presentation1 Re: jednym zdaniem SLD ukradlo kasę radiu Maryja 12.05.06, 12:23 Tak to wyglada Odpowiedz Link Zgłoś
cadyk_z_sedesu Gazeta rżnie z Dzienika 12.05.06, 12:11 To już chyba koniec Agory, co rusz GWno opiera się na publikacje z tak znienawidzonego Dziennika. Czyżby już gaszono światło w Agorze? To już OberedaCHtor nie będzie się woził RolceRoycem z Urbanem? Wszak Urban trzyma tylko z mocnymi. Odpowiedz Link Zgłoś
presentation1 Mozna byc za czy.......... 12.05.06, 12:19 przeciw RM ale wiazanie komunistow z RM jest smieszne.Jedyne co mi przychodzi do glowy to ze zainwestowane pieniadze przez RM rozprowadzilo SLD.Przeciez wiemy co dzialo sie niedawno.Afera gonila afere.Widze ze Springer na dobre bawi sie w polskie piekielko domyslu i szarlatanstwa. Odpowiedz Link Zgłoś
kozaczek3 Moherowy beret leżał krzyżem,trzymał dowód wpłaty 12.05.06, 12:20 do Radia Maryśki i smętnie zawodził nucąć pieśń Maryjną. A ja nie wiedziałem czemu?? A królowa Polski ma się dobrze? Amen. Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: patrząc na obleśną twarz 12.05.06, 12:23 szalbierza z Torunia, nigdy nie miałem watpliwości, że ten złodziej i bluźnierca, to także komunistyczny agent, zakamuflowany, w zakonie redemptorystów, przez Stassi. Odpowiedz Link Zgłoś
breadcrumbs Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 12:27 Hohoho :-) No ciekawie sie robi. Czekam na ciag dalszy z niecierpliwoscia. breadcrumbs.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
ismael Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 12:34 hehe ..dobre:) ..zawsze mowiłem ze ten kolo z Torunia to agenciak kgb-owski jest:PP www.youtube.com/watch?v=ni_n--NkK_A&search=poland Odpowiedz Link Zgłoś
a.barbarus zaraz się okaże, że Rydzyk... 12.05.06, 12:45 to kumpel Millera i Kwaśniewskiego, a wiesza psy na komunie wyłącznie dla kamuflażu... Odpowiedz Link Zgłoś
jerzy.kosecki Re: zaraz się okaże, że Rydzyk... 12.05.06, 12:49 może kumpel to za duzo, ostatecznie ci dwaj trochę godności mieli, ale że zakamuflowany agent to masz rację Odpowiedz Link Zgłoś
hannah55 Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 12:48 Jeszcze czego! Z tej nienawisci im zmysly pomieszalo, biedakom Odpowiedz Link Zgłoś
mcguirre Czyżby PiS odstawiał RM 12.05.06, 13:38 Czyżby mały brat czciał odseparować się od radia M. Mają koalicję więc można zrobić aferkę, powiedzieć, że za Rydzykiem stoi układ i kopnąć wielebnego w jego dyrektorską d. Piękny scenariusz. Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Czyżby PiS odstawiał RM 12.05.06, 14:27 o tym,że o.Rydzyk ma niejasne powiązania z pewnymi służbami to wiadomo było od dawna, tylko niektórzy naiwni nie chcieli o tym słyszeć. Odpowiedz Link Zgłoś
artur_m7110 Flashback 12.05.06, 13:42 W sumie jak to czytam to przypomina mi się scena z "Psów": - Na pohybel czarnym - Czarnym i czerwonym - Na pohybel wszystkim... - Na pohybel A podobno film to w dużej części sztuka fikcji. Odpowiedz Link Zgłoś
ziuta38 Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 13:57 pieniadze te utrzymywaly kongres zydow amerykanskich (spytajcie mee..) oraz rewanzystow zachodnioniemieckich (spytajcie silesiusa) moja babcia nie wysle juz ani grosza temu muchomorowi! Odpowiedz Link Zgłoś
hetman131 Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły od Polakow? 12.05.06, 14:14 Toż wy wszyscy Polacy.. "A głupi! a głupi! A głupi wy! na kim się mleło, na was skrupi. To póki o wskrzeszeniu Polski była rada, O dobru pospolitym, głupi, u was zwada? Nie można było, głupi, ani się rozmówić, Głupi, ani porządku, ani postanowić Wodza nad wami, głupi! a niech no kto podda Osobiste urazy, głupi, u was zgoda!" Odpowiedz Link Zgłoś
maureen2 Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 14:06 trochę SLD ,a 30% wzięło Radio M., taka wspólna pralnia pieniędzy, redemptor pecuniae, Odpowiedz Link Zgłoś
t-1984 Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 14:11 Nowa gazeta najbardziej opiniotworcza podaje nam informacje wymyslone z tzw lampy,chce pozyskac czytelnikow GW.Szkoda ze autor nie poszedl dalej w logicznym jego zdaniem mysleniu.Otoz w programie TVN-24 Stefan Bratkowski i Daniel Passent powiedzieli sluchaczom ze RM jest finansowane przez Rosje i Niemcy.Za tym Ojciec Dyrektor byl tylko posrednikiem.Od pierwszego numeru nie czytam brukowca wole inne gazety. Odpowiedz Link Zgłoś
x2468 Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 21:31 To nic nowego. Afera katolickiego wydawnictwa Stella Maris,to byla rowniez scisla wspolpraca kosciolowych z sekretarzami. Odpowiedz Link Zgłoś
ex Re: Pieniądze Radia Maryja płynęły do SLD? 12.05.06, 16:13 "zainwestowane pieniadze szly na konto prywatnych osob" to chyba normalne, skoro kupuje sie udzialy od prywatnych osob. socjotechniczne przekrecanie kontekstu, wszystko by ratowac dupe rydzyka. Odpowiedz Link Zgłoś
findzia Plynely nie do SLD,ale do zlodzieji zwiaz.z SLD. 13.05.06, 02:30 Cos nowego,okazuje sie ,ze to cwaniacy z SLD oskubali naiwnych inwestorow z RM.Moze dowiemy sie niedlugo,ktorzy to z dzialaczy tej partii powiekszyli konto o zrabowana kwote akcjonatiuszom ESBEPEPE. Odpowiedz Link Zgłoś
stachu44 Pieniądze płynęły do SLD? - byle nie do Baltyku! 13.05.06, 13:12 A to ze wczoraj byl w SLD a dzisiaj w ..., to malo wazne. Odpowiedz Link Zgłoś