signal A po co tam wracać ? 10.05.06, 14:19 Panie Cugowski, więcej odwagi. Czas powiedzieć prawdę, że start w wyborach razem z PiS był wielką pomyłką. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: A po co tam wracać ? 10.05.06, 16:03 PiS jest jak wychodek - czasami trzeba wrócić i postawić klocka. Odpowiedz Link Zgłoś
fnoll a reszcie posłów i senatorów PiS Lepper pasuje? 10.05.06, 14:32 dziwni ludzie... Odpowiedz Link Zgłoś
compan123 hylę czoła 10.05.06, 14:36 Pan senator Cugowski pokazał, że jest prawym człowiekiem i na dodatek nie boi się samodzielnie myśleć. Gratuluję decyzji ! A tak na marginesie: póki nie będziemy mieli systemu jednomandatowych okręgów wyborczych posłowie czy senatorowie będą rozliczani przez swoich partyjnych przywódców, a nie przez wyborców. A przecież to nie jakaś partia ich wybierała ale wyborcy. Pytanie, czemu PIS nie chciał się zgodzić na zmianę ordynacji wyborczej i wprowadzenie JOW, pozostawiam internautom. Przynajmniej tym bardziej rozgarniętym :) Odpowiedz Link Zgłoś
belaqua Senator Cugowski zawiesił członka 10.05.06, 14:37 Senator Cugowski zawiesił członka. To nauczka dla wyborców - wybieranie "artystów" do parlamentu to po pierwsze - straszny obciach, prowincjonalizm, a po drugie - totalna nieprzewidywalność zachowań "artysty", żadnego pożytku, przecież "artysta" pokroju p. Cugowskiego wie jedynie jak zaliczać panienki po koncertach, walić gorzałę do upadłego, albo grzać w żyłę. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Senator Cugowski zawiesił członka 10.05.06, 15:30 belaqua napisał: > Senator Cugowski zawiesił członka. To nauczka dla wyborców - wybieranie > "artystów" do parlamentu to po pierwsze - straszny obciach, prowincjonalizm, a > po drugie - totalna nieprzewidywalność zachowań "artysty"... No właśnie - ale kogo wybierać jak w PiSie sami "artyści". Cugowski ma tę zaletę że przynajmniej umie śpiewać. Odpowiedz Link Zgłoś
sara962 Re: Senator Cugowski zawiesił członka 10.05.06, 15:39 Dobrze zrobił p.Cugowski! Choc symbolicznie daje wyraz temu, co należałoby zdrowo napiętnować! Komfortowa sytuacja: mieć u steru rządów kryminalistę oraz człowieka z przekonaniami rodem z Ciemngrodu / obecny Minister Edukacji/!!! Sytuacja z jakiegoś czarnego snu!!! Natomiast ludzie pokroju Mazowiecki, Komorowski, Gieremek, mnóstwo polityków z UW odsunięci zupełnie!!! Moi rodacy- to ciemna, plebejska masa !!! Odpowiedz Link Zgłoś
bob_l Re: Senator Cugowski zawiesił członka 10.05.06, 21:57 Żal mi go. Polityk z niego marny, ale jak śpiewa! Na kanwie jego politycznych niepowodzeń powiny powstać 'Dziady II' w wersji śpiewanej. Czuje, ale nie rozumie. To tak jak ja. Będzie kiedyś wieszczem, którego nikt nie zrozumie. Romantyk. Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:Czy to kolejny polityczny świr ? 10.05.06, 14:41 Tak jak ten członek Partii Demokratycznej który chce się zrzec obywatelstwa polskiego , ale chce dalej mieszkać w Polsce. Panie Cugowski puknij się pan w łepetynę i zanuć pan "jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy". Może się to panu z czymś skojarzy w tej płochej główce. Takie gesty pod publiczkę to tylko świadczą ,że pan trafił do Senatu przez przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
vinc0 Re:Czy to kolejny polityczny świr ? 10.05.06, 14:57 wojtek2784 napisał: > Tak jak ten członek Partii Demokratycznej który chce się zrzec obywatelstwa > polskiego , ale chce dalej mieszkać w Polsce. Panie Cugowski puknij się pan w > łepetynę i zanuć pan "jeszcze Polska nie zginęła póki my żyjemy". Może się to > panu z czymś skojarzy w tej płochej główce. > Takie gesty pod publiczkę to tylko świadczą ,że pan trafił do Senatu przez > przypadek. -------------------------- I pan wojtek ,mądra głowa ,ruszył szukać pacanowa. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re:Czy to kolejny polityczny świr ? 10.05.06, 15:34 wojtek2784 napisał: > Takie gesty pod publiczkę to tylko świadczą ,że pan trafił do Senatu przez > przypadek. No to tak jak większość pożałowania godnych polityków PiSu - ale ten przynajmniej zaczął myśleć - a to widać boli Wojtka2784. Poza tym jest wbrew przyjętym przez Kwaczyńskich kanonom. Odpowiedz Link Zgłoś
sara962 Re:Czy to kolejny polityczny świr ? 10.05.06, 15:41 Wojtku, nabierz trochę rozeznania rzeczy, a potem zabierz się za ferowanie ocenami, bo pojęcia nie masz o sprawie.... Ciekawe, jakiej słuchasz muzyki? Odpowiedz Link Zgłoś
wojtek2784 Re:Czy to kolejny polityczny świr ? 10.05.06, 16:43 Unia - to nie jest towarzystwo dobroczynne . Warunki na jakich wciśnięto , czy zagnano Polskę do Unii, ustawiły Polskę na straconej pozycji. Tylko rząd narodowy stawiający prawdziwe wymagania ma szanse na zmianę limitów produkcyjnych i korzystniejszych warunków współpracy z Europą. Każda inna pozycja jest godna pożałowania. To włąśnie rząd PiS-u i koalicja z partiami narodowymi ma szanse wywalczyć dla Polski takie nowe warunki. Pięknoduchy niech się zajmą sprawianiem sobie przyjemności , a nie polityką. Odpowiedz Link Zgłoś
belka54 Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 14:46 Oczywiscie brawo ! Mam nadzieje, że ten cyrk nie potrfa dlugo. Smoutno mi Boże... Odpowiedz Link Zgłoś
whyiamsoclever Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 14:54 i całe szczęście..choc i tak nie mogę do dziś uwierzyć że Pan C tam wstąpił >><<>><<>><<>><<>><< EroPortal.Org - Quality Erotica & AdultCommunity Odpowiedz Link Zgłoś
przyladek.dobrej.nadziei Brawo Cugowski 10.05.06, 15:06 Czkam na kolejnych przyzwoitych. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Re: Brawo Cugowski 10.05.06, 15:36 przyladek.dobrej.nadziei napisał: > Czkam na kolejnych przyzwoitych. Niestety, chyba ich tam naprawdę niewielu. Odpowiedz Link Zgłoś
neiden Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 15:37 bardzo dobra decyzja !polska nie potrzebuje slabych politykow.cala opozycja ktorej nie podoba sie samoobrona powinna podac sie do dumisji. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Wódz Kwaczyński do swojego kota... 10.05.06, 15:41 Wódz Kwaczyński do swojego kota: Jacy ci wszyscy ludzie to egoiści - wszyscy myślą o sobie tylko ja myślę o mnie... Odpowiedz Link Zgłoś
jotesz Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 15:43 no to mnie zaskoczył Senator - nie tylko oblicze ma senatorskie ale i honor w stylu rzymskim... Panie Senatorze Krzysztofie - pokazał Pan tym żałosnym, pazernym na stanowiska politykierom, że rockowiec może być dla nich wzorcem honoru! Odpowiedz Link Zgłoś
stan561 Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 15:51 Brawo Panie Senatorze! Jak najdalej od PiSdecji! T. Odpowiedz Link Zgłoś
sara962 Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 15:54 A na kogo głosowałeś, Stanie?? Bo nie wiem, gdzie są wyborcy owej......ecji! Odpowiedz Link Zgłoś
aradian Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 16:15 Skąd wiesz rk11,czyżbyś je widział??? Odpowiedz Link Zgłoś
tim7 Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 16:29 powiedz, że tylko udajesz... Odpowiedz Link Zgłoś
czat-man Znowu w zyciu mu nie wyszlo... 10.05.06, 16:34 Ten Cugowski to jakis looser - znowu w zyciu mu nie wyszlo... Niech wraca na scene artystyczna i tam wyzewnetrznia swoje smutki, uzala sie nad swoimi porazkami - czyli niech robi to, co potrafi robic najlepiej. Niech zostawi polityke i niech spiewa! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Jak już się znajdzie jeden z honorem i uczciwy... 10.05.06, 17:00 pośród nich to zaraz PiSdzielce na nim psy wieszają. Co za popieprzona sekta Kwaczyńskich. Odpowiedz Link Zgłoś
read1 ale do PO nie przeszedł i nie przejdzie 10.05.06, 16:41 więc co się podniecacie platfusy??? Odpowiedz Link Zgłoś
vomitorium1 Re: Senator Cugowski zawiesił członkostwo w klubi 10.05.06, 17:02 pis mu mordę lizał Odpowiedz Link Zgłoś
gosiewski.monachijski Prędzej jak Kwaczyński piardnie... 10.05.06, 18:05 ... to Ty zaklaszczesz i prosisz o bis. Odpowiedz Link Zgłoś
krwawy.zenek dlaczego tylko "zawiesił"? 10.05.06, 18:06 Ja na jego miejscu wyszedłbym z hukiem i raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś
premier.z.krakowa ale nie jest takim propagandystą jak Ty 10.05.06, 19:19 Ma swoje poglądy i ich się trzyma. Nie jest karierowiczem który zapisał się do PO, po wystąpieniu z LSD jak już wiadomo było że Miller idzie na dno. krwawy.zenek napisał: > Ja na jego miejscu wyszedłbym z hukiem i raz na zawsze. Odpowiedz Link Zgłoś