Dodaj do ulubionych

W Sejmie o walce z bezrobociem

10.05.06, 14:30
Rządzie, masz już większość i terz musisz pokazać na co cię stać. Wierzę że
ten gabinet zrobi tak dużo jak nikt dotąd w tej sprawie.
Obserwuj wątek
    • wladyslaw.studnicki Ten rząd zrobi bardzo wiele dobrego w tej kwestii. 10.05.06, 14:31
      Rządzie, masz już większość i terz musisz pokazać na co cię stać. Wierzę że
      ten gabinet zrobi tak dużo jak nikt dotąd w tej sprawie.
      • likkaon Zgadzam się że bo jeszcze nie zdążył się w to... 10.05.06, 14:34
        wmieszać jak uchwali jakieś bublowe ustawy to z pewnością przestanie korzystnie
        wpływać na kwestię bezrobocia chwilowo jedzie na UE i Belkowo_Hausnerowych
        regulacjach które jak widać się sprawdzają
        • likkaon Coś mi się pomieszało w tytule przepraszam 10.05.06, 14:37
          powinno być "Zgadzam się bo ..."
          • wilusztochuj Odliczcie kolejny promil 10.05.06, 14:43
            Odliczcie kolejny promil - ja wyjezdzam, wysle Romanowi, Kaczce i Andrzejowi
            kartke z UK.
            • centrolew Re: Odliczcie kolejny promil 10.05.06, 14:57
              > Odliczcie kolejny promil - ja wyjezdzam, wysle Romanowi, Kaczce i Andrzejowi
              > kartke z UK.

Milion rodaków już wyjechało z tego pięknego kaczolandu. W ramach walki z
              bezrobociem wprowadzą taką klerykalizację i duchotę intelektualną, że kolejny
              milion się spakuje i pojedzie!
    • wiktorynka71 Taaaaaaaaaaaa 10.05.06, 14:43
      Bezrobocie im spadło albo bedzie spadać, bo większość ludzi wyjedzie z tego
      zadupia do innych krajów. Ale chwalić się można, oj można a najbardziej tym
      czego sie samemu nie zrobiło. Żałosne!!!!!!!
    • zoomca A co z handlem w niedziele? 10.05.06, 20:34
      O ile to zwiekszy bezrobocie? Czy ta klika w ogole robi prognozy co sie stanie
      po uchwaleniu idiotycznych przepisow?
      • bob_l Czekam na rewolucję! 10.05.06, 21:50
        Balcerowicz był zły. Belka był zły. Wszyscy co byli, byli źli. Nie będę
        krytykiem bezwzględnym. Oczekuję propozycji rządu populistów. Naprawcie lub
        odejdźcie - jak sie uda zagłosuję na was za 3,5 roku. Jeśli nie, odejdźcie na wieki!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka