaczej. Też chcę by nieuk był nazywany nieukiem,
      brzydal, brzydalem (jeśli już go trzeba nazywać), a niezamożnemu nie wytykać
      jesgo kiepskiego statusu majątkowanego.

Sam mam świetne wykształcenie, którym nie muszę się chlubić, ale nie zniasę,
      żeby 'dla sprawiedlowości' nieuk był przede mną w kolejce do kasy, gdy ja muszę
      zarabiać i za niego. Nie powiem 'sprawiedliwie', że głupia brzydula jest piękna
      i powinna być moją szefową, bo to 'sprawiedliwie'. Każdy głupol musi pracować by
      żyć jak chce, każda brzydka głupota musi korzystać ze swych szans (jakie ma) by
      zyskiwać przewagę nad konkurentami. Innej możliwości nie ma
      • sauternes Re: Stefan Meller odchodzi z MSZ 30.04.06, 14:04
        to co piszesz to ma tyle wspolnego z rozumieniem polityki co w powiedzeniu

"jak maly Kazio polityke sobie wyobraza"/

Nie znasz ty ani inni prawdziwych powodow rezygnacji Mellera. To co podano do
        wiadomosci ma niewiele wspolnego z rzeczywistoscia.

Polityka to naprawde brudna sprawa. Opiera sie na klamstwach i manipulacji
        spolecznestwem.
        Czy znasz zasady polskiej polityki zagranicznej?? CZy zgadzasz sie z nimi??
        CZy w ogole zagladnales na strone msz i poczytales??

Czy zgadzasz sie z tym,ze polskim msz zarzadzaja polscy zydzi??Ze kolejnymi
        ministrami sa zawsze osoby pochodznie zydowskiego??
        Bartoszewski,Olechowski,Geremek,Cimoszewicz,Rotfeld,Meller i kto nastepny jak
        myslisz.
        Ja obstawiam ze znow osoba z zydowskim pochodzeniem. Pytanie jest dlaczego.
        sa ciagle wylawiwane osoby zydowskiego pochodzenia?
        Jaki jest tego cel? Jaka polityke prowadzie Polska wobec Izraela?? Gdzie sa
        szczegoly opisu? Cele i zalozenia?

Nie mozna nie stawiac takich pytan w obliczu wlaczenia nas w stuktury UE.
        To sa zbyt wazne pytania aby je pozostawic bez odpowiedzi>

Wszyscy musza miec rowne szanse do wysokich stanowisk w POlsce. Tez rodowici
        Polacy. A wydaje sie ,ze droga do kariery jest zamknieta dla Polakow.
        Selekcja i faworyzacja jest w stosunku do osob zydowskiego pochodzenia.
        To nie jest przpadek,prawda?
        Radze sie nad tym zastanowic a nie wpadac w niepotrzebny patos nad
        Mellerem,ktory nie wymaga zadnego wspolczucia,bo sobie doskonale radzi.
        Lepiej niz ty....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka