jozzo 07.05.06, 09:07 To wszystko wina PO. Powtarzajcie to 20 razy przed snem, a latwiej dostosujecie sie do IV RP. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
push.sp Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 09:22 pzdrawiajmy prezydenta.... listy@prezydent.pl Odpowiedz Link Zgłoś
polka_potrafi Coście tak z tą PO poszaleli? 07.05.06, 14:13 Płacą wam Tusk i Rokita za PR czy co? Odpowiedz Link Zgłoś
serak Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 09:25 to cieszy-samo destrukcja .Czy nie szkoda społecznych pieniędzy na leczenie drugiego. Panowie SNAJPERZY tak trzymajcie . Załatwiajcie to między sobą!!!!! Strzelajcie celniej-służba zdrowia ma i tak dużo pracy z pacjentami a tu jeszcze trafiają się SNAJPERZY z fuszerki Odpowiedz Link Zgłoś
kasia20055 Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 09:27 > Panowie SNAJPERZY tak trzymajcie . Załatwiajcie to między sobą!!!!! Takie rozumowanie ma krótkie nogi. Jak snajperzy ugruntują swoją władzę wystrzelawszy konkurencję zabiorą się za Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit [...] 07.05.06, 10:13 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
blase79 Re: Platforma rozlicza kampanię ??? 07.05.06, 10:24 Jolka pisze: "W moim niewielkim miasteczku wojewódzkim prezydentem Miasta Opola jest Ryszard Zembaczyński - czołowy działacz PO. Właśnie przed chwilą jako dyrektor BOŚ w Opolu udzielał wilomilionowych "pożyczek" mafii. No i dziś od wielu lat prokuratura w Bielsku-Białej bada cała sprawę i coś nie może się pośpieszyć." jolka zdecyduj się. Udzielał pożyczek "Właśnie przed chwilą", a śledztwo trwa od wielu lat?? Puknij się w czerep i przestań wklejać w koło macieju te same farmazony. Rzuć coś nowego Odpowiedz Link Zgłoś
el_triste Buehehehe buehehehe 07.05.06, 10:48 No sory, ale jak wielbicielka SO mówi coś o prokuratorach to buehehehehehe Odpowiedz Link Zgłoś
jozzo Re: Platforma rozlicza kampanię ??? 07.05.06, 11:04 Jolu, czemu piszesz o sobie jako mezczyznie? Niewinne literowki, czy moze wklejasz bez czytania cudzy tekt w losowe miejsce? Odpowiedz Link Zgłoś
maciejb13 Re: Platforma rozlicza kampanię ??? 07.05.06, 11:14 Jola - czy Ty wiesz co Tutaj wypisujesz? Za takie oskarżenia, jakie tutaj na ogólnopolskim forum opisałaś, możesz beknąć, bo nie jest to prawdą!!! A znaleźć Cię nie jest trudno, (przypuszczam, że jesteś juz namierzona). Widac tylko jedno, że zaczynasz forować swoją kandydatkę w iście chamski sposób. Pamiętaj: czym walczysz od tego giniesz, znajdż lepszy sposób na reklamę swojej kandydatki na prezydenta Opola, np napisz w czym to Ona jest taka dobra? Niszczenie innego człowieka poprzez kłamliwe oszczerstwa to nie jest dobra metoda, chyba, że nie masz innej? Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Platforma rozlicza kampanię ??? 07.05.06, 11:37 Jeżeli to co wypisuje Jolka pokrywa się z rzeczywistościa( np prasa iszać powołuje się na : policyjne śledztwa, oskażenia prokuratorskie, wyroki sądowe, to wiesz co możecie Jolce zrobić? Oglądałeś Olimpiadę w Moskwie w 1980 r -skok o tyczce i SLYNNY GEST KOZAKIEWICZA(!!!)? dEMOKRACJA W TAKIM " KOLEGÓW-STANIE" JAKIM BYŁA iii R.P. STRACIŁA SIŁY PATRONÓW (...) MAMY MY WIĘC W TAKIEJ SYTUACJI PRAWO DOCIERAĆ DO PRAWDY WSZYSTKIMI KANAŁAMI!!! Czy to będą fora, obwieszczenia, artykuły prasowe, interpelacji poselskie, gminne to jest bez znaczenia: jeżeli trzymamy się prawdy ( porównaj moje posty o mojej sprawie ciągnącej się od 4 lat w Lipnie; - dzisiejsza rewelacja- w sąsiednim Włocławku mielismy wczoraj -"Chicago", jak w l. 30 -tych, za Ala Capone), to " Leges mori serviunt"- " Prawa uświęcają zwyczaj" Jolu, jestem z Tobą i zachęcam do przywracania prawdy(!) PS Co Gazeta Wyborcza na to???????????- Odpowiedz Link Zgłoś
jola_z_dywit Re: Platforma rozlicza kampanię ??? 07.05.06, 15:02 To nie mój tekst ! Więc podaj mnie do sądu! Tusk poręczył za podejrzanych w aferze finansowej Dziennikarze "Życia Warszawy" dotarli do dokumentów podpisanych przez wicemarszałka Sejmu. Donald Tusk ręczył za osoby podejrzane w jednej z największych afer finansowych na Pomorzu. Przed gdańskim sądem właśnie rusza ich proces. Posłuchaj relacji Mariusza Gierszewskiego, reportera Radia ZET Dziennik dotarł do akt tej sprawy. Prokuratura oskarżyła w niej w 2002 roku siedem osób. Jest to jedna z największych spraw, jaka trafiła do naszego sądu - mówi wiceprezes Sądu rejonowego Gdańsk Południe Ilona Buła. Przyjąłem poręczenie od pana Tuska, które dostarczyła mi w listopadzie 2001 roku rodzina Andrzeja M. Był on wtedy w areszcie. Poręczenie dołączyłem do akt - powiedział mec. Roman Mirecki, obrońca Andrzeja M. Drugi raz marszałek w tej samej sprawie poręczył w lutym 2003 roku za Izabelę S., zasiadającą we władzach spółek należących do Andrzeja M. Dziś Izabela S. mówi gazecie, że nie przypomina sobie, w jaki sposób uzyskała poręczenie. Dlaczego Donald Tusk udzielił poręczenia? Wicemarszałek Sejmu nie chciał rozmawiać z dziennikarzami "Życie Warszawy" - w jego imieniu wypowiedział się Jacek Protasiewicz, szef sztabu wyborczego Donalda Tuska. (PAP) Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Platforma rozlicza kampanię ??? 07.05.06, 11:51 Jolu, proszę, popraw błędy w swoim tekście, zanim powielisz go na kolejnym forum! Jeżeli nie potrafisz sama, zleć to komuś! Odpowiedz Link Zgłoś
supersonic83 Re: Platforma rozlicza kampanię ??? 07.05.06, 12:21 "Zygmunt Frankiewicz - prezydent Gliwic znany z licznych "dziwnych afer"; oczywiscie z PO" prosze o przyklad. jestem z Gliwic, jestem sypmatykiem SLD i zagorzalym przeciwnikiem wszelkkich sierot z PiSu i PO, ale akurat tego konkretnego czlowieka szanuje i nie mam mu nic do zarzucenia, w sytuacji gdy dookola w Bytomi u Zabrzu Pyskowicach szaleje ponad 20 procentowe bezrobocie, t ow Gliwicach nie przekracza ono 12, 13 %. Miasto sie rozwija, postawiono tu juz ponad 40 zakladow przemyslowych, zajmujacych sie wprodukcja wysoko przetworzonych produktow, nie huty, kopalnie jak mysla warszawiacy. Wiec prosze sie odczepic od naszego prezydenta. Pozdrawia. Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 11:46 Skąd pewność, że wszyscy "trafieni" to "śmiecie"? Może właśnie "snajperzy" nie ucierpieli? A, może znałeś ich osobiście i Wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
hapita Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 10:00 Wole Białoruś,tam jeszcze nie ma Zachodu - Dzikiego.I praca oraz płaca jest. Odpowiedz Link Zgłoś
gustlika Co na to Dorn? 07.05.06, 10:12 Miał zniszczyć mafię, układy i układziki. Odpowiedz Link Zgłoś
gekon1979 no wlasnie gdzie jestes Krwawy Ludwiku 07.05.06, 12:46 kiedy jestes potrzebny!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
passa Re: Co na to Dorn? 07.05.06, 13:26 > Miał zniszczyć mafię, układy i układziki. Sam miał zniszczyć, a ty i Policje miejscowe będą się chować " po krzakach"(!) To jest typowe dla "włocławiaków"-"bosych antków" i...(!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
fakopis Popieram - wyreczyl ktos "nasze" panstwo i dobrze! 07.05.06, 10:15 jezeli nikt postronny nie zginal to niech sie strzelaja ! Odpowiedz Link Zgłoś
lesew Re: Popieram - wyreczyl ktos "nasze" panstwo i do 07.05.06, 11:48 Słusznie: JEŻELI(!!!), ale tego nie wiemy! Odpowiedz Link Zgłoś
hans_2000 Re: Popieram - wyreczyl ktos "nasze" panstwo i do 07.05.06, 15:05 słusznie - nie wiemy tylko przypuszczamy , ale czy masz naprawdę wątpliwości , że nie zginął uczciwy obywatel ?? ba ja ich nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
cent-urion Srebrne BMW!!!! 07.05.06, 10:31 ha ha ha, jakie to pase. Jak sie tych lysoli nazywa"przestepczosc zorganizowana"-blondyny z przednich siedzen pewnie zwialy tramawjem! Odpowiedz Link Zgłoś
l_esio Re: Srebrne BMW!!!! 07.05.06, 10:49 Blisko, blisko... Tylko że we Włocławku nie ma tramwajów :) Biorąc pod uwagę że to był wyjazd z miasta, to prędzej uciekły PKSem.. :) A co do "złotych Polskich chłopców" - jakiś czas temu mocno się przerzedzili w lokalnej wojnie gangów (małe przepychanki o hotel nad jednym z jezior) - i chyba zbyt wielu ich nie zostało A tych którzy się teraz dobijają, to chyba wstyd na głos nazywać "przestępczościa zorganizowaną" :) Odpowiedz Link Zgłoś
punter Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 11:26 Jak zwykle zawiodło państwo. Gdyby US albo Policja wcześniej zainteresowały się tym skąd kolejny bezrobotny młodzieniec na utrzymaniu matki ma na BMW to może traiłby do dobrze strzeżonego miejsca. Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 11:57 punter napisał: > Jak zwykle zawiodło państwo. Gdyby US albo Policja wcześniej zainteresowały się > tym skąd kolejny bezrobotny młodzieniec na utrzymaniu matki ma na BMW to może > traiłby do dobrze strzeżonego miejsca. Ależ punterze, ONI wszyscy; Policja, Prokuratura i Sądy wiedzą i znaja ŹRÓDŁA DOCHODÓW TYCH "PRAWYCH W BRYKACH MAŁOLATÓW"(!) Problem polega na tym, że Włocławek jest " wzorem kolesiostwa" I TYLE!!! Odpowiedz Link Zgłoś
temida3 Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 11:49 Drodzy forumowicze; jest taka zależnośc na tym swiecie, że " EX NIHILO NIHIL"- " Nic nie riodzi się z niczego" Poczytajcie moje posty jakie zamieszczam od ponad roku na forach o " bezprawiu w tych okolicach. W mojej sprawie mineły 4 lata w listopadzie ,a Prokuratura pomimo udowodnionych zaniedbań Policji prowadzącejśledztwo NAWET NIE SKIEROWAŁA OSKARŻENIA DO SĄDU 0- 4 LATA MINEŁY, W UB ROKU ZŁOŻYŁEM ZAŻALENIE DO APELACYJNEJ I NIC SIĘ NIE DZIEJE. ZŁODZIEJE CHODZĄ NA WOLNOSCI, ŚMIEJĄ SIĘ W TWARZ A LUDZIE WIDZĄ I WYCIAGAJĄ WŁASĆIWE WNIOSKI- Apatia, niewiara w sądy, i sprawiedliwość(!!!) Poczytajcie jeden z moich postów, którymi domagam sie działań i zachęcam innych do aktywności w zwalczaniu zła(!!!) >>>forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=28&w=23282016&a=23284464 Odpowiedz Link Zgłoś
btabu Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 11:58 hehehe dobry temat :D Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 14:55 "Zdołaliśmy ustalić, że do strzelaniny doszło w zatoce postojowej przy trasie wylotowej z Włocławka w kierunku Brześcia Kujawskiego" - dodała Małgorzata Złakowska. To od cholery zostało ustalone i nawet ciut-ciut. A Pani Małgorzata nic nie powiedziała, czy była rozważana hipoteza, że do strzelaniny doszło na Księżycu? ____ Odpowiedz Link Zgłoś
jola_bzyku Re: Strzelanina we Włocławku - jedna osoba nie ży 07.05.06, 15:33 Kpisz czy robisz w ...POry? Odpowiedz Link Zgłoś